Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Julegavetips

21.12.2012 i Tips 2 kommentarer


Hei på andre siden :) Håper alt er bra, og at julegavene snart er i boks!

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om mine favoritter i år. Dersom du ikke har funnet den perfekte gaven til venninna, kjæresten, mamma, bestemor, svigermor, pappa, bror, så fortvil for all del ikke.

Som jeg skrev for litt siden, er jeg blitt frelst av vår nye kaffemaskin. Den er magisk, og kaffen blir like perfekt og smakfull hver eneste gang. Kaffemaskinen lager både varm og kald drikke, så dette passer midt i blinken til alle som setter høye krav til kaffe! NESCAFÉ Dolce Gusto er en presang som faller i smak både til de helt unge som nettopp har flyttet hjemmefra, men også til bestemor og bestefar eller den som bestandig er på farten. En flott julegave for den som stiller krav til sin kaffe og liker variasjon fra varme til kalde drikker. Maskinen byr nå på  hele 30 forskjellige smaker å velge mellom, så her er det ingen problem å finne en variant som passer for enhvers preferanse.  Alle fra store og små kan bli sin egen barista og lage den perfekte koppen av sin favorittdrikk hver gang.

Denne fine gaveesken er helt genial - her får du nemlig en liten smakebit av de ulike smakene/kapslene, slik at du enkelt kan finne din egen favoritt. Både jeg, min bedre halvdel og mamma har funnet våre favoritter. Jeg kan avsløre såpass at det er flere som får disse i gave fra meg i år - både kaffemaskin og kapsler :D Jeg synes det er en helt genial julegave å gi.. Jeg vet ihvertfall at jeg hadde satt pris på det. Hva passer vel mer perfekt enn å våkne til deilig kaffe hver morgen? Eller glede seg til kaffekoppen med det samme man smetter inn døren, etter endt arbeidsdag/skoledag. Spesielt nå som det er såpass kaldt ute. Mmm..

Det jeg setter stor pris på er utvalget av kapsler. Her kan man velge og vrake akkurat slik man ønsker. En smak til enhver gane :D *Smil* 30 ulike smaker - det er wow, det! Dessuten er det nå også kommer light varianter av noen av disse - jeg gleder meg til å smake.

Også en perfekt julegave til deg selv - det er alltid lov med gave til seg selv. En julegave som åpner opp for muligheten til å lage den perfekte kaffeopplevelsen hjemme.

Med utvalget som finnes, og de smakene/variantene som stadig lanseres er du sikret i god tid fremover. Man kan gi kaffekapsler i både bursdag og andre anledninger til en som har en kaffemaskin. Genialt, hva?

Også slipper man selvsagt ikke unna litt skjønnhetsprodukter. Det er kaldt, og huden trenger ekstra pleie. Dr. Hauschka og jeg har blitt gode venner, og det er jeg sikker på at dine også vil bli. Disse produktene etterlater huden silkemyk og velpleid - i denne pakken får du både ansiktspleie og kroppspleie. I love.

Jeg har brukt begge disse produktene i en god stund nå, så denne pakken vil jeg absolutt gå god for. Jeg bruker kroppskremen som håndkrem, og det funker fjell. Dufter herlig, som vanlig.

Dr. Hauschka finner du hos helsekostbutikker, og Dolce Gusto finnes på Elkjøp blant annet.

Gavepakken fra Dr. Hauschka koster 199,-.

Lykke til med julehandelen :) Personlig sitter jeg med nada julefølelse, så jeg håper den kommer snikende i løpet av helgen.

Ha en tipp topp dag, så skrives vi snart igjen ;)
2 kommentarer

Postet av: camilla

Hvor har du kjøpt gaveesken med kaffe?
Dato: 22.12.2012 Tid: 09:58 URL:

Postet av: Yasi

camilla: Du finner den på elkjøp :)

- Y
Dato: 27.12.2012 Tid: 10:56 URL: http://yasi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits