Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Arkiv mned: mars 2012

Omtale: Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Color, Rockstar Pink

31.03.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
De fleste av dere har vel nå skjønt at jeg elsker Sally Hansen! Av den grunn kjøper jeg nesten alt jeg kommer over. Mihi.

I hovedstadens butikker er ikke dette merket så utbredt, men i Warszawa var Sally Hansen å finne overalt. Jeg følte jeg var i Sally Hansen himmelen ;P

Siden jeg fant ut at jeg eier veldig få glitterneglelakker, tenkte jeg å gjøre noe med det. Rockstar Pink ble derfor med, og lakken viste seg å være nydelig. Jeg er dog litt usikker på hvorfor den heter pink, da jeg ikke synes den er rosa i det hele tatt, men det får bare bli med uvitenheten ;)

Lakken er veldig unik i mine øyne. Den er utrolig fin, og har litt hologram effekt i seg. I solen endrer lakken farge ettersom hvilken vei man vrir fingrene. Utrolig tøft.Rockstar Pink er en farge som retter oppmerksomheten mot neglene, for sure. Påføringen går veldig greit, men å fjerne lakken er pain. Virkelig. Jeg brukte vel 10 minutter (mer?) på å fjerne lakken. Det føltes ut som jeg satt med acetone og bomullpads i en evighet. Etterpå var det glitter overalt :/ Slik jeg har forstått det, skal visstnok glitterlakker være litt vriene å fjerne.

Holdbarheten er veldig god. Det tror ikke det er noe fare for at denne lakken begynne å flasse. Den sitter som støpt!

I tillegg til å være en neglelakk, skal også lakken bidra til å gi sterkere negler. Jeg er veldig fornøyd med negleproduktene til Sally Hansen. Jeg merker tydelig at de gjør en skikkelig jobb.

Jeg betalte vel rundt 40 kroner for denne i Polen. Jeg vet at fargen er lett å få tak i på eBay.com til en grei prislapp ;)


Mobilblogg: Påskevin med en av de fineste :)


Hallo på den andre siden :) Håper dere har hatt en fin fredag så langt.

Jeg har kost meg maks på åpen bar, med en herlig jente Det er så skjønt med venninnekos. Det gir meg alltid slik påfyll av energi! Gleder meg allerede til vårt neste møte. Det kjennes alltid så tomt når det kommer til tiden for farvel :(

HAHA, vi hadde det litt morro med mobilkameraet :D Gode minner å titte tilbake på i hverdagen

Nå er det på tide å komme seg hjem til mamma og Seven. Det venter kun glede der også. Ubeskrivelig fantastisk opplevelse å bli møtt i døren av en energisk og glad valp ;) Smelt.

En fortsatt fin fredagskveld til alle.


Omtale: md formulations Continuous Renewal Serum, Sensitive Skin Formula

30.03.2012 i Omtale 7 kommentarer


Jeg har i utgangspunktet allerede skrevet omtale av dette serumet. Klikk her for å komme til omtalen. Likevel tenkte jeg at det ville være greit å skrive noen ord om sensitive formulaen også.

Hovedforskjellen mellom denne og den vanlige, er at sensitive formulaen er tilpasset de som sliter med fuktfattig hud. Jeg veksler mellom disse to formulaene, og synes i utgangspunktet at begge er knallgode. Likevel opplever jeg at huden min er litt gladere når jeg bruker sensitive versjonen. Da selvsagt fordi jeg sliter med en fuktfattig hud.

Continuous Renewal Serum er et produkt som er verdt å ta en titt på, dersom du er en av de uheldige som sliter med uren hud. Et serum som har gjort ufattelig mye for min hud og mine urenheter. I tillegg til å være et serum som er bra for urenheter, fjerner produktet også døde hudceller og gir en myk hud. Serumet innholder et aktivt 'sensitiv kompleks' av beroligende, helende og fuktighetsgivende planteekstrakter. Forebygger hudens første alderstegn. Løser opp tilstoppede porer og gir huden en frisk, ny glød.

Konsistensen på disse to formulaene er ganske like - personlig synes jeg kanskje at denne har en litt tykkere konsistens enn den "vanlige". Mens den blanke minner veldig mye om vann hva angår konsistens, synes jeg at denne minner litt mer om melk. Bittelitt tykkere, og litt hvit i fargen. Bildet over fanger ikke fargen optimalt..

Produktet skal forsiktig klappes på huden, her er det viktig å ikke gni da det i seg selv kan irritere uren hud. Det er et serum, og da skal produktet naturlig nok anvendes under en tradisjonell dag/- og nattkrem. Jeg pleier kun å bruke denne på dagtid, da huden min trenger masse mer fukt på kveldstid. Sliter du med veldig uren hud, kan det være en fordel å bruke denne både på natt- og dagtid. Her er det viktig å prøve seg frem!

Et serum som er en must i badehyllen min - jeg føler at jeg til enhver tid må ha den tilgjengelig. Den gjør underverk når det kommer til urenheter, og de dukker jo bestandig opp uanmeldt og veldig ubeleilig :/

Som tidligere skrevet, er det veldig viktig å det ikke forventes en mirakuløs forvandling over natten, hvor alt som heter uren hud har forsvunnet over natten. Det skjer ikke. Gi produktet litt tid, og ha i bakhodet at huden kan bli litt verre før den blir bedre. Opplever du ikke noe som helt forbedring etter ca. 3-4 uker, er det på tide å innse at serumet kanskje ikke er noe for din hud. Og for all del, her er hudpleieprodukter tilpasset din hudtype langt viktigere enn kun et serum.

Er noe uklart, så spør gjerne! Jeg skal forsøke å svare så godt jeg klarer.

Jeg bruker å bestille min fra feelunique.com, men serumet finnes også andre steder.


Today I'm wearing Marni

30.03.2012 i Mote 11 kommentarer


God fredag, fininger Noen andre enn meg som gleder seg enormt til helg? :D Siste arbeidsdag før påskeuken. Aaah, så deilig det skal bli ;D Jeg startet dagen med en herlig espresso, og nå kjenner jeg at helgen roper på meg.

Mange av dere har den siste tiden spurt om jeg er av den typen som plukker ut og planlegger morgendagens outfit kvelden før jeg legger meg. Svaret er både ja og nei, men nei i de aller fleste tilfeller. Er det noe spesielt jeg har lyst til å ta på meg, kan jeg gjerne gjøre det klart før jeg går til sengs, men som oftest skjer klesvalget mitt veldig sponant på morgenen. Som for eksempel idag.

Jeg ante ikke hva jeg skulle ha på meg da jeg stod opp, og til tider kan det med klær være veldig frustrerende. Enkelte dager står jeg opp, og er i skikkelig joggedress humør. Likevel vet jeg med meg selv at jeg ikke trives i joggedress ute blant folk en hel dag. Det går helt fint å ha på seg slike klær når jeg er ute på tur med Seven eller skal til butikken, men jeg føler meg ikke helt komfortabel med en slik outfit på jobb. Derfor tvinger jeg alltid tankene over til noe annet.

Det forekommer sjeldent at jeg prøver hundre plagg, før jeg omsider blir enig med meg selv. Det har jeg ikke tid til før jobb. I morges var jeg så heldig at jeg fikk øye på Marni toppen som hang i skapet. Jeg skjønte med én gang at det var på tide å la denne dekke overkroppen min. Jeg hadde helt glemt hvor mye jeg digger denne toppen, spesielt når den er på. Elsk til tusen Freshe farger som passer bra i solskinnet ;)


Topp fra Marni at H&M (utsolgt) // Jeans fra Gina Tricot // Armbånd fra DKNY // Klokke fra Certina // Ring fra Chique // Pumps fra Kurt Geiger
Jeg elsker baksiden av denne toppen!! Og deilig stoff da.

Seven insisterte på å være med på bildene idag - hun tittet ganske fornærmet på meg da jeg ba henne gå inn :O Hun mente at det var såpass lenge siden hun hadde vært på bloggen nå, så idag var det jammen meg på tide :P

Etter jobb idag, skal jeg møte verdens herligste snupp. Påskevin, kaffe, skravling og sladder = venninnekos. Jeg gleder meg, mildt sagt.

Jeg håper deres fredag blir fin. Og god påske til de av dere som har ferie i neste uke.

Klem til dere alle. Pass veldig godt på dere selv.


Våg å kle deg i farger

29.03.2012 i Mote 2 kommentarer


Helst knallsterke farger. Det er ingen tvil om at neonfarger er in nå - det er stort sett slike farger som preger butikkhyllene nå. Du skal overhodet ikke være redd for å skille deg litt ut blant mengden. Miks gjerne sammen ulike farger, colorblocking er en fin ting.

Personlig er jeg ekstremt glad for at farger er på moten nå. Jeg elsker at butikkhyllene florerer av sterke farger!Bildene er lånt fra GlamzonsBlog.com

Selv prøver jeg så godt jeg kan å kle meg i farger. Her kan du se noen bilder ;)

Våg å kle deg fargerikt. Jeg får ikke sagt det mange nok ganger hvor kult jeg synes det er :D Ingen tvil om at jeg digger denne trenden, vel..? ;P


Black & Yellow

29.03.2012 i Mote 11 kommentarer


God morgen, alle solstråler

Jeg er så glad, for nå føler jeg meg endelig opplagt og som meg selv igjen :D Jeg klarte å holde målet mitt om å komme meg tidlig i sengs igår, og det kom veldig godt med idag tidlig. Jeg stod til og med opp 5 minutter før ringeklokken ringte. Ikke verst.

Det er så deilig at det har begynt å bli lyst ute så tidlig. Jeg får lyst til å stå opp. En bonus er også at jeg får tatt outfit bilder til dere, allerede før jeg må på jobb. Hvor kult er ikke det?!!

Idag bestemte jeg meg for å prøve meg med en blazer jeg bestilte fra Zara for litt siden. Jeg elsker fargen, men jeg ble aldri enig med meg selv om hvordan jeg skulle bruke den. Omsider bestemte jeg meg for å gi den et forsøk, og jeg ble faktisk veldig fornøyd ;)

Tro det eller ei, men denne blazeren var min første på veldig lenge. Virkelig på tide å fylle klesskapet med noen slike blazere, da de er gull. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har sikret meg et par lenge før..

Under dagens tidlige fotografering strålte til og med solen. Glede til tusen.
Blazer fra Zara // Jeans fra Crocker // T-skjorte fra Bershka // Belte fra Vivikes // Solbriller fra Burberry
Halssmykke fra Bershka


Ring fra Chique, Juvelen // Neglelakk fra China Glaze, Yellow Polka Dot Bikini


Armbånd fra Catwalk // Juvelen


Ballerina fra Marco Tozzi


Skulderveske/Clutch fra Tally Weijl

Jeg håper dere alle har det bra. Lov meg å være snille mot dere selv. Alt godt ønskes dere!

En strålende dag fylt med lykke, glede og kjærlighet ønskes alle dere herlige lesere

*Klem*


Sun Worshiper

28.03.2012 i Mote 6 kommentarer


God kvelden :)

Grunnet altfor lite søvn de siste dagene, valgte jeg å dra direkte hjem fra jobb idag, og sette meg på terrassen med Camilla Läckberg Jeg er veldig fornøyd med den avgjørelsen, til tross for at jeg veldig gjerne ville joine vennegjengen som satt og pilset i solen. Neste gang, fine mennesker.

Dagens outfit ble veldig inspirert av solen, derav overskriften ;) Hihi.
Bukse fra Bik Bok // Topp fra Terranova // Pumps fra Kurt Geiger
Armbånd fra Snö of Sweden


Neglelakk // China Glaze, Sun Worshiper

Med solskinn og fint vær, skulle det automatisk ha fulgt med fri. Heldigvis er det ikke lenge til påske ;D Det er jo ikke så veldig ofte vi opplever så fint vær i Norge. Jeg krysser alle knokler for bra sommer i år, fjoråret var jo ikke akkurat noe særlig å skryte av :(

Idag har jeg virkelig planer om å komme meg i sengs tidlig. Derfor runder jeg av her, varmt vann og bad venter. Så er det natta for meg. Det er dagens mål. Jeg trenger de ekstra timene på øyet.

Ønsker alle en fantastisk kveld videre.


Omtale: Dr. Hauschka Lavender Sandalwood Body Moisturizer

28.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Jeg skal ikke legge skjul på at Dr. Hauschka er et merke som har blitt en favoritt hos meg.

Her er hva som står om dette produktet i pressemeldingen:

Det vil alltid komme faser i livet der både arbeid og fornøyelse går i et hektisk tempo, og får avslapping til å virke umulig. I disse tider er det viktig å holde blikket på det store bildet, og ta seg tid til å puste dypt. Med sin friske og elegante lavendelduft, har Lavender Sandalwood Body Moisturizer en balanserende effekt på huden og følelsene, og hjelper til med å klarne hodet og gjenvinne indre ro.

Den silkemyke, varme følelsen av sandeltre gir opplevelsen av fred og indre ro. Den beroligende effekten av denne fuktighetskremen vil også hjelpe huden til å komme tilbake til sin naturlige balanse. Ekstrakter av blant annet sitron, har balanserende og harmoniserende egenskaper, mens fine oljer av macadamia nøtt, aprikoskjerne og avokado styrker hudens naturlige funksjoner. Den etterlates silkemyk, jevn og smidig. Denne balanserende kremen opprettholder og regulerer hudens fuktighetsnivåer og omslutter den med en følelse av ro.

Jeg kan si meg fullstendig enig i at det er til tider er veldig vanskelig å sette av tid til avslapping og egenpleie, når hverdagen slår til på sitt verste! Derfor er det veldig fint at det finnes produsenter som mikser sammen slike gode produkter som gjør en såpass god jobb.

Siden de fleste av oss til tider sliter med å henge i tiden som flyr så fort fra oss, er vi avhengige av at enkelte ting skal gå fort. Som for eksempel kroppspleie. Personlig synes jeg det er avgjørende at en kroppskrem gjør jobben sin skikkelig.

Jeg bekrefter at lukten av lavendel gjør noe med sinnet. Ikke bare er lukten harmoniserende, men den har også en beroligende effekt på sinnet. Jeg blir straks mer avslappet så fort duften når mine luktesanser. I tillegg føler jeg at huden blir så myk.

Kremen trekker raskt inn, jeg føler ikke at jeg har behov for å vente i all evighet før jeg kan kle på meg. Jeg hater klissete og fete kroppskremer like intenst som udugelige håndkremer.

Lavender Sandalwood Body Moisturizer har en silkemyk konsistens, som føles veldig lett på kroppen. Verken for tynn eller for tykk, akkurat passe perfekt. Jeg fikk aldri testet denne ut da kulden var på sitt verste, så hvorvidt denne duger på vinterhalvåret jeg er noe usikker på.

Det gjør ingenting, for jeg føler at denne passer perfekt til bruk nå på våren. Sammensettingen av den deilige duften som minner om sommer og vår, toppet med en herlig konsistens, gjør at denne kremen passer midt i blinken på denne årstiden :)

Dr. Hauschka Lavender Sandalwood Body Moisturizer er nå tilgjengelig i butikk. Dr. Hauschka hudprodukter er tilgjengelig i helsekostbutikker, assorterte kjøpesenter, parfymerier, butikker spesialisert på naturlig kosmetikk, Dr. Hauschka hudpleiere og utvalgte apotek. Dr. Hauschka Service Team kan gi deg navnet på lokale forhandlere og kan svare på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt: 32 23 11 00, eller besøk dem på nettsiden www.dr.hauschka.no.

Jeg vet også at feelunique.com har denne.

Dr.Hauschka Lavender Sandalwood Body Moisturizer ingredienser: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycerin, Pyrus Cydonia Seed Extract, Lavandula Angustifolia Flower Water, Persea Gratissima Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Equisetum Arvense Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Oxalis Acetosella Extract, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum, Lavandula Angustifolia Oil, Santalum Album Oil, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Citral*, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Hectorite, Cetyl Alcohol, Sucrose Stearate, Sucrose Distearate, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum.

* Komponent av naturlige eteriske oljerOffentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Gjesteomtale: Aubrey Organic Green Tea & Ginkgo Facial Cleansing Lotion og Aubrey Organic Vegecol with Aloe Facial Toner


Dagens gjesteomtale er sendt inn fra supre Camilla P. - jeg takker meget for en kjempe fin omtale :) Takk for at du deler din erfaring med oss :D

Jeg fikk tilsendt disse to produktene for noen uker siden, og jeg må si at jeg liker de begge to veldig godt, de har blitt mine nye favoritt produkter. Merket er økologisk, noe som for meg er et stort pluss. Rensen er for normal hud, mens toneren er for sensitiv hud.

Rensen lukter veldig godt, litt lakris, men fargen syns jeg var litt spesiell. Jeg har en sensitiv hud som fort reagerer på produkter, og får fort kviser og rødlig hud. Men allerede etter en uke med rensen og toner to ganger om dagen, så kunne jeg merke en stor forskjell, huden var ikke like rød og huden så klarere ut. Jeg hadde heller ikke fått noen nye kviser i løpet av den uka, og vanligvis så får jeg minst en per dag. Eneste negative med rensen er at den ikke fjerner sminke så godt, så jeg må bruke en sminkefjerner først de dagene jeg har en del sminke på meg. Men med alle de andre positive sidene til denne rensen, så velger jeg å se bort fra det.

Toneren lukter friskt, og jeg liker denne veldig godt. Jeg mistenker at det kan være ingrediensene i denne som roer ned huden min. Huden føles ren og godt fuktet etter bruk av disse to produktene, så de kan også anbefales for de som sliter med tørr hud.

At disse produktene også er økologiske er et stort pluss, og de inneholder kun trygge ingredienser, og siden de er økologiske så bruker jeg disse med god samvittighet. Prisen er også veldig bra og passer bedre til min student økonomi enn andre dyrere hudpleie produkter.  Rensen og toneren kommer begge til å få en fast plass på badehylla, og jeg kommer til å teste flere produkter fra Aubrey. Jeg anbefaler disse til alle som ønsker er rimeligere og økologisk alternativ. Disse produktene er virkelig supre.

Dvalemodus


God morgen, kjære lesere

Først og fremst: Tusen takk til alle dere som har sendt mail og spurt om alt er bra, og om vi landet trygt. Dere er herlige Svaret er ja, og jeg beklager så mye for at jeg ikke har oppdatert dere før. Alle kommentarer og mail er nå besvart. Siste dagen i Polen var helt fantastisk, akkurat slik som de andre dagene. Etter en god del shopping, satte jeg og mamma oss ned på Starbucks og skravlet i flere timer. Herre, som jeg har savnet det.

Vi hadde et veldig sent fly, og var ikke i Oslo før langt ut på midnatt. Etter en ganske så heftig flytur, med mye turbulens (jeg var ved flere episoder sikker på at piloten mistet kontrollen helt - helt forjævlig!!), var jeg helt gåen da vi landet.. Og helt siden har hjernen gått i dvalemodus. Jeg klarte ikke å komme meg opp av senga før klokken 13.30 (!!) igår, hva skjer? Jeg våknet med en hodepine uten like, så jeg drakk bare masse vann før jeg kastet kroppen min tilbake i senga igjen..

Noen timer senere sjekket jeg for første gang telefonen etter veldig lenge, og antall ubesvarte fortalte meg at det var på tide å tvinge meg selv opp. Folk var blitt bekymret over at jeg ikke svarte :/ Huff..

Nok fjas, jeg har fortsatt vondt i hodet :( Det hjelper ikke noe særlig at jeg må jobbe hele dagen idag heller. Meh.

Det ble en veldig sminkefri dag idag. Jeg orket ikke tanken engang. Jeg er sliten med stor S. Men jeg skal virkelig ta mine egne råd idag, og snu denne ellers ikke så veldig fine dagen til det positive. Det hadde hjulpet om jeg hadde hadde hatt tid til å hente litt energi på trening idag, men jeg har ikke sjangs i havet til å rekke det. Ikke når jeg jobber til nærmere 22.00. Derfor får jeg bare fylle kroppen med energi ved hjelp av sunne matvarer. Tror jeg skal stå opp og lage meg en deilig fruktsalat nå.

Jeg håper alle har det bra. Jeg kommer sterkere tilbake imorgen ;)

Klem til alle.


TGF med jentene

24.03.2012 i Nicole 2 kommentarer


Se hvem tok seg en tur innom bloggen idag, og bestemte seg for å legge igjen et innlegg, hihi. Idag startet dagen min veldig tidlig, nesten litt for tidlig spør du meg. Hadde mye foran meg idag som jeg bare ville få unnagjort, som prøver og muntlig som gikk faktisk veldig bra, såå hard work pays well off ^^

Etter en lang og faktisk ganske grei skoledag, tok jentene og jeg en tur til Fridays like ved oslo s og koste oss litt ekstra, wooho :D 

Emine og Sara

Nam nam


Fikk ikke fjernet røde øyne... ://  Men oreomilshake taste like heaven!

Det var vel litt om dagen min idag da(fredag)  :) Ingenting å klage på så lenge solen skinner vel..

Idag skal jeg feire Iransk Eid med noen av mine iranske venniner noe jeg ser frem til. Kommer nok til å ta en del bilder som helt sikkert kommer til å dukke opp på bloggen senere idag, været er forsatt på topp så dette blir en heeerlig dag/kveld

Ønsker alle dere fine blogglesere en fin helg <3 

(og som sagt bare å spørre om det er noe dere lurer på, svarer på det meste på alt)  :)

- NICOLE

Czesc..


Eller hei på godt norsk :) Det skrives egentlig Cześć, men dumme blogg.no aksepterer ikke slike tegn i overskriften :/

Jeg får ikke tid til å titte innom bloggen noe særlig mer enn 1 gang per dag. Men det får strekke i disse feriedager, da vi prioriterer å utforske byen mest mulig :) Det er kjempe herlig her i Warszawa. Absolutt et sted jeg kommer til å anbefale masse til venner og bekjente fremover. Ikke bare er det masse historisk å besøke her, men det er også knallbra shopping her, til rimelige priser. En liten mini-London. De aller fleste kjente butikknavn er også å finne her.

Ellers så skinner solen her i Warszawa, så vi er ganske så heldige med været. Deilig å kunne kle seg lett når man skal gå rundt og se ;)

Skjørt fra H&M // Sko fra H&M // Skjorte fra Vero Moda // Øredobber fra Chique // Halsskjede fra CMYK // Klokke fra Certina

Vi er godt fornøyd med hotellet vårt, som forøvrig er Polonia Palace. Skal dere til Warszawa anbefales dette hotellet veldig. Ligger utrolig sentralt, veldig hjelpsome ansatte som behersker det engelske språket utmerket og nydelig innvendig ;D Også må vi ikke glemme den knallbra frokosten. NAM. Et veldig bredt utvalg - alle vil garantert finne noe som faller i smak her.

Nå må jeg henge i. Vil ikke la mamma vente for lenge. Håper alt er bra i Norge.

En fin lørdag til alle <3


Gamlebyen

23.03.2012 i Mote 0 kommentarer


God morgen, lesere Håper alt er bra i Norge! :)

Dagen begynte for ca. 2 timer siden på treningssenteret her på hotellet, før vi satte oss ned ved et utrolig delikat frokostbord. Polen har altfor mye god mat har jeg funnet ut. Og det hadde jeg for å være helt ærlig aldri trodd. Det går veldig mye i oster, og det er noe jeg virkelig elsker. Så her storkoser jeg meg. Hvem skulle tro at jeg skulle kose meg såpass i Polen? :O

Idag er det Gamlebyen som står for tur. Vi skal utforske den litt historiske delen av Warszawa :D *Glede seg* Solen skinner - været er nesten det samme som i Oslo. Siden jeg må kjappe meg, tenkte jeg at jeg kjapt skulle vise dere dagens outfit, før jeg skriver litt mer senere.


Nyter den fantastiske utsikten


Skjørt fra H&M // Skjorte fra Vero Moda
Øredobber fra Aldo


Halssmykke fra Aldo


Ring fra Chique // Juvelen

Mamma er ikke superdreven på denne speilrefleksen, men jeg synes hun klarte seg utmerket :)

Vi skrives. Ha en fin dag så lenge :)


Liten hilsen fra Polen


Nærmere bestemt, Warszawa! :) Med verdens beste følge, nemlig mamma

Jeg liker meg her allerede, og her skal vi være helt til søndag. Nå vet dere om min lille utflukt :D Tihi.

Dagen startet med en herlig soyalatte på Starbucks Gardermoen, før vi måtte haste avgårde til flyet.

Det var jaggu meg på tide at Starbucks kom til Norge :) Utrolig deilig måte å forlate landet på, for så å møte landet på igjen :D

Etter en flytur som føltes som en evighet, landet vi omsider i Polen..

Innen vi hadde funnet frem til hotellet og lagt fra oss all bagasje, var vi begge så sultne at romling var det eneste vi hørte. Helt tilfeldig valgte vi en restaurant, som viste seg å servere knallmat. Herre, jeg husker ikke sist jeg spiste en så god forrett!! Jeg tror nok med stor sikkerhet at det blir flere turer til denne restauranten i løpet av oppholdet.

Et glass vin etter en flytur er aldri feil..
Sliiiiiten sjel

Det smakte herlig med et glass hvitvin til verdens beste forrett.. Camembert som var tilbredt på den mest fantastiske måten. N.A.M.
Himmelsk

Vi merket fort at i Polen så sparer man ikke på mengden. Vi fikk servert heftige porsjoner. Ingen av oss klarte å spise opp alt :O Haha. En går ihvertfall ikke sulten fra bordet her :)


Utsøkt mat - det ble laks på meg ;D


Jeg husker ikke hva mamma bestilte..

Etter å ha spist oss stappmette, bokstavelig talt, så vandret vi ut restauranten, og rett inn til Hollywood :) En gate som tydelig var inspirert av statene.

Så la vi ut på en aldri så liten utflukt, som varte i hele 7 (!!) timer. Jeg er helt gåen nå. På veien hjem måtte vi selvsagt ha en dessert. Herre, så god mat. Det kan fort bli farlig..

Jeg elsker frozen yogurt med masse frukt. Det er min favoritt når jeg er i London også. Her har de eksakt samme kjede som i London :)

Vår første dag i Warszawa har vært helt fantastisk :) Jeg gleder meg allerede til dagene vi har foran oss. Skrik ut dersom dere har noen tips..!

En riktig så fin kveld til alle dere. Nå skal jeg utforske spaavdelinge på hotellet. Aaah, relaxation.

Hilsner fra Polen.


Omtale: Decleor Aroma White C+ Recovery Brightening Night Cream

22.03.2012 i Omtale 7 kommentarer


Da er endelig jakten på en god nattkrem over! Jeg føler jeg hatt lett i evigheter nå, uten å helt klare å lykkes. Det er ikke alltid bare-bare å finne produkter som duger. Ihvertfall ikke en nattkrem som jeg er så ekstremt kresen på. Det er überviktig at huden min får rikelig med fuktighet over natten. Jeg vil helst ikke våkne opp med en støvete hud.

Dette er da altså en nattkrem fra merket Decléor som skal ha en anti-aging effekt, samtidig som den skal bleke arr mens du sover søtt om kvelden.

Jeg har lenge sverget til Matis (det gjør jeg fortsatt), men siden merket var så vanskelig å få på nett en periode, så jeg meg nødt til å finne på noe annet. Dermed begynte jeg å snuse litt på Decléor. Etter litt om og men, falt valget til slutt på denne.

Jeg var redd for at denne kanskje ikke kom til å tilføre huden min nok fukt, siden jeg har en superkresen hud som stiller seg kritisk til de aller fleste kremer.Det aller første jeg la merke til ved denne kremen, var at konsistensen var veldig tykk. Nattkremen lukter veldig behagelig - passer veldig godt til kveldsbruk :D

Siden konsistensen virket så tykk, ble jeg litt bekymret over at muligheten for at kremen ville legge seg som en hinne på huden min, befant seg. Riktig så overrasket ble jeg da jeg påførte kremen for første gang, og den trakk inn veldig raskt. Jeg kan virkelig ikke fordra å sove med et klissete ansikt som smitter over på sengetøy og alt som er, så jeg ble veldig glad.

Jeg føler ikke at det er behov for mye produkt. Lite fører deg langt. Likevel påfører jeg et tykkere lag de kveldene jeg antyder tørre flekker i ansiktet. Det gjelder å være oppmerksom, og se etter tegn før det er for sent.

OBAGI tok knekken på det aller meste som het arr, men siden huden min reagerte på MH, har jeg atter en gang noen arr jeg ikke helt trives med. Jeg håper at denne greier å ta knekken på disse. Da blir jeg glad. Det er litt tidlig å si enda, da jeg ikke har brukt denne så lenge på arrene.

Krukken er blant de største jeg har sett. Faktisk! Her får du mye krem.

Huden gløder morgenen etter, og det synes tydelig at huden har fått tilskrekkelig med fukt. Fantastisk.

Alt i alt, en krem jeg er kjempe fornøyd med. Nå føler jeg endelig at hudpleierutinen min er på plass igjen. Etter uendelig masse testing. Dere som har etterspurt min hudpleierutine - jeg skal publisere et innlegg om det snarlig.

Jeg bestilte min fra feelunique.com.


Pastel Candy

21.03.2012 i Mote 14 kommentarer


Hei og hopp :) Håper alt står bra til med dere :D

Dagen idag har vært så fin. Alt har på magisk vis gått på skinner. Og det er så artig med slike dager. Jeg ble ferdig med alt jeg hadde planer om å bli ferdig med på jobb, selv om det mot slutten sprutet svette av meg. Effektivitet, oh yes! :D Jeg skal nemlig på langtur imorgen - forteller dere hvor jeg skal fra flyplassen imorgen. Iiih, jeg gleder meg

Nok en gang droppet jeg jakken helt. Jeg som er en frysepinne uten like, kan ikke tro at jeg går jakkeløs i Norge i mars!! Magisk.
Bukse fra Gina Tricot // T-skjorte fra Gina Tricot // Ballerinasko fra H&M // Klokke fra Certina
Smykke fra CMYK Accessories


Ring fra Chique // Juvelen


Clutch fra H&M


Øredobber fra Chique // Juvelen


Armbånd fra DKNY
Perfect Jeans // Gina Tricot


Solbriller fra Burberry

Nå skal jeg hive meg over fruktsalaten min kjære har stått og laget, før jeg må begynne å pakke :)

Ønsker dere en fabelaktig dag, med masse lykke, glede, kjærlighet, god helse og masse sol ;D

Varme klemmer sendes dere vei.


Omtale: md formulations Critical Care Skin Repair Complex

21.03.2012 i Omtale 10 kommentarer


Min nye skjønnhets-elskling Jeg har veldig lenge hatt lyst til å teste denne kremen, men den har alltid blitt nedprioritert. Jeg er glad jeg tok meg til vett og omsider bestilte den.

For et par dager siden skrev jeg på facebook (lik meg gjerne, jeg hadde blitt glad) at huden min har reagert på Mineral Hygienics. Jeg er dog veldig i tvil om det er selve foundationen jeg har reagert på, eller om det er kosten huden min har reagert på. Jeg ble nemlig opplyst om at kosten jeg fikk tilsendt er av ekte dyrehår, enda jeg var ganske streng på at produktene måtte være dyrevennlige :/ Likevel er jeg ikke sur eller irritert, jeg var bare litt oppgitt til å begynne med. Siden Mineral Hygienics har en overlegen god kundeservice og la seg flate, er det ingenting å dvele ved. Alle kan gjøre feil.

Uansett, jeg velger å la huden min roe seg ned, før jeg gir selve foundationen et nytt forsøk. Uren og forbanna hud er ikke noe særlig. Derfor har masker og reparerende kremer blitt flittig brukt den siste tiden. I håp om å få roet ned huden.

En krem som har vært helt fantastisk å ha, er Critical Care Skin Repair Complex fra md formualtions. Den har vært helt magisk. Allerede etter noen få dager greide denne kremen å roe ned huden min på en helt utrolig måte. Jeg ville ha en krem som tilførte huden min fukt, samtidig som den var veldig aktiv.

Her er hva som står om kremen:Skin Repair Complex er spesiallaget for å reparere og gjenoppbygge ødelagt hudbarriere, fremmer raskere heling og hindrer infeksjoner f.eks etter hudsliping, kirurgisk laser, brannskader etc.
Virker også fuktighetsgivende og beroligende. Effektiv også ved Rosacea. Kraftfulle antioksidanter styrker hudens forsvar mot frie radikaler og skader.Fuktighetsgivende, beroligende og helende er den uten tvil. Ihvertfall slik jeg og min hud har erfart.

Etter at jeg trappet ned på OBAGI, har jeg slitt med å finne en dagkrem som duger. Jeg ville aller helst ha en som inneholdt SPF, men jeg har nå funnet min perfekte kombo. Critical Care Skin Repair Complex sammen med solkrem fra OBAGI gir huden min tilskrekkelig med fukt og beskyttelse i løpet av dagen. Jeg føler huden gløder på samme vis som da jeg brukte OBAGI hver dag. LIKE.

I tillegg virker huden min så beroliget. Selv etter det massive utbruddet jeg fikk. Konsistensen på denne kremen er utrolig rar. Den er gul, og ikke som vanlig krem. Den minner meg litt om gelé. Det er liksom ikke bare å stikke fingrene nedi, det er ingenting som setter seg på fingeren. Det følger med en liten spakel, som jeg bruker. Det er bare å finne metoden som passer best. Bruker jeg fingerene, må jeg løfte produktet ved å dytte den mot veggen av krukken. Også må jeg balansere og kjappe meg med å påføre kremen, eller så glir den ned. Den oppfører seg eksakt som gelé :P Jeg kommer ikke på en bedre måte å forklare konsistensen på.

Produktet lukter ikke så veldig mye, etter min mening. Krukken er ikke den største jeg har vært borti, men denne kremen er super drøy i bruk. Det holder med en bitteliten mengde for å smøre hele ansiktet godt. Huden min er godt fornøyd med denne kremen!

Oppskriften på hvordan å få kontroll over huden etter et slikt utbrudd kommer. Ihvertfall det som funker for min hud, hver gang. Jeg vil tro det er noe dere vil sette pris på?! :)

Jeg bestilte min fra feelunique.com. Prisen kan oppleves som noe stiv, men gode produkter som funker, koster gjerne litt. Likevel synes jeg at prisen ikke er så altfor ille, med tanke på hvor drøy kremen er i bruk. Samt den gode jobben den gjør.

En sikker vinner.


Purple & Pink

20.03.2012 i Mote 19 kommentarer


Hei alle fine :)

For et herlig vær det er i Oslo. Jeg blir så glad. Lykkelig! Jeg droppet jakken helt idag, og vandret rundt i t-skjorte store deler av formiddagen ;) Jeg tok med meg et skjerf just in case - det er alltid greit å ha noe med seg i tilfelle det skulle bli litt kjølig. Været er jo ikke akkurat stabilt. Uansett så er det tirsdag, noe som betyr at jeg må tilbringe hele dagen på jobb :( Så det spiller ingen rolle om det er kaldt eller varmt ute for min del..

Jeg slo til med farger idag, også. Har fått helt dilla. Jeg har lyst til å titte i butikkene hver eneste dag. Det er så mye fint i butikkene akkurat nå. Jeg har lyst på nesten alt! :O


Shorts, t-skjorte & ballerinasko fra H&M // Skjerf fra Gina Tricot


Smykke fra CMYK Accessories


Clutch fra H&M


Neglelakk fra H&M


Ballerina fra H&M

Jobben kaller. Utrolig deilig med en pause. Det kommer alltid godt med koffein, og et lite avbrekk. Jeg kjenner jeg sliter litt med å holde øyelokkene oppe idag. Heldigvis er det ikke SÅ altfor lenge igjen av arbeidsdagen.

Ha en herlig dag, dere. Alt godt ønskes dere.


Omtale: Sally Hansen Gel Cuticle Remover

20.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Sally Hansen in my heart ♥ Jeg har helt forelsket meg i produktene fra dette fantastiske merket. De er pine meg knallgode!

Som nevnt før, sliter jeg litt med tørre neglebånd. Siden jeg overhodet ikke klarer å la være å prike på de tørre partiene, har jeg nå bestemt meg for å ta et skikkelig tak i problemet. Negleoljen fra samme merke blir hyppig tatt i bruk, sammen med et rikelig lag med håndkrem.

I tillegg har jeg begynt å bruke Gel Cuticle Remover, og nå føler jeg at neglepleien min er helt komplett. Jeg ser klare forbedringer, og jeg kjennes veldig godt. Det er ikke noe pent med såre neglebånd, og det plager meg veldig når neglebåndene mine er knusktørre.

Gel Cuticle Remover skal altså hjelpe til med å fjerne den overflødige huden som vokser rundt neglene. Produktet skal påføres i et tynt lag på neglebåndene, sitte i minimum 1 minutt (maksimum 10 minutter), så skal den fjernes ved hjelp av en orangepinne ol. Konsistensen er riktignok som gel, men jeg synes ikke at den lukter noe særlig. Jeg lukter ihvertfall ikke så mye. Kanskje litt kiwi?!Den funker fjell. Jeg merker så godt at produktet klistrer seg til alt som heter overflødig hud, og drar med seg alt av tørr hud idét den skrapes av. Jeg fikk nesten litt sjokk over hvor bra produktet funker, første gangen jeg testet den.

Gel Cuticle Remover inneholder blant annet jojobaolje og kiwiekstrakt som skal virke nærende og beskyttende. Jeg sitter uten tvil igjen med myke og fine neglebånd etter bruk. Jeg føler at jeg nå endelig har funnet en metode som funker for meg og mine negler, ved hjelp av noen knallgode produkter.

Velpleide negler og hender er noe av det fineste som finnes, etter min mening. Jeg har bestandig beundret folk rundt meg som har flashet med velpleide hender og negler, og til tider vært misunnelig fordi jeg selv har vært en stor neglebiter i mange år. Jeg fikk plutselig en dag nok av å være svak og avhengig, derfor bestemte jeg meg for å sette et lokk over neglebitingen en gang for alle ;) Og det ser ut til å gå bra. Eneste bakdelen er at med én gang jeg slurver med neglepleien, merker jeg at neglene blir svake og brekker fort. Og brekker de, har fingrene lettere for å finne veien til munnen. Isj.

Jeg får bare passe godt på. Denne får full pott fra meg, Uten snev av tvil!

Sally Hansen Gel Cuticle Remover bestilte jeg fra eBay.com, sammen med de andre produktene.


Pastel Mint

19.03.2012 i Mote 5 kommentarer


God ettermiddag, alle ♥

Deilig med nok en solskinnsdag i Oslo idag :D Det blåser litt, men det er så deilig med sol at det ikke gjør noe ;) Vi er i gang med en ny og fersk uke. Jeg håper helgen deres har vært fiiin!

Jeg skal straks avgårde for å møte ei venninne. Cafékos er aldri feil. Jeg tror riktignok at vi skal sette oss innendørs idag, da det er fare for å blåse vekk i hovedstaden. Skjønt skal det bli ihvertfall.

På fredag var jeg på shopping med Nicole, og jeg fant endelig en mintfarget bluse som jeg falt for. Jeg tittet lenge før jeg fant denne. Det var mye å velge i, men ingen som helt falt helt i smak :/ Helt frem til jeg fikk øye på denne ;D


Bluse fra Vero Moda // Jeans fra Gina Tricot // Boots fra H&M // Clutch fra Zara


Neglelakk fra Gina Tricot


Smykke fra CMYK AccessoriesHar dere vært og tittet i butikkene den siste tiden? Det er så mange fine og vårlige farger som preger butikkehyllene nå. Jeg synes det er så fint. Neonfarger er i vinden som aldri før, og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker det. Det er så deilig å se andre farger enn sort, hvitt og brunt. Sukkertøy for blikket. En gledesfølelse brer seg over hele meg når jeg ser folk som kler seg i friske farger. Det oser av selvsikkerhet, og det er så sexy!

Jeg gleder meg til temperaturene stiger litt, slik at det er mulig å vandre rundt i gatene med litt lettere klær. Ytterjakker har en tendens til å være i sort eller mørke farger. Og det ødelegger litt av vitsen.

Nå må jeg løpe, eller så blir jeg forsinket. En fortsatt fin dag ønskes alle dere solstråler. Ta godt vare på dere selv.


Omtale: Decleor Aroma Solutions Anti-Fatigue Eye Serum

19.03.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
Priori flasken min begynner å nærme seg slutt, og jeg ville teste noe nytt. Sist jeg satt og surfet på feelunique.com, kom jeg over dette serumet, og uten at jeg husker hvorfor, klikket jeg den plutselig hjem. Enkelte hendelser skjer uten at jeg vet hvorfor, men jeg skjønner at det tydeligvis var meningen i etterkant ;) Slik som med denne.

Jeg har ikke så veldig mange favoritter fra Decléor, men denne er uten tvil en favoritt blitt. Anti-Fatigue Eye Serum er et serum som gir umiddelbar oppstrammende effekt. Serumet er tilpasset det sarte området rundt øynene, er mild og skånsom samtidig som den er aktiv og effektiv.

Serumet har en veldig flytende konsistens, nesten som vann. Jeg synes serumet har en veldig silkeaktig konsistens, som kjennes utrolig myk mot huden. Produktet trekker veldig raskt inn i huden, og jeg kan nærmest kjenne at serumet begynner å jobbe med en gang.

Jeg har ikke opplevd irriterte øyne, tvert imot, føler jeg at øynepartiene mine virker veldig fornøyde. Til tross for at jeg får altfor lite søvn, så føler jeg ikke at det synes like godt etter at jeg begynte med dette serumet.

Mengden som er vist på bildet holder til minst 4 påføringer. Her er det overhodet ikke nødvendig med mye produkt for å smøre øyeområdene godt inn. Også denne kommer i en pumpeflaske. Jeg synes det er litt lettere å kontrollere mengden som presses ut her, i forhold til Priori. Likevel synes jeg slike pumpeflasker bare er tull. Det kommer alltid ut mer produkt enn nødvendig. Overfør gjerne produktet til en annen mer praktisk beholder, dersom du har muligheten til det ;) Det kommer godt med.

Jeg bruker Anti-Fatigue både under md sin øyekrem og ELASTIderm. Synes det funker veldig greit, begge deler. Øyepartiet mitt oppfører seg så utrolig pent med litt ekstra pleie ♥ Diggbart!

I utgangspunktet hadde jeg ingen forventninger til dette serumet. Derfor ble jeg litt ekstra lykkelig da serumet viste seg å gjøre en god jobb. Dert føles skjønt å få litt hjelp fra eksperter, hver dag ;D

Jeg bestilte min fra feelunique.com. Prisen er over 200 kroner, men denne nettbutikken tilbakebetaler det du eventuelt må betale i postoppkrav, så det skal ikke være et problem. Et produktet som scorer høyt og får full pott fra meg.

Del gjerne med meg i kommentarfeltet dersom du har et favoritt serum =)


Oppskrift: Proteinbrød aka cupcakes med herlig jordbærtopping


Da jeg kom over oppskriften på disse grove muffinsene til Karoline her, visste jeg umiddelbart at jeg måtte teste. Og nam, for en smak. Utrolig smart måte å bake på.

Denne oppskriften gir egentlig grove brød, men ved å bake disse i muffinsformer og toppe de med herlig topping, får man en cupcakelignende sak, som gjør smaksopplevelsen så mye morsomere ;D Jeg prøvde disse med litt smøreost og pålegg, og det var noe av det aller beste jeg har smakt. En superfin erstatning for vanlig brød. Disse kommer jeg til å bake masse fremover.

Mmm.. Rykende fersk brød til frokost. Det kan ikke bli bedre! Jeg har fulgt oppskriften slavisk.

Du trenger:

4 egg, gjerne økologisk
½ boks mager kesam, vanlig
3 ss olje
1 ½ ss bakepulver
60 g kruskakli
50 g sesamfrø
45 g solsikkekjerner
4 ss linfrø

Denne oppskriften kan også lages i vanlig brødform, men jeg synes det var veldig greit å bruke muffinsformer.Start med å bland sammen alt det våte.Tilsett så alt det tørre til den våte blandingen, og rør godt.

Fordel så røren i muffinsformer. Denne oppskriften ga meg 12 muffinser.

Inn i ovnen på 180 ºC i 30 minutter, så er muffinsene klare til å tas ut.

Avkjøles godt på rist. Jeg valgte også å pynte muffinsene med jordbær skyr.  Pyntet litt ekstra med granateple. Smakte virkelig himmelsk.

Disse kan nytes til frokost, lunsj eller som et godt alternativ til mellommåltid. Veldig mektige og gode. Uten tvil en favoritt her i heimen.

Vel bekomme.

God søndag, alle sammenOmtale: Jonathan Hydrating Shampoo

18.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Som navnet tilsier, er dette en shampoo som skal tilføre håret fuktighet. Den er spesielt tilpasset skadet/tørt hår. Jeg har ikke vært bort i dette merket før, så denne var mitt første produkt fra Jonathan. Merket tester ikke på dyr, er vegansk og shampoen er fri for sulfater.

Hydrating Shampoo har en tyntflytende konsistens, så her gjelder det å være forsiktig med å presse. Den er veldig skånsom mot hodebunnen. Jeg føler at håret blir rent uten å bli irritert. Shampoen virker veldig pleiende.

Hydrating Shampoo gjør ikke håret mitt tungt og livløst. Jeg merker at håret får god pleie. Produktet luker et snev av vanilje - jeg merker jeg går og lukter på håret mitt veldig ofte. Mmm.

Med Hydrating Shampoo merker du nærmest umiddelbart etter at du har skylt ut, hvor myk og deilig håret føles. Selv etter at håret har blitt tørt kjennes håret deilig og mykt, med en fantastisk glans ;) Et stort pluss er at effekten denne gir varer lenge.

Absolutt en shampoo som gir håret mitt rikelig  med fuktighet.

Produktet skummer veldig lite, og fordeler seg greit. En shampoo jeg har blitt veldig glad i. Jeg kjøpte denne på salg hos frisøren, så jeg vet ikke helt hvor dette merket kan kjøpes på nett. Jeg vet at strawberrynet.com fører noe Jonathan, men jeg klarte ikke helt å finne akkurat dette produktet.


Da kan lørdagen begynne..


Titter kjapt innom for å ønske dere en herlig lørdag :D Her er alt gjort klart for en perfekt kveld, med verdens skjønneste york og kjæreste ;)
En nybørstet og fornøyd hund ♥

Håper deres lørdag blir fin også. Jeg ønsker dere alt godt

Varme klemmer =)


Ny favoritt: Illamasqua Freak

17.03.2012 i Tips 2 kommentarer


Denne prøven fikk jeg med bestillingen jeg la inn hos Illamasqua for litt siden. Den har egentlig bare ligget på hylla, og blitt litt glemt. Frem til idag. Jeg fikk plutselig veldig lyst til å prøve noe nytt, da jeg skulle spraye kroppen med parfyme. Idét jeg tenkte tanken fikk jeg plutselig øye på denne.

En duft som falt i smak umiddelbart etter at jeg sprayet den på håndleddet. Jeg synes lukten er veldig vårlig, og passer perfekt for den tiden vi møter nå ;)

Jeg skal ikke engang prøve meg på å beskrive lukten - det er ikke min greie. Alt jeg kan si er at luktesansen min aksepterte denne duften veldig.

Uviten om at dette merket førte dufter, ble jeg positivt overrasket. Jeg gleder meg til å legge inn en bestilling på full size av denne. Testerflasken ligger i veska mi. Praktisk. Så kan man friske litt opp dersom det er behov for det i løpet av dagen :D Eller hvis man glemmer å ta på parfyme en travel morgen.

Herlig med nye funn. Me likeEt halvt år..

16.03.2012 i Kjæledyr 10 kommentarer


Tenk at Seven, en av mine aller beste venner i verden, fyller et halvt år idag! Det føles ut som det var igår jeg var og hentet en sær og selvsikker valp, som allerede fra første dag likte å skille seg ut i flokken. Mens hennes søsken aktivt lekte med hverandre, satt hun like gjerne i kassen sin og lekte med sin egen ball :P Jeg vet ikke helt hvor den rolige personligheten hennes ble av.. Haha.

Jeg synes tiden har gått veldig fort - jenta mi begynner å bli ei stor jente nå. Halvt år er et halvt år, så i den anledning bestemte jeg meg for å gi min skjønne york litt ekstra oppmerksomhet på denne dagen. Nemlig en aldri så liten halvtårskake ;) Jeg vet at jeg ville ha satt pris på det.

Jeg handlet inn diverse hundesnacks fra dagligvarebutikken, ting som jeg vet hun elsker. Slik ble resultatet av hundekaken. Første gangen jeg lager en hundekake, og ble utrolig fornøyd med resultatet.


Dagens innkjøp


Brød


Pålegg
Det ferdige resultatet :D
Haha, her geiper Seven til meg :P Hvorfor bruker du sååå lang tid, mamma?Det var herlig å se at kaken falt så godt i smak. Hun fikk riktignok ikke hele kaken - hun har masse igjen til imorgen ;) Hun fikk 1/3 og den forsvant i løpet av noen få sekunder. Også ville hun ikke vekk fra skålen sin, hun stod og sleiket den lenge etter at maten var spist opp. Yey.

Verdens beste og fineste york. Ingen tvil om det!

Nå er det den nyeste episoden av One Tree Hill som står på planen. Endelig en ny episode. Hurra.

En fin kveld til alle.


Omtale: Sally Hansen Vitamin E Nail & Cuticle Oil

16.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Jeg har en tendens til å bli veldig tørr på neglebåndene. Og det som er den største ulempen ved det, er at jeg ikke klarer å la være å pirke. Noe som resulterer i at jeg ender opp med sår rundt neglene. Ikke et pent syn! Spesielt med den dårlige uvanen jeg har - jeg er i overkant kresen, og må sprite/vaske hendene veldig ofte (ja, det er en dårlig vane fordi såpe og sprit tørker ut hendene som få annet!). Derfor er det helt avgjørende for meg å smøre inn neglebånd med en god olje, hver kveld før jeg legger meg. Jeg hadde hatt godt av å smøre de inn flere ganger om dagen, men jeg takler ikke klissete hender/fingre.

Mistanken om at Sally Hansen nå er blitt en ny favoritt innenfor neglepleie, er veldig stor. For denne oljen er jeg blitt veldig veldig veldig glad i Jeg pleier å massere oljen godt rundt neglene mine - det holder med to dråper, så har jeg tatt alle ti fingre. Så pleier jeg også å smøre inn hendene med oljen som er igjen på fingrene mine. Deretter tar jeg på et godt lag med håndkrem, og vips der har du min hemmelighet på silkemyke hender dagen etter. En oppskrift som funker fjell.

Sally Hansen lover at negler og neglebånd skal se sunne ut etter kort tid, og det har jeg fått erfart. Vitamin E skal beskytte og nære.

Jeg blir så oppgitt på meg selv til tider, fordi jeg er så flink til å slurve.. Men den siste uken har jeg tvunget meg selv til å bruke denne hver kveld, og jeg ser en klar forbedring. Neglebåndene mine ser friske ut, og er ikke like dehydret som før.

Oljen lukter ingenting, og begynner å jobbe umiddelbart etter påføring. Det er veldig lett å se, for den trekker overraskende fort inn i huden, til olje å være. Jeg synes det er greit å ha et par slike produkter liggende - jeg tror hyppig variasjon er nøkkelen for at jeg ikke skal gå lei ;)

Oljen har en applikasjonskost, akkurat som standard neglelakker. Noe som gjør påføringen veldig lett. Du påfører akkurat der du selv ønsker.

En olje som jeg liker veldig godt, og som gjør en fremragende jobb. Elsk på Sally Hansen sine produkter Noe av det aller beste jeg vet er produkter som duger!

Jeg bestilte også denne fra eBay.com - jeg ser at feelunique.com dessverre ikke har dette produktet inne per idag :(


Den lille sorte

15.03.2012 i Mote 14 kommentarer


Brr.. Idag ble det litt kjølig igjen! Jeg drømte faktisk om sommer, sol og bare legger inatt. Da jeg stod opp føltes det hele så virkelig, at jeg hadde lyst til å strekke meg etter et skjørt, pumps og en lett topp. Så kom jeg plutselig på at det bare var en drøm, og at det muligens ville blitt litt vel for kaldt om jeg gikk for det plagget jeg drømte om.

Likevel er det ingenting galt i å lengte etter varmere tider. I mellomtiden får vi bare prøve å gjøre det beste ut av det vi har ;) Gleder meg spesielt til temperaturen tillater meg å bruke sommerkjolene mine.

Jeg kom plutselig over en kjole jeg kjøpte for kjempe lenge siden, men som jeg helt hadde glemt. Derfor gikk jeg for den kjolen idag. Følte at jeg måtte bryte opp det sorte med litt farger ;)


Kjole fra Oasis // Belte fra Gina Tricot // Støvletter fra Bianco // Solbriller fra Burberry

Ellers så er det jobb som har stått på agendaen store deler av dagen. Fatter ikke hvorfor jeg gang på gang sier ja til å stille opp, når jeg i utgangspunktet ikke har tid til å jobbe :/ Blæh.

Imorgen skal jeg ta en tidlig helg til gjengjeld :D Det skal bli skjønt, for vi skal nemlig besøke et vennepar av oss Nå må jeg pakke noen ting til morgendagen ;)

Ønsker alle som titter innom en fortsatt fin aften :)


Marni at H&M

15.03.2012 i Mote 11 kommentarer


På selveste kvinnedagen var jeg en av de ivrige som satt ved pc'en klokken 10.00, på slaget, for å prøve å sikre meg noen av plaggene fra kolleksjonen til Marni for H&M. Det tok meg nærmere 45 minutter med oppdatering, før jeg omsider lykkes med å komme inn på nettbutikken. I løpet av kort tid var mye blitt utsolgt, heldigvis ikke i den størrelsen jeg skulle ha :D For en gangs skyld!

Jeg ble ikke så veldig begistret over kolleksjonen da bildene av designet ble avslørt, likevel var det et par plagg som fanget min oppmerksomhet og som jeg visste jeg måtte ha. Og de klarte jeg å få tak i før de ble revet løs.

Etter ca. en uke med utålmodig venting, kunne jeg igår endelig gå på posten for å hente pakken min. Tre nydelige ting. Jeg gleder meg til disse får dekke kroppen min Det var forresten helt villt å se at to hele hyller var fullt opp med poser fra H&M på posten igår :O Jeg mistenker at det var veldig mange som satt og bestilte samme dagen som meg. Ikke rart - det var jo nærmest en umulighet å komme seg inn på nettbutikken.


Silketopp - elsk på fargene og stoffet


Silkekjole - gleder meg til jeg får anledning til å bruke denne :)
Og et sett med armbånd

Armbåndet var egentlig ikke planlagt at jeg skulle kjøpe. Den havnet i handlekurven i siste sekund. Mulig det var den lange nettkøen som forårsaket det kjøpet :P Jeg ble veldig glad over at jeg bestilte de da jeg prøvde de på igår. Utrolig lekre og de gjør så mye ut av seg ;D Tilbehør er utrolig viktig!

Verken kjolen eller toppen er lenger tilgjengelig i nettbutikken deres, men settet med armbånd er fortsatt tilgjengelig. Du finner settet her. I ettertid skulle jeg ønske at jeg hadde kjøpt den ene vesken også, nå kan jeg angre.. Fant den ikke i butikken heller ;(

Alt i alt er jeg meget tilfreds med kjøpene. Plaggene var enda flottere på.

Kjøpte du noe fra Marni at H&M, eller hadde lyst på noen av plaggene? :)


Omtale: Sally Hansen - Nailgrowth Miracle Salon Strengthening Treatment

15.03.2012 i Omtale 2 kommentarer


Jeg har den siste tiden slurvet veldig med neglepleien min, og det syntes veldig. Jeg så meg nødt til å ta meg sammen!! Mine negler er avhengig av pleie for å se bra ut, ellers så blir de svake og brekker fort. Og siden jeg har en jobb som innebærer mye pc, sitter jeg nærmest og stirrer ned på mine hender hele dagen. Derfor er det viktig for meg at det jeg stirrer ned på store deler av dagen, ser noenlunde bra ut ;)

Nailgrowth Miracle Salon Strengthening Treatment fra merket Sally Hansen, skal være et mirakel i en flaske. Merket garanterer 30% lengre negler på bare 5 dager. Samtidig lover den sterkere negler, som ikke brekker/fliser så lett.

Jeg har nå brukt denne i vel over 2 måneder, og jeg e l s k e r den Neglene min har blitt så sterke og fine, og med sterke negler som ikke brekker så lett, følger selvsagt lange negler. Nailgrowth Miracle gir dessuten en helt utrolig glans til neglene. Ser ut som jeg har lakket neglene med flytende diamant :D

Jeg har tidligere brukt Nail Vital Micro Cell 2000, som jeg fortsatt elsker. Men jeg føler faktisk at neglene mine blir enda sterkere og tåler mer med nailgrowth Miracle! Dessuten så føler jeg at neglene blir så blanke og hvite med denne. Jeg blir hele tiden spurt om det er mine egne negler eller om jeg har satt på falske negler. Det er så morro. For nå har jeg lenge slitt med flisete og stygge negler :( Det er også grunnen til at jeg ikke har omtalt noen neglelakker, før den siste tiden da vel og merke.

Nailgrowth Miracle skal brukes på samme måte som Micro Cell 2000. Altså påføres 2 dager etter hverandre, uten at første lag fjernes. Så skal man fjerne lakken, og fortsette prosedyren i 2-3 uker. Deretter kan denne bruke som baselakk så ofte det trengs. Jeg har begynt å alltid påføre denne før jeg lakker neglene med andre farger. Den tørker kjempe fort (megapluss!!), og etterlater neglene friske og veldig glansfulle. Jeg føler at neglelakken jeg påfører over denne får en veldig fin effekt på grunn av glansen som skinner gjennom.

Perfeksjon til tusen.

Andre negleforsterkere har en tedens til å ha en veldig sterk lukt, samtidig med at jeg pleier å svi litt i øynene mens jeg påfører. Jeg opplevde også at jeg fikk litt vondt i neglene med Micro Cell 2000. Selv om det ikke var noe farlig, var det likevel litt ubehagelig. Jeg opplever ingen av de overnevnte "problemene" med denne forsterkeren ;D

På grunn av grunnene nevnt ovenfor, har denne nå blitt min fremste favoritt. Jeg veksler mellom å bruke denne, Trind og Micro Cell 2000 periodevis, for å unngå at neglene mine blir så "vant" til produktene at de mister sin effekt. En perfekt trio som funker fjell for mine negler.

Et produkt som i mine øyne er verdt hver eneste øre. Uten tvil mirakel i en flaske E.L.S.K. Verdt å gi et forsøk dersom du sliter med svake negler som brekker så altfor lett.

Resultatet kan sees her, jeg glemte helt å ta bilde. Og kamera ligger igjen hjemme :P

Jeg bestilte min fra eBay.com, men jeg oppdaget at feelunique.com fører Sally Hansen. Så det er mulig å bestille den derfra, til en rimelig penge.


Neon pink & black

14.03.2012 i Mote 4 kommentarer


God kveld, lesere

For en fin onsdag dette har vært ;) Det var utrolig deilig å utnytte ettermiddagen på annet vis enn jobb, etter gårsdagens jobbmaraton. Rett etter jobb dro jeg tak i min bedre halvdel, og vi endte opp på Aker Brygge. Med hver vår kaffekopp. Litt kjølig var det ved vannet, men Gud så deilig å spasere i sola!

Gatene har begynt å bli fulle av solglade mennesker igjen - jeg synes det er så herlig ;D Jeg klarte ikke å spasere rundt uten jakke idag, ei heller klarte jeg å ta av jakken for bildenes skyld :P Men det får gå..


Jakke fra Whiteout // Neon topp fra H&M // Støvletter fra Forever21 // Belte fra Pieces
Solbriller fra Burberry

Vi hadde egentlig snakket om å ta årets første uteis, men vi endte heller opp med en varm kopp kaffe. Haha. Neste gang kanskje..?

Nå skal jeg kaste kroppen i sofaen, og se litt på dårlig TV, før jeg kaster kroppen i badekaret under rennende glovarmt vann :)

En fortsatt fin onsdag til alle. Nyt.


Give me more of the good stuff


Good morning, sweetness! Håper du har sovet godt i natt.

Jeg sov minimalt - fatter og begriper ikke hvorfor det skal være så sabla vanskelig å komme seg i seng tidlig nok!! :O Jeg angrer like mye hver gang ringeklokka uler. Føles ut som jeg kun har sovet i fem minutter. Jeg lover meg selv å legge meg tidligere på kvelden der jeg tvinger meg selv opp fra senga, likevel skjer det aldri.. Haha.

Derfor er det herlig at vi går mot lysere tider. Det gjør det så mye enklere å stå opp. Også må man ikke glemme effekten av en (eller ti) kopp kaffe ;P

Det er litt sprøtt at vi er halvveis i uke 11 allerede. Det er snart påske, dere :D Jeg gleder meg masse til helg. Da skal vi på helgebesøk hos et vennepar av oss som nylig har kjøpt seg hus utenfor Oslo. Iiih. Så spennende! Gleder meg til å se huset. Jeg har bestilt knallvær, så det skal bli bra ;)

Ellers så gleder jeg meg til å spise proteinvafler når jeg kommer hjem etterpå. De er så gode, at jeg gleder meg med god grunn.

Nå skal jeg fortsette å jobbe med "morgenklubben med Loven & co" i ørene, og sola som varmer ryggen min ;D Bedre blir det ikke.

God onsdag til alle dere fine lesere Postet bildeOrange meets polka dots

13.03.2012 i Mote 18 kommentarer


Soooool. Vååååår Det føles skjønt å kjenne solen varme kroppen. Jeg har sneket meg ut for å ta en aldri så liten solpause, så da tenkte jeg at jeg kunne titte innom her i samme slengen.

Aller mest har jeg lyst til å være ute i finværet, men jeg må nesten vie dagen til all arbeid som venter. Får håpe solen skinner like kraftig, om ikke kraftigere, imorgen ;) Stilen gjenspeiler mitt humør veldig om dagen. Jeg blir så glad og lykkelig av slikt finvær. Jeg er så glad for at jeg kan dekke kroppen med litt lettere klær..


Skjørt fra H&M // Genser fra H&M // Pumps fra Nelly // Veske fra Gina Tricot // Solbriller fra Burberry // Klokke fra Certina

I helgen har jeg forresten planer om å pakke vekk store deler av vinterklærne våre, og heller la vår- og sommerklær dominere klesskapet. Som jeg gleder meg ;);)

Det er med et tungt hjerte jeg nå skriver at jeg må tilbake til kontoret :( Det er så fantastisk deilig å sitte her i solen med laptopen på fanget.

Nyt solen masse dere som har muligheten. Jeg ønsker dere en herlig dag Ikke glem å beskytte dere mot vårsolen, fine mennesker.


Oppskrift: Proteinvafler med smak av sjokolade


God morgen, alle fine Jeg tenkte jeg skulle dele verdens beste vaffeloppskrift med dere nå på morgenkvisten, slik at dere blir inspirert til å lage dere en ekstra god og sunn frokost idag. Eller lunsj/middag :D

Etter å ha nytet solen til det fulle igår, ble jeg plutselig veldig sugen på vafler. Men siden tradisjonelle vafler gir meg magesmerte og gjør meg oppblåst, måtte jeg finne på noe annet. Jeg var for lite kreativ igår til å blande min egen røre, så jeg satte meg ned og googlet litt. Og jeg er veldig glad for at jeg gjorde nettopp det. For jeg fant nemlig verdens beste (er jeg sikker på) vaffeloppskrift. Med sjokolade. Nam.

Oppskriften er hentet fra den fine bloggen til Karoline, og jeg har fulgt oppskriften slavisk. En oppskrift som anbefales på det sterkeste. Disse vaflene er knallgode.

Du trenger (trykk på navnet for å komme til produktet, og ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 $8 (!) avslag på din første bestilling):

3 egg, helst økologiske
4 ss sukrin
1 ts vaniljeekstrakt
1 ts kanel
75 g store (økologisk) havregryn + 0,5 dl vann
150 g havremel
75 g sjokoladeprotein, jeg bruker denne da jeg synes den er best
1 ts bakepulver
2,5 dl rismelk med vanilje
2,5 dl soyamelk eller naturell melkBegynn med å bløtlegge havregrynene i 0,5 dl vann. De trenger ikke å stå lenge, bare mens du blander resten :)

Pisk så sammen egg, sukrin og vaniljeekstraket til du har en jevn røre.

Tilsett så gradvis alt det tørre i eggeblandingen, og visp til alt er godt blandet. Her vil du får en røre med klumper, men det er på grunn av havregrynene. Men bland så godt at havregrynene er de eneste klumpene du sitter igjen med.

La røren svelle i minst 10 minutter. Jeg lot min svelle over middagen, og jeg anbefaler virkelig å la de svelle i ca. 30 minutter. Synes de ble så utrolig gode og rike på smak når de fikk lov til å stå i fred noen minutter ekstra.

Nei, de er ikke svidd. Det er sjokoladen som gir disse vaflene en mørkere farge enn vanlige vafler. Dessuten er disse langt sunnere og godere enn tradisjonelle vafler.

Jeg toppet herligheten med mager vaniljekesam og blåbær, men her kan du bruke akkurat hva du vil. Cootage cheese, syltetøy uten tilsatt sukker, andre frukt og bær, pisket krem, brunost - mulighetene er mange. Disse vil smake fabelaktig uansett hva du velger å ha på.

Beste vaflene jeg noengang har smakt. Og det beste av alt - jeg lå ikke vrengt på sofaen av magesmerter i etterkant. Nicole synes også at disse smakte langt berdre enn vanlige vafler. HURRA!

Disse vaflene er proteinrike og sukkerfattige. Perfekt med andre ord

Næringsinnhold per 100g:

Kcal: 153
Karbohydrater: 17g
Sukker: 0,2g
Proteiner: 10,9g
Fett: 4,1g

Disse må da vel være lov å kose seg med. Ofte! Mihihi ;D

Vel bekomme.


Neon

12.03.2012 i Mote 14 kommentarer


Ååh, for en dag, dere! Og for et vær Solen har virkelig varmet kraftig. Deilig. Jeg har gått uten jakke i hele dag, og her jeg sitter og taster nå har jeg terrasedøren oppe, og nyter den friske luften. Vræl, som jeg gleder meg til vår og sommer. Kan nesten ikke vente. Good times :D

Idag slo jeg til med sterke farger. Det var så deilig å stå opp til solskinn at jeg ikke kunne annet..


Jeans fra Gina Tricot // Genser fra H&M // Topp fra Gina Tricot // Skjerf fra Gina Tricot // Støvletter fra Ilse Jacobsen
Haha, man har ikke mer morro enn man lager selv ;D


Armbånd fra Catwalk // Juvelen (disse har jeg fått helt dilla på)


Veske fra Gina Tricot


Støvletter fra Ilse Jacobsen

Det har vært fantastisk å spasere rundt i området med min bedre halvdel. Det er et eller annet som skjer med psyken min når solen skinner og temperaturen er så behagelig. Jeg får slik en energi ;) Skjønt. Jeg tror gradestokken viste rundt 16 ºC på det varmeste her idag. Varmt og flott.

Nicole kom en tur innom istad, og nå ligger hun som en slakt på sofaen. Sliten og stappmett. Jeg lurer på om jeg skal slenge meg i sofaen ved siden av henne. Jeg har noen herlige oppskrifter på lur, som jeg skal dele med dere. To ord: GLED DERE! Magi.

Nå må jeg sosialisere meg igjen, og kile Nicole litt så hun ikke sovner helt :P

En fortsatt fin mandag til alle :) Håper dere har hatt det fint så langt..!


Tips: Frokosten som gir deg viiiiinger ;)

12.03.2012 i Tips 9 kommentarer


God morgen, alle fine

Det var deilig å våkne idag og se at det var begynt å bli lyst ute :D Innen klokken syv var det blitt helt lyst ute, med sol og det hele. Åå, det er så skjønt.

Veldig mange av dere har spurt meg om tips til sunne måltid som hjelper til med å sette et lokk på søtsuget. Mitt beste råd er frukt og grønt. Det går ikke en dag uten at jeg får i meg massevis av frukt og grønt. Den siste tiden har jeg faktisk begynt dagen med en diger posjon fruktsalat. En start som gir meg masse energi (om ikke vinger :P) og som holder meg mett veldig lenge. Jeg er ikke redd for sukker - ihvertfall ikke sukker som kommer fra frukt. En annen ting jeg bare elsker er mager vaniljekesam. Den inneholder også litt sukker, men jeg tenker ikke engang over det.

Slik så min frokost ut idag.. Denne kan også fint spise til lunsj eller som dessert.

En god blanding av alt vi hadde i kjølesskapet. For at dette skal funke, er det veldig viktig at frukt og grønt dominerer kjølesskapet. Rydd skap, hyller og kjølesskap for alt du ikke vil ha i deg. Kast det eller gi det til naboen (?). Erstatt det heller med frukt og grønnsaker. Slik er det mye vanskeligere å falle for fristelser. Her er virkelig viktig å være sin egen venn fremfor fiende.

Det skal godt gjøres å ikke falle for fristelser dersom de ligger foran øyet på en hele tiden :/ Dersom du skal ha en spisedag, kjøp inn lite. Ikke kjøp inn så mye at du har det i flere dager. Da kan det fort gå litt skjevt. Og skeier du ut veldig en dag - ikke heng deg opp i det. Det er lov. En gang i blant! La det gå, og start med blanke ark dagen etter.

Vil du ha et sunnere alternativ til kesam også, kan du kjøpe vanlig kesam (uten sukker) og blande inn litt vaniljepulver. Det smaker faktisk bedre enn mager vaniljekesam, og inneholder dessuten ikke sukker.

Det er så mye annet godt en kan spise fremfor godteri, kaker og diverse. Likevel er jeg av den oppfatning at kroppen trenger litt av det usunne en gang i ny og ne også. Så lenge det er snakk om kontrollert utskeiing, så ser jeg ikke noe problem i å unne seg noe godt i blant. Husk bare på å spise en mettende og god middag før du setter deg ned med godteskålen. Da orker du mindre, og dermed er sjansen for å spise opp hele skålen mindre :)

Er du på farten og skikkelig sulten, dra innom butikken og heller kjøp deg farris eller brus uten sukker. Kullsyre gir metthetsfølelse. Og det er langt bedre enn å kjøpe en pølse eller en sjokolade. En flaske holder deg mett til du kommer hjem. Der venter det forhåpentligvis noe sunt på deg som du kan spise før du lager middag ;)

Tilrettelegging er nøkkelordet her. Det er ingen vits i å gjøre ting vanskeligere enn de er.

Jeg håper dette var til hjelp. Lykke til, til de av dere som ville ha noen tips.

En superfin uke ønskes alle dere. En uke som startet med solskinn kan ikke bli annet enn bra ;D


Omtale: Illamasqua Intense Lipgloss, Succubus

11.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Verdens fineste rødfarge

Jeg har fått helt dilla på røde lepper. Det er så lekkert. Så da jeg kommer over denne fargen, kunne jeg ikke la være å klikke den hjem :D

Dette er altså en lipgloss fra merket Illamasqua. Det sies at den skal være høyglans, fargepigmentert, non-sticky og fuktiggivende.

Elsker jeg den? Ja!!Jeg synes den er perfekt på alle mulige slags måter. Allerede fra første påføring har denne vært blant en av mine storfavoritter. Succubus har en perfekt rødfarge, og en overlegen holdbarhet til lipgloss å være. Jeg liker best å påføre denne med en kost til leppene, da jeg ikke synes slike plasthoder er noe gode å påføre med. Applikasjonen blir ikke helt presis.

En lipgloss som ikke stripper mine lepper for fukt - tvert om. Det føles ut som den tilfører leppene mine rikelig med fukt, i tillegg til å ha en perfekt farge. Kan absolutt si meg enig i høyglans. Leppene får en nydelig glans med denne. All oppmerksomhet rettes mot leppene.

Noen lipglosser har en tendens til å være klebrig og sticky. Denne kjennes overhodet ikke sticky ut. Det er som å ha et silkelag på leppene. Jeg får myke og glatte lepper av denne glossen.

Lipglossen er svært pigmentert. Det er overhodet ikke nødvendig med masse produkt for å få en synlig rødfarge på leppene. Som med veldig mange andre leppeprodukter, kan også intensiteten her lett justeres.

Intense lipgloss har også en av de aller beste holdbarheten jeg har vært borti når det kommer til lipgloss. Den sitter overraskende lenge på leppene. Jeg har fått positive kommentarer hver gang jeg har brukt denne. Slår aldri feil.

Jeg bestilte min herfra til en elskbar pris. Rask shipping, og god kundeservice. I like.

Elsk x 10000Bugges EFT. og 25-årslag :D


For en lørdag :) Herlig med store og tykke bokstaver. Jeg glemte helt å fortelle dere at jeg skulle i bursdag. Mister Rambo sin bursdag. Halvveis til 50 må jo feires høylytt.

Dagen startet med at jeg måtte en hastetur innom jobben for å levere fra meg arbeid. Det er ikke bare-bare å ha flere hundre tusen kroner på skuldrene, som går tapt dersom man ikke klarer å levere :O Det gikk heldigvis bra.

Deretter var jeg så sulten at jeg holdt på å dåne. Stress = ingen tid til å spise mat. Derfor endte jeg og min bedre halvdel på Bugges EFT. En av de beste spisestedene i Oslo Det er så utrolig koselig der. Og veldig god mat. Mmm..


Menyen
Marinerte oliven


Nam
Haha, med munnen full av oliven - SÅ godt!!


En av de beste vegetarburgeren som finnes!!


Fristelse..

Etter maten var i begge klare for en heiadundrandes bursdagsfeiring..


Flinke Merethe som alltid baker så gode bakst :D


Mannfolk forblir alltid mannfolk - fotballgal


Ahh, herlige cupcakes
Masse godsaker på bordet - farlig
Lakris - beste godteriet som finnes


Så nydelig
Verdens smarteste løsning - så slipper man å fly frem og tilbake til kjølesskapet for å hente seg kald drikke ;)


G e n i a l t !


Fine bursdagsgutten :)


Poledance dronninga ;D


Tihi - begynner å bli godt brisen her ja ;D


Gale, gale, GALE Sluggen som drakk 1 hel liter med øl på 7 sekunder (!!). Fatter ikke at det er mulig.. :O


Damn..


Skjønner ikke at han klarte å stå på bena etterpå, men han er god da


Meg og verdens fineste Merethe

Tema for festen var R, til ære for bursdagsgutten. Det er grunnen til noen av oss var kledd ut ;) Utrolig vellykked og bra kveld. Det er alltid like morro å henge med disse gode menneskene.

Nå skal jeg pleie kroppen etter gårsdagens harde kjør. En fin søndag til alle :D


Smykk deg opp!


Høhø, enda flere smykker :) Jeg tror jeg må slutte å titte innom disse smykkebutikkene.. Øyet mitt ser ut til å like nærmest alt som henger på stativene, og jeg hamstrer med :D


3 forskjellige armbåndssett, alle fra Juvelen

Jeg falt for disse herlige fargene. Også likte jeg veldig godt de platene med skrift - en fin påminnelse å ha med seg i løpet av dagen. Jeg oppdager nye ting på disse armbåndene hele tiden ;) Morro.

Kan ikke annet enn å elske smykker.

Det er lørdag, og solen skinner her i Oslo :D Utrolig fint vær. Nå skal jeg ut i finværet - dere bør gjøre det samme..

En fin lørdag til alleBrown sugah

09.03.2012 i Mote 12 kommentarer


God kveld, alle lekre Er dere klare for helg? Jeg vet ihvertfall at jeg er veldig klar for helg :D Og inngangen har vært fantastisk.

Jeg og min bedre halvdel tok oss en tur ut i finværet. Spaserte rundt og fylte lungene med den deilige luften. Jeg synes at Norge har en magisk natur. Utrolig mye flott å hvile øynene på. Fredfullt.

Det ble litt jordfarger i klesveien idag - brunt og blandet ;)
Sko fra Mulberry // Skjørt fra Vivikes // Topp fra BikBok // Belte fra BikBok // Skjerf fra River Island // Genser fra Massimo Dutti


Armbånd fra Chique/Juvelen // Ring fra Gull Funn // Klokke fra Certina // Neglelakk fra TL design


Halssmykke fra Swarovski

Nå er jeg klar for å luften føttene på sofaen i armkroken til verdens fineste, mens vi ser på en film :D Elsk på fredager - det er så deilig å vite at det er fri dagen etter ;)

En fortsatt fin kveld til dere alle.

Klemmer =)


Omtale: Amazing Cosmetics, Amazing Concealer

09.03.2012 i Omtale 4 kommentarer


Amazing! Virkelig.

Hvor har du vært hele mitt liv? Siden denne kom til meg i posten, kan jeg sverge på at livet mitt har blitt veldig mye enklere! Seriøst. Supermagi i en liten tube.

Da jeg bestilte denne hadde jeg null forventning. Ei heller streifet jeg borti tanken om at denne skulle bli min nye favoritt concealer. Jeg bare bestilte den for å teste noe nytt. Jeg husker ikke engang hvordan jeg kom over dette merket :O

Det første som slo meg da jeg åpnet pakken, var at tuben var altfor liten.. Det synes jeg vel egentlig fortsatt. Concealeren har en kremet konsistens, som er veldig lett å blende ut. Jeg bestilte min i fargen Medium Beige, som passer min hudtone perfekt.

Produktet er veldig enkel å jobbe med, og den kaker seg ikke. Den utrolige gode dekkevnen veier opp for den lille tuben produktet kommer i, for her trengs det virkelig ikke mye produkt for å dekke det som skal dekkes. Concealere til bruk under øynene har en tendens til å gi meg tørre øyepartier, samtidig som de lett kaker seg. Denne gjøre overhodet ikke det. Selv den sarte huden rundt øynene ser ut til å elske dette vidunderproduktet.

Jeg har både forsøkt å påføre concealeren med fingrene og med kost - jeg foretrekker uten tvil en liten kabukikost til øynene. Synes dekkevnen blir mye bedre, samt at påføring blir enklere. Blir ikke så mye kliss på fingrene heller :)

Bortsett fra at jeg skulle ønske denne kom i 1000 ml tuber, har jeg ikke annet negativt å si. Holdbarheten er konge. Den har holdt gjennom alt jeg har utsatt den for. Tårer, regn/snø, powernap, en hel nattesøvn, gniing, stress ... den har til og med holdt ut den ivrige slikkingen til Seven. Alt mulig rart med andre ord :P

Jeg har brukt denne til å dekke imperfeksjoner i ansiktet. Jeg har dog ikke brukt denne så ofte, da jeg ikke har hatt behov for det. Mineral Hygienics har en super dekkevne. Likevel har jeg brukt denne litt i ansiktet bare for å teste. Enda ikke opplevd å få noen urenheter eller nupper av å la denne ligge på huden min. ELSK ♥ Det er ikke ofte jeg kan bruke en og samme concealer alle steder i ansiktet.

Jeg trodde ikke jeg kom til å finne noe som kunne erstatte glominerals, men der tok jeg veldig feil. Amazing Concealer er mitt nye mirakel.

Selvom tuben er en smule for liten, er produktet svært drøy i bruk. Det trengs kun bittesmå mengder for å dekke det som måtte dekkes.

En sikker vinner. Verdt hver eneste øre. Elsk til uendelig. Før og etter bilder kommer så fort jeg får tid :)

Jeg kjøpte min fra skinstore.com.


Med et hint av rødt


God kveld, alle godtfolk

Pes, for en hektisk dag det har vært. Jeg har ikke sittet et sekund idag. Før nå. Det var utrolig deilig å hvile bena etter en lang dag på farten ;) Vi var på jakt etter et nytt kjøkken til svigermor - endelig fant vi noe som falt i smak :D Gleder meg masse til å se det ferdige resultatet. Det kommer til å bli knallfint.

En eller annen gang midt opp i det hele sluttet det å snø. Heldigvis ble det litt varmere idag og. Ikke like kaldt som igår. Også idag valgte jeg å piffe opp den grå hverdagen med litt farger ;) Resultatet ble slik..
High waist bukse fra Pieces // Topp fra Vivikes // Genser fra Massimo Dutti // Støvletter fra lokalbutikk i Malta // Skjerf fra Vivikes


Støvletter fra Malta


Uglesmykke fra Malta


Ring fra Gull Funn // Uglehalssmykke fra Malta


Armbånd fra Hellas

Nå er jeg så svimesulten at jeg er evig takknemlig over å ha en svigermor som står på kjøkkenet og lager lasagne :) Jeg gleder meg til å fylle magesekken med herlig mat.

Ønsker dere alle en herlig kveld videre. Håper den har vært fylt med glede og kjærlighetOmtale: BarryM Lip Liner, Mulberry nr. 9

08.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Mitt første produkt fra dette merket. And I'm in love

Jeg har altfor lenge lett etter en lip liner som matcher min egen leppefarge så mye som overhodet mulig. Det har ikke vært lett, men nå føler jeg at jeg endelig er i mål. Denne er hakket mørkere enn mine lepper, men jeg synes likevel at den er helt perfekt. Ikke for mørk. Det jeg liker utrolig godt med denne er at intensiteten lett kan justeres. Det er bare å være lett i hånden dersom du vil ha en lys farge, og litt tyngre i hånden dersom du vil ha sterkere farge.

Holdbarheten er utrolig god. Jeg påførte denne før jeg føk ut døren igår, og selv etter å ha spist lunsj og drukket altfor mye kaffe, så jeg fortsatt antydninger til lip lineren da jeg speilet meg rundt klokken halv ett. Jeg tror jeg bare touchet opp en gang i løpet av hele dagen. Elsk :D

Jeg har da altså denne fargen i nummer 9, Mulberry.

Jeg synes påføringen går lekende lett. Lip lineren gir en illusjon av større og fyldigere lepper på meg, da fargen matcher min naturlige leppefarge så godt. Jeg har brukt denne omtrent hver eneste dag de siste ukene, og jeg kommer ikke til å slutte.

God holdbarhet, fin farge, lett påføring og elskbar pris. En kan vel ikke ønske seg så mye mer. Jeg bestilte min fra barrym.com til en flott pris. Utrolig rask levering - jeg tror jeg fikk varene mine etter knappe en uke.

Anbefales fra min side. Jeg planlegger flere bestillinger i skrivende stund ;)


Turquoise


Snøen som dekket store deler av Oslo idag hindret ikke meg ifra å kjøre vårlige farger. Jeg tvinger frem våren, ihvertfall når det kommer til klesstilen :D

Jeg fant en bukse sist jeg var på shopping som jeg falt helt for. Denne fargen er en av mine favoritter. Ihvertfall når jeg ikke er så vinterblek som jeg er nå. På en solbrun hud er virkelig denne fargen helt elskbar.


Bukse fra Gina Tricot // Genser fra Benetton // Pumps fra Kurt Geiger


Fjærhalskjede fra Gina Tricot


Fjærøredobber fra Blanco


Fine hunden ♥

Idag hadde jeg egentlig planer om å delta på en pressevisning, men siden parkering i Oslo er helt håpløst, rakk jeg det aldri.. Crap. Utrolig kjipt. Jeg som hadde gledet meg sånn.. Men det endte godt likevel, for etter å ha kjørt flere runder rundt i byen i håp om å finne ledig parkering, valgte jeg til slutt å vende snuten hjemover til min kjære mor. Stedet hvor jeg alltid henter masse positiv energi og godt humør :)

Jeg tok mitt eget råd og snudde situasjonen til noe positivt. Det er viktig å tillate seg å gjøre ting som gjør en lykkelig og glad. Hadde jeg kjørt hjem, så hadde jeg nok endt opp med å klage og surmule over at jeg ikke rakk det jeg skulle. Men siden jeg valgte å dra til mamma, fikk jeg tankene over på noe helt annet og glemte det hele. Seriøst. For i skrivende stund kom jeg på at jeg glemte å fortelle mamma hva jeg egentlig skulle. Haha. Herlig :D

En kjempe fin dag - til tross for at den ble litt annerledes enn planlagt ;) Håper dere har hatt det fint.

Nå skal jeg gjøre meg klar for senga. Jeg må ta igjen tapt søvn (håper jeg klarer det)!


Livet er tildelt for å nytes!


God morgen, alle superfine ♥ Hvordan har dere det denne onsdagsmorgen? Topp, håper jeg!

Til tross for at jeg våknet minst tusen ganger i natt (aner ikke hvorfor), så var jeg overraskende opplagt da jeg stod opp idag. Deilig med slike dager. Selv snøen som dalte ned utenfor virket vakker ;)

Jeg brukte altfor lang tid på badet idag - tente på duftlys og nippet til kaffekoppen mens jeg fikset meg. Det kan fort gå litt tid med på det. En lang arbeidstirsdag er lagt bak meg. Nå er det bare fine dager i vente. Hadde vært deilig om solen også tittet frem igjen.

Uansett, så må vi huske på å nyte livet, dere. Jeg kom over en artikkel igår som virkelig traff meg. Dypt. Jeg linket til innlegget på facebook, men jeg tenkte å linke til det her også. Er ikke dette en tankevekker, så vet ikke jeg.. Her er det erfaring vi snakker om. En ting som overhodet ikke kan kjøpes for penger, men som må oppleves. Derfor synes jeg det er ekstremt stas når eldre mennesker er villig til å dele sine dyrebare ord med meg. Enda en grunn til å elske de som sitter på all erfaringen. Noter med gullpenn, dere!!

Husk å alltid gjøre ditt beste for å snu dagen til det positive. Uansett hvor tung og grå dagen virker i utgangspunktet. Det er viktig å stelle godt med seg selv og være din egen beste venn. Vær snill mot deg selv. Vi er ofte langt snillere mot venner og bekjente enn vi er mot oss selv. Vi er flinke til å være ekstremt kritiske til oss selv. Dropp ting som gjør deg deppa, og fokuser mer på det som gjør deg glad og lykkelig. Du er nemlig din egen lykkes smed.

Senk heller skuldrene, pust dypt inn og vær grei mot deg selv. Hverdagen blir mye enklere da. Og ikke minst: aksepter og elsk deg selv. Akkurat slik du er. Du er unik! ♥

Jeg ønsker alle en herlig dag :D Klem til alle.


Tirsdager = jobb!


Eneste dagen jeg misliker litt i uka, er tirsdager. Det er greit å jobbe, men det blir så kjedelig og usosialt å måtte jobbe hele dagen.. :( Men jeg skal ikke klage. Før var det både tirsdager og torsdager, nå er det heldigvis trappet ned til kun tirsdager. Det går greit å pine seg gjennom én dag i uken, når resten av uken er så fin ♥

Jeg er helt i vårmodus for tiden. Orker ikke tanken på mer vinter, så jeg har planer om å begynne å pakke ned vinterklærne snart. Må gjøre plass til vårklærne ;) Det gleder mitt sinn å se at folk har begynt å bruke farger. Så fresht.

Jeg valgte å kjøre litt farger selv idag. Nytter ikke å sitte på stumpen å forvente at andre skal gjøre det..


Jeans fra Gina Tricot // Topp fra Gina Tricot


Armbånd fra DNKY


Pumps fra Kurt Geiger

Nå må jeg ta opp tråden igjen, og jobbe litt mer.

Ønsker dere alle en herlig dag.


Omtale: Artdeco Lip Passion, 33

06.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


For litt siden satt jeg og bladde meg gjennom bloggarkivet. Alltid morro å se hva slags innlegg man har lagt bak seg. Underveis fikk jeg plutselig øye på et innlegg med bilde av en hel haug med Artdeco produkter, som jeg helt hadde glemt :O Ikke ante jeg hvor jeg hadde gjort av den posen heller.

Etter å ha lett litt fant jeg omsider en pose full av sminkeprodukter fra dette merket. Ja, dere. Slik går det når det er altfor mye som ligger og venter på å bli testet. Jeg får plutselig panikk av å ha de liggende foran meg, og legger de på smarte steder. Og slik blir de glemt.. Ikke dumt å bla seg tilbake i arkivet en gang i blant ;)

Så jeg satte igang testingen..

Det første jeg oppdaget ved dette produktet er at en skal være forsiktig med å ha den i lommen. Eller der hvor det kan bli litt varmt. Den ligner veldig på en leppestift, men konsistensen er veldig kremet. Nesten som en tykk lipgloss. Med en gang den kommer i kontakt med leppene smelter produktet på leppene. Finishen er også mer glossy enn vanlig leppestift.Siden produktet er så glossy, smitter den lett av. Dersom jeg ikke spiser eller drikker mens jeg har denne på, opplever jeg at den holder veldig lenge. Det jeg liker veldig godt med denne leppestiften er at tørre partier på leppene skjules veldig godt med denne. Den stripper heller ikke leppene for fukt, selv om den ikke gir noe særlig med fukt heller. Den lukter ikke noe spesielt, ei heller smaker den så veldig mye. Pluss for det.

Drikker jeg en kopp kaffe, så er produktet så godt som borte. Så holdbarheten er ikke blant de beste jeg har vært borti.

Totalt sett en helt grei leppestift. Fargen var ikke helt riktig match for meg, så denne kommer jeg til å gi videre til mamma som er glad i slike farger ♥

Denne fikk jeg av kjæresten til broren min for altfor lenge siden. Jeg aner ikke hva prisen ligger på, men jeg vet at Artdeco selges i noen parfymerier og helsekostbutikker.


Lykke ...


Er for meg tiden jeg tilbringer sammen med de jeg er glad i. Som for eksempel min bedre halvdel ♥ Det er ikke ofte han er villig til å bli  med meg på shopping, så jeg ble veldig overrasket da han foreslo at vi skulle på shopping sammen idag :D Jeg takker ikke nei til et slikt tilbud, så shopping ble det. Idag fant jeg masse fint - heldigvis ;) Og det var skjønt å titte innom butikkene med mannen, for så å sette oss på café og skravle. Akkurat slik som bestevenner. Som vi også er!

Idag gikk jeg også for midtskill. Forandring. Jeg har ikke hatt midtskill siden ungdomskolen er jeg sikker på :O Jeg er ikke helt sikker på hva jeg synes riktig enda, men jeg har tenkt til å tvinge meg selv et par ganger til.. Ihvertfall ;)


Jeans fra Crocker // cardigan fra cubus // belte fra Zara // ballerinasko fra River Island // skjerf fra Cubus // singlet fra Mango
Ring fra mamma


Ballerinasko fra River Island

Etter en lang dag med shopping var vi så sultne, og som nevnt i forrige innlegg er jeg så matlei at jeg heller dropper å spise fremfor å spise mat jeg ikke har lyst på. Dermed havnet vi på Helt Rå. Utrolig koselig atmosfære. Jeg fikk fort lyst på mat. Mmmm.. Smaker virkelig himmel.


Forrett - grønnsaksblanding


Hovedrett - beste raw salaten noensinne!!


Dessert - raw mintkake med nøttebunnNam, så godt. Anbefaler Helt Rå på det aller sterkeste. Utrolig god mat, hyggelig service, koselig restaurant og mye mat. Forundrer meg ikke om vi hanver her igjen flere ganger denne uken. Så lenge maten frister, så er det langt bedre enn alt annet jeg ikke har lyst på!

En herlig dag jeg håper på mange flere av :D Det er bestandig like koselig å tilbringe dagen med min bedre halvdel ♥ Perfekt inngang til uken. Håper dere og har hatt det fint..


Helgens smykkefangst


God morgen, alle sjeler ♥ Håper dere har det bra og er lykkelige :)

Selv smilte jeg så bredt jeg bare kunne da jeg stod opp og så at det var begynt å bli lyst ute, allerede klokken kvart over seks. Ekstra deilig var det å sitte i stillheten og nyte morgenteen.

I helgen var jeg en tur ute på shopping. Hovedsakelig på jakt etter noen bluser, men jeg fant ingenting fint. Er det mulig? Derimot synes jeg det var farlig mange fine smykker - jeg tror jeg endte opp med halve butikken i handlekurven :O Derfor var det ekstra spennende å style seg idag.


Chique smykker fra Juvelen


Chique smykker fra Juvelen

Jeg synes Juvelen har fått inn masse fint nå, til en veldig rimelig pris. Liker!

Nå sitter foran skjermen med morgenklubben i ørene. Uken kunne ikke startet bedre. Jeg er klar for en lett treningsøkt senere også - jeg trenger et påfyll av energi.

Ønsker dere alle en herlig uke. En ny måned, påsken er rett rundt hjørnet. Gjør en skikkelig innsats :D

Varme klemmer ♥


Omtale: TL Design Nail Laquer, Orange

04.03.2012 i Omtale 6 kommentarer


Endelig fikk jeg brukt denne. En farge som har ligget og ventet på å bli brukt lenge, men som jeg bare har oversett. Jeg synes fargen så litt voldsom ut i flasken, og var usikker på om jeg skulle bruke den om vinteren. For noen dager siden bestemte jeg meg endelig for å ta den frem og være litt vågal :) Solen skinner jo - da passer det veldig bra med slike farger. Vårlig.

Når jeg først påførte den, synes jeg kanskje at den så litt voldsom ut. Men etter at den hadde tørket falt jeg helt for fargen. Den minner meg om en veske jeg har kjempe lyst på. I akkurat denne fargen. Fra Loewe ♥ Perfekt grunn til å faktisk gå til innkjøp av vesken nå, hva? Den matcher neglelakken min. Haha :D

Min første neglelakk fra dette merket, men uten tvil ikke den siste. Jeg elsker den. Konsistensen, applikasjonskosten, fargen og holdbarheten. Alt er bare elsk.

Det første jeg la merke til er hvor utrolig raskt denne lakken tørker. In no time. Wow. Jeg tror ikke det tok noe særlig mer enn et par minutter før jeg kunne bruke mine hender. Og det til tross for at jeg påførte to greit tykke lag. Fargen er veldig dekkende og fin, så det hadde holdt fint med et lag. Siden jeg forelsket meg i fargen og drømte meg vekk om veska, ble det to lag på meg ;)

Lakken ble påført for snart 1 uke siden, og enda ser lakken like bra ut som den dagen jeg påførte den. Veldig godkjent holdbarhet. Jeg liker også veldig kosten - lett å legge på lakk uten å søle til.

En kan vel si at TL Design har lagt igjen et veldig sterkt inntrykk. Jeg fikk denne, og jeg har ikke hatt tid til å søke på nettet. Men jeg skal finne ut av hvor de selger disse og linke. Er det noen som allerede vet, rop ut!! :D


Makihelg :D


Matlysten min er helt på bånn for tiden :( Jeg er så matlei. Derfor fikk jeg et par oppgitte blikk slengt min vei av mamma idag, som sårt lurte på hva hun skulle lage til middag.

Heldigvis løste matproblemet seg til slutt. Da vi spaserte rundt i sofienbergparken med Seven, fikk jeg øye på et par som satt og spiste sushi. Jeg skjønte fort hva jeg hadde lyst på. Flaks at de andre også fikk veldig lyst på det samme ;) Nemlig maki og scampi. Mmm..

Det var så lenge siden sist vi hadde spist sushi, så jeg mistenker det var derfor vi plutselig fikk lyst på det. Alle sammen.

Ellers så var det utrolig herlig å se så mange mennesker ute på gatene. Fint vær = masse liv i byen. Temperaturen er så deilig om dagen. Jeg får ikke noe lyst til å være inne :) VÅR ♥

Håper dere har hatt en fin dag. Nå skal jeg momse i meg verdens beste ostekake, made by mom ♥

Fortsatt fin lørdag til alle!


Omtale: Yes To Carrots C a Softer You, Hand and Elbow Moisturizing Cream

02.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Litt usikker på årsaken, men jeg synes konseptet til Yes To er så morsom, at jeg stadig finner veien tilbake til produkter fra dette merket. Noen av produktene har imponert veldig, andre ikke.

Dette er altså en handkrem, som også kan brukes på albuer. Det første jeg la merke til at jeg testet denne, er hvor fantastisk fort den trekker inn. Også lukter kremen veldig friskt og godt. Jeg vet ikke helt om jeg kan si at den lukter som gulrot - jeg kan ikke helt plassere lukten. Den forsvinner uansett veldig raskt, så det burde ikke ha noe å si ;)

En håndkrem som trekker utrolig raskt inn i huden, og kjennes lett på huden. Overhodet ikke klissete eller fet. Jeg opplever at uansett hvor mye jeg påfører, så trekker kremen inn. Raskt. Og det er et veldig godt tegn.Jeg har hatt denne stående ved nattbordet, og smurt hendene godt inn med denne rett før leggetid. Dagen etter merker jeg har hender og neglebånd er veldig myke. Hendene kjennes velpleide ut. På vinterstid har mine hender og neglebånd vært veldig tørre. Denne kremen har hjulpet meg veldig. Jeg skulle ønske den tilførte hakket mer fukt, men den duger.

Jeg har på følelsen at denne kremen kommer til å være en trofast følge både på våren og i sommer.

En stor tube som inneholder mye produkt. Her får du mye for pengene.

Jeg bestilte min fra feelunique.com.


Puppylove :)


Det finnes ingen bedre måte å tilbringe torsdagskvelden på!!

Med verdens skjønneste valp på fanget, joggedress og verdens beste mamma og kjæreste ♥ Love.

Vi ønsker dere alle en fiiiin kveld. Nå er det nyhetene :)


Tester KMS California på dyr?


Et merke jeg liker veldig godt, det samme gjør min bror. Her om dagen var det faktisk han (!!) som stilte meg spørsmålet om KMS tester på dyr (yeees - deilig å vite at jeg har innvirkning på familien!).

Jeg sendte mail, og svaret jeg fikk lyder som følger:No, KMS California products/ingredients are not tested on animals. We test them only on our...Det er jo ikke annet enn supert. Kort og presist.


KONKLUSJON: KMS California tester ikke på dyr.


    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits