Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Omtale: Artdeco Lip Passion, 33

06.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


For litt siden satt jeg og bladde meg gjennom bloggarkivet. Alltid morro å se hva slags innlegg man har lagt bak seg. Underveis fikk jeg plutselig øye på et innlegg med bilde av en hel haug med Artdeco produkter, som jeg helt hadde glemt :O Ikke ante jeg hvor jeg hadde gjort av den posen heller.

Etter å ha lett litt fant jeg omsider en pose full av sminkeprodukter fra dette merket. Ja, dere. Slik går det når det er altfor mye som ligger og venter på å bli testet. Jeg får plutselig panikk av å ha de liggende foran meg, og legger de på smarte steder. Og slik blir de glemt.. Ikke dumt å bla seg tilbake i arkivet en gang i blant ;)

Så jeg satte igang testingen..

Det første jeg oppdaget ved dette produktet er at en skal være forsiktig med å ha den i lommen. Eller der hvor det kan bli litt varmt. Den ligner veldig på en leppestift, men konsistensen er veldig kremet. Nesten som en tykk lipgloss. Med en gang den kommer i kontakt med leppene smelter produktet på leppene. Finishen er også mer glossy enn vanlig leppestift.Siden produktet er så glossy, smitter den lett av. Dersom jeg ikke spiser eller drikker mens jeg har denne på, opplever jeg at den holder veldig lenge. Det jeg liker veldig godt med denne leppestiften er at tørre partier på leppene skjules veldig godt med denne. Den stripper heller ikke leppene for fukt, selv om den ikke gir noe særlig med fukt heller. Den lukter ikke noe spesielt, ei heller smaker den så veldig mye. Pluss for det.

Drikker jeg en kopp kaffe, så er produktet så godt som borte. Så holdbarheten er ikke blant de beste jeg har vært borti.

Totalt sett en helt grei leppestift. Fargen var ikke helt riktig match for meg, så denne kommer jeg til å gi videre til mamma som er glad i slike farger ♥

Denne fikk jeg av kjæresten til broren min for altfor lenge siden. Jeg aner ikke hva prisen ligger på, men jeg vet at Artdeco selges i noen parfymerier og helsekostbutikker.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits