Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Oppskrift: (Sure) Raw Browniekuler med smak av kokos


Åh dere, sjokolade er så godt. Og enda bedre smaker det når det i tillegg er sunt ♥ Nom.

Jeg blandet sammen nok en oppskrift jeg gjerne vil dele med dere. Jeg droppet helt søtning, men agavesirup/yacon kan fint tilsettes for litt sødme :) Jeg elsker slike godsaker ved siden av te-/kaffekoppen min. Virkelig dagens lille høydepunkt :D

Du trenger (trykk på navnet for å komme til produktet, og ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5-10 avslag på din første bestilling):

2-4 ss mandelmelk
1 ss kakao
50g mandelmel
25g kokosmel
1 ss kokosolje (smeltet)
15g tahini
15g mandelsmør

Bland alt godt sammen til du får en deig som er lett å jobbe med. Du har riktig konsistens når deigen lett kan rulles uten at den faller fra hverandre. Jeg rullet mine i granateplepulver, fordi jeg hadde lyst på noe surt. Her kan du velge og vrake akkurat slik som du vil - kokos, rå kakao, chiafrø, hempfrø osv. Slipp fantasien løs, og nyt den gode og sunne smaken.

Oppskriften kan med fordel dobles - det skal jeg ihvertfall gjøre neste gang! Browniekuler som er proteinrike og sunne - hvem takker nei til det?!

Håper det smaker.
5 kommentarer

Postet av: Andrea Mohn

det så kjempe godt ut! <3
Dato: 29.12.2012 Tid: 18:40 URL: http://andreamohn.blogg.no

Postet av: anonym

Hei!

Nam! Jeg lurte på om du kunne gi noen tips om hvordan jg kan bli kvitt svarte ringer rundt øynene, ser ut som du ikke har det så lurte på om du gjør noe spesielt eller vet om noe man kan gjøre? :)
Dato: 29.12.2012 Tid: 20:01 URL:

Postet av: Yasi

anonym: Hei :) Nok søvn? :)

- Y
Dato: 02.01.2013 Tid: 09:03 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: anonym

mm nei jg får i meg massssssse søvn!
Dato: 07.01.2013 Tid: 18:32 URL:

Postet av: frkreyes

De så yummy ut..
Dato: 10.01.2013 Tid: 22:25 URL: http://frkreyes.no

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits