Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Kategori: Hudpleie

Spirulinamasken

10.12.2012 i Hudpleie 8 kommentarer


Hei alle sammen ♥ Håper alt er tipp topp! :D

Jeg fikk en henvendelse på facebook om å skrive litt om spirulinamasken jeg instagrammet om for litt siden. Jeg mener det var der vedkommende så bildet, da jeg ikke kan huske å ha blogget om det. Uansett, innlegg blir det.

Jeg la ihvertfall ut et par bildet av meg selv - helt grønn i ansiktet :P Oppskriften deler jeg mer enn gjerne med dere, da denne masken er helt SUPER! Jeg får slik en umiddelbar glød, i tillegg til at jeg føler at huden skinner og er ekstra ren. Jeg elsker denne masken, og oppskriften fant jeg i Supermat-boken. En næringsrik maske som jeg unner huden min veldig ofte.

Du trenger (trykk på navnet for å komme til produktet, og ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $10 avslag på din første bestilling):

1 ts Spirulina pulver
1 ts 40x Aloe Vera Konsentrat
1-2 ts vann

Bland godt sammen og påfør. Jeg lar gjerne masken sitte på huden i 15 minutter.

Her er bildet jeg la ut på Instagram ;)

Jeg vil helt til slutt nevne at vi alle er forskjellige, så dersom det er første gangen du bruker denne masken er det veldig viktig at du prøver deg frem, og lytter til huden. En bekjent av meg reagerte litt på denne masken - i form av litt rødhet, men dette gikk straks over. Det er viktig å vaske av dersom du kjenner at prikker i huden eller at du blir varm. Begynn i det små, og øk heller tiden etterhvert som huden din venner seg til slike produkter.

Lykke til.


Beauté Adorée Hud og Hår Laserklinikk

13.09.2012 i Hudpleie 3 kommentarer


Da er jeg tilbake fra en fantastisk hudpleiebehandling ♥ Holder du til i Oslo området og er på jakt etter en klinikk som er rik på kompetanse, så anbefaler jeg deg å ta en kikk på denne klinikken. Hjemmesiden finner du ved å klikke her. En ganske så fersk klinikk.

Jeg har vært på 7 behandlinger hittil, og det er første gangen i mine 25 år at jeg har dratt tilbake til en skjønnhetsklinikk såpass mange ganger. Det var faktisk mamma som anbefalte meg denne klinikken til å begynne med. Vi hadde en diskusjon hvor jeg minnet henne på hva jeg synes om slike klinikker. Kortversjonen er at jeg overhodet ikke har god erfaring med hudpleiere. Hun klarte å overtale meg til én behandling, og nå er jeg avhengig! Jeg må si at det å støte på en hel masse OBAGI idét jeg gikk inn i respesjonen, ga et veldig bra første inntrykk. Dere som følger meg vet hva jeg mener om det merket. MAGI ♥

På Beauté Adorée avdeling laser er det kun sykepleiere/leger som jobber. Utrolig dyktig stab som vet hva de snakker om. De lytter til deg og dine problemer, før det settes i gang med noe behandling. Før behandling kan man også få legen til å se på "problemet" slik at man er på den sikre siden.

Behandlingen jeg tar heter HydraFacial. En behandling jeg aldri før hadde hørt om engang. Dette er en behandling som helst skal tas 8 ganger, over 8 uker. Altså 1 gang i uken. Deretter kan man trappe ned til 1 gang i måneden/en gang annenhver måned for vedlikehold. Kort sagt går behandling ut på å fjerne gammel hud ved å "skrape" vekk gammel hud. Det legges så på en syre og avsluttes med flytende antioksidanter. Behandlingen er ikke vond, men man kjenner det litt siden hudens øverste lag slipes vekk.
Huden blir ganske rød underveis, ihvertfall min sensitive hud, men det går fort over


Seven er populær - hun får uendelig med kos ♥


Mot slutten av behandlingen er jeg nesten ikke rød i det hele tatt

En behandling jeg virkelig elsker. Hele behandlingen tar ca. 40 minutter. Jeg har merket en klar forbedring. Både i form av mer glød, finere/klarere hud, mindre porer (abolutt den beste forandringen hittil) og jevnere hud. Resultatet er ti ganger bedre enn hva jeg oppnådde med OBAGI, men som hjemmepleie er fortsatt OBAGI det aller første jeg anbefaler.

Dessuten er lokalene så rene og forfriskende, at det er en fryd å være der. Jeg slapper totalt av!

En klinikk som anbefales for deg som er interessert. Ta gjerne kontakt for en uforpliktet samtale. Lik dem gjerne på facebook her.


Min komplette hudpleierutine per dags dato

03.04.2012 i Hudpleie 7 kommentarer


Altfor mange av dere har helt siden OBAGI sendt mail eller lagt igjen en kommentar som etterspør min hudpleierutine. Siden den ikke har vært helt komplett på lenge, har jeg ikke svart noen av dere ordentlig på det spørsmålet :( Jeg har testet mye i løpet av det siste året, både økologisk, organisk, vegansk, naturlig .. listen er lang, men veldig få har falt i smak. Jeg merker at jeg støtt og stadig faller tilbake til merker som jeg føler virkelig gjør noe positivt for huden min. Som har det lille ekstra. For det er nettopp det som skiller gode produkter fra dårlige. Og det er nettopp det huden min trenger.

Nå vet dere grunnen til at jeg aldri har svart helt ordentlig på spørsmålene deres rundt hudpleierutinene mine. Jeg lovet også veldig mange av dere å komme med et innlegg så fort jeg hadde en rutine på plass, og idag er dagen her.Jeg er fortsatt trosfast mot OBAGI. Jeg har ingen planer om å ikke være det! Rens og toner blir brukt på fast basis, hver morgen og kveld - jeg har enda ikke funnet produkter som duger mer. I tillegg bruker jeg hele serien, da med tretinoin kremen og hele pakka, 1-2 ganger i uken. Huden min flasser ikke, fordi jeg bruker produktene med noen dagers mellomrom. Altså på f.eks. mandag og torsdag.

C-serumet og øyekremen fra OBAGI er også faste følger. Disse bruker jeg på kveldstid, da huden min trenger mer fukt og pleie på denne tiden. Da sammen med Aroma White C+ fra Decléor. En super nattkrem som virkelig bleker flekker på magisk vis.

På dagtid bruker jeg Critical Care som dagkrem og solbeskyttelse fra OBAGI, da over Continuous Renewal Serum (for sensitiv hud). Dette serumet bruker jeg nå fordi huden min plutselig reagerte noe voldsomt på Mineral Hygienics (jeg har enda ikke turt å prøve å finne ut om det var kosten eller foundationen jeg reagerte på..). Øynene får tilskrekkelig pleie med Aroma Solutions og Moisture Defense Antioxidant.

Der har dere min komplette dag- og kveldshudpleierutine. Masker blir påført 1-2 ganger i uken, og huden skubbes rett før masken legges på ;) Omtaler av masker og skrubb ligger ute allerede. Disse har jeg ikke byttet.

Håper innlegget var nyttig for de av dere som har lurt. Husk at det ikke nytter å kopiere andres hudpleierutiner, da alle har forskjellige hud. Prøv heller å finne ut hva huden din trenger og har behov for :)

Lykke til!OBAGI (magi) i posten!! :D

16.01.2012 i Hudpleie 4 kommentarer


God ettermiddag, alle søte sjeler Det ble en aldri så liten bloggpause på meg, litt uforventet, men veldig deilig :D Jeg hadde en heiadundrandes helg, som var perfekt på alle mulige slags måter. På lørdag hadde vi noen venner på besøk, og på søndag var jeg og min lille familie (les: Seven og min bedre halvdel) på en kjempe lang tur. Utrolig deilig. Senere møtte vi et vennepar av oss som ble med litt på turen. Hygge! Seven var overlykkelig over å kunne løpe fritt i Oslos parker.

Nå, over til overskriften. Idag dumpet endelig den meget etterlengtede pakken i posten. Akkurat i grevens tid, for imorges så jeg meg nød til å kaste min gamle tube, etter å ha klippet den i stykker og skrapet vekk siste rester :O

Nei, det er ikke snakk om annet enn OBAGI-MAGI :D Min lille hudpleieskatt - jeg skal aldri leve uten!

Jeg fikk også tilsendt en liten vareprøve på favorittskrubben min fra md. En aldeles herlig start på uken, hva? Gleder meg masse til jeg kan vaske ansiktet ordentlig ikveld, uten å måtte tenke på mengden for å spare mest mulig. Note to self: legg inn en bestilling tidligere neste gang!

Jeg håper dere alle har hatt en fin mandag så langt.
Mobilblogg: With love from Dr. Hauschka

23.11.2011 i Hudpleie 3 kommentarer


God morgen, alle fine Postet bilde Håper dere alle har det bra og at livet behandler dere pent! :)

Jeg ville egentlig bare kjapt stikke innom for å vise dere pakken som ble levert på jobben min til meg igår :DIiiih. Gleder meg masse til å teste disse produktene. Dr. Hauschka har overrasket meg positivt, så jeg gleder meg til å kaste meg ut i det.

Nå må jeg løpe avgårde til et møte. Vi skrives igjen snart ♥

En fortreffelig dag ønskes dere alle :-*
Yasi introduserer: Aubrey Organics

07.10.2011 i Hudpleie 6 kommentarer


Magi på ny Jeg trodde virkelig at jeg hadde funnet mine match når det kommer til skjønnhetspleie, men jeg kunne ikke tatt mer feil! Altså, misforstå meg rett. Jeg synes fortsatt at merker som Matis, Priori, Carita, Decléor og md er produkter som er beyound gode, men nå er det andre ting som spiller inn.

Dere har sikkert fått med dere alt snakket om parabener i hudpleie den siste tiden? Det har vært snakk om det lenge og jeg har virkelig forsøkt å ikke la meg påvirke av det. For i dagens samfunn er alt farlig :O Alt kan være kreftfremkallende og skal du unngå kreft/sykdommer må du nesten leve på vann og oksygen. Eller vent litt, luften er også forurenset..

Nettopp, det er ikke alltid like enkelt å bli klok på alt det som daglig skrives. Det er mye motstridende som finnes der ute og etter min mening er det derfor best å leve etter en filosofi som man personlig er fornøyd med.


Bildet er lånt fra Aubrey Organics sin hjemmeside.

Jeg klarte ikke lenger å skyve det faktum at mine hudpleieprodukter inneholdt parabener. Hvor store/små mengder det er snakk om betydde ikke lenger noe. Jeg ble hjemsøkt. Alt jeg gikk rundt og tenkte (drømte om - ja, faktisk) på var at parabener fikk sitte på huden min store deler av dagen :O Og det plaget meg :( Hittil har jeg ikke brydd med noe særlig om det, og derfor så har jeg ikke giddet å sette i gang et tiltak for å finne erstatninger heller. Men den siste tiden plaget tanken meg. Derfor bestemte jeg meg for å gripe fatt i problemet og gjøre noe med saken.

Jeg bestemte meg for at det var på tide å rive meg løs fra Matis & co. Jeg er så bevisst på alt annet i livet mitt - det var på tide å bli litt mer bevisst på organisk hudpleie også. Jeg har lenge villet konvertere, men jeg har vært så skeptisk da alt jeg har testet hittil har slått helt feil ut. Da jeg kom over Aubrey Organics tok det meg lang tid før jeg la inn en bestilling. Men umiddelbart etter å klikket hjem merket visste jeg at jeg hadde gjort noe bra. Magefølelsen min hadde rett - som vanlig.

Likevel hadde jeg ingen forventninger til merket. Jeg var åpen for alt, også at de ville slå feil ut. Nå er det 2 uker siden jeg begynte å bruke hudpleieprodukter fra Aubrey Organics og jeg er overbevist kan en si. Jeg elsker mine nye følgesvenner.

Her er hva som står om Aubrey Organics på deres nettside:

 Aubrey Organics ble grunnlagt av Aubrey Hampton i 1967 i New York City, USA. Han var den første i verden som utviklet hud- og hårpleieprodukter med kokosfettsyrer som basis. Han var også den første som tok i bruk jojobaolje, nattlysolje, villroseolje (Rosa mosqueta) og grønn te-ekstrakt i sine naturlige produkter.

Siden starten har han utviklet over 200 hårpleie-, hudpleie- og sminkeprodukter. 

Alle produktene blir fortsatt framstilt av kun de ypperste av naturens egne råvarer, fra økologiske planter, urter og naturlige vitaminer ? uten bruk av syntetiske konserveringsmidler, uten parabener, uten mineraloljer, uten kunstig farge eller kunstige duftstoffer av noe slag. 

Aubrey Hampton har formulert sitt eget, naturlige konserveringsmiddel, som består av grapefruktkjerneekstrakt beriket med vitamin A, C og E, slik at man unngår all bruk av potensielt hormonforstyrrende parabener. 
 

Produktene blir selvsagt ikke testet på dyr.

Fytokjemikeren og urtespesialisten Aubrey Hampton ble utnevnt til økologisk professor i 1994. Gjennom hele sin lange karriere utviklet han stadig flere nye og spennende produkter ? blant annet sminkeprodukter av naturlige, spiselige ingredienser.

Aubrey Organics produserer alle produktene sine i små partier av gangen, for å sikre at kvaliteten skal bli så god som mulig. Kvalitetskontrollen blir foretatt av mennesker ? ikke av maskiner.

Miljøbevisstheten hos Aubrey Organics er høy ? med både skånsom produksjon av innholdet, resirkulerbar emballasje og til og med miljøvennlig skrift på produktene (laget av soya).

Aubrey Organics-produktene er anerkjente både for sin høye kvalitet og for sine gunstige priser, og er til salgs i stort sett alle helsekostbutikker i både USA og Canada. Produktene eksporteres også til flere land i Sør-Amerika, Asia og Europa.


 

Denne lesingen passet mine kriterier utmerket. Alt jeg ønsket meg av en hudpleieserie. Økologisk, tilnærmet naturlig, dyrevennlig, parabenfri, ikke tilsatt mineraloljer og ingen kunstige tilsetningsstoffer. Klang veldig bra i mine ører.

Jeg valgte å stole på magefølelsen og la inn en bestilling på alt. Sminke, hudpleie og leppeprodukter. Hårprodukter står for tur. Hadde produktene vist seg å være dårlige hadde det blitt en mega give away på bloggen, men synd for dere at jeg likte absolutt alle sammen :P

Huden min ser ut til å godta produktene og den ser meget tilfreds ut. Det har seg slik at OBAGI inneholder parabener :( Trist, men jeg kommer ikke til å kutte ut serien fordet. Jeg kommer nok til å fortsette å bruke OBAGI 1-2 ganger i uken - ene og alene fordi resultatet er så magisk. Litt parabener får huden min tåle - enn så lenge. Det er det store bildet som teller.

Omtale av produktene kommer fortløpende, og da vil jeg også gå mer i detaljer =) Nå har jeg en hel haug med produkter stående på badet fra merker som jeg ikke lenger bruker (Matis, Priori, Carita m.m) og som jeg ikke aner hva jeg skal gjøre med.. :O Noen forslag? :D

Matis og md har gjort mye for huden min, men jeg følte at det nå var på tide å ta farvel. Jeg er takknemlig for alt disse merkene har gjort for huden min og det kan godt hende jeg bruker noen av disse merkene innimellom, men "rene" produkter skal herved prege hverdagen min mest mulig.

Er det noen av dere som har hørt om eller vært borti Aubrey Organics? Jeg vil gjerne ta en del i dere meninger :)

Ren samvittighet og hudpleie - det kan ikke bli bedre! ;D

Så gjenstår det bare å ønske dere en fabelaktig og fredfull helg. Personlig skal jeg stå og bake masse på kjøkkenet idag. Det er endelig tid for helgegodt ;);)

 RYNKEFRI OG UNGDOMMELIG HUD PÅ KUN 14 DAGER?

10.08.2011 i Hudpleie 5 kommentarer


Vi går stadig i fella og kjøper produkter som lover oss en rynkefri og glatt hud på kort tid. Det er et eskalerende fokus på hud, kropp og velvære idag. Det har de ulike produsentene skjønt og de er ikke akkurat knappe med å utnytte seg av situasjonen. Men har egentlig slike løfter og produkter noe for seg?

Hvem kunne ikke tenkt seg en tidsmaskin? Som kunne forvandle både hud og kropp 10 år tilbake i tid. Den aller mest effektive måten å selge produkter på idag er ved bruk av før og etter bilder. Dét for å gi oss som kjøpere et innblikk i hva vi kan forvente oss av produktet. "Ser" vi resultatet er det enklere å legge produktet i handlekurven, enn hvis vi skal bli fortalt hva vi kan forvente oss.

Det mange av oss ikke tenker ofte nok på er hvor flittig redskap photoshop er idag. Alt fra modellkropper til hud og fitnesskropper blir manipulert ved hjelp av noen få tastetrykk, og vips så er vi lokket til å kjøpe et produkt som lover noe den mest sannsynlig ikke kan holde. For det sier seg selv at en hud/kropp som har brukt en livstid på å forme seg, ikke lar seg forme tilbake til sin opprinnelige form på 14 dager.

I prinsippet er det ikke nødvendig å gjøre noe som helst før og etter bildene - alt redigeres i photoshop. Så naive og godtroende som vi er, faller vi gang på gang for fristelsen til å kjøpe produkter som til vår store skuffelse ikke holder en brøkdel av hva de lover.

Bildene er lånt fra kjendis.nu

Så neste gang du ser på en reklame, blar i et blad eller får en mail bør du tenke deg 2 ganger om, før du lar deg friste av før og etter bilder - dersom du ikke vil bli like skuffet som sist..

Det finnes selvsagt produkter som kan "hjelpe til" eller "forebygge", men ikke forvent deg noe magisk som eliminerer rynker eller cellulitter over natten. Eller gir deg den mye omtalte sixpacken.
DECLÉOR SOLBEHANDLINGER

25.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Ønsker du en raskere, jevnere og mer varig brunfarge i solen? Vil du motvirke solskader og tørrhet før eller etter soling? Eller ønsker du en flott, naturlig brunfarge uten å måtte sol deg? Da har Decléor løsningen for deg.

Bildet er lånt fra Decléor


SUNRISE
Selvbruning/solforberedende
Ideell i forkant av soling eller når du vil ha en flott brunfarge. Med mykgjørende og energigivende kroppspeeling og avstressende massasje med solserum Aromessence Solaire som gjør huden frisk og silkemyk. Ansiktet får rens, peeling og trykkpunkts-massasje med solserum. Til slutt påføres selvbruningskrem over hele kroppen og ansiktet, som gir en jevn, naturlig brunfarge etter få timer. Et sunnere, raskere og langt mer behagelig alternativ enn solarium. (60-90 minutter)


SUNSET
Reparerende after-sun behandling
Helende, pleiende og avstressende massasje-behandling for ansikt og kropp med bruk av dyptvirkende og mykgjørende plantearomatiske produkter. Roer umiddelbart solbrent hud og motvirker solskader som flassing, tap av elastisitet og hudaldring. Produktene stimulerer også pigmentproduksjonen og forlenger brunfargen. (60-90 minutter)

Husk å ta vare på hudens deres i solen, folkens! =)
DECLÉOR AROMATISKE BEHANDLINGER

21.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Dyptvirkende behandlinger med konsentrerte planteessenser (aromaterapi). Decléor er den serien på markedet med høyest konsentrasjon av aromatiske planteessenser og andre planteingredienser. Essensene har vist seg å ha langt sterkere effekter enn andre planteekstrakter, fordi de er så småmolekylære at de trenger ned i huden og balanserer i dybden. Dette er avgjørende for å få optimale resultater. Planteessensene virker også konserverende og har nydelige plantedufter, og erstatter derfor kunstig konservering og parfyme.

Effektive spesialprodukter i alle behandlinger. Høy kvalitet og gode resultater har gjort Decléor til den ledende serien i hudpleiesalonger og Spa, både i Norge og internasjonalt. Alle behandlinger inkluderer bruk av aktive spesialprodukter kun for salong (rens, peeling eller masker), hvor aromaterapien kombineres med algeekstrakter, vitaminer og andre planteingredienser for å gi best mulige resultater.

Avstressende og balanserende massasjeteknikker. Alle behandlingene inkluderer egne massasjeteknikker, inkludert trykkpunktsmassasje. Dette forsterker de dyptvirkende effektene. I massasjene brukes Decléors 100% rene Aromessencer og balmer, som gir deg en "balsamerende" følelse av velduftende velvære.

Spesialdesignede behandlinger for ansikt og kropp. Decléor har et bredt utvalg behandlinger både for ansikt og kropp, som gjør at du kan velge behandlinger tilpasset din hudtype eller dine ønsker og behov.

Decléors filosofi er bruk av 100% plantearomatiske spesialprodukter som gir svært aktive og dyptvirkende effekter. Samtidig får du nyte den avslappende og velduftende atmosfæren som kjennetegner aromaterapien.

Behandlingene inkluderer vanligvis ryggmassasje, drenasje, trykkpunktsmassasje, unik dyprens og pelling, varme håndklær og håndmassasje.


Bildet er lånt fra Decléor


AROMASSAGE
Aromatisk ansiktsmassasje
Behagelig massasje for ansikt, skuldre og rygg som inkluderer trykkpunktmassasje og drenasje. Med bruk av Decléors unike, dyptvirkende og effektive 100% plantearomatiske Aromessencer og balmer tilpasset din hudtype. (30-60 minutter)


AROMA ESSENTIAL
Dobbelmaskebehandling
En effektiv behandling som inkluderer spesialmasken Aromaplasti, samt dyptvirkende Aromessence, balm og krem-maske tilpasset din hudtype. (60-90 minutter)

Aromaplasti maske
100% naturlig spesialmaske som aktivt nærer, beroliger og gir glød. En vitaminrik maske som brukes over en krem-maske etter hudtype.


AROMA EXPERT
Effektive spesialbehandlinger
Aktive behandlinger tilpasset din hudtype som inkluderer en konsentrert spesialmaske. I tillegg brukes Decléors dyptvirkende Aromessencer, balmer og spesialprodukter etter hudtype. (60-90 minutter)

Hydration
For fuktighetsfattig hud
Inkluderer masken HYDRA FORCE som gir umiddelbar og langtidsvirkende fuktighet.

Pureness
For fet og uren hud
Med spesialmaske MATE & PURE som renser, matter, balanserer talgproduksjonen og motvirker urenheter.

Nutrition
For tørr hud
Med spesialmasken DIVINE NUTRITION som nærer, gir fuktighet, styker hudbarrieren og mykgjør huden.

Softness
For sensitiv hud
Mykgjørende og beroligende behandling med HARMONIE DOUCEUR EXTRÉME spesialmaske.

White Bright Extrême +
Spennende behandling som kombinerer White Focus Complex med ekstrakt av kamille og høystabilisert vitamin C. Jevner hudtonen, motvirker pigmentforandringer og gjør huden klar, frisk og glansfull. Passer for alle hudtyper og aldre. (1,15 t/1,30 t)


AROMA EXPERT ANTIAGE
Antiage spesialbehandlinger
Vakker hud ved enhver alder kan bli virkelighet med disse behandlingene som er tilpasset ulike aldersgrupper og hudtyper. Med dyptvirkende planteessenser som gir svært gode effekter både på tidlige og etablerte aldringstegn som rynker, tap av elastisitet og pigmentforandringer. (60-90 minutter)

Expression 30 +
Med EVIDENCE spesialmaske
Glattende, vitaliserende og remineraliserende behandling mot fine linjer og mimikkrynker.

Experience 40 +
Med LISS'AGE spesialmaske
Glatter, strammer opp og jevner hudtonen. Bedrer og forebygger rynker og pigmentforandringer, samt gir huden fornyet glød. Med bruk av Qi-booster (massasjekule etter Østens akupunktur-prinsipper. Reduserer muskelspenning og gir økt sirkulasjon).

Excellence 50 +
Med LISS'AGE EXCELLENCE maske
Regenererende, glattende og oppstrammende mot rynker og etablerte aldringstegn. Unike planteingredienser kompenserer for tap av hormoner etter overgangsalderen og bedrer hudens elastisitet. Med bruk av Qi-booster og egen Excellende massasje.


AROMA EXPRESS
Ekspressbehandlinger
Behandlinger som gir deg maksimale effekter på minimalt med tid.

Aroma Radiance
For strålende hud. Behandlingen inkluderer ryggmassasje, trykkpunktsmassasje og drenasje med dyptvirkende atomaterapi. (30 minutter)

Aroma Discovery
Oppdag Decléors unike effekter med nakkemassasje, trykkpunktsmassasje og Hydra Floral maske som gir friskhet og glød til huden. (30 minutter)

Aroma Antiage
Få glattere og jevnere hud på kort tid. Ansiktsmassasje med Qi-booster og et dyptvirkende antiage-serum gir deg foryngende opplevelse. (45 minutter)

Aroma Teen
Behandling for tenåringer med fet og uren hud. Med dyptvirkende serum og ansiktsmaske som renser, matter, balanserer og motvirker urenheter. Du får også øye- og leppemaske. (45 minutter)
DECLÉOR MEN SKINCARE

16.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Naturlige og effektive produkter for menn til barbering og hudpleie. Alle menn bør bruke gode hudpleieprodukter tilpasset deres behov.

Barbering, tørr luft, sol og andre faktorer skader hudens balanse og fremskynder hudaldring. Menn har høyere talgproduksjon og grovere hud enn kvinner og får lettere sorte prikker og urenheter.

Decléor tilbyr en unik herreserie med antiseptiske planteessenser av blant annet eukalyptus og kryddernellik som erstatter uttørrende alkohol. Ny forskning viser at essenser av kryddernellik reduserer gjenvekst av hår/skjegg etter 1-2 ukers bruk.

Produktene virker også betennelsesdempende, helende, motvirker hudaldring, bevarer/gjenoppbygger hudens naturlige beskyttelse, samt gir fuktighet, energi og glød.

Bildet er lånt fra Decléor


FØR/ETTER BARBERING
AROMESSENCE TRIPLE ACTION
100% plantearomatisk serum for en perfekt, problemfri barbering. 2-4 dråper påføres for 3 effekter:

 1. Før barbering: mykgjør skjegget og huden, gir glattere barbering og beskytter huden.
 2. Etter barbering: roer rødhet og betennelser, samt mykgjør huden.
 3. Gir langsommere skjeggvekst.


1. RENS
CLEAN SKIN SCRUB GEL
Rens- og peelinggelé i ett
Renser effektivt uten å tørke ut huden. Motvirker sorte prikker og inngrodde hår, samt gir mykere og friskere hud. Masseres forsiktig i ca. 1 minutt og skylles av med vann.


2. BARBERING
SMOOTH SHAVE FOAM
Behagelig, pleiende barberskum
Gir merkbart glattere barbering og beskytter huden. Motvirker irritert hud, samt gjør huden myk og frisk.


EXPRESS SHAVE FOAM GEL
En gelé som i kontakt med huden omdannes til et forfriskende, lett og mykt skum. Samme egenskaper som produktet over.


3. BESKYTTELSE
SOOTHING AFTER SHAVE FLUID
Fuktighetsgivende aftershave/ansiktskrem
Ultra-lett krem som både gir fukt, renser, heler, forebygger hudaldring og gir langsommere skjeggvekst.


SKIN ENERGISER FLUID
Multiaktiv antiage aftershave/ansiktskrem
Med alle effekter beskrevet over, men ekstra aktiv mot hudaldring. Gir også huden bedre beskyttelse.


EYE CONTOUR ENERGISER GEL
Aktiv øyegelé med mange effekter
Motvirker både rynker, hevelser, hudirritasjoner og tørr hud. Virker også kjølende og oppfriskende.
DECLÉOR AROMA SUN EXPERT

15.06.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

En skreddersydd plantearomatisk solserie som gir optimal beskyttelse i solen, motvirker solskader og gir raskere og jevnere brunfarge.

90% av alderingsprosessen i huden skyldes sol. Derfor er det viktig å prioritere gode solprodukter. Decléors solserie sikrer deg det beste av beskyttelse og pleie.


Bildet er lånt fra Decléor


OPTIMAL BESKYTTELSE
Et DNA-beskyttelses kompleks - ekstrakter fra egyptisk jasmin og vanilje fra Tahiti er rikt på antioksidanter som hjelper til med å bevare hudens elastisitet, styrker hudens naturlige forsvar og beskytter "hjertet" i cellene. Planteessenser fra rose med fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper som styrker hudbarrieren. Roseessensen sikrer trygg beskyttelse mot solen og motvirker for tidlig hudaldring. Bevarer hudens ungdommelighet.


MAKSIMAL TRYGGHET
Produktene passer for alle hudtyper, også de med sensitiv hud, og er uten mineraloljer og kunstige fargestoffer. Ekstrakt fra gurkemeie fra Tahiti, en aromatisk rot med beroligende egenskaper, hjelper til med å redusere sensitivitetsreaksjoner forårsaket av solen.


SENSORISK OPPLEVELSE
Nye, silkemyke konsistenser og med frisk og sommerlig duft. Trekker lett inn i huden uten å føles klissete. Etterlater ingen hvit hinne. Nye, praktiske forpakninger.


1 - FORBEREDE
AROMESSENCE SOLAIRE - FACE, Tan activator serum for ansikt
100% rent og 100% naturlig serum med silkeaktig konsistens som forbereder huden for solen.

 • Styrker hudens naturlige forsvar og motvirker solskader og hudaldring.
 • Øker effekten av UV-filtrene, det vil si redusert solbrenthet.
 • Øker pigmentproduksjonen og gir raskere og jevnere brunfarge.
 • Mykgjør og motvirker tørr hud.
 • Motvirker hudirritasjoner


AROMESSENCE SOLAIRE - BODY
Tan activator serum for kropp
Tilsvarer produktet beskrevet over, men er tilpasset kroppshuden.

Bruk: start med serumet en uke før du skal ut i solen. Påfør noen dråper etter rens før din vanlige dagkrem. Under soling påføres serumet under solkrem.


SELVBRUNING
SELF-TANNING MILK NATURAL GLOW - FACE AND BODY
Selvbruningskrem som gir naturlig glød til huden (DHA og erytrulose)
Forbereder huden før soling ved å styrke hudens naturlige forsvar og reduserer sensitivitetsreaksjoner. Forebygger hudaldring ved å stimulere cellefornyelsen som bidrar til å redusere linjer og rynker. En lett-absorbert og smeltende krem som passer både for ansikt og kropp. Bruk gjerne noen dråper Tan activator serum under. Før selvbruning anbefales peeling. Vask alltid hendene godt etter bruk.


2 - BESKYTTELSE
PROTECTIVE ANTI-WRINKLE CREAM SPF 15/30
Antirynke solkrem SPF 15/30
Decléors solprodukter gir høy beskyttelse mot solskader (DNA-beskyttelses kompleks), raskere og jevnere brunfarge og god pleie. Antirynke-kremene gir ekstra sterk effekt mot hudaldring, sensitivitetsreaksjoner og dehydrering. Solkremene er ideelle for ansikt, bryst og hender.


PROTECTIVE HYDRATING MILK SPF 15/30 - BODY
Solmelk SPF 15/30 for kropp
Tilsvarer produktet beskrevet over, men er tilpasset kroppshuden.


3 - REPARERE
AFTER-SUN BALM - FACE
100% naturlig balm som lindrer solbrenthet og reduserer rødhet.
Et SOS-produkt som aktivt motvirker og reparerer solskader som hudaldring, solbrenthet, tørr hud og flassing. Antioksidanter fra jasmin og vanilje virker meget regenererende og mykgjørende. Balmen forlenger brunfargen da pigmentproduksjonen stimuleres. Varm en liten mengde balm i hånden, påfør i tynt lag og masser lett inn.


SOOTHING AFTER-SUN CREAM - FACE
Beroligende og fuktighetsgivende after-sun krem for ansikt.
Nydelig after-sun som umiddelbart roer solbrenthet, motvirker flassing og forlenger brunfargen. Ekstrakt fra tigerurt motvirker hudaldring og bedrer ujevn hudstruktur, slik at huden bevarer sin ungdommelighet. Påføres nyrenset eller nydusjet hud.


SOOTHING AFTER-SUN MILK - BODY
Beroligende og fuktighetsgivende after-sun.
Tilsvarer produktet beskrevet over, men er tilpasset kroppshud.
DECLÉOR AROMA DYNAMIC, SIRKULASJONSØKENDE

12.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Mot stive muskler, hovne ben og generell dårlig sirkulasjon. Dyptvirkende planteessenser gjør produktene svært effektive.

Bildet er lånt fra Decléor


AROMESSENCE CIRCULAROME
100% plantearomatisk kroppsolje med sirkulasjonsøkende effekt. Anbefales daglig over hele kroppen eller lokalt på stive muskler, kalde føtter etc. Fin til massasje. Med stimulerende essenser av blant annet sypress, pepper og salvie, samt beroligende essenser av lavendel.


CIRCULAROME BALM
100% plantearomatisk kroppsbalm med sirkulasjonsøkende effekt. Tilsvarer oljen, men mer nærende. Ideell for tørrere hud og om natten.


REFRESHING TONING GEL (CIRCULAGEL)
Sirkulasjonsøkende og kjølende. Meget effektiv mot hovne og ømme føtter, stive muskler, ved stress eller etter trening m.m. Trekker raskt inn, også gjennom nylonstrømper. Med essenser av blant annet pepper, mentol og kamfer. Et "må-ha"-produkt på reise, kontoret etc. Finnes også som spray.
DECLÉOR AROMA SCULPT, OPPSTRAMMENDE

10.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Mot elastisitetstap, hudaldring og strekkmerker. En unik "cocktail" av planteessenser og avanserte planteteknologiske ingredienser gir dyptvirkende, dokumenterte effekter.

Bildet er lånt fra Decléor


AROMESSENCE SCULPT
100% plantearomatisk kroppsolje mot uelastisk hud og hudaldring
Påføres hele kroppen eller lokalt, under en Sculpt kroppskrem. Fin til massaje.


SCULPT BALM
100% plantearomatisk kroppsbalm mot uelastisk hud og hudaldring
Tilsvarer oljen, men mer nærende. Ideell for tørrere hud og om natten.


SCULPT FIRMING GEL-CREAM NATURAL GLOW
Oppstrammende kremgelé med selvbruningseffekt
Nydelig, lett krem for alle aldre. Gir svak, naturlig brunfarge, økt elastisitet og motvirker hudaldring.


SCULPT STRETCH MARK CREAM
Strekkmerker og uelastisk hud
Bedrer og forebygger strekkmerker med dokumenterte effekter. Brukes helst over Aromessence Sculpt.


SCULPT REJUVENATING CREAM
Eksklusiv antiage kroppskrem
Rik, himmelsk krem for voksen hud med komplett effekt mot hudaldring.


SCULPT BUST TONING GEL
Elastisitetsøkende gelé for bysten
Gir økt elastisitet og lifting-effekt. Fin også på hals og overarmer.
DECLÉOR SLIM EFFECT - SLANKENDE, CELLULITT

06.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Fettforbrennende og vanndrivende blant annet mot appelsinhud. Serien er unik med sin høye konsentrasjon av planteessenser som beviselig virker i dybden. Dette er en forutsetning for gode effekter.

Bildet er lånt fra Decléor


AROMESSENCE SLIM EFFECT
Slankende og drenerende
100% plantearomatisk kroppsolje. Anbefales daglig over hele kroppen eller lokalt mot cellulitt, fettansamlinger, ødemer eller som utrensende kur. Fin til massasje. Pust inn duften.


SLIM EFFECT BALM
Fettforbrennende og drenerende
Bedrer uelastisk hud og forebygger hudaldring. Tilsvarer oljen, men er mer nærende. Ideell for tørr hud og om natten.


SLIM EFFECT - LOCALISED CONTOURING GEL-CREAM
Cellulitt-krem/slankende krem
Brukes lokalt eller over hele kroppen, daglig eller som kur. Bruk av Aromessence Slim Effect under kremen gir økt effekt.
DECLÉOR AROMATISKE, DUFTER

04.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Dufter så rene og attraktive som bare naturen selv kan skape. Som eksperten innen aromaterapi har Decléor utviklet to nydelige dufter av rene planteessenser med pleiende effekter, helt uten kunstige parfymestoffer. De påføres som en parfyme eller sprayes på kroppen.

Bildet er lånt fra Decléor


ARÔME TONIC BODY FRAGRANCE
Frisk, grønn duft til daglig bruk
Nydelig, frisk duft som er ideell til daglig bruk. Med hele 15 aromatiske planteessenser, samt ekstrakter av ginseng og kamille. Gir energi både til kropp og sinn, samt virker fuktighetsgivende, rensende og beroligende på huden.


ARÔME EUPHORIC BODY FRAGRANCE
Skjønn duft til bruk i solen
Duft spesiallaget til bruk i solen, men kan også brukes daglig. Men planteessenser av rose, kamille og geranium som også finnes i solserien, da de motvirker solskader.
DECLÉOR WELL-BEING, AVSTRESSENDE OG FUKTIGHET

02.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

RELAX... Svøp deg inn i en 100% naturlig olje eller balm som gir ro til kropp og sinn. Gjør huden silkemyk med nydelig, diskret planteduft. Edle og eksotiske planteessenser av myrra, røkelse og sandeltre er kjent for sine avstressende egenskaper. Planteoljer av blant annet meadowfoam og Makadamia gir fuktighet, næring og styrker hudbarrieren.

Bildet er lånt fra Decléor


AROMESSENCE RELAX
Avstressende og mykgjørende, 100% plantearomatisk kroppsolje
Ideell både som en velduftende, pleiende bodylotion og massasjeolje.


RELAXING BALM
Avstressende og mykgjørende, 100% plantearomatisk kroppsbalm
Tilsvarer oljen, men mer nærende. Ideell for tørrere hud og om natten. Fløyelsmyk konsistens som smelter inn i huden. Påføres i tynt lag.
DECLÉOR AROMA CONFORT, DAGLIG FUKTIGHET OG PLEIE

01.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Bildet er lånt fra Decléor


MOISTURISING BODY MILK (SYSTÈME CORPS)

Luksuriøs og nærende kroppskrem for tørr hud
En rikere kroppsmelk med blant annet kastanje-ekstrakt og kastanjemelk som nærer, styrker hudbarrieren og øker cellefornyelsen. Planteessens fra Magnolia virker meget mykgjørende, beskyttende og motvirker hudirritasjoner. Ideell for nordiske klimaforhold.


NOURISHING AND SOOTHING HAND CREAM
Pleiende håndkrem
En uvanlig aktiv og helhetsvirkende håndkrem. Rik på planteingredienser som både motvirker tørre og såre hender, flisete negler, rynker, brune pigmentflekker og svette. Skjønn planteduft og fløyelsmyk konsistens.


AROMESSENCE HANDS AND NAILS STRENGTHENING SERUM
100% plantearomatisk olje for hender og negler
Med blant annet avokado-olje og essenser av myrra, sitron og persille som raskt styrker negler og neglebånd. Kan brukes under håndkrem mot tørr, sår og uelastisk hud, samt pigmentflekker.


NOURISHING AND SOOTHING FOOT CREAM
Pleiende fotkrem
En meget helhetlig og effektiv plantearomatisk fotkrem. Bedrer tørr og sår hud, virker rensende og soppdrepende, motvirker svettelukt og regulerer svetteutskillelsen. Med lett konsistens og diskret planteduft.
DECLÉOR AROMA CLEANSE - DUSJ, BAD OG PEELING

31.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Mange renseprodukter for kroppen virker uttørrende og skader hudbarrieren, det vil si hudens naturlige beskyttelse. Dette gir tørrere og mer sensitiv hud, og kan forverre eksem.

Decléor tilbyr effektive og milde plantearomatiske renseprodukter som tar vare på hudens balanse. Planteessensene virker rensende og pleiende, og gir nydelige dufter uten kunstig parfyme.

Bildet er lånt fra Decléor


RELAXING SHOWER AND BATH GEL
Avslappende dusj- og badegelé
Dusjgelé eller skumbad med skjønn diskret duft av planteessenser fra blant annet timian, basilikum og sandeltre. Har beroligende effekt på både hud og sinn. Tørker ikke ut huden.


TONING SHOWER AND BATH GEL (ALGUAROMES)
Oppkvikkende dusj- og badegelé
Dusjgelé eller skumbad med frisk, unisex duft av alger og essenser fra blant annet sitron, rosmarin og lavendel. Virker oppkvikkende, samt renser og roer huden. Virker ikke uttørrende. Ideell også for menn.


BATH OIL
100% plantearomatisk badeolje
Herlig badeolje som må oppleves! Konsentrert med planteessenser av blant annet lavendel, sitron og salvie som både virker muskelavslappende og sirkulasjonsøkende, vanndrivende og beroligende. Gjør huden silkemyk. Fyll badekaret før du drypper i noen få dråper. Ideell etter en stressende dag, og er også en flott gave.


SMOOTHING AND CLEANSING BODY CARE
Dusjsepe og kroppspeeling i ett
Praktisk dusjpeeling med frisk planteduft til daglig bruk. Renser og mykgjør huden med milde peelingkorn og plantebaserte rensestoffer. Ekstrakter av meadowfoam og kokos virker beroligende og gir fuktighet.


EXFOLIATING BODY CREAM
Mykgjørende kroppspeeling
Peelingkrem som fjerner døde hudceller med milde korn, og som gjør huden myk og ren. Aloe Vera og planteolje av meadowfoam virker beroligende og mykgjørende. Anbefales over hele kroppen eller lokalt på hard hud. Påføres før dusj. Ideell før soling eller selvbruning.
DECLÉOR AROMA SOLUTIONS, SPESIALPRODUKTER

31.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Serien Aroma Solutions tilbyr skreddersydde løsninger for spesifikke hudpleiebehov.

Bildet er lånt fra Decléor


PROLAGÉNE ENERGISING GEL
Regenererende gelé som bedrer arr, store porer og elastisitetstap
Et unikt produkt som har vist meget gode effekter på ulike typer arr, store porer samt uelastisk hud. Inneholder helende og regenererende planteingredienser, blant annet av Osmanthus. Er også fin som en kur for trett hud. Brukes daglig lokalt eller over hele ansiktet i et tynt lag under krem og/eller over Aromessence. Kan også brukes på kroppen.


ANTI-FATIGUE EYE SERUM
Askepott-serum for øyepartiet
Et plantebasert lifting-kompleks gir umiddelbart oppstrammende effekt. Virker også fuktighetsgivende, sirkulasjonsøkende og beroligende. Brukes daglig eller ved behov, under øyekrem. Ideell under øyemakeup, da den får sminken til å sitte bedre.


NOURISHING LIP BALM PÅ TUBE
100% plantearomatisk balm som reparerer såre og tørre lepper
Meget effektiv og dyptvirkende med helende og rensende essenser av kanel og vanilje. Planteoljer av blant annet Makadamia-nøtt og bygg virker nærende og styrker hudbarrieren.


NUTRI-SMOOTHING LIPSTICK
Beskyttende leppepomade mot såre og tørre lepper
Planteoljer fra kokosnøtt, hasselnøtt og sheasmør reparerer og nærer. Pudder fra bambusplantesaft peeler lett og gjør leppene myke. Plantevoks fra rose, pinselilje og akasie styrker hudbarrieren og beskytter mot kulde, vind og fuktighetstap.


LEG REVIVING SPRAY (CIRCULASPRAY)
Sterkt sirkulasjonsøkende, kjølende og oppfriskende spray
Med dyptvirkende planteessenser av blant annet pepper, mentol og kamfer. Ideell på stiv nakke, på tinningene ved hodepine og under nesen ved forskjølelse. Meget effektiv mot hovne og trette føtter og legger. Et "må-ha"-produkt for eksempel på reise eller på kontoret.
DECLÉOR AROMA NIGHT, 100% RENE NATTBALMER

26.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

100% plantearomatiske, effektive og dyptvirkende nattkremer. Decléors unike nattbalmer er helt uten kunstige stoffer med pleiende planteoljer og aromatiske planteessenser tilpasset ulike hudtyper. Essensene normaliserer huden i dybden, og gir meget gode effekter.

Alle nattbalmene virker dessuten mykgjørende, styrker hudbarrieren, forebygger hudaldring, virker rensende og gir økt friskhet.

Balmene har nydelige plantedufter og fløyelsmyke konsistenser som trekker godt inn i huden. De påføres i tynt lag med massasje.

Bildet er lånt fra Decléor


NÉROLI ESSENTIAL NIGHT BALM
For alle hudtyper og sår hud
Unik, 100% plantearomatisk balm som effektivt heler ulike typer sår og irritert hud, som såre lepper, skrubbsår, solbrenthet m.m. Har vist beroligende effekt på flere typer eksemhud. Brukes lokalt eller som balanserende nattkrem. Med blant annet dyptvirkende planteessenser av basilikum, kamille og Néroli.


ROSE D'ORIENT SMOOTHING NIGHT BALM
For sensitiv og irritert hud
100% plantearomatisk nattbalm med blant annet planteessenser av rose og Néroli som roer sensitiv hud, rødhet og hud-irritasjoner. Har også positiv effekt på synlige blodkar, samt virker mykgjørende.


ANGÉLIQUE NOURISHING NIGHT BALM
For tørr hudtype
100% plantearomatisk nattbalm med planteessenser av kvann (Angelica) som normaliserer tørr hud i dybden. Planteoljer av blant annet agurkurt og palmeolje mykgjør, nærer, styrker, roer og motvirker hudaldring.


YLANG YLANG PURIFYING NIGHT BALM
For fet og uren hud
100% plantearomatisk nattbalm som gir dyptvirkende bedring av fet og uren hud. Essenser av Ylang Ylang balanserer talgproduksjonen, mens geranium og basilikum virker rensende og demper betennesler.


IRIS REJUVENATING NIGHT BALM (30-50 ÅR)

EXCELLENCE NIGHT BALM (50+)
Mot rynker og hudaldring
100% plantearomatiske nattbalmer med dyptvirkende planteessenser av blant annet Iris som effektivt bedrer og forebygger rynker og elastisitetstap. Planteoljermykgjør og roer huden.


NIGHT BEAUTY CREAM - REGENERATING
Nattkrem med silkemyk konsistens for alle hudtyper, 25-40 år
En allsidig nattkrem som motvirker tretthetstegn. Med sort orkidé og nattlysolje som virker revitaliserende og regenererende, og som reparerer skader som oppstår i huden i løpet av dagen. Tilfører og opprettholder fuktighetsnivået i huden, samt virker beroligende og mykgjørende. Avstressende duft fra Néroli, peoner og vanilje virker beroligende og avslappende på kropp og sinn. Perfekt for den som vil ha et kremalternativ til Decléors ulike nattbalmer.


NIGHT BEAUTY CREAM - WRINKLE FIRMNESS
Nattkrem for voksen hud, 40+
En rikere nattkrem med antiage-effekter som korrigerer linjer og rynker samtidig som den virker oppstrammende og gir en glattere hudoverflate. Kremen er meget regenererende, gir intens fuktighetseffekt, virker beroligende og mykgjørende. Nydelig duft fra søt mandel, kirsebær og hvit musk virker beroligende og avslappende på kropp og sinn.


EXCELLENCE DE L'ÂGE SUBLIME RE-DENSIFYING NIGHT CREAM
Energigivende og reparerende nattkrem for moden hud, 50+
Nattkrem med silkemyk konsistens og nydelig blomsterduft som reparerer skader som har oppstått i huden i løpet av dagen. En nattkrem for voksen hud med "Lipo-filling teknologi" og "Night Energy Solar Complex". Den motvirker effektivt alle tegn på hudaldring som rynker, tap av volum og elastisitet. Tørrhet og ujevn pigmentering motvirkes, og huden får ny friskhet og glød.
DECLÉOR EXCELLENCE, ANTIAGE FOR 50+

26.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Excellence er en komplett antiage-serie som bedrer hudens hormonubalanse etter overgangsalderen og dermed tap av elastisitet. Motvirker også tørrhet, pigmentforandringer, hudirritasjoner og synlige blodkar, samt "fyller ut" huden og gir glød.

 • Planteessenser av Iris, evighetsblomst og røkelse øker hudens bindevevsproduksjon.
 • Abrodd planteekstrakt bedrer hudens volum og tetthet.
 • "Patch"-teknologi med blant annet Saikoekstrakter er antirynke.
 • White-Bright plantekompleks bedrer pigmentforandringer.
 • Et Capillaro plantekompleks motvirker synlige blodkar.
 • En rekke planteekstrakter og planteoljer roer hudirritasjoner, gir fuktighet, styrker hudbarrieren, nærer og beskytter.
 • Hveteproteiner og reflekterende pigmenter skjuler skjønnhetsfeil og gir en umiddelbar lifting-effekt.

Bildet er lånt fra Decléor


EXCELLENCE REGENERATING CREAM
Komplett, luksuriøs antiage ansikts- og halskrem. Motvirker alle tegn på hudaldring, også hormonell aldring med elastisitetstap og tørrere hud.


EXCELLENCE REGENERATING EYE AND LIP CREAM
Komplett antiage øye- og leppekrem med alle effektene beskrevet over. Motvirker også poser av både vann og fett, samt "fyller" opp rynkene.


EXCELLENCE REGENERATING MASK
Nærende fuktighetsmaske med komplett antiage-effekt. Ideell for tørr, voksen hud. Anbefales 1-2 ganger i uken. Fjernes etter ca. 10 minutter med Tonifying Lotion.


EXCELLENCE NECK AND DÉCOLLETÉ CONCENTRATE
En meget behagelig gelé-krem som motvirker aldringstegn på hals og brystparti. Huden blir behagelig glattere, mer elastisk og får en jevnere hudtone.
DECLÉOR EXPÉRIENCE, WRINKLE FIRMNESS RADIANCE ANTIAGE FOR 40+

25.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Expérience-serien forebygger og bedrer effektivt rynker og hudaldring, samt jevner hudfargen. Den gir også intensiv fuktighet, lifting og glød.

 • Planteessenser av Iris virker antirynke og stimulerende.
 • Unik "patch"-teknologi med blant annet planteekstrakter av Saiko (japansk rot) virker antirynke.
 • Maca ginseng-ekstrakt peeler, jevner hudfargen og gir glød.
 • Planteekstrakter og oljer fra blant annet mikroalge, plommekjerne og Shea gir fuktighet og beskyttelse.
 • Hveteproteiner og reflekterende pigmenter skjuler linjer og strammer opp.

Bildet er lånt fra Decléor


EXPÉRIENCE LIGHT CREAM
Helhetlig antiage-krem for voksen hud med normal hudtype.EXPÉRIENCE RICH CREAM
Som over, men for tørr hudtype.EXPÉRIENCE EYE AND LIP CREAM
Øye- og leppekrem med alle felleseffektene. Motvirker mørke ringer og poser under øynene.EXPÉRIENCE GEL CREAM MASK
Oppfriskende antiage fuktighetsmaske. Fjernes etter 10 minutter.
DECLÉOR EXPRESSION, ANTIAGE FOR 30+

24.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Expression-serien er tilpasset alle hudtyper i alderen ca. 30-40 år. Produktene forebygger og bedrer aktivt mimikkrynker og hudaldring. De roer også hudirritasjoner og gir intensiv fuktighet, lifting og glød.

 • Hibiskus-ekstrakt demper muskel-kontraksjoner og mimikklinjer.
 • Bio-retinol ap (A-vitamin og eplefrø-ekstrakt i mikrokapsler) gir aktiv antirynke-effekt, motvirker urenheter og gir økt glød.
 • Trommetre-ekstrakt beskytter mot forurensning og hudaldring.
 • Planteessenser av Néroli og appelsinblader virker beroligende, rensende og stimulerende.
 • Planteekstrakter og oljer fra blant annet kirsebærskudd og plommekjerne gir fuktighet og beskyttelse.
 • Hveteproteiner gir lifting-effekt.

Bildet er lånt fra Decléor


EXPRESSION RADIANCE CREAM
Helhetlig antiage-krem som motvirker mimikkrynker.


EXPRESSION RELAXING EYE CREAM
Antirynke øyekrem med alle effekter nevnt over. Motvirker også hevelser og poser under øynene.
DECLÉOR VITAROMA, ANTIAGE FOR 20+

24.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Vitaroma-produktene forebygger og bedrer de aller første tegn på linjer og hudaldring. De virker også fuktighetsgivende, beroligende og rensende, og passer alle hudtyper.

 • Planteessenser av sitrongress virker rensende og stimulerende.
 • Bio-retinol (A-vitamin i plantemikrokapsler) gir mild og aktiv antirynke-effekt, motvirker urenheter og gir økt glød.
 • Manuka-melk, honning-ekstrakt og planteoljer av plommekjerne og rose gir fuktighet, beskyttelse og roer hudirritasjoner.
 • Hveteproteiner gir lifting-effekt.

Bildet er lånt fra Decléor


VITAROMA ENERGISING CREAM

Antiage fuktighetskrem for ung hud (20+), men kan brukes av alle aldre.


VITAROMA ENERGISING EYE CREAM
Helhetlig øyekrem mot linjer med alle effektene nevnt over. Motvirker også poser og fyller ut linjer.
DECLÉOR AROMA WHITE C+, MOTVIRKER UJEVN PIGMENTERING

23.05.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.


AROMA WHITE C+ er en effektiv spesialserie mot pigmenteringer og ujevn hudtone som gir huden en strålende glans. Et innovativt kompleks, White Focus Complex bestående av høystabilisert vitamin C kombinert med lysnende, pleiende og beskyttende planteingredienser.


UJEVN PIGMENTERING er meget vanlig og oppstår vanligvis fra 30-årsalderen. De vanligste årsakene er overdreven soleksponering, hormoner (f.eks. graviditet) og hudaldring. Pigmenteringer oppstår når melaninet ikke spres jevnt i huden. Pigmentet klumper seg og fremstår som brune flekker. Aroma White C+ klarner og lysner huden og gir den ny glans.


7 av produktene i Aroma White C+ inneholder White Focus Complex: tre dyptvirkende og aktive planteekstrakter med lysnende egenskaper kombinert med høystabilisert vitamin C. White Focus Complex forebygger, behandler og beskytter hudtonen mot ujevnheter og lysner huden ved hjelp av naturens egne ingredienser. Komplekset demper aktiviteten i melanocyttene og reduserer dermed produksjonen av pigment (melanin).

Bildet er lånt fra Decléor


EKSTRAKT AV PEON

Har blitt brukt i kinesisk folkemedisin i årtusener for dets lysnende egenskaper. Det er rikt på tanniner som beskytter huden, lysner mørke flekker og jevner hudtonen.


EKSTRAKT AV YNGLESILDRE (SAXIFRAGA)
Lysner huden og motvirker solskader på bindevevet ved å beskytte mot frie radikaler.


EKSTRAKT AV SALTTRE (TAMARIX)
Balanserer produksjonen av melanin.


HØYSTABILISERT VITAMIN C
Stabilisert vitamin C er innkapslet i en sukkerkapsel som hudens enzymer først må bryte ned for å kunne nyttiggjøre seg de aktive ingredienser. I høystabilisert vitamin C derimot, spaltes C-vitaminet umiddelbart og kan raskt tas opp i huden og gi de ønskede effektene. Vitamin C+ korrigerer pigmentflekker ved å lysne eksisterende pigment som gir en klarere hudtone med mer liv.


BRIGHTENING CLEANSING FOAM
Mild, skummende rens med White Focus Complex og papaya-ekstrakt. Eksfolierer bort døde hudceller og lysner opphopning av pigment.


BRIGHTENING CLEANSING OIL
Lett, mild renseolje som effektivt renser huden og fjerner makeup. En olje som omformes til en melk når den masseres på huden og kommer i kontakt med vann. Bidrar til å styrke hudbarrieren. Pigmentflekkenes omfang og farge blir svakere ved jevnlig bruk. Uten mineraloljer.


HYDRA-BRIGHTENING LOTION
Ansiktsvann som renser vekk de siste makeup-restene. Et behandlingsprodukt som forbereder huden for videre behandling og forsterker effekten av de etterfølgende produktene. Kombinerer White Focus Complex og papaya-ekstrakt som reduserer og forebygger pigmentforandringer.


AROMESSENCE WHITE - BRIGHTENING SERUM
100% naturlig planteessens av persille, sitron og kamille som reduserer og lysner pigmentflekker, samt forebygger dannelsen av nye. Inneholder også planteessenser av muskusrose, hvetekim og plantevoks fra akasie som aktiverer cellenes regenereringsprosesser.


PROTECTIVE
BRIGHTENING DAY EMULSION SPF 15
Lett dagkrem med SPF 15 gir fuktighet, beskytter mot frie radikaler, forebygger for tidlig hudaldring og motvirker pigmentforandringer. UVA/UVB-filter beskytter mot solens skadelige stråler. Passer for alle hudtyper og hudfarger.


RECOVERY BRIGHTENING NIGHT SERUM
Rik nattkrem med mykgjørende og nærende shea-smør samt lakrisekstrakt med beroligende og lindrende effekter. Svøper huden inn og gir glans når den er som mest mottakelig. Du møtes den nye dagen med klarere, friskere hud.


BRIGHTENING SPOT CORRECTOR
Lokal spesialkrem med White Focus Complex og ekstra høy konsentrasjon av Ynglesildre-ekstrakt som forsterker behandlingen mot pigmenteringer.


EXTREME BRIGHTENING ESSENCE
Inneholder konsentrert vitamin C og forsyner hudens med en intensivt lysnende cocktail. Konsentrert, aktiv behandling som tilfører huden en fantastisk klarhet og glans.


INTENSE BRIGHTENING MASK
Dyptrensende maske som intensivt jevner og lysner hudtonen. Inneholder natriumhyaluronat som gir umiddelbar og langtidsvirkende fuktighetseffekt.
DECLÉOR PURETÉ, FOR FET OG UREN HUD

22.05.2011 i Hudpleie 4 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Decléors produkter for fet og uren hud har vist seg å gi svært gode resultater. Dette skyldes blant annet innholdet av planteessenser som balanserer huden i dybden. Serien Aroma Pureté gir også fuktighet og virker mattende over flere timer.

 • Planteessenser av Ylang Ylang regulerer talgproduksjonen, samt virker betennelsesdempende.
 • Vannplante-ekstrakter virker rensende og bakterieregulerende.
 • Hvitpilbark-ekstrakt inneholder peelende salisylsyre som motvirker "sorte prikker" og kviser.
 • Ekstrakter av bambus og lotus gir umiddelbar og langvarig fuktighet.
 • Plante-mikrokapsler trekker til seg overskudd av fett, og matter.

 Bildet er lånt fra Decléor


AROMA PURETÉ MATT SKIN FLUID
Ansiktskrem for fet og uren hud eller blandingshud. Ideell for ungdom. Påføres etter rens, helst med Cleansing Gel og Matifying Lotion.


AROMA PURETÉ PURIFYING MASK
Dyptrensende fuktighetsmaske for fet og uren hud. Brukes 1-2 ganger per uke i 10 minutter. Vask av og avslutt gjerne med Matifying Lotion.
DECLÉOR NUTRIDIVINE, FOR TØRR HUD

21.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Serien Nutridivine er intensivt nærende, fuktighetsgivende og beskyttende. Produktene virker også beroligende, styrker hudbarrieren og forebygger hudaldring. Serien kan også brukes som kuldebeskyttelse.

 • Med nærende plantegelé fra det afrikanske Baobab treet. Geléen tilfører og holder på fuktigheten i huden og danner en beskyttende film som også virker beroligende.
 • Ekstrakt fra kastanje, som gjenoppbygger hudbarrieren, øker nivået av fettstoffer i huden og stimulerer cellefornyelsen.
 • Essenser av kvann (Angelica) balanserer tørr hud i dybden.
 • Naturlige antioksidanter forebygger hudaldring og skader på hudens fettstoffer.

Bildet er lånt fra Decléor


NUTRIBOOST SOFT CREAM
For tørr hud. Mykgjørende og nærende krem som er rik på essensielle fettsyrer som gjenoppbygger hudbarrieren.


NUTRIBOOST ULTRA COCOONING CREAM
For veldig tørr hud og ekstreme klimaforhold. Ultra-nærende samt beskytter mot kulde og temperaturforandringer. Essensiell voks av 4 planter gir svært god og stabil beskyttelse, og naturlige polymerer fra lerketre danner en film på huden som beskytter mot kulde.
DECLÉOR HARMONIE CALM, SENSITIV HUD

21.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Gi huden din en silkemyk opplevelse! Harmonie Calm-serien er svært mild og naturlig med plantearomatiske ingredienser. Roer og balanserer effektivt sensitiv og stresset hud med rødhet og hudirritasjoner. Gir også fuktighet, styrker hudbarrieren og forebygger hudaldring. Lacto Calm-komplekset gir en forsterket beskyttelse mot frie radikaler, forurensning og forbedrer hudstrukturen. Bruk av ikke-irriterende aktive ingredienser som plantemelk av rose, bomull og lilje tryller frem en ny og behagelig hud, og gjør den mer tolerant overfor indre og ytre påvirkninger.

 • Essensiell rosemelk og ekstrakt fra bjørkebark gir umiddelbar og langtidsvirkende beroligende og mykgjørende effekt på hudirritasjoner og rødhet.
 • Ekstrakt av roten Boerhavia Diffusa bedrer hudens forsvarssystem og motvirker stressreaksjoner som prikking, varmefølelse og svie.
 • Plantemelk av bomull og lilje, stemorsblomst og solbærfrøolje m.m. virker intensivt fuktighetsgivende, samt beskytter hudbarrieren mot ytre miljøpåvirkninger.
 • Planteessenser av damaskrose styrker hudbarrierens naturlige forsvar ved å forebygge, reparere og beskytte huden mot dehydrering og UV-stråling.

Bildet er lånt fra Decléor

HARMONIE CALM SOOTHING MILKY CREAM
Krem for sensitiv normal til tørr hud. Rik, silkemyk dagkrem som umiddelbart roer sensitiv hud. Huden får perfekt lindring og etterlates smidig, myk og meget behagelig.


HARMONIE CALM DELICATE MILKY CREAM FLUID
Lett, myk dagkrem som smelter inn i huden. Passer for sensitiv kombinasjonshud eller fet hud.


HARMONIE CALM RELAXING MILKY GEL-CREAM FOR EYE
Gelé-krem med en lett og fin konsistens spesiallaget for det sensitive hudpartiet rundt øynene. Øker mikrosirkulasjonen, reduserer mørke ringer og tørrhetslinjer. Huden roes umiddelbart og etterlates frisk og behagelig.
DECLÉOR ALLE HUDTYPER

14.05.2011 i Hudpleie 10 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.


HYDRA FLORAL ANTI-POLLUTION
Fukt for alle hudtyper
Serien Hydra Floral gir 3x økt fuktighetseffekt sammenliknet med andre fuktighetsprodukter. Dette skyldes nyvinnende og dyptvirkende planteingredienser. Produktene motvirker også hudirritasjoner og hudaldring, og gir friskhet og glød.

Felles ingredienser:

 • Et innovativt planteteknologisk molekyl fra stemorsblomst øker produksjonen av hudens vannkanaler (aquaporiner).
 • Plantearomatisk væske av appelsinblomst og mynte opptas i huden, og gir intensiv fuktighet.
 • Algeekstrakt av kodium binder og frigjør fuktighet over tid.
 • Dyptvirkende planteessenser av Néroli roer rød og irritert hud.
 • Mikroproteiner fra frøene til det afrikanske Trommetreet beskytter mot forurensning, frie radikaler og forebygger hudaldring.
 • Kaldtpresset hasselnøttolje styrker hudbarrieren og gir beskyttelse.

Bildet er lånt fra Decléor


HYDRAL FLORAL MOISTURISING CREAM
Krem for normal til tørr hud. Finnes både i krukke og tube.


HYDRAL FLORAL MOISTURISING EMULSION
Lett krem for normal til fet hud og blandingshud. Ideell for ungdom.


HYDRAL FLORAL MOISTURISING GEL-CREAM FOR EYES
Øyegelé som i tillegg til effektene beskrevet foran motvirker poser av vann og fett. Har også umiddelbart oppdtrammende lifting-effekt.


HYDRAL FLORAL MOISTURISING EYE AND LIP MASK
Øye- og leppemaske med samme tilleggseffekter som øyegeléen, men som også virker nærende og helende med plantesmør av Shea.


HYDRAL FLORAL MOISTURISING MASK
Fuktighetsmaske som i tillegg til effektene beskrevet foran gir økt sirkulasjon med et mentol-kompleks. Virker også nærende og helende med plantesmør av Shea. Fjernes med fuktet bomull etter ca. 10 minutter. Kan brukes som kur over natten.


RADIANCE
(SOURCE D'ÉCLAT)
Glød for alle hudtyper
Gi huden umiddelbar glans og glød! Radiance-serien er ideell for både unge og voksne som ønsker en mykere, friskere og klarere hud. Produktene motvirker dessuten hudirritasjoner, ujven pigmentering og forebygger hudaldring. Med aktive fruktekstrakter, mineraler og vitaminer.

 • Fiken-gelé gir intens fuktighet og mild peeling-effekt.
 • Lupin-peptider gir økt friskhet ved å øke mikrosirkulasjonen.
 • Et mineral- og vitaminkompleks gir huden økt energi og glød.
 • Planteessenser av grapefrukt, appelsinblader og sitron virker rensende og roer hudirritasjoner.
 • Essensielle fettsyrer bygger opp hudbarrieren.
 • Et antioksidant-kompleks forebygger hudladring.


INSTANT RADIANCE MOISTURISER
Lett fuktighetskrem som gir fin glød med alle effekter beskrevet foran. Har også umiddelbar lifting-effekt. Ideell under makeup. For økt virkning påføres et Aromessence-serum etter hudetype under kremen.


10-DAY RADIANCE CURE
En superkur som raskt gir huden ny glans og glød, samt jevnere og friskere farge. Motvirker også rynker og pigmentforandringer. Med 100% rent C-vitamin som blandes inn i et serum med aktive planteingredienser. Påføres under dagkrem. Bør brukes innen 10 dager for optimal effekt.


RADIANCE REVEALING PEEL-OFF MASK
Film-maske som gir umiddelbar glans og glød. Fin "party-maske". Påføres i svært tynt lag, unngå bryn og hårfeste. Stivner, og fjernes etter 8 minutter ved å løfte/peele fra kantene. Avslutt gjerne med Tonifying Lotion.
DECLÉOR AROMESSENCE-SERUM & AROMA DUO

12.05.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

100% naturlige og effektive Aromessence-serum: Decléors unike Aromessence-serum er konsentrerte med planteessenser, helt uten kunstige tilsetningsstoffer. De normaliserer huden i dybden, og forebygger hudladring, virker rensende og gir økt friskhet og glød.


Bildet er lånt fra Decléor

AROMA DUO-KONSEPTET:

 1. Påfør 2-4 dråper Aromessence-serum for ansikt tilpasset din hudtype.
 2. Bruk deretter en krem for både beskyttelse og pleie.

Forskning viser at bruk av noen dråper Aromessence-serum under en ansikts- eller kroppskrem gir opptil 3 x økt effekt!


AROMESSENCE NÉROLI
For normal hud/alle hudetyper
100% plantearomatisk ansiktsserum som gur dyptvirkende fuktighetseffekt, roer hudirritasjoner og forebygger synlige blodkar, pigmentflekker, hevelser samt uelastisk hud. Med essenser av Néroli (appelsinblomst), sandeltre, salvie, persille og enebær. Brukes etter rens, helst under Hydra Floral eller Radiance krem/emulsjon.


AROMESSENCE ROSE D'ORIENT
For sensitiv og irritert hud
100% plantearomatisk ansiktsserum som roer og forebygger sensitiv hud, hudirritasjoner og rødhet. Har også positiv effekt på synlige blodkar. Med essenser av blant annet rose, kamille og Néroli. Brukes helst under Harmonie krem.


AROMESSENCE ANGÉLIQUE
For tørr hudtype
100% plantearomatisk ansiktsserum som normaliserer tørr, fettfattig hud. Mykgjør, nærer og gir fuktighet, samt bedrer hudens elastisitet med blant annet essenser av kvann (Angelica). Brukes helst under en Nutridivine krem.


AROMESSENCE YLANG YLANG
For fet og uren hud
100% plantearomatisk ansiktsserum som gir dyptvirkende bedring av fet og uren hud. Planteessenser av Ylang Ylang balanserer talg-produksjonen, mens geranium og basilikum renser og demper betennelser. Brukes helst under Aroma Pureté Matt Skin Fluid.


AROMESSENCE IRIS (30-50 ÅR)


AROMESSENCE EXCELLENCE (50+)
Mot rynker og hudaldring
Dyptvirkende 100% plantearomatisk ansiktsserum som aktivt bedrer og forebygger rynker og elastisitetstap. Er også beroligende og mykgjørende. Brukes under antiage-krem.
DECLÉOR AROMA CLEANSE, RENS OG PEELING

12.05.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Å rense huden morgen og kveld er viktig for å fjerne avfallsstoffer, forurensning og sminke. Decléors Aroma Cleanse renseserie har meget godt og dyptvirkende renseeffekter uten å skade hudens naturlige beskyttelse og balanse. Plantearomatisk væske og essenser gir fuktighet, roer hudirritasjoner og gjør huden myk og frisk. Inneholder ikke uttørrende såpe eller alkohol.


Bildet er lånt fra Decléor

RENS FOR ANSIKT

EYE MAKE-UP REMOVER GEL
Øyemakeup-fjerner
Fjerner alle typer øyemakeup mildt og effektivt. Passer også sensitiv hud og kontaktlinsebrukere. Virker beroligende, fuktighetsgivende, drenerende og oppfriskende med blant annet planteessenser av kamille og plantevæske av kornblomst. Er derfor ideell på kompresser mot hovne, trette øyne.


FOAMING CLEANSER
Renseskum for alle hudtyper
Praktisk renseskum som passer alle. Blandes og skylles av med lunkent vann som en vanlig flytende såpe. Med planteenzymer som fjerner døde hudceller, motvirker "sorte prikker" og gir økt renseeffekt. Virker også mykgjørende, beroligende og oppfriskende med blant annet plantevæske av kiwi og essenser av lavendel.


CLEANSING MILK FOR FACE AND EYES
Rensemelk for alle hudtyper
Mild rensemelk med god renseeffekt for ansikt og øyepartiet. Masseres lett, fjernes med bomull/Mesoft og etterfølges av Tonifying lotion. Tilfører fuktighet, virker beroligende og oppfriskende med blant annet plantevæske av kiwi og planteessenser av appelsinblader.


CLEANSING WATER FOR FACE AND EYES
Rensevann/gelé for sensitiv hud
Svært mildt renseprodukt for ansiktet og øyepartiet, spesiallaget for sensitiv hud. Fjernes med bomull/Mesoft. Kan deretter påføres en gang til, da det etterlates en beskyttende og beroligende film med blant annet plantevæske av rose og planteessenser av timian, kamille, lavendel og Néroli.


CLEANSING GEL
Rensegelé for fet og uren hud
Bakterieregulerende og betennelsesdempende rensegelé med blant annet planteessenser av Ylang Ylang og te-tre. Er ikke uttørrende. Praktisk i bruk, da den masseres med og vaskes av med vann. Kan gjerne etterfølges av Matifying lotion.


MAKE-UP REMOVER COTTON PADS
Bomullspads for alle hudtyper
Praktiske rensepads for alle hudtyper gjennomfuktet med Decléors milde Cleansing water. Renser effektivt og skånsomt bort alle makeup rester fra ansikt og øyne. Ideell selv for sensitive øyne og kontaktlinsebrukere.


ANSIKTSVANN

TONIFYING LOTION
For alle hudtyper
Påføres med bomull/Mesoft etter rens for å balansere hudens pH, og gi ekstra renseeffekt. Virker også beroligende, fuktighetsgivende og oppfriskende med blant annet plantevæske av appelsin og kiwi, og essenser av lavendel. Er uten uttørrende alkohol.


MATIFYING LOTION
For fet og uren hud
Bakterieregulerende og betennelsesdempende ansiktsvann med planteessenser av Ylang Ylang, ingefær og te-tre. Planteenzymer fjerner døde hudceller og motvirker "sorte prikker". Er ikke uttørrende, men virker fuktighetsgivende og oppfriskende med plantearomatisk væske. Brukes ettes Cleansing gel.


PEELING OG RENSEMASKE
Peeling anbefales 1-2 ganger per uke for å gjøre huden mykere og jevnere, stimulere hudens cellefornyelse og motvirke "sorte prikker". Deretter er det ideelt å påføre en ansiktsmaske.


MICRO-SMOOTHING CREAM
Ansiktspeeling med korn
Fjerner døde hudceller med milde mikrokorn av kokos og jojoba. Planteingredienser av blant annet ingefær, mynte og melon gir økt rens, fuktighet, sirkulasjon og glød. Masseres på huden og skylles av. Avsluttes med ansiktsvann.


EXFOLIATING CREAM
Ansiktspeeling uten korn
Milde plantestoffer løser opp døde hudceller uten bruk av korn. Er derfor ideell for sensitiv hud. Virker også beroligende og rensende som en maske med grønn leire og planteessenser av blant annet timian og lavendel. Legg et svært tynt lag på tørr hud. La tørke i 1-2 minutter. Gni forsiktig av, og påfør deretter ansiktsvann.


CLAY AND HERBAL CLEANSING MASK
Rensemaske for alle hudtyper
Rensende og svært beroligende krem-maske av grønn leire og urter. Virker absorberende på urenheter og roer aktivt rød og irritert hud. Påføres i tykt lag, og skylles av etter 10-15 minutter. Avslutt med ansiktsvann.
DECLÉOR DAGLIG HUDPLEIE

11.05.2011 i Hudpleie 4 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Daglig bruk av gode ansiktsprodukter er avgjørende for å ha en sunn og frisk hud. Decléor bruker milde, men aktive planteingredienser som blant annet bedrer og ivaretar hudens fuktighets- og fettbalanse, motvirker hudirritasjoner og hudaldring, samt beskytter mot skadelige, ytre påvirkninger.

Bruk av aromatiske planteessenser i samtlige produkter balanserer huden i dybden. Planteessensene erstatter også kunstig parfyme, og er helt eller delvis kunstig konservering.


Bildet er lånt fra Decléor

DECLÉOR HUDPLEIEPROGRAM
Om morgenen:

 1. Rens med milde, plantearomatiske renseprodukter
 2. Påfør 2-3 dråper Aromessence-serum tilpasser din hudtype - normaliserer og balanserer huden i dybden.
 3. Pleie og beskyttelse med en av Decléors plantearomatiske ansiktskremer for din hudtype.

På kvelden:
I stedet for Aromessence-serum og krem anbefales en av Decléors 100% naturlige og dyptvirkende nattbalmer. Alternativt kan du kombinere Aromessence-serum for din hudtype med en Aroma Night Beauty Cream.
CARITA PROGRESSIF / ANTI-AGE SOLAIRE

29.04.2011 i Hudpleie 7 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Ettersom huden blir mer følsom for de skadelige effektene av solen med alderen, har Carita skapt Progressif Anti-Age Solaire - en serie produkter laget for å hjelpe moden hud å leve i harmoni med solen. Denne fantastiske solserien har aktive anti-age-effekter og et unikt Sun-Adapt kompleks som styrker hudens naturlige forsvar og bidrar til en raskere og jevnere brunfarge.


Bildet er lånt fra Carita


TAN PREPARING RADIANT SERUM
er et effektivt pretan serum som øker malaninproduksjonen og gir forsterket naturlig solbeskyttelse. Gir også intensiv fuktighet. Brukes på ansikt og hals i 15 dager før soleksponering, og deretter under solkrem.


Bruk beskyttende antiage produkter for ansikt og kropp under soleksponering. Caritas solkremer er nydelige produkter som aktivt motvirker hudaldring, irritasjoner og tørrhet, samt gir en raskere og jevnere brunfarge. Med herlige konsistenser og planteduft. Faktor 15 til kropp kommer i praktisk spray.

Ansikt: SPF 10, 30 og 50
Øyeparti: SPF 15
Kropp: SPF 15 og 20


SMOOTHING AND REPAIRING AFTER-SUN CREAM FOR FACE og FIRMING AND REPAIRING AFTER-SUN CREAM FOR BODY
er nydelige aftersun produkter son motvirker og bedrer rynker og tap av elastisitet, samtidig som de beroliger, gir fuktighet og forlenger brunfargen. Aftersun for ansiktet er så aktivt pleiende at den kan erstatte antiage nattkrem under hele solperioden. Aftersun for kroppen gir en delikat, gylden skimmerglød.


En serie for raskere og jevnere brunfarge.

Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Perfect her.
Les mer om Carita Progressif / Rens her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Intense Smooth Out her.
Les mer om Carita Ideal / Hydratation her.
CARITA THE CLASSICS

28.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

FLUIDE DE BEAUTÉ 14, det legendariske produktet som ble utviklet i 1956 står idag som selve symbolet på "Global Beauty". Tallet 14 kommer fra den luksuriøse adressen 14, rue du Fauborg Saint-Honoré, hvor Carita søstrene etablerte sin skjønnhetsskole. Dette er en lett og uunnværlig tørrolje som tilfører huden næring og fuktighet og etterlater en deilig, frisk duft av sitrus. Kan brukes på både ansikt, kropp og hår. Tilgjengelig med og uten shimmer.


Bildet er lånt fra Carita


CLEANSING MILKY EMULSION
er en rens for ansikt og øyne med en fantastisk konsistens og deilig duft av søt mandel. Fjernes makeup fra ansikt og øyeparti med et lett håndstrøk, og huden etterlates frisk og myk. Brukes morgen og kveld. Ansiktsvann eller ytterligere rens er ikke nødvendig.


VITALISING SMOOTHING PEELING GEL er en frisk og skånsom peeling gel for alle hudtyper med eksfolierende mirkokuler. Dette er et komplett hudpleieprodukt som fjerner døde hudceller, forfiner hudstrukturen samt gir fuktighet og ny glød. Anvendes 1-2 ganger i uken.


Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Perfect her.
Les mer om Carita Progressif / Rens her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Intense Smooth Out her.
Les mer om Carita Ideal / Hydratation her.
CARITA HAUTE BEAUTÉ BODY

26.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Haute Beauté Body er et resultat av nyere, vitenskapelig forskning. Den kombinerer effektivitet og sensualitet, og gir huden en ungdommelig glød. Carita bringer det reneste av nye, oppstrammende og forskjønnende aktive ingredienser; Haute Beauté Body pakker deg inn slik at huden føles myk som fløyel, dyrebar som kasjmir og glatt som silke.


Bildet er lånt fra Carita


SATIN SKIN SCRUB
er inspirert av den legendariske, eksfolierende behandlingen Rénovateur, og er en rik, delikat og luksuriøs peelingkrem for kroppen med solsikkefrø, bambuspudder og jojobakuler. I tillegg til å virke oppstrammende, motvirker den også grov og tørr hud. Huden etterlates silkemyk med ny friskhet og glød, og med en deilig følelse av velbehag.


REFINING VEIL er en svært konsentrert antiage-emulsjon full av slankende, drenerende og oppstrammende, aktive ingredienser. Den reduserer og forebygger cellulitt- og fettansamlinger, og huden synes glattere og fastere for hver dag som går. Silkemyk, lett konsistens med skjønn planteduft.


CASHMERE CREAM er et helt eksepsjonelt hudpleieprodukt - en nydelig og svært effektiv antiage kroppskrem fullpakket med fuktighetsgivende, nærende og beroligende ingredienser. Kremen virker oppstrammende og elastisitetsøkende og har en kasjmirmyk konsistens med nydelig duft.


VELVET GLOVE med SPF 10 gir hender og negler en komplett antiage-pleie med intensiv og langtidsvirkende fuktighetseffekt. Den delikate og lette håndkremen forebygger og lysner pigmenteringer, hudaldring og solskader. Myk som fløyel med deilig planteduft.


PERFECT CREAM FOR BODY er en luksuriøs, multiaktiv antiage kroppskrem med 24 karat gull, som gir huden en eksklusiv glød. Kremen har en drenerende effekt og reduserer effektivt cellulitter samtidig som den etterlater huden silkemyk og velduftende.


FLUIDE DE BEAUTÉ 14, Caritas legendariske produkt, er en ultra-nærende tørrolje som skal brukes rikelig på kroppen for å gjenvinne en myk og deilig hud. Kommer også i en glitrende utgave - perfekt for å fremheve hudens glød.


Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Perfect her.
Les mer om Carita Progressif / Rens her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Intense Smooth Out her.
Les mer om Carita Ideal / Hydratation her.
CARITA IDEAL / NUTRITION

25.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

En ubehagelig følelse av strammere og stivere hud med lite glød? Tørr hud har lavere produksjon av talg og andre fettstoffer enn normal hud, noe som forklarer hudens manglende energi og vitalitet og premature aldring. Ideal Nutrition, som inneholder næringsrike ris-peptider, virker beroligende på huden, gjør den smidig og forsinker utviklingen av aldringstegn.


Bildet er lånt fra Carita


RICE CREAM CLEANSER er en rik og pleiende rensekrem med antiage-effekter for tørr hud. For å fjerne siste rest av smuss og makeup, avslutt med Rice Lotion; et mykgjørende og pleiende ansiktsvann som frisker huden og tilfører ny glød.


RICE MILK CREAM gir umiddelbar næring og fuktighet til en tørr og sensitiv hud. Kremen er rik på fettstoffer, planteoljer og plantevoks som mykgjør huden, bygger opp hudbarrieren og beskytter mot blant annet kulde og vind. Anvendes morgen og kveld.


RICE BALM er den ultimate SOS-pleie for ekstra tørre partier. Effektive, nærende og reparerende balsam mot tørre og såre lepper og hudpartier - blir fort en uunnværlig del av din daglige skjønnhetspleie. Også ideell som beskyttelse mot kulde og vind.


En serie for tørr hud.

Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Perfect her.
Les mer om Carita Progressif / Rens her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Intense Smooth Out her.
Les mer om Carita Ideal / Hydratation her.
CARITA IDEAL / DOUCEUR

23.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

En brennende følelse, irritasjon og rødhet er tegn på sensitivitet som gradvis fører til permatur hudaldring. Ideal Douceur-serien, som er utviklet for sensitiv hud, er basert på ekstrakt fra bomull-celler som bidrar til å styrke hudens motstand og bremser utviklingen av tegn på aldring. Alle produktene i denne serien er allergitestet på hypersensitiv hud.


Bildet er lånt fra Carita


MILKY WATER er med sin fantastiske og lette konsistens spesialtilpasset en sensitiv hud. Dette er en mild, lett rensemelk og øyemakeup-fjerner med en diskret, behagelig planteduft.


COTTON SERUM inneholder en høy konsentrasjon av lindrende, aktive ingredienser og beroliger umiddelbart hudirritasjoner og ubehag. Mynte- og lakrisekstrakt bidrar til å redusere rødhet, samt gi en jevn og klar hudfarge.


COTTON CREAM er en lindrende, beskyttende krem som også forebygger hudaldring. Den gjenoppbygger hudens barrierefunksjon, samt beroliger og forebygger rødhet, hudirritasjoner og ubehag.


COTTON MASK er en fantastisk beroligende og gjenoppbyggende fuktighetsmaske for sensitiv hud med umiddelbare effekter. Med sin fløyelsmyke konsistens tilfører og binder den fuktighet, samt gjenoppbygger hudens barrierefunksjon.


En serie for sensitiv hud.

Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Perfect her.
Les mer om Carita Progressif / Rens her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Intense Smooth Out her.
Les mer om Carita Ideal / Hydratation her.
CARITA IDEAL / CONTROLE

22.04.2011 i Hudpleie 4 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Blank hud, utvidede porer, grovere og uren hud er tegn på en ubalanse som gradvis leder til en for tidlig aldring av huden. Ideal Control er en antiage-serie som bidrar til å rebalansere en fet-/kombinasjonshud, samtidig som den forbygger utviklingen av aldringstegn.


Bildet er lånt fra Carita


PEARLY MOUSSE
er en unik rensemousse tilpasset fet og uren hud med mikropeeling og antiage-effekter. Etterfølges av Powder Lotion, et ansiktsvann som tilfører fuktighet, balanserer talgproduksjonen, matter huden og motvirker store porer.


PURIFYING SERUM er et høykonsentrert serum som balanserer talgproduksjonen, matter huden og minsker porer. Den glatter ut huden samtidig som den bedrer uren hud og gir et fløyelsmykt resultat. Påføres under kremen.


POWDER EMULSION er en balanserende ansiktskrem, spesielt utviklet for å opprettholde en perfekt balanse mellom fuktighet og en matt overflate hele dagen. Beroliger og renser huden samtidig som den motvirker aldringstegn. Anvendes morgen og kveld.


POWDER MASK er den perfekte behandlingen du bør unne huden din. Den renser, rengjør, beroliger og absorberer umiddelbart urenheter og overflødig talg. Forminsker porer og gjenoppliver hudens glød og gir jevn og glatt hud. Anbefales en til to ganger i uken.


En serie for fet-/kombinasjonshud.

Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Perfect her.
Les mer om Carita Progressif / Rens her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Intense Smooth Out her.
Les mer om Carita Ideal / Hydratation her.
CARITA IDEAL / HYDRATATION

16.04.2011 i Hudpleie 6 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Stramhet, tørrhet, markerte linjer - dette er alle tydelige tegn på en dehydret hud. Serien Ideal Hydratation inneholder polynesisk lagunevann som er rikt på essensielle mineraler og sporstoffer. Produktene forsterker hudens naturlige fuktighetssystem (øverste lag av epidermis) og celleaktivitet for å utsette utviklingen av alderingstegn.


Bildet er lånt fra Carita


LAGOON GEL
er en nydelig og frisk rensegelé som gir fuktighet og vitalitet til huden. Fjerner makeup og smuss fra ansikt, øyne og lepper mildt og effektivt, og etterlater huden ren og myk. Avslutt gjerne med Lagoon Water, et fuktighetsgivende ansiktsvann som virker beroligende på huden og gir økt friskhet og glød.


LAGOON SERUM er en konsentrert fuktighets-booster, som bidrar til å stimulere hudens naturlige fuktighetssymstem takket være aquaporin-teknologi som bedrer hudens vanntransport og stimulerer produksjon av fuktighetsbindende hyaluronsyre. Denne friske og effektive "tørsteslukkeren" styrker hudbarrieren, beskytter mot fuktighetstap og gir huden ny glød og energi. Påføres under kremen.


LAGOON CREAM er en nydelig, konsentret fuktighetskrem som gir umiddelbar og langtidsvirkende fuktighetseffekt og bedrer hudens vanntransport. Kremen er rik på noniekstrakter, en tahitisk frukt, kjent for sine revitaliserende og energigivende egenskaper. Huden styrkes og får ny energi og glød.


LAGOON BATH er en intensiv, fuktighetsgivende maske som slukker hudens tørst, og "fyller opp" hudens fuktighetsreserver takket være et samphire algeekstrakt. Dette er en rik, frisk krem-maske med silkemyk konsistens som gir smidigere og mykere hud med økt glans og vitalitet. Anbefales en til to ganger i uken.


En serie for fuktighetsfattig hud.

Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Perfect her.
Les mer om Carita Progressif / Rens her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Intense Smooth Out her.
CARITA PROGRESSIF ANTI-RIDES / INTENSE SMOOTH OUT

15.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

En antiage hudpleieserie for å redusere de første tegn på aldring.


Bildet er lånt fra Carita


INTENSE SMOOTH OUT SERUM
er et konsentrert serum som motvirker tidlig aldringstegn. Glatter og fyller ut linjer og etterlater huden myk og frisk. Påføres under dag-/nattkrem.


INTENSE SMOOTH OUT CREAM  er det ultimate produkt for å bekjempe utviklingen av linjer. Den fyller ut eksisterende linjer fra innsiden og reduserer utviklingen av nye. Huden blir strålende og tydelig mykere.


INTENSE SMOOTH OUT CREAM FOR EYES er spesielt utarbeidet for det sensitive området rundt øyepartiet. Reduserer hevelser og mørke rinker under øynene, og gir et friskt og uthvilt resultat.


ANTITIME FOUNDATION er en lett, naturlig foundation med antiage effekt. Gir naturlig glød med matt "finish". Tilfører fuktighet og beskytter huden mot fuktighetstap. Tilgjengelig i to nyanser.


INTENSE SMOOTH OUT PATCHES FOR EYES AND LIPS er ferdigformede masker for øye- og leppepartiene. Gir umiddelbare effekter på linjer og tørrhet rundt leppepartiet. Fyller opp huden med fuktighet, "plumper opp" rynkene og gir et glatt og jevnt resultat.


INTENSE SMOOTH OUT CURE gir et glattere utseende og en jevnere og mer strålende hud på bare syv dager. Den intensive kuren kombinerer de beste rynke-bekjempende aktive ingrediensene med ren vitamin C for tydelig å viske ut rynker, og gir huden en enestående glød. Brukes 3-4 ganger i året.


INTENSE SMOOTH OUT MICRO-PEEL er en mykgjørende peeling-maske med antiage effekt. Fjerner døde hudceller og ujevnheter, og gjenoppliver hudens glans og elastisitet. Brukes 1-2 ganger i uken.


En serie for de første linjene.

Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Perfect her.
Les mer om Carita Progressif / Rens her.
CARITA PROGRESSIF / RENS

14.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Milde renseprodukter for moden hud.


Bildet er lånt fra Carita


CLEANSING BEAUTY EMULSION
er en behagelig og mild rens som skånsomt fjerner all makeup og urenheter fra hudoverlfaten. En komplett rens for både ansikt og øyne.


CLEANSING BEAUTY FOAM er et nydelig, mildt og effektivt renseskum som skånsomt renser i dybden. Huden etterlates fantastisk ren og frisk.


COMFORTING BEAUTY LOTION er ren komfort for huden; enten som forfriskende ansiktsvann på morgenen eller til å fjerne de siste restene av makeup og smuss på kvelden. Med sin silkemyke konsistens er den svært mykgjørende og fuktighetsgivende, og gir huden et deilig øyeblikk av velvære.


Renseprodukter for moden hud.

Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
Les mer om Carita Progressif Anti-Rides / Perfect her.
CARITA PROGRESSIF ANTI-AGE GLOBAL / PERFECT

14.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

En perfekt, luksuriøs og komplett antiage-serie for voksen/moden hud. Perfect-serien er spesielt utviklet for å motvirke alle hudens alderingstegn, og inneholder høye konsentrasjoner av meget aktive og avanserte planteingredienser.


Bildet er lånt fra Carita


PERFECT GOLD
, det ultimate antiage-serumet for voksen hud. Luksuriøs og lekker med 24 karat gullpartikler. Gir en umiddelbar oppstrammende effekt og demper synligheten av rynker og ujevnheter. Huden blir silkemyk med en fantastisk glød - et tydelig tegn på ungdommelighet. Påføres under krem.


PERFECT CREAM bekjemper alle hudens aldringstegn, bedrer hudens fasthet og reduserer linjer og rynker. Myk som silke og med en nydelig konsistens representerer denne utsøkte antiage-kremen all Caritas antiage-ekspertise, og gir et fantastisk resultat. Gir dessuten umiddelbar og langtidsvirkende fuktighetseffekt.


PERFECT CREAM FOR EYES AND LIPS er en nydelig krem for huden rundt øyne og lepper. Reduserer hevelser og mørke partier rundt øynene. Naturlige pigmenter demper synligheten av linjer og ringer rundt øyne og lepper.


PERFECT CURE er en 4 ukers intensiv antiage energikur for en hud som har mistet sin spenst og glød. Etter 4 ukers bruk med denne fantastiske kuren er rynkene synlig redusert, pigmentflekkene dempet og huden har blitt klar og jevn.


En serie for moden hud.

Les mer om Carita Progressif Anti-Age / Pearl Of Youth her.
CARITA PROGRESSIF ANTI-AGE / PEARL OF YOUTH

13.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

En antiage-serie med avanserte planteteknologiske ingredienser og mineralrikt pulver av perler. Serien er spesielt utviklet for å bekjempe synlige tegn på aldring. Den glatter ut rynker, tar vare på hudens fasthet og gir økt vitalitet og glød.


Bildet er lånt fra Carita


PEARL OF YOUTH SERUM
er et multiaktivt serum som minsker og forebygger rynker, elastisitetstap og pigmentforandringer. Serumet tilfører umiddelbart fuktighet og gor huden økt friskhet og glød. En umiddelbar "lifting-effekt" gir et mer ungdommelig utrykk. Anbefales morgen og kveld på nyrenset hud, under dag-/nattkrem.


PEARL OF YOUTH er en nydelig, velduftende antiage dagkrem med perlepulver, som forebygger og bedrer rynker, tap av elastisitet og annen hudaldring. Fyller opp rynker, gir umiddelbar "lifting-effekt", og gjenvinner hudens ungdommelige utseende. Finnes også for tørr hud og som nattkrem.


PEARL OF YOUTH FOR EYES er en multiaktiv antiage gelé spesielt utviklet for øyepartiet. Den glatter ut rynker, demper helvese og mørke ringer rundt øynene.


PEARL OF YOUTH FOR NECK AND DECOLLETÉ er en deilig antiage krem spesielt utviklet for hals- og brystpartiet. Den forebygger og bedrer rynker, elastisitetstap og pigmentforandringer, samtidig som den har en umiddelbar, oppstrammende effekt.


PEARL OF YOUTH FOR LIPS er en multiaktiv antiage-krem til bruk på og rundt leppene. Bedrer og forebygger aktivt tørr hud, rynker og tap av elastisitet, samtidig som den gir en "plumping"-effekt. Leppene fremstår som vakrere og fyldigere enn noensinne!


BIOLOGICAL MASK er en svært effektiv, revitaliserende og reparerende antiage-maske som roer ned og mykgjør sliten hud, samtidig som den tilfører huden en ny friskhet og glød.


PEARL OF YOUTH CURE er utformet som et intensivt celleforsterker-program over 3 uker. Kuren bidrar til å gjenoppbygge hudens reserver av sporstoffer; en viktig kilde til energi og vitalitet. Huden blir synlig glattere og fastere med ny vitalitet og glød.


En serie for eksisterende aldringstegn.
MATIS HYDRÉCLAT

13.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Hydréclat er et unikt behandlingskonsept som kombinerer galvanisk strøm og ultralyd. I behandlingene jobbes det med aktive salongprodukter for ulike hudtyper og behov, spesielt tilpasset apparatet.

Bevist effektiv! Matis har gjort en omfattende test på effektene etter en Hydréclat-behandling. Testen ble klinisk evaluert av en dermatolog og kontrollert av et uavhengig laboratorium. Testen ble utført på 21 kvinner mellom 27 år og 54 år, over en periode på 21 dager (3 behandlinger). Forebyggende antiage og fuktighetsgivende behandling ble utført 1 gang per uke.

Dag 1: Etter 30 minutters behandling ble det påvist 19 % økt fuktighet i øvre hudlag.

Dag 21: Etter 30 minutters behandling ble det påvist 32 % økt fuktighet i øvre hudlag.

Det ble konstatert følgende resultat etter 21 dager:

 • + 37 % økt glød
 • + 38 % glattere hud
 • + 24 % fastere hud
 • + 22 % fylde/volum


Bildet er lånt fra Matis


HYDRÉCLAT BEHANDLING

En Hydréclat-behandling skreddersys etter hudtype og behov. Gir umiddelbare resultater. Samtlige behandlinger er elastisitetsøkende, fuktighetsgivende og mykgjør linjer.

Behandlingstyper:

 • Forebyggende antiage og fuktighet
 • Reparerende antiage
 • For sensitiv og irritert hud
 • For fet/uren og kombinasjonshud
 • For pigmentforandringer og ujevn hudtone
 • For øye- og leppeområdet.


Hydréclat er en effektiv appartbehandling for ansikt - med antiage effekter for alle hudtyper.

Les mer om:
Matis sin Réponse Vitalité - en serie for energi og glød her.
Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her.
Réponse Jeunesse - fuktighetsgivende og forebyggende antiage her.
Réponse Temps passer voksen hud - helhetlig antiage her.
Réponse Délicate - en serie for sensitiv hud her.
Réponse Pureté - en serie for fet/uren- og kombinasjonshud her.
Blanche - en serie som skal hjelpe mot pigmentforandringer og ujevn hudtone her.
Réponse Soleil - en serie for sol og selvbruning her.
Réponse Yeux - en serie for øyepartiet her.
Réponse Corps - en kroppsserie her.
Réponse Homme - en herreserie her.
MATIS RÉPONSE HOMME

11.04.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Matis tilbyr effektive kvalitetsprodukter for barbering og hudpleie tilpasset menns hudpleiebehov. Serien er basert på rensende, helende og pleiende planteingredienser uten uttørrende alkohol. Produktene er praktiske i bruk, og med maskulin design og duft.


Bildet er lånt fra Matis


BARBERSKUM, RENS OG PEELING
Shaving Gel: frisk barbergelé som gir jevnere og mer komfortabel barbering, samt økt beskyttelse av huden. Med vann omgjøres geléen til et rikt, behagelig skum.


AFTER-SHAVE ANSIKTSPRODUKTER OG ØYEGELÉ
After-Shave Balm: lett krem uten alkohol som virker desinfiserende, beroligende, helende, oppfriskende og fuktighetsgivende. Motvirker urenheter og inngrodde hår.
Anti-Ageing Cream: aktivt antiage fuktighetskrem som forebygger og bedrer rynker og hudaldring. Virker også rensende og helende. Kan påføres rett etter barbering.
Energizing Gel: Antiage ansiktsgelé som gir friskhet til huden. Kan brukes etter barbering.
Moisturising Shine Control: lett kremgelé for fet/uren hud som både gir fuktighet og matter. Virker også helende og motvirker urenheter. Kan brukes rett etter barbering.
Eye Gel: effektiv øyegelé som aktivt motvirker poser, mørke ringer, rynker, tørrhet og hudirritasjoner.


DEODORANT OG DUFT
Deodorant Roll-on: effektiv deodorant og antiperspirant uten alkohol. Motvirker svette og ubehagelig lukt med langtidsvirkende effekt. Behagelig maskulin duft.
Mens Perfume: frisk og maskulin herreduft med rene planteessenser av tre, krydder og frukt.


SALONGBEHANDLINGER
Radiance Revealing Treatment: ideell for trett hud eller uren hud. Passer for normal til fet hud.
Anti-ageing ansiktsbehandling: motvirker rynker, gir fuktighet og er oppfriskende. For normal, tørr og voksen hud.


Réponse Homme er herreserien til Matis.

Les mer om:
Matis sin Réponse Vitalité - en serie for energi og glød her.
Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her.
Réponse Jeunesse - fuktighetsgivende og forebyggende antiage her.
Réponse Temps passer voksen hud - helhetlig antiage her.
Réponse Délicate - en serie for sensitiv hud her.
Réponse Pureté - en serie for fet/uren- og kombinasjonshud her.
Blanche - en serie som skal hjelpe mot pigmentforandringer og ujevn hudtone her.
Réponse Soleil - en serie for sol og selvbruning her.
Réponse Yeux - en serie for øyepartiet her.
Réponse Corps - en kroppsserie her.
MATIS RÉPONSE CORPS

11.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Réponse Corps er en plantebasert kroppsserie av høyeste kvalitet spesiallaget for å gi kroppen optimal pleie. Alle produktene har silkemyke konsistenser og friske plantedufter. Produktene inneholder en unik kombinasjon av aktive planteekstrakter, nærende planteoljer, dyptvirkende aromaterapi og remineraliserende algeekstrakter. Avanserte planteteknologiske ingredienser gir økt fuktighetsnivå, elastisitet og fettforbrenning. Serien består av multiaktive produkter i 3 grupper:

 1. "Beauty": daglig pleie
 2. "Toning": stimulerende og oppstrammende
 3. "Slimming": slankende, drenerende og mot cellulitt


Bildet er lånt fra Matis


"BEAUTY"

DUSJ OG DEODORANT
Shower Gel: mild dusj- og badegelé med beroligende og fuktighetsgivende plantestoffer.
Deodorant Roll-On: mild deodorant og antiperspirant uten alkohol med planteessenser. Motvirker effektivt svette og ubehagelig lukt og virker beroligende. Ren, diskret og planteduft.


FUKTIGHET OG ANTIAGE
Essential Moisturising Body Lotion: multiaktiv kroppskrem som både gir fuktighet, næring, styrker hudbarrieren og roer hudirritasjoner. Dokumentert 66 % økt fuktighet etter 30 minutter og 35 % etter 8 timer!
Body Oil: praktisk kroppsolje på spray som virker både nærende, fuktighetsgivende og elastisitetsøkende.
SOS Nutri+: intensiv, nærende antiage kroppskrem for tørr til veldig tørr hud. Kremen gjør huden silkemyk og gjenoppretter fuktighetsbalansen. Dokumentert reduksjon av grov hud med 46 % etter 30 minutter og reduksjon av flass med 58 % etter 8 timer.
Nourishing Balm Hands & Feet: skjønn, dyptvirkende plantearomatisk balsam for tørre og såre hender og føtter, samt sprukne negler og neglebånd. Helende, rensende, nærende og beskyttende. Svært drøy i bruk.
Sun-Kissed Glow Body Lotion: fuktighetsgivende body lotion med selvbruningsingredienser. Gir gradvis en lett og naturlig brunfarge. Brunfargen intensiveres ved flere påføringer.


ANDRE KROPPSPRODUKTER
Réponse Temps Intensive Firming Body Lotion: antiage kroppskrem. Eksklusiv, helhetlig antiage kroppskrem som motvirker tap av elastisitet forårsaket av hormonell hudaldring. Gir fuktighet, næring og motvirker pigmentforandringer.
Réponse Jeunesse Youth Hand Cream SPF 10: antiage håndkrem. Nærende antiage håndkrem som bedrer og forebygger tap av elastisitet, pigmentforandringer og annen hudaldring.


"TONING"

PEELING, SIRKULASJON OG OPPSTRAMMING
Exfoliating Body Gel: silkemyk kremgelé med naturlige peelingkorn som fjerner døde hudceller. Virker fuktighetsgivende, beroligende, rensende og helende.
Tonic Legs Gel: sterkt sirkulasjonsøkende gelé med kjølende og oppfriskende effekt. Ypperlig for hovne ben eller stive og slitne muskler.
Bust Gel: behagelig kremgelé for bysten med oppstrammende, elastisitetsøkende, fuktighetsgivende og nærende effekt.
Restructuring Stretch Marks Cream: forbygger og reduserer strekkmerker. Bedrer hudens smidighet, og er derfor fin for alle som en kur.


"SLIMMING"

SLANKENDE, DRENERENDE OG MOT CELLULITT
ToniSlim: fettforbrennende og oppstrammende booster med et 3D plantekompleks som er en Matis innovasjon. ToniSlim stimulerer effektivt nedbrytningen av fett, og bremser utviklingen av nye fettceller. Har også en utglattende effekt på huden som gjør "appelsinhud" mindre fremtredende.
Smoothing Cellulite Cream: meget effektiv og målrettet mot hard cellulitt. Reduserer "appelsinhud" gjennom drenerende og fettforbrennende effekter. Frisk, lett gelé som absorberes raskt. Påføres lokalt to ganger daglig.
Ice Cold Slimming Duo: konsentrert cellulitt-kur med markedets mest aktive ingredienser mot "appelsinhud" i meget høye konsentrasjoner. Virker også kjølende, noe som forsterker den fettforbrennende effekten.


SALONGBEHANDLINGER
"matispa"-behandlinger: Matis tilbyr et komplett utvalg meget aktive og unike kroppsbehandlinger med slankende, drenerende, oppstrammende og avstressende effekter.
Ice Cold Slimming: en 30 minutters intensiv slankende, drenerende og figurformende behandling som er ideell mot cellulitt. Gir raske, synlige resultater!


Réponse Corps er en kroppsserie.

Les mer om:
Matis sin Réponse Vitalité - en serie for energi og glød her.
Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her.
Réponse Jeunesse - fuktighetsgivende og forebyggende antiage her.
Réponse Temps passer voksen hud - helhetlig antiage her.
Réponse Délicate - en serie for sensitiv hud her.
Réponse Pureté - en serie for fet/uren- og kombinasjonshud her.
Blanche - en serie som skal hjelpe mot pigmentforandringer og ujevn hudtone her.
Réponse Soleil - en serie for sol og selvbruning her.
Réponse Yeux - en serie for øyepartiet her.
MATIS RÉPONSE YEUX

10.04.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Réponse Yeux serien har svært milde og multiaktive produkter spesialtilpasset den tynne og sensitive huden rundt øynene. Avanserte planteteknologiske ingredienser motvirker effektivt rynker, poser og mørke ringer, samt gir fuktighet og motvirker hudirritasjoner.


Bildet er lånt fra Matis


RENS OG LOTION
Bi-Phases Makeup Remover Eyes & Lips: meget mild makeup-fjerner som fjerner alle typer sminke, også vannfast. Etterlater ingen fet hinne og passer til både øyne og lepper. Virker beroligende og mykgjørende. Ristes før bruk.
Eye Cleansing Gel: en ultra-lett, uparfymert rensegelé spesielt utviklet for det sensitive øyepartiet. Fjerner skånsomt og effektivt makeup på øyenbryn, vipper og øyelokk. Provitamin B5 forsterker øyenvipper og mykgjør huden rundt øynene. Etterlater ingen fet hinne.
Gentle Eye Lotion: beroligende lotion til bruk etter rens på øyepartiet, eller påføres bomull som øyekompresser. Motvirker hudirritasjoner og hovne øyne.


GEL, BALM OG KREM
Eye Contour Balm: helhetlig lett øyekrem med aktiv antirynke-effekt. Virker også vanndrivende, beroligende og fuktighetsgivende, og styrker hudens naturlige beskyttelse. Har også en umiddelbar lifting-effekt.
Eye Reviving Cream: meget aktiv øyekrem mot poser og mørke ringer under øynene. Både umiddelbar og langtidsvirkende effekt. Virker drenerende, fettforbrennende og fuktighetsgivende. Lysreflekterende pigmenter gjør linjer og mørke ringer mindre synlige. Anbefales også som øyemaske.


SPESIALPRODUKTER
Eyes & Lips Treatment Mask: ekstra nærende, fuktighetsgivende og beskyttende for tørr hud rundt øynene og på leppene. Virker også beroligende og oppstrammende. Anvendes i tykt lag som maske eller i tynt lag som øyekrem-kur 1 uke. Ideell i kaldt vær.


SALONGBEHANDLING
Intense Radiance Eye: effektiv behandling av øyepartiet som reduserer umiddelbart linjer og hevelser, roer hudirritasjoner og tilfører fuktighet. Med aktiv Eye Print maske, konsentrerte spesialampuller og drenerende massasje.


Réponse Yeux er en serie for øyepartiet.

Les mer om:
Matis sin Réponse Vitalité - en serie for energi og glød her.
Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her.
Réponse Jeunesse - fuktighetsgivende og forebyggende antiage her.
Réponse Temps passer voksen hud - helhetlig antiage her.
Réponse Délicate - en serie for sensitiv hud her.
Réponse Pureté - en serie for fet/uren- og kombinasjonshud her.
Blanche - en serie som skal hjelpe mot pigmentforandringer og ujevn hudtone her.
Réponse Soleil - en serie for sol og selvbruning her.
MATIS RÉPONSE SOLEIL

09.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Réponse Soleil er en avansert plantebasert solserie som gir optimal beskyttelse mot solskader, samt raskere og jevnere brunfarge. Produktene gir helhetlig pleie med mykgjørende og beroligende ingredienser, antioksidanter mot hudaldring samt UVA- og UBA-filtre. Serien har nydelige konsistenser og rene plantedufter som passer både kvinner, menn og barn.


Bildet er lånt fra Matis


UNIKE INGREDIENSER

Antileukine 6: planteteknologisk algeekstrakt som beviselig beskytter hudceller mot DNA-skader og hudaldring.
Tyr-excel: plantekompleks som øker pigmentcellenes produksjon av melanin. Dette gir økt solbeskyttelse og raskere, jevnere og mer langvarig brunfarge.


FOR ANSIKT
Anti-Ageing Sun Protection Care SPF 10: Unik antiage fuktighetskrem hvor solfiltrene er innkapslet. Dette gjør filtrene mer lysstabile og motvirker hudirritasjoner og allergi. Antioksidanter i mikrokapsler frigjøres gradvis for å beskytte huden mot solskader og hudaldring.
Sun Protection Cream SPF 20: fuktighetsgivende og pleiende solbeskyttelse.
Sun Protection Stick SPF 20: pleiende solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse som effektivt motvirker solskader og tørr, sår hud. Påføres sensitive og utsatte områder som lepper, nese og ører.
Sun Protection SPF 50: ekstra høy solbeskyttelse for å forhindre solbrent hud og solskader. Anbefales spesielt for solsensitiv hud og for forebygging av pigmentforandringer.


FOR KROPP
Sun Protection Milk SPF 20/30.


AFTER SUN
After Sun Soothing Milk for Face and Body: roer effektivt ned solbrent hud med vannlilje-ekstrakt.
Magnifying Gel: fuktighetsgivende og lindrende after-sun gelé for ansikt og kropp. Foruten å slukke hudens tørst etter soling, inneholder geléen kobber- og gullfargede pigmenter som får huden til å glitre. Fremhever perfekt brunfargens glød.


SELVBRUNING
Self-Tanning Gel for Face: inneholder et planteteknologisk sukkerstoff som gir en mer naturlig og jevn brunfarge, samt langvarig fuktighetseffekt.
Sun-Kissed Glow Body Lotion: fuktighetsgivende body lotion med selvbruningsingredienser. Gir gradvis en lett og naturlig brunfarge. Brunfargen intensiveres ved flere påføringer.


Réponse Soleil er Matis sin serie for sol og selvbruning.

Les mer om:
Matis sin Réponse Vitalité - en serie for energi og glød her.
Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her.
Réponse Jeunesse - fuktighetsgivende og forebyggende antiage her.
Réponse Temps passer voksen hud - helhetlig antiage her.
Réponse Délicate - en serie for sensitiv hud her.
Réponse Pureté - en serie for fet/uren- og kombinasjonshud her.
Blanche - en serie som skal hjelpe mot pigmentforandringer og ujevn hudtone her.
MATIS RÉPONSE BLANCHE

08.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

"Blanche" betyr hvit. Serien bedrer og forebygger brune pigmentforandringer, og vil samtidig hjelpe til med å lysne "sorte prikker". Fin for alle hudtyper som en kur for å gi jevnere, friskere og klarere hudtone.

Bildet er lånt fra Matis

RENS OG LOTION
Clarifying Cleansing Foam: rikt, kremet skum som effektivt rengjør huden og fjerner makeup skånsomt. Gir klar og ren hud. Etterfølges av Lightening Lotion.
Lightening Lotion: ansiktsvann som jevner hudfargen og gjør den frisk og klar. Fjerner døde hudceller, behandler ujevn pigmentering og roer hudirritasjoner. Forsterker effektene av andre produkter i serien.


SERUM OG MASKE
Corrective Lightening Serum: effektivt kur mot brune pigmentforandringer. Gir huden fantastisk friskhet og glød, og er derfor ideell for alle! Med rent C-vitamin som blandes i et konsentrert serum. Brukes i 1 måned.
Lightening Mask: rensende maske som umiddelbart lysner og jevner hudfargen med et unikt depigmenteringskompleks. Masken lysner "sorte prikker" etter bare 15 minutter. Virker også rensende, absorberende og beroligende. Anbefales 1-2 ganger i uken.


SALONGBEHANDLING
Lightening Patch: effektiv behandling som lysner og reduserer pigmentforandringer, og gir en klar hud med fornyet glød. Med aktiv spesialpeeling og innovative "patch"-masker konsentrert med aktive ingredienser.
Brightening Face Print: en lysende behandling som gir umiddelbar glød til huden. Forebygger og korrigerer ujevn pigmentering. Etterlater en klar og jevn overflate.


Blanche skal hjelpe mot pigmentforandringer og ujevn hudtone.

Les mer om:
Matis sin Réponse Vitalité - en serie for energi og glød her.
Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her.
Réponse Jeunesse - fuktighetsgivende og forebyggende antiage her.
Réponse Temps passer voksen hud - helhetlig antiage her.
Réponse Délicate - en serie for sensitiv hud her.
Réponse Pureté - en serie for fet/uren- og kombinasjonshud her.
MATIS RÉPONSE PURETÉ

08.04.2011 i Hudpleie 12 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Réponse Pureté er effektive, men skånsomme produkter mot fet og uren hud. Avanserte planteteknologiske ingredienser regulerer talgproduksjonen og bakteriefloraen, motvirker "sorte prikker" og betennelser, samt gjenoppbygger hudens naturlige balanse. Huden etterlates ren og matt.


Bildet er lånt fra Matis


RENS

Purifying Gel: renser huden effektivt, uten å virke uttørrende. Rensen fjerner skånsomt døde hudceller og overflødig talg, regulerer hudens bakterieflora og motvirker urenheter. Masseres opp med vann og skylles av.
Pure Lotion: mildt ansiktsvann uten alkohol på spray som virker bakterieregulerende, motvirker "sorte prikker" og store porer. Tilfører fuktighet, og har en beroligende, mattende og oppfriskende effekt. Påføres etter Purifying Gel.


SERUM OG ANSIKTSKREM
Intense Purity Serum: balanserende serum som er betennelsesdempende og regulerer talgproduksjonen. Forebygger og bedrer store porer. Huden får et friskt og sunt utseende. Brukes lokalt eller over hele ansiktet, før krem.
Shine Control Purifying Care: fuktighetsgivende og mattende krem som balanserer talgproduksjonen, motvirker akne og "sorte prikker". Forebygger og bedrer store porer. Kremen gir en langvarig mattende effekt. Huden blir myk og frisk.


SPESIALPRODUKTER
Pure Peel-Off Mask: rensende og oppfriskende maske som fjerner døde hudceller, urenheter og overflødig talg fra porene og hudoverflaten, samt demper betennelser.
Mandarine Paste: effektiv "SOS-krem" til bruk lokalt på kviser og "sorte prikker" om kvelden, etter rens.


SALONGBEHANDLINGER
Purity Face Print: rensende, balanserende, mattende og beroligende behandling som også gir mykhet og glød. Med aktiv avtrekksmaske og spesialprodukter.
Purity Self-Heating: ekstra rensende behandling mot "sorte prikker" og urenheter med unik selvvarmende massasjegelé og rensende leiremaske. Ideell ved utklemming.

Det finnes en rekke andre salongbehandlinger og de fleste salonger har et bredt utvalg av disse behandlingene, men de to overnevnte var de to mest populære og "effektive" behandlingene. Men nå kommer dette helt an på hva man er ute etter, og hva man ønsker å behandle huden for :)


Réponse Pureté er tilpasser for fet/uren- og kombinasjonshud.

Les mer om:
Matis sin Réponse Vitalité - en serie for energi og glød her.
Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her.
Réponse Jeunesse - fuktighetsgivende og forebyggende antiage her.
Réponse Temps passer voksen hud - helhetlig antiage her.
Réponse Délicate - en serie for sensitiv hud her.
MATIS RÉPONSE DÉLICATE

02.04.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Serien jeg personlig sverger til per idag, og som har gjort ubeskrivelig mye bra for huden min ♥ Jeg er deg evig takknemlig, Matis!

Réponse Délicate er en mild, plantebasert serie som effektivt balanserer og styrker sensitiv hud. Unike planteteknologiske stoffer forebygger og roer hudirritasjoner. Avanserte mikrokapsler gjør at ingrediensene frigjøres gradvis og virker hele dagen.


Bildet er lånt fra Matis


RENS OG PEELING
Délicate Cleansing Cream: er en beroligende og mykgjørende rensekrem som ivaretar hudens balanse. Masseres opp med vann. Skylles av eller fjernes med Mesoft/bomull.
Délicate Lime Blossom Lotion: beroligende, oppfriskende og fuktighetsgivende ansiktsvann, som skal sprayes på huden etter rens og fjernes med Mesoft/bomull.
Délicate Face Lotion: for hypersensitiv hud. Anvendes som ansiktsvann med Mesoft/bomull. Etterlater en beskyttende hinne som gir fuktighet og roer hudirritasjoner.
Délicate Peeling Cream: mild enzym-peeling uten korn. Fjerner døde hudceller uten å irritere huden, kan også anvendes rundt øynene. Skal virke i 5 minutter før den vaskes av.


SERUM OG ANSIKTSKREM
Absolute Soothing Serum: konsentrat som aktivt roer rødhet og hudirritasjoner, samt gir fuktighet. Både umiddelbar og langtidsvirkende effekt. Brukes under krem.
Délicate Moisturising Cream: intensiv fuktighetsgivende og beroligende ansiktskrem som styrker hudbarrieren mot fuktighetstap og sensitivitet, og forebygger hudaldring. For fuktfattig og sensitiv hud.
Délicate SOS Nutrition: multiaktiv ansiktskrem for tørr og sensitiv hud. Virker nærende, fuktighetsgivende, beroligende, helende, styrker hudbarrieren og forebygger hudaldring. Ideell som vinterkrem.


SPESIALPRODUKT
Délicate Face Care Mask: lett og behagelig maske med beroligende, helende og fuktighetsgivende effekt. Ideell ved irritert og sår hud. Skal virke i 10 minutter før den vaskes av.


SALONGBEHANDLINGER
Délicate Face Print: beroligende behandling som også gir mykhet, friskhet og glød. Med konsentrert avtrekksmaske og aktive spesialprodukter.
Délicate Soothing: intensivt beroligende behandling med 4 unike spesialprodukter som gjør huden mer motstandsdyktig mot ytre belastninger.

Det finnes en rekke andre salongbehandlinger og de fleste salonger har et bredt utvalg av disse behandlingene, men de to overnevnte var de to mest populære og "effektive" behandlingene. Men nå kommer dette helt an på hva man er ute etter, og hva man ønsker å behandle huden for :)


Réponse Délicate passer sensitive hudtyper.

Les mer om:
Matis sin Réponse Vitalité - en serie for energi og glød her.
Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her.
Réponse Jeunesse - fuktighetsgivende og forebyggende antiage her.
Réponse Temps passer voksen hud - helhetlig antiage her.
MATIS RÉPONSE TEMPS

01.04.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Réponse Temps er en målrettet antiage-serie for moden hud. Produktene motvirker rynker, elastisitetstap, tørrhet og hudirritasjoner, samt gir huden fantastisk mykhet og glød. Serien inneholder aktive ingredienser i uvanlig høye konsentrasjoner, blant annet en kombinasjon av planteteknologiske stoffer og eksklusivt kavia-ekstrakt. Produktene dufter delikate blomsterdufter og har fløyelsmyke konsistenser.


Bildet er lånt fra Matis


RENS
Le Lait: rensemelk som er rik på pleiende stoffer som ivaretar hudens beskyttelse, virker beroligende og mykegjørende.
La Lotion: ansiktsvann uten alkohol, som er rik på pleiende ingredienser. Sprayes på ansiktet og fjernes med Mesoft/bomull.


SERUM
Le Soin: svært konsentrert og helhetlig antiage-serum, med hele 40 % aktive ingredienser. Brukes daglig eller som kur, under krem.


ANSIKTSKREMER
Le Jour: meget aktiv fuktighetsgivende og beroligende antiage dagkrem. Gir økt spenst og synlig glød til huden.
La Nuit: regenererende, nærende og beroligende antiage nattkrem med svært helhetlig effekt.
La Pause Temps: komplett antiage-krem for kvinner over 45-50 år. Unike ingredienser balanserer hudens hormonmangel ved og etter overgangsalderen.
Intensive Remodelling Care: en aktiv dagkrem som bekjemper tap av elastisitet og gjenoppretter ansiktskonturen. Beskytter mot skadelige ytre påvirkninger, tilfører huden rikelig med fuktighet, er nærende og gir huden en frisk glød. Med ny innovasjon fra Matis - Densiderm kompleks*
Restructuring Evening Care: aktivt oppstrammende nattkrem som motvirker tap av elastisitet og restrukturerer huden. En beskyttende og reparerende krem som setter huden i stand til å bekjempe de daglige belastningene som påskynder aldringsprosessen. Med Densiderm kompleks*

*DENSIDERM KOMPLEKS er en kombinasjon av ekstrakt fra dill og soya, utviklet spesielt for aktiv forbedring av hudens arkitektur. Gir økt spenst og fylde til huden. Gjenoppbygger hudens elastisitet og fasthet, samt bedrer linjer og rynker.


SPESIALPRODUKTER
Les Yeux: uvanlig aktiv antiage øyekrem som effektivt motvirker rynker og uelastisk hud, tørr hud, hudirritasjoner og hevelser av vann eller fett.
Le Décolleté: elastisitetsøkende og nærende antiage-krem med umiddelbar oppstrammende effekt for hals og brystparti.
Le Masque: svært fuktighetsgivende og pleiende antiage kremmaske som gir umiddelbar glød. La virke i 10 minutter. Ideell som intensiv nattkur.
Cavia Retinol: 4 ukers antiage "superkur", som kombinerer planteteknologi med to av markedets mest aktive antiage-ingredienser - kaviar-ekstrakt og A-vitamin.
Intensive Firming Body Cream: eksklusiv, helhetlig antiage kroppskrem som motvirker tap av elastisitet forårsaket av hormonell hudaldring. Gir fuktighet, næring og motvirker pigmentforandringer.


SALONGBEHANDLINGER
Caviar Remodelling: eksklusiv antiage-behandling for moden hud. Konsentrerte "patch"-masker med stimulerende ingredienser, som fyller og glatter huden.
Densifying Professional Treatment: luksus kremmaske som gir en kraftig antiage effekt. Masken er elastisitetsøkende, jevner og glatter ut rynker. Masken skreddersys etter din hudtilstand og behov.


Réponse Temps passer voksen hud - helhetlig antiage.

Du kan lese om Matis sin Réponse Vitalité her - en serie for energi og glød, om Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her, og om Réponse Jeunesse - fuktighetsgivende og forebyggende antiage her.
MATIS RÉPONSE JEUNESSE

01.04.2011 i Hudpleie 5 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

En serie jeg selv sverger til - jeg har flere produkter fra Jeunesse serien. Knallgod på å tilføre huden fukt ♥

Réponse Jeunesse er en multiaktiv, plantebasert serie for alle hudtyper. Produktene inneholder avanserte planteteknologiske ingredienser som gir intensiv fuktighet, samt forebygger og behandler de første tegn på hudaldring. Serien motvirker dessuten hudirritasjoner og styrker hudens naturlige beksyttelse og balanse. Produktene dufter herlig plantedufter og har silkemyke konsistenser.


Bildet er lånt fra Matis


RENS OG PEELING
Essential Cleansing Emulsion: en rensemelk som effektivt fjerner makeup, samtidig som den pleier og ivaretar huden. Overflødig produkt fjernes med bomull (les Mesoft). Etterfølges av Essential Lotion.
Essential Cleansing Foam: en pleiende renseskum som kommer i en praktisk pumpeflaske. Med naturlige rensestoffer som renser effektivt uten å virke uttørrende. Vaskes av med vann.
Essential Lotion: en oppfriskende og pleiende ansiktsvann uten alkohol, som er en avsluttende del av Essential Cleansing Emulsion. Sprayes på ansiktet og fjernes med bomull/Mesoft.
Youth Grain: dobbeltvirkende krempeeling med både planteenzymer, plantekorn og pleiende planteingredienser. Masseres i ansiktet og skal virke i ca. 2 minutter. Avslutt med ansiktsvann. Anbefales 1-2 ganger i uken. Etterlater huden myk og ren med en ny friskhet og glød.


SERUM OG KONSENTRAT
Optimal Moisturising Serum: intensivt fuktighetsgivende og multiaktivt serum med umiddelbar og langvarig effekt. Forebygger og bedrer hudaldring, samt hudirritasjoner. Serumet "plumper" opp huden og glatter ut linjer. Påføres under dag-/nattkrem for å forsterke effekten.
Radiance Revealing Serum: lifting-serum som gir huden ny energi og glød takket være bla. eksfolierende papayaenzym. Forebygger og bedrer hudaldring og hudirritasjoner. Beskytter mot frie radikaler.
Oxygenating Energy Serum: aktivt balanserende serum for sensitiv, sliten og stresset hud, samt kombinasjonshud. Roer hudirritasjoner og bedrer sirkulasjonen. Benyttes under krem.
Night Essential Concentrate: et dyptvirkende konsentrat som reparerer og fornyer huden når vi hviler. Utfyller og komplementerer hudpleieprogrammet  som benyttes på dagtid. Styrker hudens evne til beskyttelse og forbereder huden til en ny dag med ytre påvirkninger. Påføres under nattkrem.


ANSIKTSKREMER
AvantAge normal/kombinasjonshud: forebygger aktivt rynker, tap av elastisitet og annen hudaldring med to nyvinnende plantekomplekser utviklet unikt for Matis. Reduserer "stress" i huden og motvirker hudirritasjoner. Gir intensiv og langtidsvirkende fuktighetseffekt, samt styrker hudbarrieren.
AvantAge normal/tørr hud: samme effekter som kremen over, men rikere og mer nærende.
Hydra-Protective Emulsion: en lett krem som beskytter huden mot frie radikaler og de ytre påvirkningene huden daglig utsettes for, som f.eks. UV stråler, forurensing ol. Forebygger aktivt de første tegn på hudaldring.
Fundamental Beautifying Cream: rik krem med svært beroligende, helende og regenererende egenskaper. Gir fuktighet, næring og beskyttelse.
Climatis: effektivt og behagelig klimakrem som gir unik beskyttelse mot både kulde, vind, varme og tørr luft. Gir fuktighet, næring, styrker hudbarrieren, motvirker hudalsring og roer hudirritasjoner. Ideell kulde/vinterkrem for alle hudtyper, også velegnet for menn og barn. Er dessuten en ypperlig daglig krem for tørr hud.


SPESIALPRODUKTER
AvantAge Initial: en "primer" til din hudpleie. AvantAge Initial er et helt nytt og unikt produkt på markedet som gjør det mulig å forsterke din daglige hudpleie med en kraftig forebyggende antiage-effekt. Dette produktet er for alle som aktivt ønsker å forebyggende aldringstegn - uansett hudtype! AvantAge Initial skal blandes (ett pump) i det første produktet du påfører, i serum eller krem. Ideell å kombinere med serum/krem fra de andre Matis seriene, Jeunesse, Délicate, Pureté, Vitalité, Blanche og Corrective. Ikke minst er den perfekt å bruke i samband med solkrem.
Youth Hydrating Mask: kremmaske som gir intensiv fuktighet umiddelbart og over tid. Virker også nærende, beroligende og motvirker hudaldring. La virke i 10 minutter, og fjern deretter med Mesoft (bomull) og/eller ansiktsvann. Anbefales 1-2 ganger i uken, etter rens og peeling.
Youth Hand Cream SPF 10: nærende antiage håndkrem som bedrer og forebygger tap av elastisitet, pigmentforandringer og annen hudaldring.


SALONGBEHANDLINER
Youth Face Print: stimulrende fuktighetsbehandling som gir huden umiddelbar mykhet, friskhet og glød, samt forebygger hudaldring og gir økt spenst. Med konsentrert avtrekksmaske og aktive spesialampuller.
Youth Hydrating: intensiv fuktighetsbehandling som har umiddelbar "plumpende" effekt på linjer, samt forebygger hudaldring. Nyvinnende maske som er rik på aktive planteingredienser som frigjøres til huden.

Det finnes en rekke andre salongbehandlinger og de fleste salonger har et bredt utvalg av disse behandlingene, men de to overnevnte var de to mest populære og "effektive" behandlingene. Men nå kommer dette helt an på hva man er ute etter, og hva man ønsker å behandle huden for :)


Réponse Jeunesse passer alle hudtyper - fuktighetsgivende og forebyggende antiage.

Du kan lese om Matis sin Réponse Vitalité her - en serie for energi og glød, og om Matis sin Réponse Corrective - en serie for korrigering mot mimikkrynker og linjer her.
MATIS RÉPONSE CORRECTIVE

31.03.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Réponse Corrective er en spesialserie som gir umiddelbare og landtidsvirkende effekter på mimikkrynker og andre rynker. Serien inneholder innovative planteteknologiske ingredienser med 3 hovedfunksjoner:

 1. Redusere muskelkontraksjoner og mimikkrynker etter kun 10 minutter med en nyvinnende ingrediens utviklet unik for Matis.
 2. "Plumper" opp rynkene umiddelbart med mikrokapsler av hyaluronsyre (naturlig fuktighetsbinder).
 3. Bedrer eksisterende rynker og øker hudens dypere produksjon av kollagen og hyaluronsyre.


Bildet er lånt fra Matis


ANSIKTSKREM OG SERUM
Wrinkle Correcting Care: ansiktskremen som fyller ut linjer umiddelbart, forebygger og bedrer mimikkrynker og andre rynker, samt bedrer hudens fuktighetsnivå.
Instant Filler: et unikt serum som skal brukes over dagkremen - plumper umiddelbart opp og fyller ut rynker og linjer. Så og si alle de ansatte på hudpleiesalongen var enige om at denne måtte prøves!


SPESIALPRODUKTER
Smoothing Lip Contour Care: aktivt antirynkeprodukt for leppene. Fyller ut rynker umiddelbart. Produktet kommer i en praktisk tube med svamp for påføring om morgenen etter dagkrem og utover dagen etter behov.
Smoothing Mask: intensiv, eksklusiv og unik ansiktsmaske som reduserer linjer og rynker etter bare 20 minutter, samt gir fuktighet og friskhet. Det nærmeste du kommer en salongbehandling hjemme!


SALONGBEHANDLING
Correcting Wrinkle: en korrigerende behandling som umiddelbart glatter ut både mimikk- og aldersrynker. Med unik spesialpeeling og maske som gjør hudoverflaten myk, glatt og jevn. Gir en fornyet og unik glød.


Réponse Corrective passer alle hudtyper - korrigerende mot mimikkrynker og linjer.

Du kan lese om Matis sin Réponse Vitalité her - en serie for energi og glød.
MATIS RÉPONSE VITALITÉ

30.03.2011 i Hudpleie 7 kommentarer


Jeg har fått tonnevis av mail fra lesere som lurer på hva de forskjellige Matis produktene er gode for. Jeg har derfor valgt å skrive et innlegg om hver av seriene til Matis, og prøve å forklare hva de forskjellige produktene i hver serie er bra for. Jeg har vært innom mange hudpleiesalonger, og brukt flere Matis forhandlere som kilder her =) Jeg har fått tilsendt masse papirer og notert meg masse under besøkene, derfor har jeg ikke noen konkrete kilder å henvise til! Jeg har lært mye nytt selv, så dette har vært en spennende og lærerik reise. Stor takk til alle som har hjulpet meg, og gjort dette mulig ♥

Réponse Vitalité er serien for deg som ønsker å gi huden en umiddelbar ny friskhet, energi, glans og glød, samt tilføre huden fuktighet og motvirke hudaldring. Denne serien beskytter ansiktshuden mot ytre påvirkninger som forurensning, røyk og stråling. Serien er veldig ideell for trett og gusten hud som trenger en oppfriskning. Produktene i denne serien er basert på en unik kombinasjon av stimulerende mineraler, vitmainer og avanserte planteteknologiske stoffer. Den friske planteduften og de silkemyke konsistensene gjør serien til en ren nytelse for sansene.


Bildet er lånt fra Matis.

RENS OG PEELING
Energising Cleansing Emulsion: er en mild rensemelk som virker både rensende, fuktighetsgivende og oppfriskende.
Energising Lotion: er en oppfriskende og fuktighetsgivende ansiktsvann uten alkohol med antioksidanteffekter. Denne skal brukes etter Cleansing Emulsion, og kan fint brukes som en fuktspray i løpet av dagen.
Energising Scrub: Nydelig ansiktspeeling som fjerner døde hudeceller, og etterlater huden myk og jevn. Peelingen skal fjerne sorte prikker og tilføre huden en fantastisk friskhet.


SERUM OG ANSIKTSKREM
Energising Cream: energigivende fuktighetskrem som forebygger hudaldring. Ideell til ung- og kombinasjonshud.
Regenerating Cream: revitaliserende og regenererende antiage-krem for tørr eller voksen hud.
Energising Serum: samme effekter som Energising Cream, men forskjellen er at denne er mer konsentrert. Brukes under krem.
Regenerating Serum: samme effekter som Regenerating Cream, men forskjellen er at denne er mer konsentrert. Brukes under krem.


SPESIALPRODUKTER
Energising Mask: energigivende og stimulerende antiage fuktighetsmaske som gir huden umiddelbar ny friskhet. La virke i 10 minutter.


SALONGBEHANDLING
Vitality Face Print: energigivende behandling som gir huden umiddelbar mykhet og friskhet, samt forebygger hudaldring. Med remineraliserende og vitaminrik avtrekksmaske, samt beroligende og fuktighetsgivende spesialprodukter.


Serien er for alle hudtyper - gir energi og glød.
DAGLIG HUDPLEIE BØR BESTÅ AV ...

08.02.2011 i Hudpleie 8 kommentarer


Jeg har fått flere henvendelser fra dere skjønne mennesker om hva som er must av hudpleieprodukter og hva man fint kan skippe. For å gi et felles svar på dette, tenkte jeg det beste ville være å lage et innlegg :)

Personlig mener jeg at alle bør få på plass en ordentlig hudpleierutine en gang for alle, og da finnes det egentlig ikke rom for slurving og skipping av noen produkter! En god hudpleie bør bli en del av hverdagen, akkurat som mat og drikke.

 • Skikkelig rens av huden bør skje hver morgen og kveld! Rensekrem/rensemelk bør være tilpasset din hudtype og fjerne make-up og andre urenheter, tørre hudceller og forbedre hudens evne til å absorbere de aktive ingredensene i dagkremen. En toner etter rens er også ideelt for å fjerne de siste restene etter sminke og smuss - jeg har mange ganger opplevd at en rens alene ikke har fjernet alt av sminke og smuss.
 • Jeg maser hele tiden om at dere må passe på å tilføre huden deres nok fuktighet, men en god dagkrem skal også inneholde aktive stoffer som gjør mer for huden enn å tilføre fukt. Kremer som Spenol, Nivea og Vaseline er ikke eksempler på gode dagkremer. Disse kan godt benyttes på tørre områder på kroppen, men en god og aktiv ansiktskrem er de nok ikke. Slike kremer legger seg kun som en slags hinne/fuktfilm på huden, men disse stimulerer ikke hudens naturlige prosesser og gjør ikke annet for huden enn å gjøre den "fuktig" på overflaten. Velg gjerne en dagkrem som gir beskyttelse mot solen, for eksempel  md formulations Moisture Defense Antioxidant Moisturizer SPF20.
 • Om natten jobber huden på sprang, derfor er det viktig å tilføre huden næring. En avslappet og varm hud responderer positivt på en næringsrik nattkrem, derfor kan det også være lurt å velge en nattkrem som er fetere enn dagkremen så huden får rikelig med fukt. Smør gjerne på et tykt lag krem og la huden ta seg av resten - på kvelden trenger man jo ikke å bekymre seg for glinsende hud og diverse ;)
 • En forebyggende og god øyekrem morgen og kveld er en nødvendighet! Ung hud inneholder proteinene kollagen som holder huden stram, og elastin som gir huden spenst. En god øyekrem hjelper til med å fornye elastinet, samtidig som den øker kollagenet. Eksempel på en god øyekrem er md formulations Moisture Defense Antioxidant Eye Cream.


Dette er et minimum av hva man bør gjøre for huden sin. Utover dette mener jeg at serum, peeling og maske også er viktige faktorer for huden. Valg av hudpleieprodukter bestemmes ut i fra hudens indikasjon, altså om du har fet, tørr, kombinert eller sensitiv hud.

Plei også huden innenfra ved å ta kosttilskudd. Få i deg vitaminer, som f.eks. vitamin A (har en god innvirkning på akne) og fettsyrer som smører huden innenfra og holder den smidig.
MD FORMULATIONS - NORMAL/KOMBINERT HUD

07.02.2011 i Hudpleie 26 kommentarer


Da er tiden inne for md produkter for normal/kombinert hud :) Jeg har allerede skrevet innlegg som tar for seg de andre hudtypene.

RENS:
Md formulations Facial Cleanser passer også dere med denne hudtypen.


SERUM/KORREKTUR:
Md Formulations Continuous Renewal Serum er det beste serumet for uren hud. Omtale finnes her.


FUKTIGHETSKREM:
Md formulations Moisture Defense Antioxidant Moisturizer SPF20 eller Md Formulations Moisture Defense Antioxidant Lotion . Sistnevnte har jeg ikke testet, men omtale av førstnevnte finnes her.


ØYEKREM:
Md formulations Moisture Defense Antioxidant Eye Cream er en super øyekrem som passer de aller fleste hudtyper.
ER DET LURT Å BRUKE TO FORSKJELLIGE SERUMER PÅ EN GANG?

04.02.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Dette er et spørsmål som har blitt flittig stilt den siste tiden, fordi mange av dere synes serumer som skal virke forbyggende mot urenheter, som oftest ikke tilfører huden nok fukt.

Personlig mener jeg at det ikke har noe hensikt å bruke to høykonsentrerte produkter i ansiktet - det kan fort bli for mye dersom man først påfører to serumer for så å påføre fuktighetskrem oppå der igjen. Husk på at huden skal få lov til å puste.

Det beste og mest effektive er å bruke et serum tilpasset din huds behov. Er du f.eks. ute etter å bekjempe urenheter, bør du velge et serum som hjelper mot det. Har du tørr hud, bør du velge et serum som gir næring til den tørre huden osv. Dersom du f.eks. sliter med både uren og fuktfattig hud, er det smart å veksle mellom å bruke et serum for urenhetene (md formulations Continuous Renewal Serum ) om morgenen og et serum som tilfører fukt om kvelden (Decleor Aromessence Neroli Comforting Concentrate). På denne måten får du best utbytte av produktene og du tillater dem å gjøre jobben sin skikkelig.

Eventuelt er det også mulig å bruke et fuktgivende serum der huden trenger det og et rensende serum der huden trenger det.

Håper dette var oppklarende :)
MD FORMULATIONS - FET HUD

04.02.2011 i Hudpleie 3 kommentarer


Jeg har allerede skrevet et innlegg om md formulations - sensitiv hud og md formualtions - tørr hud - nå er tiden inne for produkter tilpasset fet hud.


RENS:
Md Formulations Facial Cleansing Gel er en rens tilpasset den feteste hudtypen. Denne rensen anbefales kun til de ekstreme tilfeller av fet hud. Styr unna dersom du er i tvil, da denne kan blir for aktiv dersom du virkelig ikke har fet hud.


SERUM/KORREKTUR:
Md Formulations Glycare Lotion er et serum tilpasset den feteste hudtypen. Omtale finnes her.


FUKTIGHETSKREM:
Md Formulations Moisture Defense Antioxidant Lotion er veldig lik denne fuktighetskremen. Forskjellen er at dette er en lotion, dvs. at den har en lettere konsistens og er uten SPF.


ØYEKREM:
MD formulations Moisture Defense Antioxidant Eye Cream - en av de beste øyekremen jeg vet om, som nærmest passer alle hudtyper.


Trykk på produktnavene for å komme til ønsket produkt :) Håper dere finner dette innlegget nyttig :D Husk også på at md formulations fint kan kombineres med andre merker.
AHA-PEELING FRA MD FORMULATIONS

03.02.2011 i Hudpleie 9 kommentarer


Etter publisering av innlegget om kvisearr, fikk jeg en del spørsmål rundt pensling fra md formulations. Derfor så tenkte jeg at jeg like greit kunne skrive et innlegg som omhandler behandlingen generelt og min erfaring :)

Den viktigste ingrediensen i md formulations sine produkter er AHA-molekylet glykolsyre. AHA, som er en forkortelse for Alpha Hydroxy Acids, er en betegnelse for flere ulike molekyler med enkelte fellestrekk, men som varierer i form, størrelse og vekt. Disse molekylene forekommer også naturlig i frukt og betegnes da som fruktsyre i den sammenhengen.

Studier og forskning har bevist at de patenterte glykolsyre-formlene har gode effekter på bl.a. uren hud, aknearr, rynker, sorte prikker, tørr hud og pigmentforandringer. I md formulations salongbehandlinger brukes en høy konsentrasjon av patentert glykolsyre (40% eller 50%) som forsterker effekten av hjemmeproduktene og bidrar til raskere og bedre resultater.En slik kur strekker seg gjerne over 6-8 uker, med 1-2 behandlinger i uken, men kan fint utvides til flere behandlinger dersom det er nødvendig. Siden huden ikke skal utsette for sol under kuren, anbefales en slik kur på enten vinterhalvåret eller høsthalvåret. Behandlingen foregår da ved at en sterk glykolsyre-gel påføres huden, og den skal virke i ca. 10 minutter før den vaskes av. Behandlingen skal ikke være ubehagelig, man skal kun kjenne litt prikking og i noen tilfeller kan man bli varm i ansiktet, men dette forsvinner i løpet av veldig kort tid.

Jeg har til nå fullført en slik kur, men det begynner å bli en stund siden nå. Det optimale er å ta en slik kur 2 ganger i året for å holde huden vedlike. Jeg merket en forbedring allerede etter første behandling ved at huden ble mykere og glatere, samt fikk en frisk glød. Dette skyldes at en del av det ujevne, grove laget med døde hudceller blir fjernet under en slik behandling.

Det skal også sies at huden min ble mye verre, før den endelig ble bedre. Dette skyldes at all "dritt" blir "skylt" ut av hudens overflate. Etter noen uker så huden min bedre ut en noen gang. Jeg kjente ingen ubehag under hele kuren og jeg fikk utført dette på en hudpleiesalong. Prisen på den tiden lå på rundt 500 kroner for hver behandling, noe som betyr at en slik kur koster litt. Men for min del var det hele veldig verdt det da jeg så den positive virkningen av den. Det er så vidt jeg vet ikke mulig å kjøpe disse produktene med mindre man er utdannet hudpleier :( Jeg vet ikke om det er mulig å få tak i produktene på ebay, men jeg vet at det finnes slike syreprodukter som likner veldig på md formulations sine. Disse finnes her . Jeg har ikke testet disse selv, men det går an å søke litt rundt på nettet og lese om andre sine erfaringer med disse produktene, dersom det er av interesse :)

Personlig har jeg aldri utført en slik behandling hjemme, men dersom jeg hadde fått fingrene mine i md formulations sine produkter hadde jeg uten tvil gjort det. Jeg stoler egentlig mer på meg selv, og siden jeg har fått en slik behandling i salong tidligere, vet jeg hvordan det skal gjøres. Likevel anbefaler jeg på det sterkeste å lese bruksanvisningen som følger med slike produkter nøye, for man eventuelt gjør noe mer. Eller eventuelt ta én behandling i en hudpleiesalong, bare for å få en innblikk i hvordan det skal gjøres. Dette er sterke produkter som bør tas på alvor. Det er dermed ikke sagt at man ikke kan gjøre det selv, så lenge det gjøres med vett ;)

Jeg merket en markant forbedring på huden min etter md kuren. Alle sorte prikker forsvant og kuren tok knekken på alle urenhetene. Nå vet ikke jeg hvor vidt den funker på rynker og linjer, da jeg ikke hadde noen på den tiden. Jeg så også en forbedring på porene mine (selv om dette er noe jeg fortsatt jobber med). AHA-peeling er svært effektiv fordi glykolsyre er i stand til å løse opp og restrukturere bindingene mellom de døde hudcellene, slik at hornlaget normaliseres. Dermed blir huden mykere og friskere, fine linjer blir mindre tydlige, overfladiske arr blir grunnere og pigmentforandringer fjernes.

Det er anbefalt å bruke produkter fra md formulations i forkant av en slik kur, for å tilvenne huden for slike produkter. Jeg brukte både rens og serum fra md formulations i forkant og har vært tilhenger av md sine produkter siden ♥
KVISEARR

02.02.2011 i Hudpleie 12 kommentarer


Alle som har slitt med uren hud, har på et tidspunkt opplevd å sitte igjen med arr etter urenhetene. Slike arr kan forekomme i form av kraterarr eller røde/brune flekker/prikker.

Personlig er huden min mest utsatt for de såkalte brune flekkene - da mest som et resultat av at jeg ikke klarte å la være å holde fingrene unna urenhetene. Jeg har jobbet mye for å få disse flekkene bort, enda sitter jeg fortsatt igjen med noen få som jeg jobber på sprang med å få bort.

Det finnes dessverre ingen mirakelkurer (ihvertfall ikke som jeg vet om) som får slike arr/flekker til å forsvinne. Min redning har rett og slett vært bruk av riktig hudpleie i åresvis. Første steg for å få kontroll over huden, er riktig daglig stell. Renslighet og riktig hudpleie tilpasset din hud er et must! Jeg har tatt i bruk produkter som inneholder glykolsyre i kombinasjon med pensling, og da i hovedsak produkter fra md formulations. Md formulations Continuous Renewal Serum er et produkt som jeg virkelig likestiller med magi. Dette produktet og md pensling har hjulpet huden min enormt i løpet av ganske kort tid.

Jeg har ikke hatt store problemer hva angår røde arr, men jeg har til tider sittet igjen med røde flekker etter urenhetene. Dette er helt normalt siden huden er betent. Røde arr vedvarer ikke lenge av gangen på min hud, og forsvinner i løpet av kort tid av seg selv. Imidlertid er jeg fullstendig klar over at mange sliter med røde arr forårsaket av urenheter, over en lengre periode.

Så langt vet jeg at Aloe Vera har en positiv virkning på røde arr. Det hjelper ihvertfall huden min å helbrede dersom jeg har brent meg. Det er det første jeg strekker meg etter dersom jeg brenner meg. Velg gjerne en variant som har en høy konsentrasjon av Aloe Vera - disse er mulig å få tak i på helsekostbutikker.

Kremer som inneholder mye vitamin E og/eller kremer og masker som er tiltenkt sensitiv hud, har også en positiv effekt på arr. Dette fordi slike kremer har en beroligende effekt på huden og hjelper helingsprosessen til huden.

Et annet produkt som jeg liker veldig godt, er balmene fra Decléor og da spesielt Aromessence Neroli Essential Night Balm . Den er helt rå når det kommer til å berolige huden og hjelpe den å gjenopprette sin naturlige balanse. Dette er en multifunksjonell balm som kurer alle små (store) problemer. Denne er et must når huden min er irritert etter utklemming. Da sitter jeg, overraskende nok, ikke igjen med arr.

Dersom du sliter med kraftige kvisearr i form av at du har fått "hull" i huden, finnes det også hudpleiesalonger som utfører krystallsliping og lys- og laserbehandlinger. Dette er da siste utvei og kan fort bli veldig kostbart. Derfor er det greit å gi de billigere alternativene et forsøk først, før man tyr til laser ol.

Til slutt vil jeg bare legge til at du vil bli svært skuffet dersom du forventer mirakler over natten. Uansett hvor gode produktene du bruker er, vil det ta litt tid før du ser tydelige forbedringer. Det gjelder å ha tålmodighet og finne produkter som passer din hudtype og dine behov. Dersom du velger å dra til en hudpleier, anbefaler jeg å ikke stole blindt på de kun fordi de har en utdanning innenfor fagfeltet. Be gjerne om prøver og vær skeptisk.

Håper dette besvarte spørsmålet til deg som lurte ♥
MD FORMULATIONS - TØRR HUD

02.02.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Sist tok jeg for meg md formulations - sensitiv hud, nå er tiden inne for et innlegg om md produkter for tørr hud :)


RENS:
Md formulations Facial Cleanser er ansiktsrensen for de med tørr hud. Min kjære bruker denne rensen - jeg skal teste den i noen uker fremover, også kommer det en omtale snart :)


SERUM/KORREKTUR:
Md formulations Continuous Renewal Complex passer veldig bra for de av dere som sliter med tørr hud. Omtale finnes her.


FUKTIGHETSKREM:
MD formulations Moisture Defense Antioxidant Creme hjelper tørr hud å finne tilbake til sin naturlige balanse. Jeg har ikke testet ut denne fuktighetskremen fordi den ikke passer min hudtype. Jeg vil tro at min favoritt og denne kremen er ganske like, bortsett fra at denne nok er noe tykkere i konsistensen og er uten SPF.


ØYEKREM:
MD formulations Moisture Defense Antioxidant Eye Cream - her er det kun en ting som gjelder :D Denne kremen anbefalte jeg også for de med sensitiv hud, da den passer så og si alle hudtyper ;) Omtale kommer!


Trykk på produktnavene for å komme til ønsket produkt :) Håper dere finner dette innlegget nyttig :D Husk også på at md formulations fint kan kombineres med andre merker.
MD FORMULATIONS - SENSITIV HUD

01.02.2011 i Hudpleie 6 kommentarer


Da har jeg fått en del mail fra dere herlige lesere den siste tiden hvor dere ønsker en oversikt over produkter som kan brukes til de forskjellige hudtypene :) Siden det var md formulations for sensitiv hud som var mest etterspurt, tenkte jeg å begynne med det. Jeg har planer om å ta for meg de forskjellige hudtypene og merkene etterhvert, men det er lov å legge igjen en kommentar dersom det er noe dere ønsker veldig sterkt ;)


RENS:
MD Formulations Facial Cleanser Sensitive Skin er en ansiktsrens som passer sensitiv hud utmerket. Den er mild mot huden og stripper ikke huden for fuktighet. Jeg bruker denne rensen ofte selv, men da kun om morgenen. Dette fordi jeg ikke synes den fjerner sminke optimalt. Ellers så er den super. Utrolig teit at jeg ikke har skrevet omtale enda!


SERUM/KORREKTUR:
Md formulations Continuous Renewal Serum Sensitive Skin eller md formulations Continuous Renewal Complex Sensitive Skin . Begge disse produktene har jeg allerede omtalt her.


FUKTIGHETSKREM:
Md formulations Moisture Defense Antioxidant Moisturizer SPF20 eller md formualtions Critical Care Skin Repair Complex . Omtale av Moisture Defense finnes her - Critical Care har jeg dessverre ikke i hus akkurat nå. Omtale kommer så fort den tomme plassen er fylt opp igjen :)


ØYEKREM:
Md formulations Moisture Defense Antioxidant Eye Cream er en super øyekrem. Oh my, har ikke jeg skrevet omtale av denne enda? :O Det kommer veldig snart. Tilgi meg md!


Trykk på produktnavene for å komme til ønsket produkt :) Håper dere som etterspurte dette finner innlegget nyttig :D Husk også på at md formulations fint kan kombineres med andre merker.
PAKKE I POSTEN :D

20.01.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Da dumpet endelig en etterlengtet pakke i posten idag :D Husker dere at jeg nevnte at jeg ville prøve Pai Skincare i forbindelse med dyretesting? Vel, jeg bestilte en prøvekit jeg ;)

Kitet består altså av Pai chamomile & rosehip sensitive skin cream og Pai camellia & rose cleanser. Testing settes allerede i gang ikveld - jeg gleder meg :D

Info kommer ;);)LUSH VALENTINE'S DAY COLLECTION 2011

18.01.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Jeg har enda ikke fått muligheten til å teste noen produkter fra Lush, men de står så absolutt på min liste :) Kjærlighetens dag er like rundt hjørnet og hva er vel bedre enn å unne seg litt velvære med Lush sine limited edition Valentine's produkter?! Jeg vet ihvertfall at jeg falt pladask for de søte Valentine's produktene deres ♥ Kolleksjonen har, så vidt jeg forstod, lanseringsdato 01.02.2011 - det er ikke lenge til.. Får bare håpe de er å få tak i, i Norge også! :)


Bildene er hentet fra Lush

Produktene er like maskuline såvel som feminine, så det er en perfekt gave til både hun og han ♥ Jeg kan tenke meg disse fort blir utsolgt, så dersom du vil sikre deg noen av disse herligheten foreslår jeg at du er tidlig ute ;)

Trykk på bildene for å få de større ;)

MAGIC MUSHROOM
Disse magiske soppene består av to deilige deler - en rød del som lukter herlig jordbær og en hvit del som lukter deilig vanilje.

Disse skal ganske enkelt holdes under rennende varmt vann for å få forfriskende bobler og følelsen av renhet. OBS: Inneholder SLS.

 

THE EX FACTOR
Er ikke dette den perfekte gave for han, så vet ikke jeg :P Denne er hovedsakelig tiltenkt de som ikke er særlig glad i Valentine's Day, men kan fint brukes av oss håpløse romantikere også ;D

Denne er vegan! :)

 
IT'S RAINING MEN
Skal tilføre kroppen fuktighet og etterlate den myk og velduftende av honning. Etterkommer av Lush sin bestselger, honey hand and body soap.

Kan både brukes på kroppen og til håret.

OBS: Inneholder SLS.

 

 

 LOVE BIRDS
En deilig blanding av jasmine og vanilje som alle burde prøve, uten å nøle. Denne duften skal minne om ung kjærlighet og er etterkommeren av fjorårets suksess, Love. Denne er riktignok noe mildere hva angår duft.

Denne er spesielt tilpasset tørr hud, men kan likevel brukes av alle. En mild og fuktgivende såpe som kan både brukes til håndvask og til kroppen. OBS: Inneholder SLES.

 

THE FROG PRINCE
Dersom du ikke har funnet din prins enda, kan denne frosken være løsningen for deg :P Kyss de kyssbare leppene, hiv han i badekaret og vent på at din prins skal komme ridende på en hvit hest :D

Du kan nyte en sensuell duft i påvente av din prins eller prinsesse ;) I tillegg til den herlig duften, skal denne også nære tørr vinterhud.

Denne er vegan! :D


P.S. I LOVE YOU
Uttrykk dine følelser med denne herlige gavepakken som inneholder alt du trenger til en herlig dusjopplevelse på kjærlighetens dag. Denne pakken inneholder 4 produkter som forvandler badet like het som gnistret mellom dere to ♥

Inneholder: Joy of Jelly shower jelly, Sex in the Shower Emotibomb, Love Birds soap og Strawberry Feels Forever massage bar.

BE MINE
Er du en av de som ikke liker å si det med ord - vel da er dette løsningen for deg. Denne pakken er en riktig fin måte å si: be mine på!

La det regne menn (damer) på badet :D:D

Inneholder: Soft Coeur, Mmm Melting Marshmallow Moment, Sex Bomb, Sugar Babe, Lust og It's Raining Men.

 Dette ser veldig spennende og fristende ut i mine øyne :D Hva syns dere? ;DTA KONTROLL OVER URENHETENE!

06.01.2011 i Hudpleie 6 kommentarer


De uønskede, røde prikkene dukker alltid opp ubeleilig - gjerne før en stor begivenhet, som f.eks. en fest, en viktig date eller et bryllup! Eller enda verre, de er der konstant og ser ikke ut til å forsvinne med det første. Hver gang du føler du er i ferd med å beseire dem, dukker de opp igjen på andre steder i ansiktet. Åh, som vi alle hater dem!

Så idag skal jeg dele noen av mine personlige erfaringer rundt denne problematikken om urenheter. Disse triksene har fungert veldig bra for meg, og forhåpentligvis vil de også funke for dere :)

Jeg har ved flere anledninger skrevet at jeg slet veldig mye med urenheter i tenårene og helt frem til jeg fylte tjue. Det som var veldig avgjørende for min hud var å finne riktig rens. Rens er en av de mest avgjørende faktorene for en sunn hud. Den må passe huden akkurat - for dersom den er for kraftig, vil den strippe huden og forårsake flere urenheter og er den for mild, vil den ikke rense godt nok. En felles feil blant folk som sliter med uren hud er overstimulering av huden. Altså for mye vasking, gnikking og skrubbing - jeg gjorde nøyaktig det samme selv.

Det andre som hjalp huden min veldig, var å skifte ut ansiktshåndkleet mitt ofte. Med det mener jeg at jeg aldri bruker samme håndkle i ansiktet i mer enn 2 dager. Dessuten så bruker jeg ikke samme håndkle til å tørke mine hender med. Jeg bruker en til hvert formål. Etter at jeg begynte med dette, er forandringen helt utrolig :)

Det tredje er at jeg heller aldri bruker samme side av et putetrekk mer enn én gang! Dvs. at et putetrekk kun blir brukt to kvelder - en side for hver kveld. Så blir trekket byttet ut og vasket.

Det fjerde er muligens det vanskeligste - hold fingrene unna urenhetene. Ikke pirk eller klem ut. Ser du tydelig at det er puss som du gjerne vil klemme ut, må dette gjøres på en riktig måte. Ellers vil du ikke ende opp med annet enn en betent og hissig hud - og senere arr.

Sist, men ikke minst: finn en hudpleie tilpasset din hud. Ikke kopier andres, det funker som regel ikke. Alt fra serum, til øyekrem, fuktighetskrem og maske bør være tilpasset din hud og dens behov.
DET ER INGENTING SOM HETER "FERIE FRA HUDPLEIE"

06.01.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Ferie er noe vi alle har behov for - feriedagene er bestandig hvert års høydepunkt (med mindre man har fått gullmedalje for å være arbeidsnarkoman)! Uavhengig av om det er snakk om sol og strand, snø og ski, vår og påske eller høst og regn, trenger vi en avkobling fra den stressfulle hverdagen for å få påfyll av ny energi som skal hjelpe oss å komme oss gjennom årets utfordringer.

Likevel er det viktig å huske på at selv om man er på ferie fra hverdagen, kan man aldri ta ferie fra hudpleie. Huden trenger behandling hver eneste dag. Det kan høres veldig slitsomt ut, men det gode resultatet gjør det hele verdt det :) Huden har behov for ulike produkter avhengig av værtype, på samme måte som vi har behov for forskjellige klær etter skiftende værforhold.

Har man planer om å oppholde seg i solen, er det viktig å huske solkrem. Solfaktor har lett for å bli glemt, men det er uhyre viktig å beskytte huden mot skadelige stråler! Etter mitt syn er egentlig solfaktor nødvendig året rundt!! Jeg tenker ikke på faren ved å utvikler kreft nå, men jeg tenker heller på det faktum at du vil ende opp med å se ut som en sviske ettersom årene går, dersom du ikke er påpasselig med å beskytte huden mot solen.

Skal man derimot på ferie i kaldere strøk, er det på sin side viktig å beskytte huden mot kulde og vind. Tørr hud har behov for fetere kremer og fet hud har behov for mer fukt i kulda. Det er avgjørende å ta vare på huden etter hvordan klima man befinner seg i.

Fin hud kommer ikke av seg selv, og den har som oftest en prislapp. Huden er for meg veldig viktig, da den faktisk blir eksponert til enhver tid - med mindre man velger å vandre rundt med en finlandshette til enhver tid (anbefales forresten ikke i disse dager)! =P
KUN VANN HOLDER IKKE!!

21.12.2010 i Hudpleie 8 kommentarer


Å vaske ansiktet med kun vann holder dessverre ikke, selv om veldig mange gjerne vil tro det. Det hadde selvfølgelig vært veldig fint om vann alene kunne utført hele jobben, da hadde vi spart veldig mye tid og ikke minst penger. Men slik er det nå ikke!

God hudpleierutine morgen og kveld er et must. Det er fordi huden hele tiden tiltrekker seg små partikler av støv, skitt og forurensing. Det nytter svært lite å påføre en dyr og trygg fuktighetskrem på en skitten hud. Jeg deler en god hudpleierutine (slik jeg ser det) i tre trinn:

 • Aldri sov med sminke på. Uansett om produsentene reklamerer for at 'sminken er så ren at den kan soves med'. Ingenting er like rent som et rent ansikt. Det sier i grunn seg selv. Makeuprester må vekk!
 • Er du en av de som tror at det å skylle huden med vann er nok etter man har fjernet sminken, da kommer du til å bli skuffet min venn. Vann ikke løser opp fett, og derfor vil rester av renseproduktene fortsatt sitte oppå huden. Når man igjen smører seg inn med krem vil ikke denne kremen trekke inn i huden og danne den nødvendige beskyttelsen som huden trenger.
 • Etter å ha renset huden grundig er huden nå mottakelig for hudkrem. Kremen skal hjelpe til med å binde hudens naturlige fuktighet, gjøre den myk og beskytte den mot makeupprodukter, smuss og skitt.


Du dusjer jo ikke uten å vaske håret med sjampo, vaske kroppen med såpe osv., det er akkurat det samme prinsippet som gjelder når det kommer til huden din.

Det optimale er å vaske huden 2 ganger daglig. En gang om morgenen og en gang om kvelden. Jeg merket at etter at jeg fikk på plass min hudpleierutine riktig, satt makeupen lenger også.

En fin hud kommer sjeldent av seg selv!
STERKE AKNEMIDLER - MIN ERFARING

16.12.2010 i Hudpleie 20 kommentarer


Drømmen om en perfekt hud er vel ikke et ukjent fenomen. De fleste av oss har på et tidspunkt slitt med uren hud (til dere som ikke har det: dere er HELDIGE!!)

Personlig har jeg slitt veldig mye med huden i årenes løp. Huden min har til tider sett så forferdelig ut, at jeg bevisst har unngått å gå ut blant folk (*host host* mamma, jeg føler meg *mer hosting* ikke helt bra! - Sorry mamma, jeg vet du leser dette nå :P). Dere skulle bare visst hva jeg har utsatt huden min for gjennom tidene, i et desperat forsøk på å bli kvitt de forferdelige urenhetene. Jeg grøsser ved tanken. Hadde jeg hatt bilder, hadde jeg lagt de ut (uavhengig om det hadde vært super flaut) bare for å konstatere fakta.

Jeg kan uten tvil påstå at jeg har utsatt huden min for minst et produkt av alle merker som finnes på Esthetique og i matvarebutikkene. Dersom det eventuelt har kommet noen nye merker i løpet av de 2 siste årene, har ikke jeg prøvd disse da jeg holder meg LANGT unna hudpleien som finnes på slike utsalgssteder! Men det stopper ikke der, i tillegg har jeg også vært borti:

Proactiv Solution (tvshop vare)
Basiron (apotekvare)
Differin (reseptbelagt middel)
Aberela (reseptbelagt middel)
Diane (reseptbelagt p-pille)
Skinoren (reseptbelagt middel)
Dalacin (reseptbelagt middel)
Tetracycliner (reseptbelagt antibiotika)

Ingenting hjalp. Hvorfor? Fordi jeg feilbehandlet/overbehandlet huden min så til de grader! For en lang periode kuttet jeg ut alt som heter godteri og fet mat - jeg levde kun på frukt, grønt og fisk. Helt til jeg innså at mat har liten eller ingen innvirkning på hvor mye kviser jeg får, fettet som finnes i mat er ikke det samme som det som produseres i huden, så man får ikke fet hud av fet mat.

Årsaken til kviser er overproduksjon av talg, som fører til tilstopping av utførselsgangen for talgkjertelen (komedoner). Det fører til opphopning av talg, som igjen fører til overvekst av bakterien P. Acnes og det gir betennelse. Betegnelsen uren hud er feilaktig, det har ikke noe med dårlig hygiene å gjøre. Bakterien som man finner i kviser er ikke smittsomme verken på deg selv eller for andre.

Det disse produktene gjorde, var å tørke ut huden min. Alt fra antibiotikaen til hudpleieproduktene. Produktene virket en periode, men så kom urenhetene tilbake verre enn tidligere. Årsaken til dette har jeg skrevet et detaljert innlegg om her. Man må finne årsaken til problemet, ikke overse problemet. Det skal godt gjøres at den forsvinner av seg selv. Diane ga meg i tillegg en forferdelig depresjon, jeg holdt på i 6 måneder før jeg kastet inn håndklet og tenkte: MYE heller dårlig hud enn depresjon!

Det som ofte forbindes med hudpleie er at det dyreste er ofte det beste. Det stemmer ikke alltid, men det er heller ikke slik at billig hudpleie er bra. Du får det du betaler for. Merker som Dior, Chanel, Clarins, Kanebo, Clinique etc. er typiske eksempler på dårlig hudpleie som koster flesk på grunn av navnet. Og nå hjelper det ikke å si: "men venninna mi bruker det og hun har kjempe fin hud". Det er veldig fint for venninna di at hun slipper unna ved å bruke slike produkter, men merker ikke du en forbedring etter en periode med kontinuerlig bruk av slike produkter: TA HINTET! :) Og har venninna di problemhud?

Jeg er et levende eksempel på at slik produkter ikke gjorde annet enn å ødelegge huden min. Det samme gjelder for produkter som Garnier, L'Oréal, Nivea og andre produkter som er å få på matvarebutikker. Hvorfor i alle dager skal produsentene selges disse produktene så billig, dersom de inneholder gode ingredienser som koster mye? Dersom du har problemhud, trenger du bedre produkter enn disse.

Matis og md formulations reddet min hud, og per dags dato utsetter jeg ikke huden min for merker som ikke selges på hudpleiesalonger! Så enkelt er det bare. Jeg mener selvsagt ikke at det er umulig å reagere på produkter fra hudpleiesalonger, men sjansen er mindre. Dessuten hjelper det ikke å bruke produkter som kræsjer helt med din hudtype..! Uansett hvor bra det merket er. Det hjelper ikke å bruke hudpleie fra trygge merker og tro at problemet er løst - de må også brukes riktig hvis de skal ha en effekt! Nå som jeg har oppdaget at Matis tester på dyr, leter jeg febrilsk etter produkter som kan erstatte Matis, og den reisen skal dere få lov til å være med på :D

Jeg blir lettere irritert over utsagn som lyder som dette: "Min hudpleie er fra trygge merker som md formulations, Decléor, Matis og Dermalogica, men ingenting funker. Hva er det folk skryter av egentlig a? Dere er vel alle sammen kjøpt og betalt". Et utrolig sterkt utsagn å komme med i grunn. Er huden vår også kjøpt og betalt for da eller? Har dere som tenker slikt, noen gang stoppet opp og tenkt på at feilen kanskje ligger hos dere? Kanskje dere ikke bruker produkter tilpasset deres hud? Og hvem har sagt at merker som Decléor, md formualtions og Matis passer alle? Det hadde vært ganske enkelt dersom alle kunne bruke samme type produkter, for da hadde vel egentlig hele skjønnhetsindustrien gått konkurs!? Det må en god del prøving og feiling til, før man finner noe som passer. Slik er det nå dessverre. Vi er alle forskjellige!!

Ikke lid unødvendig - mange er ille plaget på grunn av sine kviser. Det er ikke nødvendig da det finnes effektiv behandling for alle som er plaget. Ta turen innom en hudpleier eller les deg opp til en viss kunnskap og velg produkter tilpasset din behov. Jeg kan skrive under på at en god hudpleie har mye å si!

Lykke til =)
HUDPLEIE FOR ALLE ALDRE

09.12.2010 i Hudpleie 2 kommentarer


Som kjent, fordamper huden mye væske. Likevel forventer vi at den skal holde seg like flott. Gi den rikelig pleie i form av fuktighetskremer, så vil den takke deg med å se pen og velstelt ut. Dessuten vil du kjenne hvor myk den er og hvor komfortabel den føles!


30+

Hud i 30-årene er pen og jevn i overflaten, med noen små linjer rundt øynene, i pannen og på partier der mimikken er aktiv.

ÅRSAK
Gradvis nedsatt collagen og elastin støtter ikke huden like godt. Pigmenteringsflekker begynner gradvis å komme til syne. Cellefornyelsen går noe saktere enn i ungdommen og døde, tørre hudceller ligger som en tynn hinne. Talgkjertlene er mindre aktive, så huden blir tørrere.

PLEIE
Huden har stor nytte av peeling og rikelig med fuktighetspleie. Husk både dagkrem, nattkrem, øyekrem, serum og ansiktsmaske. Husk at det er nå du forebygger!


40+
Hud i 40-årene er fortsatt fast, med flere synlige linjer og tørrere overflate.

ÅRSAK
Underhuden og fettlageret begynner å tynnes ut, og huden vil etter hvert se mindre spenstig ut. Pigmentflekker blir noe mørkere fordi solskader synes tydeligere. Huden blir gradvis tynnere så sprengte blodkar blir også mer synlig. Mørke ringer under øynene når du har underskudd på søvn kommer av dårligere blodsirkulasjon og lavere evne til å kvitte seg med avfallsstoffer.

PLEIE
Velg gjerne fuktighet i kombinasjon med anti-age - for å bevare spenst, jevn hudtone og glød, og fortsette å forebygge. Sett av en fast ukedag hjemme for ansiktsmaske, peeling og spesialpleie. Da vil du tydelig se økt glød og mykere hudoverflate. Serum under dag- og nattkrem er et must!


50+
Voksen hud er mer delikat, sart og tynnere.

ÅRSAK
Cellefornyelse er redusert til det halve fra tenårene. Lavere talgproduksjon fører til at huden blir tørrere og mindre myk. Huden kan bli mer sensitiv og derfor lettere irritert. Du kan oppleve at du tåler mindre sol. Lavere østrogensproduksjon gjør huden svakere. Collagen begynner å brytes ned og huden blir tynnere og mindre fast.

PLEIE
For å bevare spenst og elastisitet, samt dempe linjer og få frem glød, bør du virkelig smøre deg godt inn - med flere lag. Serum, øyekrem og ansiktskrem på dagen og nattkrem over serum når du legger deg. Påfør gjerne ekstra dagkrem i løpet av dagen, spesielt på vinteren da kulde kan tappe huden både for fett og fuktighet.SILKEMYK HUD I VINTER?

07.12.2010 i Hudpleie 2 kommentarer


Ikke noe problem. Huden trenger ikke å se ut som en tørr ørken, selv om temperaturen synker. Det er viktig å gi huden bra pleie og mye fukt i vinterkulden!


OLE HENRIKSEN BALANCING CUCUMBER FACE MIST

Toner som beroliger og frisker opp tørr og sensitiv hud. Inneholder friske og næringsgivende plante- og urteektrakter som agurk, kamomille og ginseng. Spray huden din frisk, myk, bevegelig og sunn!

Passer også ypperlig til de dagene man våkner med hovne øyne. Spray ganske enkelt litt produkt på to pads og legg de så under øynene. La den virke i ca. 10 minutter. Den gjør en fantastisk jobb!

Tips: Ha den stående i kjøleskapet for å få en nedkjølende og frisk effekt.

 
DECLÉOR AROMESSENCE NEROLI

Decléor sin berømte serum, som tilfører huden mye fuktighet. Denne ansiktsoljen beroliger, bløtgjør, og fukter huden med bare 2-3 dråper under dagkremen.

Huden får også en fantastisk glød. Farvel til tørre flekker, dette serumet kan jobben sin.

Denne kan også oppbevares i kjøleskapet for en oppfriskende følelse.

Selv om jeg har fet t-sone, gjør ikke denne meg blank. Den passer ypperlig til vinterbruk.DERMALOGICA AGE SMART ANTIOXIDANT HYDRAMIST

Dermalogica har skapt en mineralrik og ph-nøytral ansiktsspray som frisker opp huden etter en lang dag på jobben. Spray det rett på huden - over sminken. Ha flasken stående på jobb eller ta den med på ferie for en forfriskende effekt.

En oppfriskende antioksidant beskyttelse med oppstrammende egenskaper som forbedrer strukturen, beskytter mot ROS, gir intens fuktighet og stimulerer dannelsen av kollagen. Sprayen er formulert med fuktighetsgivende, nærende og anti-aldrings ingredienser, som forbedrer hudens fasthet og elastisitet, samt gir den et levende og friskt utseende.

Etter rensing og hudpleie, spray direkte på ansikt og hals, unngå øynene. Også ideelt som en forfriskende spray over sminken utover dagen. Huden kan føles en smule klissete etter påføring, men dette går over ganske fort - huden suger til seg all fuktighet.

 CARITA LAGOON BATH

Rik og fuktighetsgivende maske som umiddelbart fyller opp huden med fuktighet og ny vitalitet.

Denne rike og friske masken er full av fuktighetsgivende og energigivende planteingredienser, og smelter inn i huden. Vitamin-derivater tilfører fuktighet og gir huden ny glød. I tillegg er masken tilsatt algeekstrakt rik på fettstoffer som styrker hudbarrieren og dermed motvirker fuktighetstap og sensitivitet.

 

LAURA MERCIER FOUNDATION PRIMER OIL-FREE

For at sminken skal bli lettere å legge og vare lenger i vinterkulden, anbefales en god primer.

Denne glatter ut huden og gjør huden jevn, samtidig som den har en god holdbarhet.

En utfyllende omtale av denne finner du her.

 
MD FORMULATIONS FACE & BODY SCRUB

En kropp- og ansiktsskrubb fra MD Formulations som gjør underverk.

Denne skrubben passer alle hudtyper og er skånsom mot huden. Den skrubber forsiktig bort alle døde hudceller, og etterlater huden silkemyk og med en frisk glød, uten å irritere huden.

 

 


L'OCCITANE ALMOND SHOWER OIL

Det er viktig å motarbeide tørr og gusten hud allerede i dusjen. Bytt derfor ut såpe med en mild dusjolje og kjenn forskjellen. Denne dusjoljen fra L'Occitane tilfører huden fuktighet og er drøy i bruk.

Og den dufter fortryllende mandel. Mandelen er berømt for sin næringsgivende, mykgjørende og oppstrammende egenskaper.

 

 DERMALOGICA CLIMATE CONTROL

Fuktighetsgivende leppepomade fra Dermalogica. Lukter og smaker ingenting.

Climate Control beskytter lepper og kinn bedre enn noe annet!

Min omtale av dette produktet finner du her.

 


L'OCCITANE SHEA BUTTER HAND CREAM

Denne fantastiske kremen inneholder 20% sheasmør, samt honning og mandelekstrakt. Kremen beskytter, nærer og gjenoppbygger huden. Absorberer raskt og etterlater selv de mest hardtarbeidende hender myke og velpleide.

Min omtale av dette produktet kan du lese her.

 

L'OCCITANE SHEA BUTTER BODY LOTION

Gi huden en skikkelig fuktighetsgivende oppkvikker med denne bodylotionen fra L'Occitane.

Daglig pleie av tørr hud. Inneholder 15% Shea smør, naturlig honning og aprikosolje. Nærer, myker og beskytter huden.

 AMAN PRANA OKINAWA OMEGA OG FETTSYRER

Bli vakker innenfra!

Aman Prana Okinawa Omega er en 100% rent økologisk omegaolje, fremstilt fra kun de aller beste råvarene. Den er ubehandlet, skånsomt kaldpresset i beskyttende atmosfære, og inneholder derfor alle plantenes vitaminer og mineraler i sin naturlige form. I motsetning til andre fettsyretilskudd, inneholder Okinawa Omega alle de 8 naturlige e-vitamintypene samt karotener.

Daglig inntak av fettsyrer som omega-3 og omega-6 smører huden. Huden blir mykere, glattere og mer elastisk. Fettsyrene er også med på å holde håret sunt. Disse fettsyrene er livsviktige, men kroppen produserer dem ikke selv. Tran, planteoljer, nøtter, avokado, mandler og fet fisk som laks og ørret inneholder mye sunt fett. For å øke effekten bør du samtidig få i deg antioksidanter. Du gjør lurt i å velge kaldpresset olje, fordi alle næringsstoffene da er intakte. Transfett, som det er en del av i frityrstekte varer og industrifremkalte bakevarer som kjeks, bør unngås.

Håper dette var interessant! :)FET HUD

25.11.2010 i Hudpleie 4 kommentarer


Fet hud er et hudforhold som karakteriseres av at hudens talgkjertler skiller ut et oljeliknende stoff, som kalles sebum. Når kroppen produserer for mye sebum og døde hudceller, hoper disse stoffene seg opp i utførselsgangen og tetter den igjen ved å danne en myk plugg. Denne pluggen kan mørkne og danne en svart hudorm (komedon). Overproduksjon av sebum kan også føre til oljeaktig, fet og glinsende hud, samt store porer og urenheter. Disse plagene er som oftest størst i tenårene og avtar gjerne med alderen, mens andre sliter med det gjennom hele livet.


ÅRSAK
Vi alle har noe som kalles sebaceous kjertler. Dens oppgave er å produsere sebum, som er hudens egenproduserte fuktighetskrem. Den beskytter huden, holder det glatt og fuktig og hindrer huden ifra å bli tørr. Problemene starter når disse kjertlene produserer for mye sebum. Da får enkelte fet hud med alle overnevnte problemstillinger. Spørsmålet er da hvorfor dette kun forekommer hos noen mennesker, når vi alle i utgangspunktet har sebaceous kjertler?!

Genetisk. Produksjonen av sebum blir stimuleret av et hormon kalt dihydrotestosterone (DHT). Når kroppen produserer for mye av det, eller kjertler er overdrevent sensitive til normale mengder av DHT, øker oljeproduksjonen. DHT, som er genetisk, forekommer hos både hunkjønn og hankjønn i løpet av puberteten, men dens nivåer kan stige i løpet av den menstruelle syklusen.

Den positive siden med fet hud er at huden eldres langsommere, nettopp på grunn av den overflødige oljen. Huden smører seg selv og dermed reduseres synligheten av rynker.


BEHANDLING
En god og balansert hudpleierutine med produkter tilpasset fet hud er meget viktig for å behandle denne hudtilstanden. Det er viktig å huske på at selv om du er desperat etter å fjerne urenheter og olje, er det super viktig å ikke være for hard mot huden og bevisst forsøke å tørke den ut. Les mer her (nyttige tips!). Her her noen tips til hvordan du kan holde tilstanden under kontroll.

 • Rens huden med et renseprodukt som inneholder Salicylic Acid. Dette kan i enkelte tilfeller bli for mye, derfor er det viktig å lytte til huden. For all del, ikke tørk ut huden. Den kampen vil du tape, vær sikker på det! Dersom du stripper huden din for olje, vil det kun føre til at huden blir forvirret og stresset. På bakgrunn av det vil den bare produsere mer olje for å smøre seg selv. Den vil jo ikke tørste ihjel. Produkter med Salicylic Acid og beta hydroxy acid (BHA) er gode fordi disse ingrediensene reduserer produksjonen av sebum og behandler årsaken til urenheter fordi de har eksfolierende og en antibakteriell egenskap og de trenger gjennom porene. Salicylic Syre exfolierer både porene innenfra og på overflaten av huden, reduserer pletter og sorte prikker.
 • Bruk toner med Salicylic Syre eller Silisiumoksid. Disse hjelper til med å fjerne overflødig olje og sees derfor på som en nødvendighet for folk med fet hud. Alkoholbasert tonere bør unngås, da de tørker ut huden. Det eneste unntaket er hvis du har super fet hud. Isåfall kan alkoholbasert toner faktisk hjelpe.
 • Bruk en lett fuktighetskrem. Du bør ikke bruke fete kremer og hudpleiemidler fordi dette fører til at utførselsgangene for talg tettes. Gå for en emulsion fremfor en krem.
 • Bruk solfaktor. Selv om de med fet hud ikke er like tilbøyelig for rynker, så er det fortsatt viktig å beskytte huden mot skadelige stråler. Men igjen, velg en lett solkrem. Naturlig sol og UVB-solarium kan dempe akne, men gir tendens til forverring i ettertid.
 • Eksfolier huden regelmessig. Dette vil fjerne døde hudceller og åpne tilstoppede porer. Men ikke overdriv, opptil 3 ganger i uken er nok.
 • Hvis du skal fjerne hudormene må det gjøres skånsomt, og det er mulig å få hjelp til dette av en kosmetolog eller hudpleier.
 • Bruk en primer under foundation, det hjelper til med å holde huden matt og sminken holder lenger. Trykk her for å lese mer. En finishing powder over det hele er ingen dum idé. Trykk her for å lese mer.

TØRR HUD

23.11.2010 i Hudpleie 8 kommentarer


Tørr hud er en hudtilstand som karakteriseres av flaking, rødhet og en ukomfortabel følelse av at huden ikke helt passer ansiktet (stramhet). Og nå som vinteren nærmer seg, vil kulde og tørr luft gjøre vondt verre. Tørr hud produserer for lite talg og dette gjør at huden blir fettfattig. Tørr hud har nok fuktighet, men mangler fett. Kjennetegn for tørr hud er at huden føles stram, den flasser gjerne, porene i huden er små og huden kan være ru og ujevn. Dersom du sliter med tørr hud finnes det ting du kan gjøre på forhånd for å komme gjennom vinteren med en sunn og frisk hud. Men først er det viktig å vite hva som forårsaker denne hudtilstanden.


ÅRSAK

Tørr hud forekommer når den substansen som holder hudceller intakt og får dem til å fungere skikkelig, blir skadet. Dette forårsaker vanntap. Det er ulike faktorer som kan ødelegge denne substansen: kald og fuktig vær, sol og varme osv. I noen tilfeller kan denne hudtilstanden være medfødt og den kan bli verre med alderen - dette fordi østrogennivået svekkes med alderen.


BEHANDLING
Med en god og regelmessig hudpleierutine tilpasset tørr hud kan du holde denne tilstanden under kontroll.

 • Unngå hudpleieprodukter som inneholder ingredienser som kan tørke huden ytterligere ut og forårsake irritasjon, alkohol er et eksempel på en slik ingrediens. .
 • Solkrem er nødvendig, uansett hudtype! Solen fremskynder aldringstegn, er kreftfremkallende og tørker ut huden. Derfor er det viktig å beskytte seg når man først skal grille seg under strålene. Husk på at strålene kan trenge gjennom skyer, vinduer og reflektere på snøen. Derfor er det viktig med solkrem, året rundt! Jeg ser på det som en nødvendighet.
 • Velg en kremet og mild rens. De tørker vanligvis ikke huden ut, samtidig som de effektivt fjerne smuss og andre urenheter. Dersom du føler seg ekstra stram i maska ved bruk av et produkt, kutt det ut og prøv noe annet. Det er unødvendig å gå rundt og føle seg stram i maska, når det finnes løsninger. Rensekrem eller rensemelk som kan tørkes av med kleenx eller bomull, er det absolutt beste
 • Dersom du vil bruke toner, bruk en 'hydrating mist', som er en slags fuktspray. Unngå alkoholbaserte tonere, da de bare vil strippe huden din for fuktighet og olje.
 • Velg en rik fuktighetskrem. For tørre hudtyper er det viktig å gå for en kremvariant fremfor en emulsion. Velg en krem fullstappet med antioksidanter og som har en beroligende effekt. Ingredienser som Glycerin og Lactic Acid tiltrekker fuktighet fra luften, mens ingredienser som silikon og Petrolatum former en barriere på huden slik at fuktighet blir fanget i huden og vanntap blir forhindret. Gå for en krem med fet konsistens. Umiddelbart etter rens bør du smøre huden med krem for å binde fuktigheten i huden. Gjerne bruk et fuktserum eller en ansiktsolje under dagkremen.
 • Å eksfoliere huden regelmessig er svært viktig for å fjerne døde hudeceller slik at ny og frisk hud får slippe frem. Dette fører også til at hudpleieprodukter får trenge bedre gjennom huden. Skrubb huden 1-2 ganger i uken med en mild skrubb.
 • Tilfør huden fuktighet. Mangel på fuktighet kan også være en av årsakene til tørr hud. Dersom du jobber i et miljø med varierende temperatur eller sitter mye foran pc skjermen, er det lurt å alltid ha en fuktspray tilgjengelig. Spray på med en gang du føler at huden din skriker etter fukt, så slipper du følelsen av en hud som ikke passer.
 • Det hjelper også med korte bad. Selv om det går mot kaldere tider nå og det å stå under rennende glovarmt vann frister nå mer enn noen gang, er det viktig å huske på at varmt vann tørker ut huden (vann generelt gjør det). Begrens dusjen til 10-15 minutter, finner du dette vanskelig, så for all del glem ikke å pøse på med fuktighetskrem etterpå! Vann er en av hudens verste fiender, tro det eller ei :)

KOMBINERT HUD

20.11.2010 i Hudpleie 31 kommentarer


Dersom du, i likhet med meg, har kombinasjonshud vet du hvor frustrerende det er å måtte ta hensyn til både tørr og fet hud. Å finne produkter som duger til en kombinerthud er ikke bare-bare. Dersom jeg bruker produkter tilpasset fet hud, vil tørre områder tørke enda mer ut, og hvis jeg bruker produkter tilpasset tørr hud vil jeg ende opp med å skinne som en diskokule. På bakgrunn av dette, blir ofte folk med kombinasjonshud anbefalt å behandle de ulike områdene med ulike produkter. Altså, fet område behandles med produkter tilpasset fet hud og tørr område behandles med produkter tilpasset tørr hud. Men hva er egentlig årsaken til at huden vår oppfører seg slik?


ÅRSAK
Kombinert hud kjennetegnes av en fet t-sone (hake, nese, panne) og tørre kinn. Dette skjer fordi talgkjertlene, som i hovedsak er i t-sonen, produserer for mye olje. Dette fører til at det området er lett tilbøyelig for tilstoppelse, kviser og sorte prikker. Tørre områder fremkommer på grunn av fuktmangel. For å behandle kombinasjonshud på en best mulig måte, er det viktig å finne en balanse.


BEHANDLING

 • Bruk en mild ansiktsrens to ganger daglig. Dersom du bruker rens tilpasset for fet hud vil du bare gjøre vondt verre. Ikke bare vil huden din bli strippet for fukt (da vil huden bare produsere mer olje fordi den ikke vil tørke ut), men tørre områder vil tørke ytterligere. Gå derfor for en mild rens som ikke skummer altfor mye. Blir du altfor stram i maska etter vask, bytt ut og prøv noe annet. Helt til du finner din perfekte  match!
 • Velg toner med omhu. Ikke velg en som et proppet med alkohol. Gå heller for en som inneholder mye antioksidanter og vann.
 • Valg av fuktighetskrem til kombinasjonshud er ingen lett oppgave. Noen kan trenge to forskjellige fuktighetskrem, en for fet sone og en for tørr sone, mens andre kommer unna med å bruke fuktighetskrem tilpasset sensetiv eller fet hud. Styr unna alt som inneholder mineralolje, gå heller for en fuktighetskrem som er fullstappet med antioksidanter og som fukter huden uten å virke for tung.
 • Presser inn SPF her også. Som nevnt tidligere, ikke glem solfaktor. Velg med fordel en fuktighetskrem som inneholder SPF, så slår du to fluer i en smekk.
 • Kombinasjonshud drar nytte av produkter med BHA. For å holde urenheter i sjakk er det viktig å bruke serum som inneholder Salycilic Acid. Denne ingrediensen har evnen til å ikke bare eksfoliere hudens overflate, men også innenfor porene som er svært utsatt for urenheter. Kan påføres på områder der du har tendens til å få urenheter.
 • Eksfolier ved å bruke produkter som inneholder BHA. Dersom du syns det blir for tungvint å bruke produkter som inneholder Salycilic Acid på daglig basis, kan du også bruke en eksfolierende maske som inneholder dette 2-3 ganger i uken for å rense huden for urenheter.
 • Bruk en maske tilpasset fet hud på din t-sone (dette for å absorbere oljen) og en fuktgivende maske på resten av ansiktet.
 • Bruk en skrubb 1-2 ganger i uken for å fjerne døde hudeceller.

PROBLEMER MED BLANK HUD?

15.11.2010 i Hudpleie 4 kommentarer


Blank hud er et velkjent problem og det er enormt mange som sliter med det. Jeg har selv slitet med det problemet og vet derfor hvor jævlig det er å gå rundt og se ut som en diskokule dagen lang. Blottepapir, transparent pudder og primer ble brukt flittig, men jeg kom til et punkt hvor jeg innså at jeg måtte finne roten til problemet da ingen av disse produktene fjernet årsaken til at huden min ble blank.

Bruk av riktig hudpleie var det som reddet meg. Det finnes dessverre ikke et produkt som løser problemet, det skal mer til enn som så. Min største feil var at jeg tørket ut huden min. Huden min var så glinsende og fet at jeg gjorde alt i min makt for å tørke den ut og få vekk oljen. Mirakelkurer som ble reklamert for på tv, var trygt i mitt fang kort tid senere. Basiron, Proactiv, Aberela og Clearasil er bare noen fåtalls eksempler. Jeg var den ultimate drømmekunden - en selger kunne selge meg alt. Jeg var desperat! Esthetique sin faste stamkunde var jeg også, siden ingenting funket i lengden. Jeg er SÅ glad jeg tok meg til vett!!

Disse produktene funket en vedig kort periode, men så fort huden min forstod hva jeg drev med protesterte den noe voldsomt i form av å produsere med talg for å slukke sin tørste. Mer talg førte til flere urenheter. Selvtilliten min hadde nådd sitt bunnpunkt og jeg orket rett og slett ikke mer.

Så, hva gjorde jeg? Jo, jeg satte meg rett og slett ned og begynte å lese. Det måtte da finnes en logisk forklaring bak det hele. Jeg kunne ikke være den eneste med dette problemet?! Jeg var så lei av å gå rundt og skinne som en sol. Solen er fin når den skinner oppe på himmelen, ikke midt i trynet mitt.

Prosjektet mitt om å tørke ut huden førte bare til at huden min produserte enda mer talg for å smøre seg selv. Den fikk rett og slett panikk fordi den tørstet noe voldsomt. Jeg ville fjerne, det var ikke huden min særlig begistret over. Huden vant, den gjør som regel det! Så legg fra deg staheten din og lytt til huden din.. Det er mitt beste råd!

Det var først da jeg begynte å tilføre huden min fukt at jeg så store forbedringer på huden min, og det etter bare noen dager. Aldri forvent deg en forandring over natten! Jeg skjønte aldri hvorfor jeg var så stram i maska etter en dusj. Jeg som hadde så fet hud. Kjenner du deg igjen? Gi huden din fukt. Da ble plutselig verden et hyggeligere sted å være. Jeg kunne bruke oljeabsorberende produkter, uten å skinne hvis jeg bare passet på å tilføre huden nok fukt. Aah, nå begynte brikkene å falle på plass ;) Logisk, ja nå ja =)

Det er også viktig å bemerke seg at blank hud ikke alltid kommer av fuktmangel. Kankje du rett og slett har en hud som produsere for mye talg, uansett. Søk derfor hjelp hos en hudpleier, de vet hva de driver med. Definer hudens behov og jobb deg videre derfra. Livet trenger ikke å være så vanskelig ;)
HUDPLEIE FOR MENN

11.11.2010 i Hudpleie 0 kommentarer


Menn trenger også hudpleie. Heldigvis har flere og flere skjønt fordelen med å pleie huden sin riktig. Det er et hav av produkter å velge mellom, og det er ikke alltid like enkelt å bli klok på hva man trenger, og hvordan man skal bruke dem. Her har du alt du trenger å vite om grunnleggende hudpleie for menn.


BRUK PRODUKTER TILPASSET FOR MENN
Det er viktig å huske på at menn og kvinner har vidt forskjellige behov, også når det kommer til hudpleie. Derfor er det svært viktig at menn bruker produkter som er beregnet for nettopp menn. Menns hud er tykkere og grovere, i tillegg til en høyere talgproduksjon. Menn har selvsagt også forskjellige hudtyper, så det første og viktigste en bør gjøre før man gjør til innkjøp av produkter, er å finne ut hva slags hudtype man har! Er du usikker på hvilken hudtype du har, kan du lese mer om de forskjellige hudtypene her.


RENS HUDEN
Et godt renseprodukt er en must. For å si det på 'guttas' språk: Dere ville vel ikke polert bilen deres uten å ha vasket den først, ville dere vel? Det er egentlig noe av det samme prinsippet her. I løpet av dagen samler det seg mye skitt, fett og forurensing på huden som kan tette porene. Derfor er det überviktig å vaske huden med et renseprodukt tilpasset din ansiktshud og type. Vann og vanlig såpe blir for sterkt, så ikke bruk det - det kan faktisk bare gjøre vondt verre. Det beste er selvfølgelig om du renser huden både kveld og morgen, men klarer du på liv og død ikke det, vask i hvert fall om kvelden! Og gutter, ikke skip. Gjør dette til en rutine og gjør det hver eneste dag - til slutt går det av seg selv, akkurat som det å spise eller puste. JA, det er faktisk så viktig :)


FUKTIGHETSKREM
Dette er det absolutt viktigste produktet man kan ha. Kremen gir ikke bare fuktighet, men også beskyttelse mot ytre påvirkninger som sol og forurensing. Bruk gjerne en fuktighetskrem med SPF, altså solfaktor. Barbering kan også gjøre huden tørr og sår, da er det viktig å tilføre fuktighet etterpå. Det er mange som gjør den feilen og tror at fet hud ikke trenger fuktighetskrem ei heller fukt. Det er en grov feil, huden din produserer bare mer olje jo mer du tørker den ut for å beskytte seg selv. Derfor er det veldig viktig at du bruker en fuktighetskrem tilpasset din hudtype.

Bruk fuktighetskremen hver gang du renser ansiktet. Gutter har en tendens til å bruke alt for mye produkt hver gang. Fuktighetskrem på størrelse med en ert holder som oftest for hele ansiktet. Du trenger ikke å dekke hele ansiktet ditt med krem - kremen skal gjerne vare i mer enn en uke. Det finnes forskjellige varianter av kremer. Om du har fet hud, finnes det veldig lett gelélotion, som ikke gjør huden fetere. Disse har også gjerne en mattende effekt på huden. Det finnes også kremer som skal virke mot aldringstegn, for dere gutter blir vel eldre en dag dere også?!


ØYEKREM
Utfører du de tre trinnene nevnt over, bør du være mer enn stolt over deg selv. Da har du kommet et stykke på vei. Ønsker du derimot å pleie deg selv litt ekstra, kan du gjerne skvise inn et ekstra trinn som ikke tar all verdens med tid. Huden rundt øynene er mye tynnere enn i resten av ansiktet, derfor er dette området ekstra utsatt for rynker og poser. Huden rundt øyeområdet er også mer sensitiv, derfor lønner det seg å bruke øyekrem rundt øynene. Om du er plaget av mørke ringer eller poser rundt øynene, finnes det øyekremer beregnet for dette. Det er også kremer med såkalt antirynke-effekt for deg som er over 30 år gammel. Disse vil ikke fjerne rynker, men kan virke forebyggende.

Husk også her på å ikke bruke for mye produkt. Kremen skal vare i mange måneder, ikke bare i en uke.


SKRUBB
Dette trenger du riktignok ikke å gjøre hver dag, men effekten av en skrubbekrem kan gjøre stor forskjell på utseendet til huden din. En skrubbekrem er en krem som inneholder små skrubbekorn, som du masserer i ansiktet etter du har renset huden. På huden samles det døde hudceller, som kan gjøre at huden ser matt og gusten ut. Skrubbekornene gjør at de døde hudcellene i ansiktet skrubbes av, og huden under kommer fram. Dette gir en mye friskere og glødende hud, i tillegg klarer fuktighetskremen å virke bedre på huden. Det er supert å bruke skrubbekrem før barbering, siden kornene løfter hårene, jevner ut huden og gjør at barberingen blir tettere.

Skrubbekremen trenger bare å brukes én gang i uken, om du har fet hud kan du bruke den to ganger i uken. Derfor varer også produktet lenge, og er en rimelig investering.


MASKE
Det høres sikkert fryktelig femi (det er ingenting femi med å ta vare på seg selv forresten) ut å løpe rundt i joggedress og maske på huden på en søndag, men det gjør underverk. I hvert fall dersom du har problemhud. Masken trenger du ikke å påføre mer enn én gang i uken og den vaskes av etter 10-15 minutter. Du kan jo påføre en grønn maske og late som du er Shrek i 15 minutter. Det er artig med hudpleie :D


Dette høres kanskje fryktelig ut, men de to siste trinnene trenger du faktisk ikke å gjøre hver dag.

Pssst: hvem har sagt at du trenger å fortelle om dette her til noen - ingen trenger å vite noe engang :D

Lykke til gutter =)

 

 

AVSLØRT! 4 HUDPLEIEMYTER

04.11.2010 i Hudpleie 5 kommentarer


Å ta godt vare på huden er meget viktig, men ikke alltid lett. Mellom motsigende råd og misvisende markedsføring er det veldig vanskelig å vite hva som virkelig fungerer og hva som ikke fungerer. Så, derfor tenkte jeg å ta for meg 4 hudpleiemyter. Er du klar? Da setter vi igang:


MYTE 1: HUDPLEIEPRODUKTER MED COLLAGEN FORMER HUDEN OG FOREBYGGER RYNKER
Collagen er en viktig del av huden vår. Sammen med elastin, gir collagen huden dens tekstur og struktur og beholder den smidig. Collagen forverres med alder og solskade, noe som forårsaker rynker. Derfor er det lett å tro at kremer med collagen kan etterfylle denne viktige substansen og forbedre huden. Dessverre er det ikke så enkelt.

For at collagen skal kunne gi anti-aging fordeler, må den trenge gjennom huden. Fordi collagen består av altfor store molekyler, er ikke det mulig. Når collagen påføres, blir den liggende på hudens overflate. Det samme gjelder for elastin og hyaluronic syre. Så neste gang du ser en hudpleieprodukt med disse ingrediensene, fall ikke for fristelsen, ihvertfall ikke om den er dyr!


MYTE 2: DU MÅ BRUKE EN SEPARAT ØYEKREM 
Kosmetikkindustrien har gjort en så strålende jobb med å overbevise kvinner om at de trenger en separat krem til øyepartiet, at de nekter å tro at dette er enda en markedsføring uten en fullgod bevis. Ja, det er helt korrekt at huden rundt øyepartiet er tynnere og må behandles mer forsiktig, men det finnes hittil ingen bevis eller forskning som sier at huden rundt øynene trenger en separat krem. Dessuten, sammenlign ingrediensene i ansiktskremen din og ingrediensene i øyekremen din - ingrediensene er de samme! Forskjellen er bare at øyekrem kommer i mindre krukker og koster langt mer.

Jeg vet du sikkert sitter der og tenker: øyekremer er formulert slik at de blant annet skal hjelpe mot mørke ringer og poser. Vel si meg, har du noen gang kommet over et produkt som faktisk gjør det? Nei, fordi de ikke kan. Området rundt øynene trenger det samme som ansiktet trenger. En fuktgivende krem, gjerne med solfaktor og helst uten parfyme. Tenk på det neste gang du skal bruke masse penger på en øyekrem og sammenlign gjerne ingrediensene med den ansiktskremen du har liggende.


MYTE 3: DRIKK MASSE VANN SÅ FÅR DU FIN OG FUKTET HUD
Om det bare var så enkelt, da hadde jo ingen slitt med tørr og fuktfattig hud. Sannheten er bitter, denne er intet unntak! Faktumet er at det egentlig ikke spiller noe rolle hvor mye vann du drikker (husk på at det er mye vann i den maten du spiser også), det som derimot spiller en rolle er hvor mottakelig huden din er for vann. Huden har en beskyttende barriere som holder på vannet som kommer inn slik at huden holder seg smidig og myk. Imidlertid har det seg slik at når denne barrieren er skadet (solutsetting og kaldt vær er hovedforbryterne), blir huden flådd for fuktighet og huden blir dermed tørr. Å drikke vann vil ikke reparere denne barrieren, en god fuktighetskrem vil derimot det.

Misforstå meg rett, drikk for all del masse vann. Men ikke bli overrasket dersom du ikke får finere hud. Du renser kroppen for giftstoffer da derimot. Personlig hjalp ikke flere liter med vann om dagen huden min noe særlig!


MYTE 4: HUDPLEIEPRODUKTER KAN ELIMINERE CELLULITTER, STREKKMERKER OG RYNKER
Jeg skulle ønske. Åh, jeg skulle så inderlig ønske! Men igjen, det er ikke sant. Dersom det virkelig fantes produkter som var i stand til å eliminere rynker, strekkmerker og cellulitter ville natuligvis alle kjøpt det og ingen ville hatt noen av disse problemene. Selv om det finnes produkter som hjelper mot slike problemstillinger, er det ingen som kan 'viske' de ut - resultatet er dessuten kortvarig. Det anti-aging produkter gjør er å fukte huden og fylle inn rynker og linjer med substanser som silikon slik at de syns mindre. Når virkningen forsvinner er rynkene på sin opprinnelig plass, like dype.

Antioksidanter hjelper til med å forhindre nye rynker fra å dannes, men kan ikke eliminere rynker som du allerede har. Den eneste tingen som kan gjøre det er noe kalt Retinoids, men ikke forvent deg mirakelresultater over natten. Retinoids kan redusere rynker og fine linjer, men det tar nærmest en evighet før man ser en liten forbedring. Du vil ikke få babyhud med en gang etter påføring! Det samme prinsippet gjelder for kremer beregnet for bruk på cellulitter og strekkmerker, huden får fukt og ser dermed glattere ut - det er dermed ikke sagt at du er kvitt noen av delene!


Så, der har dere de. Håper dere finner de noenlunde nyttige og dersom dere har noen skjønnhetsmyter dere vil avsløre så ikke nøl med å si ifra! :)
TIPS: FOREBYGG RYNKER

01.11.2010 i Hudpleie 2 kommentarer


Hvem vil vel ikke se ung ut så lenge som mulig? Ansiktet er dessverre stedet hvor alderen syns best, men det trenger ikke å være så vanskelig å ta vare på huden sin. Her er noe enkle råd du kan følge for å forebygge aldringstegn.


SØVN
Skjønnhetssøvn er nok ikke bare et flåsete uttrykk. Tilskrekkelig med søvn er kjempe viktig for at kroppen vår skal være i balanse, dette gjelder også for huden vår. Har du tenkt på at huden jobber mest aktivt om natten? Sørg for å få deg nok søvn, minst 7 timer - helst 8 timer. Ingen øyenkrem kan trylle bort ringene, forårsaket av søvnmangel, rundt øynene.

 


SOLFAKTOR, SPF
Bruk solfaktor, jeg får ikke sagt det ofte nok. Visste du at over 90 % av hudens aldringstegn kommer fra solskader? Galskap. Bruk alltid dagkrem med solfaktor, sommer som vinter. Huden din vil takke deg senere!

ANTIOKSIDANTER
Det er ikke bare lurt å proppe i seg nok antioksidanter, det er også veldig lurt å bruke kremer som inneholder antioksidanter. En slik krem vil kunne beskytte huden mot ytre påvirkninger som sol og forurensning, samt beskytte mot de frie radikalene som bryter ned cellene i kroppen og forskynder hudens aldringsprosess.


IKKE GLEM ØYEPARTIET
Skremmende mange investerer i dyre ansiktskremer, men velger å droppe øyenkremen. Hvor er det de første rynkene dukker opp? Jo, nettopp rundt øyepartiet. Dette kommer av at huden rundt øynene er mye tynnere enn huden i resten av ansiktet og dermed er den mer sårbar. Invester i en god øyenkrem og unngå å gni øynene. Huden under øynene skal behandles svært skånsomt.

DROPP UVANENE
Slutt å myse mennesker. Ha heller et par solbriller i veska slik at du ikke skal behøve å myse i sola eller skaff deg briller/linser dersom du har dårlig syn. Å myse kan føre til ekstra rynker rundt øynene, og det vil vi ikke ha noe av. Stress ned.


FJERN DØDE HUDCELLER
En glødende hud ser yngre ut. Bruk derfor en god peelingkrem jevnlig, helst 1-2 ganger i uken.
WARNING! PASS OPP FOR DISSE STOFFENE I HUDPRODUKTER!

29.10.2010 i Hudpleie 0 kommentarer


Det lønner seg å lese ingredienslista nøye før man kjøper noe. Mange av de stoffene som blir brukt i hudprodukter i dag kan fremheve allergier, virke hormonforstyrrende og skade miljøet. Det kan du tenke på neste gang du reagerer på noen av dine kosmetikkprodukter. Her er 6 ingredienser du bør være ekstra oppmerksom på.


SODIUM LAURETH SULFATE (SLS)
Dette stoffet brukes i de aller fleste produkter som skal skumme, som for eksempel shampo, såpe, tannkrem, barberskum, fuktighetskremer, solkremer, rengjøringsprodukter og lignende. Ingrediensen løser opp olje og blir derfor brukt i mange renseprodukter. Denne ingrediensen brukes fordi det er billig og renser godt. Dersom du googler denne ingrediensen, kan du få deg litt av et sjokk for den beskrives som livsfarlig og giftig. SLS er en veldig irriterende ingrediens for hud og øyne ? under fremstillingen av SLS brukes gassen etylenoxid, som er en direkte giftig gass. Noen merker ingen forskjell ved bruk av produkter som inneholder SLS, men andre plages med tørr hodebunn, eksem og andre plager på huden. Det beste er å kutte produkter som inneholder denne ingrediensen, det finnes enormt mange alternativer.


PARFYME
En slik allergi oppstår når kroppen er overfølsom mot visse kjemikalier i parfyme/duft. Folk reagerer svært forskjellig, noen reagerer med at de får utslett eller huirritasjoner mens andre kan utvikle mye mer alvorlige symptomer. Flere parfymestoffer som brukes i kosmetikk, er dokumenter å være allergifremkallende ? kan resultere i svie, kløe og eksem. Har du følsom eller sensitiv hud, bør du styre unna produkter som inneholder disse stoffene.


MINERALOLJE
Mineralolje er kort fortalt restene etter produksjon av motorolje og bensin, og er et billig fyllstoff som brukes isteden for vegetabilsk olje og fett. I tillegg til å være miljøbelastende, kan mineralolje som brukes i kremer forstyrre talgproduksjonen, hindre opptak av vitaminer og mineraler, delvis hemme svetteavsondringen og tette til porene slik at den naturlige hudprosessen ikke fungerer. Huden blir avhengig av oljen, og blir etterhvert tørr og sår uten den. Det er mineraloljer som gjør at vi føler at vi blir avhengige av lipsyl. Stoffet er ubrukelig for en frisk hud, og inneholder null næringsstoffer for huden.

Her er stoffer som inneholder mineraloljer: Vaselin, Vaselin oil, Petrolatum, Vaselinum, Paraffin, Paraffin Oil, Liquid paraffin, Medisinsk hvitolje, Ceresin, Polysobutene, Dimethico, Ozokerit, E 905, Paraffinum liquidum, Petroleum og Triethanolomine.


PARABENER
Parabener er kjemisk sett alkylestere av p-hydroxybensosyre. Stoffene brukes som konserveringsmidler i kosmetikkprodukter, og som konserveringsmiddel i enkelte matvarer og legemidler. Over 80 prosent av alle kosmetikkprodukter inneholder parabener, dette er for å øke holdbarheten på produktene.

Noen parabener kan ha en hormonforstyrrende virkning, men den samlede effekten dette har på mennesker er ikke klarlagt. Eksperter er uenige om i hvilken grad parabener kan være skadelig for mennesker.

Noen parabener anses som trygge av EUs vitenskapskomité for forbrukerprodukter (SCCP). Det er Methylparaben, Sodium Methylparaben og Ethylparaben. Parabener som fortsatt anses for å være usikre, er Propylparaben, Isopropylparaben, Butylparaben og Isobutylparaben.


TRIKLOSAN
Triklosan er et antibakterielt middel som brukes i enkelte tannkremer, deodoranter, såper og lignende. Triklosan kan utvikle motstandsdyktige bakterier og føre til resistens mot antibiotika. Europeiske helse- og miljømyndigheter ønsker å forby bruk av triklosan i kosmetikkprodukter.


RESORCINOL
Hårfarge er produktet som inneholder flest tvilsomme stoffer. Et av dem er resorcinol, som er et av de mest brukte fargestoffene i hårfarge. Resorcinol har dokumentert hormonforstyrrende effekt, og alle hårfarger som inneholder dette stoffet skal ha en advarsel om dette på pakningen.


Så neste gang du er ute og handler, sjekk ingredienslista nøye! =)
FUNKER ANTI-AGING PRODUKTER?

27.10.2010 i Hudpleie 0 kommentarer


Med tiden, mister huden vår fastheten og elastisiteten sin. Vi begynner sakte, men sikkert å få rynker. Røyking og usunn livsstil er noen av de faktorene som er med på å påskynde denne prosessen. I håp om å kunne skru tilbake tiden, er mange kvinner villige til å betale store summer for anti-aging produkter og serumer som lover å 'viske' bort rynkene, gi en glatt og fin hud og gjøre oss 10 år yngre. Men funker egentlig disse dyre produktene og holder de det de lover..?Det korte svaret er ja, de funker til en viss grad, men ikke til den graden mange av oss håper. La oss krysse fingrene for en snarlig tidsmaskinoppfinnelse, dere! :D Men i mellom tiden, dette er hva kremer kan gjøre:


EN 'FUKTET' HUD SER YNGRE UT
Gode anti-aging produkter inneholder mye fukt, dette bidrar til å fremstille huden som yngre og friskere. En hud som ikke får nok fuktighet, virker som oftest tørr og rynker synes dermed bedre.


AHA & BHA
Alpha Hydroxy Acids (AHA) og BHA (Salicylic Acid), har eksfolierende egenskaper. Disse fjerner døde hudceller på hudoverflaten, noe som fører til at den sunne huden under kommer frem. Du får en jevnere hudoverflate, spesielt rundt øye- og munnområdet der rynkene kommer fortest.


ANTIOKSIDANTER
Antioksidanter hjelper til med å forebygge skader. Vitaminer nøytraliserer frie radikaler, som er en av hovedårsakene til rynker. Dermed både forebygger du nye rynker og pleier eksisterende rynker.


VITAMIN A REDUSERER RYNKER
Men ikke forvent deg noen mirakler over natten. Det er verdt å prøve det dersom du allerede har rynker du irriterer deg grønt over, selv om du ikke vil se noe effekt allerede etter en uke. Disse produktene må brukes over en lengre periode før man ser effekten av de.


KONKLUSJON
Anti-aging produkter er dessverre ikke mirakelprodukter som kan reversere effekten av tiden. Det de gjør er rett og slett å redusere synligheten av disse, og med høyt nok innhold av antioksidanter kan disse kremene forhindre nye rynker. Og husk at det er viktig å være tålmodig når det kommer til anti-aging produkter, det vil ta en liten stund før du eventuelt kan se noe effekt. Hvis du forventer en Botox effekt, så vil du ende opp med å bli svært skuffet. Du vil ikke kunne oppnå den effekten med noen kremer eller ingredienser. Kanskje det blir mulig i fremtiden?!
5 SKJØNNHETSFEIL JEG GJORDE FØR

26.10.2010 i Hudpleie 0 kommentarer


For øyeblikket er jeg ekstremt opptatt av riktig hudpleie og har noe kunnskap innenfor det (tror jeg selv i alle fall da, haha), men det har ikke alltid vært sånn. For ikke så altfor langt tilbake hadde jeg rutiner som direkte skadet huden min, uten at jeg selv var klar over det! Her jeg sitter i dag skulle jeg riktignok ønske noen tok tak i meg og fortalte alvoret i det jeg gjorde. Derfor så vil jeg dele noen av mine mest grusomme feiltakelser med dere, enda jeg vet mange av dere sikkert allerede er klar over at det ikke er særlig lurt å gjøre dette, håper jeg andre kan lære av mine feil. Så, her er min 5 absolutt groveste hudpleiefeil hittil.


Feil nr. 1: DROPPE SOLFAKTOR
Det er noe av det jeg angrer mest på her i livet. At jeg ikke brukte solfaktor i ansiktet og på halsen daglig. Jeg har noen helt forferdelige skrekkhistorier som jeg fortsatt grøsser meg over. Jeg er en som elsker sol ubeskrivelig mye. Jeg digger (soler meg fortsatt, men motstår for det meste fristelsen eller gjør det på en riktig måte) å grille meg i solen. Jeg syns en passe solbrun hud er noe av det vakreste som finnes, men det er ikke verdt det! Jeg lå time etter time i solen med olje istedenfor solkrem (æææ hvem er det som gjør det daaa, Guuud jeg var så dum) for å få maks utbytte av solen. Dessuten handlet alt om å være brunest om sommeren i min venninnegjeng. Jeg sluttet heldigvis med dette i en forholdsvis ung alder, men jeg tror fortsatt at min hud har tatt seg nok av skade. Nå får jeg bare være snill mot huden min (read: smiske masse med huden min) for å gjøre det godt igjen.

Løsning: Bruk solfaktor hver eneste dag mennesker!! Selv om det ikke er sol ute, bruk det året rundt. Pc skjermen gjør nok av skade, og selv om vinteren bør du bruke solfaktor. Det er skadelige stråler everywhere.


Feil nr. 2: IKKE KJENNE MIN HUDTYPE
Når jeg først begynte med hudpleieprodukter, ante jeg ikke hva min hudtype var, og jeg trodde heller ikke det spilte noen rolle. Jeg har brukt så mye penger på feil type produkter. Jeg skjønte aldri hvorfor ingenting funket, så jeg begynte gradvis å miste håpet på å noen gang finne noe passende. Hadde jeg spart alle de pengene jeg har kastet bort på tull, hadde jeg vært rimelig rik nå. Ikke bare det, men alt dette bidro til at huden min reagerte voldsomt. Skummelt.

Løsning: Oppsøk en som virkelig kan dette. Husk at du kun trenger å betale for det en gang, og tro meg det er verdt hver eneste krone. Ikke sløs vekk pengene dine på produkter som overhodet ikke passer huden din ? tenk på at du skader huden din. Å reparere en skadet hud er en lang prosess, om det i det hele tatt lar seg gjøre. Livet blir så mye enklere når du finner roten til problemet.


Feil nr. 3: LETT PÅVIRKELIG
Dette henger godt sammen med feil nr. 2. I og med at jeg ikke kjente hudtypen min og ingenting fungerte (i tillegg så ikke huden min ut), hørte jeg på alle og lot meg påvirke veldig lett. Alle kunne selge hva som helst til meg, de trengte ikke å bruke så lang tid på å overtale meg. En drømmekunden av høy klasse med andre ord, huff.

Løsning: Når du har fått definert din hudtype, sett deg ned og søk litt. Finn ut hva slags produkter som passer best til dine behov. Spiller det for eksempel noen rolle for deg om produktene er testet på dyr? Vil du ha antiaging produkter (da må du gå for produkter som inneholder antioksidanter og vitamin A) eller vil du ha produkter som inneholder Salicylic Acid dersom du har fet/uren hud?


Feil nr. 4:
SOVE MED SMINKE
Dette gjorde jeg riktignok ikke så ofte, men selv én gang er en gang for mye etter min mening. Jeg kom hjem sent, hadde ikke ork til å fjerne makeup og endte opp med å sove med det. Hver eneste gang jeg sov med sminke, føltes huden min så ekkel når jeg stod opp dagen etter, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjorde det engang! 'Men hva skader det vel å la sminken sitte på i noen timer til' tanken vant over min fornuft en sjelden gang. Ikke rart huden min var forbannet på meg.

Løsning: Det spiller ingen rolle hvor trøtt du er (du kan aldri være trøtt nok til dette), så skal sminken vekk før du legger deg. Finn tid! Om du har tid til å sminke deg, har du også tid til å fjerne det - så enkelt er det bare.


Feil nr. 5: RESTEN AV KROPPEN
Ikke bare brukte jeg feil type produkter i ansiktet, men jeg neglisjerte også kroppen min. Fuktighetskrem var ikke noe jeg gadd å bruke tid på, og hendene mine var som to store sprekker hele vinteren. Kroppspleie kan jeg riktignok bli enda flinkere på i dag, så der har jeg fortsatt noe å gå på.

Løsning: Ta vare på kroppen din også. Husk at den også eldes, så det hjelper ikke å kun ha strålende hud i ansiktet når resten av kroppen din skriker ALDER.
    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits