Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Mini squashpizza


Jeg hadde så lyst på pizza til middag, men jeg orket virkelig ikke tanken på å styre på kjøkkenet. Jeg tror det nærmer seg den syklusen i måneden, og i forkant orker jeg som regel svært lite og har atpåtil cravings på alt mulig rart. En periode jeg virkelig kunne klart meg foruten - jeg hater denne delen ved å være kvinne.

Grunnet min lyst, ble det squashpizza på oss. Disse viste seg å bli veldig populære - jeg skal innrømme jeg ble litt engstelig da min bedre halvdel rynket på nesen idét han fikk øye på hva som befant seg i ovnen: "skal vi ha det til middag". Enda godt var det at han endret mening med det første han tok en bit - disse smakte superdigg.

Vi hadde masse grønt ved siden av. Neste gang tror jeg at jeg slenger på litt soyakjøttdeig også - jeg orket bare ikke styret med å tine i dag (ja, jeg vet! Jeg er håpløs de få dagene før selveste dagen) :(

Anyways, du trenger:

2 store squash
Babytomater (mmm, de smaker så herlig nå)
Ost
Masse krydder

Skjær ganske enkelt squashen i passe tykke skiver, legg på noen skiver med ost (her går det også an å bruke revet ost - det er bare å bruke det man har liggende), skjær tomatene i skiver og legg over. Dryss på med masse krydder helt til slutt, hiv inn i ovnen på 180ºC til osten smelter. Som nevnt over, kommer jeg nok til å ha på litt kjøttdeig neste gang, bare for å få enda mer smak.

Server med masse grønt ved siden av. Enkelt, godt og sunt.  

Jeg elsker at det går raskt, samtidig som det er sunt og godt. Man trenger faktisk ikke å ty til ferdigmat eller junk for at middagen skal være enkel og god. Her gjelder det bare å se mulighetene.

Ha en fortsatt fin onsdag. Nå er det jammen meg snart helg igjen :D Hurra! Denne helgen skal vies til familie og kos, så jeg gleder meg ekstra mye ♥ I tillegg har vi sikret oss billetter til premieren av Twilight på fredag - *gledeshopp*8 kommentarer

Postet av: Linn

Omg, genialt! Takk for tips :D
Dato: 15.11.2012 Tid: 14:43 URL: http://ltsuperliv.blogg.no

Postet av: littmat

Haha, herlig og kreativt! Tusen takk, dette skal jeg lage :D
Dato: 15.11.2012 Tid: 17:37 URL: http://www.littmat.blogg.no

Postet av: Yasi

littmat: Så bra! :) Fortell meg gjerne hva du synes :D

Ha en fin helg :)

- Y
Dato: 16.11.2012 Tid: 07:52 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: Yasi

Linn: Bare hyggelig :) Glad jeg kunne inspirere.

- Y
Dato: 16.11.2012 Tid: 07:54 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: Lilli

Syns du har en kjempebra blogg!! Har lest kjempemasse no og bladd langt bak i arkivet til og med!! du burde vere på topplista:D
Dato: 19.11.2012 Tid: 00:19 URL:

Postet av: Yasi

Lilli: Tusen takk for fine ord, fine deg :) Utrolig hyggelig med nytt besøk <3

- Y
Dato: 19.11.2012 Tid: 08:04 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: Marit

Så smart ;-) Squash kan virkelig brukes til alt! hehe. Så veldig godt ut ;-)
Dato: 21.11.2012 Tid: 18:27 URL: http://maritbe.blogg.no

Postet av: Yasi

Marit: Ja, verdens beste! :)

- Y
Dato: 21.11.2012 Tid: 20:24 URL: http://yasi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits