Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Arkiv mned: april 2012

Facebook & Instagram

30.04.2012 i Tips 3 kommentarer


Jeg oppdaterer langt oftere på Facebook og Instagram :) Følg meg gjerne, og legg igjen en kommentar slik at jeg kan følge deg tilbake. Er alltid koselig å bli bedre kjent med leserne mine ♥


Trykk på bildet for å bli generert til siden :)

Håper vi sees der :) Hadde vært veldig hyggelig ♥


Drømmefanger

30.04.2012 i Mote 20 kommentarer


Hallo på andre siden ♥ Jeg kan tenke meg at det er veldig mange som har tatt seg fri idag. Dagen før 1.mai? :) Vi har latet oss veldig idag, så frokosten ble ikke inntatt før for en halvtime siden. Eggerøre med ristet børd. Nam.

Selv om himmelen igjen åpnet seg idag, er det ingen grunn til å innta sofaen. Det er mye som skal ordnes før reisen. Imorgen er det heldigvis meldt fint vær, og da passer det fint med fridag :D Dermed er det viktig å få unnagjort mest mulig idag!

For en tid tilbake var jeg innom Gina Tricot. Da fikk jeg plutselig øye på denne t-skjorten med drømmfanger-trykk. Jeg tenkte meg ikke om, før jeg stod med den i hånda på vei til kassa. Jeg har nå lenge lett etter et slik smykke, uten å helt klare å finne "the one". Derfor ble det en t-skjorte istedenfor, ihvertfall frem til jeg finner et smykke øyet vil ha.

Noen ganger er det så deilig med klær som sitter løst på, slik som med denne. En t-skjorte som kan kombineres med nesten hva som helst av underdel, etter min mening. Fantastisk med slike plagg.
T-skjorte fra Gina Tricot // Jeans fra Gina Tricot // Clutch fra Zara // Pumps fra Kurt Geiger // Øredobber fra Bik Bok // Klokke fra CertinaEllers så føler jeg at jeg er veldig klar for avreise nå. Det føltes ikke helt riktig før jeg hadde tatt farvel med venner som står meg nær.

Jeg har mottatt mail fra noen av dere som lurte på om jeg kommer til å blogge mens jeg er på ferie. Svaret er både ja og nei. Jeg kommer ikke til å prioritere blogging, men jeg skal selvsagt oppdatere dere så mye jeg orker/kan. Så bloggen kommer ikke til å stå dødt i en måned - jeg kommer til å oppdatere. Det er ihvertfall planen :) Det betyr mye for meg at dere gjerne vil at jeg skal blogge underveis. Det er koselig ♥

Jeg håper helgen deres har vært fin. En super uke til alle ♥

Kos


Blomsterprint

29.04.2012 i Mote 11 kommentarer


Ææ, nok en herlig solskinnsdag i hovedstaden :D Det er så deilig varmt, og det føles så skjønt å kunne vandre ute, uten å måtte pakke seg inn. Seven koser seg enormt i gresset, jeg merker fort at jeg må ha kaldt vann tilgjengelig for henne selv når vi går korte turer. Hun blir så fort varm.

Jeg slo til med blomster og friske farger idag. Hva passer vel bedre på en slik perfekt dag? :D Jeg gleder meg til bare ben under dette skjørtet.
Skjørt fra H&M // Top fra Bik Bok // Ballerinasko fra Benetton // Solbriller fra Burberry
Clutch fra Zara

Nå skal jeg gjøre meg klar for neste del av denne fine søndagen. Jeg skal møte noen andre venninner for å ta farvel - skravling i godt selskap kommer veldig godt med på slike dager som dette.

Jeg håper dere har det fint.


Gårsdagen: 3-retters, sol, latter og hygge!

 


God formiddag, alle superlesere ♥

Jeg stod opp ulovlig tidlig idag, med tanke på hvor sent hodet traff puta igår :O En bedre søndagsfrokost ligger nå trygt og godt i magesekken min, og jeg smiler bredt over at solen skinner. Yey.

Gårsdagen var helt fantastisk. Perfekt på alle mulige slags måter. Først ute i solen med fine familien min, så middag på Lawo og deretter uteliv med gode venner. Kan det bli bedre? Jeg tror ikke det. En lørdag hvor det skjedde noe fra vi stod opp til vi la oss - jeg elsker det.

Her får dere et bildedryss - jeg klarte å dokumentere frem til jeg følte at jeg ikke lenger klarte å fokusere på kamera :P På dagen var det vanvittige folkemengder i sentrum på grunn av et løp. Noen gater var mer tettpakket av mennesker enn hva det er på 17.mai. Sprøtt.
Topp & skjørt fra H&M // Clutch fra Zara // Solbriller fra Burberry // Øredobber fra Chique, Juvelen
Krølltopp ;)


Kisses
Armbånd fra H&M


Sko fra nelly.com


Belte fra H&M


Trench coat fra Banana Republic
Vi ble møtt i døren med bobler i glasset :D


Haha.


Forrett


Hovedrett
Rosé


SKÅL


Dessert

Ja til flere slike dager :) Jeg fikk også sagt hadet til venninner og kompiser som jeg ikke kommer til å se noe mer nå, før etter at vi kommer hjem igjen fra ferien fra (USA) ;D Trist, jeg vil gjerne pakke med meg alle. Hoho.

Nå vil jeg nyte solen. Vi skrives mer siden. Kos dere masse.


Mobilblogg: Nightlife in Oslo


Kvelden fortsetter i godt selskap ;) Morro med dager som går i ett fra morgen til kveld - i hyggelig selskap :D

Håper dere har det fint og koser dere minst like mye som meg denne lørdagskvelden :)

Klem


Mobilblogg: Lawo


Hei alle fine :)

Nyter dere solen? I hovedstaden er det stekende varmt - vi koser oss!! ;D Fått unnagjort veldig mye, og skal akkurat til å møte resten av familien ;) Glede.

Jeg har brettet fra meg jakken i bilen - det ble rett og slett for varmt med :) Aah, så herlig med litt varmende sol igjen! Jeg blir så ekstra lykkelig.

Vi skrives senere. Neste stopp er Lawo. Jeg gleder meg til å smake maten der ;D

Klem til alle.


Mobilblogg: God fredag/helg


God kveld, skjønne :)

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og fôret ansiktet med flere ml ansiktspleie og masker. Resultatet ble silkemyk hud :D Det var jaggu på tide - jeg husket plutselig ikke sist jeg pleiet ansiktet :O Krise!

Det skal bli så veldig godt med helg. Etter så mye overtid og arbeid på jobben, kjenner jeg virkelig at kroppen har behov for litt hvile og hygge. I den anledning har mamma bestilt bord til oss alle imorgen :D Jeg forteller mer om det litt nærmere. Jeg kan si såpass; jeg gleeeeder meg ;) En restaurant jeg ikke har besøkt før, selv om jeg har hatt veldig lyst!

Perfekt anledning nå :)

Jeg har straks tenkt til å gjøre meg klar for sengs. Jeg trenger litt flere timer på øyet enn det jeg har fått den siste uken. Gleder meg enormt til å våkne opp av meg selv imorgen ;)

Ellers så vil jeg bare ønske dere en riktig så fin helg :) Måtte den bli kjempe fin.


Oppskrift: Proteinkaffe ala Yasi


Dere som følger meg fast, har en viss anelse om at jeg liker kaffe. Men det mange av dere ikke vet, er at jeg virkelig elsker en god kaffe. Jeg eksperimenterer mye, og idag blandet jeg sammen den perfekt proteinkaffen. En av mine favoritter. Jeg har forsøkt å blande sammen mange ulike hittil, men den jeg blandet sammen idag er uten tvil den aller beste.

Jeg kan tenke meg at det finnes utrolig mange ulike oppskrifter på proteinkaffe på nettet, jeg har aldri søkt. I løpet av dette innlegget skal dere få min sammensetting. Det fristet mer med kaffe etter trening idag, og siden jeg vet at kroppen har bedre nytte av protein etter en treningsøkt, falt valget på en blanding av disse ;) Mmm. Jeg ble i tillegg veldig stolt over oppskriften da min bedre halvdel smakte og ville ha en kopp. Han er nemlig stikk motsatt av meg på denne fronten, da han ikke liker kaffe.

Uansett, her kommer oppskriften. Nyt den. Hver eneste dråpe.

Du trenger:

Kaffe
ca. 2,5 dl melk
1 scoop proteinpulver

Det går veldig kjapt å lage denne. På under 2 minutter vil jeg påstå. Ikke for sterk, og heller ikke for svak. Her trenger du ingen ytterligere søtning. Det synes ihvertfall ikke jeg, da proteinpulveret er søt nok i seg selv.


Vi har Nespresso maskin, så det er denne som brukes til kaffetrakting ;) Jeg lager en kvadruppel kaffe, ellers så synes jeg kaffesmaken forsvinner.


Jeg bruker soyamelk, men her kan du bruke det du pleier å drikke til vanlig. Mål opp 2,5 dl melk, og varm melken litt opp i microbølgeovnen. Bare noen sekunder.


Jeg bruker ikke annet enn Chocorite - synes uten tvil at disse er best på smak


Når melken er varmet opp, tilsetter du 1 scoop proteinpulver i melken. Rist godt.


Hell så melkeblandingen i kaffekoppen din.


Dryss litt kanel på toppen


Rør og NYT. Mmm.

Verdens beste proteinkaffe. Nam.

Vel bekomme.


Military-inspired colors

27.04.2012 i Mote 8 kommentarer


God formiddag, alle mine fine lesere ♥ Er dere klare for helg? I'm!! :D

Jeg skal ikke gjenta hvor mye jeg har hatt å gjøre de siste dagene, da jeg tror dere selv forstår hvor travel hverdagen er siden jeg ikke har blogget. Takk og pris for at Nicole har vært flink til å taste den siste tiden ;) Ut i fra kommentarfeltet, ser det ut til at dere liker hennes innlegg, og det er bra. Fortsett å kommentere, slik at hun ikke slutter. Det er mye morsommere å blogge for noen andre enn seg selv også, så litt respons blir satt pris på!

Nå tvang jeg meg selv til å ta en bloggpause - jeg har egentlig ikke tid. Derfor må jeg være noe kjapp. Tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk, som preges av militær-farger.
T-skjorte fra H&M // Shorts fra H&M // Veske fra Gina Tricot


Belte fra H&M


Armbånd fra DNKY


Ballerinasko fra Massimo Dutti

Jeg har som mål å gå mindre i sorte klær dette året, og det målet har jeg klart å holde veldig bra hittil. Jeg fortsetter, selv om være ikke er helt med oss. Jeg nekter å ta fram vinterklærne igjen, til tross for at det er veldig kjølig ute for tiden :( Heldigvis er det ikke lenge til vi reiser - jeg vil vekk fra denne kulden. Asap!

Håper dere har det fint. Jeg ønsker dere alle en super helg, toppet med alt det beste.

Klem til dere alle.


Mobilblogg: idag blir det tryvann!

27.04.2012 i Nicole 1 kommentar


Gårsdagens bilder. Ja, her var det vel ikke helt normale bilder, men hva kan man si - jeg er jo russ i år, så det får vel gå for denne gang :P Idag er det tid for første runde på tryvann, noe jeg ser frem til. Wooho. Masse russeknuter på gang nå, så vi blogges senere :D

Ha en god helg kjære lesere

- NICOLE

Kort hår?

25.04.2012 i Nicole 15 kommentarer


Hallo :) Jeg har lenge hatt lyst til å klippe bob men aldri turt det, hver gang jeg ser noen som har det får jeg bare enda mer lyst på det. Men jeg har krøller så det vil si at jeg må rette ut håret så og si hver dag noe som ikke frister i det hele hatt. Men det er så fint!

Hva syntes dere? Ja eller nei?

Nå har jeg bare satt opp håret i en hårklype på bildet.

- NICOLE

Tilbake til lesingen

25.04.2012 i Nicole 0 kommentarer


Lagde meg selv en god frukt salat, en litt god start på dagen må man vel ha..

Ha en fin onsdag kjære lesere :)

- NICOLE

Mobilblogg: Uttørket? Ja

24.04.2012 i Nicole 0 kommentarer


Nå er jeg så syk lei av å sitte å lese, etter 4 ukonsentrert timer bestemmer jeg meg for å ta sengen!! 4 Forskjellige helsebøker og 12 kapitler, ønsk meg lykke til. Hater å sitte inne ihvertfall når jeg ser solen skinne. Oh dette er noe dritt :( Men nå skal jeg slutte å klage, tar natten.

Håper dere alle har hatt en litt mer spennende og koseligere dag enn meg. God natt kjære lesere

- NICOLE

Instagram

24.04.2012 i Tips 0 kommentarer


Følg oss gjerne på instagram, der vi så og si legger ut bilder av alt og ingenting :D

<3 Love <3

Taking a nap

24.04.2012 i Nicole 6 kommentarer


Er så utrolig sliten etter en "lang" dag, så tar meg en liten napp før jeg må opp igjen for å lese til prøveeksamen :(

*kisses


-NICOLE

How to: Hjemmelaget duftlys

24.04.2012 i Tips 9 kommentarer


Hei alle lesere. Håper hverdagen deres er fin :)

Fordelen med at jeg ikke blogger, er at Nicole tar fatt og blogger. Hehe. Hverdagen tar all min tid, og jeg får rett og slett ikke tid til å sette meg ordentlig ned for å blogge. Det er mye som skal gjøres før reisen, samtidig så er det kaosmye å gjøre på jobben. En kombinasjon som ikke helt går bra sammen. Jeg håper trykket letter litt snart.

Til tema. Igår overrasket min kjære med noe så fantastisk artig at jeg bare må tipse dere om det. Nemlig å lage duftlys ut av fruktskall. Det ble en god del frukt på oss igår grunnet dette, men det gjør ikke noe. Frukt er godt. Jeg lar bildene tale for seg. Vi brukte appelsin, sitron og grapefrukt, men det er så mye annet som kan brukes.


Du trenger appelsin (eller noe annet) og en kniv. Vær forsiktig.


Så lages det et snitt på tvers av skallet.


Hele veien rundt


Lirk så forsiktig av den nedre siden, altså den siden som ikke har en grønn topp.


Deretter lirkes den andre delen av. Enda mer forsiktig. Det er viktig at den lange stilken ikke blir ødelagt.


Når du får til dette, har du er perfekt grunnlag for det som skjer videre
Ta en olje du har liggende, det kan være hvilken som helst - jeg anbefaler en som ikke lukter noe


Hell oljen godt over "stilken" og rundt skallet
Finn så frem en lighter og tenn på


Her er det avgjørende at "stilken" som skal påtennes har godt med olje på seg


Hold flammen over stilken noen få sekunder


Til det begynner å brenne


Og voila! Plutselig har du det perfekte duftlyset som dufter helt fantastisk.


Den andre delen av skallet kan brukes til pynt på toppen ;)En ting som er veldig viktig å passe på er at bunnen av skallet blir veldig varmt. Derfor er det veldig viktig å plassere skallet på et trygt sted før du tenner på. Gjerne på en glasskål. Denne brenner i omtrent 40 minutter (avhengig av hvor mye olje du bruker), og i løpet av den tiden klarer den fint å fylle omgivelsene med herlig duft. Appelsinduften minnet meg litt om jul. Her kan man gjøre mye morro. Slipp fantasien fri. Og fortell meg gjerne om erfaringer dersom du velger å prøve på dette.

Klem til alle.


nagler nagler nagler

23.04.2012 i Nicole 0 kommentarer

Endelig fikk jeg tak i nagler som jeg kunne pimpe opp litt her og der. Så fant jeg en litt tøff shorts som jeg kjøpte for ca en mnd siden fra GinaTricot, her viser jeg litt kort og enkelt hvordan jeg gjør det.


Disse får man kjøpt på Eday kjempe bilig, eller på arkaden nå husker ikke jeg hva butikken het men den rocka butiken like ved bodyshop 4-3 kr per stykk

 

Sluttresultat

 

Enkelt og greit, var litt hardt når jeg skulle kneppe dem inn i shortsen, ellers som sagt enkelt og greit.

Ble super fornøyd! Den ser drit kul på, denne skal bli mye bruk i sommer tenker jeg meg.

Spørr om det er noe dere lurer på.

- Nicole

Mobilblogg: Russeklar?

23.04.2012 i Nicole 0 kommentarer


Som dere sikkert ikke har fått med dere så er jeg russ år, kan si jeg ligger litt langt etter ettersom jeg først idag var å hentet russelappen! Endelig min tur! Woooho :D

Skal ta et bilde når jeg har den på meg senere, er alene så ingen som kan ta et bilde av meg :(

Men dere får ha fin start på uken
- NICOLE

"Sunn" Nicole

23.04.2012 i Nicole 2 kommentarer


All det usunne på plass, nå er jeg klar for norsk tentamen. Woop woop

Ønsk meg lykke til!

Ha en fin dag kjære lesere :)


- NICOLE

Ut på tur aldri sur..

21.04.2012 i Nicole 5 kommentarer

Da tar jeg turen inn mot sentrum før jeg skal videre på familie middag hos bestemor, blogger direkte fra en fullebussen.. Hoho. Har vært litt snart idag og tatt på meg litt ekstra under jakken og nå kjenner jeg til at det var innmari smart gjort av meg :D

Håper dere har en fin lørdag så langt
- NICOLE

Mobilblogg: Bestevenner

20.04.2012 i Kjæledyr 2 kommentarer


Seven + Nico = Best Friends.

Ekte kjærlighet :) Det er en hobby i seg selv å sitte og se på disse to. Leker så søtt sammen! Elsk.

Håper dere får en fin helg.

- Yasi & Nicole

Mobilblogg: Farvel ettervekst

20.04.2012 i Nicole 2 kommentarer


Endelig skal etterveksten vekk :) Det føles så godt!!

Ha en god start på helgen. Det skal jeg uten ettervekst ;D

- Nicole

Når man har lyst til å gjøre helt andre ting enn det man egentlig skal


God morgen, skjønne :) Håper du har sovet godt.

Jeg la meg klokke halv tre (!!) i natt, og spratt opp av senga allerede klokken seks. Galskap med stor G. Jeg skjønte liksom at jeg ikke kunne legge meg akkurat i det jeg var kommet så godt i gang med USA-planleggingen. USA er stort, og det er så mye vi vil gjøre på den tiden vi har. Forresten, takk for all tips og innspill hittil. Kom gjerne med mer :D

Lysten til å jobbe og gjøre andre hverdagslige ting er plutselig blitt helt borte - jeg vil aller mest bare få planleggingen 100% i boks. Derfor kjenner jeg at jeg må presse psyken maks for å komme meg opp, når vekkerklokken uler. Heldigvis er denne følelsen forbigående. Etter mitt eget hodet er det verdt med underskudd av søvn i noen netter, slik at jeg kan tenke på litt andre ting enn planlegging av denne turen. Planlegging er gøy, men det krever tid og energi.

I disse dager er koffein virkelig min aller beste venn. Jeg er glad jeg hamstret med meg nok kapsler sist jeg var innom Nespresso. Favoritten er for øyeblikket Naora, som kun er tilgjengelig i en liten periode. Den har en fyldig smak som jeg bare elsker.

Også har jeg midt i det hele klippet Seven litt, med hjelp fra mamma. Pelsen hennes begynte å bli altfor lang. Vi merket det spesielt godt når hun tisset. Her er hun i all sin prakt. Hun dulter bestandig etter meg når jeg gjør meg klar om morgenen, uten å vike med blikket et sekund. Hun vet at jeg skal ut, og hun skal forsikre seg om at jeg ser henne. Ja, jeg gir ofte etter og tar henne med på jobb. Det var så mye enklere da hun var mindre, for da var hun ikke like rampete. Nå legger alle merke til henne, og hun elsker oppmerksomheten.

Ååh, jeg får så lyst til å kose henne flat.

En fin tirsdag til alle. Det er som kjent jobb hele dagen på denne siden. Ikke at det gjør noe når det er så grått og vått ute.

Klem til alle.


U to the S to the A


Gi meg en U. Gi meg en S. Gi meg en A. Hva blir det? USA!! :D

Det har ikke gått opp for meg enda, men USA-turen vår er faktisk i boks ;) Og det er ikke lenge til avreise. Jeg gleder meg som en liten unge. Æææ.

Det er ikke til å legge skjul på at de aller fleste drømmer om å reise til USA en eller annen gang i livet. Nå skal vi oppfylle vår drøm, og vi gleder oss faktisk mer enn vi trodde var mulig. Denne turen har krevd mye planlegging, og det har gått veldig mye tid på research. Nå vet dere også grunnen til at bloggen har blitt noe forsømt den siste tiden. USA-planleggingen har tatt veldig mye av min fritid.

Har dere noen tips? Er det noe vi MÅ få med oss? Skrik ut. Ruten er store deler av California og New York. Det er stort sett det vi rekker. Setter veldig stor pris på innspill.

Ønsker dere alle en fin mandag så lenge.


Innkjøp

15.04.2012 i Nicole 0 kommentarer

Nå har jeg endelig fått meg litt tid til over til å blogge litt om hva jeg handlet på fredag sammen med Yasi. Håper dere liker det :D

H&M 149 krGinaTricot 299 kr


Urban 399 kr


GinaTricot 179kr

- NICOLE

 

Før regnet kom..


Hei alle sammen :)

Jeg er så glad for at vi utnyttet finværet til sitt fulle igår, for med vannmengden som spyttes ned fra himmelen idag, frister det med alt annet enn å sette foten utenfor dørstokken. Planen var å vise dere disse bildene igår, men tiden strakk ikke helt til. Vi valgte nemlig å la bilen stå parkert igår, og ta oss hit og dit til fots. Ingen kollektivtransport heller, bare føttene våre. Det er noe vi skal gjøre langt oftere kom vi fram til ;) Magisk.

Vi gikk fra Skøyen til aker brygge, og endte til slutt opp på Oslo city. Dermed var det hele veien hjem igjen. Gjett hvem som sov som stein i natt? Hint: en pelsdott. Utrolig imponerende at hun løp hele veien energisk, hun ville ikke bæres. Bra for oss, for vi hadde nok med å bære oss selv på hjemveien :P


Vi synes det var så fascinerende å se på naturens kunstverk..


Smaken av vår
En liten prinsesse som skulle feires igår - dere skulle sett den pynten :)
Yoghurtis er obligatorisk i slikt finvær - mmmm


Selveste tiggeren :P Hun ville dog ikke ha når hun ble tilbudt - det ble visst for kaldt..


Mye som skjedde, og altfor mange ukjente lyder. Seven liker seg ikke blant store folkemengder, men det er greit at hun venner seg smått til det.


Jeg ble SÅ glad da jeg så at en supersøt dame solgte maiskolber på brygga. Jeg elsker. Heaven.

Selv om vi var ved vannet, synes jeg at det blåste veldig lite. Utrolig behagelig temperatur igår. Glad vi var ute hele dagen. Det gjelder å utnytte fru solskinn effektivt når hun først skinner.

Håper dere hadde en fin lørdag. En fin søndag til alle.


En ny venn


Jeg har fått meg en ny venn, som er en liten hjerteknuser. Jeg oppdaget nylig at blomsterbutikken rett ved siden av oss har fått en herlighet, med navnet Viggo Da jeg gikk forbi her om dagen, måtte jeg se meg to ganger om. Det hørtes ut som om det var et spedbarn som gråt, og det var ikke så mange mennesker å se. Et lite sekund hoppet hjertet mitt i halsen, men like etter dro verdens hyggeligste Grete meg inn i butikken og sa at jeg måtte hilse på papegøyen. En kan vel si at vi fant tonen med en gang.

Jeg blir så altfor rørt hver gang jeg ser hvor glad Viggo blir over å se meg. Eieren selv påstår at jeg er den eneste personen Viggo liker så godt, etter henne selv *Sukk* Jeg jobber med å overtale min bedre halvdel om å gå til anskaffelse av en slik herlighet, men ingen av oss liker helt tanken på å stenge en stakkars fulg inne i et bur :( Jeg vil kjøpe Viggo. Haha, jeg ringer mannen og sier at han skal kjøpe Viggo til meg hver gang jeg går forbi. Og det er ofte - tror han slutter å ta opp halvparten av gangen jeg ringer fremover ;P Jeg er nede og hilser på min nye venn hver gang jeg får muligheten. En fin trening å løpe opp og ned 4 etg. flere ganger om dagen. Bonus.

Det er skikkelig trist å dra fra butikken, for da blir Viggo så trist og skriker. Jeg får helt vondt inn i meg. Mens jeg står der, underholder herligheten på høyt nivå - danser, nikker, snakker, viser meg hvordan man skal åpne et solsikkefrø og hvordan man klatrer. Dere vil ikke skjønne hvorfor jeg er så forelsket, før dere få se kjemien mellom oss. Haha. Selv min kjære ble imponert. Fleipet til og med om at Viggo var smartere enn Seven (at han våger, godt lille skatten min ikke hørte det han sa!!). Selv sære Seven liker Viggo. Sitter med hodet på skakk, og følger nøye med Det hadde vært morro å få til en liten videosnutt (note to self). Helskjønt.

Jeg liker min nye venn. JA til dyrevenner :D De er best.


Bildedryss: Gårsdagens persiske aften og shoppingrunde :)


God formiddag, alle som er innom ♥ Håper dere har det fint.

Vi hadde en helt fantastisk dag igår. Maten på Shayan bestod med glans, og det kommer fra en som er kresen på mat! Hyggelig sted, god service, fin innredning, avslappende atmosfære og knallgod mat. Det kan ikke bli bedre i min verden. Jeg skal la bildene tale for seg. Enjoy! We did.

Etter saumfaring av samtlige butikker i Oslo, hvilte vi bena omsider på Steam på Eger. Deilig caféhygge.


Fine Nicole :)


*Jafs* Haha.


Nicole er så snill at hun oppdaterer bloggen ;D


Aaah, soyalatte in my heart!


Pynt
Haha. Klovnen ♥ Love you, sugar :-*


Mmmm ♥


Fine ord

Etter å ha hvilt bena litt, og fått litt kaffeenergi, møtte vi resten av gjengen og vendte snuten mot Shayan.


Oh my, jeg ble helt forelsket i denne klokken. Tøff, ikke sant? Jeg synes ihvertfall det! :)


Piano ♥


Jadda, Nicole er overALT ♥


*Savn*


Iransk salat - smaker himmel, men vi alle var enige i at pappa sin smaker langt BEDRE!!


Alt gikk likevel ned på høykant :D


Iransk yoghurt, med hvitløk. Smaker SÅ godt.


Denne retten kalles chel o kebab, og er virkelig noe alle iranere ELSKER. Personlig har jeg aldri likt det siden jeg ikke kan fordra kjøtt, men jeg pleide alltid å spise kyllingversjonen av denne retten. Som smaker 100000 ganger bedre etter min gane.


Alle de andre spise dette, mens jeg..


.. spiste auberginer. Smakte kjempe godt. En av de aller beste jeg har smakt. De har også fisk på spyd, men dette må man ringe og bestille på forhånd. Next time! Det beste man kan få på spyd.


Mmmm - VIL HAEr du nysgjerrig på iransk mat, eller har lyst til å sikre deg en fin aften, gi Shayan en sjanse. Jeg ble selv veldig positivt overrasket over servicen, maten, atmosfæren og bare hele settingen. Det er faktisk den første iranske restauranten jeg har lyst til å gå tilbake til, og jeg har spise på veldig mange. Her i Oslo altså.

Takk til alle som gjorde kvelden så fin ♥ Dere er best!

En nydelig lørdag til dere alle.

Virtuelle klem til alle.


Mobilblogg: Shopping! :D

13.04.2012 i Nicole 2 kommentarer


Etter en herlig shoppingtur, tok vi en liten kaffepause på Steam før vi tar turen videre igjen :D

Ønsker dere en god start på helgen kjære lesere

- NICOLE

Endelig fredag :D


God morgen, alle fine lesere Håper dere alle har det bra.

Som dere sikkert har fortstått ut ifra den sløve bloggingen, er jeg fortsatt i feriemodus etter påsken. Dessuten er det så altfor mye å sette fingrene i om dagen, at bloggen rett og slett blir noe nedprioritert. Jeg skal prøve å skjerpe det litt inn. De av dere som vil kan selvsagt følge meg på Instagram - yasiiiii (yasi_t). Nicole sin finner du dersom du søker på nicolemariam. Vi begge er veldig flinke til å oppdatere der, så det hadde vært morro om du hadde fulgt oss ;)

Idag er det shopping med Nicole, før vi skal på persisk aften. Gleder meg masse. Iransk mat er kanskje noe av det beste som finnes, ved siden av Sushi. En smaksopplevelse jeg anbefaler alle å prøve en gang. Etter min gane lager mamma de aller beste rettene, men ikveld skal hun få fri. Vi får heller la kokkene på den iranske restauranten Shayan få muligheten til å imponere ;)

Med andre ord er jeg klar som et egg for helgen. Nå venter kaffekoppen på meg. Ikke at jeg trenger det, for kroppen renner snart over av energi, men kaffe er så godt at den ikke kan droppes.

En fin fredag til alle Jeg håper helgen deres blir fin.

Klem til alle.


And the winner is..


ME!! :D

Alltid like gøy å vinne. Jeg deltok for litt siden på en konkurranse som fine Sandra hadde, og jeg ble den heldige vinneren. Idag dumpet endelig produktet i postkassen, og jeg gleder meg til å starte testingen!

Det er ikke ofte jeg tester tannkremer, så dette blir spennende. Jeg skal selvsagt oppdatere dere så fort jeg har dannet meg et inntrykk.

Ønsker alle som er innom en herlig torsdag :D Jeg har enda ikke kommet meg helt etter påskeferien. Jeg er fortsatt i feriemodus..


Omtale: Milani Eye Tech Liquid Eye Liner, 01 Black

11.04.2012 i Omtale 1 kommentar


Jeg har fått et nytt favorittmerke! Milani

Flytende eyeliner har aldri vært min greie. Jeg har aldri helt hatt teken, til tross for at jeg synes slike eyelinere gir en langt mer vakker og glamorøst look, enn kajal. Jeg har til nå brukt en fra MAC (omtale kommer - sjokkerende at jeg enda ikke har skrevet omtale av den!!), men helt siden Milani dumpet ned i postkassen har ikke MAC sin geleyeliner blitt rørt. Endelig kan jeg også nyte dette herlige resultatet av flytende eyeliner. For Eye Tech er latterlig enkel å bruke. Selv for en som meg - med en tålmodighet tilnærmet lik null.

Produktet likner en liten penn, med en liten pensel på hodet. Applikasjon går veldig enkelt - jeg fant teknikken nesten med en gang. Skal du ha en tynn strek, gjelder det å holde pennen tilnærmet vinkelrett når du jobber. Jo mer du øker helningen på pennen, desto tykkere strek får du. Utrolig praktisk dersom du vil ha en tynn strek innerst på øyelokket, for så å gjøre linjen mer kraftig jo lengre ut du kommer.Resultatet er en perfekt strek, som er kullsvart og som gir et nydelig resultatet. Jeg har alltid ment at resultatet man får med en flytende eyeliner ikke kan fås med noe annet. Og det mener jeg fortsatt. Ihvertfall etter at jeg nå har begynt å bruke det selv, og ser hvor perfekt det ser ut i speilet hver gang.

Eye Tech sitter som støpt. Jeg har nå brukt denne i noen måneder, både på korte og altfor lange dager. I regn, snø og varme - den har holdt gjennom alt. Jeg har til og med ved flere anledninger gnidd meg selv i øyet, ubevisst, men den har ikke tatt skade av det. Den er ikke vannfast, så den fjernes enkelt med vann. Likevel merker jeg at rester er synlige dersom jeg slurver. Her er det lunkent vann som gjelder - kaldt vann funker så og si ikke.

Pennen skal ristet før bruk, og det er overhodet ikke slik at applikasjonskosten "tørker" mens man holder på. Jeg rister kun en gang før bruk, og det holder fint til begge mine øyner.

Et supert produkt som har blitt en stor del av hverdagen. Jeg virkelig elsker dette produktet.

Jeg bestilte min herfra, og har definitivt ingenting negativt å si verken om pris, shipping eller frakt. Alt er bare elsk.


Mobilblogg: En helt "vanlig" påskemandag ;)

09.04.2012 i Nicole 0 kommentarer


Verdens beste hjemmelagde Mojito by Nicole :)

Håper dere har en herlig kveld :) Det har vi :D

- Nicole

Mobilblogg: Nyoppdaget favoritt


Aah, butikkene er stengt og kjølesskapet begynner å se rimelig tomt ut.. Dermed må man ty til det man har i skapet! Og idag fant jeg en ny favoritt kombo.

Mager vaniljekesam med Cacao Bliss - en kombinasjon som er magisk! Smaker så godt at jeg tror jeg blir nødt til å fylle kjøleskapet med masse kesam. Og hylla med masse Bliss. Mmm..

Anbefales! Prøv :):)

- Yasi

Oppskrift: Sunne middagspannekaker


God søndag, folkens :D Håper dere har hatt en fin påske så langt. Nå er det dessverre ikke lenge igjen av denne fine høytiden, men den har vært så fin så lenge den har vart! :) Jeg har hatt det SÅ fint, med masse fine folk. Det har riktignok resultert i lite blogging, men jeg regner med at dere har hatt masse annet å gjøre enn å sitte foran pc'en.. :)

Idag tidlig ble det servert rykende ferske middagspannekaker til frokost, siden frokosten ble inntatt såpass sent idag (det ble litt sent igår, for å si det slik) :P Oppskrften er hentet fra kokeboken 100% naturlig, som for øvrig er den beste kokeboken jeg noensinne har bladd i. Den anbefales på det aller sterkeste!! Alle oppskriften fra den boken har falt glatt i smak. Hos oss alle.

Det går kjapt, det er sunt, enkelt og smaker kjempe godt. Bedre kan det ikke bli.

Du trenger:

2 dl Jytte - jeg brukte teff, men original funker like bra
½ dl havregryn
½ ts salt
2 ss sukrin
3 egg
4 dl melk - jeg brukte soyamelk

  • Bland alt det tørre
  • Tilsett egg og melk
  • La røren stå og svelle i noen minutter, før de stekes i en varm og godt smurt panne. Jeg pleier å bruke kokosolje til steking, i dette tilfellet den uten smak.

Om ønskelig kan du tilsette bacon, ost, skinke, grønnsaker, frukt ol., før pannekakene stekes.

Jeg serverte med mager vaniljekesam og masse bær. En smaksopplevelse som kun må oppleves, da den ikke kan beskrives!

Mektige pannekaker som metter.

Vel bekomme.


Girlsnight out - Persianstyle

Idag tok Yasi og jeg turen ut i oslo nattliv. Hehe, nå sitter jeg faktisk å mobilblogger fra Mona Lisa:) stor koser oss så langt og drekkkka er servert:D

Håper dere har hatt en fin lørdagskveld så langt så ønsker vi dere en fin påskekveld.

Klemmer
- Nicole

God påske alle sammen ! :D

Da ønsker Yasi og Nicole alle sammen en god påske! Vi starter påsken vår med en god fruktsalat og litt pisket krem 'mmm og håper på et litt bedre vær imorgen når vi tar turen inn mot byen:)

Ha en fin dag kjære lesere.

- Nicole & Yasi

God påske


Titter bare innom for å ønske dere alle en god påske. Enten om dere tilbringer den hjemme, på fjellet/hytta eller i utlandet :D

Jeg håper dere har det bra i godt lag. Nyt fridagene og roen. Det er ikke hver dag man får oppleve det.

Måtte dagene deres være fylt med masse glede, kjærlighet og lykke! =) Ta godt vare på hverandre.


Omtale: Sally Hansen VitaSurge Growth Gel

05.04.2012 i Omtale 4 kommentarer


Sliter du med svake negler som tåler lite? Gi Sally Hansen et forsøk!

Jeg føler neglene mine har blitt helt "nye" helt siden jeg startet å bruke neglepleie fra Sally Hansen. Men alt dette har jeg skrevet så mange ganger før, at jeg ikke gidder å gjenta meg selv. Alt jeg kan si, er at merket er veldig verdt et forsøk, dersom du føler at ingenting annet har hjulpet..

VitaSurge Growth Gel bestilte jeg i utgangspunktet bare fordi jeg synes produktet så veldig tøff ut. Haha ;) Små blå bobler i grønnaktig (Shrek) gugge - det måtte testes! :D Enkelte ganger er det så være så nysgjerrig plagsomt. Veldig og.For det første, produktet lukter nam. Litt som godteri. Som navnet tilsier, er dette en gel som skal masseres godt på neglene. De små blå kulene smelter lett, noe som fører til en grønnblå gel på neglene. Gelen trekker raskt inn og etterlater ingen farge, så det er ikke nødvendig å sitte og vente i all evighet med å lakke neglene, dersom det er planen etterpå.

VitaSurge Growth Gel er fullstappet med vitaminer (les A, C & E), som skal tilføre rask næring til neglene. Produktet har til hensikt å gi sterkere negler, som vokser raskt på sunt vis.

Absolutt et bra produkt, som kommer godt med. Likevel føler jeg at det er andre produkter jeg heller ville ha valgt fremfor denne. Den er utrolig god å ha i samlingen, men ikke det første produktet jeg ville ha valgt i samlingen. Jeg har selv erfart at Sally Hansen sine produkter hånd i hånd funker knallbra sammen. Derfor er ikke denne gelen et bomkjøp for meg, langt i fra. Jeg har den i veska til enhver tid, og smører den på neglene etter behov. Skal man ha lange og sterke negler, er det überviktig med god og riktig pleie. Ihvertfall for oss som ikke er velsignet med det fra fødselen.

Jeg kjøpte også denne fra eBay.com, da fra denne selgeren som jeg er veldig godt fornøyd med


Forever happy :)

03.04.2012 i Mote 4 kommentarer


Hei alle fine mennesker Håper alt er i beste velstand!

Jeg nyter dagene i solen - idag må jeg likevel ofre soltimene for litt arbeid.. Men det er ingen grunn til å henge med hodet for det. Når kontoen fylles, er det mye å smile av ;D

De siste dagene har jeg brukt altfor mange timer på å rydde leiligheten. Alt som heter vintertøy er pakket godt ned, og klesskapene er heldigvis strøkne nå. Det eneste som gjenstår er å rydde vekk alt som er pakket ned, samt grundig rengjøring av gulv og støv.

Under oppryddingen kom jeg over mange plagg som var gått i glemmeboksen. Deriblant dette søte skjørtet som jeg fikk av mamma for lenge siden ;) Det jeg liker spesielt ved dette skjørtet, er de oppmuntrende ordene som er brodert på :)
Skjørt fra KappAhl // Topp fra H&M // Ballerinasko fra TopShop // Veske fra Micheal Kors // Ponchoen er en gave


Halssmykke er en gave fra min kjære svigermor ♥
Free your mind


Sol og varme - mmmm..

Synes det var på tide å ta skjørtet frem, og la den få pryde kroppen. Gleder meg til temperaturene tillater bare ben :) Det skal bli så bra.

Ønsker dere alle en riktig så fin tirsdag videre. Nå må jeg fyke avgårde!

Klem til alle.


Min komplette hudpleierutine per dags dato

03.04.2012 i Hudpleie 7 kommentarer


Altfor mange av dere har helt siden OBAGI sendt mail eller lagt igjen en kommentar som etterspør min hudpleierutine. Siden den ikke har vært helt komplett på lenge, har jeg ikke svart noen av dere ordentlig på det spørsmålet :( Jeg har testet mye i løpet av det siste året, både økologisk, organisk, vegansk, naturlig .. listen er lang, men veldig få har falt i smak. Jeg merker at jeg støtt og stadig faller tilbake til merker som jeg føler virkelig gjør noe positivt for huden min. Som har det lille ekstra. For det er nettopp det som skiller gode produkter fra dårlige. Og det er nettopp det huden min trenger.

Nå vet dere grunnen til at jeg aldri har svart helt ordentlig på spørsmålene deres rundt hudpleierutinene mine. Jeg lovet også veldig mange av dere å komme med et innlegg så fort jeg hadde en rutine på plass, og idag er dagen her.Jeg er fortsatt trosfast mot OBAGI. Jeg har ingen planer om å ikke være det! Rens og toner blir brukt på fast basis, hver morgen og kveld - jeg har enda ikke funnet produkter som duger mer. I tillegg bruker jeg hele serien, da med tretinoin kremen og hele pakka, 1-2 ganger i uken. Huden min flasser ikke, fordi jeg bruker produktene med noen dagers mellomrom. Altså på f.eks. mandag og torsdag.

C-serumet og øyekremen fra OBAGI er også faste følger. Disse bruker jeg på kveldstid, da huden min trenger mer fukt og pleie på denne tiden. Da sammen med Aroma White C+ fra Decléor. En super nattkrem som virkelig bleker flekker på magisk vis.

På dagtid bruker jeg Critical Care som dagkrem og solbeskyttelse fra OBAGI, da over Continuous Renewal Serum (for sensitiv hud). Dette serumet bruker jeg nå fordi huden min plutselig reagerte noe voldsomt på Mineral Hygienics (jeg har enda ikke turt å prøve å finne ut om det var kosten eller foundationen jeg reagerte på..). Øynene får tilskrekkelig pleie med Aroma Solutions og Moisture Defense Antioxidant.

Der har dere min komplette dag- og kveldshudpleierutine. Masker blir påført 1-2 ganger i uken, og huden skubbes rett før masken legges på ;) Omtaler av masker og skrubb ligger ute allerede. Disse har jeg ikke byttet.

Håper innlegget var nyttig for de av dere som har lurt. Husk at det ikke nytter å kopiere andres hudpleierutiner, da alle har forskjellige hud. Prøv heller å finne ut hva huden din trenger og har behov for :)

Lykke til!Good night :)


Jeg og Seven titter bare kjapt innom for å ønske alle dere fine lesere en fin kveld. Sov godt og drøm de fineste drømmer ;D

Håper dagen deres har vært fin :)

Klem til alle.


Våren er her - tid for manikyr og pedikyr


Dagens manikyr og pedikyr er veldig inspirert av sesongen vi går mot :)

Lyselilla baselakk, med små blomster som dekorasjon. Passer perfekt for våren. All lakk som er brukt er fra Sally Hansen, alt fra base- til topplakk ;)


Omtale: Sally Hansen Triple Strong Nail Fortifier

02.04.2012 i Omtale 5 kommentarer


Som skrevet tidligere, slet jeg en periode veldig med svake negler. I denne perioden bestilte jeg det meste av negleforsterkere, da også selvsagt fra merket Sally Hansen.

Triple Strong Nail Fortifier skal være den ultimate negleforsterkeren, som lover å gi beskyttelse og styrke. Denne lakken skal danne et beskyttende lag over neglene, som skal beskytte dem mot å brekke og flise. Lakken legger seg nesten som et tynt lag akryl over neglene, og som kjent brukes jo akryl når det skal legges kunstige negler.

Akryl er et utrolig sterkt middel som tåler en god del. Det er dog ikke slik at neglene tåler all verdens.Jeg har nå brukt denne lakken en god stund, og synes den funker kjempe bra. Resultatet er eksakt som en standard blank lakk, forskjellen er kanskje bare at med denne får du en veldig unik glans på neglene. Akryleffekten er meget svak, og tynt. Så den merkes det ikke noe til.

Lakken lukter bittelitt sterkt, men ikke noe ubehagelig. Den skal påføres i to lag på rene negler, enten alene eller som en underlakk. For best effekt skal lakken påføres hver 3.dag.

Etter at jeg begynte å anvende denne lakken, merker jeg tydelig at neglene mine tåler det lille ekstra.

Triple Strong Nail Fortifier tørker raskt, selv om det skal påføres to lag. Min erfaring er at de Sally Hansen produktene jeg har testet hittil, gir neglene en veldig unik glans. Denne er intet unntak. Jeg har ved flere anledninger droppet en fargelakk over denne, ene og alene fordi jeg synes neglene får slik en fin glans med kun denne.

Når alt kommer til alt, er Sally Hansen et merke som har gjort veldig mye for mine negler. På kort tid. Jeg merker at jeg bare fortsetter å bestille mer, for jeg føler meg så trygg på merket. Et eller annet inn i meg sier at Sally Hansen ikke skuffer.

Denne ble kjøpt på eBay.com. En trygg og hjelsom selger, som sender ut varene kjempe raskt. Denne selgeren anbefales veldig. Veldig gode priser på produktene er det også.


Spis mer proteiner i kosten!


God ettermiddag, fine lesere. Blogg.no hadde nok en gang problemer, derfor ble det ingen blogging før nå.

Håper dere har hatt en fin helg?! Hvordan kan man ikke ha det bra når man har fri, og solen skinner? ;P

Idag tidlig hadde vi vårt første måltid ute på terrassen for sesongen. Vi kunne ikke annet enn å sette oss ute i solen, da jeg åpnet terrassedøren og innså hvor deilig temperatur det var. For anledningen kokkelerte jeg de berømte proteinbrødene, som virkelig smaker himmel. Med en kopp soyalatte ved siden av, hadde jeg faktisk ikke behov for å spise før langt ut på dagen.Vi går mot varmere tider, noe som for mange betyr bikinisesong. Det er nå de aller fleste blir litt ekstra oppmerksomme på hva de putter i seg, og vil helst at formen skal være best mulig til sesongen.

Mitt aller beste råd er å inkludere proteiner i kosten. Masse proteiner. Protein er et rent mirakelmiddel. Det metter lenge, og denne metheten vedvarer veldig lenge. Dessuten får kroppen bra næring. Dessuten bruker kroppen en god del energi for å fordøye proteiner. Og det er et pluss.

Ellers så har en ordentlig opprydding av leiligheten vært dagen min. Alle vinterklær er nå så og si pakket vekk, og det føles så godt! Litt ut på ettermiddagen måtte vi ha litt sol, så vi tok oss en spasertur.Fantastiske omgivelser, perfekt temperatur og den beste følgen - søndagen min kunne ikke blitt noe særlig bedre. Jeg håper dere alle har hatt det fint.

Klem til dere alle.    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits