Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Oppskrift: hjemmelaget fiskekake


I ♥ fish! :)

Jeg kan spise fisk hver dag - det er så utrolig mye man kan gjøre med denne fantastiske ingrediensen. I dag hadde vi egentlig bestemt oss for lavkarbo pizza, men siden vi fant ut at vi var gått tom for revet ost ble det heller hjemmelaget fiskekaker. Mye bedre enn pizza. Eller kanskje ikke?! Joda. Jeg klarer ikke helt å bli enig med meg selv :P

Enkel oppskrift som går kjapt å lage.

Du trenger:

400 g torskefilet, frossen torsk funker like bra som fersk
ca .½ ts salt, smak til
ca. ½ ts pepper, smak til
ca. 1 ts Kryddermix for fisk og skalldyr, smak til
Fersk basilikum, jeg brukte bladene fra en hel basilikum
1 fedd hvitløk

Bruk en stavmikser til å mose torsken. Tilsett så resten av ingrediensene. Form til så store kuler du vil og klapp de flate. Stek i kokosolje uten smak (eller tilsvarende olje) til fiskekakene har fått en gyllen og sprø skorpe.

Ha litt salat som tilbehør og NYT! :D Mmm..

Jeg tilsatte litt ekstra basilikum - derfor ble mine litt grønnere enn tradisjonelle fiskekaker. Men jeg synes basilikum gir en såpass god smak at det ikke gjør noe. Som tilbehør serverte jeg bare det jeg hadde liggende i kjøleskapet - spinat, paprika, tomat, agurk, chilli, champignon samt en skje mager kesam.

Vel bekomme.
4 kommentarer

Postet av: Simmeh.blogspot.com - Kommenterer TO tilbake ;)

Ser godt ut
Dato: 07.09.2011 Tid: 19:28 URL: http://simmeh.blogspot.com/

Postet av: www.ecshox.com

Nice blogg!

Billig nike shox sko,Nike Free Run sko,nike max sko,nike shox r4,nike shox nz,100% autentisk Nike Shox sko, gratis frakt, credit card patment,100% safe trade!3-5 dager ankomst!Her må vi ha din favoritt sko!

Postet av: SELMA SOFIE

Nammm
Dato: 07.09.2011 Tid: 19:32 URL: http://selso.blogg.no

Postet av: Merethe

Det så godt ut :)
Dato: 07.09.2011 Tid: 19:45 URL: http://merethebr.blogg.no

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits