Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Bli ny med Dr. Hauschka og Karim Sattar

06.02.2013 i Tips 4 kommentarer


Har du lyst til å bli dollet med for en dag av en internasjonal make-up artist? Da råder jeg deg til å ta deg turen innom Helios på Colosseum. Der står nemlig den internasjonale versjonen av Jan Thomas (les Karim Sattar) mellom klokken 12-14 imorgen (07.02.13) for å gi deg mange gode råd, samt en make-over dersom du måtte ønske det. Han er utrolig dyktig i sitt fagområde. Ikke nok med det - det er også lansering av de nye limited edition produktene til Dr.Hauschka, også kalt Dear Eyes... Det er ikke hver dag man får muligheten til å bli sminket og veiledet av en slik dyktighet, så ikke nøl med å slå til. Jeg garanterer at han utfører magi. Ikke langt i fra ihvertfall. Dessuten er han utrolig humoristisk og en sann gledesspreder.

 


Den nye lanseringen består av en øyenskyggepalett med 3 farger, samt 2 koster til øynene. Kostene er ikke en del av limited edition, kun øyenskyggen er det!

Som mange av dere sikkert allerede vet, er jeg blitt veldig glad i Dr. Hauschka sine produkter. Både sminke og hudpleie. Derfor gleder jeg meg som en liten unge til å få testet ut den nye sminken deres, samt enda flere hudpleieprodukter.

Bare et lite tips jeg ville dele med dere trofaste lesere. Min omtale kommer så fort jeg har fått testet herlighetene :D

Ha en fin onsdagskveld videre ♥


4 kommentarer

Postet av: Maud

Hei, yasi

Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)
Dato: 06.02.2013 Tid: 19:40 URL: http://bit.ly/VC7O6P

Postet av: Veronica

Hei igjen! :-D

Vi snakket en del ang. kviser - hvor vi blant annet snakket om at kosthold var en av de store årsakene til kviser. Har en del nye spørsmål (A) Hadde blitt glad for svar! :-)

- Men du bruker veldig mye melkeprodukt, merker du ikke noe til kvisene lenger? Du snakket i at du ikke tålte det så godt.

- Og kakaopulver, har du merket noe her?

- Jeg vurderer også å slutte på p-piller (Yasmin)nå siden jeg tror de kan være en av årsaken til at jeg har kviser. Jeg begynte når jeg var 15 pga. av veldig mye kviser (156 på det meste), er selvøflgelig bedre i dag, ligger på rundt 8-15 kviser om gangen. Men er utrolig redd for at jeg skal bli værre? For jeg klarer ikke tanken på å bli seende slik ut som jeg gjorde da. Håper også depresjonen min blir bedre når jeg slutter med p-piller for depresjon og dårlig selvfølelse gjør vell også at man får kviser. Har du noe erfaring her?

- Har jo nå gått på decloer i 3-4 år og det har virkelig hjulpet, men jeg har troen på at jeg kan finne noe bedre. Har lest litt om innleggene dine med OBAGI, anbefaler du OBAGI mere enn MD? Jeg snakket med ei ang. MD og hun anbefalte meg ikke det i og med at det tørker ut, og jeg trenger fukt, fukt og mere fukt. Er også redd om jeg begynner på noe annet nå så skal jeg få kviser av det også. Du brukte jo også Decloer mye før, hvordan var overgangen til andre produkter?

Jeg har forresten lest mye i siste ang. fordøyelsen, taremene og hvordan man spiser påvirker de som igjen kan påvirke huden. Men det står så mye forskjellig om hva man skal spise og ikke spise da, blir så usikker :/

Ellers, er det noen nye tips du kan komme med? :-D

Digger deg!

Klem

Veronica
Dato: 08.02.2013 Tid: 10:27 URL:

Postet av: Yasi

Veronica: Hei.

Kosthold har mye å si for meg og min hud ihvertfall. Raw kakaopulver gir meg bare finere hud :) Melkeprodukter er jeg ikke så veldig sikker på.

P-piller funker veldig dårlig på meg. Jeg får en enorm matlyst, samt blir veldig slapp og tung i kroppen.

md og OBAGI er jo to helt ulike merker som jobber ganske så forskjellig. OBAGI er mye sterkere og mye mer aktiv. md er et merke jeg sverger til, og den har gjort underverk for min hud. Viktig at produktene brukes riktig!

Mitt tips er å leve livet ditt. Ikke analyser og tenk altfor mye. Stress er en langt verre faktor enn alt annet du nevner her. Spis riktig, men unn deg dine favoritter i blant. Ikke heng deg så mye opp i melkeprodukter etc. Lytt heller til kroppen din. Den er veldig flink til å si ifra dersom det er noe du ikke bør spise.

Ellers takk for fine ord. Du er god du!

Klem tilbake

- Y
Dato: 14.02.2013 Tid: 12:17 URL: http://yasi.blogg.no/

Postet av: Veronica

Takk for svar! :-D

Da har jeg sluttet med p-piller så får vi se hvordan det går, krysser det som krysses kan! :-D

Finner ikke så mange omtaler hvor du har skrevet om MD? Var til en hudpleier som sa at MD var for sterk for min sensitive hud. Har du ett oppsett med hvilke produkter jeg bør bruke da, som gir masse fukt? :-)

Tror jeg skal vente med å gå over til MD etter denne sommeren.

Savner forresten flere innlegg fra deg :-/ er innom hver dag!
Dato: 15.02.2013 Tid: 09:34 URL:

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits