Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Oppskrift: Sjokoladeproteingrøt


Hei alle fine lesere ♥ Håper dere har det så fint så.

Jeg er heldigvis mye bedre denne uken - magesmertene mine vedvarte en god stund denne gangen :( Tusen takk for alle tips, jeg jobber med "problemet".

Uansett, idag ble jeg så utrolig sugen på havregryn. Jeg har tidligere postet min favoritt oppskrift, men nå tror jeg jammen meg at jeg har en ny favoritt :D Haha, kanskje ikke så rart når sjokoladesmak er innblandet.

Denne grøten ble knallgod etter min gane å dømme. Jeg vet nøyaktig hva jeg skal servere meg selv til frokost imorgen! *Gledeseg* Denne oppskriften er rik på proteiner og sunne karbohydrater - passer perfekt i forbindelse med trening for påfyll av ekstra energi eller rett og slett når du er sugen på noe veldig godt.

Du trenger (trykk på navnet for å komme til produktet, og ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling):

(Økologisk) havregryn - mengde bestemmer du helt selv
Melk/vann - kok opp havregryn som anvist på pakken
2 ss cottage cheese
10g proteinpulver
Salt
Stevia vanilje
Kardemomme
Kanel

Jeg kokte opp ca. 1 ½ dl havregryn med 3 dl vann, 2 dl mandelmelk og litt salt. Kok opp under omrøring.

Jeg tok opp i 2 ss mager cottage cheese mens blandingen fortsatt var varm, og blandet godt.

Deretter dryppet jeg kun noen få dråper stevia vanilje (les 2 dråper) i blandingen mens jeg rørte. Stevia kan selvsagt sløyfes, men jeg anbefaler disse dråpene for en ekstra deilig smaksopplevelse.Jeg tok opp i 5 g av hver av disse sjokoladeproteinene, og jeg angrer ikke et sekund. Fy søren så bra det ble - jeg kommer nok til å blande disse to fremover. NAM. Her kan man selvfølgelig bruke det man har liggende - disse er blant mine favoritter.

Smak så til meg kanel og kardemomme - husk å blande godt. Jeg pyntet herligheten med litt bringebær - det ble en god del fler enn de som er avbildet. Hihi.

Jeg synes grøten smakte best når den fikk kjølt seg litt. Siden jeg satte meg ved pc'en mens jeg nøt denne, fikk jeg både smake den varm, lunken og kald. De to sistnevnte var ekstra nam.

Blant noe av det aller beste jeg har smakt. Enkelt, kjapt, smakfullt og veldig mettende. Jeg er glad jeg skrev ned tingene jeg brukte, og mengde. Denne skal så absolutt uten tvil lages igjen til frokost imorgen.

Vel bekomme. Håper det smaker.


1 kommentar

Postet av: Rikke :)

Nam :)
Dato: 29.10.2012 Tid: 19:18 URL: http://rickyangel.blogg.no.

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits