Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Arkiv mned: juni 2011

OMTALE: MAC LUSTRE SOPHISTO

30.06.2011 i Omtale 6 kommentarer


Unik! En farge som falt virkelig godt i smak da jeg ikke hadde noe liknende i min samling.

Jeg er fan av lyserosa leppefarger, derfor så styrer jeg unna farger som ser mørke ut i innpakningen. Grunnen til det er at jeg personlig synes at jeg ikke kler mørke farger, og det har jeg også fått bekreftet. Gud velsigne ærlige venner og familiemedlemmer.

Jeg husker ikke helt hvorfor denne havnet hos meg.. Det er fortsatt et mysterie for meg. Jeg husker godt at jeg bestilte den fra acw, men hvorfor aner jeg ikke. Hadde jeg sett på denne fargen i butikken hadde jeg lagt den fint tilbake på plass, snudd på hælen og strukket meg etter neste produkt. Noe som hadde vært meget synd da fargen har falt veldig godt i smak.

Elsk på fargen. Virkelig. Jeg er helt fortapt. Det jeg liker mest med denne fargen er det at den inneholder et svakt hint av shimmer/glitter. Noe som gir en illusjon av friske lepper som gløder. Fantastisk. Ingen antydning til tørre lepper, og god holdbarhet.

Genialt at fargeintensiteten kan kontrolleres. Et strøk gir liv til leppene, mens flere strøk tilfører både farge, liv og en hel bøtte med glød :D Resultatet er shiny og ikke matt. På bildene har jeg påført 3-4 strøk.

Sophisto er en farge jeg tipper vil passe de aller fleste hudtoner, muligens de bleke bedre enn de solbrune. Leppestiften er enkel å påføre, stjeler ikke fuktighet fra leppene og sitter som et skudd med litt primer som base.

Jeg kjøpte min herfra. Lynrask shipping og masse utvalg. Samt lommebokvennlige priser, off course :)
NEWS

30.06.2011 i Mote 10 kommentarer


Dobbel lykke ♥

Jeg elsker mine to nye par herligheter. For litt siden gikk jeg meg helt bort på Nelly.com. Kjedesurfing er kjempe farlig for lommeboken :O Jeg fikk øye på disse to skattene, men jeg lukket raskt fanen. Jeg trenger jo ikke flere par sko nå (øhh.. Yeah right).

Love at first sight? I believe so. For siden den dagen har jeg tenkt mye på disse to. Mye! Her om dagen vant min indre stemme (bombe) og jeg klikket disse hjem. Det er så vanskelig å la være når slike godsaker kun er et par tastetrykk unna. Likevel finnes det ikke engang et hint av anger i meg. Ihvertfall ikke med en gang jeg fikk skoene på. En drøm å ikke bare se på, men også gå i. Perfeksjon.


Sugarfree Shoes / LisetteSugarfree Shoes / Joanna

De kostet ikke akkurat all verdens heller, så jeg så ingen grunn til å la være å klikke de hjem. Nettshopping er skummelt.

Sammen med disse fulgte også bursdagsantrekket mitt :D Ja, jeg vet jeg er altfor tidlig ute, men nå kan jeg ihvertfall roe ned nervene ;) Kjolen passer perfekt til de hvite og sorte pumpsene. Wiii.

Jeg klikket også hjem en fin strandveske i samme slengen, for en sommer uten strand går ikke. Den får dere selvsagt se når jeg finner anledning til å bruke den.

Lenge lever sommeren! :D Det eneste som mangler når er mer sol og varme.

Nå er det ikke lenge til helg, og jeg gleder meg som en liten unge.
BISLETT FALAFEL


Ja, så havnet vi på Bislett kebab da. Si, si, de har vegetariske alternativer ;) I motsetning til meg (som velger salat), velger alltid min kjære junk food dersom han skal bestemme hva vi skal spise. Det er forsåvidt greit, for det smaker så himmelsk godt, men jeg angrer alltid i etterkant. For når vi spiser salat sitter jeg ikke igjen med en vond og tung mage senere. Jeg vet ikke helt hva det er, men magen min er ikke særlig glad i junk food. Slik har det bestandig vært. Jeg stemte for sushi, men jeg så det lengselsfulle blikket til min bedre halvdel som skrek: "juuuuuunk" :P Hva gjør man ikke for de man elsker? Så vi havnet på Bislett kebab.


Haha, flagrende hår - Veske fra Italia // Buske fra Spania // Sko fra DinSko // Briller fra Burberry // Singlet fra Cubus // Klokke fra Certina // Smykker fra Snö


Namme

Jeg ville aller helst snu i døra da jeg fikk øye på den milelange køen i sjappa, men jeg tvang meg selv inn. Jeg skjønner veldig godt grunnen til den lange køen - de lager jo så god mat.

Vi gaflet i oss falafel-kebaben i solen og nøt varmen. Elsk på solskinnsdager ♥ Så var det hjem og rett til postkontoret for å hente pakken fra Nelly.com. Godsakene får dere se imorgen :D Jeg er så happy.

Nå vurderer jeg faktisk å legge meg for øyelokkene kjennes som to meget tunge bly. Dessuten er det opp veldig tidlig imorgen - for en bombe..

Håper alle har hatt en fantastisk onsdag =)
OMTALE: HELLY HANSEN LIP CARE SUN PROTECTION SPF 20

29.06.2011 i Omtale 2 kommentarer


Jeg ante ikke at det fantes Helly Hansen leppebalm med solfaktor, men man lærer vel noe nytt så lenge man lever. Denne fikk jeg av en svært hyggelig selger sist jeg var og storshoppet. Mulig fordi jeg stod over bollen med hele meg og så nysgjerrig på balmene?! :PJeg hadde ikke noen særlige forventninger til den, og det tok litt tid før jeg mannet meg selv til å teste den. Jeg må slutte å forhåndsdømme produkter, altså!! Jeg ble positivt overrasket da jeg testet den for første gang - mulig det kom av at jeg ikke hadde noen særlige forventninger til den..

Produktet smelter lett på leppene og lukter veldig svakt av vanilje. Jeg digger det faktum at den inneholder høy SPF, Helly Hansen har skjønt det. Balmen trekker godt inn og legger seg ikke som et fetlag utenpå leppene, samtidig som effekten varer lenge. Resultatet er myke og velpleide lepper.

De siste dagene har det riktignok ikke vært så mye solskinn å se i Oslo, men jeg har likevel vært veldig påpasselig med å bruke leppeprodukter som inneholder SPF. Før i tiden styret jeg litt unna balmer med solfaktor, da de som regel etterlot leppene mine kritthvite. Nå ser det ut til at formulaen er endret og dermed har jeg ikke lenger det problemet ;) Hva er vel bedre enn å beskytte også leppene året rundt?

En leppebalm som etter min mening gjør en god jobb. Denne har jeg blitt glad i =)

Jeg aner ikke hva prisen på denne ligger på da jeg helt glemte å spørre om det. Ei heller vet jeg hvor den kan kjøpes på nett, men jeg vet at sportsbutikker som fører Helly Hansen har disse :)
RÅ FROKOSTBLANDING


Iiiih, jeg blir så glad når jeg kommer over produkter som virkelig er "too good to be true". Jeg har kommet over veldig mange slike den siste tiden, og jeg har tenkt til å dele disse med dere :D Først ut er en raw frokostblanding som smaker veldig godt, nemlig kaia foods Buckwheat Granola, Cocoa BlissFrokostblandingen er økologisk, raw og inneholder følgende ingredienser:Bitene er passe store, sprø å tygge på og har en mild smak av kakao. En herlig konsistens. En frokostblanding som ikke er altfor søt, men akkurat passe perfekt. En blanding som er super sammen med melk, eller bare som snacks. Også velegnet som et energipåfyll når man er ute på tur! Min favoritt etter trening. Egg har faktisk blitt erstattet med denne den siste tiden.

Prisen ligger på ca. 55,-. Hvor lenge en slik pakke varer kommer selvsagt an på hvor mye man spiser, men jeg har faktisk ikke noe så si på prisen. Synes man likevel at det er en smule stiv pris å betale for en frokostblanding, kan man jo spe den ut med frø, bær og/eller frukt. Alt man får i seg av raw food er energigivende, sykdomsbekjempende og superbra! ♥ Dessuten holder man seg mett gjennom store deler av dagen. Mine favoritter er bringebær og/eller blåbær.

Bruk gjerne koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling ;) En frokostblanding som smaker veldig NAM.
RAW SOMMERSALAT ALA YASI


Jeg elsker salat. Det er det beste jeg vet. Hvis det er opptil meg å velge hva vi skal ha til middag, er det ingen tvil om at valget faller på frisk salat. Det er enkelt å lage, smaker himmelsk, er mettende, sunt og det er kjapt å lage.Det er viktig å lage salaten med en ny liten vri hver gang slik at man ikke går lei. Det er så ufattelig mye man kan bruke i en salat, at det kun er fantasien som avgrenser oss her. Jeg fråtser stort sett i meg alt av frukt og grønt - akkurat her er jeg glad jeg liker det aller meste og ikke er så kresen.

Til denne salaten trenger du:

1/2 potte økologisk rapidsalat
En liten neve kruspersille
Agurk
Tomat
Fetaost
Mini grissini med tomat og basilikum
Gojibær
Jordbær
Energikuler

Begynne med å dekke halve tallerkenet (eller så mye du ønsker) med salat. Hakk deretter ønsket mengde agurk og tomat, og ha disse over salaten. Pynt med fetaost, gojibær og mini grissiner. Mini grissiner er et must når jeg lager salat. Smaker så godt! Pynt med litt kruspersille.

Denne gangen hadde jeg litt jordbær og energikuler ved siden av - kun fordi jeg hadde disse liggende i kjølesskapet. Det viste seg å være en meget vellykket kombinasjon. Vi fråtset middagen i oss, begge to :D

Denne salaten smakte virkelig himmelsk. Nam-nam. Jeg tror denne oppskriften må tas i bruk minst en gang til denne uken ;)

Velbekomme :)
OMTALE: MAC SATIN MYTH

28.06.2011 i Omtale 1 kommentar


Dere, se hva jeg kom over igår.. Det har virkelig ikke gått opp for meg enda at jeg har hatt denne siden januar (?), og fortsatt ikke skrevet omtale av den :O Den var blitt helt glemt bort, og jeg som har gått rundt og erget meg over at den er utsolgt overALT!! Er det mulig? Jeg kommer ikke over det - visste ikke at man kunne bli glemsk og dement så tidlig :P Huff..

Uansett, jeg får bare fokusere på at den nå er gjenfunnet, og at jeg endelig får omtalt den. Jeg får bare hive meg på uttrykket; "bedre sent enn aldri" ;)

Myth er en farge som, i likhet med Creme D'nude, er nærmest helt umulig å få tak i. Ihvertfall i norske butikker. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært innom MAC for å se om de har fått inn denne, men kommet hjem med noe helt annet enn Myth. Siden jeg forelsket meg helt i Creme D'nude, var jeg nærmest i ekstase da jeg fant denne igår.

Jeg synes jeg så en likhet mellom Myth og Creme D'nude idét jeg rullet ut leppestiften. Jeg strakk meg etter veska for å hente frem Creme D'nude og sammenligne. Når jeg satte disse to ved siden av hverandre så jeg straks at Myth hadde en litt mer rosatone i seg. Umiddelbart etter påføring så jeg hva forskjellen på disse to fargene er. Creme D'nude gir en litt mer naturlig look til leppene, mens denne fargen er mye mer dekkende. Den er også ganske så matt, Creme D'nude var en mellomting av glossy og matt.

Produktet har en litt klebrig konsistens, og sitter som et skudd. Jeg fikk en litt sånn "concealerpåleppene" feeling, men etter litt eksperimentering falt fargen godt i smak. Myth tillater ikke leppenes naturlige farge å skinne gjennom. Den ser overhodet ikke kakete ut, og det er fullt mulig å leke med fargen. Jeg påførte en blank lipgloss og en babyrosa lipgloss over (etter tur), og da så uttrykket mitt med en gang mer levende ut. Jeg tror det var først da jeg forelsket meg i Myth.

Siden produktet har en litt seig konsistens, kan det være greit å smøre leppene med litt leppomade/primer først. Jeg har ikke merket noe til tørre lepper, og jeg har brukt den veldig mange ganger siden igår. For omtalens skyld :D

Personlig er jeg ikke så stor fan av masse brunkrem i ansiktet og concealer som dekker leppene, selv om denne kan minne litt om det. Alene kommer jeg nok aldri til å bruke den da det for meg er helt avgjørende med en gloss over. Ellers så føler jeg at jeg ser så innmari syk og livløs ut. Herlig at det er mulig å juske litt med fargen.

Med riktig lipliner og litt blank lipgloss over fikk jeg en perfekt nude farge som jeg ofte ser på Angelina Jolie. Passer perfekt til dager hvor jeg har lyst til å kjøre en nøytral og enkel look. Eller til en look hvor jeg ikke ønsker at leppene skal stjele oppmerksomheten fra resten av looken.

En fin farge å ha stående - jeg er bombesikker på at jeg kommer til å bruke den langt oftere enn jeg tror. Jeg kjenner meg selv såpass.

Jeg aner ikke om MAC har fått inn denne fargen enda, og jeg ser at den fortsatt er utsolgt her. Jeg fikk denne av min mor for superlenge siden, da som en gave fra Spania ♥ Ebay er muligens løsningen?

Loving it! ♥
EN KROPP FULL AV ENERGI


Allerede klokken 05.45 hadde jeg smettet inn i treningstøyet, og stod og trippet foran inngangsdøren i påvente av at min kjære skulle gjøre seg klar. Jaa, han følte seg frisk nok til å bli med idag. Og for første gang på lenge var det solskinn mens jeg gjorde meg ferdig med mine Sognsvannrunder :D Herlig.

Nydusjet og stappmett er jeg nå klar for litt jobb. Det frister egentlig ikke noe særlig å tilbringe store deler av dagen inne, men må man, så må man. Derfor er det ikke så veldig mye spennende som skjer idag..


Kjole fra B-Young // Sko fra H&M // Klokke fra CertinaSiden solen skinner så smått idag valgte jeg å gå for en sommerlig kjole, som er superdeilig å gå i. Elsker denne kjolen, som er enkel, men som likevel greier å gjøre litt ut av seg ;)

Nå må jeg faktisk løpe.

God tirsdag, godtfolk ♥
UKE 19, 20 & 21: OBAGI NU-DERM

27.06.2011 i OBAGI 40 kommentarer


Jeg har kommet fram til at det er ganske så nytteløst å oppdatere ukentlig, for det skjer ikke så veldig mye nytt. Derfor oppdaterer jeg heller OBAGI-fronten annenhver/hver tredje uke.

I utgangspunktet er jeg ferdig med denne kuren, men jeg valgte å kjøre 24 uker istedenfor 18 uker da OBAGI anbefaler det. Siden sist har jeg hovedsakelig kun sett små forandringer. Jeg har fått mer glød, og muligens litt jevnere hud. Jeg var strålende fornøyd med huden min etter 18 uker, men jeg ser forbedringer på porene enda. De blir stadig mindre :D Jeg har vel egentlig oppnådd målet mitt, men det skader overhodet ikke å vedlikeholde.

Kameraet mitt klikket helt akkurat idét jeg skulle knipse, og nektet å tilbakestille seg :( Jeg må få eksperten (min kjære) til å se på det når han kommer hjem ;) Jeg beklager derfor litt dårlige bilder - jeg ser vel streng tatt slik ut i virkeligheten, bare litt mindre rosa. Mulig det kommer av at jeg zoomet såpass langt inn? Jeg aner ikke, men jeg synes det er et eller annet som ikke stemmer med bildene :/

Uansett, det viktigste er at dere ser store deler av huden min. Ja, OBAGI er fortsatt likestilt med MAGI. Kommer ikke over hvor knallbra denne hudpleieserien er.

Huden min er nå hundre prosent fri for arr, tror jeg da.. Ihvertfall som jeg kan se. Mange av dere vil så gjerne tro at huden min var plettfri før jeg begynte med OBAGI, men jeg har faktisk ingen grunn til å lyve, ei heller hadde jeg orket å gå gjennom alt jeg har måttet gå gjennom med OBAGI dersom jeg ikke følte at jeg hadde behov for det! Jeg får ikke en krone for å skrive omtaler/skryte av OBAGI - det gjelder forsåvidt samtlige omtaler som blir skrevet i denne bloggen. Bare så det er avklart.

Jeg brukte sminke langt oftere før enn hva jeg gjør idag. På bildene over har jeg ikke noe på meg annet enn litt solpudder og øyesminke. De av dere som har spurt meg om hva jeg bruker for å få en slik glød i ansiktet? Jeg bruker ingenting, så jeg bare skylder på OBAGI :)

En serie som virkelig lever opp til sitt gode rykte. Er det noen som sliter med uren hud, er OBAGI det første som popper ut av meg. Jeg er ingen ekspert, men jeg har sett effekten med mine egne øyne. Og man trenger ikke å være en hudpleie-ekspert for å kunne se det.

Siden vi først er inne på tema; jeg nevnte at jeg var på posten istad. Vel, jeg kan like gjerne si at det var en pakke fra Strawberrynet som ventet på å bli hentet ;) Og inni den pakken lå det en toner fra OBAGI. Akkurat i tide. Det eneste produktet jeg så langt har gått tom for.Lukt, farge, konsistens, dato (nesten ihvertfall - denne har noe lenger), innpakning og emballasje var alt helt likt. Så til de av dere som lurer på om det er trygt å handle OBAGI fra Strawberrynet - Ja, jeg vil si det! Det er ufattelig mange av dere som har spurt, og nå kan jeg endelig bekrefte det. Ihvertfall hva angår i mitt tilfelle. Likevel ser jeg på Strawberrynet som en trygg nettside. Jeg har ikke opplevd noe annet.

Alle hudirritasjoner forårsaket av OBAGI er nå så godt som borte, og jeg merker ikke at jeg bruker så sterke produkter lenger. Huden ser ut til å stortrives, og det blir jeg meget lykkelig av :D Magisk.

Er det noe du lurer på så er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg forsøke å svare på det så godt jeg bare makter. Ha en fantastisk kveld, dere ♥
VINNEREN AV KONKURRANSEN

27.06.2011 i Konkurranse 5 kommentarer


Bah! Jeg skulle så veldig gjerne ønske jeg kunne gi alle dere som deltok på konkurrasen en premie. Det var så mange fine kommentarer som ble lagt igjen - de skulle vært premiert alle sammen! Jeg har notert meg alle deres ønsker med stor takknemlighet. Dere er så herlige, altså ♥

Dessverre er det slik at jeg kun har én premie å dele ut, og siden det var såpass vanskelig å velge ut en av så mange, måtte jeg rett og slett få litt hjelp. Min kjære og en god venninne har bistått her. Tusen takk til dere begge.

Den heldige vinneren av premien som er satt sammen og betalt av meg selv (altså, premien er ikke sponset av noen andre) er - Dina!

Gratulerer så mye, søte du :) Vi alle mente at det var på sin plass at du stakk av med premien, ikke bare for ditt fantastiske bidrag, men også for alt annet du har gjort.. Jeg legger merke til sånt, og du skal vite at jeg setter pris på din godhet ♥ Fortsett slik. Jeg håper du blir fornøyd med premien. Husk å sende meg mail med info, slik at jeg får sendt deg premien snarest :D

Og til alle dere andre; jeg har allerede planlagt en ny konkurranse her på bloggen, så det er bare å følge med!

Igjen, tusen takk til alle som deltok. Dere er alle vinnere i mine øyne! :)
Monday is the key day of the week!

27.06.2011 i Trening 0 kommentarer


Ah, det føles så godt å være i tidligrutiner igjen :D Jeg hadde helt glemt hvor deilig det er å være blant de første på trening. Gjøre meg ferdig med dagens treningsøkt for så å ha hele dagen til disposisjon. Da slipper jeg å ha den biten hengende over meg hele dagen.

Jeg har hatt en helt treningsfri helg. Det har skjedd noe hele tiden, og jeg har prioritert sosiale sammenkomster fremfor trening. Derfor føltes det rimelig skjønt å dra på seg treningtøyet idag tidlig og bevege kroppen aktivt igjen.

Jeg var ekstra lykkelig i utgangspunktet. Jeg hadde nemlig klart å overtale min kjære til å stå opp like tidlig som meg idag, og bli med på joggeturen, men den gang ei. Han klarte nemlig å vrikke foten på treninga igår, så han au'er litt idag :( Stakkars. Kanskje imorgen? :D Jeg krysser fingrene. Jeg elsker fellestrening - treningen blir ekstra morsom da!

Frokost og lunsj er allerede spist, og siden det er mandag og møkkavær falt valget på en laid-back stil. Nå skal jeg til posten for å hente noen pakker som dumpet ned i postkassen allerede på lørdag. Pakker på en mandag er ikke feil :D

Hettegenser fra Ed Hardy // Singlet fra Bik Bok // Tights fra Pieces // Sko fra Nike Shox

Utover det har jeg ikke så veldig mange planer - mulig jeg bare legger meg på sofaen og leser ferdig boken jeg holder på med akkurat nå ;) Får se om det skjer :P

Ønsker alle en fantastisk ukesstart!

Pssst: Jeg har endelig plukket ut en vinner :D Avsløres etter Post-turen ;)
SØNDAGSIDYLL


Jeg føler jeg begynner å bli veldig bortskjemt her. Etter en herlig lunsj med jentene idag (det var godt å få snakket litt ut), var det rett hjem til mamma for litt mor-datter kos ♥ En særdeles herlig dag endte opp med en koselig kjærestekveld med verdens beste. Med andre ord så har jeg vært gjennom alle de stadiene som gjør meg til den jeg er idag; venner, familie og kjæresten :D Helt perfekt.

Vi endte opp på Sushi bar (tror jeg stedet het) på Aker Brygge fordi samtlige hadde lyst på kinesisk mat. Et sted jeg anbefaler på det sterkeste. Flott sted, super mat og knallgod service.


Fiskene
Seafood wok


Maki


Seafood & Lobster wok


Kylling på spyd


Forrett sushi


Banansplit


Sjokolademousse


Vakker fargesammensetting

Jeg vet ikke om jentene har lyst til at jeg skal legge ut bilder av dem her, så jeg droppet det. Det er bedre å være på den sikre siden ;)

Dagen har vært fantastisk på alle mulige måter - maten, idyllen, praten, kjærligheten og nærheten med de fine menneskene som jeg er omringet av.

Jeg har allerede lest igjennom mange av kommentarene deres på konkurransen, men jeg har enda ikke rukket å bli helt ferdig. Det tar tid å lese og notere samtidig. Jeg håper på å bli ferdig idag, men jeg får skylde på sola dersom jeg må fortsette litt imorgen. Vinneren avsløres imorgen - for sure! Jeg vil bare takk alle dere som deltok ♥ Dere er herlige.

Nå må jeg faktisk hjelpe min kjære å lage Long Slow Energikuler, selv om det ser ut til at han klarer seg utmerket bra alene :D

Ønsker alle som er innom en nydelig søndag videre!
JEG HAR VERDENS BESTE KJÆRESTE!

 

 • Som forstår meg
 • Som leser meg som en åpen bok
 • Som støtter meg i alt (selv om han i utgangspunktet frarådet meg å utføre handlingen)
 • Som er en helt fantastisk støttespiller
 • Som stiller opp
 • Som trøster meg uten at jeg i det hele tatt behøver å fortelle han hvorfor jeg er trist
 • Som gir veldig mye av seg selv
 • Som er så ekte, smart, klok og rettferdig
 • Som overrasker meg med blomster for å få meg i litt bedre humør på en tung dag
 • Som sikkert nå kommer til å hate at jeg har skrevet et innlegg om han :P

Jeg følte bare for å lette litt på trykket og skrive noen ord om hva du betyr for meg. All verdens med ord kan ikke beskrive halvparten av din godhet ♥ Du er den beste jeg vet om. Verden skulle uten tvil ha vært velsignet med flere menn som deg! Jeg føler meg så utrolig heldig og stolt over å kunne kalle deg min kjæreste. Over å ha deg ved min side, både på godt og ondt. Du er alt jeg noengang drømte om + mye mer. Jeg ser frem til mange fine år med deg.

Husk alltid på at du er høyt elsket, min dyrebare skatt ♥
LESERSPØRSMÅLSpørsmålet:
Jeg bare lurte på hva det er som får deg til å måtte trene så ofte som du gjør? Lissom, hvorfor trener du og er så flink til og holde deg i form og holde et godt kosthold?

Du har en veldig bra kropp og trenger virkelig ikke å slanke deg .. Det tror jeg du vet selv.

Men trener du og spiser sunt og godt pga du får/har bra hud av det og at du liker og ha en god helse og god kondis .. eller bygger du opp kroppen din .. eller er det noe annet?


Svaret:
Spørsmål ala denne typen har strømmet i tonnevis den siste tiden - derfor tenkte jeg å skrive et eget innlegg om dette for å gi dere som lurer et slags fellessvar på det hele :)

Til dere som lurer på hvor jeg henter min inspirasjon fra. Vel, akkurat nå trenger jeg ingen inspirasjon. Jeg har lyst til å trene. Jeg elsker å trene. Helt sant. Er det en dag jeg ikke har lyst, vet jeg at det kommer av at kroppen min trenger hvile. Altså, jeg lytter nøye til kroppen min. Jeg får ikke dårlig samvittighet av å ikke trene, men jeg liker virkelig ikke å ikke bruke kroppen. Trening gir meg glede. Energi. Overskudd.

MEN (og det er et stort men), så må jeg innrømme at det bestandig ikke har vært slik. Jeg trengte også motivasjon i starten, helt til jeg fant en treningsform som passet meg. Midt i blinken.

Jeg har trent store deler av livet, og dette kommer nok av at jeg har en megasporty far. Han har siden jeg var liten hvisket i øret mitt at trening er et must i hverdagen. Grunnen til at jeg trener så ofte som jeg gjør, er at det er helt avgjørende for meg å føle meg bra med meg selv og min egen kropp i hverdagen. Jeg ønsker å føle meg vel både naken, i bikini og i klær. Dessuten så får jeg veldig mange helsemessige fordeler av å trene regelmessig.

Kosthold er meget viktig for meg. Jeg tåler ikke all slags mat, og mamma påpeker hele tiden hvor vanskelig jeg var som barn når det kom til mat. Et mareritt, dersom jeg skal være helt ærlig. Den dag idag sitter den tendensen fortsatt i meg, men ikke i like stor grad. Et riktig kosthold gjør hverdagen så mye enklere for meg, og det har jeg merket veldig etter at jeg begynte med Supermat. Jeg har mer overskudd, mindre vondt i magen, mer opplagt, finere hud og yter bedre i hverdagen.

Jeg tenker alltid at man lever det livet man selv ønsker å leve. Jeg ønsker sterkt å leve et liv hvor trening og et kosthold tilpasset min kropp er inkludert. Hvorfor? Fordi det bidrar til at jeg føler meg bra. Frisk.

Jeg vil også bare få sagt at jeg overhodet ikke trener for å bli tynnere. Jeg tror jeg har veid akkurat det samme i mange, mange år nå. Bukser fra ungdomskolen passer meg fortsatt, bortsett fra lengden :P Det er ingen som har sagt at alle de som trener nødvendigvis slanker seg. Spiser man riktig trenger man ikke å gå ned i vekt. Jeg har ikke forbud mot noe som helst, jeg spiser det jeg har lyst på!!

Jeg ønsker å holde formen, og forbildene mine er alle de eldre menneskene (som ser godt over 60 år ut) som jogger rundt Sognsvann i en tempo som forbløffer meg. Deriblant min egen far. Han er mitt store forbilde ♥

Jeg mener på ingen måte at noen skal følge min livsstil - bruk heller tid på å finne en livsstil som passer dere og deres hverdag. Livet er for meg så verdifullt at noe annet ville vært uaktuelt.

En får sjeldent noe gratis her i livet. Er du misfornøyd med noe, må du jobbe for å fikse det. Og jeg er av den tro at mennesker er i stand til å gjøre ALT, bare de VIL.

Ikke la noen fortelle dere hva et kroppsideal er, verken media eller andre mennesker. Det viktigste er å være fornøyd med seg selv - utseendemessig og kroppsmessig.

Da håper jeg dette besvarte de aller fleste spørsmålene dere har stilt meg den siste tiden, angående dette med trening =)
ONE + ONE = ANOTHER


Idag er jeg lykkelig. Mer lykkelig og fylt av glede enn på lenge! ♥ Jeg overdriver ikke engang.

Dagen begynte klokken 10.00 med en deilig frokost, med en helt fantastisk mor. Jeg sov godt i natt - for jeg gledet meg noe helt enormt til dagen idag. Jeg ønsket meg at natten skulle gå fort - at det skulle bli morgen på et blunk. Dagen min kjære skulle komme hjem etter å ha vært en hel uke borte fra meg. Men før det var det babybesøk som stod på timeplanen. Husker dere babyshoweren jeg var på for litt siden? Vel, ventetiden er endelig over og min venninne har blitt fertil :D Et mirakel er blitt satt til verden.


Bluse fra H&M // Sko fra Mulberry // Bukse fra Pieces // Smykker fra SnöEn helt ubeskrivelig fantastisk følelse bredte seg fullstendig over meg idet jeg holdt den lille prinsessa. Et ferskt liv skapt av to andre mennesker. Et liv som en dag kanskje skal forandre verden. Det må være en helt fantastisk følelse å bli mor ♥ Å ha gitt liv til et annet menneske. For en unik gave.

Jeg føler jeg svever på skyene nå. Så utrolig glad på min venninnes vegne (og hennes kjære da selvsagt). Det finnes ingen tvil i meg om at hun kommer til å bli en herlig mor, og han en fabelaktig far.

Av respekt for foreldrene til skjønnheten, er det ikke lagt ut bilder av selve babyen i dette innlegget, kun to små føtter tildekket av noen rose sokker. De andre bildene skal jeg nyte selv :D Jeg har allerede prinsessa som bakgrunnsbilde.

Jeg gleder meg enormt til å se henne vokse, og stille opp for henne om hun noengang skulle behøve det. Den følelsen jeg sitter igjen med idag, kommer nok til å forfølge med en stund fremover. Jeg er så fascinert.

Nå er det tid for sushi sammen med min kjære, som har vært så snill og kjørt og hentet sushi for oss ♥ Og masse babysnakk :P Jeg er heldig. Som er omringet av så mange gode og fantastiske mennesker. Jeg blir så rørt. Så fylt av varme og kjærlighet.

Ja, for idag er jeg så enormt lykkelig. Ha en fantastisk lørdag, alle skjønne mirakler =)
DECLÉOR SOLBEHANDLINGER

25.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Ønsker du en raskere, jevnere og mer varig brunfarge i solen? Vil du motvirke solskader og tørrhet før eller etter soling? Eller ønsker du en flott, naturlig brunfarge uten å måtte sol deg? Da har Decléor løsningen for deg.

Bildet er lånt fra Decléor


SUNRISE
Selvbruning/solforberedende
Ideell i forkant av soling eller når du vil ha en flott brunfarge. Med mykgjørende og energigivende kroppspeeling og avstressende massasje med solserum Aromessence Solaire som gjør huden frisk og silkemyk. Ansiktet får rens, peeling og trykkpunkts-massasje med solserum. Til slutt påføres selvbruningskrem over hele kroppen og ansiktet, som gir en jevn, naturlig brunfarge etter få timer. Et sunnere, raskere og langt mer behagelig alternativ enn solarium. (60-90 minutter)


SUNSET
Reparerende after-sun behandling
Helende, pleiende og avstressende massasje-behandling for ansikt og kropp med bruk av dyptvirkende og mykgjørende plantearomatiske produkter. Roer umiddelbart solbrent hud og motvirker solskader som flassing, tap av elastisitet og hudaldring. Produktene stimulerer også pigmentproduksjonen og forlenger brunfargen. (60-90 minutter)

Husk å ta vare på hudens deres i solen, folkens! =)
NOK EN HEKTISK DAG ER OVER


I dag har det gått i tohundreogti siden jeg stod opp. Trening, klesvask, rydding, jobb, frisør og enda mer klesvask. Jeg er ultrasliten. Kroppen vil rett og slett ikke mer, selv om hjernen fortsatt maser om ting som egentlig burde gjøres.

Akkurat nå har jeg faktisk tenkt til å belønne meg selv med Costume, kake og en megakopp te, og glede meg enormt over at det nå er helg. Imorgen skal mobilalarmen få hvile, og jeg skal spandere litt ekstra søvn på meg selv. Det er så deilig å våkne av seg selv :D
KONKURRANSE


Nå synes jeg jammen meg det er på tide med en konkurranse igjen :D Husker dere pakkene jeg fikk igår - vel, inni to av disse var det produkter som jeg hadde bestilt til dere.

Denne gangen består premien av:

 1. Aroma Naturales - en velduftende duftlys som jeg personlig eier veldig mange av. De står og brenner hele tiden, og tilfører leiligheten en aromatisk og unik lukt.
 2. Hemp Organics - Organic Lip Tint i love
 3. Sminkekoster fra ecoTools (disse har jeg leste og hørt MYE bra om)
 4. Yogi te - Immune Support (en av mine favoritter)
 5. Numi te - Honeybush
 6. Giovanni Conditioner (for skadet hår)


Du kan bli med i konkurransen på to forskjellige måter, uavhengig av om du har blogg eller ikke. Dette er fordi jeg vet jeg har mange lesere som ikke har blogg selv, og jeg vil jo så gjerne at dere også skal få være med.


Dette gjør du for å være med i trekningen dersom du har blogg:

- Skriv et innlegg på bloggen din og link til denne konkurransen.
- Legg igjen kommentar her, og HUSK å legge igjen link direkte til blogginnlegget du har skrevet slik at jeg enkelt finner fram når jeg skal se gjennom alt! :)


Dette gjør du for å være med i trekningen hvis du ikke har blogg:

- Fortell meg hva du skal i sommer :)
- Hvis du har tid/lyst kan du også kommentere hva du liker ved bloggen min, og hva det er du eventuelt kunne tenke deg at jeg skriver om. Ikke noe must, men jeg setter stor pris på det :)


Personlig har jeg ikke testet så veldig mange av produktene, og kunne faktisk derfor tenke meg denne pakken selv :P Det blir kjempe spennende for meg å høre hva vinneren synes om produktene ;D

Du kan delta på konkurransen frem til midnatt imorgen, altså lørdag klokken 00.00. På søndag trekker jeg ut 1 heldig vinner som får tilsendt produktene tidlig mandagsmorgen ;)

Masse lykke til, alle sammen =)

Konkurransen er nå avsluttet!
Dårlig vær er ingen unnskyldning!!

24.06.2011 i Trening 2 kommentarer


Yup, du leste riktig. Dårlig vær er ingen god unnskyldning til å unnasluntre en treningsøkt (eller flere!). I så fall må vi som bor i Norge egentlig sitte inne store deler av tiden, året rundt :(

Da alarmen ringt på slaget 05.30 idag var det kun overskyet, men ingen regn. Jeg hoppet derfor fort ut av sengen, dro på meg treningstøyet, helte i meg treningsdrikken min fortere enn noensinne og sprang ut døren. Jeg ville nemlig gjøre meg ferdig med fredagens treningsøkt før regnet meldte seg (det var nok for meg å kaste et blikk ut av vinduet, så visste jeg at det kom til å regne noe voldsomt idag). Godt ute på stien og med tilbakelagte 5 km klarte visstnok ikke værgudene å drøye den mer. Jeg nektet å gi meg da jeg i utgangspunktet ser på det å jogge ute i regnet som en slags terapi. Jeg satte opp tempo for å ikke fryse ihjel, og det hjalp til en viss grad. Jeg må dog legge til at dagens 8 km nesten føltes ut som 80 km. Det føltes ikke ut som det gikk fremover.

Det var først etter treningsøkten og på vei hjem jeg trodde jeg skulle fryse til is. De få kilometerene hjem idag føltes ut som flere tusen mil. Vel hjemme kledde jeg raskt av meg alt, og hoppet under glovarmt vann i dusjen. Gud, så deilig.

Klissvåt, men fornøyd :D

Selv om det var kaldt og ikke fullt så behagelig å trene i det voldsomme regnet idag, så er det ingen unnskyldning til å droppe treningen imorgen dersom været er likedan. Forskjellen er bare at imorgen skal jeg huske på å ta med regnfrakken min ;)

Etter dusjen tullet jeg hele meg godt inn i varme klær, samt varmeteppe. Så spiste jeg verdens beste frokostblanding, som jeg fikk i en av iHerb pakkene jeg mottok igår :D Smakte ærlig talt himmelsk. Den finnes her. Glutenfri, raw, organisk og vegan. Kan ikke bli stort bedre!


Jeg måtte selvsagt pynte frokostblandingen med litt frukt og bær

Nå skal jeg få unna litt husarbeid, og freshe opp leiligheten til elsklingen kommer hjem imorgen. Han har nemlig vært bortreist i en hel uke nå, og jeg kjenner savnet er uutholdelig for øyeblikket :O Teller ned timer, minutter og sekunder til han kommer inn dørstokken ;)

Men først er det masse Yasitid, og senere er det en frisørtime som venter på meg :D Så er det faktisk HELG ♥ Hurra!

Ønsker dere alle en fin fredag, etterfulgt av en strålende helg ♥
HYL :D

23.06.2011 i iHerb.com 6 kommentarer


Jeg er utrolig sliten etter en lang dag, men det er helt greit. Vel hjemme var det nemlig flere pakker som ventet på meg. Fra iHerb. Hurra! Pakker i posten er noe av det aller beste som finnes :D

Nå skal jeg kose meg masse med å åpne pakker, mens kroppen får hvile litt. Det trengs!

Ha en strålende kveld, alle fine :)
LIKE ME ON FACEBOOK

23.06.2011 i Blogg 4 kommentarer


En fanpage som har vært oppe og gått en stund nå, men jeg tenkte likevel jeg skulle informerer de av dere som kanskje ikke har fått dette med dere enda ;) Nå håper jeg bare at flest mulig av dere vil joine. Jeg er en flink pike, og kommer med oppdateringer, bilder og diverse. Jeg har faktisk ved noen anledninger også kjørt konkurranser kun for mine Facebook-følgere ;) I tillegg vil det skje en del spennende ting fremover, og da vil jeg bruke denne siden som en informasjonskanal.

Trykk på bildet for å komme til siden, så håper jeg at vi sees der ♥
Værdepresjon? :O

23.06.2011 i Trening 4 kommentarer


Det er ikke nok med at jeg er depressiv fra oktober/november til februar/mars, men nå er faktisk juni inkludert i den lista. Eller kanskje jeg bør inkludere alle 12 månedene? Hallo, jeg mener det er sommer nå, så hvor i alle dager er sola?

Været har en merkelig innvirkning på humøret mitt. Jeg er helt seriøs når jeg sier at jeg at jeg hadde lyst til å slå hodet i veggen når jeg stod opp tidlig på morningen og så at det atter en gang småregnet ute. Regn, kaldt og grått i juni? Slikt vær er forbeholdt høsten, ikke sommeren. Jeg kommer ikke over det.

Men flittig som jeg er stod jeg opp klokken 05.30, helte i meg superdrikken min, dro på meg joggeklærne, knyttet løpeskoene, fylte vannflaska og dro på trening. Jeg er gal. Jeg nekter ikke for det.

Under joggeturen drømte jeg meg helt vekk til varmere strøk.. Sol, strand, sand og hav.

Vel hjemme hoppet jeg i dusjen, under rennende varmt vann. Slik stod jeg lenge. Det fristet fint lite å forlate det deilige vannet.

Nå skal jeg på jobb, og da titter selvsagt solen frem. Likevel har jeg på følelsen at dette kommer til å bli nok en fin dag ♥

Ha en herlig dag, alle sammen :)
OPPSKRIFT: SUPERFOOD BIOLA


For litt siden skrev jeg et innlegg om min grønne start på hverdagen. Det er denne superdrikken jeg normalt starter dagen med, men dersom jeg har planer om å trene kort tid etter å ha dratt meg selv opp av senga tidlig på morningen, er Superfood Biola drikken jeg tyr til. Dette fordi denne varianten gir meg mer energi og holder meg gående gjennom en treningsøkt. Normalt sett spiser jeg også alltid en banan før jeg starter økten, i tillegg til denne superdrikken. Oppskriften finnes i supermat boken ;DDu trenger (trykk på navnet for å komme til produktet, og ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling):

1 stort glass
1 ts Aktivated Barley
1 ts Spirulina
1 ts Happy Perilla Special Okinawa Omega (olje)
1-2 ss hampfrø
Biola (velg den typen du liker mest, min favoritt er den med smaken av solbær og vanilje)

Fyll halve glasset med Biola og tilsett resten av ingrediensene. Bland alt sammen, gjerne med en melkeskummer, og fyll så opp resten av glasset med Biola.

Dryss gjerne litt kakaonibs og/eller gojibær over for en bedre smaksopplevelse.

Jeg synes denne blandingen smaker kjempe godt. Ja, faktisk (!!). Jeg slurper i meg hele glasset uten problemer. Den er godt mettende - noe som har forvandlet den til min beste treningssuperdrikk :)

Jeg spiser selvsagt et fullverdig måltid rett etter at jeg kommer hjem etter endt treningsøkt, bestående av både proteiner, karbohydrater og fett.
I FOUND THIS LITTLE TREASURE AND I FELL IN LOVE

22.06.2011 i Mote 2 kommentarer


Sliten, men svært lykkelig.

Treningsplanen jeg hadde for idag tidlig rett før jeg la meg klokken 02.00 gikk selvsagt i vasken. Jeg aner faktisk ikke hvor mange ganger jeg slumret mobilalarmen, før jeg omsider tvang min nokså livløse kropp ut av sengen 07.30. Etter å ha sprutet en hel masse kaldt vann i ansiktet og kysset mamma god morgen, tok jeg med meg innholdet i posen jeg kjøpte igår, satte meg ned i godstolen og begynte å betrakte med øyne full av kjærlighet.

Ja, dere så riktig. Enda mer sko. Mamma kaller meg for shoeaholic - hun har muligens rett. Jeg fant disse perfekte skoene på Enzo Poli igår. Jeg har lenge jaktet på et par perfekte pumps, i hudfarget/nude. Igår fant jeg omsider "the one" ♥ Ikke bare er de super fine, men de er også en drøm å gå i. Jeg er opp over ørene forelsket. Ser meget frem til en anledning hvor disse herlighetene kan pryde mine føtter.

Lykkerus.

Jeg har planer om å presse kroppen gjennom en deilig treningsøkt senere, men før den tid er det maksimal avslapning og middag med jentene som står på timeplanen.

Ha en deilig onsdag, fine lesere.
DECLÉOR AROMATISKE BEHANDLINGER

21.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Dyptvirkende behandlinger med konsentrerte planteessenser (aromaterapi). Decléor er den serien på markedet med høyest konsentrasjon av aromatiske planteessenser og andre planteingredienser. Essensene har vist seg å ha langt sterkere effekter enn andre planteekstrakter, fordi de er så småmolekylære at de trenger ned i huden og balanserer i dybden. Dette er avgjørende for å få optimale resultater. Planteessensene virker også konserverende og har nydelige plantedufter, og erstatter derfor kunstig konservering og parfyme.

Effektive spesialprodukter i alle behandlinger. Høy kvalitet og gode resultater har gjort Decléor til den ledende serien i hudpleiesalonger og Spa, både i Norge og internasjonalt. Alle behandlinger inkluderer bruk av aktive spesialprodukter kun for salong (rens, peeling eller masker), hvor aromaterapien kombineres med algeekstrakter, vitaminer og andre planteingredienser for å gi best mulige resultater.

Avstressende og balanserende massasjeteknikker. Alle behandlingene inkluderer egne massasjeteknikker, inkludert trykkpunktsmassasje. Dette forsterker de dyptvirkende effektene. I massasjene brukes Decléors 100% rene Aromessencer og balmer, som gir deg en "balsamerende" følelse av velduftende velvære.

Spesialdesignede behandlinger for ansikt og kropp. Decléor har et bredt utvalg behandlinger både for ansikt og kropp, som gjør at du kan velge behandlinger tilpasset din hudtype eller dine ønsker og behov.

Decléors filosofi er bruk av 100% plantearomatiske spesialprodukter som gir svært aktive og dyptvirkende effekter. Samtidig får du nyte den avslappende og velduftende atmosfæren som kjennetegner aromaterapien.

Behandlingene inkluderer vanligvis ryggmassasje, drenasje, trykkpunktsmassasje, unik dyprens og pelling, varme håndklær og håndmassasje.


Bildet er lånt fra Decléor


AROMASSAGE
Aromatisk ansiktsmassasje
Behagelig massasje for ansikt, skuldre og rygg som inkluderer trykkpunktmassasje og drenasje. Med bruk av Decléors unike, dyptvirkende og effektive 100% plantearomatiske Aromessencer og balmer tilpasset din hudtype. (30-60 minutter)


AROMA ESSENTIAL
Dobbelmaskebehandling
En effektiv behandling som inkluderer spesialmasken Aromaplasti, samt dyptvirkende Aromessence, balm og krem-maske tilpasset din hudtype. (60-90 minutter)

Aromaplasti maske
100% naturlig spesialmaske som aktivt nærer, beroliger og gir glød. En vitaminrik maske som brukes over en krem-maske etter hudtype.


AROMA EXPERT
Effektive spesialbehandlinger
Aktive behandlinger tilpasset din hudtype som inkluderer en konsentrert spesialmaske. I tillegg brukes Decléors dyptvirkende Aromessencer, balmer og spesialprodukter etter hudtype. (60-90 minutter)

Hydration
For fuktighetsfattig hud
Inkluderer masken HYDRA FORCE som gir umiddelbar og langtidsvirkende fuktighet.

Pureness
For fet og uren hud
Med spesialmaske MATE & PURE som renser, matter, balanserer talgproduksjonen og motvirker urenheter.

Nutrition
For tørr hud
Med spesialmasken DIVINE NUTRITION som nærer, gir fuktighet, styker hudbarrieren og mykgjør huden.

Softness
For sensitiv hud
Mykgjørende og beroligende behandling med HARMONIE DOUCEUR EXTRÉME spesialmaske.

White Bright Extrême +
Spennende behandling som kombinerer White Focus Complex med ekstrakt av kamille og høystabilisert vitamin C. Jevner hudtonen, motvirker pigmentforandringer og gjør huden klar, frisk og glansfull. Passer for alle hudtyper og aldre. (1,15 t/1,30 t)


AROMA EXPERT ANTIAGE
Antiage spesialbehandlinger
Vakker hud ved enhver alder kan bli virkelighet med disse behandlingene som er tilpasset ulike aldersgrupper og hudtyper. Med dyptvirkende planteessenser som gir svært gode effekter både på tidlige og etablerte aldringstegn som rynker, tap av elastisitet og pigmentforandringer. (60-90 minutter)

Expression 30 +
Med EVIDENCE spesialmaske
Glattende, vitaliserende og remineraliserende behandling mot fine linjer og mimikkrynker.

Experience 40 +
Med LISS'AGE spesialmaske
Glatter, strammer opp og jevner hudtonen. Bedrer og forebygger rynker og pigmentforandringer, samt gir huden fornyet glød. Med bruk av Qi-booster (massasjekule etter Østens akupunktur-prinsipper. Reduserer muskelspenning og gir økt sirkulasjon).

Excellence 50 +
Med LISS'AGE EXCELLENCE maske
Regenererende, glattende og oppstrammende mot rynker og etablerte aldringstegn. Unike planteingredienser kompenserer for tap av hormoner etter overgangsalderen og bedrer hudens elastisitet. Med bruk av Qi-booster og egen Excellende massasje.


AROMA EXPRESS
Ekspressbehandlinger
Behandlinger som gir deg maksimale effekter på minimalt med tid.

Aroma Radiance
For strålende hud. Behandlingen inkluderer ryggmassasje, trykkpunktsmassasje og drenasje med dyptvirkende atomaterapi. (30 minutter)

Aroma Discovery
Oppdag Decléors unike effekter med nakkemassasje, trykkpunktsmassasje og Hydra Floral maske som gir friskhet og glød til huden. (30 minutter)

Aroma Antiage
Få glattere og jevnere hud på kort tid. Ansiktsmassasje med Qi-booster og et dyptvirkende antiage-serum gir deg foryngende opplevelse. (45 minutter)

Aroma Teen
Behandling for tenåringer med fet og uren hud. Med dyptvirkende serum og ansiktsmaske som renser, matter, balanserer og motvirker urenheter. Du får også øye- og leppemaske. (45 minutter)
OMTALE: RIEMANN P20

21.06.2011 i Omtale 4 kommentarer


På flyplassen ble det en god del shopping, blant annet en solkrem siden jeg hadde gått tom for min egen. Mens jeg valset fra hylle til hylle på flyplassen kom jeg over noe som virket veldig kjent. Riemann. Og jeg visste umiddelbart hvor jeg hadde produktet fra.

Det er ikke bare dere som blir fristet av mine omtaler - jeg blir minst like fristet av deres omtaler/anbefalinger. Jeg som er så übernysgjerrig av meg, klarer overhodet ikke å holde meg unna produkter som dere skriver så varmt om.

Så denne ble med meg på ferie, og jeg fikk meg en overraskelse ved første bruk. Den har en veldig oljeliknende konsistens, og jeg kan virkelig ikke fordra sololjer. Jeg har veldig dårlige minner med olje fra mine yngre dager, da jeg smurte hele kroppen med olje og grillet meg under solstrålene (dumme meg!!). Sololjer gir meg dårlige vibber, selv med høy solfaktor.Fast bestemt på å gi produktet et forsøk begynte jeg å smøre inn leggene. Jeg ble mektig overrasket - den tørket raskt inn i huden etter påføring. Jeg skjønte ingenting, man skal jo bli klissete og ekkel av olje?! Til min store glede fant jeg ut at produktet ikke er olje allikevel, den har bare en konsistens som kan minne veldig om olje. En helt rennende vannaktig konsistens som er gul/oransje. Slik som olje.

Jeg kom fort frem til beslutningen om at produktet minner veldig om klorhexidin som man bruker til desinfisering. Den oppfører seg veldig likt - rennende og tørker merkbart raskt. Jeg må si meg veldig enig med Anna, den lukter som en blanding av alkohol og lakris :P Bra beskrevet, Anna :D Lukten forsvinner dog kort tid etter påføring.

I motsetning til Anna, syns jeg overhodet ikke at produktet tørker ut huden min. Tvert om synes jeg at huden får en fin glød. Megapluss for at den virkelig lever opptil "once a day". Jeg har ikke behov for å smøre meg mer enn 1 gang i løpet av dagen, uavhengig av om jeg bader eller ei. For å smøre inn hele kroppen trenger jeg litt produkt, men siden jeg kun trenger å gjøre dette 1 gang per dag vil jeg derfor stemple produktet som drøy.

Jeg har heller ikke merket noe til urenheter/nupper på bryst og rygg, noe som jeg lett kan ende opp med dersom jeg bruker feil type solkrem.

Riemann P20 har mange faktorer som for meg er gull verdt, og denne har uten tvil blitt en storfavoritt i heimen. Jeg simpelthen digger denne "solkremen".

Jeg kjøpte som nevnt min på taxfree til 199,-, men den finnes også her. Absolutt et produkt som er verdt prisen. Den får toppscore av meg, siden den oppfyller alle krav som jeg stiller til en solbeskyttelse. En ekstra takk rettes til Anna for å ha introdusert meg for min nye sommerbestevenn ♥

Love it!!
Morgenfugl

21.06.2011 i Trening 8 kommentarer


Full av entusiasme og viljestyrke var jeg lys våken når mobilalarmen ringte klokken 05.30 idag tidlig. Tid for Sognsvann :D Slapp som en strømpe dro jeg på meg treningstøyet, og var jeg ganske så fornøyd med meg selv på vei ut døren akkurat på slaget 06.00. Endelig var tiden for morgentrening kommet - det er tross alt veldig lenge siden jeg trente såpass tidlig.

Lykkelig og glad, men likevel trøtt som en bjørn. Jeg småfrøs litt hele veien, men likevel synes jeg det var herlig. Til å begynne med så det ut til at jeg var den eneste som hadde kommet meg opp altfor tidlig, men godt ned på stien fikk jeg øye på noen få som tydeligvis hadde samme planer som meg. Nemlig kjempe tidlig morgentrim. Det var veldig deilig å ha Sognsvann "for meg selv". Det er selvsagt veldig inspirerende å se så mange andre jogge rundt vannet, men noen ganger liker jeg at det ikke er så trafikkert rundt vannet.


Treningsmusikk fikk faktisk lov til å pryde mine ører idag, siden det var så tidlig og jeg trengte et spark i baken

Fine Sognsvann


Andpusten og meget svett etter dagen treningsøkt

Jeg ble stukket av en liten krabat idag mens jeg stod og tøyet ut. Jeg var ganske så fornøyd med meg selv da jeg trodde at jeg oppdaget den før den rakk å gjøre skade, men den var visst raskere :( Auuu..

Så var det hjem til en liten forrett, før mamma serverte en helt fantastisk frokost til meg

Jeg har fått helt dilla på blåbær

I skrivende stund sitter jeg og koser meg med mamma, godt tullet i favoritt pleddet mitt og en kropp godt smurt inn med bodylotion. Jeg får nyte dette øyeblikket mens jeg kan, for snart så må jeg på jobb.

Det er så deilig å starte dagen med å bevege kroppen, dere :D Ha en fantastisk dag.
EN NY UKE I VENTE =)


Ny uke, nye muligheter. Hurra!

Jeg liker at uken starter med brak, og det er akkurat dét denne mandagen har gjort. Jeg har rukket å gjøre meg ferdig med alt jeg hadde på timeplanen idag - det gjelder også ukens første treningsøkt. 

Idag har jeg også fått besøk av en venninne som nylig har gjort seg ferdig med eksamener/innleveringer, og dermed har tid til å være litt sosial igjen ;D Herlig å tilbringe tid med gode venner, altså ♥ Masse snacks og mat ble det.

I skrivende stund er jeg så mett at jeg faktisk er på kanten til å føle meg dårlig. Det er altfor enkelt å overlaste magesekken i godt selskap. Til tross for det, føles det skjønt. Favoritt joggedressen har nå erstattet tettsittende klær, og det skal bli deilig å slappe av på sofaen nå.

Uken har startet meget bra, og jeg håper at resten av uken fortsetter i samme stil. Livet er herlig, dere :D

Håper dere har hatt en fin start på uken også.
OMTALE: TRIND QUICK DRY

20.06.2011 i Omtale 0 kommentarer


Jeg tror de aller fleste har fått med seg at jeg er litt utålmodig av meg. Jeg lykkes ikke helt med å sitte stille så altfor lenge av gangen, ihvertfall ikke når det handler om å sitte og vente på at lakken skal tørke. Sist jeg var på Vita for å kjøpe en ny forsyning av favoritten i rosa, fikk jeg plutselig øye på denne herligheten. Jeg feilet helt når det kom til å sette den tilbake på sin plass, og derfor så havnet den heller i handlekurven min :PJeg angrer ikke :) En lakk som setter fart på tingene. Quick Dry er etter min mening 2 in 1 - den får både lakken til å tørke fortere, samtidig som den fungerer som en overlakk. Min erfaring er at den også får lakken til å sitte lengre. Genialt.

Jeg har ikke tatt tiden på hvor lang det faktisk tar før lakken er helt tørr, men tro meg jeg venter ikke lenge etter at jeg har påført Quick Dry. Et par minutter kanskje..?! Et produkt som virkelig passer utålmodige meg midt i blinken ;)

Nå har ikke jeg testet andre liknende produkter, så jeg har ingenting å sammenligne den opp mot, men jeg synes absolutt at denne duger. Jeg slipper uheldige ulykker hvor jeg kommer borti et eller annet som tilgriser neglelakken - ihvertfall de gangene jeg rett og slett ikke har tid til å fjerne og påføre på nytt.

Quick Dry har en svært rennende konsistens, nesten som vann. Derfor synes jeg til tider at det kan være litt vanskelig å påføre den uten at produktet flyter utover, men jeg jobber med teknikken. Produktet skal legges på mens neglelakken er vår, og den virker gjennom alle lag. Lakken skal legges raskt, slik at du unngår bobler ol.

Å variere fargen på neglene er en fryd om dagen - det går fort samtidig som det ser bra ut. Jeg tror jeg har overdrevet veldig med variasjonen av neglelakk den siste tiden, men det er bare gøy :D De rundt meg spør om jeg har fått litt for mye fritid, og jeg bare ler tilbake. Det må da være lov å tro det, selv om det overhodet ikke er tilfellet.

Et produkt jeg ikke tror jeg heretter klarer meg uten. Må innrømme at jeg ble litt inspirert av Anette sin omtale =) Jeg kan si meg enig i det aller meste hun nevner der, selv om det ikke er snakk om samme produkt.

Jeg kjøpte min på Vita for 99,-.
MAN MISTER ALDRI KJÆRLIGHETEN FOR SKO

20.06.2011 i Mote 6 kommentarer


Har jeg noen gang fortalt dere hvor fantastisk betatt jeg er av fottøy? Gi meg et par høye, eksklusive stiletter, og vi er bestevenner for alltid! :D I'm serious.Når jeg var på shopping på lørdag kom jeg over to av disse herligheten som jeg bare måtte ha! Den siste herligheten er altså en gave fra min mor, fra Italia (den som er lengst til høyre) ♥ Jaa, jeg vet - min mor er en engel ♥ Det ble en del sort, derfor har jeg en kjempe grunn til å varierere litt med andre farger snart. Tihi =)

Jeg trengte noen sommersko, derfor falt valget på de i midten som jeg fant på H&M til er latterlig billig pris. De har også kliss like på både Bianco og Aldo, men hvorfor betale for mye?!

Det er ingen grunn til å se ut som en slabbedask selv om det regner, derfor valgte jeg å kjøpe et par sko med kilehæl som tåler litt, altså de til venstre ;)

Hvem har sagt at shopping og nytt innkjøp ikke gir lykkerus? Jeg er ihvertfall fortsatt lykkelig. Jeg har betraktet mine tre vidunderligheter store deler av søndagen, og jeg gleder meg masse til å bruke de. Dere får også se skoene på så fort jeg får tid, da ser dere de bedre også. Akkurat nå har ikke jeg tid for jeg må løpe..

Ha en herlig ukesstart, alle fine lesere ♥
IMMUNFORSVAR-BOOSTER SMOOTHIE


Aaah, for en herlig søndag, dere. Ukens siste treningsøkt er tilbakelagt, og jeg må si at det var en usedvanlig deilig økt ;) Jeg ble hentet av pappa (elsker selskap av verdens fineste), og nå ligger en bedre søndagsmiddag godt ned i magesekken.

Det var noen søte jenter som stod og delte ut slike Wasa blandinger på Sognsvann idag - de skal visstnok være nye. Min ligger dog i kjøleskapet og kjøler seg enda..


Det var deilig å frigjøre litt endorfiner igjen ;D

Nå, til overskriften. I skrivende stund sitter jeg og pappa og koser oss med en Immunforsvar-booster smoothie, som det så fint heter. Denne smaker godt (frisk smak av melk og banan) og er utrolig enkel å lage, men den nytes umiddelbart. For står den litt vil den faktisk smake veldig bittert.

Du trenger (trykk på navnet for å komme til produktet, og ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling):

2 porsjoner
6 dl kald rismelk med vanilje
2 ss Aktivated Barley
4 ss Rice Bran
2 ss lecitinpuvler
2 bananer
2 ss Happy Perilla Special Okinawa Omega (olje)
1/2 ss kokosmel
1 klype himalayasalt

Ha alt i en blender og kjør til en jevn smoothie.

En veldig god måte å gi immunforsvaret en ordentlig boost en gang i ny og ne ;)

Vel bekomme!
SØNDAG

19.06.2011 i Trening 9 kommentarer


I ♥ Sundays!

Det aller beste ved søndager er den dårlige samvittigheten jeg slipper dersom jeg ligger og ruller meg i senga til langt ut på dagen. For på søndager er søvnoverdose lov. Jeg våknet av meg selv klokken 11:15, og siden da har jeg ikke gjort annet fornuftig enn å sprute masse vann i ansiktet, drikke te og spise en deilig frokost.

Det første jeg skal gjøre etter å ha publisert dette innlegget, er å gjennomføre ukens siste treningsøkt. Jeg har også skrevet en kontrakt med meg selv for å holde treningsmotivasjonen oppe. De siste dagene har jeg nemlig blitt sliten bare av å tenke på trening (dette kommer av ulike årsaker, men la meg si det slik; jeg har mine grunner). Likevel har jeg tvunget meg selv på trening, eller nærmest slept en livløs kropp på trening. For uansett hva, så må det trenes! Og det hjelper ikke at jeg får dårlig samvittighet for å ikke ha trent på toppen av det hele :/ Det har vært en hektisk uke hvor det har skjedd noe hele tiden, derfor så har jeg ikke fått trent noe mer enn 4 ganger denne uken. Noe som egentlig er ganske elendig for meg å være. Jeg er jo vant med minst 5 treningsøkter per uke. Men det får gå - jeg har hatt det veldig morro til gjengjeld :D

En titt på denne kontrakten forteller meg hvorfor jeg bør orke. Smart, hva?! ;)

Ellers så må jeg bare meddele at denne helgen har vært en av de aller beste på lenge. Det er så fantastisk å tilbringe masse tid med de man er glad i ♥

Håper dere har hatt en veldig fin helg, og en god og avslappet søndag ønskes dere alle =)
SHOPPING KURERER DET MESTE ;)


Eller alt..?!

Dere, nå føler jeg meg SÅ mye bedre. Full av energi og veldig klar for kvelden :D Shopping og verdens beste mamma er det som får meg i godt humør, uansett hva årsaken til mitt dårlige humør er!! Helt sant.

Jeg fant så mye fint i butikkene idag, heldigvis så begynner moten å ta litt avstand fra masse blomster og rot på klærne (selv om det fortsatt er masse igjen). Det er sikkert veldig fint, men det er ålreit med litt andre utvalg for de av oss som ikke vil se ut som vandrende blomsterbuketter :PJeg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine herlige innkjøp etterhvert :D Litt av de får dere se på meg senere. Jeg ble nemlig ringt av en venninne (også min tidligere sjef) som lurte på om jeg hadde lyst til å bli med på sommerfest idag. Jeg takket selvsagt entusiastisk ja, og heldige meg fant til og med antrekk til kvelden ♥ Skjønt.

Nå er det tid for litt frukt, te og mager kesam før jeg må kjappe meg og gjøre meg klar for kveldens festligheter. Tiden strakk ikke til trening idag, men jeg har bestemt meg for å ta igjen alle de tapte svettedråpene imorgen.

Nå har jeg litt dårlig tid - mye som skal gjøres på kort tid :O

Ha en fantastisk lørdag, alle skjønne lesere ♥
VINGLETE


Det er noe som ikke stemmer med formen min om dagen. Jeg er kvalm, og har en stor klump som ligger og ruger i brystet mitt hele tiden. Det eneste jeg kan gjøre er vel å ta det med ro. Lytte til kroppen min. Det er bare så innmari kjedelig, og jeg føler meg så lat og nyttesløs! Meh.

Nå skal jeg snart ut en tur med verdens beste mamma, selv om jeg egentlig har mest lyst til å gjemme meg under dyna. Likevel har jeg godt av å være litt sosial. Senere skal jeg forsøke å tvinge meg selv på trening - jeg føler meg alltid så bra etter en treningsøkt ;)

Nå må jeg gjøre meg klar :D Ha en herlig dag, alle sammen.
GJESTEOMTALE: DECLÉOR FOAMING CLEANSER


Dagens gjesteomtale er sendt inn fra supre Synnøve - jeg takker meget for en kjempe fin omtale :) Takk for at du deler din erfaring med oss :D

Tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg nå som jeg snart har brukt opp en hel tube av denne.

Jeg kjøpte denne i januar i år da jeg bestemte meg for å starte et nytt og bedre år for huden min :) Jeg leste da mye rundt på nettet for å finne bra produkter, og fant ut at dette måtte være den perfekte rensen for en nybegynner som meg. Den er veldig enkel og grei, bare å vaske med vann og ferdig. Denne passer alle hudtyper, og om man ikke har tørr hud så trenger man ikke bruke toner.Så, hva synes jeg?

Førsteinntrykket er absolutt positivt. Den har en silkeaktig konsistens og lukter veldig godt. Den gir ikke masse skum, tiltross for navnet, men det synes jeg ikke gjør noen ting.


Jeg synes også at den renser bra. Jeg bruker ikke mye sminke, men den fjerner enkel sminke uten problem. Jeg synes derimot ikke den er mild nok til fjerne øyesminke.


Jeg har vel det man kan kalle blandingshud. Den er sjelden tørr, men heller fet overhud med urenheter og kanskje litt fuktfattig underhud? Blir aldri helt klok på hudtypen min, men poenget mitt er at denne rensen har fungert veldig godt på meg. Har man derimot en tørr hudtype ville jeg ikke valgt denne. Jeg har merket noen ganger at jeg kan bli litt stram i maska av denne, spesielt i vinter hvor huden min var litt tørrere. Det er også grunnen til at denne rensen ikke når helt opp.


Men dette er absolutt en god rens, så om man ønsker en enkel og grei rens så er denne et godt alternativ.

Synne gir:

 

PHILIPS LUMEA - MIN ERFARING

17.06.2011 i Omtale 6 kommentarer


Veldig mange har den siste tiden ønsket seg et oppfølgningsinnlegg om vidunderapparatet. Jeg har igrunn svart alle som har sendt mail eller lagt igjen en kommentar angående Lumea, men siden jeg stadig får spørsmål tenkte jeg at det ville være greit med et samleinnlegg.

Som nevnt mange ganger tidligere er jeg storfornøyd med Lumea. Den funker akkurat som den skal på mine hår. Jeg er visst et prakteksempel på hvordan man skal være dersom man skal ta i bruk Lumea. Mørke hår og likblek :P Jeg har behandlet veldig mange områder; ansiktet, legger, lår, bikinilinja og armhulene. Hårveksten har blitt redusert med 99% alle stedene, bortsett fra på bikinilinja. Og grunnen til det er at jeg ikke holdt ut - jeg zappet en gang så var det nok. Det gjorde vondt :( Resten av de nevnte stedene synes jeg gikk helt fint.

I bruksanvisningen står det at man ikke (!!) skal bruke apparatet i ansiktet. Jeg valgte likevel å gjøre det. Dette er overhodet ikke noe jeg anbefaler, det får være opptil hver enkelt å avgjøre det. Det gikk helt fint hos meg, men jeg kan ikke garantere at alle er like heldige som meg.Idag bruker jeg Lumea svært sjeldent, og så og si alle barberhøvel er kastet i søpla. Jeg har ikke lenger behov for barberskum ol. En sjelden gang ser jeg områder som jeg har oversett og da bruker jeg bare Lumea på det området jeg føler jeg har behov. Jeg har verken zappet eller barbert meg under armene på så lenge jeg kan huske. Ihvertfall 8-10 uker. Og det er lenge!! Før måtte jeg barbere meg under armene hver eneste dag. Jeg har hårfobi til tusen.

Det er slik en lettelse å bare kle seg akkurat i det man vil tidlig på morningen, uten å måtte bekymre seg for at leggene ikke er nybarberte :D Jeg har fortsatt områder på leggene som trenger behandling, men det tar ikke så lang tid å barbere et så lite området i forhold til hva det ville tatt å barbere begge leggene fullstendig.

Jeg har ikke merket noe til bivirkninger. Jeg synes apparatet funker akkurat som den skal, og dette er muligens den beste investeringen jeg har gjort på veldig lenge. Lumea er verdt hver eneste krone for min del. Helt seriøst. Jeg har også testet apparatet på min kjære og en lang stund var han fast bestemt på at Lumea ikke funket (fordi han hadde lest det et eller annet sted). Han hoppet ganske så fort ned fra sin høye hest da han selv fikk erfare at den faktisk funker. Meg ville han nemlig ikke høre på, selv om jeg løftet bena mine helt opp i ansiktet hans. Han mente at jeg alltid hadde så lite hår. Jadda, barberte legger er hårløse, men etter å ikke ha barbert leggene på nærmere 8 uker ville de sett ut som en skog. Hvem hører på meg, liksom?! Mannfolk.

Som nevnt tidligere tok jeg aldri noen bilder før jeg startet behandlingen. Jeg tenkte ikke så langt - alt jeg tenkte på var å sette i gang for å se om apparatet funket. Jeg var i ekstase over at det hadde kommet en slik hjemmebehandling. Derfor får jeg ikke vist bilder av hva jeg mener, men dere får bare forsøke å forestille dere det jeg skriver her, i bilder i deres eget hode ;)

Rensing av apparatet går super kjapt. Jeg tar bare litt klorhexidin på litt Mesoft og går over hele apparatet, spesielt "hodet". Det er slik de har anbefalt å rense Lumea i bruksanvisningen, og det har funket fjell.

Ønsker du å kjøpe Lumea, men er veldig usikker på grunn av prisen er det også mulig å spørre de som jobber i butikken om råd og hjelp. Kjøper du Lumea fra Elkjøp har du jo også 30 dagers fornøydgaranti. Selv om en trenger litt mer enn 30 dager på å gjøre seg opp en mening om apparatet, da det skal gå 4 uker mellom hver behandling, ser man jo det fort dersom den overhodet ikke funker og hårene vokser ut allerede dagen etter for eksempel :O Jeg tviler, men..

Da håper jeg dere som lurte fikk svar på det dere lurte på. Hvis ikke, er det bare å legge igjen en (eller flere) kommentar, så skal jeg svare så godt jeg kan :D

Ha en fantastisk dag/helg, alle sammen ♥
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT!!


Vi går gjennom store deler av livet og streber etter noe bedre. Vi sammenligner oss altfor ofte med andre, og analysere andre ned til minste detalj, ofte i forhold til oss selv. Jeg vil ikke nødvendigvis påstå at det er en dårlig ting å jobbe seg opp mot noe bedre eller sine uoppnådde mål, men dersom man ender opp med å gjøre ting kun fordi alle andre ser ut til å gjøre det eller aldri føler at det en selv gjør er godt nok, vil jeg si at man da sitter igjen med en ganske så usunn innstilling.

Så og si alle har komplekser med seg selv, likevel er det viktig å forsøke å gjøre det beste ut av det. Aksepter deg selv for det unike vesenet du er. For hvem er det egentlig som avgjør hvordan vi bør/skal se ut? Finnes det egentlig et fasitsvar på det?

Ikke glem at det finnes mange andre som har vært der eller som fortsatt befinner seg i det usikre stadiet. Jeg har vært der selv. Men det er ikke en god nok grunn til å gi opp. Glem aldri at du bestandig har muligheten til å velge. Du har fremdeles muligheten til å reise deg strak opp, og riste av deg usikkerheten. Gir du opp på deg selv vil de rundt deg også gradvis følge samme mønster.

Start alltid dagen med å si noen fine ord til deg selv. Elsk deg selv for den du er. Gå rakrygget og med hodet høyt hevet. Vis de rundt deg at du har kontroll og selvrespekt (selv om du kanskje ikke har det). Eier du ikke respekt eller kjærlighet for deg selv, kan du ikke forvente at andre skal respektere eller elske deg.

Det føles skjønt å være fornøyd med seg selv. Elske seg selv. Akseptere seg selv. Det er først da man kan se en ekte utstråling. En enestående skjønnhet. Først da vil andre se på deg med et syn som vil overraske deg. Komplimenter og oppmerksomhet vil strømme din vei i tonnevis.

Det vil alltid finnes dårlig dager hvor alt føles feil, men så lenge de gode dagene forekommer oftere enn de dårlige er det ingen grunn til bekymring. Snu om det negative til noe positivt, og tillatt deg selv å ha det bra. Vi er ofte mye strengere når det kommer til oss selv enn hva vi er mot andre. Hvorfor kan du bare ikke akseptere deg selv for den du er, når du klarer å akseptere andre for den de er? Betrakt deg selv med øyne fylt av kjærlighet, så oppdager du at alle "feil" fort blir gjort om til små mirakler. For det er nettopp det du er. Et mirakel.

Vær sterk nok til å aldri gi opp. Aldri. Du er langt sterkere til sinns enn du tror, og du får til langt mer enn du selv er klar over. Du vil støte på motgang i din vei, men det er nettopp da du skal vise deg for god til å gi opp. Føler du deg ukomfortabel i din kropp kan du starte å trene. Det vil gjøre godt for selvtilliten din og ikke minst kroppen din. Gled deg over andres suksess og tøy dine grenser. Ikke kritiser andre - godta bare at ingen er perfekte og at alle har sine feil og mangler. En veldig fin ting å leve etter er å behandle andre slik du selv ønsker å bli behandlet.

"Om du har mangel på selvdisiplin får det være din egen pine, men dersom du viser selv det minste tegn til velvilje skal jeg hjelpe seg så godt jeg kan på veien. Du skal få min respekt, min støtte og min beundring". Et budskap jeg ofte formidler til de som står meg nær. Det vil ikke gnage noen godt å bare klage uten å gjøre noe videre med saken. Det er først og fremst en selv som må ønske en forandring, deretter kan man søke hjelp hos andre.

Det jeg forsøker å formidle er at du aldri, under noen omstendigheter, skal gi opp på dine drømmer. Du kan oppnå akkurat det du vil bare du jobber hardt nok for det. Du sitter med valget og viljestyrken. Det er alene du som tar den endelige avgjørelsen. Positivt eller negativt - du må selv ta konsekvensene av dine valg.

Bli snillere mot deg selv, ta til deg komplimenter og vit at du fortjener det. En slik innstilling vil lønne seg i lengden for det er uvisst hvor lenge du må leve med deg selv. Start allerede idag, for imorgen kan det være for sent!
SLIK HOLDER DU TRENINGSMOTIVASJONEN OPPE!

16.06.2011 i Trening 10 kommentarer


Dere ønsket at jeg skulle begynne å skrive litt mer om trening. I did. Nå er det veldig mange av dere som er nysgjerrige på hvordan jeg orker å trene så mye. Spesielt de dagene solen titter frem. For å svare på deres spørsmål, lager jeg like gjerne et slags samleinnlegg, med tips og diverse, som holder min treningslyst på topp.

Idealet er altså å trene 6 ganger i uken fast, men jeg ender som regel opp med 5 ganger i uken. På gode uker trener jeg 6 ganger, og hvis jeg virkelig orker 7.

1. Det er viktig å ha en riktig innstilling til trening. Det skal godt gjøres at du klarer å holde motivasjonen oppe dersom du ser på trening som et slit. Derfor er det viktig å:

 • tenke at trening er noe du gjør fordi kroppen din trenger å bevege seg. Ikke synes synd på deg selv eller kroppen din dersom du blir stiv og støl etter en treningsøkt. Husk på at kroppen er laget for å bevege seg. Tro det eller ei, men det er faktisk da den trives best!
 • ikke tenk på at trening er slitsomt - med den innstillingen kommer du ikke særlig langt på veien.
 • tenk på all gratis overskudd og enerdi du sitter igjen med etter endt økt.
 • tren så tidlig som du makter, helst på morningen, så blir du ferdig med det. Da slipper du å ha det hengende over hodet resten av dagen, og du slipper å trene etter arbeid/skolen (helt normalt at man føler seg sliten da). Dessuten så gir det deg kvelden fri, så du kan være sosial, med barna/kjæresten/familien ol.
 • tenk på alt det positive treningen gjør for kroppen din, og den gode samvittigheten du sitter igjen med når du er ferdig.
 • det er virkelig ingenting som heter at du ikke har tid til trening! Du ta deg tid. Dette er den viktigste investeringen du gjør for deg selv og kroppen din. Tid til seg selv må man ha, ellers så bør du virkelig gjøre noe med timeplanen din.


2. Finn en treningsform som passer deg og dine behov. Det er fort gjort å kopiere andre, men det viktigste er at du prøver ut litt forskjellig. Hør på kroppen din, så vil du etter hvert merke hva du trives best med. Personlig har jeg testet ut veldig mye, og endte opp med å elske løping mest. Idag elsker jeg det mer enn så og si alle andre treningsformer. Jeg blir aldri lei.

Noen liker gruppetimer, mens andre elsker spinning/ellipse. Det er viktig å føle seg frem.

3. Sett deg mål. Det kan være en motivasjon i seg selv å ha noe å trene mot - noe å se frem til. For meg dreier det seg om sommertid og strand. Jeg vil se bra ut i bikini.


4. Ha et reelt forbilde. Dersom det er en person du kjenner eller en kjendis du beunderer veldig kroppsmessig, kan dette være et kjempefint forbilde, og ikke minst et supert mål å trene seg opp mot. Husk bare på at kroppsfasongen til mennesker varierer veldig, så ikke forvent å se akkurat slik ut som ditt forbilde, men veldig i nærheten. Det viktigste er å trives i egen kropp. Aldri glem å spise variert og sunt - trening skal være morro og sunt, ikke en pest og selvpinende.

Har du på grunn av ulike årsaker gått opp i vekt, kan noen gamle jeans være motivasjon nok ;)

5. Ha god og variert treningsmusikk. Selv liker jeg ikke å trene med musikk i ørene i det hele tatt. Mulig jeg er et sjeldent tilfelle, men musikk er i min verden kun beregnet til de dager det er full fest og tenna i tapeten. Og jo, jeg elsker også å høre på musikk når jeg rydder. Det får litt fart på sakene.

Men det sies at musikk alene kan være en veldig god motivasjon. Så plukk ut noen sanger som du liker, og husk på å variere. Du oppdager fort ut om treningsmusikk er noe for deg ;)
DECLÉOR MEN SKINCARE

16.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Naturlige og effektive produkter for menn til barbering og hudpleie. Alle menn bør bruke gode hudpleieprodukter tilpasset deres behov.

Barbering, tørr luft, sol og andre faktorer skader hudens balanse og fremskynder hudaldring. Menn har høyere talgproduksjon og grovere hud enn kvinner og får lettere sorte prikker og urenheter.

Decléor tilbyr en unik herreserie med antiseptiske planteessenser av blant annet eukalyptus og kryddernellik som erstatter uttørrende alkohol. Ny forskning viser at essenser av kryddernellik reduserer gjenvekst av hår/skjegg etter 1-2 ukers bruk.

Produktene virker også betennelsesdempende, helende, motvirker hudaldring, bevarer/gjenoppbygger hudens naturlige beskyttelse, samt gir fuktighet, energi og glød.

Bildet er lånt fra Decléor


FØR/ETTER BARBERING
AROMESSENCE TRIPLE ACTION
100% plantearomatisk serum for en perfekt, problemfri barbering. 2-4 dråper påføres for 3 effekter:

 1. Før barbering: mykgjør skjegget og huden, gir glattere barbering og beskytter huden.
 2. Etter barbering: roer rødhet og betennelser, samt mykgjør huden.
 3. Gir langsommere skjeggvekst.


1. RENS
CLEAN SKIN SCRUB GEL
Rens- og peelinggelé i ett
Renser effektivt uten å tørke ut huden. Motvirker sorte prikker og inngrodde hår, samt gir mykere og friskere hud. Masseres forsiktig i ca. 1 minutt og skylles av med vann.


2. BARBERING
SMOOTH SHAVE FOAM
Behagelig, pleiende barberskum
Gir merkbart glattere barbering og beskytter huden. Motvirker irritert hud, samt gjør huden myk og frisk.


EXPRESS SHAVE FOAM GEL
En gelé som i kontakt med huden omdannes til et forfriskende, lett og mykt skum. Samme egenskaper som produktet over.


3. BESKYTTELSE
SOOTHING AFTER SHAVE FLUID
Fuktighetsgivende aftershave/ansiktskrem
Ultra-lett krem som både gir fukt, renser, heler, forebygger hudaldring og gir langsommere skjeggvekst.


SKIN ENERGISER FLUID
Multiaktiv antiage aftershave/ansiktskrem
Med alle effekter beskrevet over, men ekstra aktiv mot hudaldring. Gir også huden bedre beskyttelse.


EYE CONTOUR ENERGISER GEL
Aktiv øyegelé med mange effekter
Motvirker både rynker, hevelser, hudirritasjoner og tørr hud. Virker også kjølende og oppfriskende.
MORGENIDYLL


Ahh, morgenstund har gull i munn. Min bedre halvdel er akkurat sendt avgårde, noe som betyr Yasitid.

Ingenting er som når lukten av nytraktet te, blander seg med en nydusjet kropp og bodylotion. Fuglene kvitrer ute, og jeg har parkert stumpen foran dataskjermen for å få med meg litt Hollywoodsladder. Masse juicy gossip å lese her ;)Idag skjer det ikke så altfor mye. Jeg har allerede vært på trening og dusjen er unnagjort. Jeg tenkte jeg skulle ta frem Lumea og gå litt løs på kroppen - det er kun noen få områder som fortsatt trenger behandling. Dere ønsket også et oppfølgingsinnlegg - det kommer før helgen (eller kanskje idag).

Før den tid skal jeg løpe mange ganger frem og tilbake for å sjekke postkassen. Jeg venter nemlig masse snadder som jeg klør i fingrene etter å få :D

Pssst: Det er lov å kommentere, vet dere. Jeg synes dere dabber av her litt til tider..
IHERB ANBEFALING; SUPERSMARTE "FIT & FRESH" MATBOKSER

15.06.2011 i iHerb.com 0 kommentarer


Enda flere produkter jeg må anbefale dere fra iHerb. Lord, for en alletiders nettside. En finner det aller meste der bare man setter seg ned og søker litt. Disse matboksene er helt geniale. Jeg er frelst. Helt seriøst.

Jeg la først inn en bestilling på den oransje salatboksen, men jeg holdt ikke ut i mer enn noen få timer før jeg løp bort til pc'en og la inn en bestilling på grønnsaksboksen også. For øyeblikket venter jeg på enda flere herligheter fra Fit & Fresh :D Gleder meg masse til jeg får hentelapper i postkassen.

Altså, det som er så genialt med disse er at de inneholder "innebygde isposer" som skal legges i fryseren. På denne måten holder maten seg kald i løpet av dagen. Jeg har tidligere hatt problemer med å ta med meg supermat ol. på tur/besøk/jobb etc., men etter at jeg oppdaget disse supergeniale matboksene har jeg ikke lenger problemer på den fronten. Jeg kan enkelt ha med meg mine kjære Long Slow overalt uten at de smelter og nærmest faller fra hverandre. Ekstase ♥ Det skal ikke mer til for å glede meg. Det er viktig å verdsette de små tingene i hverdagen, såvel som de store :D

Disse er etter min mening latterlig billige med tanke på hvor nyttige verktøy de egentlig er. Kan brukes til så mangt. Å spise sunt har aldri vært enklere og nå har jeg i bunn og grunn ingen unnskyldninger for å spise usunt. Du finner de ulike typene her (ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling).

Lenge leve iHerb! ♥
Working out

15.06.2011 i Trening 2 kommentarer


Nå fyker jeg avgårde til trening for å frigjøre litt endorfiner - økt nummer 2 denne uken. Det var i utgangspunktet meningen at jeg skulle trene igår også, men tiden strakk dessverre ikke helt til :(

Nå er jeg klar for en løpetur + styrke. Sminkeløs og klar for å yte maks ;)


Ellers så har jeg fått en del spørsmål angående treningen min den siste tiden, og jeg vil bare fortelle dere at jeg tenker på saken. En ukesplan eller noe i den duren er hva jeg har i tankene - jeg finner sikkert ut av det ;)

Nå skal det løpes! :D Ha en fantastisk dag, alle solstråler =)
DECLÉOR AROMA SUN EXPERT

15.06.2011 i Hudpleie 2 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

En skreddersydd plantearomatisk solserie som gir optimal beskyttelse i solen, motvirker solskader og gir raskere og jevnere brunfarge.

90% av alderingsprosessen i huden skyldes sol. Derfor er det viktig å prioritere gode solprodukter. Decléors solserie sikrer deg det beste av beskyttelse og pleie.


Bildet er lånt fra Decléor


OPTIMAL BESKYTTELSE
Et DNA-beskyttelses kompleks - ekstrakter fra egyptisk jasmin og vanilje fra Tahiti er rikt på antioksidanter som hjelper til med å bevare hudens elastisitet, styrker hudens naturlige forsvar og beskytter "hjertet" i cellene. Planteessenser fra rose med fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper som styrker hudbarrieren. Roseessensen sikrer trygg beskyttelse mot solen og motvirker for tidlig hudaldring. Bevarer hudens ungdommelighet.


MAKSIMAL TRYGGHET
Produktene passer for alle hudtyper, også de med sensitiv hud, og er uten mineraloljer og kunstige fargestoffer. Ekstrakt fra gurkemeie fra Tahiti, en aromatisk rot med beroligende egenskaper, hjelper til med å redusere sensitivitetsreaksjoner forårsaket av solen.


SENSORISK OPPLEVELSE
Nye, silkemyke konsistenser og med frisk og sommerlig duft. Trekker lett inn i huden uten å føles klissete. Etterlater ingen hvit hinne. Nye, praktiske forpakninger.


1 - FORBEREDE
AROMESSENCE SOLAIRE - FACE, Tan activator serum for ansikt
100% rent og 100% naturlig serum med silkeaktig konsistens som forbereder huden for solen.

 • Styrker hudens naturlige forsvar og motvirker solskader og hudaldring.
 • Øker effekten av UV-filtrene, det vil si redusert solbrenthet.
 • Øker pigmentproduksjonen og gir raskere og jevnere brunfarge.
 • Mykgjør og motvirker tørr hud.
 • Motvirker hudirritasjoner


AROMESSENCE SOLAIRE - BODY
Tan activator serum for kropp
Tilsvarer produktet beskrevet over, men er tilpasset kroppshuden.

Bruk: start med serumet en uke før du skal ut i solen. Påfør noen dråper etter rens før din vanlige dagkrem. Under soling påføres serumet under solkrem.


SELVBRUNING
SELF-TANNING MILK NATURAL GLOW - FACE AND BODY
Selvbruningskrem som gir naturlig glød til huden (DHA og erytrulose)
Forbereder huden før soling ved å styrke hudens naturlige forsvar og reduserer sensitivitetsreaksjoner. Forebygger hudaldring ved å stimulere cellefornyelsen som bidrar til å redusere linjer og rynker. En lett-absorbert og smeltende krem som passer både for ansikt og kropp. Bruk gjerne noen dråper Tan activator serum under. Før selvbruning anbefales peeling. Vask alltid hendene godt etter bruk.


2 - BESKYTTELSE
PROTECTIVE ANTI-WRINKLE CREAM SPF 15/30
Antirynke solkrem SPF 15/30
Decléors solprodukter gir høy beskyttelse mot solskader (DNA-beskyttelses kompleks), raskere og jevnere brunfarge og god pleie. Antirynke-kremene gir ekstra sterk effekt mot hudaldring, sensitivitetsreaksjoner og dehydrering. Solkremene er ideelle for ansikt, bryst og hender.


PROTECTIVE HYDRATING MILK SPF 15/30 - BODY
Solmelk SPF 15/30 for kropp
Tilsvarer produktet beskrevet over, men er tilpasset kroppshuden.


3 - REPARERE
AFTER-SUN BALM - FACE
100% naturlig balm som lindrer solbrenthet og reduserer rødhet.
Et SOS-produkt som aktivt motvirker og reparerer solskader som hudaldring, solbrenthet, tørr hud og flassing. Antioksidanter fra jasmin og vanilje virker meget regenererende og mykgjørende. Balmen forlenger brunfargen da pigmentproduksjonen stimuleres. Varm en liten mengde balm i hånden, påfør i tynt lag og masser lett inn.


SOOTHING AFTER-SUN CREAM - FACE
Beroligende og fuktighetsgivende after-sun krem for ansikt.
Nydelig after-sun som umiddelbart roer solbrenthet, motvirker flassing og forlenger brunfargen. Ekstrakt fra tigerurt motvirker hudaldring og bedrer ujevn hudstruktur, slik at huden bevarer sin ungdommelighet. Påføres nyrenset eller nydusjet hud.


SOOTHING AFTER-SUN MILK - BODY
Beroligende og fuktighetsgivende after-sun.
Tilsvarer produktet beskrevet over, men er tilpasset kroppshud.
OMTALE: GIOVANNI SMOOTH AS SILK DEEPER MOISTURE, SHAMPOO & CONDITIONER

14.06.2011 i Omtale 6 kommentarer


Disse skulle egentlig bli med meg på ferie, men valget falt heller på denne versjonen (disse fikk tanten min, derfor er de ikke avbildet). I denne omtalen tar jeg derfor for meg begge disse variantene, da disse opptrådte ganske så likt.Jeg hadde håpet på at Giovanni skulle klare å imponere meg, men den gang ei :( Disse minner meg veldig mye om produktene fra John Masters Organic. Håret mitt kjennes tungt, og det er nærmest umulig å gre håret etter en dusj. Håret kjennes litt ut som stålull og filtrer seg sammen. Jeg som normalt sett har ganske så glansfullt hår etter at jeg har rettet det ut, opplevde at håret virket litt livløst og blasst. Dette til tross for at jeg kun påførte produktet i hodebunnen og ikke nedover tuppene.

Jeg merket heller ikke noe til særlig mykgjørende effekt av å bruke balsamen etterpå. Håret kjentes rett og slett tørt og så sliten ut.

Siden det overhodet ikke fristet å bruke produktene noe mer, spurte jeg tanten min om hun hadde lyst til å gi produktene et forsøk. Responsen hennes etter endt dusj var veldig ulik min. Hun synes produktene virket helt greie. Et meget godt eksempel på at et produkt ikke trenger å avkastes eller henges ut bare fordi håret mitt stiller seg vrang. Jeg er ikke fasitsvaret, jeg deler bare min erfaring med dere ;)

Siden håret mitt mislikte begge disse formulaene kommer jeg ikke til å gi Giovanni flere forsøk. Tror jeg.. Jeg har ihvertfall fått nok for en stund. Produktene lukter ikke så mye - bare en svak duft av friskhet.

Jeg kjøpte mine herfra, og siden de ikke kostet allverdens gjorde det ingenting at de ikke falt i smak. Jeg ble bare rikere på erfaring.
IHERB ANBEFALING; BACH RESCUE PASTILLES - NATURAL STRESS RELIEF

14.06.2011 i iHerb.com 2 kommentarer


Jeg bare tipse dere om denne herlige godsaken fra iHerb. Er du, i likhet med meg, veldig glad i å ha noen pastiller i nærheten som du kan friske opp pusten med i løpet av dagen? Da er disse Rescue Pastillene helt geniale å ha.Jeg kom helt tilfeldig over disse da jeg satt og surfet på iHerb sist jeg la inn en bestilling. Et knall kjøp fant jeg ut i etterkant. Disse smaker så godt, og ikke nok med det er de ganske så trygge på ingredienser. Smaker som solbær, og frisker opp munnen i en fei. Disse finnes også i andre smaker, for de som eventuelt ikke liker solbær.

Smaker overhodet ikke like mye sukker som de som er å få kjøpt i dagligvarebutikkene, og ikke på nært hold like mye plastikk heller. Jeg har forelsket meg helt - så mye at jeg faktisk har lagt inn mange bestillinger på denne.

Jeg rakk ikke engang å ta et bilde, før metallboksen var halvtom. Min kjære har hevet disse innpå som bare det :P Boksen er altså helt full, og ikke like tom som bildet viser.

Hvor vidt disse pastillene har en innvirkning på stressnivået ("Natural Stress Relief") aner jeg ikke - jeg har ikke stresset så mye i det siste (mulig disse er årsaken?!) :O Hehe.

Sitter i skrivende stund og småspiser på slike. Nam.
GOD MORGEN, ALLE HJERTER


Sitter du der og nipper til din nykokte morgente/nypressede morgenkaffe nå? Det gjør jeg. Jeg elsker denne lille stunden på morningen hvor jeg vet at jeg har enda en fersk og mystisk dag i vente. Leiligheten dufter av herlig frokost - noe som tyder på at dagen har startet.


En meget fin sitat

Her ser dere også dagens sitat fra Yogi-teen, en perfekt innstilling å starte dagen med.

Jeg titter hovedsakelig innom for å ønske dere alle en super start på dagen. Husk å bestandig begynne dagen med et smil og noen fine ord til/om deg selv. Det er überviktig å elske seg selv og sette pris på seg selv, akkurat slik en er ♥ Så dersom du enda ikke har spandert på deg selv et smil, foreslår jeg at du umiddelbart legger fra deg alt du har i hendene, løper til speilet og smiler så bredt du bare makter til deg selv foran speilet. Så kan du gå tilbake og fortsette der du slapp :)

På denne siden av byen skal resten av dagen vies til alt jeg har utsatt de siste dagene - nå er det tilbake til det normale, dere :D En herlig dag ønskes dere alle.
IN LOVE WITH LIFE


Dagen idag har vært helt fantastisk. Etter trening og kvalitetstid med kjæresten, endte jeg og Mariam opp på Waynes's Coffee på Majorstuen for å skravle litt mer :D Det ble ikke så mye sammenhengende ord under løpingen idag, så vi måtte ta igjen alt det usagte. En herlig jente som jeg klekker så utrolig godt sammen med ♥

Her et bildedryss fra dagen:
Singlet fra H&M // Snekkershorts fra H&M // Sko fra H&M // Smykker fra Snö of Sweden
Smakfullt vann - ble inspirert til å lage slikt vann fremover. Skikkelig sommerlig


Mocca frappe - en av de bedre jeg har smakt


Herlige Mariam


Herlig med solskinn

Det har vært ufattelig deilig med tvungen langhelg - jeg har fått tid til å pleie kjærligheten, masse familietid og sosiale sammenkomster. Jeg gleder meg enormt til sommerferien! Jeg føler at disse langhelgene som har meldt seg med jevne mellomrom den siste tiden bare er en forsmak på alt det gode sommeren har å tilby.

Nå skal jeg legge meg langstrakt i sofaen og nyte synet av en kjæreste som lager litt lett kveldsmat. Life is great.
God dag, fine lesere :)

13.06.2011 i Trening 2 kommentarer


Var forholdvis tidlig oppe idag for å gjøre meg ferdig med mine Sognsvannrunder. Verdens beste Mariam ble med på joggeøkten idag (får håpe jeg ikke skremte henne helt vekk) :P Det var überkoselig med litt selskap :D Føles skjønt!

Det er så deilig med litt solenskinn igjen, dere ♥

Vel hjemme ventet disse nydelige rosene på meg fra verdens herligste kjæreste ♥ Lykke.
Nå ligger en bedre mandagslunsj i magesekken, sammen med verdens beste dessert. Livet er herlig, dere ♥

Eggerøre og hjemmelaget scones

Smakte skjønt

Nå må jeg kjappe meg og gjøre meg klar, før jeg fyker ut døren for å nyte litt sol :D

Jeg merker jeg har litt søndagsfølelse idag, selv om jeg gjentatte ganger har gjort meg selv oppmerksom på at det faktisk er mandag idag :P

Ønsker alle dere hjerter en fabelaktig mandag - enten dere er på jobb, hjemme, ferie eller på besøk. Alene, hos venner, med familie eller kjæresten, så håper jeg dere vet å sette pris på hvert eneste sekund av dagen, og generelt livet.
RAW VALNØTT- OG KOKOSKULER


I pinse skal det bakes :P Jeg har virkelig kjørt husmor-stilen helt ut denne helgen, og testet ut mange nye oppskrifter ;) Jeg deler gjerne oppskriftene med dere fine lesere!

For øyeblikket har jeg masse sunne og gode godsaker som står i kjøleskapet til de stundene søtsuget melder seg.

Du trenger (trykk på navnet for å komme til produktet, og ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling):

1 dl valnøtter
2 never kokosflak
3 dadler
1 klype himalayasalt
1/2 ts vaniljepulver
1 ss kokosolje
1 skvis sitron/lime

Bland alle ingrediensene i foodprosessor til du får en fin og jevn masse. Rull til kuler og rull i ønsket ingrediens. Jeg valgte å rulle mine i kokosflak, men du kan fint bruke rå sjokolade, hampfrø, carobpulver ol.

Disse smaker super godt. Min kjære sier at disse uten tvil er hans favoritter blant alt jeg har laget hittil :) Yey. En unik smaksopplevelse som må oppleves, og det går utrolig kjapt å lage disse.

Vel bekomme.
VERDENS BESTE RAW GULROTKAKE


En venninne av meg som er veldig opptatt av raw food, ga meg denne oppskriften for litt siden. Den har ligget i bokhylla mi en stund nå, og igår under opprydding av leiligheten kom jeg plutselig denne oppskriften som jeg helt hadde glemt at jeg hadde fått :P Siden jeg var sånn en husmor igår, tenkte jeg at det var på sin plass å kjøre husmorheten helt ut og lage litt kake også :D Jeg aner ikke hvor hun har hentet denne oppskriften fra, og hun er for øyeblikket i utlandet så jeg har ikke fått spurt henne heller..

Denne kaken er da altså raw, vegansk, sukker-, gluten- og gjærfri. Selv om kaken krever litt planlegging (nøtter må bløtlegges) går det likevel kjapt når man først setter i gang.


BUNN

1 dl ferske dadler
4 dl pekannøtter (bløtlegges minst 1 time i forveien, helst over natten)
1 ts kardemomme
1 ss kanel
1 ss kokosmel

Kjør ingrediensene i foodprosessoren til du får en grov masse. Trykk så massen ut i ønsket form, og kle bunnen med bakepapir med litt kokosmel på.

Sett i fryseren.
Bunnen presset i en hjerteform


FYLL

1 grønt eple, skrelt og revet
5 gulrøtter, skrelt og revet  
1 krm stevia pulver
1 ss sitronsaft
2 ss agavesirup/yaconsirup
1 ss kokosolje

Klem ut så mye veske som mulig av skrelte og revede gulrøttene og eplet. Tilsett så resten av ingrediensene, og pass på så kokosoljen er romtemperert.

Trykk så gulrotblandingen ned i formen oppå nøttebunnen.

Sett i fryseren.


TOPPING

4 dl macadamianøtter, bløtlagt i minst 2 timer
1/2 dl agavesirup/yaconsirup
1 ss kokosolje
1 krm stevia pulver
1/2 ts salt
1/2 ts vanilijepuvler
20 dråper vanilla cream stevia
ca. 1,5 dl vann 

Kjør alle ingerdiensene i foodprosessoren til du får en jevn masse. Korriger med vann - konsistensen skal være litt tjukk og klumpete, men likevel enkel å smøre utover.

Fordel masse oppå gulrotblandingen og sett i fryseren. Her kan du pynte kaken med nøtter, revet gulrot ol.

La kaken stå i fryseren i til den blir helt frossen. Tin den så i kjølesskapet noen timer før du har planer om å servere kaken.


Det ferdige resultatet


Kaken er her fortsatt litt frossent

En supergod og supersunn gulrotkake som er en fryd for smaksløkene. Jeg hadde pappa på besøk idag og han skrøt masse :D Han fikk også med seg halve kaken hjem. Artig. Ihvertfall med tanke på at det er første gang han smaker raw food ;) 

Nam!

Vel bekomme! 
DECLÉOR AROMA DYNAMIC, SIRKULASJONSØKENDE

12.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Mot stive muskler, hovne ben og generell dårlig sirkulasjon. Dyptvirkende planteessenser gjør produktene svært effektive.

Bildet er lånt fra Decléor


AROMESSENCE CIRCULAROME
100% plantearomatisk kroppsolje med sirkulasjonsøkende effekt. Anbefales daglig over hele kroppen eller lokalt på stive muskler, kalde føtter etc. Fin til massasje. Med stimulerende essenser av blant annet sypress, pepper og salvie, samt beroligende essenser av lavendel.


CIRCULAROME BALM
100% plantearomatisk kroppsbalm med sirkulasjonsøkende effekt. Tilsvarer oljen, men mer nærende. Ideell for tørrere hud og om natten.


REFRESHING TONING GEL (CIRCULAGEL)
Sirkulasjonsøkende og kjølende. Meget effektiv mot hovne og ømme føtter, stive muskler, ved stress eller etter trening m.m. Trekker raskt inn, også gjennom nylonstrømper. Med essenser av blant annet pepper, mentol og kamfer. Et "må-ha"-produkt på reise, kontoret etc. Finnes også som spray.
SUSHI


Se hva som ventet på meg da jeg kom hjem fra en meget våt joggetur. Er ikke kjæresten min verdens nydeligste? :D


En rågod sushi
Verdens beste iste

Det er først nå jeg endelig har fått erstattet åletrange joggetights og våte joggesko, med favorittjoggebuksa og nakne tær, etter en herlig og varm dusj. Tightsen ligger for øyeblikket som et vrengt pølseskinn på gulvet. Der skal den få ligge litt til (tror jeg)..

Ellers så gleder jeg meg til den perfekte lørdagsmaten synker godt ned i magesekken, og etterpå skal jeg bare ligge på sofaen og lese Camilla Läckberg, før jeg må opp og rydde litt i leiligheten ♥ Perfekt lørdag.

Ønsker alle som er innom en fortreffelig lørdag ♥
IT'S TIME TO WORK ON MY ABS

11.06.2011 i Trening 0 kommentarer


Igår ble det en uvanlig sen treningsøkt, så idag har jeg tenkt til å kjøre min normale stil og ta treningsøkten tidlig på dagen, slik som jeg pleier (selv om det ikke er fullt så tidlig lenger akkurat nå) :) Det har heldigvis sluttet å regne, og jeg håper inderlig at de fuktige dråpene holder seg borte fremover nå selv om det fortsatt er overskyet her i Oslo. Jeg savner solen allerede!!

Vi blogges når jeg er hjemme igjen - da har jeg noen herlige ting fra iHerb som jeg gjerne vil vise dere ;) Ha en fantastisk lørdag så lenge, og ta godt vare på hverandre ♥
UKE 15, 16, 17 & 18: OBAGI NU-DERM

11.06.2011 i OBAGI 11 kommentarer


Da er det igjen tid for en av bloggens mest ettertraktede innlegg ;)

Skal vi se, hvor skal jeg begynne? Jeg begynner med å se tilbake til da jeg kom hjem igjen fra ferien, for det var vel rett etter ferien jeg oppdaterte sist.. Kun dager etter at jeg kom tilbake fra herlige varmegrader, ble været surt og en smule kaldt her hjemme. Etter en kort periode med litt kaldt og surt vær begynte solen å skinne igjen, og det samme begynte huden min å gjøre. Jeg merker faktisk værforhold mye bedre nå enn hva jeg gjorde før, og det kommer av at huden min nå reagerer så lett på temperaturen. Synker den litt begynner jeg umiddelbart å flasse, mens med en gang den stiger litt blir huden så fin.

Denne uken har jeg heldigvis ikke hatt noen problemer med flassing, hittil. Selv om det har regnet ganske mye de siste dagene. Mulig årsaken til det er det faktum at det har vært ganske klamt og varmt, tross regnværet..!

Idag har det faktisk gått akkurat 18 uker siden jeg åpnet min OBAGI pakke og gjorde huden kjent med disse herlige produktene :D Når jeg ser tilbake på reisen min, har det hele gått ganske fort. Men når jeg tenker dypt på alt jeg har måtte gå igjennom er ihvertfall en ting klinkende klart; jeg savner ikke begynnelsesfasen.

Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet, og jeg har aldri angret. Det var vært vanskelig tider, men det er nettopp da man ikke skal gi opp. Jeg har aldri noensinne fått så mange komplimenter for huden min som etter at jeg begynte med OBAGI. Porselenshud er en av fineste komplimentene blant dem alle ♥Personlig er jeg så fornøyd (og det er det aller viktigste) at jeg faktisk har tenkt til å følge rådet til OBAGI-staben og kjøre programmet helt ut. Jeg stoler helt og holdent på staben som står bak denne hudpleieserien, og når de nå anbefaler 24 uker fremfor 18 uker, så velger jeg å stole på det. Ene og alene fordi jeg ser fremgang hver eneste dag, og nå som jeg ikke sjeneres så mye av flassing som tidligere, ser jeg ikke helt en grunn til å ikke fortsette litt til. Jeg har jo faktisk bitt sammen tenna gjennom det aller verste.

Jeg trodde hele tiden at jeg savnet mine gamle hudpleieprodukter veldig, men tanken på å ikke bruke OBAGI hver dag lengre skremmer meg faktisk mer akkurat nå. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg blir fort knyttet til hudpleieproduktene mine (de som gjør en god jobb, vel og merke) - jeg hadde litt av det samme problemet da jeg måtte legge vekk Matis for 18 uker siden :O Jeg er en smule for trofast tror jeg ;)

Det jeg savner mest er vel å kunne skrubbe ansiktet igjen, men jeg klarer fint å vente. Huden oppfører seg for det meste som normalt, og den har til en viss grad begynt å smøre seg selv. Den er ikke fullt så sensitiv som tidligere, da den aller minste ting resulterte i masse flassing, rødhet, kløe og hevelse.

Jeg vil absolutt si at det var verdt det - alt sammen. Pengene, smerten, flassingen, blikkene, alle spørsmålene - alt sammen var verdt det her jeg sitter idag. OBAGI MAGI har ihvertfall fått én fast kunde, og jeg er sjeleglad over å ha oppdaget denne fantastiske hudpleieserien ;)

Anette, jeg håper inderlig at det går like bra med huden din :D
SHOPPING, 4 PAKKER I POSTEN OG NÅ SONGSVANN


Travel og effektiv dag! Puh.. Og enda så er den langt ifra over.

Idag har jeg saumfart alle butikkene på OsloCity :P Jeg endte opp med en del fint, men dere, hva skjer egentlig med at alle bukser/kjoler er for korte i bena for meg? Det er så irriterende :( Jeg lurer på om jeg skal sende en mail til disse designerne og klage litt?! Mulig det hjelper, ikke vet jeg.. Jeg fant verdens fineste kjole idag, som selvsagt var aaaaaltfor kort i bena. *Snufs* Kanskje jeg må ta meg av designer jobben selv også :OOver til noe positivt; idag har det dumpet 4 herlige pakker i posten fra iHerb :D Herlig med pakker etter en shopperunde hvor jeg måtte henge på plass kjolen som øynene mine forelsket seg helt i. Det er godt det ordner seg for snille jenter ;D

Treningstøy var det jeg handlet mest idag, samt en superfin bikini og noen fine topper. Bilder hvor jeg har på meg klærne kommer tidsnok.

Jeg har utsatt Songsvannrundene helt til nå, i håp om at regnet skal gi seg, men den gang ei. Det har regnet nonstop i Oslo idag, og nå ser jeg ingen annen utvei enn å ta på meg regntøyet og bare kaste meg ut i det.

 

Senere ikveld kommer det et OBAGI-innlegg - jeg vet det er mange av dere som venter i spenning. Mulig den kommer litt sent på kvelden, men den kommer idag ihvertfall. Ellers så håper jeg at dere alle har hatt en fin fredag, og har en herlig helg i vente ♥

Nå er det en søkkvåt joggetur som venter meg. Herlig :D
DECLÉOR AROMA SCULPT, OPPSTRAMMENDE

10.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Mot elastisitetstap, hudaldring og strekkmerker. En unik "cocktail" av planteessenser og avanserte planteteknologiske ingredienser gir dyptvirkende, dokumenterte effekter.

Bildet er lånt fra Decléor


AROMESSENCE SCULPT
100% plantearomatisk kroppsolje mot uelastisk hud og hudaldring
Påføres hele kroppen eller lokalt, under en Sculpt kroppskrem. Fin til massaje.


SCULPT BALM
100% plantearomatisk kroppsbalm mot uelastisk hud og hudaldring
Tilsvarer oljen, men mer nærende. Ideell for tørrere hud og om natten.


SCULPT FIRMING GEL-CREAM NATURAL GLOW
Oppstrammende kremgelé med selvbruningseffekt
Nydelig, lett krem for alle aldre. Gir svak, naturlig brunfarge, økt elastisitet og motvirker hudaldring.


SCULPT STRETCH MARK CREAM
Strekkmerker og uelastisk hud
Bedrer og forebygger strekkmerker med dokumenterte effekter. Brukes helst over Aromessence Sculpt.


SCULPT REJUVENATING CREAM
Eksklusiv antiage kroppskrem
Rik, himmelsk krem for voksen hud med komplett effekt mot hudaldring.


SCULPT BUST TONING GEL
Elastisitetsøkende gelé for bysten
Gir økt elastisitet og lifting-effekt. Fin også på hals og overarmer.
PROTEINRIK HAVREGRØT


Jeg har funnet meg enda en ny favoritt :D Denne havregrøten smaker farlig nam og i tillegg så er den sunn. Er det ikke fantastisk? Denne oppskriften har blitt en fast treningsvenn den siste tiden - jeg klager ikke på litt ekstra påfyll av energi før en treningsøkt. Havregrøt inneholder generelt en god del karbohydrater, men med riktig fett og proteiner blir det likevel veldig bra.

Denne havregrøten er svært mettende og meget enkel å lage. Jeg brukte økologiske havregryn og rismelk istedenfor vanlig melk, men det er bare å bruke det som funker for deg.

 • Kok havregryn som anvist på pakken, mengden må du justere selv. Når grøten er kokt, la den stå noen minutter for å avkjøle seg.
 • Ha opp i 2 ss hemp protein, 1-2 ss kokosolje, noen dryss kanel, 1-2 ss manukahonning og 1 klype himalayasalt. Rør dette godt inn i grøten.


Ha på litt mer kanel på toppen og pynt med nøtter og frukt. Jeg valgte å bruke solsikkefrø, valnøtter, blåbær og banan - men alt kan brukes, alternativt eple, kiwi ol.

Smakte helt nydelig og gjør deg passe mett til du skal ut og bruke energi. Jeg har ikke behov for å bruke annen søtning i denne grøten enn honning og frukten som jeg drysser oppå. Perfekt treningsmåltid.

Vel bekomme!
OMTALE: ARTDECO BLUSHER, #23

09.06.2011 i Omtale 0 kommentarer


Denne valgte jeg kun fordi ArtDeco har imponert såpass mye i det siste. Jeg har egentlig ikke behov for ny blush, da jeg for lengst har funnet min favoritt of all times (nemlig Nars Orgasm Blush), men det skader ikke å teste noe nytt.

Jeg vet ikke helt hva det er, mulig det er favoritten Orgasm som har skylden, men denne falt ikke helt i smak hos meg. For det første så klarer ikke jeg helt å blende denne ordentlig inn i huden, uansett hva jeg gjør. Fargen legger seg som et lag utenpå huden, og jeg får "klovnesminke" assosiasjoner. Fargen falt heller ikke i smak hos meg - den er en smule for rosa. Jeg er mer fan av blush der det er mulig å kontrollere fargeintensiteten. Med denne blir det på en måte mye uansett hvor lite jeg påfører og uansett hvor lett jeg er i hånden når jeg påfører. En farge som rett og slett ikke passer min hudtone.


Uten blitz

Blushen er helt matt, og inneholder ikke shimmer. Personlig synes jeg ikke den er særlig enkel å jobbe med, og de gangene jeg har påført denne har jeg som regel endt opp med å fjerne den før jeg setter min fot utenfor dørstokken. En metode som funker greit til fester og spesielle anledninger er at jeg tøker av mye av produktet på kosten på håndbaken før jeg påfører den i ansiktet. Da slipper jeg unna med å bruke den uten at det ser for mye ut.

Med Nars Orgasm er det slik at jeg kan påføre ett lag de dagene jeg har lyst til å holde sminke enkel og bygge opp fargen de dagene jeg vil gjøre litt mer ut av sminken. Med ArtDeco sin har jeg ikke den muligheten, og det er igrunn litt trist - fargen er ganske iøyenfallende uansett. Det hadde vært fint å ha en blush uten shimmer :) Godt mulig denne faller bedre i smak hos de med litt mørkere hudtone enn meg?!

Prisen på denne husker jeg ikke helt, men jeg mener å huske at den ligger rundt 150,-. Merket kan kjøpes hos ArtDeco forhandlere.

MIN GRØNNE START PÅ HVERDAGEN


I mitt forrige innlegg skrev jeg litt om Spirulina, og siden flere av dere har spurt meg om hva jeg starter dagene mine med tenkte jeg at det er på sin plass å dedikere et eget innlegg til nettopp dette.

Sunt kosthold er for meg veldig viktig for å føle meg vel i hverdagen. Jeg får masse overskudd, og jeg ser på kosthold som en investering i å ta vare på kroppen min i det lange løp. Det er ikke slik at jeg ikke har mine usunne dager og jeg er overhodet ikke super streng med meg selv, men jeg velger å tro at jeg får igjen for å leve et regelmessig sunt liv.

Jeg begynner alltid dagen med en grønn drikk som jeg drikker på tom mage.

Jeg rører ut (trykk på navnet for å komme til produktet, og ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling):

1-2 ss Purely Greens (som er en blanding av Spirulina, byggress, havregress, kamutgress og alfalfagress),
1 ts Chlorella
1/2 ts maca
1 ts aloe vera 40x
1 glass eplejuice (ikke fra konsentrat)

Blandingen blander jeg med en melkeskummer slik at alt blir godt blandet. Jeg veksler mellom å bruke lunkent vann og eplejuice, men jeg føler at blandingen er lettere å få i seg dersom jeg blander den med eplejuice da eplesmaken stjeler mye av smaken på algene ;)

Jeg kan fint bruke noen av disse ingrediensene i smoothies, men da er det viktig å huske på at disse ikke skal blandes med sitruser. Dette har noe med syre/base forholdet å gjøre. Les mer nederst i dette innlegget. På denne måten får jeg i meg min dagsdose av alger og greens, så slipper jeg å tenke noe særlig mer på det i løpet av dagen :D

Da håper jeg dette innlegget besvarte spørsmålene til dere som lurte. Ønsker dere alle en herlig dag =)
SPIRULINA - EN DIAMANT PÅ KJØKKENBENKEN MIN


I november delte jeg min avgjørelse med dere om at jeg skulle gå inn for å bli en dyrevnnlig forbruker (her). Denne avgjørelsen førte til at jeg kuttet ut kjøtt og kylling fra mitt kosthold - noe som etterhvert førte til at jeg ble kjent med fenomenet "supermat".

Hvis dere husker så fortalte jeg dere også om jernmangel problematikken min. Sist jeg var hos legen og tok blodprøve var resultatet ganske så bekymringsverdi. Jeg hadde for lav blodprosent forårsaket av min enorme jernmangel. Etter et par (svært vonde) B12-sprøyter bestemte jeg meg for å få opp jernnivået mitt på andre måter. Jeg er ikke så stor fan av sykehus, leger, sprøyter ol. Dessuten så orket jeg ikke tanken på å regelmessig bli stukket i stumpen :(

Etter litt research fant jeg ut at den ultimate jernkilden har ligget foran meg hele tiden, uten at jeg helt har visst om det. Spirulina ♥ Det er litt omdiskutert om alger alene er en god nok jernkilde for oss mennesker - alt jeg vet er at min siste blodprøve viste en betraktelig økning hva gjelder blodprosent og jernnivå ;) Jeg har tidligere gått på jerntabletter, men disse tablettene alene har ikke klart å kurere meg. Siden jernnivået mitt var såpass lavt, går jeg fortsatt på jerntabletter, men jeg har tatt jerntabletter i flere år nå uten at det har hatt noe særlig stor virkning. Kombinasjonen av Spirulina og jerntabletter ser ut til å funke fjell for meg. Jeg har enda ikke turt å kutte ut jerntablettene og bare holde meg gående med Spirulina, men det er altså planen i fremtiden ;)

Her jeg sitter idag er jeg mer opplagt og har mer energi enn jeg kan huske å ha hatt noengang! Jeg yter mer både når det kommer til trening og de utfordringene som dagen har å tilby :D Slurver jeg litt med Spirulina merker jeg med en gang på kroppen at den skriker etter sin dose.

I tillegg til å få masse B12, får jeg også en god del vitaminer og mineraler samt klorofyll med på kjøpet når jeg tar Spirulina. Jeg tar Spirulina i puvlerform (som er mørkegrønn) og blander det ganske enkelt med eplejuice eller vann om morgenen og drikker blandingen på tom mage. Kroppen suger til seg næringsstoffene som en svamp når jeg drikker Spirulina på tom mage. I begynnelsen brakk jeg meg nesten av smaken, men det gikk fort over. Jeg tvang meg selv til å drikke opp, og det som drev meg til å gjøre det var dens magiske effekt. Idag har smaksløkene vent seg litt mer til Spirulina, men den er fortsatt langt i fra min favoritt :P

Her er hva som står om Spirulina i Supermat boken:Næringstettheten i Spirulina er svært høy, med store konsentrasjoner av klorofyll. Spirulina er meget proteinrik, og alt avhengig av hvor den vokser kan den inneholde alt fra 50-70 % proteiner. Proteinene inneholder alle åtte essensielle aminosyrer i riktig forhold, slik at de er mye lettere å fordøye enn proteiner fra kjøtt og soyaprodukter. I tillegg inneholder Spirulina mengder med vitaminer og mineraler, spesielt kalsium, kalium, krom, kobber, jern, mangan m.fl.

Spirulina bekjemper bakterier, motvirker allergier og har positiv effekt på diabetes og på hud, hår og negler.Per idag har jeg funnet min diamant på kjøkkenbenken som har gjort ufattelig mye for meg på kort tid. Så fort jeg er ferdig med OBAGI kuren min er noe av det første jeg skal gjøre å prøve ut en ansiktsmaske som er proppfull av antioksidanter, mineraler og vitaminer, for en unmiddelbar glød i huden. Nemlig en maske laget av Spirulina. Jeg har hørt så mye bra om denne masken at jeg nesten ikke kan vente med å teste den. Oppdateringer kommer selvsagt, og dersom det er noen av dere som allerede har testet ut denne ansiktsmaskeblandingen vil jeg veldig gjerne høre hva dere synes ;)

Oppskriften er som følger (trykk på navnet for å komme til produktet, og ikke glem å bruke koden TOF064 for å få $5 avslag på din første bestilling):

1/2 ts aloe vera 40x
2 Amla-C Plus-tabletter, knuste (eller 1 ss i pulverform)
1 ts Spirulinapulver

Blandes med yoghurt naturell eller vann og påføres som ansiktsmaske (unngå øynene)! Skyll av etter ca. 20 minutter og nyt forskjellen!

Den typen Spirulina jeg bruker finner du ved å trykke her.

Ønsker alle som titter innom en fantastisk onsdag. Nå venter jeg på at kjæresten skal komme hjem før vi kaster på oss treningsklærne og tar en felletrening :D Iiiih ;)
SALG PÅ IHERB!

07.06.2011 i iHerb.com 8 kommentarer


Min favoritt nettbutikk har nå senket startprisen på frakten ytterligere fra $4 til $2, så jeg tenkte jeg måtte tipse dere. Det har seg også slik at man nå kan handle for 1814 gram istedenfor 1360 gram (som det var tidligere) for dette billige fraktalternativet :D

Er det ikke supert, dere?! :D iHerb er uten tvil den nettsiden jeg bruker mest, og muligens den mest geniale nettsiden jeg vet om per idag. Nå skal jeg shoppe mer, og vente utålmodig på at mine hentelapper skal dumpe ned i postkassen (jeg venter allerede noen pakker som forhåpentligvis er hos meg veldig snart) ;)

Som førstegangskjøper, får du 5 % rabatt på din første bestilling. Den koden må du få av en som allerede har bestilt derfra før, ellers så finnes det et hav av slike koder på nett (det er bare å søke). Min kode er TOF064 - kjempe hyggelig hvis dere velger å benytte dere av den, første gangen dere skal handle. Det har seg slik at jeg da får litt rabatt på min neste bestilling, og dere får litt rabatt på deres første bestilling. Vinn-vinn situasjon. Etter at du har registret deg, får du din egen kode som du kan dele med andre. Denne koden finner du under "My Account" og under "iHerb Rewards" :)

Ønsker alle sammen en strålende dag, tross regnværet =)
OMTALE: KORRES MANGO LIP BUTTER

07.06.2011 i Omtale 10 kommentarer


FAN-TAS-TISK ♥ En fulltreffer!

Jeg elsker denne leppebalmen. For det første så holder den ord - den gjør eksakt hva den lover. Balmen nærer leppene og effekten varer i en evighet. I tillegg tilfører også balmen en svak korallfarget farge til leppene, som virkelig får leppene til å se sunne og friske ut. Og det mest geniale av alt er at fargen kan bygges opp, noe som fører til at den fint kan brukes som en nærende "lipgloss". På toppen av det hele lukter denne fantasisk. En herlig duft av sommerfrisk mango som får deg til å ville lukte på produktet hele tiden.

Produktet kjennes som silke mot leppene, og er ikke et gram klissete. Konsistensen er meget lett og balmen kommer i en liten "krukke" med skrulokk og en beskyttelsesfolie. Jeg ble fort fan av designet på balmen. Veldig sommerlig, jentete, liten, fresh og fin. Drøy i bruk er den også - effekten varer utrolig lenge :D

Jeg får ikke skrytt nok av dette produktet. Den oppfyller alle de kravene jeg stiller til en leppebalm; nærende, ikke klissete, tilfører et svakt hint av farge og ser 100% naturlig ut.

Ingrediensene er som følger:Polybutene, Trimethylolpropane Triisostearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxystearic Acid, Polyethylene, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Tocopherol, Dicalcium Phosphate, Aroma, Carthamus Tinctorius Oil, Ascorbyl Palmitate, Psidium Guajava Fruit Extract, CΙ 77891, Limonene, Citral.Mine lepper ser ut til å ha forelsket seg helt i denne, og jeg har allerede lagt inn en bestilling på alle typene som finnes av disse! :P Korres er det første jeg strekker meg etter når jeg åpner øynene som morgenen, og det siste jeg legger fra meg når hodet treffer puta om kvelden. Jeg våkner opp med de mykeste leppene noensinne - jeg kjenner leppene mine forguder meg akkurat nå ;) Myke lepper = ingen biting = ingen sår = sunne lepper. Oppdrag fullført.

Hvorvidt denne er like magisk om vinteren gjenstår nå bare å se, men jeg har troen på dette produktet ;D Jeg er avhengig av leppeprodukter og per idag har jeg funnet meg en ny favoritt. Korres ♥ Et merke jeg uten tvil skal snuse masse mer på i fremtiden - her virker det som om produsentene virkelig har peiling på det de gjør! Korres har nå fått seg en ny fast kunde. I ♥ you big time, Korres.

Korres sine leppebalmer finnes her, og mango finner du her. Elsk x uendelig!


 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

DECLÉOR SLIM EFFECT - SLANKENDE, CELLULITT

06.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Fettforbrennende og vanndrivende blant annet mot appelsinhud. Serien er unik med sin høye konsentrasjon av planteessenser som beviselig virker i dybden. Dette er en forutsetning for gode effekter.

Bildet er lånt fra Decléor


AROMESSENCE SLIM EFFECT
Slankende og drenerende
100% plantearomatisk kroppsolje. Anbefales daglig over hele kroppen eller lokalt mot cellulitt, fettansamlinger, ødemer eller som utrensende kur. Fin til massasje. Pust inn duften.


SLIM EFFECT BALM
Fettforbrennende og drenerende
Bedrer uelastisk hud og forebygger hudaldring. Tilsvarer oljen, men er mer nærende. Ideell for tørr hud og om natten.


SLIM EFFECT - LOCALISED CONTOURING GEL-CREAM
Cellulitt-krem/slankende krem
Brukes lokalt eller over hele kroppen, daglig eller som kur. Bruk av Aromessence Slim Effect under kremen gir økt effekt.
OMTALE: ARTDECO EYESHADOW (222, 241, 244, 248 & 647)

06.06.2011 i Omtale 0 kommentarer


ArtDeco ♥

Er du en nybegynner på øyenskyggefronten, eller ønsker deg noen øyenskygger som er meget enkle å jobbe med? Da vil jeg anbefale deg disse øyenskyggene fra ArtDeco på det varmeste. Disse skyggene er en fryd å jobbe med.

Det er ingen hemmelighet at jeg er en morgenfugl - overdreven søvn gjør meg deppa! Og tro det eller ei, men ofte så er det et ork å stå og fikse seg så tidlig på morgenen. Ikke fordi jeg er trøtt eller sliten, men rett og slett fordi jeg elsker et usminket fjes. Likevel ønsker jeg å se fresh ut, derfor er det greit med litt solpudder, maskara og en lett øyensminke. Less is more.


Uten blitzVed spesielle anledninger liker jeg å gjøre litt mer ut av sminken min, men til hverdag liker jeg å holde utseende så enkel og naturlig som overhodet mulig. De øyenskyggene jeg har fra MAC og andre merker per idag er for pigmenterte til at jeg kan bruke de til hverdag. Derfor har jeg som regel endt opp med å kun bruke painterly paint pot fra MAC som "øyenskygge" - jeg vil ha det så enkelt som mulig ;)

Derfor er jeg frelst over å ha oppdaget disse øyenskyggene. Ikke bare er de supre enkle å jobbe med, men fargene er meget lette og enkle å kontrollere. Selv om skyggene er godt pigmenterte er det veldig enkelt å kontrollere fargeintensiteten. Ønsker du å gjøre mer ut av øyesminken kan fargen fint bygges opp.

Normalt sett foretrekker jeg matte øyenskygger, men disse har uten tvil utviklet seg til mine hverdagsfavoritter selv om de inneholder litt shimmer. God holdbarhet på øyenskyggene, men jeg opplever at det er et must med øyenskyggebase når jeg bruker disse. Ellers så kan disse stripe seg, men det problemet har jeg generelt med alle øyenskygger dersom jeg ikke bruker en base først. For å få mer ut av fargene er det også veldig greit med en øyenskyggebase.

Øyenskyggene drysser ikke, men det er viktig å være litt lett i hånden når man jobber med disse. Fargeutvalget er ganske stort og jeg vil tro det finnes noe til enhver smak. Nå er forresten fargeskrinet mitt fullkomment - ArtDeco blir mye brukt for tiden :D Me love ♥

ArtDeco kan kjøpes hos ArtDeco forhandlere, og prisen på disse ligger på 95,- per stykk.
BABY SHOWER


Terminen nærmer seg og magen buler godt ut. Alle jentene samlet seg idag for å feire den kommende moren og babyen =) En meget god venninne av meg skal bli mamma om knappe en måned, og jeg gleder meg masse til å bli "tante" ♥ Et mirakel skal settes til verden.

Det ble servert masse godsaker og leiligheten var pent pyntet med rosa (det er en jente) babyting!


Kjole fra Helly Hansen


Lucy ♥


Nyyyydelig ostefat
Farlig gode cupcakes


♥ ♥


GaveneGaver ble åpnet og resten av timene ble viet til skravling - en kan nesten ikke forvente noe annet når så mange jenter samles ;) Skikkelig kosekveld! Hygge ♥ En meget vellykket kveld. En blir nesten litt verpesyk av slike kvelder, men det varer heldigvis ikke lenge (håper jeg) :P

Jeg gleder meg enormt til å se det lille nurket - jeg kan nesten ikke vente til jeg kan holde henne og kjenne lukten av en nyfødt baby. Det er muligens noe av det aller beste som finnes!

Nå er det tid for litt tv-titting på meg, før jeg tar kvelden. Håper dere alle har hatt en fin søndag :)
OMTALE: ARTDECO MINERAL LIPSTICK, #79 BERRY SECRET

05.06.2011 i Omtale 4 kommentarer


Jeg har oppdaget mange favoritter fra dette merket i løpet av den siste tiden, og denne mineral leppestiften er intet unntak :)

Egentlig så er denne fargen litt for mørk etter min smak, men de siste dagene har jeg likevel brukt denne veldig mye. Produktet lukter ingenting - ihvertfall ikke som jeg kan lukte. Den smaker ei heller ingenting. Det er ikke så ofte jeg støter på slike produkter, så jeg fikk litt store øyne allerede til å begynne med.

Denne leppestiften har en glossy finish, og det tror jeg er litt av grunnen til at den har falt i smak tross det faktum at jeg ikke er så fan av fargen. Denne med en babyrosa lipgloss over, så er jeg "good to go".

Den stjeler ikke fuktighet fra mine lepper (hurra for det), og har en ganske så pigmentert farge. Produktet kunne gjerne hatt en litt bedre holdbarhet, og jeg kan klage bittelitt på at leppestiften smitter av til tider (kan ha noe med lipglossen jeg bruker over å gjøre også).

Leppestiften er godt beskyttet av metall - noe som er veldig greit da man slipper å bekymre seg for at beholderen skal gå i stykker dersom man skulle være så uheldig å miste produktet i bakken ol. Likevel er det viktig å være oppmerksom på at metall fort blir glovarm i solen, så vær litt påpasselig med å la produktet ligge i solen. Ikke bare er den kjempe varm å ta på etterpå, men du kan også risikere å rulle ut en flytende leppestift :P

Ellers så er produktet enkel å jobbe med, og den er ganske enkel å fjerne. Har du en kjæreste som er veldig lei leppeprodukter som enten smaker rart eller hele tiden klager over at han ikke vil kysse deg fordi han blir fargerik rundt leppene fordi din leppestift smitter av?! Ja da er dette produktet noe for deg. Den smaker nemlig ingenting og er dessuten veldig enkel å fjerne ;) Problemet er løst :D

Denne kommer i noen forskjellige farger, og kan kjøpes hos en ArtDeco forhandler. Prisen på denne ligger rundt 129,-.


A SUNNY DAY :D


Ååå, det er så deilig med varme og sol, dere :D Jeg blir så ubeskrivelig glad av solen. Det er så deilig å se det glade smilet til folket. Vi tilbrakte hele dagen i Frognerparken igår, med grillmat (♥), badminton, skravling, morro og supert selskap ;)
Gårsdagens jumpsuit var fra H&M // Overdel fra Vero Moda // Veske fra Italia // Pumps fra billi bi Copenhagen


Supergode nudler blandet med ulike frukt // kjøpt fra Smartclub

Jordbærene smaker himmelsk fantastisk nå!


Meg og søta miSøta


En høyst herlig dag ♥

Og nå er treningen unnagjort, og jeg tok uttøyingen + styrketreningen i terrassen idag for å få mest mulig utbytte av solen ;) Veldig snart skal vi samles igjen for å gjenta gårsdagen suksess.

Jeg gleder meg til enda mer Frognerparkenkos nå ;) Livet er herlig, dere.


Dagens kjole er fra Helly Hansen // Pumps fra nina // Solbriller fra Burberry

Nå må jeg løpe avgårde hvis jeg skal rekke å komme frem i tide, dessuten så får jeg så dårlig samvittighet av å sitte inne når det er så fint vær ute..

Håper dere får en kjempe fin lørdag i solen (for de som bor i Oslo ihvertfall :D).
DECLÉOR AROMATISKE, DUFTER

04.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Dufter så rene og attraktive som bare naturen selv kan skape. Som eksperten innen aromaterapi har Decléor utviklet to nydelige dufter av rene planteessenser med pleiende effekter, helt uten kunstige parfymestoffer. De påføres som en parfyme eller sprayes på kroppen.

Bildet er lånt fra Decléor


ARÔME TONIC BODY FRAGRANCE
Frisk, grønn duft til daglig bruk
Nydelig, frisk duft som er ideell til daglig bruk. Med hele 15 aromatiske planteessenser, samt ekstrakter av ginseng og kamille. Gir energi både til kropp og sinn, samt virker fuktighetsgivende, rensende og beroligende på huden.


ARÔME EUPHORIC BODY FRAGRANCE
Skjønn duft til bruk i solen
Duft spesiallaget til bruk i solen, men kan også brukes daglig. Men planteessenser av rose, kamille og geranium som også finnes i solserien, da de motvirker solskader.
OPPSKRIFT: VERDENS BESTE RAW GODISKULER


Denne oppskriften jeg bare dele med dere!! ♥ Oppskriften er virkelig en av de aller beste jeg har i min kokebok for øyeblikket. Denne falt i smak hos aboslutt alle som smakte på den; til og min bror som rynker på nesa og spytter ut alt jeg ber han smake på (sære mannfolk). Disse godiskulene er så gode at ord ikke strekker til for å beskrive den herlige smaken.

En oppskrift jeg anbefaler på det varmeste dersom du er nybegynner og enda ikke har vendt deg til de ulike og litt "utenomdetvanlige" smakene supermat har å tilby. Og dere viderekommene; dere kommer til å elske disse.

Disse kan uten tvil nytes med god samvittighet da de er sunne i tillegg til å smake himmelsk. Elsk.

Du trenger:

6 små dadler (eller 3 store)
1 ss bløtlagte gojibær - jeg pleier ofte å droppe bløtlegging
1 dl økologisk havregryn (har du glutenallergi kan du her bruke glutenfrie havregryn)
1 ss mesquite
1/2 ss yaconpulver
1 ss lucuma
1 ss rå kakao
1 ss ekstra virgin kokosolje
1 ts vaniljepulver
1 ts kanel
1 klype kvernet himalayasalt
1 ss yaconsirup
1/2 ts sitronsaft

Kjør alle ingrediensene i foodprosessor til blandingen er godt blandet. Du skal få en klebrig masse som er lett å jobbe med.

Rulle massen til så store kuler som du ønsker - disse kan også fint formes som barer. Rull til slutt kulene i det du måtte ønske; jeg rulla halvparten av mine i granateplepulver og andre halvparten i rå kakaopulver.

Sett så kulene i fryseren i ca. 20 minutter og NYT!

Du kan med fordel lage en dobbel porsjon av denne oppskriften og oppbevare kulene i fryseren. Så kan du bare strekke deg etter en når du har lyst på, for disse er knallgode. Fortell meg gjerne om hva du synes dersom du velger å lage denne ;)

Vel bekomme!
SOGNSVANN + SOL = PERFEKT FREDAG!

03.06.2011 i Trening 4 kommentarer


Idag var vi tidlig på'n. Allerede rundt klokken åtte var vi på Sognsvann for å unnagjøre dagens treningsøkt ;) Det beste jeg vet er å bli tidlig ferdig på trening for så å ha resten av dagen til rådighet for å gjøre andre ting.

Nå er hjem til en deilig dusj etterfulgt av en herlig frokost, og etter det er jeg klar for det meste dagen har å tilby. Deilig at det er helg allerede - jeg håper vi får en solrik og varm helg :D Foreløpig ser det meget lovende ut :) Det synes jeg er på sin plass med tanke på at vi faktisk er i juni måned nå!

Ønsker alle dere stjerner en fantastisk dag, etterfulgt av en magisk helg ♥
GÅRSDAGENS

02.06.2011 i Mote 6 kommentarer


Shopping hjelper mot det meste. I det øynene kaster seg over de lekre plaggene i butikkhyllene/stativene forsvinner tankene et helt annet sted, og jeg glemmer resten av verden. Ihvertfall for et kort øyeblikk. Jeg trodde virkelig aldri-aldri at jeg skulle si dette; men igår var jeg virkelig lei shopping når vi nærmet oss slutten. Jeg hadde fotverk til tusen og kroppen var sliten av å prøve så mange plagg :O

Likevel var det hele veldig verdt det for både jeg, min kjære og min bror fant masse fint :D Det er så morro å dra ut på shopping når alle kommer hjem med mange bæreposer ;) Herlig. Gårsdagen var perfekt på alle mulige tenkelig måter ♥ Er det ikke deilig med noen slike dager innimellom, dere?! :D

Idag har jeg brukt fridagen sammen med familien, også har jeg brukt masse tid på å rydde i klesskapene. Det er et slit. Det er veldig på tide at vinterklær blir pakket bort for i år. Jeg er enda langt ifra ferdig, men jeg tenkte jeg skulle ta en liten pause for å oppdatere dere litt ;)

Håper alle dere har hatt en fantastisk dag så langt, og videre =)
DECLÉOR WELL-BEING, AVSTRESSENDE OG FUKTIGHET

02.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

RELAX... Svøp deg inn i en 100% naturlig olje eller balm som gir ro til kropp og sinn. Gjør huden silkemyk med nydelig, diskret planteduft. Edle og eksotiske planteessenser av myrra, røkelse og sandeltre er kjent for sine avstressende egenskaper. Planteoljer av blant annet meadowfoam og Makadamia gir fuktighet, næring og styrker hudbarrieren.

Bildet er lånt fra Decléor


AROMESSENCE RELAX
Avstressende og mykgjørende, 100% plantearomatisk kroppsolje
Ideell både som en velduftende, pleiende bodylotion og massasjeolje.


RELAXING BALM
Avstressende og mykgjørende, 100% plantearomatisk kroppsbalm
Tilsvarer oljen, men mer nærende. Ideell for tørrere hud og om natten. Fløyelsmyk konsistens som smelter inn i huden. Påføres i tynt lag.
DECLÉOR AROMA CONFORT, DAGLIG FUKTIGHET OG PLEIE

01.06.2011 i Hudpleie 0 kommentarer


Innholdet i dette innlegget er basert på skriv (pdf. filer) tilsendt fra produsenten selv, og derfor ikke fullstendig skrevet av meg. På fansiden til denne bloggen på facebook, linker jeg til produsentens side i de tilfeller det lar seg gjøre, og produsenten er meget godt informert om dette.

Bildet er lånt fra Decléor


MOISTURISING BODY MILK (SYSTÈME CORPS)

Luksuriøs og nærende kroppskrem for tørr hud
En rikere kroppsmelk med blant annet kastanje-ekstrakt og kastanjemelk som nærer, styrker hudbarrieren og øker cellefornyelsen. Planteessens fra Magnolia virker meget mykgjørende, beskyttende og motvirker hudirritasjoner. Ideell for nordiske klimaforhold.


NOURISHING AND SOOTHING HAND CREAM
Pleiende håndkrem
En uvanlig aktiv og helhetsvirkende håndkrem. Rik på planteingredienser som både motvirker tørre og såre hender, flisete negler, rynker, brune pigmentflekker og svette. Skjønn planteduft og fløyelsmyk konsistens.


AROMESSENCE HANDS AND NAILS STRENGTHENING SERUM
100% plantearomatisk olje for hender og negler
Med blant annet avokado-olje og essenser av myrra, sitron og persille som raskt styrker negler og neglebånd. Kan brukes under håndkrem mot tørr, sår og uelastisk hud, samt pigmentflekker.


NOURISHING AND SOOTHING FOOT CREAM
Pleiende fotkrem
En meget helhetlig og effektiv plantearomatisk fotkrem. Bedrer tørr og sår hud, virker rensende og soppdrepende, motvirker svettelukt og regulerer svetteutskillelsen. Med lett konsistens og diskret planteduft.
BLENDER & FOODPROSESSOR I ETT

01.06.2011 i Tips 2 kommentarer


Ranveig ønsket at jeg skulle skrive litt om kjøkkenutstyret jeg bruker, så da gjør jeg det ;) Er det en som lurer på det, er det ofte slik at det er flere som lurer på det =)

I løpet av ganske så kort tid har jeg testet ut noen av toppmodellene, hva angår kjøkkenutstyr. Dette fordi jeg har fattet en stor interesse for matlaging, og jeg har behov for en foodprosessor som tåler litt mer enn det normale. Isbiter og nøtter er bare noen eksempler på harde matvarer som jeg forventer at en foodprosessor skal klare å ta seg av.

Den første foodprosessoren jeg kjøpte var fra Kenwood, da denne modellen her. En helt grei foodprosessor, men ikke en som helt oppfylte mine krav. Den lagde vanvittig mye lyd, og slet veldig med å knuse nøtter. Hele utstyret stod og ristet, og jeg måtte stå og holde på den for at den ikke skulle falle/vippe over :(

De neste jeg testet var en mamma hadde, samt to stykker som min tante mente ville løse mine problemer. Ingen av de egnet seg til mitt bruk. Den ene var fra Philips, og de to andre var fra Kenwood.

For ikke så lenge siden tok jeg turen innom Elkjøp, og denne gangen valgte jeg den sterkeste foodprosessoren de hadde inne, nemlig på 1100W. De andre jeg hadde testet lå på 750W/800W. Mitt beste valg hittil, for denne funker akkurat som den skal. Den knuser isbiter og nøtter som en lek, lager ikke mye støy og står på plassen sin fra start til slutt. Jeg føler meg langt tryggere når jeg jobber med denne enn da jeg jobbet med de andre.Denne modellen fra Bosch har da altså foodprosessor og blender på ett og samme sted. Veldig genialt for med denne kan jeg blende smoothie og lage snacks/mat på et og samme tid. Ting går mye raskere, og jeg frykter ikke lenger å ødelegge utstyret. Det eneste som kan være litt slitsomt, er at både blender og foodprosessor settes igang når man skrur på prosessoren. Det er altså ikke mulig å bruke den ene delen uten den andre delen. Men dersom man ikke skal bruke begge, så kan man bare la den delen man ikke skal ta i bruk stå tom. Kvaliteten svekkes ikke av den grunn!

Den har fire hastigheter, og det følger med en veldig detaljert bruksanvisning med bilder og forklaringer. Prosessoren er meget enkel å ta i bruk, og har hittil ikke sviktet meg en eneste gang :)

Ranveig lurte spesielt på om denne kan knuse isbiter, og det synes jeg at den klarer. Men jeg fikk streng beskjed om å aldri noensinne knuse isbiter i blenderen uten at det er tilsatt en aller annen form for væske. For blenderen er ikke beregnet til det formålet (dette gjaldt forøvrig alle blendere). Siden det ikke er et problem for meg da jeg som regel lager smoothie med isbiter, har jeg ikke opplevd at den ikke har klart å knuse isbitene jeg har puttet opp i den ;)

Et kjøkkenutstyr jeg bruker til veldig mye og som jeg er meget fornøyd med. Her er hva som står om den i bruksanvisningen:Praktisk matprosessor med 4 hastigheter og pulsknapp. Mye og variert tilbehør følger med. Bl.a. så får du med en praktisk multifunksjonskniv som kan bl.a. kutte, hakke, blande, kna og lage purè. En spesiell plate som du kan bruke til å piske krem, eggehviter, majones og sauser følger også med. Den transparente plastbollen med trakt og lokk har en kapasitet på 3,8 liter. Sitruspresse følger med. Du kan også bruke matprosessoren som saftsentrifuge. Blenderen har en kapasitet på 1,5 liter. Føttene har sugekopper som sørger for at den står stødig på bordet under bruk.Det finnes selvsagt andre modeller som fint kan brukes - det beste er å finne en dreven selger der du skal handle fra og fortelle hva du skal bruke prosessoren til. De anbefaler som regel noe som passer til ditt bruk ;)

Jeg kjøpte min fra Elkjøp, og prisen på denne ligger på 1395,- i butikken. Du finner den her.

Håper dette besvarte dine spørsmål :)
    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits