Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Når man har lyst til å gjøre helt andre ting enn det man egentlig skal


God morgen, skjønne :) Håper du har sovet godt.

Jeg la meg klokke halv tre (!!) i natt, og spratt opp av senga allerede klokken seks. Galskap med stor G. Jeg skjønte liksom at jeg ikke kunne legge meg akkurat i det jeg var kommet så godt i gang med USA-planleggingen. USA er stort, og det er så mye vi vil gjøre på den tiden vi har. Forresten, takk for all tips og innspill hittil. Kom gjerne med mer :D

Lysten til å jobbe og gjøre andre hverdagslige ting er plutselig blitt helt borte - jeg vil aller mest bare få planleggingen 100% i boks. Derfor kjenner jeg at jeg må presse psyken maks for å komme meg opp, når vekkerklokken uler. Heldigvis er denne følelsen forbigående. Etter mitt eget hodet er det verdt med underskudd av søvn i noen netter, slik at jeg kan tenke på litt andre ting enn planlegging av denne turen. Planlegging er gøy, men det krever tid og energi.

I disse dager er koffein virkelig min aller beste venn. Jeg er glad jeg hamstret med meg nok kapsler sist jeg var innom Nespresso. Favoritten er for øyeblikket Naora, som kun er tilgjengelig i en liten periode. Den har en fyldig smak som jeg bare elsker.

Også har jeg midt i det hele klippet Seven litt, med hjelp fra mamma. Pelsen hennes begynte å bli altfor lang. Vi merket det spesielt godt når hun tisset. Her er hun i all sin prakt. Hun dulter bestandig etter meg når jeg gjør meg klar om morgenen, uten å vike med blikket et sekund. Hun vet at jeg skal ut, og hun skal forsikre seg om at jeg ser henne. Ja, jeg gir ofte etter og tar henne med på jobb. Det var så mye enklere da hun var mindre, for da var hun ikke like rampete. Nå legger alle merke til henne, og hun elsker oppmerksomheten.

Ååh, jeg får så lyst til å kose henne flat.

En fin tirsdag til alle. Det er som kjent jobb hele dagen på denne siden. Ikke at det gjør noe når det er så grått og vått ute.

Klem til alle.


2 kommentarer

Postet av: SuperMerethe

Seven er så herlig! =) Får lyst til å klemme henne flat selv, DEG også, flat som en pannekake, men da blir sukkerspinnet borte :(
Dato: 20.04.2012 Tid: 10:08 URL: http://supermerethe.blogg.no

Postet av: Yasi

SuperMerethe: Tihi :D Klem i vei ;)

- Y
Dato: 23.04.2012 Tid: 09:27 URL: http://yasi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits