Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

QuestBar - Natural Protein Bar

21.11.2012 i iHerb.com 4 kommentarer


Hei dere ♥ Først og fremst, tusen takk for fine tilbakemeldinger. Det er så hyggelig å lese at dere setter pris på innlegg. Jeg stresser ikke lenger med å blogge daglig, og har bestemt meg for å skrive kun når jeg vil eller har tid. Bloggen var jo først og fremst opprettet for at jeg skulle ha et fristed å taste fritt på, men jeg følte at bloggingen etterhvert nærmest ble en last. Noe jeg måtte oppdatere daglig, på grunn av lesertallene. Jeg har nå den siste tiden endret tankegangen min, og bestemt meg for at bloggen skal være et sted jeg kan slappe av på. Skrible ned tanker, meninger, oppskrifter og tips akkurat når det passer. Resten av tiden har jeg nok av andre ting å ta meg av :) Men det er hyggelig å se at dere fortsatt titter innom - fortsett med det :D

Nå, over til tema. Som dere vet, er jeg en iHerb.com (bruk gjerne koden TOF064 når du handler der) fan av førsteklasse. Jeg vet ikke hvor mange pakker jeg har klikket hjem totalt, men jeg vet veldig godt at det er skummelt mange ;D Jeg handler sjeldent på helsekosten lenger, og hovedgrunnen til det er utvalget. Enkelt og greit!

Dere som følger meg, har sikkert fra tid til annen sett at jeg har snackset på Atkins barer eller Chocolite. Til tross for at jeg synes at de barene er knallgode, og strekker meg etter når søtsuget melder seg, har jeg nå funnet meg nye favoritter. Jeg har alltid vært opptatt av det jeg putter i kroppen, og jeg foretrekker ren mat (ihvertfall så langt det lar seg gjøre).

Søtsuget blir jeg nok aldri kvitt, ei heller kommer jeg noengang til å nekte meg selv søtsaker. Det er en kamp jeg vet jeg er dømt til å tape, så hvorfor motarbeide kroppen så voldsomt? Etter å ha kommet over disse Questbarene, er jeg nærmest blitt frelst. Barer som smaker himmelsk, samtidig som de inneholder få ingredienser. Jeg trodde ikke mine egne øyner - bare sammenlign selv. Ikke stort mer enn en håndfull ingredienser, og det er bare knallelsk ♥ Proteinrike og knallmektige.

Haha, som dere sikkert ser har jeg gått helt amok. Jeg har klikket meg hjem nok smaker for å si det sånn. Mange av pakkene nærmer seg tom - disse har nemlig vært mine fine skatter en god stund (jeg har bare helt glemt å tipse dere). Og jepp, jeg venter flere i posten, dersom noen lurte. Mohaha. Jeg har enda noen smaker jeg må smake.

Jeg har mange favoritter, men den som står øverst er: hold dere fast! *Tromme virvel* Lemon Cream Pie ♥ 

Jeg håper ikke noen av dere falt av stolen nå, for jeg var også ganske sikker på at den med kokos kom til å bli favoritten, men så feil kan man ta. Den med kokos og cashew smaker dessverre litt for lite kokos for min gane, men derimot herlig cashew. Resten deler på andre plassen. Haha. 

Her er det god grunn til å tro at det finnes noe for enhver smak.

Konsistensen på disse er ikke som vanlige proteinbarer. Disse er noe mer seige/harde, og man har noe mer tyggemotstand. Ikke meg imot - jeg elsker det. Men løsningen er å varme barene i mikrobølgeovnen i 10 sekunder, og jeg skal love deg at du er fortapt. Som meg. Det er som å ha et lite kakestykke - enda bedre enn kake faktisk. Med en scoop is ved siden av, er dette den perfekte desserten for meg. Uten påfølgende magesmerter.

En annen "metode" som jeg elsker, er å blande en slik med yoghurt. Del baren i små biter, og bland inn ønsket mengde yoghurt (med smak). La så blandingen stå på kjøkkenbenken i ca. 10 utålmodige minutter. På mirakuløst vis smelter baren sammen med yoghurten, og røren du får er magisk. En smaksopplevelse som kun oppleves. Nytter ikke å sitte her å skrive.

Min favoritt kombinasjon er selvsagt Skyr sitron med Quest Lemon Cream Pie. Dere kan bare tenke dere hvor mange beger med skyr sitron og lemon cream pie jeg har vært igjennom. Hoho. Deilig. Jeg har endelig funnet et sted som har masse skyr sitron - har du enda ikke smakt den så har du gått glipp av en hel del. Nesten.

Jeg oppdaterer forresten langt oftere på Facebook og Instagram (yasi_t), så følg meg gjerne der for hyppigere oppdateringer.

Ha en fortsatt fin onsdag, alle sammen.

Legg gjerne igjen en kommentar, og fortell meg hvilken proteinbar/hvilket iHerb-produkt som er din favoritt :D


4 kommentarer

Postet av: Lavkarbotips

De er til og med lavkarbo ser jeg, får legge dette i kurven neste gang da! Så farlig godt ut:-) støtter deg for øvrig i å blogge når DU vil, blogge skal jo først og fremst gi glede, ikke stress!
Dato: 21.11.2012 Tid: 17:31 URL: http://lavkarbotips.blogg.no

Postet av: Yasi

Lavkarbotips: Jaa, det er de! :) Du kommer til å elske disse barene - farlig gode, men jeg nyter disse med god samvittighet ;)

Ja, det er så sant.

Klem til deg, fine og flinke Ingrid <3

- Y
Dato: 21.11.2012 Tid: 20:23 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: Singa

Takk for enda et godt tips:) jeg er ny på iherb, men takket være deg vet jeg hva jeg skal bestille:) Jeg oppdaget bloggen din for to uker siden, ble først fanget av dine gode vurderinger av div. Produkter og etter å ha lest litt, tok jeg like godt å leste alle dine gamle innlegg!! Bloggen fAlt i smak rett og slett:) Så nå er jeg innom nesten hverdag. But no pressure, skjønner godt at du ikke har tid til å blogge hver dag:)
Dato: 21.11.2012 Tid: 22:48 URL:

Postet av: Yasi

Singa: Ååå, takk for hyggelige ord. Velkommen skal du være :D Jeg oppdaterer og tipser så ofte jeg kan/orker, så det dukker opp innlegg med jevne mellomrom ;)

Ha en flott dag.

- Y
Dato: 22.11.2012 Tid: 07:45 URL: http://yasi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits