Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Middagstips: rekefylte avokado med deilig tilbehør


Åh, dere. Jeg har spist verdens diggeste middag idag. Jeg vet dette er en setning jeg skriver ofte her på bloggen, men jeg bare føler at disse rettene smaker så godt! Mamma mener jeg bør åpne en restaurant for hun elsker maten jeg lager. For ikke å snakke om min bedre halvdel - han skryter så mye hele tiden. Det er veldig koselig å få erkjennelse for det arbeidet man gjør og vite at det settes pris på :D

Uansett, igår snakket jeg og en venninne om middagstips. Etter snakk om alt mellom himmel og jord, kom hun omsider fram til at hun skulle lage scampi på spyd over avokado. Jeg ble så utrolig fristet av denne idéen at jeg rett og slett ikke klarte å la være å prøve det til middag idag. Og resultatet ble SUPER! ♥

Vi hadde ikke scampi liggende, men en boks reker i lake hadde vi liggende. Dermed tok jeg heller i bruk det. Denne versjonen går selvsagt raskere enn den med scampi, da scampien selvsagt på stekes først.. Likevel har jeg planer om å prøve scampi neste gang.

Alt i alt tror jeg at jeg har funnet med en ny favorittrett. Smaker himmel samtidig som den er superenkel å lage.

Du trenger (til 2 porsjoner):

1 boks reker i lake
2 avokadoer
½ paprika
½ bunt redikker
Alfalfa spirer
Soltørka tomater
Agurk
Tomat
Sitron
Pinjekjerner
Gojibær
Chilli
Rapidsalat
Crème fraîche

Her kan du selvsagt bruke dine favoritter. Disse ingrediensene er våre favoritter.

Del avokadoen i to og ta ut stenen. Fyll så gropen med masse reker. Pynt tallerkenen med ønsket mengde salat og grønnsaker, og topp det hele med pinjekjerner og gojibær. Ha sitroner ved siden av og en dæsj crème fraîche :)

Tenn på stearinlys og ha et glass av din favoritt drikke til. Nyt maten, smaken og atmosfæren ♥ Delicious!

Vel bekomme.
3 kommentarer

Postet av: danian

Så kjempe godt ut
Dato: 26.10.2011 Tid: 21:42 URL: http://danian.blogg.no

Postet av: Yasi

danian: Smakte veldig godt :):)

- Y
Dato: 26.10.2011 Tid: 21:49 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. Kommenterer selvfølgelig tilbake.

sv: Tusen takk for en herlig og støttende kommentar, det betyr så mye for meg! =) Jeg kledde meg heller IKKE som noen "luremus". Jeg hadde på meg dongeribukse og te-skjorte og en jakke utenpå det igjen. Jakken ble det for varmt til etterhvert på grunn av det faktisk var et diskotek, men å ha på seg dongeribukse og te-skjorte kan UMULIG være det man kaller å være "luremus". På denne tiden var jeg fremdeles ukysset til og med, så å komme med noe slik er faktisk helt utrolig. Jeg hadde aldri gjort noe galt, aldri noen gang. Fatter ikke at folk bare går ut ifra at jeg oppførte meg som om jeg la opp til noe..

Tusen hjertelig takk igjen, det gir meg håp at det finnes så gode mennesker i verden <3 Stor klem til deg <3
Dato: 27.10.2011 Tid: 10:03 URL: http://lizbethosnes.com

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits