Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

iHerb anbefaling: Coco-Roons

09.11.2012 i iHerb.com 10 kommentarer


En kombinasjon som aldri aldri aldri aldri aldri slår feil hos meg, er kokos og sjokolade. Og det skjer ikke at jeg ikke bestiller/kjøper produkter jeg kommer over, med nettopp denne kombinasjonen. Her forleden satt jeg og surfet på iHerb.com, min favoritt nettbutikk uten tvil. Helt tilfeldig og uten videre kom jeg over Coco-Roons (jeg sverger, kokos tiltrekker seg meg). Jeg ante ikke hva jeg la i handlekurven engang, jeg visste bare at siden jeg så ingrediensene kokos og sjokolade sammen, måtte den med. Jeg er en liten skrulle, jeg vet.

Så, da jeg fikk en hentelapp i postkassen, og så denne ligge i pakken skjønte jeg ingenting. Hva i alle dager var dette for noe?

Alt skjer av en grunn sies det? Vel, jeg er glad denne havnet hos meg. Samme kveld slukte jeg ned til minste smule, og nå venter jeg bare på mer. HERRE bevare, disse er knallgode. Jeg overdriver ikke - jeg kan ikke gå god for de andre smakene, men denne er knallgod. Jeg har bestilt to andre smaker også, og klarer nesten ikke å vente til de dumper hos meg. FYRVERKERI i munnen.

Er du glad i kokos og sjokolade sammen, må du gi disse en sjanse. Du kommer (garantert) ikke til å angre, og dersom du gjør det, er jeg kun en telefonsamtale unna. Jeg kjøper disse på flekken. Jeg er helt forelsket - gi meg en (eller la oss si ti) pose sånn, så trenger jeg ikke mat. Jeg kan lett leve på disse en god stund fremover.

Selv om bitene er ganske så store, virker de bittesmå. De forsvant såpass fort, at posen burde vært femten ganger så stor. Perfekt konsistens og smak - jeg elsker elsker elsker disse kulene. Perfekt å ha i veska når søtsuget melder seg. Jeg tror neppe disse holder lenge i min veske, men jeg skal prøve mitt beste å spare noen til kritiske øyeblikk (les når jeg jobber overtid, og ikke har pakket med meg nok mat).

Disse er raw, og proppfulle av næringsrik næring. Med andre ord, ingen grunn til å styre unna ♥

Du finner disse her. Jeg håååååper det venter noen hentelapper på meg i posten - perfekt inngang til helgen.

Ha en fin fredag/helg.


10 kommentarer

Postet av: Lavkarbotips

Kokos og sjokolade er himmelsk. Jeg lagde noe lignende dette selv, smeltet mørk sjokolade og tilsatte masse kokos. Ble nydelig godt, og skal lages flere ganger. Er fan av iherb selv, kanskje jeg skal prøve disse:-) men er de noenlunde.lavkarbo? Jeg er ikke helt fanatisk, men vil helst ikke ha noe proppfullt i sukker.
Dato: 09.11.2012 Tid: 15:19 URL: http://lavkarbotips.blogg.no

Postet av: Anette

Disse elsker jeg og. Min favoritt er de med kakao nibs
Dato: 09.11.2012 Tid: 19:30 URL:

Postet av: Yasi

Lavkarbotips: Hoho, jeg husker ikke dessverre. Pakken er for lengst kastet, men dersom du trykker på linken, så står det info om ingredienser på iHerb. Tror disse er ganske så greie når det kommer til karbs.

- Y
Dato: 10.11.2012 Tid: 12:18 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: Yasi

Anette: Ooh, jeg gleder meg til den kommer til meg, for den er alt bestilt. Nom.

- Y
Dato: 10.11.2012 Tid: 12:19 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: emiliemolsen

Oi! :) De så spennende ut (legges i ønskelista mi enn så lenge på iherb). Har selv laget noe alla det samma, bare hjemmelaget med dadler, men disse skal jeg prøve en dag :D
Dato: 11.11.2012 Tid: 09:33 URL: http://emiliemolsen.blogg.no

Postet av: Yasi

emiliemolsen: Oh, er det sant? Ligger oppskriften på bloggen din? I så fall skal jeg så teste ut oppskriften din. Disse er virkelig magisk på smak. Elsker dem.

- Y
Dato: 11.11.2012 Tid: 10:12 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: Kristine

Mmm, spennende! :-D Flere enn meg som elsker iHerb ja!
Dato: 11.11.2012 Tid: 14:53 URL: http://kristinevinje.blogg.no

Postet av: Yasi

Kristine: Oho, absolutt!

- Y
Dato: 11.11.2012 Tid: 22:08 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av:

Hei Yasi !

Jeg leser ofte at du handler hos iherb. Jeg prøver å gå ned i vekt og det ser ut som om de har mange gode produkter der! Jeg lurte på noen ting før jeg bestiller denne kokossjokoladen (smelter i munnen av å tenke på kokos og sjokolade :P ) Bestiller du under 200 kr for å ikke få frakt, hvor lang leveringstid, og er det en TRYGG side å handle på? Har aldri bestilt ting over nettet, så det er litt skummelt ...

Håper du kan hjelpe meg :))
Dato: 12.11.2012 Tid: 12:42 URL:

Postet av: Yasi

Anonym: Hei på deg :)

iHerb.com er absolutt en sikker og trygg nettside - ingenting å bekymre seg over. Ja, hold bestillingene dine under 200 kroner, så slipper du postoppkrav. Leveringstiden er blitt latterlig kort - ca. 1 uke. Men regn med alt fra 1-2/3 uker. Pakken komme til slutt - noen ganger tar det bare litt lengre tid på grunn av posten. Tollen kan åpne pakkene noen ganger, og da opplever jeg at det tar litt lengre tid før de dumper i postkassen.

Ellers så kan du trygt legge inn en bestilling :D Så blir du hekta på nettsiden akkurat som tusenvis av andre.

Lykke til.

Klem til deg.

- Y
Dato: 12.11.2012 Tid: 14:45 URL: http://yasi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits