Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

PHILIPS LUMEA - MIN ERFARING

17.06.2011 i Omtale 6 kommentarer


Veldig mange har den siste tiden ønsket seg et oppfølgningsinnlegg om vidunderapparatet. Jeg har igrunn svart alle som har sendt mail eller lagt igjen en kommentar angående Lumea, men siden jeg stadig får spørsmål tenkte jeg at det ville være greit med et samleinnlegg.

Som nevnt mange ganger tidligere er jeg storfornøyd med Lumea. Den funker akkurat som den skal på mine hår. Jeg er visst et prakteksempel på hvordan man skal være dersom man skal ta i bruk Lumea. Mørke hår og likblek :P Jeg har behandlet veldig mange områder; ansiktet, legger, lår, bikinilinja og armhulene. Hårveksten har blitt redusert med 99% alle stedene, bortsett fra på bikinilinja. Og grunnen til det er at jeg ikke holdt ut - jeg zappet en gang så var det nok. Det gjorde vondt :( Resten av de nevnte stedene synes jeg gikk helt fint.

I bruksanvisningen står det at man ikke (!!) skal bruke apparatet i ansiktet. Jeg valgte likevel å gjøre det. Dette er overhodet ikke noe jeg anbefaler, det får være opptil hver enkelt å avgjøre det. Det gikk helt fint hos meg, men jeg kan ikke garantere at alle er like heldige som meg.Idag bruker jeg Lumea svært sjeldent, og så og si alle barberhøvel er kastet i søpla. Jeg har ikke lenger behov for barberskum ol. En sjelden gang ser jeg områder som jeg har oversett og da bruker jeg bare Lumea på det området jeg føler jeg har behov. Jeg har verken zappet eller barbert meg under armene på så lenge jeg kan huske. Ihvertfall 8-10 uker. Og det er lenge!! Før måtte jeg barbere meg under armene hver eneste dag. Jeg har hårfobi til tusen.

Det er slik en lettelse å bare kle seg akkurat i det man vil tidlig på morningen, uten å måtte bekymre seg for at leggene ikke er nybarberte :D Jeg har fortsatt områder på leggene som trenger behandling, men det tar ikke så lang tid å barbere et så lite området i forhold til hva det ville tatt å barbere begge leggene fullstendig.

Jeg har ikke merket noe til bivirkninger. Jeg synes apparatet funker akkurat som den skal, og dette er muligens den beste investeringen jeg har gjort på veldig lenge. Lumea er verdt hver eneste krone for min del. Helt seriøst. Jeg har også testet apparatet på min kjære og en lang stund var han fast bestemt på at Lumea ikke funket (fordi han hadde lest det et eller annet sted). Han hoppet ganske så fort ned fra sin høye hest da han selv fikk erfare at den faktisk funker. Meg ville han nemlig ikke høre på, selv om jeg løftet bena mine helt opp i ansiktet hans. Han mente at jeg alltid hadde så lite hår. Jadda, barberte legger er hårløse, men etter å ikke ha barbert leggene på nærmere 8 uker ville de sett ut som en skog. Hvem hører på meg, liksom?! Mannfolk.

Som nevnt tidligere tok jeg aldri noen bilder før jeg startet behandlingen. Jeg tenkte ikke så langt - alt jeg tenkte på var å sette i gang for å se om apparatet funket. Jeg var i ekstase over at det hadde kommet en slik hjemmebehandling. Derfor får jeg ikke vist bilder av hva jeg mener, men dere får bare forsøke å forestille dere det jeg skriver her, i bilder i deres eget hode ;)

Rensing av apparatet går super kjapt. Jeg tar bare litt klorhexidin på litt Mesoft og går over hele apparatet, spesielt "hodet". Det er slik de har anbefalt å rense Lumea i bruksanvisningen, og det har funket fjell.

Ønsker du å kjøpe Lumea, men er veldig usikker på grunn av prisen er det også mulig å spørre de som jobber i butikken om råd og hjelp. Kjøper du Lumea fra Elkjøp har du jo også 30 dagers fornøydgaranti. Selv om en trenger litt mer enn 30 dager på å gjøre seg opp en mening om apparatet, da det skal gå 4 uker mellom hver behandling, ser man jo det fort dersom den overhodet ikke funker og hårene vokser ut allerede dagen etter for eksempel :O Jeg tviler, men..

Da håper jeg dere som lurte fikk svar på det dere lurte på. Hvis ikke, er det bare å legge igjen en (eller flere) kommentar, så skal jeg svare så godt jeg kan :D

Ha en fantastisk dag/helg, alle sammen ♥
6 kommentarer

Postet av: Smørblomsten

Hmm, denne må jeg "se" nærmere på/vurdere, når jeg får råd vel og merke!
Dato: 19.06.2011 Tid: 20:45 URL:

Postet av: Yasi

Smørblomsten: Du burde!! :D

- Y
Dato: 19.06.2011 Tid: 20:48 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: Keira

Barberer du deg i mellom tiden? Altså i starten, mellom hver gang du bruker Lumea...
Dato: 15.02.2012 Tid: 20:39 URL:

Postet av: Yasi

Keira: Nei, jeg barberer meg kun rett før jeg skal ta i bruk apparatet :D

- Y
Dato: 15.02.2012 Tid: 21:10 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: isabel

hei! har alltid lurt på om dette produktet har funket (spesielt meg siden jeg har så mørke hår) og nå har jeg fått vite det! takk takk<3 lurer bare på hvordan du lyser liksom? skal du holde den over området i 5 minutter eller noe? :)
Dato: 13.06.2012 Tid: 20:25 URL:

Postet av: Yasi

isabel: Hei du :) Neida, du trenger bare å holde hodet på det området du behandler kun i det du zipper ;) Det tar ikke 5 sek. engang :D

- Y
Dato: 19.06.2012 Tid: 09:18 URL: http://yasi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits