Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Romjul


Heisann hoppsann :)

Håper julen deres har vært fin så langt?! Vi hadde det ihvertfall helt fantastisk ♥ Jeg absolutt elsker julen - min favoritthøytid. Enda bedre ble det da jeg våknet til masse hvit puddersnø. Uten tvil prikken over i'en.

Deilig var det også med noen dager fri. Det er deilig at alt er stengt, og at nabolaget er litt roligere enn ellers. Jeg har brukt mine fridager med familien - elsker å late meg på sofaen, under varmepleddet mitt med Seven i fanget, julefilmer på tv'en og mamma som serverer masse godt. Slik har jeg holdt på i to dager nå, så det skal bli godt med vanlige rutiner igjen.

Jeg legger ved et bilde av treet vårt - det er veldig tomt under juletreet nå, så jeg vurderer å pakke det ned. Jeg lurer bare på om jeg skal vente bittelitt til. Jeg er litt usikker på om jeg skal ha det til nyttårsaften eller ei. Hmm..

Jeg fikk så mye fint i år. Jeg må ha vært en veldig snill pike i 2012 ;D

Ellers så har varm kakao med masse marshmallows vært min julefavoritt i år. Jeg har drukket altfor mange kopper. Hello sukkersjokk. Det skal bli godt med sunn mat igjen, samt bevege litt på seg. Til tross for at det har blitt en del lange turer med Seven (hun elsker snø, og har vel spist seg mett på snø flere ganger de siste dagene), skal det bli deilig å bevege enda litt mer på kroppen :D

Etter en hektisk og veldig travel førjulstid for min del, var det veldig deilig å koble helt av fra jobb. Den siste måneden har virkelig vært hektisk med stooooor H. Nå er batteriene ladet, og jeg er klar for et nytt og spennende år.

Ønsker dere alle en fortsatt fin romjul. Så skrives vi igjen.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits