Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

iPadblogg: På flyplassen..


Da var vi her da. På Gardermoen! Jeg skal ingen steder, altså. Uheldigvis! Jeg og mamma sitter bare og venter på at tante skal lande :) Det er ikke lenge igjen nå..

Jeg får reisefeber av å sitte her og vente. Se på alle disse menneskene som snart skal begi seg ut på en reise! Jeg sitter alltid og lurer på hvor folk skal hen. Hvilken eventyr de skal begi seg ut på :)

I mellomtiden sitter jeg og nipper til en deilig trippel soyalatte! Caféen i toppetasjen anbefales veldig dersom dere havner på Gardermoen og er sugen på en ordentlig god kaffe. Her kan de sine saker.

Igår bakte jeg også forresten muffins som ble meget vellykket. Jeg vet ikke om jeg kan kalle de helt lavkarbo siden jeg heiv oppi noen bananer, men de andre ingrediensene som ble brukt går under lavkarbo. Dere får rope dersom dere vil ha oppskrift, så deler jeg den gjerne med dere :)

Toppet ihvertfall den deilige kaffekoppen. Mmmm..

Nå må jeg være litt sosial med mamma igjen. Ønsker dere en deilig helg :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits