Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Omtale: Artdeco Glamour Gloss #55

28.10.2012 i Omtale 0 kommentarer


Ah, jeg har så altfor lenge vært på jakt etter en slik gloss. En gloss som opererer som en shimmer, og som tilfører liv til andre farger som mangler denne egenskapen. Det forekommer altfor ofte at jeg gjerne kunne tenkt meg å tilføre litt mer glans/shimmer til mine leppeprodukter, spesielt de dagene jeg skal noe litt ektraordinært.

Jeg liker å holde leppene naturlige på dagtid og til hverdag generelt, men til kveldstid er det få annet som er like lekkert som lepper som glitrer som diamanter. Det er prikken over i'en i min verden. Prøv det neste gang - tenn på noen stearinlys og lag deg en god smoothie (eller skjenk opp i din favorittvin) og legg på din favoritt-gloss. Vips så føler jeg meg så innmari pyntet, selv om jeg tusler rundt i pysjen :D Spesielt nå som høsten er her, og det blir så mørkt, synes jeg det er ekstra stas med små "dimantkorn" på leppene.

Uansett, over til glossen. Som sagt, en slik gloss har jeg jaktet på, og jeg er i ekstase over endelig å ha funnet min perfekte match. Ikke bare har den super holdbarhet, men den glitrer akkurat slik som jeg vil, samtidig som den har en fin konsistens (altså ikke klebrig).

Glossen kan også fint brukes alene, men den magiske effekten synes jeg oppnås ved å smøre et tynt lag over din favoritt leppefarge.

Pluss for at den ikke tilfører så mye farge, annet enn shimmer. De gangene jeg har brukt denne alene, har jeg merket en svak rosatone, men jeg synes ikke denne tonen "ødelegger" fargen til de andre fargene jeg bruker den over.

Vær litt forsiktig med å gni denne utover ansiktet, for da vil hele ansiktet ditt glitre. Haha. Da tenker jeg spesielt på dersom man bruker denne på en heit date ;)

Jeg mener å huske at denne kostet 149,-, men jeg er jammen meg ikke sikker. Denne ble kjøpt på parfymeri.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits