Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Kategori: Kjæledyr

Frognerparken

20.09.2012 i Kjæledyr 1 kommentar


Hei på andre siden ♥ Regner med at det er noen andre enn meg som har lagt merke til kulden som har begynt å snike seg innpå :O Uææ.

Jeg ble litt lurt av sola som strålte idag, og tok på meg litt for lite klær. Haha, det ble bare til at jeg nesten løp hele veien for å finne varmen :P Seven holdt selvsagt følge. Spreke frøkner.

Speilrefleksen ble med, og det er jeg godt fornøyd med. Jeg klarte nemlig omsider å knipse noen fine bilder av Seven. Den hunden nekter å se inn i kamera. Det er virkelig helt sant. Med engang jeg tar frem mobilen/kamera, ser hun bort. Håpløst. Jeg bruker jo ikke blitz, så jeg skjønner ingenting.

Ja, da kan dere tenke dere den jobben som ligger bak de bildene jeg har delt med dere på bloggen allerede. Sta liten sjel, men fortsatt meget elskverdig.

Uansett, her er litt av resultatet:

Vakreste lille York-jenta ♥ Jeg er så forelsket i henne! Haha.

Nå er det faktisk arbeid og annet kjedelig som står på planen. Jeg gleder meg til fredag og helg ;D Planen var å tipse dere om noe bra, men batteriet til kameraet bestemte seg for å ta kvelden akkurat i det jeg skulle ta bilder. Så dere får heller vente til imorgen ;)

Seven hilser med masse slikk i ansiktet.

Ha en fantastisk torsdag, så skrives vi igjen snart.

Forresten, som jeg skrev på Facebook, har jeg tenkt til å skrive et innlegg med info om OBAGI. Dersom det er noe du lurer på, kom med det..!

Klemmer
Verdens fineste bursdagshund

16.09.2012 i Kjæledyr 14 kommentarer


God kveld, dere ♥ Håper søndagen dere har vært fin.

Jeg har vært litt følsom i dag. Min lille prinsesse fylte 1 år i dag. Jeg kan ikke fatte og begripe hvor fort dette året har gått. Det føles ut som det bare var noen dager siden jeg fikk mail om at valpene var kommet til verden - jeg husker jeg gledet meg sånn til å få hilse på, og senere hente mitt lille mirakel hjem ♥ En gledes dag, rett og slett.

Hun ble feiret med kake, gaver og krone på hodet. Jeg elsker å oppvarte henne med ekstra oppmerksomhet, se bilder fra sist her. Vi merket godt at hun satte pris på oppmerksomheten.

Jeg gleder meg utrolig mye til mange fine år, med en av mine aller beste venner, fremover. Fineste av dem alle.

Nå er hun ganske så utbrent her hun ligger som en slakt på mitt fang. Hun har løpt og lekt veldig mye i dag. Altfor mange fine nye leketøy hun fikk i gave, og det er ikke lett å leke med dem alle samtidig :P Haha.

Hun hilser alle.


Mobilblogg: Bestevenner

20.04.2012 i Kjæledyr 2 kommentarer


Seven + Nico = Best Friends.

Ekte kjærlighet :) Det er en hobby i seg selv å sitte og se på disse to. Leker så søtt sammen! Elsk.

Håper dere får en fin helg.

- Yasi & Nicole

Et halvt år..

16.03.2012 i Kjæledyr 10 kommentarer


Tenk at Seven, en av mine aller beste venner i verden, fyller et halvt år idag! Det føles ut som det var igår jeg var og hentet en sær og selvsikker valp, som allerede fra første dag likte å skille seg ut i flokken. Mens hennes søsken aktivt lekte med hverandre, satt hun like gjerne i kassen sin og lekte med sin egen ball :P Jeg vet ikke helt hvor den rolige personligheten hennes ble av.. Haha.

Jeg synes tiden har gått veldig fort - jenta mi begynner å bli ei stor jente nå. Halvt år er et halvt år, så i den anledning bestemte jeg meg for å gi min skjønne york litt ekstra oppmerksomhet på denne dagen. Nemlig en aldri så liten halvtårskake ;) Jeg vet at jeg ville ha satt pris på det.

Jeg handlet inn diverse hundesnacks fra dagligvarebutikken, ting som jeg vet hun elsker. Slik ble resultatet av hundekaken. Første gangen jeg lager en hundekake, og ble utrolig fornøyd med resultatet.


Dagens innkjøp


Brød


Pålegg
Det ferdige resultatet :D
Haha, her geiper Seven til meg :P Hvorfor bruker du sååå lang tid, mamma?Det var herlig å se at kaken falt så godt i smak. Hun fikk riktignok ikke hele kaken - hun har masse igjen til imorgen ;) Hun fikk 1/3 og den forsvant i løpet av noen få sekunder. Også ville hun ikke vekk fra skålen sin, hun stod og sleiket den lenge etter at maten var spist opp. Yey.

Verdens beste og fineste york. Ingen tvil om det!

Nå er det den nyeste episoden av One Tree Hill som står på planen. Endelig en ny episode. Hurra.

En fin kveld til alle.


Carrot Love

25.02.2012 i Kjæledyr 2 kommentarer


Gulrot. Det er Seven sin nye besettelse. Med én gang hun ser den oransje grønnsaken i hånden min, blir hun helt spinnvill :)

Hun er så skjønn når hun knasker på gulroten sin ;) Lukker jeg øynene, føles det ut som om det er et menneske som sitter ved siden av meg og spiser på gulroten. Haha.

Lille skatten er i ferd med å miste sine melketenner, og nye er i ferd med å vokse ut. Så hun tygger på alt og alle :P Hihi.

En deilig lørdag til alle som leser dette :) Nå skal jeg kose meg med Enrique Iglesias Live fra konsert på MTv Live HD. Kan ikke annet enn å elske han :)


Mobilblogg: Oppi en handlekurv

28.12.2011 i Kjæledyr 2 kommentarer


Haha, jeg måtte bare vise dere! :P Det var virkelig ikke en eneste person som ikke stoppet opp for å hilse på Seven da vi var og handlet istad :D Jeg trodde virkelig at jeg skulle knekke sammen av henne. Hun er så herlig.
Lille skjønnheten sovnet under handleturen.. Jeg nyter virkelig valpetiden så til de grader!! ♥

En fin onsdag til alle dere fine lesere :)


Mobilblogg: Oppi en nisselue

27.12.2011 i Kjæledyr 0 kommentarer


God dag, og god 3. juledag alle fine :) Jeg har hatt en helt fantastisk juletid med familie og venner :D Det har rett og slett vært utrolig deilig å slappe av noen dager, koble helt av og bare kose seg i godt selskap. Julaften er lagt bak oss, og nå gleder vi oss til å skåle oss inn i nyåret :D En som enda ikke har lagt nisseluen fra seg er lille tulla. Slik fant jeg henne for ca. 5 minutter siden:Da jeg ropte navnet hennes, så hun på meg med det mest uskyldige blikket, og skjønte overhodet ikke hva i alle dager som var uvanlig med det hun gjorde. Og slik har hun nå faktisk sovnet. Siden det er jul, så skal jeg la det gå og la henne drømme søtt om nissen opp i nisseluen ;) Hun er en liten latterbombe - det er umulig å ikke le av henne ca. hvert 5. minutt.

Herlig <3

En fabelaktig tirsdag til alle. Lykke til med alt dere har på planen idag.


Julenisse Seven :D

22.12.2011 i Kjæledyr 0 kommentarer


Haha. Jeg dør til tider av henne. Jeg har jo nevnt hennes enorme lidenskap for papir før. Denne gangen gikk hun faktisk løs på kjøkkenkluten. Det var vanskelig å få til et bra bilde av henne - hun står sjeldent rolig.


I år vet vi ihvertfall hvem som deler ut gavene hos oss :D Sjarmtrollet vårt ♥ Jeg gleder meg masse til ferie, som betyr ekstra mye tid med Seven. *Smiler*

Ønsker dere alle en herlig torsdag. Nå er det ikke lenge til ferie for min del - jeg kan ikke beskrive med ord hvor MYE jeg gleder meg!! Wæææ.
Slik går det når Seven er hjemme alene..

15.12.2011 i Kjæledyr 8 kommentarer


Og det var ikke snakk om lange tiden engang! :O Herre, jeg trodde ikke mine egne øyne. Jeg føler hun endelig fikk utløp for sin store lidenskap - nemlig det å spise papir/avis. Hun får jo ellers aldri lov til det, så når hun ble satt igjen hjemme, fikk hun endelig tygget og spist akkurat så mye hun ønsket.
Ikke aner jeg hvor hun verken fikk tak i den avisen eller den leverposteien. Jeg ryddet alt før jeg forlot leiligheten! Dessuten hadde hun også klart å rive ned håndkremen min og tygget den godt i stykker. Ja, valpen luktet L'Occitane lang vei. Arrrgh. Likevel klarte verken jeg eller mamma å holde oss - vi knakk sammen av latter.

Vi ble møtt av en lykkelig og meget tilfreds Seven i døren. Med verdens mest uskyldige blikk. Jadda. Hadde vi bare ikke visst bedre.. Lille rampe. Det er herlig med valp i huset, dere ♥

Ønsker alle som er innom en herlig torsdag ♥ Jammen meg ikke lenge til helg :D Glede.
Snart veterinæren..

08.12.2011 i Kjæledyr 14 kommentarer


God morgen, alle stjerner ♥ Idag fikk Seven igjen lov til å bli med meg på jobb. Denne gangen fordi hun har en time hos veterinæren om litt. Hun skal vaksineres, og jeg kjenner jeg gruer meg litt.. Det er hennes aller første gang hos veterinæren, og jeg lurer på hvordan det kommer til å gå. Det går sikkert veldig bra, for hun er så flink. Men alt er bestandig litt guffent første gangen :)

På jobben sitter hun ihvertfall kjempe rolig, og oppfører seg veldig pent. Nå sitter hun og titter ut av vinduet. Lille vidunderet ♥


Hvordan det går hos veterinæren skal dere få vite etterpå.

En superfin torsdag til alle ♥ Nå er det jo snart helg igjen :D Smiiiiiil!
Mobilblogg: På besøk..

05.12.2011 i Kjæledyr 6 kommentarer


Da er Seven på plass på kontoret.. Og jeg som engstet meg for at hun skulle legge kontoret på hodet med sine rampestreker. Unødig bekymring, for denne lille jenta er født veloppdragen (eller kanskje det bare er mamma som har gjort en veldig god jobb med å slite henne ut?) ;)

Her ligger hun i plassen sin og sover uten å lage den minste lyd ♥ Lille skatten min :)
Mobilblogg: Beauty Sleep :)

02.12.2011 i Kjæledyr 4 kommentarer


Se så skjønn hun er!!

Go' jenta <3

- Yasi

Badetid!

29.11.2011 i Kjæledyr 12 kommentarer


Da var det på tide å bli ren og fin! Lille gull er så flink ♥ Hun nøler ikke med å forsøke å stikke av med én gang hun ser en utvei, men jeg forsøker å gjøre badeopplevelsen så behagelig som overhodet mulig for henne slik at hun etterhvert begynner å like det. For bade må hun jo uansett, og det beste er å slippe å måtte tvinge henne i fremtiden!


Se så liten lille skatt er når hun er våt. Den fluffy pelsen hennes får henne til å se så tykk og rund ut, men i virkeligheten er hun jo virkelig ikke større enn begge mine håndflater. Aww ♥ Skjønningen.

Hun er superflink. I tillegg har hun vært eksemplarisk flink og sittet pent mens jeg har klipt neglene hennes og børstet pelsen. Hun fikk masse ros og belønning etterpå, og nå ligger hun i senga si og hviler. Det tar vel ikke lange tiden før hun er uthvilt og igang med rampestreker ♥

Nå lukter hun herlig og pelsen skinner tvers igjennom. Herlig.

En fin tirsdag til alle ♥ Jeg har en travel og lang dag fremfor meg.
Lille hjertet mitt!

26.11.2011 i Kjæledyr 17 kommentarer


Åh, dere skulle bare visst hvor forelsket jeg er! Postet bilde Jeg finner virkelig ikke ord. Det er virkelig sant som de sier - livet er ikke fullkommen uten en (eller flere) firebente bestevenner.

Den skjønneste, vakrest, morsomste og nydeligste valpen/huden som finnes!! Helt sant.

Jisses, så mye glede og latter dette lille nurket bringer livet vårt. Helt ubeskrivelig. Det er helt umulig å ikke switche over til kanal "godt humør" idét du blir møtt med en våt tunge i døra. Uansett hvor råtten resten av dagen har vært. Endeløs kjærlighet som varmer dypt ned i hjertet!

Det er så skummelt at hun vokser så fooort! Jeg har så lyst til å kaste alle klokker i veggen - hadde det bare stoppet tiden så hadde jeg ikke nølt et sekund med å gjøre det.. Jeg skjønner jo ikke hvor dagene blir av :O Meh.

Likevel fokuserer jeg på å nyte hvert eneste sekund med lille gullet.

En magisk lørdag til alle ♥
Jeg storkoser meg med min lille Seven

12.11.2011 i Kjæledyr 8 kommentarer


Jeg er i lykkerus ♥ Jeg er så utrolig lykkelig! Livet er perfekt. Hun er så utrolig flink. Lille rampejenta.Dere skjønner vel hvorfor datamaskinen ikke frister akkurat nå. Det eneste jeg gjør dagen lang er å kose meg med min lille hjerteknuser. Elsk på henne. Hun er så morsom. Vi dør av latter hele tiden på grunn av ting hun gjør.

Vi har lekt så mye med henne idag at hun har sloknet helt. Vi var innom kjøpesenteret en liten tur istad og da fikk småen så mye oppmerksomhet at hun nå er helt utslitt. Mange inntrykk.

Ååå, dere. Jeg er så forelsket ♥

Ønsker dere alle en superfin lørdag ♥ Måtte dere få en fin en :)
Si hei til vårt nye familiemedlem..

11.11.2011 i Kjæledyr 9 kommentarer


Seven

Mitt lille hjerte :) Jeg er allerede helt hodestups forelsket! ;) Valpens første dag hos oss. I love!

    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits