Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Kategori: iHerb.com

Celestial Seasonings - 100 % Natural Teas

22.11.2012 i iHerb.com 4 kommentarer


De av dere som liker slike innlegg kan bare glede dere fremover. Jeg har et tonn med tips og anbefalinger til dere, fra iHerb.com. Personlig elsker jeg den nettsiden, og jeg deler mer enn gjerne mine gullfangst med dere ♥

Nå som mørket senker seg tidligere og tidligere, er det få annet jeg gleder meg til, enn å løpe hjem til varmeteppet mitt og noe varmt i koppen. Enten om det er kaffe fra mine herlige kaffemaskiner eller te. Jeg har tidligere skrevet om min kjærlighet til teene fra Pukka, men jeg ville prøve noe nytt. Tehylla er fortsatt veldig preget av Pukka, men merket må pent dele plassen med disse fremover.

I år er trenden altmuligslags med smak av jul. Yoghurt med smak av jul (altså pepperkaker ol.), og her om dagen fikk jeg øye på is med smak av pepperkaker. Teprodusentene følger trenden, og flere merker har kastet seg på. Jeg vet ikke med deg, men jeg liker det! :D

Jeg mener det når jeg skriver at disse teene er magiske på smak. Det føles som jeg sitter og nipper til kake jo. Merkelig, men sant.

Disse fire smakene er de jeg hittil har smakt. Jeg måtte nesten slutte å bestille, for tehylla renner over av te :O Herre, er det mulig. Min favoritt er uten tvil Sugar Cookie sleigh Ride. Nevnte jeg at teene lukter himmelsk i tillegg? Jeg elsker virkelig alt ved disse små mirakelposene ♥ På en god andre plass har vi Nutcracker Sweet. På tredje kommer Sweet Coconut Thai og helt til slutt Wild Berry Zinger. Jeg synes at sistnevnte smaker litt "surt" dersom jeg lar teposen ligge i for lenge, så for meg er det avgjørende å fjerne teposen etter kort tid, ellers så klarer jeg ikke å drikke opp teen. Den dufter dog aldeles herlig.

Teposene er pakket pent inn i en liten papirpose, dette for å være så miljøvennlig som mulig. Tommel opp for det.Favoritt-kombinasjonen er selvsagt med et (eller to) knekk sukkerfri sjokolade ved siden av. Favoritter for tiden er sjokoladene fra Cavalier. Jeg er helt avhengig blitt ;) Hva er vel kaffe-/tekoppen uten litt sjokolade ved siden av? :P

En fullstendig oversikt over de ulike smakene finner du her. Det er bare å velge og vrake. Jeg ser frem til å smake de andre smakene i fremtiden, men enn så lenge har jeg masse å kose meg med :D

Ha en fortsatt fin torsdag. Nå venter tekoppen på meg. Mmm..


QuestBar - Natural Protein Bar

21.11.2012 i iHerb.com 4 kommentarer


Hei dere ♥ Først og fremst, tusen takk for fine tilbakemeldinger. Det er så hyggelig å lese at dere setter pris på innlegg. Jeg stresser ikke lenger med å blogge daglig, og har bestemt meg for å skrive kun når jeg vil eller har tid. Bloggen var jo først og fremst opprettet for at jeg skulle ha et fristed å taste fritt på, men jeg følte at bloggingen etterhvert nærmest ble en last. Noe jeg måtte oppdatere daglig, på grunn av lesertallene. Jeg har nå den siste tiden endret tankegangen min, og bestemt meg for at bloggen skal være et sted jeg kan slappe av på. Skrible ned tanker, meninger, oppskrifter og tips akkurat når det passer. Resten av tiden har jeg nok av andre ting å ta meg av :) Men det er hyggelig å se at dere fortsatt titter innom - fortsett med det :D

Nå, over til tema. Som dere vet, er jeg en iHerb.com (bruk gjerne koden TOF064 når du handler der) fan av førsteklasse. Jeg vet ikke hvor mange pakker jeg har klikket hjem totalt, men jeg vet veldig godt at det er skummelt mange ;D Jeg handler sjeldent på helsekosten lenger, og hovedgrunnen til det er utvalget. Enkelt og greit!

Dere som følger meg, har sikkert fra tid til annen sett at jeg har snackset på Atkins barer eller Chocolite. Til tross for at jeg synes at de barene er knallgode, og strekker meg etter når søtsuget melder seg, har jeg nå funnet meg nye favoritter. Jeg har alltid vært opptatt av det jeg putter i kroppen, og jeg foretrekker ren mat (ihvertfall så langt det lar seg gjøre).

Søtsuget blir jeg nok aldri kvitt, ei heller kommer jeg noengang til å nekte meg selv søtsaker. Det er en kamp jeg vet jeg er dømt til å tape, så hvorfor motarbeide kroppen så voldsomt? Etter å ha kommet over disse Questbarene, er jeg nærmest blitt frelst. Barer som smaker himmelsk, samtidig som de inneholder få ingredienser. Jeg trodde ikke mine egne øyner - bare sammenlign selv. Ikke stort mer enn en håndfull ingredienser, og det er bare knallelsk ♥ Proteinrike og knallmektige.

Haha, som dere sikkert ser har jeg gått helt amok. Jeg har klikket meg hjem nok smaker for å si det sånn. Mange av pakkene nærmer seg tom - disse har nemlig vært mine fine skatter en god stund (jeg har bare helt glemt å tipse dere). Og jepp, jeg venter flere i posten, dersom noen lurte. Mohaha. Jeg har enda noen smaker jeg må smake.

Jeg har mange favoritter, men den som står øverst er: hold dere fast! *Tromme virvel* Lemon Cream Pie ♥ 

Jeg håper ikke noen av dere falt av stolen nå, for jeg var også ganske sikker på at den med kokos kom til å bli favoritten, men så feil kan man ta. Den med kokos og cashew smaker dessverre litt for lite kokos for min gane, men derimot herlig cashew. Resten deler på andre plassen. Haha. 

Her er det god grunn til å tro at det finnes noe for enhver smak.

Konsistensen på disse er ikke som vanlige proteinbarer. Disse er noe mer seige/harde, og man har noe mer tyggemotstand. Ikke meg imot - jeg elsker det. Men løsningen er å varme barene i mikrobølgeovnen i 10 sekunder, og jeg skal love deg at du er fortapt. Som meg. Det er som å ha et lite kakestykke - enda bedre enn kake faktisk. Med en scoop is ved siden av, er dette den perfekte desserten for meg. Uten påfølgende magesmerter.

En annen "metode" som jeg elsker, er å blande en slik med yoghurt. Del baren i små biter, og bland inn ønsket mengde yoghurt (med smak). La så blandingen stå på kjøkkenbenken i ca. 10 utålmodige minutter. På mirakuløst vis smelter baren sammen med yoghurten, og røren du får er magisk. En smaksopplevelse som kun oppleves. Nytter ikke å sitte her å skrive.

Min favoritt kombinasjon er selvsagt Skyr sitron med Quest Lemon Cream Pie. Dere kan bare tenke dere hvor mange beger med skyr sitron og lemon cream pie jeg har vært igjennom. Hoho. Deilig. Jeg har endelig funnet et sted som har masse skyr sitron - har du enda ikke smakt den så har du gått glipp av en hel del. Nesten.

Jeg oppdaterer forresten langt oftere på Facebook og Instagram (yasi_t), så følg meg gjerne der for hyppigere oppdateringer.

Ha en fortsatt fin onsdag, alle sammen.

Legg gjerne igjen en kommentar, og fortell meg hvilken proteinbar/hvilket iHerb-produkt som er din favoritt :D


iHerb anbefaling: Coco-Roons

09.11.2012 i iHerb.com 10 kommentarer


En kombinasjon som aldri aldri aldri aldri aldri slår feil hos meg, er kokos og sjokolade. Og det skjer ikke at jeg ikke bestiller/kjøper produkter jeg kommer over, med nettopp denne kombinasjonen. Her forleden satt jeg og surfet på iHerb.com, min favoritt nettbutikk uten tvil. Helt tilfeldig og uten videre kom jeg over Coco-Roons (jeg sverger, kokos tiltrekker seg meg). Jeg ante ikke hva jeg la i handlekurven engang, jeg visste bare at siden jeg så ingrediensene kokos og sjokolade sammen, måtte den med. Jeg er en liten skrulle, jeg vet.

Så, da jeg fikk en hentelapp i postkassen, og så denne ligge i pakken skjønte jeg ingenting. Hva i alle dager var dette for noe?

Alt skjer av en grunn sies det? Vel, jeg er glad denne havnet hos meg. Samme kveld slukte jeg ned til minste smule, og nå venter jeg bare på mer. HERRE bevare, disse er knallgode. Jeg overdriver ikke - jeg kan ikke gå god for de andre smakene, men denne er knallgod. Jeg har bestilt to andre smaker også, og klarer nesten ikke å vente til de dumper hos meg. FYRVERKERI i munnen.

Er du glad i kokos og sjokolade sammen, må du gi disse en sjanse. Du kommer (garantert) ikke til å angre, og dersom du gjør det, er jeg kun en telefonsamtale unna. Jeg kjøper disse på flekken. Jeg er helt forelsket - gi meg en (eller la oss si ti) pose sånn, så trenger jeg ikke mat. Jeg kan lett leve på disse en god stund fremover.

Selv om bitene er ganske så store, virker de bittesmå. De forsvant såpass fort, at posen burde vært femten ganger så stor. Perfekt konsistens og smak - jeg elsker elsker elsker disse kulene. Perfekt å ha i veska når søtsuget melder seg. Jeg tror neppe disse holder lenge i min veske, men jeg skal prøve mitt beste å spare noen til kritiske øyeblikk (les når jeg jobber overtid, og ikke har pakket med meg nok mat).

Disse er raw, og proppfulle av næringsrik næring. Med andre ord, ingen grunn til å styre unna ♥

Du finner disse her. Jeg håååååper det venter noen hentelapper på meg i posten - perfekt inngang til helgen.

Ha en fin fredag/helg.


iHerb anbefaling: Zhena's Gypsy Tea

09.01.2012 i iHerb.com 3 kommentarer


Jeg er blitt helt avhengig av disse teene. Disse to er vel mine tredje bokser, som også snart er tomme :O Fjerde bestilling er på vei til meg i skrivende stund. Det er faktisk blitt slik at jeg er livredd for å gå tom..

Disse to som er avbildet er mine storfavoritter, selv om jeg synes at alle smakene jeg har smakt hittil smaker herlig (målet er faktisk å smake på alle sammen) ;) Disse passer perfekt til å lage chai latte med. Resultatet blir helt perfekt. Smaker nydelig, og ikke slik som de vanlige teene man får i dagligvarebutikker.

Er du glad i te, anbefaler jeg disse på det aller sterkeste. De er veldig unike på smak. Dufter også herlig. Hele leiligheten lukter godteri hver gang jeg drikker en kopp med Zhena's Gypsy Tea :D

Du finne teene på iHerb.com (trykk på lenken for å komme til produktet) til en latterlig lav pris! Det er 22 teposer i hver boks, og boksene som teen kommer i er geniale for oppbevaring senere.

Passer perfekt nå som snøen har dekket Oslo igjen, og kulda har satt seg til rette atter en gang..

En fin mandagskveld til alle som er innom
Mobilblogg: iHerb-lykke :)

19.11.2011 i iHerb.com 4 kommentarer


Slik ser bagasjerommet ut for øyeblikket ;);)

Mohaha. Fullstendig lykke! Sååå mye godt.

En fin lørdag til alle <3

- Yasi

iHerb anbefaling: Have a healthy snack!

13.10.2011 i iHerb.com 8 kommentarer


Jeg har blitt hekta! Eller rettere sagt; VI har blitt avhengige. Potetgull og annet snacks frister ikke lenger så lenge vi har Go Raw snax/chips stående i kjøkkenskapet. Ikke bare er de sunne, men de smaker også utrolig godt.

Siden jeg ikke har dehydrator, ei heller er jeg særlig kjent for å være tålmodig, velger jeg heller å ty til løsninger som ekskluderer begge disse ordene. Jeg betaler heller andre for å gjøre jobben for meg ;D Takk Gud for at det finnes noen som tar seg av den jobben =)

Det var faktisk 5 ulike smaker til å begynne med, men den ene er for lengst slukt opp :P Klarer dere å gjette hvilken smak det var? ;) Disse er så geniale og gode at en anbefaling er på sin plass. Sprøe og smakfulle, akkurat slik som "vanlig" chips.

Disse er da selvsagt raw og jeg vil tro det finnes en variant for enhver smak. Her har vi valgt å teste de smakene som klang best i våre ører. En blanding av sterk og smakfull. Mmmm.. Personlig liker jeg best den med smak av Spirulina. Skulle aldri trodd det, men jeg synes faktisk at Spirulina-smaken er så godt kamuflert at jeg strekker meg mest etter den grønne posen. Min kjære liker derimot den med smak av pizza best. Og mamma, ja hun har også funnet sin favoritt - nemlig den med smak av gresskar. Hoho, fan-tas-tisk!

Jeg liker veldig godt å nyte disse alene eller sammen med kesam. Et veldig godt alternativ til tradisjonell helgesnacksen.

De ulike smakene finner du her. Blar du litt frem og tilbake finner du mange spennende varianter. Disse finnes også i barer.

*Smooch*iPadblogg: Pakker i posten :D

30.09.2011 i iHerb.com 0 kommentarer


Fra ingen andre steder enn iHerb.com ;) ELKSER den nettbutikken! Min mekka. Bokstavelig talt. Jeg la inn 4 nye bestillinger idag - denne gangen med DHL. Gleder meg enormt til pakkene leveres på døren ;D

Hva som skjuler seg i pakkene får du vite litt senere. Først må jeg komme meg hjem og pakke opp pakkene. Perfekt måte å starte helgen på ♥ Stay tuned ;)
iHerb anbefaling: Midori Greens fra Madre Labs

24.09.2011 i iHerb.com 6 kommentarer


Dagens andre anbefaling. Oh my, her går det unna, dere ;) Haha, det første min bedre halvdel sa når denne ble pakket ut var: "Har det blitt lovlig å bestille hasj over nett også nå plutselig?". Jeg trodde virkelig at jeg skulle knekke sammen. Både av uttalelsen og uttrykket hans :P

Enig i at bildet som er brukt på denne boksen minner veldig om en hasjplante, men innholdet er nå langt i fra narkotisk, og virkningen er langt bedre (tror jeg). Eller ihvertfall langt sunnere da.

Et grønt pulver som er sammensatt av blant annet grønn te, wasabi, byggress, alfalfa, Chlorella, grønnsaker og Ashitaba. Det meste av næringsstoffene kroppen trenger samlet sammen i en boks med andre ord.Denne lukter veldig som kamutgress. Den ser forsåvidt veldig lik ut og smaker også noe av det samme. Smaksmessig ble denne for kjedelig for meg å drikke alene med vann. Føles ut som jeg drikker gress :/ Det er ikke akkurat en deilig måte å starte dagen på, så jeg måtte finne på noe annet..

Derfor har denne heller blitt brukt i mine grønne smoothies. Den har også erstattet Purley Greens de dagene jeg har valgt å starte dagen med en grønn drikk. Som jeg innrømmet for noen dager siden har jeg slurvet litt med mine grønne start, men jeg lover å skjerpe meg. Ihvertfall ettersom disse har en superbra effekt på kroppen min.

De dagene jeg startet dagen med Midori Greens kjente jeg meg merkelig opplagt, full av energi og ga mer på mølla. Jeg skjønte ikke helt hva det kom av, men nå ser jeg jo det. Denne herligheten samt litt andre produkter (som jeg avslører etterhvert) har virkelig bidratt til en bedre livskvalitet hos meg :D Trippel hurra for det.

Jeg har oppdaget at disse blir sendt ut som prøver i iHerb-pakkene. Anbefaler dere til å teste disse ut. Ikke bare legg de i skapet og glem de. Det er fort gjort. Edle saker dette her.

Prisen på denne kan virke noe dyr, men effekten er såpass bra at jeg ikke helt ser på prisen som en ulempe. Den hadde helt sikkert kostet langt over denne prisen dersom det hadde vært mulig å kjøpe den i helsekostbutikken.. Så en tjener på det. Uansett hvordan man vrir og vender på det. En slik boks varer også en stund siden man ikke trenger så mye hver gang. Det holder i massevis med 1 scoop.

Midori Greens finner du her. Som dere ser ut i fra omtalene er de aller fleste storfornøyde med dette produktet. Magisk at en boks kan endre livet til en person til det bedre. Kan ikke annet enn å elske ♥
iHerb anbefaling: Eureka! Berries fra Madre Labs

22.09.2011 i iHerb.com 8 kommentarer


Elsker, elsker, elsker, elsker, elsker virkelig denne! ♥

Dette er da altså magi på boks. No kidding. En boks som består av en herlig og smakfull blanding av superbær og superfrukt. Jeg var skeptisk til å begynne med, men det var bare unødvendig. Jeg var usikker på smaken - tenkte kanskje at denne kom til å stå i skapet å støve dersom smaken var helt uutholdelig..

Blandingen består altså av gojibær, acai, mangosteen, tindved (sea-buckthorn) og granateple. Helsefordelene er mange da en og hver av disse bærene har sin egen fordel. Produktet er allergivennlig og inneholder ikke spor av gluten, egg, melk, fisk/skalldyr, nøtter, hvete eller soya. Er naturlig rik på antioksidanter, vitamin-C og veldig bra for fordøyelsessystemet. Fullspekket av gode råvarer

Det første som traff meg da jeg åpnet lokket var at produktet luktet veldig velkjent. Noe ala gojibær Jeg kjente meg en gang at jeg senket skuldrene et par cm. Jeg elsker jo smaken av gojibær.

Så mannet jeg meg opp til å smake litt. Jeg fikk sjokk. Egentlig så aner jeg ikke hvorfor jeg hadde forventet at denne skulle smake så bittert?! Jeg elsker jo smaken av superbær/frukt. Denne har en syrlig og sur smak. Elskbart. Smaker nesten som sur godteri - sure føtter. Mmm.. Det er jo faktisk det beste jeg vet når det kommer til smågodt. Surt ♥

Jeg blandet raskt 1 scoop i et glass kaldt vann med isbiter. Smakte nesten litt som Tart Cherry. I løpet av kort tid slurpet jeg i meg flere slike glass. Ble helt hekta! Det er også godt mulig å tilsette litt søtstoff. Smaken er enkel å kamuflere. Utrolig enkel å eksperimentere med.

Jeg har også blandet litt av denne i smoothies med et veldig vellykket resultatet. Nesten så jeg synes alt smaker godt så fort jeg tilsetter litt av Eureka! Berries. Jeg har planer om å teste ut herligheten med hjemmelaget snacks også. Da tenker jeg på sjokolader, kaker og annet godt. Gleder meg.

Denne har også blitt mye brukt som treningsvann siden den dumpet ned i postkassen. En grei erstatning de dagene jeg har lyst på noe annet enn bare vann når jeg trener. Tørsteslukker de luxe.

Jeg er utrolig lykkelig over å ha funnet denne. Allerede halvveis i boksen og jeg har alt lagt inn en ny bestilling :O Kan virkelig ikke risikere å gå tom eller at den blir utsolgt. En liten skatt.

NOM!

Du finner magien her. Prisen er altfor god med tanke på hva produktet har å tilby. Absolutt verdt å ta en titt på!
iHerb anbefaling: Raw Spirulina Energy Bar

19.09.2011 i iHerb.com 4 kommentarer


Har du problemer med å få i deg din daglige dose spirulina fordi du ikke liker smaken? Eller trenger du noe sunt du kan knaske på i løpet av dagen som også bidrar til å sette et lokk på søtsuget?

Svarte du ja på minst et av spørsmålene over? Vel, da har jeg løsningen for deg. Disse Spirulina barene kom jeg over sist jeg saumfarte iHerb.com, og jeg har forelsket meg helt. Disse er 100 % organiske, hvete- og glutenfri, raw og inneholder ikke spor av nøtter.

Barene består av spirulina, sesamfrø, banan, dadler og kokos. Alt økologisk. Disse er tørket i dehydrator og alle de gode næringsstoffene er derfor vel bevart.

En venninne av meg som aldri har vært borti verken raw food eller supermat var sikker på at dette var en slags hundefôr, men etter at jeg nærmest tvang henne til å bare smake en liten bit gikk det ikke lang tid før hun ville ha veiledning til å legge inn en bestilling. Haha. Jeg elsker det.

Disse ligner muligens på hundefôr, men helsegevinst har den. Spirulina-smaken er kamfulert på en fin måte, så det er ikke noe problem å få i seg disse. I det hele tatt. Jeg knasker på disse hele tiden. Og jeg er ikke alene om det. Helt sant.

Utrolig fine å ha i vesken som en nødløsning de gangene søtsuget melder seg eller dersom man ikke har umiddelbar tilgang til mat.

Jeg har en eske stående på jobben, en hjemme, en hos foreldrene og en i veska :P En kan vel si at jeg er avhengig, men personlig synes jeg at disse er så utrolig praktiske at jeg ikke helt klarer tanken på å ha de så langt unna meg. Dessuten så er effekten magisk. Jeg kjenner nesten ikke søtsug lengre og jeg vet at det er takket være spirulina ♥

Eneste ulempen er at helt siden disse ble oppdaget så har jeg slurvet veldig med mine grønne drikker om morgenen. For jeg vet at jeg har disse barene tilgjengelig. Ikke verdens undergang, men jeg bør nok skjerpe meg litt der.

Anbefales på det sterkeste. Superbarer!

Du finner de her. Latterlig billig etter min mening. Ca. 60 kroner for 10 barer :O Lenge leve iHerb.com ♥ ♥
iHerb anbefaling: CocoCardio, et sunnere alternativ til kakao

18.09.2011 i iHerb.com 2 kommentarer


Hvem i alle dager sier nei takk til et sunt alternativ av herlig sjokoladedrikk? Ihvertfall ikke jeg, spesielt med tanke på at vi nærmer oss kaldere tider og varm kakao er det jeg ser frem til så fort jeg smetter inn i varmen fra minusgrader. Hva er vel bedre enn å kunne nyte 1, 2, 3 eller 4 kopper med kakao, med god samvittighet?

CocoCardio består av 100 % ren mørk kakaopulver blandet med røbetpulver. Produktet er 100 % økologisk og inneholder kun gode råvarer. CocoCardio er rik på antioksidanter og bidrar til å sette et lokk på søtsuget. I tillegg er den også rik på C-vitaminer, bra for fordøyelsen og en rekke andre helsemessige fordeler. Produktet er glutenfritt og inneholder ikke spor av fisk, skalldyr, nøtter, egg, melk, hvete eller soya.

Pulveret ser akkurat ut som vanlig kakaopulver, men smaker ikke like søtt. Naturlig nok fordi den ikke er tilsatt sukker. Kan serveres på mange ulike måter - mine favoritter er å blande en skje i smoothies eller proteinkaffen min. Kan også blandes med varmt vann - husk bare å tilsette litt søtning for at kakaoen ikke skal smake bittert. Jeg liker veldig godt å smaksette med honning/sukrin/Stevia dråper ol. Bitterheten kamufleres enkelt med søtningsmiddel, så det er ikke noe å bekymre seg over. Pulveret har så mange andre fordeler at bare det i seg selv kamuflerer den sterke smaken ;)

Lukter eksakt som vanlig kakaopulver. Blandet med vann har den en rødlig farge på grunn av rødbetpulveret. Denne kan også fint brukes i raw bakst istedenfor vanlig raw kakaopulver.En annen måte jeg liker å drikke denne kakaoen på er å helle litt agavenektar i bunnen av et glass. Blande en scoop kakaopulver med litt varmt vann og toppe det hele med litt skummet soyamelk. Jeg tilsetter også 2 ts sukrin og litt kanel på slutten. Smaker kjempe godt.

Er en fin drikk dersom du er sår i halsen. Min bedre halvdel er blitt litt snufsete, og denne har jeg laget til han flere ganger i løpet av helgen. Han liker den kjempe godt. Spurte til og med og han kunne få ta med litt på jobb imorgen :D

CocoCardio kan kjøpes på iHerb.com. Her får du mye for pengene :)
iPadblogg: iHerb-avhengig, jeg?

09.09.2011 i iHerb.com 2 kommentarer


Ikke i det hele tatt..

Hentet bare 10 pakker idag :D Haha. Første tegn på avhengighet er vel benektelse, hva? :P

Gleder meg til eksperimentere masse på kjøkkenet i helgen! Woho.iHerb anbefaling: Spry Chewing Gum

05.09.2011 i iHerb.com 5 kommentarer


Jeg liker det ikke, men jeg innrømmer det fordet: jeg er tyggegummiavhengig. Irriterer meg til tider, men jeg klarer meg ikke uten.

Jeg har oppdaget mange skatter på iHerb, og jeg kan med hånd på hjertet si at livet mitt har blitt så mye enklere siden den første gangen jeg la inn en bestilling på denne utrolig flotte og praktiske nettsiden. Et av mine aller beste funn!

Det går mye tid til granskning av produktene denne nettsiden har å tilby, og for å være helt ærlig så slutter aldri iHerb å overraske meg. Jeg oppdager stadig nye produkter som jeg har lyst til å teste. For knappe en uke siden fant jeg denne tyggegummien. Med 100 tyggegummibiter. Den klikket jeg naturlig nok hjem. Rett før helgen dumpet den ned i postkassen (perfekt timing) og jeg har vel allerede rukket å tømme halve boksen :O

Disse er såpass gode og de finnes i så mange ulike smaker at jeg så meg nødt til å tipse dere. Utrolig grei pris med tanke på mengde - man sparer litt på å kjøpe slike bokser fremfor de 10 biters pakkene som finnes i butikkene.

Spry er selvsagt sukkerfri og glutenfri. Denne typen smaker tropisk - frisker opp munnen på et blunk. Men med det brede utvalget som finnes her, vil jeg tro at det finnes en smak som faller i smak hos de aller fleste ;)

Bare et lite tips på en mandag :)SUPERSNILLE IHERB.COM

02.07.2011 i iHerb.com 4 kommentarer


Forleden dag fikk jeg en hentelapp fra iHerb jeg ble litt overrasket over. Etter mine beregninger hadde jeg mottatt pakkene jeg hadde lagt inn en bestilling på, så jeg skjønte ingenting. Var det noe jeg hadde bestilt som jeg hadde glemt? Hmm.. Greit for meg, jeg elsker jo pakker :D

Jeg hentet pakken, åpnet den ivrig opp og møtte et lite brev og masse ukjente godsaker. I det brevet stod det at siden iHerb hadde oppdaget bloggen min og synes den var så fin og oversiktlig, syntes de at jeg fortjente litt godbiter jeg kunne kose meg med. Dessuten så ville de at jeg skulle vite at de setter utrolig pris på mine gode anbefalinger fra nettbutikken. Iiiiih. Er det ikke utrolig søtt og snilt gjort av iHerb? Enda en grunn til å elske nettsiden ♥

De hadde tilsynelatende gått gjennom mine tidligere bestillinger og plukket ut produkter til meg som de visste jeg kom til å ha bruk for. Jeg må faktisk innrømme at jeg er ganske så rørt.

En fantastisk nettside, men enda mer fantastiske mennesker som jobber der. Tusen takk. Jeg gleder meg til å sette igang testingen, og dere skal selvfølgelig holdes oppdaterte ;D Men først er det trening som står på timeplanen. Jeg har dårlig tid, så jeg må løøøøpe :)

Vi blogges etter trening.
HYL :D

23.06.2011 i iHerb.com 6 kommentarer


Jeg er utrolig sliten etter en lang dag, men det er helt greit. Vel hjemme var det nemlig flere pakker som ventet på meg. Fra iHerb. Hurra! Pakker i posten er noe av det aller beste som finnes :D

Nå skal jeg kose meg masse med å åpne pakker, mens kroppen får hvile litt. Det trengs!

Ha en strålende kveld, alle fine :)
IHERB ANBEFALING; SUPERSMARTE "FIT & FRESH" MATBOKSER

15.06.2011 i iHerb.com 0 kommentarer


Enda flere produkter jeg må anbefale dere fra iHerb. Lord, for en alletiders nettside. En finner det aller meste der bare man setter seg ned og søker litt. Disse matboksene er helt geniale. Jeg er frelst. Helt seriøst.

Jeg la først inn en bestilling på den oransje salatboksen, men jeg holdt ikke ut i mer enn noen få timer før jeg løp bort til pc'en og la inn en bestilling på grønnsaksboksen også. For øyeblikket venter jeg på enda flere herligheter fra Fit & Fresh :D Gleder meg masse til jeg får hentelapper i postkassen.

Altså, det som er så genialt med disse er at de inneholder "innebygde isposer" som skal legges i fryseren. På denne måten holder maten seg kald i løpet av dagen. Jeg har tidligere hatt problemer med å ta med meg supermat ol. på tur/besøk/jobb etc., men etter at jeg oppdaget disse supergeniale matboksene har jeg ikke lenger problemer på den fronten. Jeg kan enkelt ha med meg mine kjære Long Slow overalt uten at de smelter og nærmest faller fra hverandre. Ekstase ♥ Det skal ikke mer til for å glede meg. Det er viktig å verdsette de små tingene i hverdagen, såvel som de store :D

Disse er etter min mening latterlig billige med tanke på hvor nyttige verktøy de egentlig er. Kan brukes til så mangt. Å spise sunt har aldri vært enklere og nå har jeg i bunn og grunn ingen unnskyldninger for å spise usunt. Du finner de ulike typene her (ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling).

Lenge leve iHerb! ♥
IHERB ANBEFALING; BACH RESCUE PASTILLES - NATURAL STRESS RELIEF

14.06.2011 i iHerb.com 2 kommentarer


Jeg bare tipse dere om denne herlige godsaken fra iHerb. Er du, i likhet med meg, veldig glad i å ha noen pastiller i nærheten som du kan friske opp pusten med i løpet av dagen? Da er disse Rescue Pastillene helt geniale å ha.Jeg kom helt tilfeldig over disse da jeg satt og surfet på iHerb sist jeg la inn en bestilling. Et knall kjøp fant jeg ut i etterkant. Disse smaker så godt, og ikke nok med det er de ganske så trygge på ingredienser. Smaker som solbær, og frisker opp munnen i en fei. Disse finnes også i andre smaker, for de som eventuelt ikke liker solbær.

Smaker overhodet ikke like mye sukker som de som er å få kjøpt i dagligvarebutikkene, og ikke på nært hold like mye plastikk heller. Jeg har forelsket meg helt - så mye at jeg faktisk har lagt inn mange bestillinger på denne.

Jeg rakk ikke engang å ta et bilde, før metallboksen var halvtom. Min kjære har hevet disse innpå som bare det :P Boksen er altså helt full, og ikke like tom som bildet viser.

Hvor vidt disse pastillene har en innvirkning på stressnivået ("Natural Stress Relief") aner jeg ikke - jeg har ikke stresset så mye i det siste (mulig disse er årsaken?!) :O Hehe.

Sitter i skrivende stund og småspiser på slike. Nam.
SALG PÅ IHERB!

07.06.2011 i iHerb.com 8 kommentarer


Min favoritt nettbutikk har nå senket startprisen på frakten ytterligere fra $4 til $2, så jeg tenkte jeg måtte tipse dere. Det har seg også slik at man nå kan handle for 1814 gram istedenfor 1360 gram (som det var tidligere) for dette billige fraktalternativet :D

Er det ikke supert, dere?! :D iHerb er uten tvil den nettsiden jeg bruker mest, og muligens den mest geniale nettsiden jeg vet om per idag. Nå skal jeg shoppe mer, og vente utålmodig på at mine hentelapper skal dumpe ned i postkassen (jeg venter allerede noen pakker som forhåpentligvis er hos meg veldig snart) ;)

Som førstegangskjøper, får du 5 % rabatt på din første bestilling. Den koden må du få av en som allerede har bestilt derfra før, ellers så finnes det et hav av slike koder på nett (det er bare å søke). Min kode er TOF064 - kjempe hyggelig hvis dere velger å benytte dere av den, første gangen dere skal handle. Det har seg slik at jeg da får litt rabatt på min neste bestilling, og dere får litt rabatt på deres første bestilling. Vinn-vinn situasjon. Etter at du har registret deg, får du din egen kode som du kan dele med andre. Denne koden finner du under "My Account" og under "iHerb Rewards" :)

Ønsker alle sammen en strålende dag, tross regnværet =)
PAKKER I POSTEN =)

06.04.2011 i iHerb.com 6 kommentarer


Iiii, enda flere hentelapper lå og ventet på meg i postkassen da jeg kom hjem idag :D Morro med store bokstaver ;) Nå begynner det å nærme seg slutten, og det merkes godt for nå har jeg snart ikke mer plass i skapet :O Det er like før alt ramler over meg hver gang jeg åpner skapet for å hente noe :P

Denne gangen fikk jeg også noen velværeprodukter som jeg gleder meg enormt til å teste. Det fulgte også med te og litt diverse i pakkene, men jeg begrenset ned bildene litt :)

Masse å glede seg til!

Nå skal jeg lage litt godsaker, for å ta igjen alt det tapte. Jeg har ikke spist godteri/sjokolade på kjempe lenge. Så nå som jeg har ingrediensene jeg trenger på plass, ser jeg ingen grunn til å ikke late som det er fredag idag :D Bilder og oppskrift legges ut i løpet av kvelden - med mindre hele prosjektet blir mislykket :(

Ønsker alle sammen en riktig fin onsdag ♥ Forresten, jeg gikk helt uten jakke idag :) Det er første gang det skjer i år, og det må deles. Solen skinte og varmet hele Oslo. Idyll ♥


FLERE PAKKER I POSTEN :D:D

02.04.2011 i iHerb.com 2 kommentarer


Lørdagen ble toppet av hentelapper i posten :D Pakker i posten er morro ;) Jeg mener at posten hadde alle pakkene mine stående klare for henting - jeg har blitt en A-kjendis hos posten her jeg bor, siden jeg er innom der så og si hver dag for å hente en pakke eller to =) Haha.

Denne pakken bestod av både godsaker, supermat og litt "kosmetikk". Jeg sikret meg to nye forsyninger av min nye leppefavoritt, nemlig Weleda Everon Lip Balm ♥ Jeg elsker den!

I tillegg fikk jeg syltetøy som vareprøve - det følger alltid med noen varerprøver i pakkene som kommer fra iHerb. Det er så koselig :)

Nå skal jeg stå og eksperimentere litt på kjøkkenet, deretter er det kjærestekliss som står for tur ♥ Ønsker alle dere hjerter en fantastisk lørdagskveld :)
PAKKE I POSTEN, IGJEN!! =)

01.04.2011 i iHerb.com 5 kommentarer


Jeg har ærlig talt helt mistet tellingen over alle bestilligene jeg har lagt inn på iHerb i løpet av den siste tiden :P Hver gang jeg får en ny hentelapp, tenker jeg at nå er det den siste pakken. Men til min store overraskelse ligger det en ny hentelapp i posten dagen etter :D Jeg klager ikke, det er morro å få pakker, og jeg synes det er herlig å se skapet fylles opp med sunne matvarer.

Denne gangen var det energibarer i pakkene. Jeg har smakt den med kokos, og den var farlig god ♥ En sammenlikning og en fullstendig omtale kommer når jeg har fått smakt på de begge - uten å sluke de i meg i en fei. Disse bestilte jeg i hovedsak for å ha noe næringsrikt og energigivende å spise før en treningsøkt ;)

Ellers så håper dere alle nyter fredagskvelden - fredager er i mine øyne ukens høydepunkt :D Kos dere masse i koselig lag med familien, fnisende og lekende med venninner eller i het omfavnelse med deres kjære ♥ Det skal nemlig jeg! :D
PAKKE I POSTEN - FRA IHERB.COM

30.03.2011 i iHerb.com 0 kommentarer


Da fikk jeg pakke i posten fra iHerb igjen :D Jeg har bestilt masse, og nå begynner endelig ting å ta plass. Herlig ♥

Som dere ser har jeg bestilt en del snadder ♥ Jeg gleder meg masse til å smake. Jeg fikk en del andre ting også, men jeg orket ikke å ta med alt :P Jeg venter på noe hudpleie også, får håpe den pakken kommer snart. Jeg er så utålmodig når det kommer til å vente på pakker. 1 uke føles ut som 1 måned =(

Ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling når du bestiller fra iHerb.com.

Håper alle har hatt en fin dag, nå er det jammen meg snart helg igjen :D Det blir bra!
PAKKE I POSTEN, FRA IHERB.COM =)

26.03.2011 i iHerb.com 4 kommentarer


Da dumpet endelig de meget etterlengtede pakkene i posten, og jeg er for øyeblikket en gladlaks ♥ Sol og pakke i posten :O Det kan nesten ikke bli bedre.

Jeg var på Elkjøp store deler av dagen igår, på jakt etter en foodprosessor som duger. Jeg dro dit i håp om å havne opp med en fra Philips som jeg hadde funnet på nettet, men den var de selvsagt utsolgt for. Derfor havnet jeg opp med en fra Kenwood, som selvfølgelig er mye bedre, men som igjen hadde en langt stivere pris. Jaja. Nå er ihvertfall foodprosessoren i hus, og det samme er supermat produktene, så da er det bare å sette i gang ;)

Jeg venter selvsagt fortsatt på noen flere varer, men jeg tror jeg nå har nok til å kunne stå å eksperimentere litt ;)

Produktene som dumpet ned i postkassen denne gangen var:

Pomegranat Powder/Granateple pulver, finnes her.
Mesquite Powder, finnes her.
Lucuma Powder, finnes her.
Yacon Powder, finnes her.
Yogi tea, finnes her.
Himalayan Rock Salt, finnes her.
Yacon Sirup, finnes her.

Husk å bruke koden TOF064, dersom du er førstegangskjøper så får du $5 avslag på hele din første bestilling ;) Deretter får du din egen kode som du kan dele ut :D

De av dere som gjettet at jeg muligens skal lage sjokolade - dere har helt rett ;) Jeg har kuttet smågodt og vanlig sjokolade helt ut, og ikke spist det på 2 hele uker. Jeg er litt stolt over meg selv, det må jeg si :D

Men først skal jeg gjøre meg klar til å ta meg en tur ut i solen :D Herlig vårvær dere ♥ Ønsker dere alle en superfin lørdag =)
IHERB.COM

02.03.2011 i iHerb.com 14 kommentarer


Magi på nett ♥

Da er tiden inne for et innlegg om denne fantastiske nettsiden som har frelst meg. Som dere vet har jeg kuttet ut rødt kjøtt og kylling, og til Valentine's gave fikk jeg den etterlengtete boken, Supermat. Jeg har den siste tiden kjøpt meg ytterligere to bøker som omhandler dette temaet :D Som nevnt tidligere, skal supermat erstatte dagens vanlige kosthold ;)

Supermat er hakeslepende dyrt i butikkene her i Norge, derfor er jeg råglad for at jeg oppdaget iHerb.com, for ca. 1 år tilbake. Jeg har bestilt mye fra denne nettbutikken, fordi jeg fort fant ut av de har et enormt utvalg supermat, kosttilskudd, hudpleie, dyrevennlige produkter, vitaminer og mineraler og mye mye mer.

Jeg har i løpet av den siste tiden bestilt enormt mye fra denne nettsiden, og har stort sett bare postive ting å si om den. Jeg la nylig inn en lang liste med bestillinger herfra, da jeg har gått tom for det aller meste. Nettsiden har gjort det enklere for meg å gå til anskaffelse av produkter, og den sparer meg for mye penger.

Jeg synes nettsiden har veldig gode priser på varene og frakten er virkelig til å dåne av. Det koster kun $4 for frakt, dette gjelder da for produkter som veier mindre enn 1360 gram. Vekten regnes ut automatisk når du legger varer i handlekurven, og knappen som gjør det mulig å velge denne fraktmetoden forsvinner dersom du er over denne vekten. Dersom du velger denne fraktmetoden, tar det alt fra 7 dager og oppover før du mottar pakken.

iHerb har også 2 andre fraktmetoder, DHL-leveranse ($12,77) og UPS-leveranse ($24,00). Leveringstiden på disse er på 2-5 dager. Det er kun pakker med denne leveringsmetoden som sendes med sporing, og som blir tilbakebetalt dersom pakken skulle forsvinne på veien eller bli retunert av tollen.

Som førstegangskjøper, får du 5 % rabatt på din første bestilling. Den koden må du få av en som allerede har bestilt derfra før, ellers så finnes det et hav av slike koder på nett (det er bare å søke). Min kode er TOF064 - kjempe hyggelig hvis dere velger å benytte dere av den, første gangen dere skal handle. Det har seg slik at jeg da får litt rabatt på min neste bestilling, og dere får litt rabatt på deres første bestilling. Vinn-vinn situasjon. Etter at du har registret deg, får du din egen kode som du kan dele med andre. Denne koden finner du under "My Account" og under "iHerb Rewards" :) En link med kode dukker opp på sidebaren i løpet av dagen, slik at det blir enkelt for dere lesere å finne frem til den ♥

Jeg har bestandig brukt den vanlig fraktmetoden, og selv om den ikke er sporbar, har jeg likevel aldri opplevd å ikke få pakken min. Er du sikker på at varene du bestiller er 100 % lovlige (det er noen varer som er reseptbelagt i Norge, og dermed er det ikke lov til å bestille disse via nett), er den billigste fraktmetoden helt trygg. Dersom du vil lese mer om hvilken varer som er lovlig, kan du ta en titt her. Urter kvalifiseres som handelsvare (H), reseptpliktig legemiddel (LR) og legemidler (L).

Dersom du bestiller varer som er i LR eller L gruppen, kan du være heldig å få pakken gjennom tollen, men det er viktig å da huske på at muligheten for at pakken blir stoppet og sendt tilbake er der. Selv om pakken kun inneholder en "ulovlig" vare, vil hele pakken sendes tilbake igjen. iHerb tilbakebetaler ikke pengene du har betalt for varen, dersom du i dette tilfellet har valgt den billigste fraktmetoden.

Det er også viktig å bemerke seg at du kun har tillatelse til å importere varer innenfor H gruppen for inntil 3 måneders bruk. Alt over dette kvalifieres som legemiddel. Vitaminer i gruppe H som inneholder høyere grenseverdi enn det som er angitt her, kan bli stoppet.

Dersom du handler fra iHerb, kan du oppleve å få et brev fra tollen i posten, en såkalt fortollingsbrev, hvor posten spør om din tillatelse til å åpne pakken og sjekke innholdet. Dette skjer som regel dersom det er mangelfull informasjon på pakken, eller at pakken overstiger grensen på 200 kroner.

Dersom du mottar et slikt brev når pakkens verdi er under 200 kroner, skal du ikke betale toll. Det du gjør da er å sende en mail til privatfortolling@posten.no, der du oppgir navn og referansenummeret som står i brevet du har fått tilsendt. Husk å legge ved betalingsbekreftelsen du mottok på mail fra iHerb da du bestilte pakken din. På den måten kan posten selv se at pakkens verdi er under 200 kroner. Husk å skrive at du håper at de sender pakken til deg snarest mulig, da den er svært etterlengtet ;) De sender da ut pakken så fort mailen din er blitt behandlet.

Får du et brev i posten, hvor det står at pakken inneholder legemidler og at du må ha godkjent dokumentasjon for å få lov til å importere dette, kan du gjøre følgende:

  • Dersom du vet at du har bestilt noe som du ikke burde ha bestilt, er det ikke annet å gjøre enn å la posten returnere pakken.
  • Dersom du har bestilt varer som går under gruppen LR og L, eller har bestilt over den tillatte grensen (3 måneders forbuk), så hjelper det ikke å si at du ikke visste :( Dermed vil pakken bli retunert, og du har forhåpentligvis lært noe til neste gang.
  • Får du et slik brev og ikke skjønner bæret fordi du er sikker på at alt du har bestilt er lovlig, må du kjapt ringe og høre hvilken vare det gjelder. Er det skjedd en misforståelse, vil pakken bli sendt ut til deg kort tid etterpå :)


Vær obs! på å aldri noensinne gamble på å bestille varer som står på dopingslisten. Det er straffbart, og kan i verste fall føre til fengselstraff. Slankepiller kan blant annet innholde slike stoffer, men som regel er de som bestiller slike varer fullstendig klar over hva de bestiller.

Har du bestilt mange pakker i sammen slengen, som jeg ofte pleier, og får et fortollingsbrev hjem, men ikke aner hvilken pakke det er snakk om, må du ringe nummeret som står oppgitt i brevet. Det som skjer da er at de forsøker å finne pakken din på lageret (noe som kan ta litt tid, så smør deg med masse tålmodighet), for så å finne referansenummeret som står på pakken.

Dersom du alltid er oppmerksom på hva du bestiller, så har du egentlig ingenting å bekymre deg for ;) Husk også på at det ikke er noe grunn til panikk, dersom du mottar et fortollingsbrev som tilsier at du har bestilt "ulovlige" varer, da tollerne kan ta feil. De er jo bare mennesker de også :)

Nettsiden dere kan virke litt rotete ved første øyekast, men det er bare en tilvenningssak. Jeg synes dog de kunne hatt en bedre søkemotor, da alt mellom himmel og jord dukker opp når jeg søker på en vare. Er man ikke kjent med varene, kan det fort bli surr :( Men dette er også noe man venner seg til etterhvert :D

Da mener jeg at jeg har fått med meg det meste, men meld gjerne ifra dersom dere ser at jeg har utelatt noe :)
    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits