Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Almondy Premium 70% Dark & Delicious


Ah, for en smaksopplevelse. Et fyrverkeri for ganen. Denne kaken er blitt til en favoritt hos oss.

For det første er kaken glutenfritt - veldig pluss for det. Etter at jeg har blitt oppmerksom på dette med gluten, er det overraskende lite jeg kan kose meg med som faktisk smaker bra. Utrolig nok. 

Derfor ble jeg hoppende glad da jeg fikk høre om denne nyheten fra Almondy. Ikke nok med at herligheten er fri for gluten, kaken er også dekket med herlig mørk sjokolade. Kan det bli bedre? Jeg mener, mandelkake med mørk sjokolade. Nam. Herlig godsak som kan nytes med god samvittighet.

Jeg tok med kaken hjem til mamma - desserten smaker alltid bedre i lag med andre. Hun stilte opp med vaniljesaus og jeg med denne kaken. La meg si det slik, vi alle angret på å ha spist oss såpass mette på hovedretten, for denne kaken er knallgod. Så perfekt satt sammen smaksmessig at jeg gledet meg til enda en bit så fort maten hadde fått tid til å komme seg litt lengre ned i magesekken. Mmm.

Kaken er en frysevare, så den skal tines litt før servering. Vi lot denne tine godt i kjølesskapet, og på den måten smeltet kaken i munnen. Hjemmelaget er en soleklar vinner, men i en travel hverdag er det godt å vite at man kan unne seg god dessert med god samvittighet selv om tiden ikke strekker til å lage den hjemme selv.

Absolutt en vinner i våre øyne. Selv de små som ikke er så glad i mørk sjokolade, gaflet denne kaken i seg.

Anbefales absolutt neste gang du har tenkt til å ta en snarvei når det kommer til desserten.


5 kommentarer

Postet av: marie og helene

ååå, nam! :)
Dato: 31.01.2013 Tid: 17:00 URL: http://workthatassoff.blogg.no

Postet av: Camilla Elise

Namnam :D
Dato: 31.01.2013 Tid: 17:05 URL: http://camillaeliseh.blogg.no

Postet av: Joachim

ooh, lekker :)
Dato: 31.01.2013 Tid: 17:10 URL: http://www.lyriskeprofeter.blogg.no

Postet av: Aslaug

Nydelig blogg du har :)
Dato: 31.01.2013 Tid: 17:28 URL: http://bit.ly/YiGgp3

Postet av: Yasi

Aslaug: Tusen takk :)

- Y
Dato: 31.01.2013 Tid: 17:59 URL: http://yasi.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits