Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Oppskrift: Daddelsirup


Eller daddelsmr. Jeg klarer ikke helt bestemme meg. Uansett, denne oppskriften er blant mine topp 5! Hvis det er lov skryte litt av seg selv, s m jeg rlig innrmme at jeg er meget fornyd med denne blandingen. Jeg har til og med allerede noen muffins i ovnen hvor jeg har brukt denne ingrediensen - blir den vellykket kommer oppskriften p bloggen enten ikveld eller imorgen tidlig ♥ Det dufter ihvertfall aldeles nydelig her n.

Jeg er glad i hjemmelaget, og jeg foretrekker helst naturlige ingredienser. Jeg har lagt inn en bestilling p sukrin herfra, og mens jeg venter p at den skal dumpe i postkassen, mtte jeg finne en annen stningsmiddel. Her jeg sitter n kunne jeg like s godt kansellert den bestillingen, for jeg kommer sjeldent til bruke noe annet enn daddelsirup/smr i mine oppskrifter heretter!

Jeg hadde en pakke med dadler liggende (min favorittpakke er de du fr kjpt hos Coop - s ferske, saftige og gode). Og siden jeg var desperat etter noe stt bruke, traff plutselig en id meg. Hvorfor ikke bruke dadler? Jeg har tidligere brukt dadler som stningsingrediens i bakst, og jeg elsker smaken den setter. Ren perfeksjon.

S jeg tok frem pakken, og begynte skrelle av "skallet", samt ta ut stenen. Automatisk tok jeg frem blenderen, og puttet herlighetene oppi. Fr jeg visste ordet av det hadde jeg plutselig en slags seig rre.

For tilfre litt ekstra smak tilsatte jeg ogs 1ts Kanel og 1ts vaniljepulver.



Jeg blendet litt, og fant ut at jeg ville ha en litt lsere konsistens. Hadde jeg hatt mandelmelk s hadde jeg nok bruk det (neste gang), men siden jeg ikke orket begynne styre med det, strakk jeg meg heller ettter vann. Her har jeg ikke nyaktig ml - spe til nsket konsistens rett og slett (ca. 1-2 dl brukte jeg).



Jeg trodde jeg skulle svime av idt jeg tok en smakeskje. S god! Peantt- og mandelsmr kan g og legge seg i forhold.

Halve krukken er allerede spist opp - skjeen oppi ved siden av kaffen (farlig) :O Kroppen min fr vel snart karbosjokk :P Husk p at selv om dadler er sunt, s er likevel disse herlig sm karborike.

Jeg gleder meg til smake p herligheten som steker i ovnen. Jeg elsker at denne kan benyttes til s og si alt. Gleder meg til eksperimentere masse fremover. Nam.

Prv den. Du kommer ikke til angre hvis du er glad i stt.

Hper det smaker. GOD HELG ♥


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

    Flg meg p bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 r gammel kvinne som bor i Oslo. P denne bloggen fr dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjre kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer p, s er det bare ta kontakt! =)

Sk

Loading

Lenker





Blopp.no
hits