Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Lenge siden sist..


God onsdag, og godt nytt år ♥ At det skulle ta meg nærmere 2 uker å skrive et innlegg var jo ikke helt etter planen, men sånn kan det gå noen ganger :P

Jeg savner faktisk bloggen. Masse. Derfor har jeg planer om å oppdatere hyppigere. Det er nettopp slik det skal være. Man skal glede seg til å logge inn og publisere innlegg, ikke føle at det er en plikt! Jeg har nå sittet og bladd meg bakover i bloggen, og jeg innser hvor flott det er å loggføre hendelser på denne måten. Det var veldig koselig å se tilbake - mye som blir glemt med tiden. Derfor er en blogg en ypperlig måte å se seg tilbake på. Minnene er der - de trenger bare en liten oppfriskning med jevne mellomrom.

Jeg gleder meg ihvertfall masse. Og takk til dere tålmodige lesere som titter innom stadig vekk, til tross for at det var vært litt bloggtørke her den siste tiden.

Jeg har nettopp lagt inn en masse bestillinger på iHerb.com - jammen meg lenge siden sist. Og det er sjokkerende til meg å være! Dere skal selvsagt få se så fort de dumper i postkassen min. Tenkte jeg skulle tipse om et par ting ;)

Ellers så ligger en bedre frokost i magesekken min og godter seg. Jeg lagde denne frokosten i helgen også, og det var så godt at jeg måtte gjenta. Husk at jeg oppdaterer langt oftere på Instagram (@ yasi_t), så de av dere som følger meg der har sett dette bildet før :D

Nam. Laks og egg er virkelig noe av det beste jeg vet om. Ved siden av hadde jeg en kopp med kokoskaffe og masse klementiner. Bedre frokost skal man lete lenge etter. I tillegg er absolutt alt økologisk ♥ Bortsett fra kaffeen da.

Ja, jeg har begynt å bli enda mer oppmerksom på dette med økologisk.

Ellers så håper jeg at inngangen i det nye året har vært knall.


1 kommentar

Postet av: Camilla

Åh, det så utrolig godt ut!! Må prøves:)
Dato: 16.01.2013 Tid: 10:44 URL: http://mylife.blogg.no

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits