Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Omtale: Milani Eye Tech Liquid Eye Liner, 01 Black

11.04.2012 i Omtale 1 kommentar


Jeg har fått et nytt favorittmerke! Milani

Flytende eyeliner har aldri vært min greie. Jeg har aldri helt hatt teken, til tross for at jeg synes slike eyelinere gir en langt mer vakker og glamorøst look, enn kajal. Jeg har til nå brukt en fra MAC (omtale kommer - sjokkerende at jeg enda ikke har skrevet omtale av den!!), men helt siden Milani dumpet ned i postkassen har ikke MAC sin geleyeliner blitt rørt. Endelig kan jeg også nyte dette herlige resultatet av flytende eyeliner. For Eye Tech er latterlig enkel å bruke. Selv for en som meg - med en tålmodighet tilnærmet lik null.

Produktet likner en liten penn, med en liten pensel på hodet. Applikasjon går veldig enkelt - jeg fant teknikken nesten med en gang. Skal du ha en tynn strek, gjelder det å holde pennen tilnærmet vinkelrett når du jobber. Jo mer du øker helningen på pennen, desto tykkere strek får du. Utrolig praktisk dersom du vil ha en tynn strek innerst på øyelokket, for så å gjøre linjen mer kraftig jo lengre ut du kommer.Resultatet er en perfekt strek, som er kullsvart og som gir et nydelig resultatet. Jeg har alltid ment at resultatet man får med en flytende eyeliner ikke kan fås med noe annet. Og det mener jeg fortsatt. Ihvertfall etter at jeg nå har begynt å bruke det selv, og ser hvor perfekt det ser ut i speilet hver gang.

Eye Tech sitter som støpt. Jeg har nå brukt denne i noen måneder, både på korte og altfor lange dager. I regn, snø og varme - den har holdt gjennom alt. Jeg har til og med ved flere anledninger gnidd meg selv i øyet, ubevisst, men den har ikke tatt skade av det. Den er ikke vannfast, så den fjernes enkelt med vann. Likevel merker jeg at rester er synlige dersom jeg slurver. Her er det lunkent vann som gjelder - kaldt vann funker så og si ikke.

Pennen skal ristet før bruk, og det er overhodet ikke slik at applikasjonskosten "tørker" mens man holder på. Jeg rister kun en gang før bruk, og det holder fint til begge mine øyner.

Et supert produkt som har blitt en stor del av hverdagen. Jeg virkelig elsker dette produktet.

Jeg bestilte min herfra, og har definitivt ingenting negativt å si verken om pris, shipping eller frakt. Alt er bare elsk.


1 kommentar

Postet av: Ajla i Oklahoma

herlig :D kanskje jeg skal prøve den :D
Dato: 11.04.2012 Tid: 17:11 URL: http://ajlar.wordpress.com

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits