Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Omtale: Silky Volum Effekt

14.02.2013 i Omtale 6 kommentarer


Volum Effekt fra Silky er en nyhet lansert av HGA gruppen som lover å gi en fabelaktig støtte og opptil 40% mer volum i håret. Disse produktene er konsentrerte i sin konsistens og gir derfor en fabelaktig støtte og et merkbart volum i håret. Serien er tilpasser fint, nordisk hår, men kan også brukes i alle hårtyper.

Personlig faller jeg i siste kategori, da jeg ikke sliter med volum i håret til vanlig. Men det skader aldri med litt ekstra. Hva er vel finere enn tykt og skinnende hår?

Silky Volum Effekt serien består av:

  • Shampoo - inneholder aktive ingredienser som bygger volum, samtidig som det pleier og forsterker hårstrukturen
  • Conditioner/balsam - er en lett balsam som er beriket med keratin og panthenol som gir opptil 40% mer volum. Gjør håret fritt for floker og tilfører fuktighet uten å tynge. Brukes etter shampoo fra samme serie.
  • Leave-in skum conditioner/balsam - er beriket med hveteproteiner som gir opptil 40% mer volum. Gjør håret fritt for floker og tilfører fuktighet uten å tynge. Produktet skal ikke vaskes ut.

Jeg har nå kun brukt disse produktene de siste ukene, og jeg er kjempe fornøyd. Jeg er muligens ikke den rette personen å si noe om disse produktene gir mer volum eller ei, men jeg merker at håret mitt oppfører seg veldig bra. Jeg har mer luft i håret, samtidig som håret kjennes glatt og mykt.

Pluss for at det ikke kreves mye mengde for å få håret rent. Jeg bruker Leave-in skummet til å style håret, og det funker veldig bra.

Ikke nok med at produktene er veldig gode, dessuten så er designet råtøft! Jeg er blitt helt forelsket i den knæsje rosafargen. Den er umulig å ikke legge merke til.

Siden jeg i utgangspunktet har veldig fluffy hår, er gode hårprodukter veldig viktig for meg. Det gjelder å ikke gjøre vondt verre. Med disse produktene føler jeg overhodet ikke behovet for å slåss med håret mitt. Hvert eneste hårstrå oppfører seg eksemplarisk.

Det er befriende at gode hårprodukter ikke trenger å koste skjorta.

Serien er i salg nå, og selges på Ultra, Meny og utvalgte Spar butikker. Prisen ligger på 69,- for shampooen, og 79,- for balsamene. Hold utkikk neste gang du er ute og handler ;)
6 kommentarer

Postet av: tinab

Kanskje jeg skal prøve disse:-)
Dato: 14.02.2013 Tid: 14:52 URL: http://tinab.blogg.no

Postet av: Hagbarth

yasi: Fin blogg :)
Dato: 14.02.2013 Tid: 15:00 URL: http://www.cie1.com/6624

Postet av: Merethe

Kjære bloger! Vi holder på med en spøreundersøkelse om nett handel. Alle som deltar i spøre undersøkelsen får et gave kort som takk for hjelpen. Kan du hjelpe oss? :-)
Dato: 13.03.2013 Tid: 22:26 URL: http://yon.se/VuyezA

Postet av: Beate

Hei! Vi holder på med en menings måling toppbloggere. Alle som svarer på undersøkelsen vil få en premie; nemlig en gratis kinobillett! Delta nå!
Dato: 17.03.2013 Tid: 17:00 URL: http://4c3.de/P4y

Postet av: Trine-Lise **** VINN STORBYFERIE FOR 2 ****

Vil du vinne en storbyferie for 2? :-) Delta i konkurransen vår da!
Dato: 21.03.2013 Tid: 00:09 URL: http://xav.cc/VinnFERIE

Postet av: Julianne - *** KONKURRANSE ***

Hei! Vil du være med i konkurransen vår? Premien er en tur for 2 personer til Paris!
Dato: 21.03.2013 Tid: 21:33 URL: http://dlb.pf.sl.pt

Skriv en ny kommentar

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits