Hjem Om meg Kontakt Retningslinjer

Kategori: Omtale

Omtale: Silky Volum Effekt

14.02.2013 i Omtale 6 kommentarer


Volum Effekt fra Silky er en nyhet lansert av HGA gruppen som lover å gi en fabelaktig støtte og opptil 40% mer volum i håret. Disse produktene er konsentrerte i sin konsistens og gir derfor en fabelaktig støtte og et merkbart volum i håret. Serien er tilpasser fint, nordisk hår, men kan også brukes i alle hårtyper.

Personlig faller jeg i siste kategori, da jeg ikke sliter med volum i håret til vanlig. Men det skader aldri med litt ekstra. Hva er vel finere enn tykt og skinnende hår?

Silky Volum Effekt serien består av:

  • Shampoo - inneholder aktive ingredienser som bygger volum, samtidig som det pleier og forsterker hårstrukturen
  • Conditioner/balsam - er en lett balsam som er beriket med keratin og panthenol som gir opptil 40% mer volum. Gjør håret fritt for floker og tilfører fuktighet uten å tynge. Brukes etter shampoo fra samme serie.
  • Leave-in skum conditioner/balsam - er beriket med hveteproteiner som gir opptil 40% mer volum. Gjør håret fritt for floker og tilfører fuktighet uten å tynge. Produktet skal ikke vaskes ut.

Jeg har nå kun brukt disse produktene de siste ukene, og jeg er kjempe fornøyd. Jeg er muligens ikke den rette personen å si noe om disse produktene gir mer volum eller ei, men jeg merker at håret mitt oppfører seg veldig bra. Jeg har mer luft i håret, samtidig som håret kjennes glatt og mykt.

Pluss for at det ikke kreves mye mengde for å få håret rent. Jeg bruker Leave-in skummet til å style håret, og det funker veldig bra.

Ikke nok med at produktene er veldig gode, dessuten så er designet råtøft! Jeg er blitt helt forelsket i den knæsje rosafargen. Den er umulig å ikke legge merke til.

Siden jeg i utgangspunktet har veldig fluffy hår, er gode hårprodukter veldig viktig for meg. Det gjelder å ikke gjøre vondt verre. Med disse produktene føler jeg overhodet ikke behovet for å slåss med håret mitt. Hvert eneste hårstrå oppfører seg eksemplarisk.

Det er befriende at gode hårprodukter ikke trenger å koste skjorta.

Serien er i salg nå, og selges på Ultra, Meny og utvalgte Spar butikker. Prisen ligger på 69,- for shampooen, og 79,- for balsamene. Hold utkikk neste gang du er ute og handler ;)
Omtale: Artdeco Glamour Gloss #55

28.10.2012 i Omtale 0 kommentarer


Ah, jeg har så altfor lenge vært på jakt etter en slik gloss. En gloss som opererer som en shimmer, og som tilfører liv til andre farger som mangler denne egenskapen. Det forekommer altfor ofte at jeg gjerne kunne tenkt meg å tilføre litt mer glans/shimmer til mine leppeprodukter, spesielt de dagene jeg skal noe litt ektraordinært.

Jeg liker å holde leppene naturlige på dagtid og til hverdag generelt, men til kveldstid er det få annet som er like lekkert som lepper som glitrer som diamanter. Det er prikken over i'en i min verden. Prøv det neste gang - tenn på noen stearinlys og lag deg en god smoothie (eller skjenk opp i din favorittvin) og legg på din favoritt-gloss. Vips så føler jeg meg så innmari pyntet, selv om jeg tusler rundt i pysjen :D Spesielt nå som høsten er her, og det blir så mørkt, synes jeg det er ekstra stas med små "dimantkorn" på leppene.

Uansett, over til glossen. Som sagt, en slik gloss har jeg jaktet på, og jeg er i ekstase over endelig å ha funnet min perfekte match. Ikke bare har den super holdbarhet, men den glitrer akkurat slik som jeg vil, samtidig som den har en fin konsistens (altså ikke klebrig).

Glossen kan også fint brukes alene, men den magiske effekten synes jeg oppnås ved å smøre et tynt lag over din favoritt leppefarge.

Pluss for at den ikke tilfører så mye farge, annet enn shimmer. De gangene jeg har brukt denne alene, har jeg merket en svak rosatone, men jeg synes ikke denne tonen "ødelegger" fargen til de andre fargene jeg bruker den over.

Vær litt forsiktig med å gni denne utover ansiktet, for da vil hele ansiktet ditt glitre. Haha. Da tenker jeg spesielt på dersom man bruker denne på en heit date ;)

Jeg mener å huske at denne kostet 149,-, men jeg er jammen meg ikke sikker. Denne ble kjøpt på parfymeri.
Omtale: Xen-Tan Dark Tanning Lotion

19.10.2012 i Omtale 0 kommentarer


Fake your tan!

Ja altså, noen ganger må man jo ha lov til å jukse litt! Særlig hvis man ikke er så veldig gira på å tilbringe timesvis i solarium. Eller rett og slett hvis du vil bevare brunfargen eller vil freshe opp til en spesiell anledning..

Jeg har tidligere skrevet om den lysere versjonen, og nå er det på tide med omtale av denne litt mørkere varianten. Jeg har sverget til disse en god periode nå, rett og slett fordi jeg synes produktene er såpass gode. Jeg elsker fargen disse to tilfører min hud, samt hvor enkelt og kjapt det går. Dark Lotion bruker jeg når jeg allerede har et godt underlag, det vil si etter sommeren. Denne kan bli litt for mørk til bruk om vinteren. Uansett hva, er det veldig viktig med en naturlig finish. For meg er det derfor viktig å ikke overdrive.

Før påføring av selvbrunere, er det viktig med ren og nyskrubbet hud. Det er helt avgjørende for et naturlig resultat. Så husk å fjerne døde hudceller før du setter i gang. Jeg anbefaler også plasthansker under påføring, med mindre du ikke vil sitte igjen med brune håndflater.


Hvor du begynner hen spiller ingen stor rolle - jeg liker å begynne nedenfra og jobbe meg oppover. Sørg for at huden er helt tørr når du påfører, og beregn gjerne litt god tid slik at produktet får tørket ordentlig på huden.

Disse produktene oser heldigvis ikke selvbruner, noe jeg synes er et stort pluss. Holdbarheten er veldig god, og jeg føler ikke at fargen smitter så voldsomt av (så lenge jeg lar produktet tørke godt før jeg drar på meg klær).

Drøy i bruk, litt avhengig av hvor ofte og hvor mye produkt man bruker selvsagt. Produktet er beriket med jojobaolje som etterlater huden myk.

Du finner den her.

Omtale: bareMinerals Quick Change Brush Cleaner

01.10.2012 i Omtale 4 kommentarer


Rene sminkekoster er überviktig. Jeg sløver til tider med vask av mine koster - jeg synes det er så kjedelig :( Likevel vet jeg hvor viktig det er med rene koster, og tyr ofte til raskere løsninger enn vann og shampoo. Jeg har lenge vært tilhenger av MAC sin brush cleanser, men nå var det på tide å teste noe nytt! Denne fungerer på eksakt samme måte som MAC sin, for de av dere som er kjent med den.

En perfekt løsning for oss som synes at kostevask er superkjedelig. En brush cleaner fjerner bakterier kjapt, og kosten tørker veldig fort. Det er viktig å huske på at det er nødvendig med en skikkelig vask en gang i blant, selv om man bruker slike produkter.Jeg renser, uten unntak, alltid mine koster etter bruk. Sprayer ganske enkelt litt produkt på en serviett, og renser så kosten med sirkelbevegelser på servietten. Dermed legger jeg kosten tilbake på plass, og vips så er den klar til ny bruk. Dersom jeg skal bruke en øyenskyggekost flere ganger, pleier jeg også å ty til denne sprayen. Renser av fargen med denne, og kosten er klar til bruk kort tid etterpå. Jeg trenger ikke å vente mer enn noen sekunder før busten er tørr.

Et slikt produkt er et must på min badehylle! Takk og lov for at den finnes :)

Synes denne er veldig god. Gjør absolutt jobben sin skikkelig. En veldig fin nødløsning.

Produktet fås her til en fin pris. Anbefales!

 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Moroccanoil Oil Treatment, for all hair types

30.09.2012 i Omtale 17 kommentarer


I love ♥

Håroljen til Sprekenhus har lenge vært min favoritt, og det er den fortsatt, men moroccanoil har jeg hatt lyst til å teste lenge nå. Og endelig fikk jeg gjort det!

Moroccanoil er altså en hårolje som passer alle hårtyper. Oljen er alkoholfri (en ingrediens som tørker ut). Dette er hva som står om produktet:

"Moroccanoil er et revolusjonerende og pleiende stylingprodukt. Det tas raskt opp i håret, og Moroccanoil Oil Treatment løser floker og motvirker krusete hår samtidig som håret blir spenstig og flott. Det har mange bruksområder. Moroccanoil Oil Treatment gjør tykt og uregjerlig hår mykt. I tillegg styrker det håret samtidig som det revitaliserer flatt og livløst hår slik at det beskyttes mot omgivelsene. Om håret er slitt etter farging og styling eller du har hårekstensjoner, er dette produktet for deg! Det unike produktet tas øyeblikkelig opp i håret, uten at det blir fett, og gjør det glansfullt og flott."

Jeg har nå brukt denne oljen fast over lengre tid, og jeg elsker den. Virkelig. Produktet lukter helt fantastisk, og er veldig enkel å fordele i håret. Jeg bruker slike produkter kun på tuppene mine, og jeg merker en tydelig forbedring. Håret ser mye friskere og glansfullt ut, og jeg elsker resultatet.

Konsistensen er bittelitt tykkere enn hva jeg er vant med, men jeg føler ikke at den er vanskeligere å fordele i håret av den grunn. Mengden som er vist på bildet holder i massevis for mitt hår. Har man tynnere hår, trenger man så klart ikke like mye ;) Jeg har den minste flasken på 25ml, men jeg skal så absolutt bestille denne i fullsize når jeg går tom. Den minste flasken kommer uten en pumpe, så her må man bare forsiktig helle litt i i hånda og fordele fint i håret. Den store flasken kommer derimot med en fin pumpe som gjør det litt enklere. Greit å begynne med den lille flasken første gangen, for å teste og se om oljen faller i smak ;D

Håret etterlates glansfullt, livlig og flott, uten at det blir tungt og fett. Slike hårprodukter er et must for mitt hår, siden det er så langt. For å forhindre håret mitt ifra å ta seg skade av rettetang og krølltang, er det helt avgjørende at jeg tar vare på det. Derfor er gode hårprodukter noe håret mitt ikke kan leve uten!

Et produkt jeg anbefaler sterkt! Verdt å ta en titt på. Jeg er avhengig blitt ♥

Produktet finnes her til en super pris. Fullsizen finnes her.

 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Melli Sukkerfri Halsdrops

25.09.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
Forkjølelsessesongen nærmer seg med stormskritt. Jeg merker ihvertfall kulden veldig godt. Noe som betyr at høsten er i anmarsj, og mange sliter med tette neser og sår hals. Min kjære har for eksempel enda ikke helt kommet seg etter at han ble forkjølet - han hoster fælt enda. 

I disse dager er det ekstra viktig å hjelpe immunforsvaret. Nesespray, paracet og halspastiller er tre viktige ting, som vi har hjemme hos oss til enhver tid.

Jeg liker veldig godt å alltid ha halspastiller liggende i veska. Dessverre er det slik at de aller fleste halspastiller egentlig ikke er til noe særlig hjelp, da de er proppfulle av sukker og annet grums. Jeg pleier som oftest å kjøpe slike produkter fra apoteket - jeg synes de har det beste utvalget der.Disse sukkerfrie halsdropsene fra Melli var derfor midt i blinken for oss. Disse var i utgangspunktet tenkt til min bedre halvdel, men jeg har nå ikke klart å holde meg helt unna (eller faktisk ikke i det hele tatt) :P Jeg tror jeg har pleiet halsen langt mer enn han som egentlig trenger det. Haha.

Ikke bare lindrer disse sår hals, og setter en stopper for hosten, men de smaker også veldig godt. Min favoritt er den sorte pakken, som er med smak av sterk lakris og mentol. Min bedre halvdel ble derimot fort en fan av den turkise pakken, som smaker mint og eucalyptus.

Alle disse gir en frisk følelse i nese og hals, og det beste av alt er at halsdropsene ikke påvirker blodsukkeret. Alle Melli variantene er basert på kostfiber, og søtet med sukralose slik at de ikke påvirker blodsukkernivået.

Det er 24 drops i hver pakke, så en slik pakke har man en liten stund (forhåpentligvis) :) Utrolig gode å ha også når man trenger en oppfriskning i munnen utover dagen. En fin erstatter for tyggegummi.

Jeg har uten tvil funnet meg noen nye favoritter denne høsten/vinteren. Det er få annet som er like bra som å vite at man har bra saker i skuffen, dersom forkjølelsen skulle melde seg. *Trygghet*

Anbefales både av meg og min kjære med sår hals :)

Melli selges på apotek over hele landet, og fås i 4 følgende smaker: Urtesmak, Mint og Eucalyptus, Sterk Lakris, Honning og Sitron. Prisen er 48,- per stykk.

 

 

 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Tweezerman Tweezer

24.09.2012 i Omtale 10 kommentarer


Det viktigste og beste (?) øyenbryns-redskapet jeg eier. Jeg har lenge sverget til pinsetten fra Tweezerman, og nå er det på tide med omtale.

Siden jeg har mørke øyenbryn, er det få annet som irriterer meg mer enn små sorte stubber som knapt stikker ut av huden. Jeg tar slike hårstubber med en gang de oppdages, og her er det überviktig med god pinsett. Tweezerman tar alt! Jeg har aldri opplevd å bli sviktet. Siden pinsetten har en skrå tupp, er det superenkelt å ta tak i hårene. Selv de som så vidt stikker ut.

Jeg bruker ofte den litt spisse kanten til å dytte ut hårene med, slik at de blir enklere å nappe ut. Med litt forsiktighet, går denne prosessen på skinner.

Pinsetten er god å holde i - ikke for liten og heller ikke for stor. Kvaliteten er kjempe god. Jeg har hatt min veldig lenge, og enda så funker den som de første dagene. Overhodet ikke blitt sløv, ihvertfall ikke som jeg kan merke.

Ikke så veldig mye annet å si, annet enn at denne pinsetten er super!

Finnes her til en fin pris. Anbefales veldig fra min side ;)
Omtale: OBAGI Medical Nu-Derm Sun Shield SPF 50

14.09.2012 i Omtale 2 kommentarer

 
Ah, OBAGI ♥ Mitt favorittmerke på jord!

Dette produktet kjøpte jeg da vi var på ferie i USA. Og jeg har brukt den hver eneste dag siden!! De av dere som følger meg, vet hvor opptatt jeg er av å beskytte huden med solkrem. Jeg maser fælt på alle rundt meg, og jeg har til tider mast på dere også :) Det er überviktig å beskytte huden mot daglige stråler. Tro meg, huden din kommer til å takke deg stort i lengden.

Jeg er ihvertfall veldig flink til å bruke solkrem - hver eneste morgen. Jeg bryr med om huden min. Tidligere har jeg vært fast bruker av md sin dagkrem med SPF, men siden jeg liker å variere bruken av produkter, har jeg nå helt gått over til denne. Og jeg mildt sagt elsker den ♥ OBAGI er magi, det kan ikke beskrives eller forklares med ord. Men jeg skal gjøre mitt beste.

Min hud er vanskelig. Fuktfattig, sensitiv, kombinert, acne prone, fete soner og kresen. Alt dette på en og samme tid. Det er ikke bestandig like lett for meg å holde følge. Jeg prøver likevel mitt ytterste for å tilfredsstille huden min og holde en i sjakk. Uten riktig hudpleie ser ikke huden min ut i måneskinn. Jeg får så lett sorte prikker, store porer, urenheter og blanke områder. Derfor kan ikke jeg slurve med hudpleien min.

Dog, så har jobben min blitt noe lettere etter at jeg oppdaget OBAGI. Solkremer har en tendens til å gjøre huden min blank og blek. Noen solkremer stjeler også dessverre hudens fuktighet. Siden huden min allerede er såpass fuktfattig, har ikke den råd til å miste det lille den har av fuktighet.

De dagene vi skulle til stranda i USA, vasket jeg kun ansiktet med rens, etterfulgt av toner og denne solkremen. Jeg fryktet at huden min ville skrike etter fukt, noe den overhodet ikke gjorde. Jeg skyldte på varmt klima, og tenkte ikke noe særlig mer over det. Før jeg kommenterte huden til en av sykepleieren på Beauté Adorée (hun har virkelig silke- og babyhud samtidig! - Akk.) og hun kunne fortelle meg at "hemmeligheten" lå i at hun kun bruker solkrem på dagen og nattkrem på kvelden. Samt rens både morgen og kveld. Jeg vet at noen av oss er veldig heldige med huden fra naturens side, likevel klarte jeg ikke å dy meg. Jeg ville prøve jeg og.

Dette kunne aldri falt meg inn dersom det var snakk om et annet merke enn OBAGI, men siden jeg har så stor tro på dette merket, ga jeg det et forsøk. Jeg har nå kun brukt denne solkremen på dagtid i vel over en uke, etter rens og toner, uten noe dagkrem/fuktkrem under. Foreløpig har ikke huden min gjort annet enn å smile og oppføre seg pent.

Likevel tror jeg ikke at jeg slipper like enkelt unna når kulden kommer for fullt, men enn så lenge funker det bra. Jeg blir ikke stram i maska utover dagen, samtidig så holder huden min seg matt. Jeg kjenner kanskje at huden kunne hatt godt av litt mer fukt litt utover ettermiddagen - huden min har uansett ikke freaket ut. Jeg bruker bare litt fuktspray når jeg føler jeg har behov for mer fukt. Det funker fjell.

En solkrem som gjør jobben sin, og mer til, utmerket. Konsistensen er normal, og produktet er ganske så luktfri. Tuben er stor, noe som ikke er annet enn herlig, for det betyr at jeg kommer til å ha denne lenge. Produktet er drøy i bruk, og veldig lett å smøre ut.

Jeg hadde i utgangspunktet ikke forventet noe annet enn suksess fra OBAGI, likevel blir jeg så positivt overrasket hver gang. Kan ikke annet enn å elske merket ♥

Jeg kjøpte som nevnt min i USA, men du finner produktet her.

Sterkt anbefalt!
Omtale: i.d. Bare Escentuals Handy Buki

12.09.2012 i Omtale 3 kommentarer


Uten tvil en storfavoritt ♥

Jeg har opp gjennom årene testet veldig mange sminkekoster. En ting er et bra sminkeprodukt, men en annen ting er gode sminkeverktøy. For meg er det sistnevnte helt avgjørende for å oppnå et bra resultat.

Det er vel ingen tvil om at mineralsminke (fra gode merker) er det beste for huden. Sminke som lar huden puste, og som ikke inneholder skumle ingredienser. Jeg publiserte nylig en omtale av min favoritt mineralsminke. Og med denne kosten blir resultatet helt perfekt. Både kosten fra merket Mineral Hygienics og Tikei (som jeg enda ikke har skrevet omtale av) er veldig gode, og blant mine favoritter. Likevel er det noe helt spesielt ved denne kosten. Jeg strekker meg bestandig etter den, og bruker koster fra andre merker kun hvis denne er skitten og jeg har glemt å vaske den (som på bildet for eksempel) :P

Kosten har en veldig tett bust, og jeg elsker formen på den. Akkurat passe stor - jeg kommer ordentlig til overalt med den. Busten er ikke supermyk, men behagelig mot huden. Jeg tror det faktum at den gir bittelitt med motstand er årsaken til at jeg elsker den såpass. Bemerk at jeg har veldig sensitiv hud, så kosten er ikke vond på noen måte. Myk, men ikke overdrevent myk.

Jeg har eid denne veldig lenge nå, men siden den er blitt en del av hverdagen har jeg helt glemt å omtale den. Den beste kosten til påføring av mineralsminke, etter min mening. I love it ♥ Selv om jeg synes at mineralsminken fra i.d. suger papp, er likevel kosten fra samme merket imponerende bra.

Du finner kosten til en fin pris her. Jeg kjøpte min fra feelunique.com den gangen, men nå ser det ikke ut til at de har den lengre..
Omtale: Dr. Hauschka Illuminating Powder

11.09.2012 i Omtale 0 kommentarer


Denne har jeg testet på mange ulike måter. Jeg brukte litt tid på å gjøre meg opp en mening.

I begynnelsen følte jeg at produktet inneholdt i overkant mye shimmer, i ettertid syntes jeg ikke at den inneholdt noe shimmer, og nå synes jeg en mellomting. Haha. Jeg blir ikke bestandig klok på meg selv. Til tross for at jeg har vært uenig med meg selv, har jeg likevel brukt dette pudderet veldig mye de siste ukene. I den perioden jeg synes det inneholdt for mye shimmer ble det brukt som highlighter. Ellers så har jeg brukt pudderet som en avslutning etter makeup, som et transparent pudder for å "sette" sminken på plass, samt holde huden matt. Begge deler har fungert, selv om sistnevnte har fungert best.

Få ganger har jeg også brukt denne alene. Pudderet dekker ikke noe, men tilfører huden en hint av glans og friskhet.
Ser du shimmer? Ehhe.. :P

Min favoritt er fortsatt fra Laura Mercier, men det er greit å kunne bytte på litt. Pudderet holder huden matt gjennom dagen. Krukken er liten - veldig greit, for da kan man ha den i vesken og påføre etter behov.

Produktet kjennes lett mot huden, og jeg har heldigvis ikke merket noe til irritasjon, tørrhet eller utbrudd. Huden min ser ut til å akseptere den - Hurra! ;D Her trengs det ikke store mengder for å oppnå en effekt. Jeg bruker bare en stor pudderkost og påfører lett over hele ansiktet. Mengden jeg bruker er ikke stort mer enn det som er vist på bildet.

Holdbarheten er som sagt godkjent. Pluss for at produktet smelter i huden. Jeg er ikke så glad i "pudrete look". Illuminating powder tilfører ingen farge, så vidt jeg har merket, og den gjør meg heller ikke likblek (noe slike pudre har en tendens til, dessverre).

Produktet har et praktisk skrulokk, som er gull verdt. Man vrir enkelt rundt lokket når man er ferdig, og på den måten slipper man søl.

Prisen er 269,-.

Dr. Hauschka Illuminating Powder er nå tilgjengelig i butikk. Dr. Hauschka hudprodukter er tilgjengelig i helsekostbutikker, assorterte kjøpesenter, parfymerier, butikker spesialisert på naturlig kosmetikk, Dr. Hauschka hudpleiere og utvalgte apotek. Dr. Hauschka Service Team kan gi deg navnet på lokale forhandlere og kan svare på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt: 32 23 11 00, eller besøk dem på nettsiden www.dr.hauschka.no.


Ingredients of Illuminating Powder: Mica, Manihot Utilissima (Tapioca) Starch), Silk (Serica) Powder, Diatomaceous Earth (Solum Diatomeae), Silica, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Fragrance (Parfum), Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*, Citral*, Benzyl Alcohol*, Limonene*, Benzyl Salicylate*, Alumina, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

*component of natural essential oils


 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: L.A. Minerals Mineral Foundation

09.09.2012 i Omtale 12 kommentarer


Jeg vet ikke hvor mange det var av dere som fikk med dere at huden min plutselig begynte å reagere på mineral foundation fra Mineral Hygienics - jeg opplyste om dette på facebook (så det lønner seg å følge meg der) ;) Uansett, for de av dere som ikke fikk med dere det, huden min begynte plutselig å reagere på Mineral Hygienics en god stund etter regelmessig bruk. Jeg ble aldri noe klok selv, men nuppene kom ihvertfall.

Jeg ble utrolig oppgitt og trist, fordi jeg fortsatt mener at det er den beste mineralfoundation jeg har testet! Jeg anbefaler fortsatt Mineral Hygienics på det aller sterkeste, både til venner og bekjente. Jeg gir også prøver til de som måtte ønske. Grunnen til dette er at jeg uheldigvis har svært sensitiv hud - jeg tror ikke det er produktet det er noe galt med. Perfekt dekkevne, finish og resultat. Så det suger at huden min er dum!

Porduktet står nå ihvertfall på sin faste plass, og den blir brukt til spesielle anledninger.

Uansett, kontaktpersonen min hos Mineral Hygienics anbefalte meg L.A. Minerals. Elsk og masse ære til selgere som virkelig vil det beste for sine brukere. Hun gjorde virkelig alt i sin makt for å hjelpe meg, og det klarte hun til slutt. For etter å ha mottatt prøver på L.A. Minerals, begynte livet å smile til meg igjen (ja, jeg var trist etter nederlaget med Mineral Hygienics)!

Jeg blir virkelig ikke klok, for ingrediensene i L.A. Minerals og Mineral Hygienics er det samme. Det må være sammensettingen som er ulik. Merkelige greier.

Når alt dette er skrevet, så må jeg bare ta av meg hatten for L.A. Minerals. Produktet ble med meg til USA, og jeg har brukt foundationen veldig lenge nå. Jeg har ventet såpass lenge med å publisere en omtale, bare for å unngå samme skjebne som Mineral Hygienics.

Denne foundationen er virkelig GOD. Absolutt like god som Mineral Hygienics, jeg synes kanskje at MH dekker noe bedre. Her slipper jeg dog å blande to farger. Medium Neutral passer hudtonen min perfekt :D Jeg mottok to ulike formulaer, Hollywood og Valley Girl. Hollywood har en lettere dekkevne, men Valley Girl gir litt mer dekkevne. Hollywood har jeg nesten ikke brukt, Valley Girl er halvveis tom ;) Så det er vel ingen tvil om hvem som er min favoritt?

Grunnen er hovedsakelig at Hollywood ikke matcher min hudtone. Dessuten så er jeg mer fan av litt dekkevne, når jeg først bruker foundation. Valley Girl er perfeksjon. Jeg savner (nesten) ikke MH.

Som med veldig mange andre mineralfoundations, trengs det her også en bitteliten mengde for å dekke det som måtte trengs. Produktet er utrolig lett å jobbe med - den smelter i huden og ser veldig naturlig ut. Jeg elsker gløden L.A. Minerals gir.

Holdbarheten er beyound godkjent. Den holder gjennom det aller meste. Ihvertfall både regn, vind, sol og stress. Det går kjapt, og det finnes rom for å slurve - likevel så ser sluttresultatet profesjonelt ut. Herlig, hva? Bilder hvor produktet er påført finnes her.

Magi i krukke ♥ Jeg kan uten tvil fastslå at jeg nå har funnet med en herlig favoritt, som blir brukt hver eneste dag. Det er en ren glede å sminke seg når en har oppdaget slike herligheter ;D

Anbefales så absolutt. Jeg elsker i massevis ihvertfall!

Produktet finnes her til en super pris. Rask og smertefri levering. Det er masse fine salg på en del produkter det også, så ingen dum idé å slå til :)

 

 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Nexxus Salon Hair Care Ultimate Moisture Shampoo & Conditioner

07.09.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
Også et merke som ble kjøpt i USA, på selveste Wallmart. Det var faktisk min bedre halvdel som plukket ut disse her, helt på egenhånd. I utgangspunktet var disse tenkt til bruk under reisen, deretter hadde vi planer om å forlate dem på hotellrommet, men den gang ei. Disse falt såpass godt i smak hos oss begge, at de per i dag står i dusjen ;) Hoho.

Lukten er magisk. Herlig kokoslukt som jeg ikke kan få nok av ♥ Jeg elsker alt med kokos! Mmm.

Flaskene er store, og jeg mener å huske at disse hadde en veldig grei pris (jeg er ganske sikker på det). Jeg vet ikke så mye om merket, da jeg ærlig talt aldri før hadde hørt om Nexxus. Jeg er dog mektig imponert over merket.

Shampoo og balsam som samarbeider knallbra sammen. Her får håret både pleie, fukt og beskyttelse. Dessuten dufter håret himmelsk etter bruk. Annet enn at jeg skulle ønske disse kom i flere liters flaske, er det ingenting negativt å skrive. Jeg elsker ♥

Håret etterlates mykt og glansfullt, samtidig merker jeg at håret roer seg ned. Altså farvel til frizz og tungt hår. Etter Alexander Sprekenhus er denne min klare favoritt. Selv om denne lukter bittelitt bedre enn Sprekenhus sine produkter (kun fordi vi her snakker om kokos) :)

Jeg har ikke hatt tid til å søke så mye på merket på nett, men jeg hjemmesiden finner dere ihvertfall her.

Produkter som anbefales fra min side. Jeg gleder meg til å snuse mer på merket etterhvert. Akkurat nå har jeg så mye liggende atte.


Omtale: Dr. Hauschka Kajal Eyeliner, #06 & #07

06.09.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
Passer som hånd i hanske med Eyeshadow Duo fra samme merke. Jeg har testet begge disse fargene i kombinasjon med øyenskyggen Duo, og resultatet er ikke annet enn stunning.

Disse fungerer på eksakt måte som alle andre kajal eyelinere. Enkle å jobbe med. Holdbarheten er veldig god. Med disse får man ikke like definert look med man gjør med flytende eyeliner, noe som passer midt i blinken til hverdagsbruk. Jeg synes ofte at jeg ser oversminket ut dersom jeg går all in på dagtid. Etter min mening bør det være en klar forskjell på dagsminke og kveldssminke.

Begge disse har en litt kremet konsistens, som kjennes silkemyk mot øyepartiet. Siden jeg helt har forelsket meg i disse fargene, har kajal eyeliner #06 og #07 blitt flittig brukt den siste tiden. Jeg elsker den nøytrale looken disse produktene gir. Bra hver for seg, men perfekte sammen ♥ En kombo som viser øynene på sitt beste.

Utviklerne hos Dr. Hauschka Dekorative Cosmetics har utarbeidet strukturen på de to Slow Mood Kajalene. Blant annet kvedevoks gir eyelineren en mer behangelig, silkeaktig følelse når den brukes. Samtidig, ekstrakter av trollhassel, kidney vetch og svart te lindrer den sensitive huden rundt øynene.

På disse kajalene er det integrert en applikator på enden, som kan brukes til å forsiktig gni eyelineren ut for en mykere look.

Prisen på disse er 176,- per stykk.

Dr. Hauschka Kajal Eyeliner er nå tilgjengelig i butikk. Dr. Hauschka hudprodukter er tilgjengelig i helsekostbutikker, assorterte kjøpesenter, parfymerier, butikker spesialisert på naturlig kosmetikk, Dr. Hauschka hudpleiere og utvalgte apotek. Dr. Hauschka Service Team kan gi deg navnet på lokale forhandlere og kan svare på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt: 32 23 11 00, eller besøk dem på nettsiden www.dr.hauschka.no.


Ingredients of Dr.Hauschka Kajal Eyeliner 06, eucalyptus dew, and Kajal Eyeliner 07, mellow sienna: Hydrogenated Jojoba Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Canola Oil, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Pyrus Cydonia Peel/Fruit Wax, Solum Diatomeae (Diatomaceous Earth), Glyceryl Caprylate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Fragrance (Parfum), Citronellol*, Geraniol*, Linalool*. [May contain (+/-) Mica, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)].

*component of natural essential oils

 

 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Cococare 100% Cocoa Butter - The Yellow Stick

05.09.2012 i Omtale 6 kommentarer


Favoritt!! ♥

Historien bak denne sticken er litt morsom. Jeg kjøpte denne for kjempe lenge siden, men siden den stod på badehylla urørt, ga jeg den bort til en venninne av meg som gikk gravid. Det står bak på den at den er super til strekkmerker, og siden venninna mi var livredd for strekkmerker, ga jeg den til henne.

Jeg la merke til at hun plutselig forgudet denne sticken, og brukte den så og si til alt. Såre lepper, strekkermerker, brannsår, solbrenthet, på sår og tørre områder. Jeg ble så begeistret og påvirket av hennes gode omtale av den, at jeg måtte legge inn en ny bestilling til meg selv. Denne sticken har nå vært i hus i mange måneder, og jeg digger den mer og mer for hver dag.

Hvorvidt den fungerer når det kommer til å forebygge strekkmerker aner jeg ikke, siden jeg ikke sliter med den problematikken selv, men jeg har brukt den til alt annet og den duger som få annet. Jeg har til og med brukt den på områder med eksem, og den lindrer som bare det. Jeg elsker den. Høyt!

Dette er altså kakaosmør på stick. Produktet er veldig hardt, men så fort den kommer i kontakt med varme løsner den. Så fort jeg påfører den på leppene eller hendene, blir den veldig smørbar. Den lukter herlig kakao, og det er en fryd å smøre denne på. Sticken smaker dog ingenting etter min gane.

Jeg har til tider brukt den i ansiktet (på veldig tørre områder), og den har fungert bedre enn fuktkrem. Denne gule sticken har blitt brukt til mangt - jeg tenker ikke lenger over hvor/hva jeg bruker den til, jeg bare strekker meg etter den ;)

Et genialt produkt. Jeg har bestilt mange slik at jeg har et lager. Haha. Jeg kan ikke risikere å gå tom. Jeg kommer nok til å klare meg lenge med en slik stick da produktet er superdrøy i bruk. Den blir flittig brukt, enda så ser den ikke brukt ut i det hele tatt. Loveable.

Prisen er latterlig lav. Jeg bestilte min fra iHerb.com, til en slikk og ingenting. Min favoritt nettbutikk of all times ♥

Anbefales veldig! Jeg kunne ikke vært foruten.


Omtale: Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Body Moisturizer

04.09.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
I sommer har Dr. Hauschka vært en trofast venn ♥ Det er ingen tvil om at en (stor) del av badehylla nå er viet til dette merket. Både sminke, hudpleie og kroppsprodukter.

Vi har ikke akkurat hatt en varm og solfylt sommer her i Oslo i år (bombe, hva?). Derfor har jeg ikke sluppet unna like lett - kroppen har trengt pleie. Ikke like mye som den gjør når det er iskaldt og vinter, men jeg har absolutt følt behov for å smøre meg godt inn i perioder. I den anledning har Lemon Lemongrass Body Moisturizer vært gull å ha.

Konsistensen på denne er lett og silkemyk, noe som gjør at den passer perfekt til sommerbruk. Produktet lukter friskt og sommerlig, uten at det blir for mye av det gode. Pluss for at kremen trekker raskt inn. Her er ikke ventetiden lang før man kan hive på seg klærne og fyke avgårde. Noe som er veldig bra, siden tid ikke er akkurat det jeg har berikelig av om morgenen.Produktet kommer i en praktisk pumpeflaske, og mengden som pumpes ut er akkurat passe perfekt. Her er det også mulig å kontrollere hvor mye man vil pumpe ut av gangen.

En krem som absolutt var en sommerfavoritt for min del. Jeg er stor tilhenger av kremer som ikke kleber/er fete. Produktet er veldig drøy i bruk. På grunn av den lette konsistensen, føler jeg ikke behov for å smøre så mye produkt for å bli tilfreds. Til tross for at jeg har brukt denne i hele sommer, har jeg enda ikke brukt opp halve flaksen engang. C'est tres bien! :D

Denne funker også fjell som håndkrem. Jeg har smurt hendene ofte med denne før leggetid ;) I like.

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Body Moisturizer er nå tilgjengelig i butikk. Dr. Hauschka hudprodukter er tilgjengelig i helsekostbutikker, assorterte kjøpesenter, parfymerier, butikker spesialisert på naturlig kosmetikk, Dr. Hauschka hudpleiere og utvalgte apotek. Dr. Hauschka Service Team kan gi deg navnet på lokale forhandlere og kan svare på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt: 32 23 11 00, eller besøk dem på nettsiden www.dr.hauschka.no.

Dr.Hauschka Lavender Sandalwood Body Moisturizer ingredienser: Water (Aqua), Alcohol, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Prunus Spinosa Fruit Extract, Pyrus Cydonia Seed Extract, Glycerin, Cymbopogon Citratus (Lemongrass) Extract, Prunus Spinosa Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Equisetum Arvense Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Lysolecithin, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Fragrance (Parfum), Citral*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*, Farnesol*, Coumarin*, Citronellol*, Eugenol*, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Algin, Xanthan Gum, Silica.

* Komponent av naturlige eteriske oljer
Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Alterna Caviar Anti-Aging Seasilk Oil Gel

03.09.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
Sammen med shampoo og balsam fra samme merke, fant også denne veien til handlekurven da jeg gikk berserk på Sephora. Og jeg fant vel egentlig fort ut hvilket produkt som var årsaken til at håret mitt plutselig begynte å gliiiise ;)

Dette er altså et hårserum fra Alterna, som skal beskytte, pleie og tilføre fukt. Konsistensen er ikke som typisk hårserum (les: oljeaktig), men heller litt mer som stylingsprodukt. Litt mer gelaktig, derav navnet naturligvis. Et lite pump holder i massevis for mitt lange hår, og dette produktet gjør jobben sin skikkelig. Produktet lukter ikke så veldig mye - jeg merker ihvertfall ingen spesiell lukt.

Seasilk har nå blitt brukt kontinuerlig siden jeg kom hjem igjen fra USA, og enda så er jeg ikke halvveis i flaska. Tidligere sverget jeg til hårserum fra Redken og Alexander Sprekenhus (det gjør jeg nok fortsatt) ♥, denne er i samme kategori.

Flasken er stor, og siden produktet er såpass drøy i bruk, er dette en flaske jeg kommer til å ha lenge. Elsk på slike produkter. En får mye for pengene. Jeg kommer til å veksle mellom denne og Alexander Sprekenhus sitt hårserum fremover (noe som minner meg på at jeg trenger en ny forsyning av shampoo og balsam fra det merket - jepp, fortsatt min favoritt innen hårpleie!!).

I likhet med shampooen og balsamen, er også dette produktet fri for parabener, sulfater, gluten, alkohol og andre ulumskheter. Liiiiker!

Det er så elskbart når man får seg slike bestevenner. Jeg har testet så altfor mye innen hårpleie som har skuffet enormt den siste tiden. Derfor er det ekstra stas når man finner en dimant blant så mange gråstein.

Prisen ligger innenfor grensen, så her trenger man ikke å bekymre seg for tillegg. Du finner produktet på beautybay.com.


Omtale: Dr. Hauschka Eyeshadow Duo, Pale Caramel & Cedar Dawn

02.09.2012 i Omtale 0 kommentarer


Nok en favoritt! ♥

Denne duoen holdt i hele 22 timer, og det tror jeg er en ny rekord. Det ble en litt senere bytur enn antatt igår, og dermed traff ikke hodet puten før 22 timer etterpå. Til tross for at resten av sminken var så og si gnidd bort, så øyeskyggen min ut som ny. Fantastisk herlig.

Det jeg elsker mest ved denne duoen, er hvor utrolig enkelt de er å jobbe med. Passer perfekt for nybegynner, da det finnes rom for å feile litt. Fargen kan fint bygges opp, samtidig som disse lar seg blende utrolig lett. Resultatet ser meget profesjonelt ut. En annen ting jeg bemerket meg veldig fort, er at disse fargene passer utmerket til både hverdag og fest. For det var nettopp det som ble tilfellet igår. Både hygge på dagtid, familiemiddag og bytur. Perfeksjon.
Med blitz


Uten blitz

Silkeaktig påføring, enkel å jobbe med, god holdbarhet og herlige farger. En kan vel ikke forvente mer av en øyenskygge. Denne duoen kommer i en beige og en grågrønn farge. Den lyse er helt matt, mens den mørke innholder et svakt hint av shimmer. Disse to fargene utfyller hverandre meget godt. Den lyse fargen kan fint brukes som en highlighter også. Den mørke fargen brukte jeg til å skyggelegge øyepartiet med, og resultatet ble ikke annet enn vakkert :)

En duo som gir en glitrende og skinnende look. Eyeshadow duo er en del av limited edition fra Dr. Hauschka, så her er det første man til mølla som gjelder.

Prisen på duo er 249,-.

Dr. Hauschka Eyeshadow Duo er nå tilgjengelig i butikk. Dr. Hauschka hudprodukter er tilgjengelig i helsekostbutikker, assorterte kjøpesenter, parfymerier, butikker spesialisert på naturlig kosmetikk, Dr. Hauschka hudpleiere og utvalgte apotek. Dr. Hauschka Service Team kan gi deg navnet på lokale forhandlere og kan svare på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt: 32 23 11 00, eller besøk dem på nettsiden www.dr.hauschka.no.

Ingredients of Dr.Hauschka Eyeshadow Duo 06, pale caramel: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Silk (Serica) Powder, Diatomaceous Earth (Solum Diatomeae), Silica, Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Fragrance (Parfum), Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Citral*, Eugenol*, Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891). *component of natural essential oils

Ingredients of Dr.Hauschka Eyeshadow Duo 06, cedar dawn: Talc, Mica, Magnesium Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Silk (Serica) Powder, Silica, Diatomaceous Earth (Solum Diatomeae), Anthyllis Vulneraria Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Bark/Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Fragrance (Parfum), Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Citral*, Eugenol*, Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

*component of natural essential oils
 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Dr. Hauschka Lipstick Novum, #07 & #08

31.08.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
De fleste av dere vet nok at Dr. Hauschka har imponert meg veldig. Det var et merke jeg ikke hadde noen forventninger til, ei heller hadde jeg noen planer om å snuse noe særlig på merket. Derfor er jeg veldig glad for at jeg ble tilsendt produkter fra dette merket, eller så hadde jeg gått glipp av noe stort!

Jeg er generelt sett veldig glad i leppeproduktene fra dette merket. Et søk på Dr. Hauschka gir mange treff i denne bloggen ;) Disse er intet unntak. Det er ikke en hemmelighet at jeg er avhengig av farge på leppene. Siden jeg påfører leppefarge often gjennom hele dagen, er jeg veldig kresen på produktene jeg bruker. Det er ikke pent med farger på leppene, dersom leppene er tørre og såre. Derfor er det helt avgjørende for meg at produktene jeg bruker gir næring og fukt.

Novum Lipstick inneholder arganolje (som også er veldig kjent for å være bra for håret). Begge produktene glir utrolig lett på leppene, gir en fin glans, god holdbarhet og rikelig med fukt. Jeg merker ikke noe som helst ubehag ved bruk av disse. 

Leppestiftene kommer i to farger, en i delikat orkidétone (#8) og en med lønnglød (#7). Nummer 7 tilfører hovedsakelig en fantastisk glød til leppene, samtidig som den lar leppenes naturlige glød skinne igjennom. Nummer 8 gir glød, samtidig som den tilfører leppene mer farge. Med begge opplever jeg at leppene gliterer slik som havet gliterer når solen skinner på det. Helt fantastisk.Novum lukter typisk Dr. Hauschka sine leppeprodukter. Litt sånn planteekstrakt. De smaker heldigvis ingenting.

Begge disse har i løpet av kort til blitt til favoritter. Jeg har ingenting negativt å tilføye.

Prisen på Novum er 149,- per stykk.

Dr. Hauschka Lipstick Novum er nå tilgjengelig i butikk. Dr. Hauschka hudprodukter er tilgjengelig i helsekostbutikker, assorterte kjøpesenter, parfymerier, butikker spesialisert på naturlig kosmetikk, Dr. Hauschka hudpleiere og utvalgte apotek. Dr. Hauschka Service Team kan gi deg navnet på lokale forhandlere og kan svare på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt: 32 23 11 00, eller besøk dem på nettsiden www.dr.hauschka.no.

Ingredients of Lipstick Novum 07, delicate orchid: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Canina Fruit Extract, Mica, Lanolin, Beeswax (Cera Alba), Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Rosa Damascena Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Rosa Damascena Flower Wax, Fragrance (Parfum), Linalool*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Limonene*, Geraniol*, Benzyl Salicylate*, Eugenol*, Citronellol*, Benzyl Alcohol*, Lecithin, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

*component of natural essential oils

Ingredients of Lipstick Novum 08, maple glow: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rosa Canina Fruit Extract, Lanolin, Beeswax (Cera Alba), Mica, Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Rosa Damascena Flower Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Hydrogenated Jojoba Oil, Rosa Damascena Flower Wax, Fragrance (Parfum), Linalool*, Benzyl Benzoate*, Farnesol*, Limonene*, Geraniol*, Benzyl Salicylate*, Eugenol*, Citronellol*, Benzyl Alcohol*, Maltodextrin, Lecithin, Silica, Carmine (CI 75470), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).

*component of natural essential oils
 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture Shampoo & Conditioner

27.08.2012 i Omtale 0 kommentarer


Likey ♥

Disse ble kjøpt da vi var på ferie i USA. Mens min kjære satt og gamblet, svidde jeg av noen kroner på Sephora ;) Denne serien hadde jeg så vidt hørt om, og mens jeg tittet rundt i Sephora kom jeg i en samtale med en utrolig hyggelig selger (det var veldig mange av de i USA, utrolig dyktige selgere som visste hva de drev med). Hun klarte lett å overbevise meg til å kjøpe med meg disse. Og et par andre ting. Jeg angrer ikke på noen av kjøpene for å si det slik.

Serien skal gi intens pleie til tørt og skadet hår, samt beskytte og gi glans. Disse produktene er fri for SLS, gluten og parabener.Hyppig utretting og krølling av håret den siste tiden har satt sine spor. Håret mitt skrek etter fukt og pleie en periode. Derfor var jeg ekstra nysgjerrig på disse to produktene. Som nettopp er beregnet på tørt og skadet hår. Jeg har nå nådd bunnen på shampooen, og da tenkte jeg at det var på sin plass med en omtale, før flaska havner i søpla.

Håret mitt er langt mer fornøyd nå enn for noen måneder siden, mye takket være Alterna. Jeg liker balsamen hakket mer enn shampooen, da jeg skulle ønsker at shampooen var litt mer pleiende enn hva den er. Spesielt med tanke på at disse er ment for slitt og skadet hår.

Begge produktene er veldig lette, likevel synes jeg at de renser godt uten å skumme så altfor mye. Håret kjennes rent etter bruk. Jeg følte ikke behov for mye produkt for å føle meg ren på håret. 

Jeg sitter igjen med et godt inntrykk. Kjenner jeg savner det lille ekstra, men jeg hadde nok kjøpt flere forsyninger. Produktene lukter godt og er dyrevennlige.

Alterna finnes på beautybay.com. Uten tvil et godt merke til toppen ;D
Omtale: Milani Eye Tech Liquid Eye Liner, 01 Black

11.04.2012 i Omtale 1 kommentar


Jeg har fått et nytt favorittmerke! Milani

Flytende eyeliner har aldri vært min greie. Jeg har aldri helt hatt teken, til tross for at jeg synes slike eyelinere gir en langt mer vakker og glamorøst look, enn kajal. Jeg har til nå brukt en fra MAC (omtale kommer - sjokkerende at jeg enda ikke har skrevet omtale av den!!), men helt siden Milani dumpet ned i postkassen har ikke MAC sin geleyeliner blitt rørt. Endelig kan jeg også nyte dette herlige resultatet av flytende eyeliner. For Eye Tech er latterlig enkel å bruke. Selv for en som meg - med en tålmodighet tilnærmet lik null.

Produktet likner en liten penn, med en liten pensel på hodet. Applikasjon går veldig enkelt - jeg fant teknikken nesten med en gang. Skal du ha en tynn strek, gjelder det å holde pennen tilnærmet vinkelrett når du jobber. Jo mer du øker helningen på pennen, desto tykkere strek får du. Utrolig praktisk dersom du vil ha en tynn strek innerst på øyelokket, for så å gjøre linjen mer kraftig jo lengre ut du kommer.Resultatet er en perfekt strek, som er kullsvart og som gir et nydelig resultatet. Jeg har alltid ment at resultatet man får med en flytende eyeliner ikke kan fås med noe annet. Og det mener jeg fortsatt. Ihvertfall etter at jeg nå har begynt å bruke det selv, og ser hvor perfekt det ser ut i speilet hver gang.

Eye Tech sitter som støpt. Jeg har nå brukt denne i noen måneder, både på korte og altfor lange dager. I regn, snø og varme - den har holdt gjennom alt. Jeg har til og med ved flere anledninger gnidd meg selv i øyet, ubevisst, men den har ikke tatt skade av det. Den er ikke vannfast, så den fjernes enkelt med vann. Likevel merker jeg at rester er synlige dersom jeg slurver. Her er det lunkent vann som gjelder - kaldt vann funker så og si ikke.

Pennen skal ristet før bruk, og det er overhodet ikke slik at applikasjonskosten "tørker" mens man holder på. Jeg rister kun en gang før bruk, og det holder fint til begge mine øyner.

Et supert produkt som har blitt en stor del av hverdagen. Jeg virkelig elsker dette produktet.

Jeg bestilte min herfra, og har definitivt ingenting negativt å si verken om pris, shipping eller frakt. Alt er bare elsk.


Omtale: Sally Hansen VitaSurge Growth Gel

05.04.2012 i Omtale 4 kommentarer


Sliter du med svake negler som tåler lite? Gi Sally Hansen et forsøk!

Jeg føler neglene mine har blitt helt "nye" helt siden jeg startet å bruke neglepleie fra Sally Hansen. Men alt dette har jeg skrevet så mange ganger før, at jeg ikke gidder å gjenta meg selv. Alt jeg kan si, er at merket er veldig verdt et forsøk, dersom du føler at ingenting annet har hjulpet..

VitaSurge Growth Gel bestilte jeg i utgangspunktet bare fordi jeg synes produktet så veldig tøff ut. Haha ;) Små blå bobler i grønnaktig (Shrek) gugge - det måtte testes! :D Enkelte ganger er det så være så nysgjerrig plagsomt. Veldig og.For det første, produktet lukter nam. Litt som godteri. Som navnet tilsier, er dette en gel som skal masseres godt på neglene. De små blå kulene smelter lett, noe som fører til en grønnblå gel på neglene. Gelen trekker raskt inn og etterlater ingen farge, så det er ikke nødvendig å sitte og vente i all evighet med å lakke neglene, dersom det er planen etterpå.

VitaSurge Growth Gel er fullstappet med vitaminer (les A, C & E), som skal tilføre rask næring til neglene. Produktet har til hensikt å gi sterkere negler, som vokser raskt på sunt vis.

Absolutt et bra produkt, som kommer godt med. Likevel føler jeg at det er andre produkter jeg heller ville ha valgt fremfor denne. Den er utrolig god å ha i samlingen, men ikke det første produktet jeg ville ha valgt i samlingen. Jeg har selv erfart at Sally Hansen sine produkter hånd i hånd funker knallbra sammen. Derfor er ikke denne gelen et bomkjøp for meg, langt i fra. Jeg har den i veska til enhver tid, og smører den på neglene etter behov. Skal man ha lange og sterke negler, er det überviktig med god og riktig pleie. Ihvertfall for oss som ikke er velsignet med det fra fødselen.

Jeg kjøpte også denne fra eBay.com, da fra denne selgeren som jeg er veldig godt fornøyd med


Omtale: Sally Hansen Triple Strong Nail Fortifier

02.04.2012 i Omtale 5 kommentarer


Som skrevet tidligere, slet jeg en periode veldig med svake negler. I denne perioden bestilte jeg det meste av negleforsterkere, da også selvsagt fra merket Sally Hansen.

Triple Strong Nail Fortifier skal være den ultimate negleforsterkeren, som lover å gi beskyttelse og styrke. Denne lakken skal danne et beskyttende lag over neglene, som skal beskytte dem mot å brekke og flise. Lakken legger seg nesten som et tynt lag akryl over neglene, og som kjent brukes jo akryl når det skal legges kunstige negler.

Akryl er et utrolig sterkt middel som tåler en god del. Det er dog ikke slik at neglene tåler all verdens.Jeg har nå brukt denne lakken en god stund, og synes den funker kjempe bra. Resultatet er eksakt som en standard blank lakk, forskjellen er kanskje bare at med denne får du en veldig unik glans på neglene. Akryleffekten er meget svak, og tynt. Så den merkes det ikke noe til.

Lakken lukter bittelitt sterkt, men ikke noe ubehagelig. Den skal påføres i to lag på rene negler, enten alene eller som en underlakk. For best effekt skal lakken påføres hver 3.dag.

Etter at jeg begynte å anvende denne lakken, merker jeg tydelig at neglene mine tåler det lille ekstra.

Triple Strong Nail Fortifier tørker raskt, selv om det skal påføres to lag. Min erfaring er at de Sally Hansen produktene jeg har testet hittil, gir neglene en veldig unik glans. Denne er intet unntak. Jeg har ved flere anledninger droppet en fargelakk over denne, ene og alene fordi jeg synes neglene får slik en fin glans med kun denne.

Når alt kommer til alt, er Sally Hansen et merke som har gjort veldig mye for mine negler. På kort tid. Jeg merker at jeg bare fortsetter å bestille mer, for jeg føler meg så trygg på merket. Et eller annet inn i meg sier at Sally Hansen ikke skuffer.

Denne ble kjøpt på eBay.com. En trygg og hjelsom selger, som sender ut varene kjempe raskt. Denne selgeren anbefales veldig. Veldig gode priser på produktene er det også.


Omtale: Sally Hansen Hard As Nails Xtreme Wear Nail Color, Rockstar Pink

31.03.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
De fleste av dere har vel nå skjønt at jeg elsker Sally Hansen! Av den grunn kjøper jeg nesten alt jeg kommer over. Mihi.

I hovedstadens butikker er ikke dette merket så utbredt, men i Warszawa var Sally Hansen å finne overalt. Jeg følte jeg var i Sally Hansen himmelen ;P

Siden jeg fant ut at jeg eier veldig få glitterneglelakker, tenkte jeg å gjøre noe med det. Rockstar Pink ble derfor med, og lakken viste seg å være nydelig. Jeg er dog litt usikker på hvorfor den heter pink, da jeg ikke synes den er rosa i det hele tatt, men det får bare bli med uvitenheten ;)

Lakken er veldig unik i mine øyne. Den er utrolig fin, og har litt hologram effekt i seg. I solen endrer lakken farge ettersom hvilken vei man vrir fingrene. Utrolig tøft.Rockstar Pink er en farge som retter oppmerksomheten mot neglene, for sure. Påføringen går veldig greit, men å fjerne lakken er pain. Virkelig. Jeg brukte vel 10 minutter (mer?) på å fjerne lakken. Det føltes ut som jeg satt med acetone og bomullpads i en evighet. Etterpå var det glitter overalt :/ Slik jeg har forstått det, skal visstnok glitterlakker være litt vriene å fjerne.

Holdbarheten er veldig god. Det tror ikke det er noe fare for at denne lakken begynne å flasse. Den sitter som støpt!

I tillegg til å være en neglelakk, skal også lakken bidra til å gi sterkere negler. Jeg er veldig fornøyd med negleproduktene til Sally Hansen. Jeg merker tydelig at de gjør en skikkelig jobb.

Jeg betalte vel rundt 40 kroner for denne i Polen. Jeg vet at fargen er lett å få tak i på eBay.com til en grei prislapp ;)


Omtale: md formulations Continuous Renewal Serum, Sensitive Skin Formula

30.03.2012 i Omtale 7 kommentarer


Jeg har i utgangspunktet allerede skrevet omtale av dette serumet. Klikk her for å komme til omtalen. Likevel tenkte jeg at det ville være greit å skrive noen ord om sensitive formulaen også.

Hovedforskjellen mellom denne og den vanlige, er at sensitive formulaen er tilpasset de som sliter med fuktfattig hud. Jeg veksler mellom disse to formulaene, og synes i utgangspunktet at begge er knallgode. Likevel opplever jeg at huden min er litt gladere når jeg bruker sensitive versjonen. Da selvsagt fordi jeg sliter med en fuktfattig hud.

Continuous Renewal Serum er et produkt som er verdt å ta en titt på, dersom du er en av de uheldige som sliter med uren hud. Et serum som har gjort ufattelig mye for min hud og mine urenheter. I tillegg til å være et serum som er bra for urenheter, fjerner produktet også døde hudceller og gir en myk hud. Serumet innholder et aktivt 'sensitiv kompleks' av beroligende, helende og fuktighetsgivende planteekstrakter. Forebygger hudens første alderstegn. Løser opp tilstoppede porer og gir huden en frisk, ny glød.

Konsistensen på disse to formulaene er ganske like - personlig synes jeg kanskje at denne har en litt tykkere konsistens enn den "vanlige". Mens den blanke minner veldig mye om vann hva angår konsistens, synes jeg at denne minner litt mer om melk. Bittelitt tykkere, og litt hvit i fargen. Bildet over fanger ikke fargen optimalt..

Produktet skal forsiktig klappes på huden, her er det viktig å ikke gni da det i seg selv kan irritere uren hud. Det er et serum, og da skal produktet naturlig nok anvendes under en tradisjonell dag/- og nattkrem. Jeg pleier kun å bruke denne på dagtid, da huden min trenger masse mer fukt på kveldstid. Sliter du med veldig uren hud, kan det være en fordel å bruke denne både på natt- og dagtid. Her er det viktig å prøve seg frem!

Et serum som er en must i badehyllen min - jeg føler at jeg til enhver tid må ha den tilgjengelig. Den gjør underverk når det kommer til urenheter, og de dukker jo bestandig opp uanmeldt og veldig ubeleilig :/

Som tidligere skrevet, er det veldig viktig å det ikke forventes en mirakuløs forvandling over natten, hvor alt som heter uren hud har forsvunnet over natten. Det skjer ikke. Gi produktet litt tid, og ha i bakhodet at huden kan bli litt verre før den blir bedre. Opplever du ikke noe som helt forbedring etter ca. 3-4 uker, er det på tide å innse at serumet kanskje ikke er noe for din hud. Og for all del, her er hudpleieprodukter tilpasset din hudtype langt viktigere enn kun et serum.

Er noe uklart, så spør gjerne! Jeg skal forsøke å svare så godt jeg klarer.

Jeg bruker å bestille min fra feelunique.com, men serumet finnes også andre steder.


Omtale: Dr. Hauschka Lavender Sandalwood Body Moisturizer

28.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Jeg skal ikke legge skjul på at Dr. Hauschka er et merke som har blitt en favoritt hos meg.

Her er hva som står om dette produktet i pressemeldingen:

Det vil alltid komme faser i livet der både arbeid og fornøyelse går i et hektisk tempo, og får avslapping til å virke umulig. I disse tider er det viktig å holde blikket på det store bildet, og ta seg tid til å puste dypt. Med sin friske og elegante lavendelduft, har Lavender Sandalwood Body Moisturizer en balanserende effekt på huden og følelsene, og hjelper til med å klarne hodet og gjenvinne indre ro.

Den silkemyke, varme følelsen av sandeltre gir opplevelsen av fred og indre ro. Den beroligende effekten av denne fuktighetskremen vil også hjelpe huden til å komme tilbake til sin naturlige balanse. Ekstrakter av blant annet sitron, har balanserende og harmoniserende egenskaper, mens fine oljer av macadamia nøtt, aprikoskjerne og avokado styrker hudens naturlige funksjoner. Den etterlates silkemyk, jevn og smidig. Denne balanserende kremen opprettholder og regulerer hudens fuktighetsnivåer og omslutter den med en følelse av ro.

Jeg kan si meg fullstendig enig i at det er til tider er veldig vanskelig å sette av tid til avslapping og egenpleie, når hverdagen slår til på sitt verste! Derfor er det veldig fint at det finnes produsenter som mikser sammen slike gode produkter som gjør en såpass god jobb.

Siden de fleste av oss til tider sliter med å henge i tiden som flyr så fort fra oss, er vi avhengige av at enkelte ting skal gå fort. Som for eksempel kroppspleie. Personlig synes jeg det er avgjørende at en kroppskrem gjør jobben sin skikkelig.

Jeg bekrefter at lukten av lavendel gjør noe med sinnet. Ikke bare er lukten harmoniserende, men den har også en beroligende effekt på sinnet. Jeg blir straks mer avslappet så fort duften når mine luktesanser. I tillegg føler jeg at huden blir så myk.

Kremen trekker raskt inn, jeg føler ikke at jeg har behov for å vente i all evighet før jeg kan kle på meg. Jeg hater klissete og fete kroppskremer like intenst som udugelige håndkremer.

Lavender Sandalwood Body Moisturizer har en silkemyk konsistens, som føles veldig lett på kroppen. Verken for tynn eller for tykk, akkurat passe perfekt. Jeg fikk aldri testet denne ut da kulden var på sitt verste, så hvorvidt denne duger på vinterhalvåret jeg er noe usikker på.

Det gjør ingenting, for jeg føler at denne passer perfekt til bruk nå på våren. Sammensettingen av den deilige duften som minner om sommer og vår, toppet med en herlig konsistens, gjør at denne kremen passer midt i blinken på denne årstiden :)

Dr. Hauschka Lavender Sandalwood Body Moisturizer er nå tilgjengelig i butikk. Dr. Hauschka hudprodukter er tilgjengelig i helsekostbutikker, assorterte kjøpesenter, parfymerier, butikker spesialisert på naturlig kosmetikk, Dr. Hauschka hudpleiere og utvalgte apotek. Dr. Hauschka Service Team kan gi deg navnet på lokale forhandlere og kan svare på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt: 32 23 11 00, eller besøk dem på nettsiden www.dr.hauschka.no.

Jeg vet også at feelunique.com har denne.

Dr.Hauschka Lavender Sandalwood Body Moisturizer ingredienser: Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Alcohol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Glycerin, Pyrus Cydonia Seed Extract, Lavandula Angustifolia Flower Water, Persea Gratissima Oil, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Equisetum Arvense Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Oxalis Acetosella Extract, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum, Lavandula Angustifolia Oil, Santalum Album Oil, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Limonene*, Farnesol*, Benzyl Benzoate*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Coumarin*, Citral*, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Hectorite, Cetyl Alcohol, Sucrose Stearate, Sucrose Distearate, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum.

* Komponent av naturlige eteriske oljerOffentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Decleor Aroma White C+ Recovery Brightening Night Cream

22.03.2012 i Omtale 7 kommentarer


Da er endelig jakten på en god nattkrem over! Jeg føler jeg hatt lett i evigheter nå, uten å helt klare å lykkes. Det er ikke alltid bare-bare å finne produkter som duger. Ihvertfall ikke en nattkrem som jeg er så ekstremt kresen på. Det er überviktig at huden min får rikelig med fuktighet over natten. Jeg vil helst ikke våkne opp med en støvete hud.

Dette er da altså en nattkrem fra merket Decléor som skal ha en anti-aging effekt, samtidig som den skal bleke arr mens du sover søtt om kvelden.

Jeg har lenge sverget til Matis (det gjør jeg fortsatt), men siden merket var så vanskelig å få på nett en periode, så jeg meg nødt til å finne på noe annet. Dermed begynte jeg å snuse litt på Decléor. Etter litt om og men, falt valget til slutt på denne.

Jeg var redd for at denne kanskje ikke kom til å tilføre huden min nok fukt, siden jeg har en superkresen hud som stiller seg kritisk til de aller fleste kremer.Det aller første jeg la merke til ved denne kremen, var at konsistensen var veldig tykk. Nattkremen lukter veldig behagelig - passer veldig godt til kveldsbruk :D

Siden konsistensen virket så tykk, ble jeg litt bekymret over at muligheten for at kremen ville legge seg som en hinne på huden min, befant seg. Riktig så overrasket ble jeg da jeg påførte kremen for første gang, og den trakk inn veldig raskt. Jeg kan virkelig ikke fordra å sove med et klissete ansikt som smitter over på sengetøy og alt som er, så jeg ble veldig glad.

Jeg føler ikke at det er behov for mye produkt. Lite fører deg langt. Likevel påfører jeg et tykkere lag de kveldene jeg antyder tørre flekker i ansiktet. Det gjelder å være oppmerksom, og se etter tegn før det er for sent.

OBAGI tok knekken på det aller meste som het arr, men siden huden min reagerte på MH, har jeg atter en gang noen arr jeg ikke helt trives med. Jeg håper at denne greier å ta knekken på disse. Da blir jeg glad. Det er litt tidlig å si enda, da jeg ikke har brukt denne så lenge på arrene.

Krukken er blant de største jeg har sett. Faktisk! Her får du mye krem.

Huden gløder morgenen etter, og det synes tydelig at huden har fått tilskrekkelig med fukt. Fantastisk.

Alt i alt, en krem jeg er kjempe fornøyd med. Nå føler jeg endelig at hudpleierutinen min er på plass igjen. Etter uendelig masse testing. Dere som har etterspurt min hudpleierutine - jeg skal publisere et innlegg om det snarlig.

Jeg bestilte min fra feelunique.com.


Omtale: md formulations Critical Care Skin Repair Complex

21.03.2012 i Omtale 10 kommentarer


Min nye skjønnhets-elskling Jeg har veldig lenge hatt lyst til å teste denne kremen, men den har alltid blitt nedprioritert. Jeg er glad jeg tok meg til vett og omsider bestilte den.

For et par dager siden skrev jeg på facebook (lik meg gjerne, jeg hadde blitt glad) at huden min har reagert på Mineral Hygienics. Jeg er dog veldig i tvil om det er selve foundationen jeg har reagert på, eller om det er kosten huden min har reagert på. Jeg ble nemlig opplyst om at kosten jeg fikk tilsendt er av ekte dyrehår, enda jeg var ganske streng på at produktene måtte være dyrevennlige :/ Likevel er jeg ikke sur eller irritert, jeg var bare litt oppgitt til å begynne med. Siden Mineral Hygienics har en overlegen god kundeservice og la seg flate, er det ingenting å dvele ved. Alle kan gjøre feil.

Uansett, jeg velger å la huden min roe seg ned, før jeg gir selve foundationen et nytt forsøk. Uren og forbanna hud er ikke noe særlig. Derfor har masker og reparerende kremer blitt flittig brukt den siste tiden. I håp om å få roet ned huden.

En krem som har vært helt fantastisk å ha, er Critical Care Skin Repair Complex fra md formualtions. Den har vært helt magisk. Allerede etter noen få dager greide denne kremen å roe ned huden min på en helt utrolig måte. Jeg ville ha en krem som tilførte huden min fukt, samtidig som den var veldig aktiv.

Her er hva som står om kremen:Skin Repair Complex er spesiallaget for å reparere og gjenoppbygge ødelagt hudbarriere, fremmer raskere heling og hindrer infeksjoner f.eks etter hudsliping, kirurgisk laser, brannskader etc.
Virker også fuktighetsgivende og beroligende. Effektiv også ved Rosacea. Kraftfulle antioksidanter styrker hudens forsvar mot frie radikaler og skader.Fuktighetsgivende, beroligende og helende er den uten tvil. Ihvertfall slik jeg og min hud har erfart.

Etter at jeg trappet ned på OBAGI, har jeg slitt med å finne en dagkrem som duger. Jeg ville aller helst ha en som inneholdt SPF, men jeg har nå funnet min perfekte kombo. Critical Care Skin Repair Complex sammen med solkrem fra OBAGI gir huden min tilskrekkelig med fukt og beskyttelse i løpet av dagen. Jeg føler huden gløder på samme vis som da jeg brukte OBAGI hver dag. LIKE.

I tillegg virker huden min så beroliget. Selv etter det massive utbruddet jeg fikk. Konsistensen på denne kremen er utrolig rar. Den er gul, og ikke som vanlig krem. Den minner meg litt om gelé. Det er liksom ikke bare å stikke fingrene nedi, det er ingenting som setter seg på fingeren. Det følger med en liten spakel, som jeg bruker. Det er bare å finne metoden som passer best. Bruker jeg fingerene, må jeg løfte produktet ved å dytte den mot veggen av krukken. Også må jeg balansere og kjappe meg med å påføre kremen, eller så glir den ned. Den oppfører seg eksakt som gelé :P Jeg kommer ikke på en bedre måte å forklare konsistensen på.

Produktet lukter ikke så veldig mye, etter min mening. Krukken er ikke den største jeg har vært borti, men denne kremen er super drøy i bruk. Det holder med en bitteliten mengde for å smøre hele ansiktet godt. Huden min er godt fornøyd med denne kremen!

Oppskriften på hvordan å få kontroll over huden etter et slikt utbrudd kommer. Ihvertfall det som funker for min hud, hver gang. Jeg vil tro det er noe dere vil sette pris på?! :)

Jeg bestilte min fra feelunique.com. Prisen kan oppleves som noe stiv, men gode produkter som funker, koster gjerne litt. Likevel synes jeg at prisen ikke er så altfor ille, med tanke på hvor drøy kremen er i bruk. Samt den gode jobben den gjør.

En sikker vinner.


Omtale: Sally Hansen Gel Cuticle Remover

20.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Sally Hansen in my heart ♥ Jeg har helt forelsket meg i produktene fra dette fantastiske merket. De er pine meg knallgode!

Som nevnt før, sliter jeg litt med tørre neglebånd. Siden jeg overhodet ikke klarer å la være å prike på de tørre partiene, har jeg nå bestemt meg for å ta et skikkelig tak i problemet. Negleoljen fra samme merke blir hyppig tatt i bruk, sammen med et rikelig lag med håndkrem.

I tillegg har jeg begynt å bruke Gel Cuticle Remover, og nå føler jeg at neglepleien min er helt komplett. Jeg ser klare forbedringer, og jeg kjennes veldig godt. Det er ikke noe pent med såre neglebånd, og det plager meg veldig når neglebåndene mine er knusktørre.

Gel Cuticle Remover skal altså hjelpe til med å fjerne den overflødige huden som vokser rundt neglene. Produktet skal påføres i et tynt lag på neglebåndene, sitte i minimum 1 minutt (maksimum 10 minutter), så skal den fjernes ved hjelp av en orangepinne ol. Konsistensen er riktignok som gel, men jeg synes ikke at den lukter noe særlig. Jeg lukter ihvertfall ikke så mye. Kanskje litt kiwi?!Den funker fjell. Jeg merker så godt at produktet klistrer seg til alt som heter overflødig hud, og drar med seg alt av tørr hud idét den skrapes av. Jeg fikk nesten litt sjokk over hvor bra produktet funker, første gangen jeg testet den.

Gel Cuticle Remover inneholder blant annet jojobaolje og kiwiekstrakt som skal virke nærende og beskyttende. Jeg sitter uten tvil igjen med myke og fine neglebånd etter bruk. Jeg føler at jeg nå endelig har funnet en metode som funker for meg og mine negler, ved hjelp av noen knallgode produkter.

Velpleide negler og hender er noe av det fineste som finnes, etter min mening. Jeg har bestandig beundret folk rundt meg som har flashet med velpleide hender og negler, og til tider vært misunnelig fordi jeg selv har vært en stor neglebiter i mange år. Jeg fikk plutselig en dag nok av å være svak og avhengig, derfor bestemte jeg meg for å sette et lokk over neglebitingen en gang for alle ;) Og det ser ut til å gå bra. Eneste bakdelen er at med én gang jeg slurver med neglepleien, merker jeg at neglene blir svake og brekker fort. Og brekker de, har fingrene lettere for å finne veien til munnen. Isj.

Jeg får bare passe godt på. Denne får full pott fra meg, Uten snev av tvil!

Sally Hansen Gel Cuticle Remover bestilte jeg fra eBay.com, sammen med de andre produktene.


Omtale: Decleor Aroma Solutions Anti-Fatigue Eye Serum

19.03.2012 i Omtale 0 kommentarer

 
Priori flasken min begynner å nærme seg slutt, og jeg ville teste noe nytt. Sist jeg satt og surfet på feelunique.com, kom jeg over dette serumet, og uten at jeg husker hvorfor, klikket jeg den plutselig hjem. Enkelte hendelser skjer uten at jeg vet hvorfor, men jeg skjønner at det tydeligvis var meningen i etterkant ;) Slik som med denne.

Jeg har ikke så veldig mange favoritter fra Decléor, men denne er uten tvil en favoritt blitt. Anti-Fatigue Eye Serum er et serum som gir umiddelbar oppstrammende effekt. Serumet er tilpasset det sarte området rundt øynene, er mild og skånsom samtidig som den er aktiv og effektiv.

Serumet har en veldig flytende konsistens, nesten som vann. Jeg synes serumet har en veldig silkeaktig konsistens, som kjennes utrolig myk mot huden. Produktet trekker veldig raskt inn i huden, og jeg kan nærmest kjenne at serumet begynner å jobbe med en gang.

Jeg har ikke opplevd irriterte øyne, tvert imot, føler jeg at øynepartiene mine virker veldig fornøyde. Til tross for at jeg får altfor lite søvn, så føler jeg ikke at det synes like godt etter at jeg begynte med dette serumet.

Mengden som er vist på bildet holder til minst 4 påføringer. Her er det overhodet ikke nødvendig med mye produkt for å smøre øyeområdene godt inn. Også denne kommer i en pumpeflaske. Jeg synes det er litt lettere å kontrollere mengden som presses ut her, i forhold til Priori. Likevel synes jeg slike pumpeflasker bare er tull. Det kommer alltid ut mer produkt enn nødvendig. Overfør gjerne produktet til en annen mer praktisk beholder, dersom du har muligheten til det ;) Det kommer godt med.

Jeg bruker Anti-Fatigue både under md sin øyekrem og ELASTIderm. Synes det funker veldig greit, begge deler. Øyepartiet mitt oppfører seg så utrolig pent med litt ekstra pleie ♥ Diggbart!

I utgangspunktet hadde jeg ingen forventninger til dette serumet. Derfor ble jeg litt ekstra lykkelig da serumet viste seg å gjøre en god jobb. Dert føles skjønt å få litt hjelp fra eksperter, hver dag ;D

Jeg bestilte min fra feelunique.com. Prisen er over 200 kroner, men denne nettbutikken tilbakebetaler det du eventuelt må betale i postoppkrav, så det skal ikke være et problem. Et produktet som scorer høyt og får full pott fra meg.

Del gjerne med meg i kommentarfeltet dersom du har et favoritt serum =)


Omtale: Jonathan Hydrating Shampoo

18.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Som navnet tilsier, er dette en shampoo som skal tilføre håret fuktighet. Den er spesielt tilpasset skadet/tørt hår. Jeg har ikke vært bort i dette merket før, så denne var mitt første produkt fra Jonathan. Merket tester ikke på dyr, er vegansk og shampoen er fri for sulfater.

Hydrating Shampoo har en tyntflytende konsistens, så her gjelder det å være forsiktig med å presse. Den er veldig skånsom mot hodebunnen. Jeg føler at håret blir rent uten å bli irritert. Shampoen virker veldig pleiende.

Hydrating Shampoo gjør ikke håret mitt tungt og livløst. Jeg merker at håret får god pleie. Produktet luker et snev av vanilje - jeg merker jeg går og lukter på håret mitt veldig ofte. Mmm.

Med Hydrating Shampoo merker du nærmest umiddelbart etter at du har skylt ut, hvor myk og deilig håret føles. Selv etter at håret har blitt tørt kjennes håret deilig og mykt, med en fantastisk glans ;) Et stort pluss er at effekten denne gir varer lenge.

Absolutt en shampoo som gir håret mitt rikelig  med fuktighet.

Produktet skummer veldig lite, og fordeler seg greit. En shampoo jeg har blitt veldig glad i. Jeg kjøpte denne på salg hos frisøren, så jeg vet ikke helt hvor dette merket kan kjøpes på nett. Jeg vet at strawberrynet.com fører noe Jonathan, men jeg klarte ikke helt å finne akkurat dette produktet.


Omtale: Sally Hansen Vitamin E Nail & Cuticle Oil

16.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Jeg har en tendens til å bli veldig tørr på neglebåndene. Og det som er den største ulempen ved det, er at jeg ikke klarer å la være å pirke. Noe som resulterer i at jeg ender opp med sår rundt neglene. Ikke et pent syn! Spesielt med den dårlige uvanen jeg har - jeg er i overkant kresen, og må sprite/vaske hendene veldig ofte (ja, det er en dårlig vane fordi såpe og sprit tørker ut hendene som få annet!). Derfor er det helt avgjørende for meg å smøre inn neglebånd med en god olje, hver kveld før jeg legger meg. Jeg hadde hatt godt av å smøre de inn flere ganger om dagen, men jeg takler ikke klissete hender/fingre.

Mistanken om at Sally Hansen nå er blitt en ny favoritt innenfor neglepleie, er veldig stor. For denne oljen er jeg blitt veldig veldig veldig glad i Jeg pleier å massere oljen godt rundt neglene mine - det holder med to dråper, så har jeg tatt alle ti fingre. Så pleier jeg også å smøre inn hendene med oljen som er igjen på fingrene mine. Deretter tar jeg på et godt lag med håndkrem, og vips der har du min hemmelighet på silkemyke hender dagen etter. En oppskrift som funker fjell.

Sally Hansen lover at negler og neglebånd skal se sunne ut etter kort tid, og det har jeg fått erfart. Vitamin E skal beskytte og nære.

Jeg blir så oppgitt på meg selv til tider, fordi jeg er så flink til å slurve.. Men den siste uken har jeg tvunget meg selv til å bruke denne hver kveld, og jeg ser en klar forbedring. Neglebåndene mine ser friske ut, og er ikke like dehydret som før.

Oljen lukter ingenting, og begynner å jobbe umiddelbart etter påføring. Det er veldig lett å se, for den trekker overraskende fort inn i huden, til olje å være. Jeg synes det er greit å ha et par slike produkter liggende - jeg tror hyppig variasjon er nøkkelen for at jeg ikke skal gå lei ;)

Oljen har en applikasjonskost, akkurat som standard neglelakker. Noe som gjør påføringen veldig lett. Du påfører akkurat der du selv ønsker.

En olje som jeg liker veldig godt, og som gjør en fremragende jobb. Elsk på Sally Hansen sine produkter Noe av det aller beste jeg vet er produkter som duger!

Jeg bestilte også denne fra eBay.com - jeg ser at feelunique.com dessverre ikke har dette produktet inne per idag :(


Omtale: Sally Hansen - Nailgrowth Miracle Salon Strengthening Treatment

15.03.2012 i Omtale 2 kommentarer


Jeg har den siste tiden slurvet veldig med neglepleien min, og det syntes veldig. Jeg så meg nødt til å ta meg sammen!! Mine negler er avhengig av pleie for å se bra ut, ellers så blir de svake og brekker fort. Og siden jeg har en jobb som innebærer mye pc, sitter jeg nærmest og stirrer ned på mine hender hele dagen. Derfor er det viktig for meg at det jeg stirrer ned på store deler av dagen, ser noenlunde bra ut ;)

Nailgrowth Miracle Salon Strengthening Treatment fra merket Sally Hansen, skal være et mirakel i en flaske. Merket garanterer 30% lengre negler på bare 5 dager. Samtidig lover den sterkere negler, som ikke brekker/fliser så lett.

Jeg har nå brukt denne i vel over 2 måneder, og jeg e l s k e r den Neglene min har blitt så sterke og fine, og med sterke negler som ikke brekker så lett, følger selvsagt lange negler. Nailgrowth Miracle gir dessuten en helt utrolig glans til neglene. Ser ut som jeg har lakket neglene med flytende diamant :D

Jeg har tidligere brukt Nail Vital Micro Cell 2000, som jeg fortsatt elsker. Men jeg føler faktisk at neglene mine blir enda sterkere og tåler mer med nailgrowth Miracle! Dessuten så føler jeg at neglene blir så blanke og hvite med denne. Jeg blir hele tiden spurt om det er mine egne negler eller om jeg har satt på falske negler. Det er så morro. For nå har jeg lenge slitt med flisete og stygge negler :( Det er også grunnen til at jeg ikke har omtalt noen neglelakker, før den siste tiden da vel og merke.

Nailgrowth Miracle skal brukes på samme måte som Micro Cell 2000. Altså påføres 2 dager etter hverandre, uten at første lag fjernes. Så skal man fjerne lakken, og fortsette prosedyren i 2-3 uker. Deretter kan denne bruke som baselakk så ofte det trengs. Jeg har begynt å alltid påføre denne før jeg lakker neglene med andre farger. Den tørker kjempe fort (megapluss!!), og etterlater neglene friske og veldig glansfulle. Jeg føler at neglelakken jeg påfører over denne får en veldig fin effekt på grunn av glansen som skinner gjennom.

Perfeksjon til tusen.

Andre negleforsterkere har en tedens til å ha en veldig sterk lukt, samtidig med at jeg pleier å svi litt i øynene mens jeg påfører. Jeg opplevde også at jeg fikk litt vondt i neglene med Micro Cell 2000. Selv om det ikke var noe farlig, var det likevel litt ubehagelig. Jeg opplever ingen av de overnevnte "problemene" med denne forsterkeren ;D

På grunn av grunnene nevnt ovenfor, har denne nå blitt min fremste favoritt. Jeg veksler mellom å bruke denne, Trind og Micro Cell 2000 periodevis, for å unngå at neglene mine blir så "vant" til produktene at de mister sin effekt. En perfekt trio som funker fjell for mine negler.

Et produkt som i mine øyne er verdt hver eneste øre. Uten tvil mirakel i en flaske E.L.S.K. Verdt å gi et forsøk dersom du sliter med svake negler som brekker så altfor lett.

Resultatet kan sees her, jeg glemte helt å ta bilde. Og kamera ligger igjen hjemme :P

Jeg bestilte min fra eBay.com, men jeg oppdaget at feelunique.com fører Sally Hansen. Så det er mulig å bestille den derfra, til en rimelig penge.


Omtale: Illamasqua Intense Lipgloss, Succubus

11.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Verdens fineste rødfarge

Jeg har fått helt dilla på røde lepper. Det er så lekkert. Så da jeg kommer over denne fargen, kunne jeg ikke la være å klikke den hjem :D

Dette er altså en lipgloss fra merket Illamasqua. Det sies at den skal være høyglans, fargepigmentert, non-sticky og fuktiggivende.

Elsker jeg den? Ja!!Jeg synes den er perfekt på alle mulige slags måter. Allerede fra første påføring har denne vært blant en av mine storfavoritter. Succubus har en perfekt rødfarge, og en overlegen holdbarhet til lipgloss å være. Jeg liker best å påføre denne med en kost til leppene, da jeg ikke synes slike plasthoder er noe gode å påføre med. Applikasjonen blir ikke helt presis.

En lipgloss som ikke stripper mine lepper for fukt - tvert om. Det føles ut som den tilfører leppene mine rikelig med fukt, i tillegg til å ha en perfekt farge. Kan absolutt si meg enig i høyglans. Leppene får en nydelig glans med denne. All oppmerksomhet rettes mot leppene.

Noen lipglosser har en tendens til å være klebrig og sticky. Denne kjennes overhodet ikke sticky ut. Det er som å ha et silkelag på leppene. Jeg får myke og glatte lepper av denne glossen.

Lipglossen er svært pigmentert. Det er overhodet ikke nødvendig med masse produkt for å få en synlig rødfarge på leppene. Som med veldig mange andre leppeprodukter, kan også intensiteten her lett justeres.

Intense lipgloss har også en av de aller beste holdbarheten jeg har vært borti når det kommer til lipgloss. Den sitter overraskende lenge på leppene. Jeg har fått positive kommentarer hver gang jeg har brukt denne. Slår aldri feil.

Jeg bestilte min herfra til en elskbar pris. Rask shipping, og god kundeservice. I like.

Elsk x 10000Omtale: Amazing Cosmetics, Amazing Concealer

09.03.2012 i Omtale 4 kommentarer


Amazing! Virkelig.

Hvor har du vært hele mitt liv? Siden denne kom til meg i posten, kan jeg sverge på at livet mitt har blitt veldig mye enklere! Seriøst. Supermagi i en liten tube.

Da jeg bestilte denne hadde jeg null forventning. Ei heller streifet jeg borti tanken om at denne skulle bli min nye favoritt concealer. Jeg bare bestilte den for å teste noe nytt. Jeg husker ikke engang hvordan jeg kom over dette merket :O

Det første som slo meg da jeg åpnet pakken, var at tuben var altfor liten.. Det synes jeg vel egentlig fortsatt. Concealeren har en kremet konsistens, som er veldig lett å blende ut. Jeg bestilte min i fargen Medium Beige, som passer min hudtone perfekt.

Produktet er veldig enkel å jobbe med, og den kaker seg ikke. Den utrolige gode dekkevnen veier opp for den lille tuben produktet kommer i, for her trengs det virkelig ikke mye produkt for å dekke det som skal dekkes. Concealere til bruk under øynene har en tendens til å gi meg tørre øyepartier, samtidig som de lett kaker seg. Denne gjøre overhodet ikke det. Selv den sarte huden rundt øynene ser ut til å elske dette vidunderproduktet.

Jeg har både forsøkt å påføre concealeren med fingrene og med kost - jeg foretrekker uten tvil en liten kabukikost til øynene. Synes dekkevnen blir mye bedre, samt at påføring blir enklere. Blir ikke så mye kliss på fingrene heller :)

Bortsett fra at jeg skulle ønske denne kom i 1000 ml tuber, har jeg ikke annet negativt å si. Holdbarheten er konge. Den har holdt gjennom alt jeg har utsatt den for. Tårer, regn/snø, powernap, en hel nattesøvn, gniing, stress ... den har til og med holdt ut den ivrige slikkingen til Seven. Alt mulig rart med andre ord :P

Jeg har brukt denne til å dekke imperfeksjoner i ansiktet. Jeg har dog ikke brukt denne så ofte, da jeg ikke har hatt behov for det. Mineral Hygienics har en super dekkevne. Likevel har jeg brukt denne litt i ansiktet bare for å teste. Enda ikke opplevd å få noen urenheter eller nupper av å la denne ligge på huden min. ELSK ♥ Det er ikke ofte jeg kan bruke en og samme concealer alle steder i ansiktet.

Jeg trodde ikke jeg kom til å finne noe som kunne erstatte glominerals, men der tok jeg veldig feil. Amazing Concealer er mitt nye mirakel.

Selvom tuben er en smule for liten, er produktet svært drøy i bruk. Det trengs kun bittesmå mengder for å dekke det som måtte dekkes.

En sikker vinner. Verdt hver eneste øre. Elsk til uendelig. Før og etter bilder kommer så fort jeg får tid :)

Jeg kjøpte min fra skinstore.com.


Omtale: BarryM Lip Liner, Mulberry nr. 9

08.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Mitt første produkt fra dette merket. And I'm in love

Jeg har altfor lenge lett etter en lip liner som matcher min egen leppefarge så mye som overhodet mulig. Det har ikke vært lett, men nå føler jeg at jeg endelig er i mål. Denne er hakket mørkere enn mine lepper, men jeg synes likevel at den er helt perfekt. Ikke for mørk. Det jeg liker utrolig godt med denne er at intensiteten lett kan justeres. Det er bare å være lett i hånden dersom du vil ha en lys farge, og litt tyngre i hånden dersom du vil ha sterkere farge.

Holdbarheten er utrolig god. Jeg påførte denne før jeg føk ut døren igår, og selv etter å ha spist lunsj og drukket altfor mye kaffe, så jeg fortsatt antydninger til lip lineren da jeg speilet meg rundt klokken halv ett. Jeg tror jeg bare touchet opp en gang i løpet av hele dagen. Elsk :D

Jeg har da altså denne fargen i nummer 9, Mulberry.

Jeg synes påføringen går lekende lett. Lip lineren gir en illusjon av større og fyldigere lepper på meg, da fargen matcher min naturlige leppefarge så godt. Jeg har brukt denne omtrent hver eneste dag de siste ukene, og jeg kommer ikke til å slutte.

God holdbarhet, fin farge, lett påføring og elskbar pris. En kan vel ikke ønske seg så mye mer. Jeg bestilte min fra barrym.com til en flott pris. Utrolig rask levering - jeg tror jeg fikk varene mine etter knappe en uke.

Anbefales fra min side. Jeg planlegger flere bestillinger i skrivende stund ;)


Omtale: Artdeco Lip Passion, 33

06.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


For litt siden satt jeg og bladde meg gjennom bloggarkivet. Alltid morro å se hva slags innlegg man har lagt bak seg. Underveis fikk jeg plutselig øye på et innlegg med bilde av en hel haug med Artdeco produkter, som jeg helt hadde glemt :O Ikke ante jeg hvor jeg hadde gjort av den posen heller.

Etter å ha lett litt fant jeg omsider en pose full av sminkeprodukter fra dette merket. Ja, dere. Slik går det når det er altfor mye som ligger og venter på å bli testet. Jeg får plutselig panikk av å ha de liggende foran meg, og legger de på smarte steder. Og slik blir de glemt.. Ikke dumt å bla seg tilbake i arkivet en gang i blant ;)

Så jeg satte igang testingen..

Det første jeg oppdaget ved dette produktet er at en skal være forsiktig med å ha den i lommen. Eller der hvor det kan bli litt varmt. Den ligner veldig på en leppestift, men konsistensen er veldig kremet. Nesten som en tykk lipgloss. Med en gang den kommer i kontakt med leppene smelter produktet på leppene. Finishen er også mer glossy enn vanlig leppestift.Siden produktet er så glossy, smitter den lett av. Dersom jeg ikke spiser eller drikker mens jeg har denne på, opplever jeg at den holder veldig lenge. Det jeg liker veldig godt med denne leppestiften er at tørre partier på leppene skjules veldig godt med denne. Den stripper heller ikke leppene for fukt, selv om den ikke gir noe særlig med fukt heller. Den lukter ikke noe spesielt, ei heller smaker den så veldig mye. Pluss for det.

Drikker jeg en kopp kaffe, så er produktet så godt som borte. Så holdbarheten er ikke blant de beste jeg har vært borti.

Totalt sett en helt grei leppestift. Fargen var ikke helt riktig match for meg, så denne kommer jeg til å gi videre til mamma som er glad i slike farger ♥

Denne fikk jeg av kjæresten til broren min for altfor lenge siden. Jeg aner ikke hva prisen ligger på, men jeg vet at Artdeco selges i noen parfymerier og helsekostbutikker.


Omtale: TL Design Nail Laquer, Orange

04.03.2012 i Omtale 6 kommentarer


Endelig fikk jeg brukt denne. En farge som har ligget og ventet på å bli brukt lenge, men som jeg bare har oversett. Jeg synes fargen så litt voldsom ut i flasken, og var usikker på om jeg skulle bruke den om vinteren. For noen dager siden bestemte jeg meg endelig for å ta den frem og være litt vågal :) Solen skinner jo - da passer det veldig bra med slike farger. Vårlig.

Når jeg først påførte den, synes jeg kanskje at den så litt voldsom ut. Men etter at den hadde tørket falt jeg helt for fargen. Den minner meg om en veske jeg har kjempe lyst på. I akkurat denne fargen. Fra Loewe ♥ Perfekt grunn til å faktisk gå til innkjøp av vesken nå, hva? Den matcher neglelakken min. Haha :D

Min første neglelakk fra dette merket, men uten tvil ikke den siste. Jeg elsker den. Konsistensen, applikasjonskosten, fargen og holdbarheten. Alt er bare elsk.

Det første jeg la merke til er hvor utrolig raskt denne lakken tørker. In no time. Wow. Jeg tror ikke det tok noe særlig mer enn et par minutter før jeg kunne bruke mine hender. Og det til tross for at jeg påførte to greit tykke lag. Fargen er veldig dekkende og fin, så det hadde holdt fint med et lag. Siden jeg forelsket meg i fargen og drømte meg vekk om veska, ble det to lag på meg ;)

Lakken ble påført for snart 1 uke siden, og enda ser lakken like bra ut som den dagen jeg påførte den. Veldig godkjent holdbarhet. Jeg liker også veldig kosten - lett å legge på lakk uten å søle til.

En kan vel si at TL Design har lagt igjen et veldig sterkt inntrykk. Jeg fikk denne, og jeg har ikke hatt tid til å søke på nettet. Men jeg skal finne ut av hvor de selger disse og linke. Er det noen som allerede vet, rop ut!! :D


Omtale: Yes To Carrots C a Softer You, Hand and Elbow Moisturizing Cream

02.03.2012 i Omtale 0 kommentarer


Litt usikker på årsaken, men jeg synes konseptet til Yes To er så morsom, at jeg stadig finner veien tilbake til produkter fra dette merket. Noen av produktene har imponert veldig, andre ikke.

Dette er altså en handkrem, som også kan brukes på albuer. Det første jeg la merke til at jeg testet denne, er hvor fantastisk fort den trekker inn. Også lukter kremen veldig friskt og godt. Jeg vet ikke helt om jeg kan si at den lukter som gulrot - jeg kan ikke helt plassere lukten. Den forsvinner uansett veldig raskt, så det burde ikke ha noe å si ;)

En håndkrem som trekker utrolig raskt inn i huden, og kjennes lett på huden. Overhodet ikke klissete eller fet. Jeg opplever at uansett hvor mye jeg påfører, så trekker kremen inn. Raskt. Og det er et veldig godt tegn.Jeg har hatt denne stående ved nattbordet, og smurt hendene godt inn med denne rett før leggetid. Dagen etter merker jeg har hender og neglebånd er veldig myke. Hendene kjennes velpleide ut. På vinterstid har mine hender og neglebånd vært veldig tørre. Denne kremen har hjulpet meg veldig. Jeg skulle ønske den tilførte hakket mer fukt, men den duger.

Jeg har på følelsen at denne kremen kommer til å være en trofast følge både på våren og i sommer.

En stor tube som inneholder mye produkt. Her får du mye for pengene.

Jeg bestilte min fra feelunique.com.


Omtale: Alessandro Nail Polish, 330

29.02.2012 i Omtale 0 kommentarer


Et annet merke jeg synes har veldig mange fine neglelakker, er merket Alessandro. Jeg har allerede skrevet et innlegg om Stiletto, og denne opptrer egentlig på samme måte. Så jeg skal ikke sitter her og gjenta meg selv.

Nummer 330 er litt tyggegummirosa. Minner meg om barndommen, da tyggegummi i ulike farger var tingen. Huff.. Masse fargestoffer :(

Eneste forskjellen på denne og Stiletto er at jeg synes denne har en litt tykkere kost. Jeg er litt mer fan av tynne koster, for jeg synes de er lettere å håndtere. Dessuten er det enklere å komme ordentlig til hjørner uten å søle til området rundt neglene.

Også denne har en litt tykk konsistens, og det holder fint med to lag. På bildet har jeg kun påført et tykt lag, fordi jeg ikke hadde tid til å vente på at første lag skulle tørke. For så å påføre lag nummer to. Har man god tid og litt mer tålmodighet enn meg, så er denne fargen veldig fin.

En farge som tiltrekker blikket mot fingerspissene, og setter farge på dystre vinterfarger.

Denne ble kjøpt på Esthetique for 119,-. Jeg vet fortsatt ikke om Alessandro selges på nett - jeg har ikke søkt. De har et bredt utvalg av farger. Utrolig fine lakker.


Omtale: md formulations lip balm SPF 20

27.02.2012 i Omtale 6 kommentarer


Superelsk! ♥

Jeg har veldig lenge hatt lyst til å teste denne, men siden jeg fant Everon lip balm fra Weleda, som gjør en knalljobb, glemte jeg helt alle de andre leppebalmene som stod på min liste. Deriblant denne.

Da jeg gikk tom for Everon, og klikket meg inn på iHerb.com for å bestille mange nye forsyninger, kom jeg plutselig på at jeg hadde lyst til å teste noe annet denne gangen. Kanskje noe med SPF, siden vi nærmer oss våren (forhåpentligvis!!). Så jeg tok frem lista mi over produkter som jeg ønsker å prøve, og der fikk jeg plutselig øye på denne. Jeg tenkte meg ikke to ganger om før jeg klikket den hjem.

Og, jeg angrer ikke et sekund.

Gjør den alt den skal? Ja! Den tilfører masse fukt, har høy SPF, lindrer tørre og såre vinterlepper, er drøy i bruk, har veldig bra holdbarhet, lukter godt, er enkel å bruke og liten nok til å ha den med seg overalt.

Når jeg påfører denne om kvelden, rett før jeg skal legge meg, våkner jeg opp med silkemyke lepper. Produktet trekker godt inn med én gang, og man kan nærmest kjenne at den begynner å jobbe umiddelbart etter påføring. Stort pluss for høy solfaktor. Jeg synes ikke det er lett å finne leppeprodukter med høy SPF som duger.

En balm som er nærende, og som etterlater leppene myke og smidige. Produktet lukter ikke så mye, kun litt friskt. Smaker dog ingenting etter min gane. Balmen kjennes overhodet ikke tung og/eller klissete ut, og legger seg ikke som et belegg på leppene. Tommel opp!

En liten godbit som er en livredder. Denne er med meg overalt. Liker også det faktum at balmen tilfører en hint av glans på leppene. Jeg synes også at denne er perfekt å bruke som base under andre leppeprodukter.

Anbefales veldig fra min side. Uten tvil et produkt som fortjener masse skryt. Perfekt til bruk om vinteren og sommeren på grunn av den høye solfaktoren.

Jeg bestilte min fra feelunique.com, til en kjempe grei pris. Her får man mye for pengene da produktet er såpass drøy i bruk. Husk å velge GBP som valuta når du sjekker ut. Det er det billigste alternativet.


Omtale: Depend Nail Polish, Nr. 05, 16 & 62

26.02.2012 i Omtale 5 kommentarer


Jeg elsker å kle neglene i ulike farger, og nå som solen har skinnet og temperaturen har vært midlere, har jeg tatt frem litt vårlige farger. Jeg synes det er veldig kult å bryte kjedelig vinterklær med intense og meget synlige negler ;)

Depend har veldig mange fine lakker, til en veldig grei pris. Jeg må bestandig stoppe opp og se på neglelakkene hver gang jeg får fordi Depend stativet med neglelakker. Det hender ofte at jeg får lyst til å kjøpe med meg alle fargene hjem :P

Det kjøres også ofte tilbud på disse lakkene, 2 for 29,-. Ellers så koster det vel 19,- per stykk (?).


Fra venstre: nr. 05, 62 & 16


Fra venstre: nr. 05, 62 & 16


Nr. 05


Nr. 62


Nr. 16


Fra venstre: nr. 05, 62 & 16

Jeg tror jeg aldri har brukt opp en hel flaske med neglelakk før. I så fall må det ha vært veldig lenge siden, for jeg husker det ikke. Derfor synes jeg at det er kjempe flott at neglelakkene fra Depend kommer i så små flasker. Da er sjansen for å faktisk få brukt opp neglelakken før den blir gammel og ødelagt, mye større ;)

De tørker fort, og for meg holder det med to tynne lag for å få ønsket fargeintensitet. Alle disse fargene falt veldig godt i smak hos meg. Jeg har ingen problemer med å variere på å bruke disse her både på hverdag og på fest. Synes egentlig at disse fargene passer til alt.

Holdbarheten er også veldig god. Jeg blir så fort lei av å ha samme farge på neglene, så det er sjeldent en farge får lov til å sitte på mine negler i mer enn 1 uke. Disse holdt i den tiden de fikk lov til å pryde mine fingertupper, da alt fra 4 dager til 1 uke.

Hvis det skulle har vært en ting å sette fingeren på, så er det applikasjonskosten. Jeg skulle ønske den var bittelitt mindre, slik at påføringen ble litt mer presis. Men det funker helt greit, for all del. Når jeg tenker meg om, så savner jeg neglelakker med litt slankere kost.

Uten at jeg helt vet årsaken, har jeg den siste tiden hatt lyst til å lakke neglene med litt glitter. Jeg fant ut av jeg ikke eier noen glitterneglelakker i samlingen min :O, men mener å huske at jeg så noen veldig fine fra Depend sist jeg kikket. Så da vet jeg hva jeg har å gjøre på mandag.

Et bredt utvalg av friske og fine farger til en veldig grei pris. Jeg kjøpte disse på Cubus. Mulig de finnes billigere på nettet - jeg har ikke sjekket.

Her synes jeg man får mye for pengene.


Omtale: Dr. Hauschka Inner Glow Limited Edition Lipstick

25.02.2012 i Omtale 10 kommentarer


Atter en gang noen herlige produkter fra Dr. Hauschka ♥

Dette er et merke som har overrasket meg veldig. Jeg har ikke testet så mange av deres hudpleieprodukter, men sminken deres elsker jeg. Gode produkter som ikke koster all verdens.

Nå har Dr. Hauschka gitt ut 5 nye leppestifter, som alle er limited edition. Leppestiftene skinner som dyrebare edelstener, fra krystall til rosa topas og rødt kvarts.Du kan velge den riktige fargen som passer for deg, flere nyanser av rødt og rosa - alt fra gjennomsiktige til intense.

Her er hva merket skriver om disse produktene:

Leppestiftene gjør mye mer enn bare å la leppene våre vises på det mest flatterende lys. De fukter også leppene, gjør dem silkeaktig og smidige. Dr.Hauschka Hudpleie har høy kvalitet, råvarene er omhyggelig bearbeidet, naturlige ingredienser som ekstrakter av roseblomster, mandelolje, aprikoskjerneolje, jojoba, rose voks, bivoks og candelilla voks for å nevne noe. Den unike sammensetningen av disse leppestifter beskytter og gir fuktighet til leppene og lar deres skjønnhet skinne. Forførende lepper som ser ut til å invitere til et kyss.

De tidligere gangene jeg har testet leppeprodukter fra Dr. Hauschka, har alltid lukten og smaken på produktene plaget meg. Denne gangen ser det ut til at Dr. Hauschka har gjort noe med formulaen. For jeg plages overhodet ikke av verken lukt eller smak.


Lipstick 16, pink topaz


Lipstick 16, pink topaz


Lipstick 13, red quartz


Lipstick 13, red quartz


Lipstick 17, rose crystal


Lipstick 17, rose crystal


Lipstick 15, violet marble


Lipstick 15, violet marble


Lipstick 14, beige opal


Lipstick 14, beige opal


Fra venstre: 15 - violet marble, 14 - beige opal, 13 - red quartz, 17 - rose crystal, 16 - pink topaz

Ikke bare er alle fargene elskbare, men som Dr. Hauschka selv sier, så tilfører de også leppene fukt. Ihvertfall mine. Det finnes en farge for alle. Virkelig. Tre av fargene i denne serien er veldig lyse og hverdagslige (nr. 14, 16 & 17), mens de to andre (nr. 13 & 15) er litt mer intense. Fargen på disse tre som er lyse kan riktignok bygges opp ved at man legger flere lag - det er elsk. Mine favoritter er nr. 13 & 16.

Jeg føler at produktene har en veldig god holdbarhet. De smitter ikke av, og sitter på leppene en god stund utover dagen :)

Mamma, Nicole og svigermor har alle sammen fått æren av å bli med og teste disse, og responsen har vært veldig god fra alle sammen. God holdbarhet, fuktgivende, lett å påføre og fine farger er blant tilbakemeldingene jeg har fått. Det lyder da bra!

Jeg har ikke følt behov for å bruke primer under disse leppestiftene. Jeg føler av produktene holder seg på plass fint uten.

Fem produkter som falt veldig godt i smak hos oss. Disse er limited edition, og finnes i butikkene nå. Prisen på disse er 199.50,- per stykk, og finnes i helsekostbutikker eller andre forhandlere som selger Dr. Hauschka.
Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Yes To Cucumbers Natural Glow Facial Towelettes & Yes To Blueberries Brightening Facial Towelettes

21.02.2012 i Omtale 4 kommentarer


Jeg har den senere tid begynt å få mer og mer sansen for sminkefjernere i serviettform. Siden disse to var såpass billige, valgte jeg å slenge de i handlekurven. Som dere sikkert vet, sverger jeg til rense fra OBAGI. Den er helt rå på å fjerne sminke og smuss. Likevel ser jeg på disse sminkeserviettene som helt geniale å ha i vesken for de gangene jeg skal sove over hos noen, og ikke vil bruke hvilken som helst sminkefjerner. Det er ikke bare-bare å ha en sensitiv hud som takker nei til deg meste :/

Jeg var veldig skeptisk til å begynne med. Billig og bra er ikke alltid en sikker kombinasjon. Disse ansiktsserviettene skal tilføre huden glød og friskhet. Personlig synes jeg at disse serviettene gjør en veldig god jobb. De fjerner mesteparten av sminken, men jeg føler aldri at huden blir helt ren ved bruk av kun disse. Jeg vaske huden etterpå. I nødsituasjoner funker de derimot helt perfekt.

Det er som er så bra med å bruke disse først er at mesteparten av sminken blir fjernet, så det skal ikke mye produkt til for å vaske ansiktet helt rent etterpå. Veldig gode til å fjerne øyesminke med også. Jeg vet ikke helt hvor bra de fjerner sminke da jeg er veldig forsiktig med området rundt øynene. Jeg liker ikke å gni for mye, så jeg pleier alltid å vaske av mascaraen min med vann. På den måten slipper jeg å gni :)Det holde med en serviett for å få ansiktet så ren for sminke som mulig. Disse lukter også friskt og etterlater ikke huden irritert. Jeg liker begge to veldig godt, selv om jeg må innrømme at den grønne scorer litt høyere. Jeg føler at den er litt mildere mot huden min..

Jeg har ikke opplevd noen urenheter eller nupper ved bruk av disse - det er ikke ofte huden min aksepterer slike servietter uten å frike ut. Mulig årsaken er at jeg vasker ansiktet etter bruk av disse?!

Slike servietter kommer aldri til å erstatte en god rens i min verden. Ene og alene fordi jeg hater å gni ting mot huden min. Det pleier som regel å skape irritasjon og rødhet. Det er ikke ønskelig.

Men som sagt er disse helt supre å ha dersom rensen min ikke er tilgjengelig. De er lette og små, så de tar ikke så altfor mye plass i vesken :D I prinsippet er det godt mulig at det holder i massevis å bruke kun disse som rens - det er bare jeg som har tvangstanker. Det er ikke ofte jeg bruker disse før rens, da det for kan bli litt for mye for huden.

Et lite tips er å ikke dra av beskyttelsesfolien som dekker åpningen (den som det står "Wipe that smile ON your face"), da jeg opplever at serviettene tørker raskere på den jeg klarte å dra folien helt av på.

Disse finnes på feelunique.com til en rimelig pris. Absolutt ikke bortkastet. Fine servietter å ha på farten.


Omtale: Yes To Carrots C Me Blush Lip Tint

20.02.2012 i Omtale 0 kommentarer


Sist jeg la inn en bestilling hos feelunique.com, havnet også dette produktet i handlekurven, i fargen Ready Red. Dette er altså en lip tint fra merket Yes To. Yes to Carrots er en serie som er fri for parabener, dyrevennlig og inneholder organiske ingredienser, som for eksempel gulrøtter, aloe vera og grønn te.

Produkter fra dette merket er også veldig vennlig mot lommeboken, så hvorfor ikke teste ;) Jeg har brukt denne en stund, og jeg kan ikke akkurat fastslå at jeg elsker den. Den er helt grei.

Det første jeg merket var den kjølende effekten produktet gir leppene når den blir påført. En effekt jeg virkelig elsker- roer ned leppene og gir en svak plump effekt. Den gir også en svak farge til leppene - veldig praktisk å ha med seg i lommen til daglig bruk. Jeg vil ikke ha så dramatiske lepper på dagstid, men jeg synes det er veldig greit med litt farge på leppene. Det tilfører bestandig ansiktet mitt liv, og får meg til å se opplagt ut.Nå på vinterstid er jeg avhengig av leppeprodukter som tilfører fukt. Denne strekker ikke helt til når det kommer til fuktighet.

Likevel har jeg brukt denne flittig den siste tiden da jeg liker veldig godt fargen denne gir mine lepper. Akkurat passe - ikke for mye, ikke for lite! :)

Jeg synes C Me Blush Lip Tint har en veldig fin innpakning, liten og nett. Veldig fin å ha i lommen for å friske opp leppene. Jeg synes ikke holdbarheten er den beste jeg har vært borti, men siden lip tinten er såpass billig gjør det meg ikke noe å smøre denne på ofte.

Jeg bestilte denne herfra. Har virkelig ingenting å si på prisen. Skulle bare ønske den tilføre leppene litt mer fuktighet. Mulig denne passer bedre til sommerbruk.. Tror ikke det skal være noe problem å bruke denne opp :)


Omtale: Urban Decay All Nighter

17.02.2012 i Omtale 0 kommentarer


Lovelicious! Postet bilde

Urban Decay har 3 (?) ulike settingssprayer, all nighter er én av dem. Det har blitt en god del sene kvelder den siste tiden. Jeg må jobbe skikkelig hardt for å få blogget om dagen - det er så vidt tiden strekker til :O Men jeg prøver virkelig. Har man først begynt på en ting, skal man gjøre det skikkelig ;) Ihvertfall prøve.

Uansett, grunnen til at jeg nå skriver dette er fordi jeg som oftest ikke er hjemme før i 8-tiden. Det er mange frister som må holdes på jobb, noe som betyr en god del overtid. Takk og lov for at jeg har en super kjæreste som tar seg av alt hjemme, som for eksempel Seven.

Som vi sikkert alle har opplevd er det ikke bestandig slik at sminken er like fin som da den ble påført, etter en hektisk dag. Det har Urban Decay tydeligvis tenkt nøye på. For her har de produsert "sminkelim" på flaske!

All nighter er kort sagt en spray som skal holde sminken på plass. Altså, legge seg som et beskyttende lag over sminken. Jeg  har brukt denne, Fix+ og glomist mye om hverandre den siste tiden. Og jeg kan vel ikke si annet enn at jeg elsker dem alle 3 - en perfekt trio!! Glomist tilfører huden min fukt gjennom hele dagen, Fix+ gir meg en polert finish og all nighter holder sminken min på plass gjennom dagen. Perfeksjon.


Som nevnt i denne omtalen, så klarte jeg å sove med sminke på for kort tid siden. Haha, en kan vel si at dårlig samvittighet overfor huden min har gnaget tankene siden. Jeg nevnte også at sminken nesten var urørt dagen etter. Årsaken tror jeg utelukket er på grunn av verdens beste mineralsminke og riktig verktøy, som denne sprayen blant annet. Det føles skjønt å vite at man har funnet riktige produkter som gjør en knalljobb. Denne bloggen skal få mye av æren, ellers så hadde jeg vel ikke testet like mye som jeg gjør idag.

Også sprayhodet på all nighter er knallgod. I likhet med glomist, fordeler også produktet seg fint over hele ansiktet. En spray som er god på alle områder. Supert jobbet av Urban Decay.

Denne flasken er noe større enn glomist, men overhodet ikke så stor at man ikke kan ha den med seg i veska. Når jeg nå ser etter i veska, ser jeg at denne ikke er med meg. Og dette er fordi jeg ikke føler behov for å spraye mer enn én gang om dagen. Derfor blir denne igjen på badet.

Jeg har omdøpt denne til 'sminke-superlim', da det virkelig føles ut som sminken limes fast til ansiktet. Sprayen føles overhodet ikke tung på huden, og merkelig nok trenger jeg ikke å gni/vaske mer enn normalt for å rense ansiktet ved dags ende.

Elsk Anbefales uten nøl. Vel verdt pengene.

Denne kjøpte jeg da jeg var i London i september, og jeg husker ikke prisen i det hele tatt :O Jeg aner ikke hvorfor jeg glemmer å omtale produkter som jeg elsker. De blir bare en del av hverdagen, og en selvfølge. Slik forestiller jeg meg på en merkelig måte at "alle" vet det jeg vet :P Logisk? Ehh, neeei.

Uansett, denne finnes til en grei pris på beautybay.com.


Omtale: Glo Minerals glomist hydration mist for face

15.02.2012 i Omtale 2 kommentarer


Vinter = fuktmangel. Ihvertfall så kaldt som det er blitt de siste ukene :( Ansiktet mitt hadde kjentes ut som grov sandpapir dersom det ikke hadde vært for gode produkter.

Glomist er en herlig spray full av antioksidanter med anti-aging effekt. Gir umiddelbart fukt, næring og pleie til huden, samtidig som sprayen har en mild og behagelig duft. En herlig og frisk følelse etter påføring.

Førsteinntrykket var uten tvil veldig god. Med én gang jeg åpnet opp pakken og så hvor liten og praktisk sprayflasken var, smilte jeg fra øre til øre. En perfekt venn å ha med seg overalt i vesken. Veier lite og tar minimalt med plass.

En annen ting jeg liker veldig godt med denne sprayen, er hvor godt produktet fordeles jevnt over ansiktet når man sprayer. Utrolig god sprayhode som ikke spruter ut punktvis - en spray holder nesten til hele ansiktet.

Stort pluss for den fordelen.


Jeg har nå brukt denne siden nyttår, og jeg har ikke annet enn positivt å si om den. Jeg har den med meg overalt og bruker den ofte i løpet av dagen.

I løpet av dagen tilbringer jeg mye tid foran pc'en. Derfor er denne en knallgod venn å ha når ansiktet trenger en oppfrisker/fuktboost utover dagen. Perfeksjon Postet bilde Jeg sprayer også på med denne etter at jeg har påført (mineral)sminke, for å sette sminken på plass og få den til å se bedre ut. På samme måte som Fix+.

Elsker, elsker, elsker det faktum at glomist tilfører huden fukt på en rask og effektiv måte. Jeg føler meg overhodet ikke stram i maska med denne sprayen i nærheten :D

Uten tvil et produkt som er verdt å bruke penger på. En vinner i mine øyne!

Love it

Denne fåes både hos prettyskin4less.com, beautybridge.com og strawberrynet.com til en grei pris.


Omtale: Priori Idebenone Eye Serum

13.02.2012 i Omtale 4 kommentarer


Lovable! Postet bilde

Denne er egentlig snart tom, så et nytt tilskudd i skjønnhetsfamilien er den ikke akkurat.

For en tid tilbake (les under OBAGI kuren) opplevde jeg en voldsom tørrhet rundt øyepartiet :( Litt på grensen til ubehagelig.. Til tross for at jeg synes at Elastiderm gjør en knalljobb, så følte jeg at øyepartiet mitt trengte mer næring. Det området kan fort ha en negativ innvirkning på helheten/ansiktet dersom den ikke oppfører seg pent. Jeg må ærlig innrømme at jeg så et par år eldre ut i den perioden jeg var så tørr. Linjer som jeg ikke ante eksisterte ble godt synlige, og mine øyne så røde og slitne ut til enhver tid. Jeg fikk en forsmak på hvordan jeg vil se ut med tiden :O Ikke morro!

Jeg måtte finne på noe smart. PRIORI er et merke min mor er veldig fornøyd med. Siden hun anbefalte merket på det varmeste, tenkte jeg at jeg skulle gi det et forsøk. Ihvertfall siden mitt øyeparti skrek sånn etter pleie og fukt.

Jeg la inn en bestilling og oppdaget fort at PRIORI er et svinedyrt merke. Jisses!Dette øyeserumet har en aktiv antiage effekt. Her er hva som står om den:

Med en kraftfull kombinasjon av Idebenone, A-vitamin og AHA som effektivt både forebygger og bedrer rynker og pigment-forandringer. Motvirker også poser under øynene samt virker fuktighetsgivende og beroligende. Gjør dessuten linjer umiddelbart mindre synlige med lifting-ingredienser og lysreflekterende mikroperler.

Jeg var egentlig som godt som kjøpt da jeg leste denne teksten. Forventningene var skyhøye da denne dumpet ned i postkassen. Jeg må ærlig innrømme at jeg likte produktet med en gang jeg tok den ut av pakken. Jeg synes omslaget var veldig fresht. Det jeg derimot ikke er særlig fan av er pumpeflasken dette produktet kommer i.

Øyepartiet trenger ikke mye produkt. Less is more. Med denne pumpeflaska er det helt umulig å kontrollere mengden som presses ut. Jeg ender alltid opp med langt mer serum enn det jeg trenger. Det er for dårlig etter min mening. Her er det snakk om dyre dråper, og det finnes egentlig ikke rom for sløsing. Jeg har måttet dele med min bedre halvdel hver gang. I utgangspunktet ikke så veldig dumt, for slik har hans øyeparti også fått en god del næring. Men det skal jo ikke være nødvendig.

Det er selvsagt mulig å overføre produktet til noe annet mer praktisk - jeg har ikke orket. Det burde egentlig ikke vært nødvendig når det er snakk om så dyre produkter.

Jeg glemte dog raskt frustrasjonen etter å ha brukt serumet i et par dager. Tørrheten forsvant raskt, og øynene mine så friske og langt mindre fuktfattige ut :D Jeg synes også at øyepartiet så langt mer lysere ut. Noe som bidro til at jeg så opplagt og uthvilt ut, selv de dagene jeg hadde kraftig underskudd på søvn. Tøft.

Jeg sliter ikke med poser under øynene, så hvilken effekt dette serumet har på den problematikken, aner jeg ikke. Men PRIORI løste ihvertfall alle de andre problemene mine. Denne kombinert med Elastiderm/Moisture defense antioxidant eye cream har gjort underverk for mitt øyeparti. Kjempe god å ha spesielt på vinterhalvåret.

Idebenone Eye Serum har en gulaktig farge, og konsistensen er litt som tykk vann. Utrolig enkel å smøre utover - huden rundt øyepartiet får nærmest en umiddelbar næring og friskhet. Jeg vil vel egentlig si at dette produktet er veldig drøy i bruk dersom produsentene tar seg til vett og bruker en bedre pumpeflaske.

Et serum som har gjort veldig mye for meg. Jeg bestilte min herfra, men jeg vet at beautybay.com har denne til en lavere pris. Min karakter blir 5+, da denne får litt trekk for flasken den kommer i. Siden jeg ikke gir halve karakterer, så ender denne opp med en 6. Ene og alene fordi selve serumet i seg selv gjør en knalljobb. I boken har den likvel fått noe trekk.


Omtale: Matis Reponse Homme Radiance Anti-Fatigue Energizing Gel

09.02.2012 i Omtale 0 kommentarer


Uææ. Jeg fatter, fatter, fatter, fatter, fatter ikke at jeg helt har glemt å skrive omtale av denne :O Seriøst, jeg fatter det ikke!! Er det mulig? Men bedre sent enn aldri, hva? :)

Som det kommer fram på produktomslaget på bildet er dette produktet blitt godt brukt. Denne kjøpte jeg til min bedre halvdel for kjempe lenge siden. Et serum som egner seg utmerket til den grove herrehuden. Denne skal tilføre huden energi, og virke reparerende.

Siden jeg er slik en Matisfan, måtte jeg prøve denne. Ihvertfall siden jeg synes den lukter så godt. Jeg ble mildt sagt helt forelsket, nærmest med én gang etter første påføring. Grunnen til at den ikke er tom enda, er fordi jeg forelsket meg såpass i serumet at jeg kjøpte en annen til min kjære og tok denne selv ;)

Denne er i utgangspunktet litt for aktiv for min hud, men den er fremdeles en ypperlig venn de dagene jeg ønsker øyeblikkelig glød og løft i huden. Jeg strekker meg alltid etter denne ved spesielle anledninger. Intet unntak.

Dette serumet inneholder blant annet vitamin A, som stimulerer collagen. Jeg pleier å bruke den som primer under make-up for å gi en glatt og fin overflate. Sminken glir på huden som silke. Effekten denne har på min hud er beyound perfekt. Huden blir helt fantastisk. Det slår ikke feil. Dette er mitt lille askepott-serum. Absolutt et produkt jeg synes er et must i hylla.

Energizing Gel har en kremaktig konsistens, men så fort den kommer i kontakt med huden kjennes den ut som silke mot huden. Utrolig enkel å påføre. Det er en klar fordel å la den trekke litt inn før man påfører make-up. Jeg opplever at resultatet blir best når produktet får lov til å arbeide litt i fred først. Jeg får slik en perfekt babyhud av denne. Elsk

Den lukter veldig typisk herreprodukter, litt maskulint. Personlig elsker jeg lukten. Serumet er også drøy i bruk da en kommer veldig langt med ørsmå mengder.

Av erfaring vet jeg at det er utrolig vanskelig å finne Matis på nett nå :( Utrolig trist. Jeg har vært nødt til å ta turen innom hudpleiesalongen for å kjøpe et par produkter jeg bare måtte ha. I sin tid kjøpte jeg denne på feelunique.com, men jeg ser nå at den er utsolgt. Matis har lenge vært utsolgt overalt. Jeg håper merket snart er å få tak i igjen. Det er jo det beste merket som finnes, etter min mening.

Uansett, et serum som fortjener all skryt den kan få. En livredder som er veldig god å ha.


Omtale: Mineral Hygienics Mineral Foundation

08.02.2012 i Omtale 24 kommentarer


WOW! Føler det er det riktige ordet.

For en tid tilbake fikk jeg en mail av superhyggelige Erica fra Mineral hygienics, som lurte på om jeg hadde lyst til å teste deres mineralsminke. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det før, men jeg er ikke særlig fan av mineralsminke i pulverform. Jeg foretrekker heller flytende mineralfoundation. Jeg synes som oftest at flytende gir en bedre dekkevne, samt et bedre sluttresultat. Dessuten er de lettere å jobbe med. Derfor hadde jeg mine tvil da jeg ble spurt, særlig siden jeg ikke hadde hørt om merket før engang. Likevel valgte jeg å takke ja (egentlig bare fordi Erica var så hyggelig at jeg ikke klarte å takke nei) :P

Og fy flate så fornøyd og glad jeg er for at jeg takket ja. Her hadde jeg nok gått glipp av et fantastisk produkt/merke dersom jeg hadde avslått.

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble bittelitt skuffet til å begynne med. Mineral Hygienics har 100% fargematch garanti. Likevel syntes jeg ikke at noen av de fargene jeg fikk tilsendt matchet min hudtone helt. Jeg har alltid hatt et problem med det, så det overrasket meg ikke. Etter en god del testing og litt tålmodighet, kom jeg til slutt fram til at jeg ville prøve å blande to av fargene, Medium og Medium tan. Den ene var en smule for mørk, og den andre en smule for lys. Derfor måtte disse to tilsammen bli noe bra. Og jeg tok ikke feil.


Overse det famtum at jeg ser helt retard ut, men dette bildet var det eneste jeg fant hvor mineralsminken synes slik den bør ;)


Tikei er det nærmeste jeg har kommet en perfekt mineralfoundation, men nå må den faktisk se seg slått ut av Mineral Hygienics. Jeg ble helt sjokkert over hvor bra fargen jeg mikset passet hudtonen min. Og Herre, så mye skryt og kommentarer jeg har fått for sminken min den siste tiden. Det har jeg ikke opplevd siden Tikei (jeg fikk ikke så mange positive tilbakemeldinger med Tikei). Helt seriøst. Senest i forrige uke kom det en helt fremmede jente bort til meg og spurte om jeg brukte sminke eller om jeg bare hadde så fin hud til vanlig :O Hun ville gjerne vite hemmeligheten ;) Vræl!

For det første, du trenger kun en bitteliten mengde for å dekke hele ansiktet. Selv med urenheter. Jeg snakker av erfaring. Masse testing av hudpleieprodukter har ført til at huden min har freaket helt ut den siste uken :( Jeg stod med hakeslepp etter å ha påført en altfor liten mengde - den dekket alt, samtidig som foundationen så supernaturlig ut. Jeg kunne ikke skjønne at det var mulig. Et produkt som kan trylle?!

Påføringen går kjapt, og jeg synes den er veldig enkel å jobbe med. Det er FØRSTE gangen i mine 24 år at en mineralfoundation i pulverform har danket ut mine flytende foundations. Jeg har ikke hatt lyst til å bruke annet enn denne. Og jeg gleder meg til å sminke meg hver morgen. Nettopp fordi det går så raskt, samtidig som resultatet er så perfekt! Ingen overdrivelse, kun sannhet. Jeg bruker ikke lenger concealer under øynene, kun denne. Den dekker så og si alt.

Motvillig deler jeg også med dere at jeg sist helg sov med sminke på (det er så fy-fy at det ikke skulle vært lov)!! Det har jeg ikke gjort på mange år - jeg tror faktisk ikke at jeg har gjort det siden russetiden (?). Anyways, grunnen til at jeg deler dette med dere, er at dagen etter så sminken nesten like bra ut som da jeg påførte den. Og jeg følte overhodet ikke at huden min var forbanna på meg. Jeg vil ikke anbefale å sove med sminke uansett, men det er greit å vite hvor magisk dette produktet egentlig er. Sitter som støpt. Perfekt på alle mulige slags måter!

Det har snødd mye den siste tiden, samtidig som det har blåst og kulden har vært aggressiv. Likevel føler jeg at mineralbasen har holdt seg fint på plass. Jeg har ikke en eneste gang følt behov for å fikse sminken min utover dagen. Jeg har til og med ved flere anledninger "glemt" igjen sminkepungen hjemme. Jeg aner ikke sist det skjedde.

De av dere som den siste tiden har spurt meg om hva jeg bruker og hvordan jeg får en slik glød .. Svaret er Mineral Hygienics. Det er kun denne jeg har brukt siden nyttår. Og jeg simpelthen elsker den ♥ Kosten, kabuki XL, er også elsk. Enkel å jobbe med og resultatet blir veldig bra. Uten tvil en favoritt.

Mange av mine venner og kolleger har nå valgt å bestille Mineral Hygienics. Jeg kan ikke huske å ha nevnt et merke så mye før. Magisk ♥

Et produkt som fortjener all ros den kan få. Perfeksjon. Jeg håper inderlig at de fortsetter på samme måte, og ikke plutselig finner ut at de må endre på formulaen.. Hvorfor endre på noe som i utgangspunktet er så bra?! Har aldri skjønt det jeg. Personlig har jeg bestilt et par slike jar til. Jeg kommer nok til å ha disse i en evighet fremover, da produktet er såpass drøy i bruk. Men siden jeg elsker produktet såpass høyt, vil jeg sikre meg noen flere av den. Så slipper jeg å tenke på at de plutselig kan finne på å endre formulaen.

Anbefales på det aller sterkeste. Min absolutte favoritt. Elsk til million. Mineral Hygienics in my ♥

Mineral Hygienics kan kjøpes her. Rask levering, og helt overkommelig pris for et så bra produkt. Dessuten har jeg fått til et eksklusivt tilbud for mine lesere. Bruker dere koden bloggertofighi får dere 10 % avslag på deres bestilling :D Kjør på.


Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: L'Occitane Verbena Body Salt Scrub

28.01.2012 i Omtale 0 kommentarer


Det tok ikke lang tid før jeg gjorde meg opp en mening om denne. Til tross for at jeg nå har gitt den veldig mange forsøk, så har ikke meningen min endret seg noe særlig..

Denne har noen negative sider, men også noen sider som slår positivt ut. Denne har blitt hyppig brukt av meg og mamma, og vi er veldig enige om sluttresultatet.

For det første har denne veldig store og grove korn. Produktet skiller seg også på en måte i to. En slags væske legger seg over produktet, selv om jeg har forsøkt å riste på krukken. Dette gjør at kornene kjennes enda grovere mot huden. Dessuten fester ikke kornene seg heller, noe som gjør det veldig vanskelig å jobbe med denne skrubben. Jeg får ikke skrubbet store deler av kroppen før alle kornene er borte. Noe som igjen fører til at dette produktet ikke finnes drøy i bruk.

Jeg har prøvd å varme produktet litt i hendene først, men det hjalp heller ikke. Kornene forsvinner i sluken like fort uansett hva jeg gjør.


En ting vi begge elsker med denne skrubben er den deilige sitronduften. Her snakker vi virkelig lukt, altså. Min bedre halvdel trodde jeg hadde badet i sitroner første gangen jeg brukte denne. Hele badet luktet frisk sitron lang vei. Heldigvis fester ikke lukten seg så godt til kroppen, så det føles fresht.

Det faktum at både jeg og mamma synes skrubben var vanskelig å jobbe med, samt at den har så grove korn, gjør at denne skrubben ikke falt noe særlig godt i smak hos oss =/ Pluss for at den lukter så godt, men en skrubb skal gjerne duge til mer enn kun godlukt.

Denne fikk mamma i julegave, så jeg aner ikke hvor den er kjøpt eller hva prisen ligger på. Men jeg er ganske så sikker på at den finnes i L'Occitane sine butikker ;)


Omtale: Dr. Hauschka Melissa Dag Krem

17.01.2012 i Omtale 7 kommentarer


L.i.k.e.r.

Min aller første hudpleieprodukt (til ansikt) fra Dr. Hauschka, men jeg vet at denne ikke blir den siste. Jeg tror nemlig at jeg har funnet meg en ny følgesvenn :D

Denne dagkremen har vært under testing leeeeenge! Virkelig. Jeg tror jeg begynte å teste denne allerede i begynnelsen av desember. Jeg måtte være på den sikre siden..

Her er hva som står på pakningen:Dr. Hauschka Melissa Dag Krem har en harmoniserende effekt på sensitiv kombinasjonshud som er utsatt for tørrhet, er oljete eller rød og hud som har litt problemer eller er betent. Den fuktighetsholdige, harmoniserende dagkremen med ekstrakt av Melissa, Rundbelg og Trollhassel forfiner kuløren i huden, beroliger huden og hjelper til med å kontrollere blankhet.Altså en dagkrem som passer for oss med sensitiv kombinasjonshud. Grunnen til at jeg liker denne såpass er at jeg føler at denne dagkremen tilfører huden min den fuktigheten den har behov for i løpet av en dag. Selv nå som kulden er så bitter. Det skal nevnes at jeg bruker et fuktserum under kremen. Jeg blir overhodet ikke blank utover dagen, og dagkremen fungerer ypperlig under sminke.Konsistensen er tykkere enn andre kremer jeg har vært borti, og den dufter frisk lemon. Overhodet ikke plagsom duft. Mild og god. Uansett hvor lite jeg tar på fingrene, så føler jeg likevel at jeg har tatt for mye. Det er virkelig ikke behov for store mengder, før det nesten blir for mye produkt.

Kremen absorberes raskt inn i huden, noe som er en stor fordel da man kan påføre sminke kort tid etter påføring. Utrolig drøy i bruk, så her får du mye for pengene.

Jeg har ikke opplevd noen negative sider ved denne kremen. Ingen urenheter. Ingen irriterte områder i ansiktet. Dagkremen beskytter huden og virker beroligende. Det er ikke så veldig mye å mislike med denne kremen. Jeg gleder meg til å utforske merket enda mer. Dr. Hauschka har imponert veldig :D

Dr. Hauschka finnes i de aller fleste helsekostbutikker, og nå også hos feelunique.com.

 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

Omtale: Dead Sea Spa Magik - Super Hand Cream

06.01.2012 i Omtale 2 kommentarer


Mitt første produkt fra Dead Sea Spa Magik. Endelig. Jeg har lenge vært nysgjerrig på dette merket :) Som dere vet fra tidligere omtaler har jeg egentlig alt funnet meg flere gode håndkremer den siste tiden. Likevel er det et eller annet med meg og håndkremer. Jeg venter allerede 2 (!!) stykker i posten, samtidig som jeg har 2 liggende hjemme som venter på å bli testet. Avhengig? Jeg? :O

Jeg hadde ikke spesielt høye forventninger til merket. For å være helt ærlig visste jeg ikke engang mye om merket. Bare så vidt hørt om det. Etter noen tastetrykk leste jeg blant annet at Dead Sea Spa Magik inneholder en unik sammensetning av mineraler fra Dødehavet, og bidrar derfor til å normalisere mineralbalansen i kroppen.

Det høres jo veldig bra ut. Videre vet jeg at produktene er parabenfrie, og inneholder kun allergenfri dufter. Meget bra utgangspunkt med andre ord ;)


Kremen har en tykk konsistens som likevel føles meget lett. En ting jeg liker spesielt godt ved kremen er at den trekker utrolig raskt inn i huden. Trolig raskere enn noen andre jeg har testet. Hendene føles overhodet ikke klissete, bare myke og velpleide. Håndkremen er veldig lett å smøre ut.

Jeg klarer ikke helt å plassere lukten, men den er mild og overhodet ikke ubehagelig. Jeg synes nesten det lukter litt hav og strand :P Kremen kommer i en praktisk tube som er lett å håndtere.

Hendene føles gjennomfuktet og myke store deler av dagen etter påføring. Kjempe stort pluss for at kremen trekker såpass raskt inn, og ikke legger seg som et fetlag på huden. Nettopp på grunn av denne fordelen nøler jeg aldri med å bruke kremen, og synes derfor at den gjør en meget god jobb. Føles ut som et luksusprodukt, og jeg har full forståelse for at dette merket brukes på spa.

Jeg opplever også at håndkremen beskytter og hindrer uttørring av hendene. Jeg tror sannelig at jeg har funnet meg enda en favoritt. Herlig at jeg nå har flere håndkremer å veksle mellom, så jeg ikke går lei. Denne har foreløpig erstattet alle de andre storfavorittene. Ene og alene fordi den er overlegen når det kommer til hvor raskt den trekker inn og ikke etterlater hendene mine fete og ekle (ja, jeg synes dessverre at det er superekkelt med fete kremer som aldri trekker inn). Vi har alle våre ting.

Prisen har jeg ingenting å si på! Den er superbillig i forhold til hva du får. Og med tanke på at produktet er såpass drøy i bruk. Det holder med små mengder, så er du good to go.

Du finner produktet på feelunique.com (trykk for å komme til produktet).Omtale: Xen-Tan Body Scrub

19.12.2011 i Omtale 0 kommentarer


På høy tid med en omtale av denne, før jeg bruker den helt opp :O På bildet ser flasken nærmest full ut, men i virkeligheten er det under ¼ del igjen..

Dette er altså en mild skrubb fra merket Xen-Tan. Den dufter som mint - veldig mild duft. Vi har utviklet et sterkt forhold gjennom den siste tiden. Jeg er veldig glad i denne skrubben de dagene jeg vet jeg skal smøre meg med selvbruningskrem. Med denne skrubben får jeg et perfekt og jevnt underlag, som forbereder huden på selvbrunere. Farvel til ujevnheter og skjolder! :D

Det er ikke nødvendig å bruke så mye produkt for å oppnå ønsket effekt. Dessuten følger det med en hanske som gjør skrubbingen til en ren drøm. Jeg fikk ikke tatt bilde av hansken, men bildet følger med linken.

Denne kan også fint brukes alene, men jeg føler jeg får langt bedre resultatet ved å bruke hansken som følger med.
Produktet har en grønn farge, med bittesmå korn som aktivt jobber med å fjerne døde hudceller. En effektiv, men likevel meget skånsom. Jeg har en sensitiv hud som reagerer på det meste, men personlig har jeg ikke opplevd denne skrubben som for grov eller ubehagelig på noe vis. Ei heller fuktstripper den kroppshuden min noe særlig.

Konsistensen på skrubben er mellomflytende. Jeg opplever til tider at det kan være litt vrient å pumpe produktet ut av flasken på grunn av kornene. Men det går greit.

Akkurat nå har feelunique.com et supert tilbud. En trio-pakke som inneholder alle mine favoritter, og alt du trenger for å tilføre huden litt farge på vinterhalvåret. Denne metoden er langt bedre enn å utsette huden for farlige solariumstråler.

Kort sagt en bra skrubb som gjør jobben sin! Perfekt i kombinasjon med selvbrunere.
Omtale: Xen-Tan Transform Luxe Daily Self-Tan, Light/Medium

25.10.2011 i Omtale 8 kommentarer


Jeg har kommet frem til at det å holde seg på den sunne siden ikke bestandig er like enkelt, eller like vakkert :P Jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes noe av det fineste som finnes er en solbrun hud som gløder. Selv om jeg holder meg unna solen fordi jeg er livredd for bivirkningene av solstrålene, betyr det likevel ikke at jeg ikke blir misunnelig på de med solbrun hud (ikke overdrevent, altså).

Siden det er vanvittig mye som skjer fremover valgte jeg å gjøre noe med denne bleke huden, uten å ty til farlige stråler. Da jeg var i London havnet derfor selvbruningskremen fra Xen-Tan i handlekurven min. Valget var også bevisst - jeg ville forvandle hudfargen gradvis.

Jeg er i utgangspunktet ikke noe glad i slike kremer da jeg er redd for ujenvheter og skjolder. Dessuten vil jeg helst ikke ende opp med å se ut som en vandrende gulrot.. :O Så, jeg har altså brukt denne jevnlig siden jeg kom hjem fra London. Denne er i fargen light/medium, det vil si at fargen er veldig diskré. Likevel har kommentarene om at jeg er blitt brunere strømmet inn som aldri før, og folk rundt meg lurer på hva jeg gjør.. Kjære venner, her får dere svaret.

Jeg tar altså ikke solarium. No chance!
Effekten er langt mer synlig in real life enn hva den er på bilder. Jeg har en mørkere versjon av denne kremen også, som jeg har planer om å teste fremover.

Denne er beregnet for både ansikt og kropp. Jeg har forsøkt å bruke den i ansiktet, men resultatet ble ikke annet enn en uren hud :( Jeg orket ikke å teste i mer enn 2 dager før jeg ga opp. Orket ikke mer av kvisene som poppet opp midt i trynet mitt :/ Mulig kvisene hadde sluttet å strømme på dersom jeg hadde gitt det litt mer tid, men jeg var rett og slett ikke i humør.

Konsistensen på denne kremen er veldig flytende. Også lukter den vanilje. Yummylicious ♥ Med andre ord - det skal ikke store mengder til for å smøre seg inn.

Jeg har utviklet sterke følelser for denne selvbruneren. Den har gradvis gitt meg en diskré, men likevel synlig brunfarge som jeg elsker. Den har også klart å holde huden min fri for ujevne skjolder. Jeg er brun og ikke oransje. Det er viktig å påpeke. Jeg både ser og hører om skrekkhistorier om folk som ender opp helt oransje etter bruk av slike produkter, men det gjelder vel kanskje for de med umiddelbar virkning. Denne skal jo gi farge over tid.

I tillegg til å tilføre huden farge, synes jeg også at den gir huden min rikelig med fuktighet. Ellers så synes jeg personlig det er herlig å gå rundt og dufte vanilje. Lukten er ikke så sterk, men den er der fordet :)

Jeg liker ikke det faktum at denne ga meg urenheter i ansiktet, men utenom det er jeg strålende fornøyd med dette produktet. En herlig liten sak som gjør som den skal. Jeg ble heller ikke oransje i håndflatene, men det tror jeg skyldtes mer min fanatiske måte å vaske hendene godt på etter bruk.

Jeg kjøpte min i London, men feelunique.com (annonsebasert link) har denne til en veldig rimelig pris :D

Recommended!
Omtale: Aubrey Organics Natural Sun, Green Tea, SPF 30+

22.10.2011 i Omtale 12 kommentarer


En solkrem til å elske!

Siden jeg ikke fant en ansiktskrem med SPF i denne serien, ble jeg nødt til å bestille en solkrem i tillegg. Som dere sikkert vet, har jeg stor skrekk mot stråler og det å gå uten solbeskyttelse. Daglig.

Aller helst foretrekker jeg SPF og dagkrem i ett, men siden jeg er fast bestemt på å bruke naturlige hudpleieprodukter finner jeg meg i et ekstra steg om morgenen. Dessuten liker jeg denne solkremen såpass godt, at jeg kjenner at det ikke gjør noe ;)

Denne lukter som grønn te. Naturlig nok. Konsistensen er ganske så flytende, så det skal ikke så store mengder til for å smøre inn hele ansiktet godt med denne solkremen. Fargen minner veldig om gjørme - heldigvis lukter og kjennes denne mye bedre. Designet er fargerikt og helhetlig minner produktet meg veldig om sol og sommer. En fin påminnelse om å huske å beskytte huden :D Hehe.
Jeg merker at jeg må vente litt med å ta på meg sminke etter påføring av denne kremen da den virker bittelitt sticky. Men sminken glir lett på huden etter at kremen har fått trekke litt inn :) Så jeg pleier å påføre denne, ta på meg klær og helle nedpå morgenens obligatoriske espresso, før jeg sminker meg. Det funker veldig greit for meg. Det gjelder egentlig å bare finne en rutine som funker for nettopp deg!

Ellers så føler jeg meg ganske trygg på at huden får tilskrekkelig med beskyttelse når vi her snakker om SPF 30. Dessuten er følelsen av rene produkter helt herlig. Jeg føler nesten at jeg gløder dobbelt så mye nå, men det ligger nok mer i psyken ;P

Nok en gang er det mye å få for pengene her. Stor tube, så en får absolutt igjen for pengene. Produktet fås til en knallbra pris her. Solkremen finnes også i andre varianter, blant annet for barn og sensitiv hud.
Omtale: Inika Natural Perfection Concealer

14.10.2011 i Omtale 0 kommentarer


Flytende mineralfoundation fra samme merke falt veldig godt i smak, så jeg var veldig spent på denne. Dette er altså en flytende mineralconcealer fra det autralske merke Inika. Som nevnt tidligere har jeg ikke vært noe særlig borti dette merket før, så det var veldig spennende å teste det ut ;)

Concealeren er ganske så tyntflytende og enkel å jobbe med. Jeg pleier å bruke en kost for å påføre denne, men fingre kan også fint brukes. Jeg synes det blir så sølete å bruke fingrene, derfor foretrekker jeg i de aller fleste tilfeller å bruke sminkekoster.

Jeg har denne i fargen medium - litt lys for min hudtone, men det funker akkurat. Jeg dekker bare over med en foundation. Det er lett å jobbe med produktet og den har på ingen måte irritert øyeområdet mitt.Siden produktet er såpass tyntflytende føler jeg at jeg må påføre litt mye produkt for å oppnå ønsket dekkevne. Den har en meget lett dekkevne, så dersom du sliter med veldig sorte ringer rundt øynene vet jeg ikke helt om denne holder mål. De dagene jeg bruker denne trenger jeg minst 2 lag før jeg blir fornøyd. Og da snakker jeg om gode dager.

På dårlig dager (les: for lite søvn som vises godt rundt øyene) har jeg til og med lagt opptil 3/4 lag. Likevel føler jeg at jeg fint kan legge flere lag uten at det ser for mye ut. Eller at resultatet blir kakete. Jeg har ikke opplevd at produktet har lagt seg i linjer under øyene. Resultatet er lett og naturlig. Det liker jeg veldig godt :D

Holdbarheten er grei, men den holder ikke gjennom all verdens. Jeg merker at den forsvinner dersom for eksempel øyet mitt renner (noe som er fort gjort nå som det er blitt litt kaldt og det blåser). Til tross for dette liker jeg sluttresultatet av concealeren. Jeg får et våkent blikk.

Jeg vil tro denne passer bedre på sommerhalvåret. Nå som vinteren straks brer seg over landet føler jeg at det er en del ting ekstra å passe på. At produktene tåler vann er for eksempel en fin ting ;)

Jeg har brukt denne veldig mye i det siste og jeg kommer nok til å fortsette å bruke den. Jeg vil ikke har problemer med å bruke den opp, men om det blir en ny forsyning er ikke jeg så sikker på. Mulig jeg velger å snuse på denne igjen når vi nærmer oss varmere tider.

Holder ikke gjennom alt, men er en fin venn å ha når øyneområdet trenger litt hjelp! Liten og nett - genial å ha i veska for umiddelbar nødhjelp ;)

Produktet finnes her (annonsebasert link) til en grei pris. Husk å velge britisk pund når du skal betale, så faller du akkurat innenfor 200-kroners grensa :D
Omtale: Aubrey Organics Green Tea & Ginkgo Facial Cleansing Lotion

13.10.2011 i Omtale 6 kommentarer


Da er tiden inne for en omtale av mitt nåværende favorittmerke. Veldig mange av dere har spurt meg om hvilket produkter jeg bruker etter endt OBAGI-kur, og fremover vil dere få svaret på det :)

Jeg tenkte det mest logiske ville være å begynne med rensen. Så kan jeg ta resten av produktene en etter en. Som dere vet forelsket jeg meg helt i rensen fra OBAGI. Magi på høyt nivå. Jeg tror nok aldri at jeg kommer til å finne en rens som faller like godt i smak som OBAGI sin, men jeg nøyer meg med nest best, så lenge det er snakk om dyrevennlig, vegansk og organisk.

Jeg synes denne rensen lukter litt lakris. Og ettersom lakris er noe av det beste jeg vet er det en fryd å vaske ansiktet med denne to ganger daglig. Rensen har en litt guffen farge, og den er ganske så flytende i konsistensen. Jeg valgte den formulaen som er tiltenkt normal hud - ene og alene fordi jeg mistenkte rensen for sensitiv hud til å være litt knapp. Men den skal så absolutt testes etterhvert!Jeg må ærlig innrømme at det var litt av en overgang fra OBAGI sin rens til denne rensen her. Jeg irriterte meg i begynnelsen over at det satt igjen noe sminkerester når jeg gikk over med toner. Det skjedde aldri med OBAGI. Huden var superren etter rens. Jeg måtte egentlig innse den bitre sannhet - jeg tror ikke noen kan måles med MAGI.

Det jeg vil fram til er at denne rensen er god på mange måter, men den er litt knapp når det kommer til å fjerne sminke. Den lukter godt, inneholder gode ingredienser og har en knallbra pris. Dessuten føler jeg meg fresh etter å ha vasket ansiktet med denne. Jeg synes også at den gir et godt grunnlag for resten av produktene.

For å slippe å gni la jeg inn en bestilling på en sminkefjerner fra samme merke. Omtale kommer, men poenget er bare det at det funket mye bedre å fjerne sminkerester først, før jeg gikk løs på ansiktet med rensen.

En rens som ikke stripper huden min for all fukt, men jeg kjenner likevel godt at huden skriker etter en oppfølgning. Altså toner. Men akkurat der mistenker jeg vann for å være skurken. Utover det har jeg ikke merket noe til negative forandringer. Jeg kjenner bare at jeg har langt bedre samvittighet nå enn tidligere på grunn av bedre ingredienser.

Jeg skulle ønske rensen tok litt bedre, men etter å ha brukt den i nærmere 3 uker kjenner jeg at kjærlighetsforholdet mellom oss begynner å bli sterkere. Personlig mener jeg absolutt at den er verdt å ta en titt på.

Jeg bestilte min herfra. Prisen er ultraelsk! Jeg synes det er helt overkommelige priser for hudpleie.
Omtale: Inika Liquid Mineral Foundation

12.10.2011 i Omtale 6 kommentarer


Siden første gangen jeg prøvde flytende mineralfoundation visste jeg at jeg aldri kom til å klare å like vanlig pulver/pudder mineralfoundation på samme måte. Jeg har bestandig foretrukket flytende framfor pudder.

Inika er et australsk merke som jeg aldri har vært borti før, men som jeg har hørt litt om. Derfor var jeg veldig ivrig etter å teste! Ihvertfall nå som jeg veldig snart går tom for Jane Iredale.

For vel en uke siden dumpet denne ned i postkassen, da i fargen Honey, og siden har den blitt testet på huden min. Helhetsinntrykket er  veldig bra. Jeg liker veldig godt pumpeflaska produktet kommer i. Et design som er litt utenom det vanlige, selv om det ikke avviker så voldsomt fra det "normale".

Jeg elsker designet - en kombinasjon av gull og sort. Fargevalget får merket til å se veldig eksklusivt ut. Og for første gang på lenge matchet foundationfargen hudfargen min 110 %. Det er helt utrolig. Det er faktisk lenge siden det har skjedd. Jeg føler produktet smelter så godt inn i huden og det er fantastisk.
I sollys


I skyggen

Produktet er utrolig enkel å jobbe med. Jeg føler overhodet ikke at den kaker. I løpet av den siste uken har jeg brukt denne hver eneste dag og jeg har ikke merket noe til urenheter eller tette porer. Huden min er akkurat slik som før. Jeg liker det matte resultatet jeg får når jeg bruker Inika. Huden ser fresh og frisk ut uten av det er for mye. Og det er faktisk veldig få som har merket at jeg i det hele har hatt på meg foundation. Utrolig lett konsistens på produktet - nesten som fjær på huden ♥

Til påføring har jeg stort sett kun brukt en vanlig foundationkost. Jeg synes det funker best til flytende produkter. Fingrene kan selvsagt brukes, men jeg synes det blir så mye søl på den måten. Dekkevnen er lett. Den er altså ikke superdekkende, men jeg har faktisk begynt å foretrekke det slik. For på den måten kan man selv bestemme hvor dekkende man vil ha basen. Noen dager vil jeg holde det enkelt, mens til spesielle anledninger er det fint med litt ekstra.

For en bedre dekkevne kan man ganske enkelt legge på flere lag. Helt til man er fornøyd med resultatet. Jeg har aldri følt behov for å legge mer enn 2 lag. Og det funker helt fint. Jeg venter ganske enkelt 5 minutter mellom hvert lag for å tillate lagene å smelte godt inn i huden først. På den måten blir det lettere for meg å se om jeg i det hele tatt har behov for et lag til.

Et bra produkt som jeg mener er verdt å teste dersom du enda jakter på en god flytende mineralfoundation. Føles naturlig og lett på huden.

MAC fix+ er selvsagt fint å spraye over dersom et perfekt resultat er ønskelig ;D

Produktet finnes her (annonsebasert link) til en fin pris. Absolutt verdt å ta en titt på!
Omtale: Aubrey Organics Organic Lip Balm, Raspberry

07.10.2011 i Omtale 0 kommentarer


Jeg har funnet et nytt favorittmerke - jeg aner bare ikke hvorfor det tok med så lang tid :O Aubrey Organics har nå erstattet alt dere kan tenke dere. Alt fra hudpleie til sminkefjerner til leppeprodukter Helt seriøst!! Omtaler kommer fortløpende fremover. Jeg må bare dele med dere - dette må dere få med dere! ;D

Nøyaktig hvordan jeg oppdaget dette merket er jeg litt usikker på, men det var for ca. 2 uker siden. Det kommer et innlegg som beskriver alt om merket senere idag. Nå skal denne herlige leppebalmen skrytes opp til skyene.

Jeg hadde overhodet ingen forventninger til merket. Null. Nada. Ei heller visste jeg så mye om det. Men jeg kunne ikke dy meg - den havnet i handlekurven. Og enda godt var det. For nå er jeg helt hekta.

Billig og bra? Ja takk, begge deler! Merket har overrasket veldig.

Er du glad i fargen rosa vil du få et veldig bra første inntrykk. For omslaget har en herlig rosafarge. Den neste magiske opplevelsen du kan vente deg er når du tar av "lokket". Dine luktesanser vil da bli truffet av en herlig bringebærlukt, eller raspberry som det så fint heter ;)

Det hele toppes da du påfører produktet på leppene. Makan til myke og smidige lepper. Balmen er overhodet ikke fet og/eller klissete. Den gjør jobben sin på en skikkelig måte og effekten varer lenge. Jeg trenger stort sett ikke å påføre balmen så mange ganger i løpet av dagen - enkelt og greit fordi jeg ikke føler behov for det. Leppenes fuktighet bevares godt i leppene.

Produktet smaker ingenting, men jeg har tatt meg selv i å lukte på leppene mine flere ganger. Ser helt dust ut, men det er ikke noe jeg tenker over. Burde kanskje bli litt mer oppmerksom på det..? :P

Jeg har brukt min i ca. 2 uker nå og den ser nærmest ikke brukt ut i det hele tatt. Og dere, jeg er kjent for å slakte leppeprodukter. Den har en helt fantastisk pris. Jeg har virkelig ingenting negativt å si. Elsker innpakningen. Fri for kliss, søl og klass.

Produktet er også fantastisk å bruke over leppestifter for litt glossy effekt. Bidrar til å gjøre leppene så myke. Elsker også det faktum at merket er organisk

Balmen finnes her til en latterlig lav pris. Elsker ALT ved den!! Finnes andre smaker/lukter her - de skal SÅ testes.
Omtale: glominerals gloLiquid lips, Romance

03.10.2011 i Omtale 7 kommentarer


Jeg har lagt mitt elsk på denne Mitt første leppeprodukt fra glominerals, men neppe den siste. Vi to har nemlig utviklet et kjærlighetsforhold allerede etter en uke! ;)

Denne glossen er altså mineralbasert. Den skal, i tillegg til å tilføre leppene farge, også tilføre leppene fuktighet. Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har snust på mineralgloss tidligere, men det er ikke alt jeg har en logisk forklaring på.. Uansett, jeg elsker alt ved denne tuben. Fargen, lukten, konsistensen, holdbarheten og smaken. Glossen kommer i en praktisk tube som tillater rask og klissfri påføring. Liten og enkel å ta meg seg overalt.

Fargen er midt i blinken for meg. Jeg elsker rosatonede farger. Denne virker litt mer rosa enn hva den egentlig er, for så fort den blir påført smelter den med leppene og tilpasser seg dens naturlige farge. Og den effekten elsker jeg. Jeg blir like begeistret over mitt eget speilbilde og min leppefarge hver gang jeg speiler meg. Fargen er SÅ fin. Leppene forvandles til et vakkert blikkfang. Produktet finnes i mange forskjellige farger, så jeg vil tro det finnes en farge til enhver smak.

Glossen lever også veldig godt opptil navnet sitt, Romance. Den lukter veldig romantisk. Litt sånn sukkeraktig søtt - noe ala jordbærgodteri. Nam. Den smaker egentlig ikke så veldig mye, bare veldig svakt som den lukter. Herlig. Rett og slett.

Konsistensen scorer også veldig høyt. Leppene blir så myke. Jeg merker ikke at jeg har på meg noe som helst. Og glossen kleber overhodet ikke. Glossen er spesielt egnet sensitive/tørre lepper, men kan selvsagt brukes av alle. Bare en bonus for de som ikke sliter med sensitive lepper. Masse pluss for at den ikke stripper leppene for fukt - tvert om lindrer den tørre lepper. Tommel opp!

Holdbarheten er supergod. Den holder stort sett gjennom det meste. Jeg påfører ikke denne glossen stort mer enn 2-3 ganger i løpet av en hel dag. Og det er veldig bra. Dere som følger bloggen fast vet hvor avhengig jeg er av å ha farge på leppene til enhver tid. Jeg føler ikke behov for å påføre denne stort mer enn noen få ganger i løpet av dagen, og det er som regel etter hvert måltid, for da blir produktet fort spist opp :P Og med en god holdbarhet sitter du igjen med en gloss som er superdrøy i bruk. En liten kompensasjon for en litt stiv pris.

Lever absolutt opp til sitt gode rykte. Denne glossen kan enten brukes alene eller over andre leppeprodukter. Jeg synes begge metoder funker utmerket. Skal aldri aldri aldri leve uten. Virkelig. Jeg er helt fortapt. Magisk produkt.

Perfeksjon hele veien. Me love!

Jeg bestilte min fra Makestyle, fordi jeg la inn en bestilling på en krølltang fra den siden. Så jeg tenkte jeg like så godt kunne bestille litt annet snacks også ;) Prisen er veldig stiv der, og nettsiden brukte hele 11 dager på å i det hele tatt sende ut bestilligen min. Jeg ble ganske furt for tålmodighet er ikke min sterkeste side. I ettertid fikk jeg beskjed om at den sene leveransen var forårsaket av sykdom og dårlig bemanning. Noe jeg har full forståelse for, men det hadde vært fint å bli informert om dette. Skuffelsen over altfor sen leveringstid vedvarte riktignok ikke lenge for produktet falt så utrolig godt i smak. Glossen finnes dog til en langt billigere pris her, blant annet.
Omtale: Jojoba-, jordnøtt-, hvetekim- og mandelolje

18.09.2011 i Omtale 3 kommentarer


Den siste tiden har det blitt en del oljetesting på meg. Jeg har brukt god tid på å gjøre meg opp en mening om disse, da oljer generelt ikke er noe jeg er så veldig glad i. Men så nysgjerrig som jeg er på ulike typer produkter så klarer jeg heller ikke å la være. Fordelen med at jeg er ferdig med OBAGI-kuren er at jeg nå kan utsette huden min for masse testing. Hvor bra det er kan nå diskuteres..

Uansett, jeg har testet 4 ulike oljer den siste tiden - Jojobaolje, Jordnøttolje, Hvetekimolje og Mandelolje. Nå er det tid for å dele min mening med dere.


Først ut er jojobaolje. En olje svært mange sverger til - denne blir skrytt opp til skyene av mange skjønnhetsguruer. Mange mener at jojobaolje har hjulpet dem veldig mye hva angår akneproblematikk, mens andre mener at jojobaolje er den beste løsningen for tørr og flassete hud.

Jojobaolje er en olje som skal trenge lett inn i huden. Oljen skal etterlate huden silkemyk og hjelpe irritert og tørr hud, samtidig som den balanserer huden. Kan brukes til mange formål, blant annet som sminkefjerner, kroppsolje og som en pleie mot solbrent hud.

Konsistensen er akkurat som vanlig olje og den lukter som nøtter. Egentlig er det litt vanskelig å sette ord på akkurat hva den lukter (jojoba?), men lukten er overhodet ikke plagsom. Det synes ihvertfall ikke mine neseborer ;)

Personlig er ikke jeg særlig fan av oljer i ansiktet. Jeg har kombinert hud som veldig lett blir blank dersom den feilbehandles. Likevel bestemte jeg meg for å bruke denne oljen i ansiktet. Bare for å se hva som skjer..

Resultatet var som forventet - jeg synes ikke den var noe særlig til det formålet. Den lukket porene mine og jeg følte meg til stadighet veldig klissete i ansiktet. Jeg bruker aldri sminkefjerner, derfor så jeg ikke helt behovet for å teste denne til det formålet.

Jeg måtte finne en annen bruksområde for denne oljen.

En ting jeg fant for ut var at oljen fint kunne brukes til tørre hender om kvelden. Til bruk på dagtid kan det fort bli litt klissete med olje på hendene, for det er ikke slik at den trekker raskt nok inn. Og dere vet meg, jeg er så utålmodig som det bare går an å bli :/  Utrolig deilig å smøre inn hendene med jojobaolje rett før jeg skal legge meg. Da gjør det ingenting med klissete hender. Derfor stod denne lenge på nattbordet.

En dag, etter å ha dusjet, gikk jeg inn på rommet. I det jeg satte meg ned på senga for å smøre meg med bodylotion fant jeg ut at jeg hadde gått tom for det. Krise! Jeg fikk øye på oljeflasken som stod på nattbordet og i et desperat forsøkt smurte jeg kroppen i et veldig tynt lag med jojobaolje. Det funket ganske så greit.

Dersom du skal smøre kroppen med en slik olje er det viktig å starte med et tynt lag. Avhengig av hvor fort oljen trenger inn i huden din kan du smøre mer/mindre. Huden kjentes myk og god.

Jeg leste også på flasken at oljen kunne brukes mot tørr hodebunn. Jeg smurte faktisk både håret og hodebunnen med oljen og lot den sitte i som et kur en halvtime før jeg hoppet i dusjen. Noe drastisk forskjell så jeg riktignok ikke, men det kan godt hende jeg ser noen forandringer over tid. Da oppdatere jeg selvfølgelig.

Generelt sett en olje som er helt grei, men ikke til bruk i ansiktet for min del. Jeg kommer definitivt til å bruke opp oljen, da mest som en kroppsolje/hårkur. Så gjenstår det å se hva mer den blir brukt til i fremtiden.


 

Så var tiden inne for å teste jordnøttoljen. Denne oljen kan jeg bare begynne med å si at mamma liker en god del mer enn meg. Hun har en stående hos seg selv allerede. Hun synes den passet ypperlig til tørre områder, tørre hender og en fin hårolje. Hun fordeler ganske enkelt en dråpe i tuppene og det bidrar til å gi håret hennes litt liv. Og ikke minst har denne blitt flittig brukt på hennes tørre albuer.

Også her en konsistensen flytende som olje. Og overraskende nok så minner lukten veldig om jordnøtt.

Jordnøttoljen trekker noe mer langsomt inn i huden enn hva jojobaoljen gjør. Den passer derfor bedre til kroppsbruk enn til ansiktsbruk. Denne har jeg ærlig talt ikke orket å bruke i ansiktet etter jojobaoljen. På flasken står det at denne passer bra å bruke til å fjerne salve av stumpen til spedbarn. Ikke får jeg testet da jeg ikke har noe spedbarn i huset for øyeblikket :P

Uansett, jeg fant ut at denne også, i likhet med jojobaolje, fint kan brukes til å smøre inn kroppen etter en dusj eller hendene rett før leggetid. Funker veldig bra. Mulig jeg skal prøve denne som hårkur også..
Tredje oljen som stod for tur var mandeloljen. En favoritt. På flasken står det blant annet at denne egner seg som en baseolje til massasje, og jeg kunne ikke vært mer enig.

Oljen dufter mandler. Herlig. Jeg føler nesten at denne oljen har en beroligende effekt på sinnet mitt.

Her er det massasje for alle penga. Jeg har en vond kne, samt en litt vond korsrygg. Det har vært en fryd å massere disse punktene med denne oljen. Effekten har vært god - dessuten så har jeg hatt en unnskyldning til å bli spandert på en massasje av min bedre halvdel den siste uken ;)

Sist min kjære tappet badekaret for meg dryppet han litt av denne oljen i vannet. Og dere, det var fantastisk. Huden ble så myk - jeg følte faktisk ikke behov for å smøre kroppen inn med fuktighetskrem etter dusjen. Genialt.

Det er jo ikke hver dag man har tiden til å unne seg litt luksus, derfor er det ekstra deilig med det lille ekstra de dagene man faktisk tar seg tid til egenpleie. For det er viktig. Å ta vare på seg selv.

Absolutt en god olje.
Sist men ikke sist, hvetekimolje. En olje jeg verken hadde hørt så veldig mye om eller snust noe særlig på. Ekstra stas å prøve denne. Også en favoritt - faktisk så likte jeg den aller best blant disse 4 oljene.

En olje som er rik på vitamin E, som er en velkjent antioksidant. Det sies at denne oljen er super til bruk under graviditet for å forhindre strekkmerker. Også veldig fin å bruke til tørre og såre brystvorter ved amming. Så absolutt noe for dere som venter barn eller som allerede har satt et magisk vesen til verden. Ettersom den er smakløs og helt ufarlig å spise er det ikke en nødvendighet at den vaskes vekk før en eventuell amming.

Hvetekimoljen er den olje av disse fire som er blitt mest brukt. Jeg er faktisk allerede halvveis i flaksen. Den er enda bedre å bruke i badekaret enn mandeloljen - huden blir sååå myk. Elsk på effekten.

Såre barnestumper, tørre albuer, knær, hæler og fotsåler, tørr og sprukken hud - alt går som en lek for denne oljen. Dersom den har klart å redde mine tørre fotsåler, klarer den å ta seg av alt er jeg sikker på.

Oljen har også blitt brukt en del til massasje - funker fjell.

Lukter hvete - kjempe grei å ha med å gjøre. Me like. En vinner!
Alle disse oljene kan kjøpes på apoteket.

Offentliggjøring : Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.
Omtale: Decléor Hydra Floral Anti-Pollution Moisturising Emulsion

14.09.2011 i Omtale 2 kommentarer


Puh.. Jeg kan sverge på at jeg fikk en anelse krampe i armen når jeg var halvveis ferdig med å skrive dette produktnavnet.

Jeg var i utgangspunktet bombesikker på at det allerede lå en omtale av dette produktet i denne bloggen, helt til en leser gjorde meg oppmerksom på at jeg ikke kunne ta mer feil :O Jeg ble litt paff må jeg innrømme. Der ser dere hvor viktig det er at dere minner meg på slikt. Tusen takk til dere som passer litt på meg ♥ I en travel hverdag er det så utrolig fort gjort å glemme.

Uansett, denne har ikke jeg hatt i hus på leeenge. Noe forteller meg at det er noe av årsaken til at en omtale har gått helt i glemmeboksen, men det skal vi gjøre noe med nå. Jeg har lånt dette bildet med tillatelse fra snille Feelunique.com.

For en tid tilbake ble denne fuktighetskremen gitt videre til en god venninne av meg siden den bare stod på badet mitt og støvet. Det er årsaken til at jeg måtte låne et produktbilde av feelunique.

Den er god på mange måter, men ikke for meg og min hud.

Jeg bestilte denne fordi jeg trengte en sommerfuktighetskrem. Om sommeren trenger ikke huden min like mye fukt som vanlig, derfor så tenkte jeg at det ville passe midt i blinken med en "lett" fuktighetskrem.

Hydra Floral Emulsion er altså lillesøsteren til Hydra Floral kremen. Altså Hydra Floral er en krem mens Hydral Floral er en emulsjon - en lettere variant av kremen. Denne passer bedre for den fete hudtypen, mens kremen passer for de med tørr eller veldig fukttørst hud.

Jeg liker denne versjonen godt, men jeg følte til tider at den ble litt knapp. Til tross for varmegrader. Jeg kjente at huden min ønsket mer fukt. Dessuten så inneholder ikke denne SPF. Det er selvsagt ikke noe problem å bruke denne i kombinasjon med en solkrem tilpasset ansiktshuden, men det er virkelig deilig å slippe et ekstra steg klokken 07.30 hver morgen! Med Néroli serumet under funket den bedre, men ettersom det serumet er foretrukket å bruke om kvelden, visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle bruke denne fuktighetskremen. Helt frem til jeg nærmest kunne ta og føle på min venninnes frustrasjon over blank hud og dårlige fuktighetskremer. Automatisk gikk jeg bort til baderomshylla, fisket denne opp og ga den til henne.

Tilbakemeldingen var overraskende positiv og jeg ble plutselig lovpriset. Haha. Bare flaks. Dermed kunne jeg fastslå at denne passer dere med normal/fet hudtype bedre enn oss som sliter med en fuktfattig og meget tørst/tørr hud.

Knapp på fukt til min hud mens en annen synes den var helt ypperlig. Enda et bevis på at et produkt ikke trenger å funke for alle!

Konsistensen er som en lettere versjon av Hydra Floral kremen - litt mer vannaktig. Ellers så lukter den akkurat slik som de aller fleste andre av Decléor sine produkter - aromatisk. Emulsjonen er drøy i bruk, så denne vil jeg tro du har lenge.

En krem som gjør en god jobb dersom den brukes til den hudtypen den er beregnet for. Den når ikke helt til topps fordi det er jeg som skriver omtalen ut i fra min erfaring av produktet.

Feelunique.com har som vanlig gode priser på sine produkter - denne er intet unntak. Hurra for det. Trykk her for å komme til produktet.
Omtale: Alba Botanica very emollient body lotion - light bronzing formula

31.08.2011 i Omtale 2 kommentarer


Elskbart ♥

Det er godt det finnes alternativer for de av oss som ikke vil utsette huden for skadelige stråler, men likevel ikke vil se ut som et spøkelse heller. En fin og lett brunfarge er det vel ingen som sier nei takk til så lenge det ikke er skadelig for huden?! :D

Denne kroppskremen kom jeg helt tilfeldigvis over da jeg satt og snuste rundt på iHerb. Og jeg har vel brukt den hver dag siden den dumpet ned i postkassen. Et herlig produkt.

En kort periode glemte jeg helt at denne, i tillegg til å være bodylotion, og skulle tilføre huden en gradvis brunfarge. Så når jeg begynte å få kommentarer på at jeg var blitt så brun (i forhold til før) skjønte jeg ingenting :/ Siden den funket så knall som bodylotion glemte jeg helt det faktum at denne også tilfører farge. Den tilfører farge på en svært diskré, men effektiv måte. Og det beste av ALT; den smitter ikke av :D:D

Kan det bli bedre? :)Den lukter litt typisk selvbruningskrem - jeg synes nesten at disse kremen lukter litt svidd hud? Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har alltid synes det. Denne lukter også litt uvant, men virkningen er såpass god at den likevel er beyound godkjent. Ikke bare tilfører den rikelig med fukt, men den gir også en veldig fin og lett brunfarge over tid. Etterlater ingen skjolder - ei heller virker den oransje på huden. Det har bestandig vært et problem. Selvbrunere som forvandler et menneske til en levende gulrot. Irriterende.

Den virker. Akkurat slik jeg vil at den skal virke.

Prisen er også veldig godkjent. Man kan fint bruke den uten at det går så voldsomt utover lommeboken. Dessuten så får man 2 produkter i 1. Også veldig fin å ha nå etter sommerferien for å bevare brunfargen lengst mulig. Jeg får aldri nok av slike knallprodukter!

Herligheten finnes her. Bruk gjerne koden TOF064 dersom du er førstegangskunde hos iHerb, så får du $5 rabatt på din første bestilling :)
OMTALE: KORRES JASMINE SHOWER GEL

18.08.2011 i Omtale 0 kommentarer


En shower gel som ble plukket med i siste liten fra dutyfree, fordi jeg liker så godt de andre produktene jeg har testet fra Korres hittil. Dutyfree på Gardermoen har forresten et enormt utvalg av Korres - jeg plukket med meg et par ting for å si det slik.

Dersom jeg kun skulle ha dømt denne utifra lukt så hadde den vært en soleklar vinner, men nå har det seg slik at det er litt mer komplisert enn som så. Jeg liker den, men jeg tror L'Occitane ødela mye for dette produktet. Jeg brukte disse to om hverandre, og til slutt satt jeg igjen med en halvfull L'Occitane flaske og en nærmest full Korres flaske.

Til tross for at denne inneholder SLS som andre ingrediens, har jeg ikke merket noe til tørr hud. Mulig det er fordi jeg kun har brukt denne i varmere strøk. Dere som styrer unna SLS, bør nok styre unna denne.

Så var det lukten da. Jeg er helt seriøs når jeg nå skriver at jeg går rundt og sniffer på meg selv de dagene jeg bruker denne. Duften er så naturlig - jeg elsker duften av Jasmine blomster ♥ Jeg pleide før i tiden å ha litt tett ved siden av teene mine for å få en aromatisk og unik smak på teen. Det må jeg gjøre igjen :D

Det var flere varianter å velge mellom og jeg hadde igrunn ikke tenkt til å kjøpe en shower gel, men jeg ble helt forelsket idét lukten fant mine luktesanser. Trenger nesten ikke parfyme de gangen jeg vasker meg med denne. Det er så herlig. Jeg hører nå rykter om at det finnes en bodylotion av denne også - gjett om jeg skal ha!!Produktet har en meget flytende konsistens - jeg holdt på å gå på en smell første gangen jeg skulle bruke den. Jeg bare vippet opp lokket og presset på. Heldigvis klarte jeg å reagere kjapt nok, ellers så ville sluken få seg en deilig lukt istedenfor meg.

Kroppen min har ikke protestert de gangene denne dusjsåpen har blitt tatt i bruk, men jeg er ganske sikker på at huden min kommer til å skrike etter fukt dersom denne blir brukt om vinteren. Bodylotion er altså et must rett etterpå. Det gjør imidlertid ingenting for jeg kan fint ha denne stående til neste sommer eller til spesielle anledninger hvor målet er å lukte blomster. Ellers så er det jo ingen stress å smøre seg med bodylotion etterpå - det er jo en daglig rutine.

Produktet skummer en del (ikke så rart med tanke på innholdet) og er ganske drøy i bruk. Det skal ikke store mengder til for å vaske min 180 cm høye kropp (eller litt mindre da siden dusjsåper ikke får lov til å nærme seg ansiktet mitt).

En veldig jentete dusjsåpe - min bedre halvdel synes den lukter så fantastisk :D Han gjemmer L'Occitane hele tiden så jeg skal bruke denne :P Haha.

Jeg husker ikke helt hva jeg kjøpte den for, men jeg mener å huske at prisen var helt overkommelig.

En dusjsåpe som jeg liker veldig godt, og hadde det ikke vært for L'Occitane hadde nok denne scoret fullt opp. En super kandidat!
OMTALE: L'OCCITANE ALMOND SHOWER OIL

02.08.2011 i Omtale 3 kommentarer


L'Occitane har nok en gang klart å imponere!

Som dere alle vet var jeg nå nylig på en 2 ukers herlig ferie i Spania (jeg lengter sterkt tilbake!!) ♥ Selv om planen ikke var å tilbringe masse tid på stranden (som det normalt sett ble før i tiden), er det likevel helt umulig å unngå sol og strand helt. Det var heller ikke intensjonen. Er man på ferie er det selvklart med sol, strand og bading ;)

Siden jeg kjenner huden min såpass godt, visste jeg på forhånd at det nærmest ikke skal noe som helst til før jeg får farge. Jeg er velsignet med gode pigmenter :D L'Occitane sin dusjsåpe har jeg hatt liggende veldig lenge, men jeg har aldri fått muligheten til å teste den. Siden den bare lå der ble den pakket med, og det er jeg superglad for. Når jeg soler meg trenger huden min ekstra god pleie, som er meget skånsom mot huden min. Jeg har funnet min dusjolje.

Dette er da altså en dusjolje som forvandles til en melkaktig væske når den kommer i kontakt med vann. Dusjsåpen skummer ikke noe særlig, og i det den kommer i kontakt med huden kjennes den varm mot huden. Den lukter himmelsk, akkurat som mandel, som er hovedingrediensen. Konsistensen er like flytende som vann, og superlett. Jeg elsker den.

Oljen passer ypperlig til bruk for barbering. Det er kun denne oljen jeg har brukt i dusjen når jeg har barbert meg i løpet av ferien. Huden kjennes silkemyk, og jeg føler overhodet ikke at huden blir strippet for fukt. Min kjære ble noe solbrent på ryggen i løpet av ferien, og han synes det var en fryd å bruke denne dusjsåpen. Med andre ord; vi falt pladask for produktet begge to.

Jeg digger det faktum at den er drøy i bruk. Den har blitt brukt hver eneste dag i snart 3 uker, av 2 stykker og enda så er den ikke halvtom engang :D Perfeksjon.

Uten tvil en ny dusjfavoritt - huden min ser ut til å elske den. Det samme gjør min luktesans.

Jeg kjøpte denne på taxfree sist jeg var ute og reiste, altså i påske. Prisen ligger på rundt 189,-. Den beste dusjoljen jeg eier for øyeblikket.

OMTALE: ALEXANDER SPREKENHUS HYDRATING SHAMPOO & CONDITIONER OG HAIR STYLING ELIXIR

06.07.2011 i Omtale 10 kommentarer


Letingen er endelig over - jeg sier meg herved ferdig med jakten på hårprodukter. Jeg er nemlig opp over ørene forelsket i Sprekenhus.

Som de aller fleste av dere vet, har jeg lenge sverget til K-Pak serien til Joico. Jeg fikk beskjed om at de tester på dyr, så jeg forlot serien og begynte å snuse på Kérastase. Jeg utviklet raskt et sterkt bånd til dette merke helt til noen av dere tipset meg om at merket muligens tester på dyr. Jeg forsøkte mitt beste å komme i kontakt med Kérastase, uten hell. Så jeg gikk over til Giovanni. Det tok ikke så lang tid før jeg skjønte at dette merket ikke var noe for håret mitt. I mellomtiden ble jeg tipset av en leser om at Joico hadde sluttet med dyretesting. Til tross for at dette var en gladnyhet uten like, fant jeg liksom aldri helt veien tilbake til Joico. Mulig grunnen var det at jeg hadde fått litt avsmak?

Flere lesere har den siste tiden tipset meg om Pureology. Jeg har hatt det i bakhodet, men aldri fått satt meg ned og bestilt. Så, for litt siden var jeg ute på shopping, og i en butikk delte de ut vareprøver av Alexander Sprekenhus sine hårprodukter. Jeg hadde hørt masse om merket, men det hadde faktisk aldri falt meg inn å teste. Utrolig nok. Jeg fikk en hel masse slengt i posen min. Jaja, hvorfor ikke?

Jeg husker det godt. Jeg var med mamma. Vi kom hjem til meg. Hun hoppet i dusjen og kom ut med et blikk jeg skulle ønske jeg hadde på kamera. Utrolig, sa hun. Du kommer til å elske den Shampoo & Conditioneren vi nettopp fikk vareprøver på. Vi skulle spurt om å få mer. Overlegne meg nikket bare fjernet og mumlet: jaja.

Dagen etter fikk jeg oppleve magien selv. Etter morgentreningen hoppet jeg i dusjen og hadde i utgangspunktet helt glemt Alexander Sprekenhus. Men siden jeg har en mor som kjenner meg så altfor godt, lå de på hedersplassen i dusjen. Hadde hun virkelig fjernet mine Kérastase produkter til fordel for Sprekenhus? :O Makan til frekkhet :P Siden det er mamma, så går det greit. Hun får lov til alt.

Jeg har for vane å lukte på alt nytt. Etter å ha revet opp den lille plasten, trakk jeg langsomt inn duften av shampooen. Mine lunger fyltes med en helt fantastisk lukt. Himmelsk. Blanding av godteri og velduft. Jeg kjente jeg allerede ble forelsket. Ihvertfall i lukten.

Jeg vasket håret med shampoo etterfulgt av conditioner, og senere når håret håndkletørt påførte jeg Hair Styling Elixir. En hårolje. Jeg skal love dere at jeg satt igjen med et like overrasket uttrykk som mamma etter den dusjen. Ikke bare luktet håret mitt fantastisk, men håret føltes også mykt og glansfullt. Ikke nok med det, håret mitt var meget beroliget selv når den var tørr. Altså fri for frizz. Og her er det snakk om magi, for ingen, og da mener jeg INGEN, shampoo/conditioner har noensinne i mitt 23 år lange liv hatt en slik effekt på mitt hår. Jeg har aldri klart å få kontroll over frizzen med noe annet enn GHD.

Etter 5/6 gangers bruk la jeg inn en bestilling på Shampoo, Conditioner og Hair Styling Elixir. Fullsize. Det var innholdet i pakken jeg hentet igår ;) Produktene kom akkurat i grevens tid. Jeg har nemlig kun 1 vareprøve igjen.

Og JA, Alexander Sprekenhus er en dyrevenn :D Ingen av ingrediensene brukt kommer fra dyr eller er testet på dyr! Det ble sjekket lenge før jeg la inn en bestilling på fullsize. Stort bedre kan det faktisk ikke bli. Også en serie som er trygg å bruke for dere meg extensions.

Alexander Sprekenhus er et norsk merke som er fri for sulfater, fosfater og parabener. Likevel etterlates håret rent, samtidig som hårets naturlige balanse bevares. Alexander Sprekenhus har som mål å benytte seg av kvalitetsingredienser og kun tilby det beste som finnes for hår idag. Den store stjerneingrediensen som er brukt er Argan olje, som har en rekke pleiende egenskaper. Den mykgjør, gir fuktighet, tilfører volum og glans uten å virke tyngende på håret. Ei heller etterlater den håret fet eller oljete. Oljen er rik på en rekke vitaminer og proteiner, og absorberes 4 ganger så godt gjennom hår enn hud og negler.

Konsistensen på produktene er tilnærmet det normale, men jeg opplever at shampooen ikke skummer like mye som de jeg er vant med. Likevel kjennes håret rent og perfekt ut etter bruk. Lukten er virkelig helt uslåelig. Den lukter nam, men ikke kvalmende nam. Elskbart nam ♥ Det oser luksus av produktene.

Jeg fører håret lett mellom fingrene og sniffer inn den deilige lukten opptil flere ganger om dagen. Min kjære synes at det lukter så utrolig godt av håret mitt for tiden. Jeg kan ikke annet enn å si meg enig :) Alexander Sprekenhus er alene en grunn til å smile om dagen :D

Jeg elsker det faktum at tuppene mine har blitt så myke og friske etter så kort tid. Jeg som gruet meg en hel masse til neste frisørbesøk. Det har jeg håroljen å takke for. Den gjør underverk for håret. Tilfører glans, nærer og bidrar til å eliminere frizz.

Ønsker du sterkere hår, mindre floker, sunnere hår, mer volum, frizzfri hår og/eller mykt hår, anbefales Sprekenhus på det aller sterkeste.

Et merke som virkelig knuser karakterskalaen. Danker lett ut merker som Joico, Redken, Kérastase og alle andre merker jeg har testet hittil. Min dyrebare skatt ♥

Produktene kan kjøpes her, til en helt overkommelig pris. Superrask levering får du med på kjøpet!

My new love ♥

OMTALE: NAIL VITAL MICRO CELL 2000

01.07.2011 i Omtale 5 kommentarer


Superelsk ♥

Etter å ha lest den fengende omtalen til Anette om Nail Vital visste jeg at jeg var helt fortapt. Denne måtte jeg få tak i! Her jeg sitter er jeg mektig glad for at Anette valgte å dele sin erfaring om dette produktet med meg/oss. Mange takk ♥

De av dere som følger meg vet at jeg lenge har sverget til Trind sin negleforsterker. Når jeg finner et produkt som jeg er såpass fornøyd med, orker jeg ikke å bruke ressurser på å finne noe "bedre" innenfor samme kategori. Men akkurat denne klarte jeg ikke helt å se forbi. Alt skjer av en grunn, i følge det jeg tror på.Jeg letet lenge etter Nail Vital. Enten så var den utsolgt, ellers så førte de ikke denne negleforsterkeren. Jeg blir så fryktelig gira på å få tak i produkter som viser seg å være vanskelige å få tak i. Merkelig, men sånn er det. Verdt strevet var det ihvertfall. For Nail Vital Micro Cell 2000 er knall!

Den siste tiden har jeg støtet borti veldig mye med neglene, og jeg er veldig overrasket over at ingen av neglene har røket med. Så sterke negler tror jeg faktisk at jeg aldri har hatt. Trind er fortsatt veldig bra, men denne er råbra. Jeg ønsker sterke negler velkommen :D

Siden neglene ikke brekker eller fliser, så føler jeg at neglene vokser raskere ved bruk av denne negleforsterkeren. Det er ikke tilfelle, men illusjonen er der. Jeg kan si meg enig med Anette om at neglene ser mye hvitere og finere ut når man bruker Trind, men jeg har overhodet ikke hatt problemer med å bruke Nail Vital alene. Jeg føler ikke at neglene mine blir noe særlig gule/misfarget av denne, men Nail Vital Micro Cell 2000 "bleker" ikke neglene slik som Trind gjør.

Forskjellen på denne og Trind er vel i hovedsak at jeg synes at neglene blir hakket sterkere når jeg bruker denne. De tåler mer. Og det liker jeg. Nail Vital Micro Cell 2000 skal brukes i 2-3 uker, først et lag, så et nytt lag dagen etter og så skal lagene fjernes med neglelakkfjerner. Så gjentas prosedyren videre. Det går veldig kjapt da lakken tørker veldig raskt. Perfekt på alle mulige måter med andre ord.

En ting jeg gjerne vil si om både Trind og Nail Vital er at en må være meget forsiktig dersom man har sår rundt neglene. For dersom du får dette produktet i såret svir det som få annet. Virkelig. Det gjør direkte vondt. Aller første gangen jeg brukte Trind synes jeg at det gjorde vondt i selve neglen, men det vedvarte ikke lenge. En leser gjorde meg oppmerksom på denne linken. Jeg må innrømme at det ikke var særlig hyggelig lesestoff, men slik er det med alle skjønnhetsprodukter. Det vil alltid finnes noen som ikke tåler eller reagerer på de ulike produktene. Derfor er det meget viktig å være påpasselig og følge med når man skal bruke noe nytt.

Jeg har ikke opplevd noe negativt med verken Trind eller Nail Vital, og jeg personlig er storfornøyd med begge to! To ubeskrivelig verdifulle skatter som neglene mine forguder. Men en må fortsatt være veldig forsiktig. Selv om en ting fungerer for meg og veldig mange andre er det dermed ikke sagt at det automatisk vil fungere for alle. Det er viktig å ha i bakhodet.

Nail Vital fulgte med i denne pakken som kostet 199,-.Jeg kjøpte denne på Fredrik&Louisa, og jeg husker ikke helt hvor mye Nail Vital koster utenom pakken.

Elsk til million ♥
OMTALE: MAC LUSTRE SOPHISTO

30.06.2011 i Omtale 6 kommentarer


Unik! En farge som falt virkelig godt i smak da jeg ikke hadde noe liknende i min samling.

Jeg er fan av lyserosa leppefarger, derfor så styrer jeg unna farger som ser mørke ut i innpakningen. Grunnen til det er at jeg personlig synes at jeg ikke kler mørke farger, og det har jeg også fått bekreftet. Gud velsigne ærlige venner og familiemedlemmer.

Jeg husker ikke helt hvorfor denne havnet hos meg.. Det er fortsatt et mysterie for meg. Jeg husker godt at jeg bestilte den fra acw, men hvorfor aner jeg ikke. Hadde jeg sett på denne fargen i butikken hadde jeg lagt den fint tilbake på plass, snudd på hælen og strukket meg etter neste produkt. Noe som hadde vært meget synd da fargen har falt veldig godt i smak.

Elsk på fargen. Virkelig. Jeg er helt fortapt. Det jeg liker mest med denne fargen er det at den inneholder et svakt hint av shimmer/glitter. Noe som gir en illusjon av friske lepper som gløder. Fantastisk. Ingen antydning til tørre lepper, og god holdbarhet.

Genialt at fargeintensiteten kan kontrolleres. Et strøk gir liv til leppene, mens flere strøk tilfører både farge, liv og en hel bøtte med glød :D Resultatet er shiny og ikke matt. På bildene har jeg påført 3-4 strøk.

Sophisto er en farge jeg tipper vil passe de aller fleste hudtoner, muligens de bleke bedre enn de solbrune. Leppestiften er enkel å påføre, stjeler ikke fuktighet fra leppene og sitter som et skudd med litt primer som base.

Jeg kjøpte min herfra. Lynrask shipping og masse utvalg. Samt lommebokvennlige priser, off course :)
OMTALE: HELLY HANSEN LIP CARE SUN PROTECTION SPF 20

29.06.2011 i Omtale 2 kommentarer


Jeg ante ikke at det fantes Helly Hansen leppebalm med solfaktor, men man lærer vel noe nytt så lenge man lever. Denne fikk jeg av en svært hyggelig selger sist jeg var og storshoppet. Mulig fordi jeg stod over bollen med hele meg og så nysgjerrig på balmene?! :PJeg hadde ikke noen særlige forventninger til den, og det tok litt tid før jeg mannet meg selv til å teste den. Jeg må slutte å forhåndsdømme produkter, altså!! Jeg ble positivt overrasket da jeg testet den for første gang - mulig det kom av at jeg ikke hadde noen særlige forventninger til den..

Produktet smelter lett på leppene og lukter veldig svakt av vanilje. Jeg digger det faktum at den inneholder høy SPF, Helly Hansen har skjønt det. Balmen trekker godt inn og legger seg ikke som et fetlag utenpå leppene, samtidig som effekten varer lenge. Resultatet er myke og velpleide lepper.

De siste dagene har det riktignok ikke vært så mye solskinn å se i Oslo, men jeg har likevel vært veldig påpasselig med å bruke leppeprodukter som inneholder SPF. Før i tiden styret jeg litt unna balmer med solfaktor, da de som regel etterlot leppene mine kritthvite. Nå ser det ut til at formulaen er endret og dermed har jeg ikke lenger det problemet ;) Hva er vel bedre enn å beskytte også leppene året rundt?

En leppebalm som etter min mening gjør en god jobb. Denne har jeg blitt glad i =)

Jeg aner ikke hva prisen på denne ligger på da jeg helt glemte å spørre om det. Ei heller vet jeg hvor den kan kjøpes på nett, men jeg vet at sportsbutikker som fører Helly Hansen har disse :)
OMTALE: MAC SATIN MYTH

28.06.2011 i Omtale 1 kommentar


Dere, se hva jeg kom over igår.. Det har virkelig ikke gått opp for meg enda at jeg har hatt denne siden januar (?), og fortsatt ikke skrevet omtale av den :O Den var blitt helt glemt bort, og jeg som har gått rundt og erget meg over at den er utsolgt overALT!! Er det mulig? Jeg kommer ikke over det - visste ikke at man kunne bli glemsk og dement så tidlig :P Huff..

Uansett, jeg får bare fokusere på at den nå er gjenfunnet, og at jeg endelig får omtalt den. Jeg får bare hive meg på uttrykket; "bedre sent enn aldri" ;)

Myth er en farge som, i likhet med Creme D'nude, er nærmest helt umulig å få tak i. Ihvertfall i norske butikker. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har vært innom MAC for å se om de har fått inn denne, men kommet hjem med noe helt annet enn Myth. Siden jeg forelsket meg helt i Creme D'nude, var jeg nærmest i ekstase da jeg fant denne igår.

Jeg synes jeg så en likhet mellom Myth og Creme D'nude idét jeg rullet ut leppestiften. Jeg strakk meg etter veska for å hente frem Creme D'nude og sammenligne. Når jeg satte disse to ved siden av hverandre så jeg straks at Myth hadde en litt mer rosatone i seg. Umiddelbart etter påføring så jeg hva forskjellen på disse to fargene er. Creme D'nude gir en litt mer naturlig look til leppene, mens denne fargen er mye mer dekkende. Den er også ganske så matt, Creme D'nude var en mellomting av glossy og matt.

Produktet har en litt klebrig konsistens, og sitter som et skudd. Jeg fikk en litt sånn "concealerpåleppene" feeling, men etter litt eksperimentering falt fargen godt i smak. Myth tillater ikke leppenes naturlige farge å skinne gjennom. Den ser overhodet ikke kakete ut, og det er fullt mulig å leke med fargen. Jeg påførte en blank lipgloss og en babyrosa lipgloss over (etter tur), og da så uttrykket mitt med en gang mer levende ut. Jeg tror det var først da jeg forelsket meg i Myth.

Siden produktet har en litt seig konsistens, kan det være greit å smøre leppene med litt leppomade/primer først. Jeg har ikke merket noe til tørre lepper, og jeg har brukt den veldig mange ganger siden igår. For omtalens skyld :D

Personlig er jeg ikke så stor fan av masse brunkrem i ansiktet og concealer som dekker leppene, selv om denne kan minne litt om det. Alene kommer jeg nok aldri til å bruke den da det for meg er helt avgjørende med en gloss over. Ellers så føler jeg at jeg ser så innmari syk og livløs ut. Herlig at det er mulig å juske litt med fargen.

Med riktig lipliner og litt blank lipgloss over fikk jeg en perfekt nude farge som jeg ofte ser på Angelina Jolie. Passer perfekt til dager hvor jeg har lyst til å kjøre en nøytral og enkel look. Eller til en look hvor jeg ikke ønsker at leppene skal stjele oppmerksomheten fra resten av looken.

En fin farge å ha stående - jeg er bombesikker på at jeg kommer til å bruke den langt oftere enn jeg tror. Jeg kjenner meg selv såpass.

Jeg aner ikke om MAC har fått inn denne fargen enda, og jeg ser at den fortsatt er utsolgt her. Jeg fikk denne av min mor for superlenge siden, da som en gave fra Spania ♥ Ebay er muligens løsningen?

Loving it! ♥
OMTALE: RIEMANN P20

21.06.2011 i Omtale 4 kommentarer


På flyplassen ble det en god del shopping, blant annet en solkrem siden jeg hadde gått tom for min egen. Mens jeg valset fra hylle til hylle på flyplassen kom jeg over noe som virket veldig kjent. Riemann. Og jeg visste umiddelbart hvor jeg hadde produktet fra.

Det er ikke bare dere som blir fristet av mine omtaler - jeg blir minst like fristet av deres omtaler/anbefalinger. Jeg som er så übernysgjerrig av meg, klarer overhodet ikke å holde meg unna produkter som dere skriver så varmt om.

Så denne ble med meg på ferie, og jeg fikk meg en overraskelse ved første bruk. Den har en veldig oljeliknende konsistens, og jeg kan virkelig ikke fordra sololjer. Jeg har veldig dårlige minner med olje fra mine yngre dager, da jeg smurte hele kroppen med olje og grillet meg under solstrålene (dumme meg!!). Sololjer gir meg dårlige vibber, selv med høy solfaktor.Fast bestemt på å gi produktet et forsøk begynte jeg å smøre inn leggene. Jeg ble mektig overrasket - den tørket raskt inn i huden etter påføring. Jeg skjønte ingenting, man skal jo bli klissete og ekkel av olje?! Til min store glede fant jeg ut at produktet ikke er olje allikevel, den har bare en konsistens som kan minne veldig om olje. En helt rennende vannaktig konsistens som er gul/oransje. Slik som olje.

Jeg kom fort frem til beslutningen om at produktet minner veldig om klorhexidin som man bruker til desinfisering. Den oppfører seg veldig likt - rennende og tørker merkbart raskt. Jeg må si meg veldig enig med Anna, den lukter som en blanding av alkohol og lakris :P Bra beskrevet, Anna :D Lukten forsvinner dog kort tid etter påføring.

I motsetning til Anna, syns jeg overhodet ikke at produktet tørker ut huden min. Tvert om synes jeg at huden får en fin glød. Megapluss for at den virkelig lever opptil "once a day". Jeg har ikke behov for å smøre meg mer enn 1 gang i løpet av dagen, uavhengig av om jeg bader eller ei. For å smøre inn hele kroppen trenger jeg litt produkt, men siden jeg kun trenger å gjøre dette 1 gang per dag vil jeg derfor stemple produktet som drøy.

Jeg har heller ikke merket noe til urenheter/nupper på bryst og rygg, noe som jeg lett kan ende opp med dersom jeg bruker feil type solkrem.

Riemann P20 har mange faktorer som for meg er gull verdt, og denne har uten tvil blitt en storfavoritt i heimen. Jeg simpelthen digger denne "solkremen".

Jeg kjøpte som nevnt min på taxfree til 199,-, men den finnes også her. Absolutt et produkt som er verdt prisen. Den får toppscore av meg, siden den oppfyller alle krav som jeg stiller til en solbeskyttelse. En ekstra takk rettes til Anna for å ha introdusert meg for min nye sommerbestevenn ♥

Love it!!
OMTALE: TRIND QUICK DRY

20.06.2011 i Omtale 0 kommentarer


Jeg tror de aller fleste har fått med seg at jeg er litt utålmodig av meg. Jeg lykkes ikke helt med å sitte stille så altfor lenge av gangen, ihvertfall ikke når det handler om å sitte og vente på at lakken skal tørke. Sist jeg var på Vita for å kjøpe en ny forsyning av favoritten i rosa, fikk jeg plutselig øye på denne herligheten. Jeg feilet helt når det kom til å sette den tilbake på sin plass, og derfor så havnet den heller i handlekurven min :PJeg angrer ikke :) En lakk som setter fart på tingene. Quick Dry er etter min mening 2 in 1 - den får både lakken til å tørke fortere, samtidig som den fungerer som en overlakk. Min erfaring er at den også får lakken til å sitte lengre. Genialt.

Jeg har ikke tatt tiden på hvor lang det faktisk tar før lakken er helt tørr, men tro meg jeg venter ikke lenge etter at jeg har påført Quick Dry. Et par minutter kanskje..?! Et produkt som virkelig passer utålmodige meg midt i blinken ;)

Nå har ikke jeg testet andre liknende produkter, så jeg har ingenting å sammenligne den opp mot, men jeg synes absolutt at denne duger. Jeg slipper uheldige ulykker hvor jeg kommer borti et eller annet som tilgriser neglelakken - ihvertfall de gangene jeg rett og slett ikke har tid til å fjerne og påføre på nytt.

Quick Dry har en svært rennende konsistens, nesten som vann. Derfor synes jeg til tider at det kan være litt vanskelig å påføre den uten at produktet flyter utover, men jeg jobber med teknikken. Produktet skal legges på mens neglelakken er vår, og den virker gjennom alle lag. Lakken skal legges raskt, slik at du unngår bobler ol.

Å variere fargen på neglene er en fryd om dagen - det går fort samtidig som det ser bra ut. Jeg tror jeg har overdrevet veldig med variasjonen av neglelakk den siste tiden, men det er bare gøy :D De rundt meg spør om jeg har fått litt for mye fritid, og jeg bare ler tilbake. Det må da være lov å tro det, selv om det overhodet ikke er tilfellet.

Et produkt jeg ikke tror jeg heretter klarer meg uten. Må innrømme at jeg ble litt inspirert av Anette sin omtale =) Jeg kan si meg enig i det aller meste hun nevner der, selv om det ikke er snakk om samme produkt.

Jeg kjøpte min på Vita for 99,-.
PHILIPS LUMEA - MIN ERFARING

17.06.2011 i Omtale 6 kommentarer


Veldig mange har den siste tiden ønsket seg et oppfølgningsinnlegg om vidunderapparatet. Jeg har igrunn svart alle som har sendt mail eller lagt igjen en kommentar angående Lumea, men siden jeg stadig får spørsmål tenkte jeg at det ville være greit med et samleinnlegg.

Som nevnt mange ganger tidligere er jeg storfornøyd med Lumea. Den funker akkurat som den skal på mine hår. Jeg er visst et prakteksempel på hvordan man skal være dersom man skal ta i bruk Lumea. Mørke hår og likblek :P Jeg har behandlet veldig mange områder; ansiktet, legger, lår, bikinilinja og armhulene. Hårveksten har blitt redusert med 99% alle stedene, bortsett fra på bikinilinja. Og grunnen til det er at jeg ikke holdt ut - jeg zappet en gang så var det nok. Det gjorde vondt :( Resten av de nevnte stedene synes jeg gikk helt fint.

I bruksanvisningen står det at man ikke (!!) skal bruke apparatet i ansiktet. Jeg valgte likevel å gjøre det. Dette er overhodet ikke noe jeg anbefaler, det får være opptil hver enkelt å avgjøre det. Det gikk helt fint hos meg, men jeg kan ikke garantere at alle er like heldige som meg.Idag bruker jeg Lumea svært sjeldent, og så og si alle barberhøvel er kastet i søpla. Jeg har ikke lenger behov for barberskum ol. En sjelden gang ser jeg områder som jeg har oversett og da bruker jeg bare Lumea på det området jeg føler jeg har behov. Jeg har verken zappet eller barbert meg under armene på så lenge jeg kan huske. Ihvertfall 8-10 uker. Og det er lenge!! Før måtte jeg barbere meg under armene hver eneste dag. Jeg har hårfobi til tusen.

Det er slik en lettelse å bare kle seg akkurat i det man vil tidlig på morningen, uten å måtte bekymre seg for at leggene ikke er nybarberte :D Jeg har fortsatt områder på leggene som trenger behandling, men det tar ikke så lang tid å barbere et så lite området i forhold til hva det ville tatt å barbere begge leggene fullstendig.

Jeg har ikke merket noe til bivirkninger. Jeg synes apparatet funker akkurat som den skal, og dette er muligens den beste investeringen jeg har gjort på veldig lenge. Lumea er verdt hver eneste krone for min del. Helt seriøst. Jeg har også testet apparatet på min kjære og en lang stund var han fast bestemt på at Lumea ikke funket (fordi han hadde lest det et eller annet sted). Han hoppet ganske så fort ned fra sin høye hest da han selv fikk erfare at den faktisk funker. Meg ville han nemlig ikke høre på, selv om jeg løftet bena mine helt opp i ansiktet hans. Han mente at jeg alltid hadde så lite hår. Jadda, barberte legger er hårløse, men etter å ikke ha barbert leggene på nærmere 8 uker ville de sett ut som en skog. Hvem hører på meg, liksom?! Mannfolk.

Som nevnt tidligere tok jeg aldri noen bilder før jeg startet behandlingen. Jeg tenkte ikke så langt - alt jeg tenkte på var å sette i gang for å se om apparatet funket. Jeg var i ekstase over at det hadde kommet en slik hjemmebehandling. Derfor får jeg ikke vist bilder av hva jeg mener, men dere får bare forsøke å forestille dere det jeg skriver her, i bilder i deres eget hode ;)

Rensing av apparatet går super kjapt. Jeg tar bare litt klorhexidin på litt Mesoft og går over hele apparatet, spesielt "hodet". Det er slik de har anbefalt å rense Lumea i bruksanvisningen, og det har funket fjell.

Ønsker du å kjøpe Lumea, men er veldig usikker på grunn av prisen er det også mulig å spørre de som jobber i butikken om råd og hjelp. Kjøper du Lumea fra Elkjøp har du jo også 30 dagers fornøydgaranti. Selv om en trenger litt mer enn 30 dager på å gjøre seg opp en mening om apparatet, da det skal gå 4 uker mellom hver behandling, ser man jo det fort dersom den overhodet ikke funker og hårene vokser ut allerede dagen etter for eksempel :O Jeg tviler, men..

Da håper jeg dere som lurte fikk svar på det dere lurte på. Hvis ikke, er det bare å legge igjen en (eller flere) kommentar, så skal jeg svare så godt jeg kan :D

Ha en fantastisk dag/helg, alle sammen ♥
OMTALE: GIOVANNI SMOOTH AS SILK DEEPER MOISTURE, SHAMPOO & CONDITIONER

14.06.2011 i Omtale 6 kommentarer


Disse skulle egentlig bli med meg på ferie, men valget falt heller på denne versjonen (disse fikk tanten min, derfor er de ikke avbildet). I denne omtalen tar jeg derfor for meg begge disse variantene, da disse opptrådte ganske så likt.Jeg hadde håpet på at Giovanni skulle klare å imponere meg, men den gang ei :( Disse minner meg veldig mye om produktene fra John Masters Organic. Håret mitt kjennes tungt, og det er nærmest umulig å gre håret etter en dusj. Håret kjennes litt ut som stålull og filtrer seg sammen. Jeg som normalt sett har ganske så glansfullt hår etter at jeg har rettet det ut, opplevde at håret virket litt livløst og blasst. Dette til tross for at jeg kun påførte produktet i hodebunnen og ikke nedover tuppene.

Jeg merket heller ikke noe til særlig mykgjørende effekt av å bruke balsamen etterpå. Håret kjentes rett og slett tørt og så sliten ut.

Siden det overhodet ikke fristet å bruke produktene noe mer, spurte jeg tanten min om hun hadde lyst til å gi produktene et forsøk. Responsen hennes etter endt dusj var veldig ulik min. Hun synes produktene virket helt greie. Et meget godt eksempel på at et produkt ikke trenger å avkastes eller henges ut bare fordi håret mitt stiller seg vrang. Jeg er ikke fasitsvaret, jeg deler bare min erfaring med dere ;)

Siden håret mitt mislikte begge disse formulaene kommer jeg ikke til å gi Giovanni flere forsøk. Tror jeg.. Jeg har ihvertfall fått nok for en stund. Produktene lukter ikke så mye - bare en svak duft av friskhet.

Jeg kjøpte mine herfra, og siden de ikke kostet allverdens gjorde det ingenting at de ikke falt i smak. Jeg ble bare rikere på erfaring.
OMTALE: ARTDECO BLUSHER, #23

09.06.2011 i Omtale 0 kommentarer


Denne valgte jeg kun fordi ArtDeco har imponert såpass mye i det siste. Jeg har egentlig ikke behov for ny blush, da jeg for lengst har funnet min favoritt of all times (nemlig Nars Orgasm Blush), men det skader ikke å teste noe nytt.

Jeg vet ikke helt hva det er, mulig det er favoritten Orgasm som har skylden, men denne falt ikke helt i smak hos meg. For det første så klarer ikke jeg helt å blende denne ordentlig inn i huden, uansett hva jeg gjør. Fargen legger seg som et lag utenpå huden, og jeg får "klovnesminke" assosiasjoner. Fargen falt heller ikke i smak hos meg - den er en smule for rosa. Jeg er mer fan av blush der det er mulig å kontrollere fargeintensiteten. Med denne blir det på en måte mye uansett hvor lite jeg påfører og uansett hvor lett jeg er i hånden når jeg påfører. En farge som rett og slett ikke passer min hudtone.


Uten blitz

Blushen er helt matt, og inneholder ikke shimmer. Personlig synes jeg ikke den er særlig enkel å jobbe med, og de gangene jeg har påført denne har jeg som regel endt opp med å fjerne den før jeg setter min fot utenfor dørstokken. En metode som funker greit til fester og spesielle anledninger er at jeg tøker av mye av produktet på kosten på håndbaken før jeg påfører den i ansiktet. Da slipper jeg unna med å bruke den uten at det ser for mye ut.

Med Nars Orgasm er det slik at jeg kan påføre ett lag de dagene jeg har lyst til å holde sminke enkel og bygge opp fargen de dagene jeg vil gjøre litt mer ut av sminken. Med ArtDeco sin har jeg ikke den muligheten, og det er igrunn litt trist - fargen er ganske iøyenfallende uansett. Det hadde vært fint å ha en blush uten shimmer :) Godt mulig denne faller bedre i smak hos de med litt mørkere hudtone enn meg?!

Prisen på denne husker jeg ikke helt, men jeg mener å huske at den ligger rundt 150,-. Merket kan kjøpes hos ArtDeco forhandlere.

OMTALE: KORRES MANGO LIP BUTTER

07.06.2011 i Omtale 10 kommentarer


FAN-TAS-TISK ♥ En fulltreffer!

Jeg elsker denne leppebalmen. For det første så holder den ord - den gjør eksakt hva den lover. Balmen nærer leppene og effekten varer i en evighet. I tillegg tilfører også balmen en svak korallfarget farge til leppene, som virkelig får leppene til å se sunne og friske ut. Og det mest geniale av alt er at fargen kan bygges opp, noe som fører til at den fint kan brukes som en nærende "lipgloss". På toppen av det hele lukter denne fantasisk. En herlig duft av sommerfrisk mango som får deg til å ville lukte på produktet hele tiden.

Produktet kjennes som silke mot leppene, og er ikke et gram klissete. Konsistensen er meget lett og balmen kommer i en liten "krukke" med skrulokk og en beskyttelsesfolie. Jeg ble fort fan av designet på balmen. Veldig sommerlig, jentete, liten, fresh og fin. Drøy i bruk er den også - effekten varer utrolig lenge :D

Jeg får ikke skrytt nok av dette produktet. Den oppfyller alle de kravene jeg stiller til en leppebalm; nærende, ikke klissete, tilfører et svakt hint av farge og ser 100% naturlig ut.

Ingrediensene er som følger:Polybutene, Trimethylolpropane Triisostearate, Hydrogenated Polydecene, Hydroxystearic Acid, Polyethylene, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Sucrose Tetrastearate Triacetate, Tocopherol, Dicalcium Phosphate, Aroma, Carthamus Tinctorius Oil, Ascorbyl Palmitate, Psidium Guajava Fruit Extract, CΙ 77891, Limonene, Citral.Mine lepper ser ut til å ha forelsket seg helt i denne, og jeg har allerede lagt inn en bestilling på alle typene som finnes av disse! :P Korres er det første jeg strekker meg etter når jeg åpner øynene som morgenen, og det siste jeg legger fra meg når hodet treffer puta om kvelden. Jeg våkner opp med de mykeste leppene noensinne - jeg kjenner leppene mine forguder meg akkurat nå ;) Myke lepper = ingen biting = ingen sår = sunne lepper. Oppdrag fullført.

Hvorvidt denne er like magisk om vinteren gjenstår nå bare å se, men jeg har troen på dette produktet ;D Jeg er avhengig av leppeprodukter og per idag har jeg funnet meg en ny favoritt. Korres ♥ Et merke jeg uten tvil skal snuse masse mer på i fremtiden - her virker det som om produsentene virkelig har peiling på det de gjør! Korres har nå fått seg en ny fast kunde. I ♥ you big time, Korres.

Korres sine leppebalmer finnes her, og mango finner du her. Elsk x uendelig!


 

Offentliggjøring: Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

OMTALE: ARTDECO EYESHADOW (222, 241, 244, 248 & 647)

06.06.2011 i Omtale 0 kommentarer


ArtDeco ♥

Er du en nybegynner på øyenskyggefronten, eller ønsker deg noen øyenskygger som er meget enkle å jobbe med? Da vil jeg anbefale deg disse øyenskyggene fra ArtDeco på det varmeste. Disse skyggene er en fryd å jobbe med.

Det er ingen hemmelighet at jeg er en morgenfugl - overdreven søvn gjør meg deppa! Og tro det eller ei, men ofte så er det et ork å stå og fikse seg så tidlig på morgenen. Ikke fordi jeg er trøtt eller sliten, men rett og slett fordi jeg elsker et usminket fjes. Likevel ønsker jeg å se fresh ut, derfor er det greit med litt solpudder, maskara og en lett øyensminke. Less is more.


Uten blitzVed spesielle anledninger liker jeg å gjøre litt mer ut av sminken min, men til hverdag liker jeg å holde utseende så enkel og naturlig som overhodet mulig. De øyenskyggene jeg har fra MAC og andre merker per idag er for pigmenterte til at jeg kan bruke de til hverdag. Derfor har jeg som regel endt opp med å kun bruke painterly paint pot fra MAC som "øyenskygge" - jeg vil ha det så enkelt som mulig ;)

Derfor er jeg frelst over å ha oppdaget disse øyenskyggene. Ikke bare er de supre enkle å jobbe med, men fargene er meget lette og enkle å kontrollere. Selv om skyggene er godt pigmenterte er det veldig enkelt å kontrollere fargeintensiteten. Ønsker du å gjøre mer ut av øyesminken kan fargen fint bygges opp.

Normalt sett foretrekker jeg matte øyenskygger, men disse har uten tvil utviklet seg til mine hverdagsfavoritter selv om de inneholder litt shimmer. God holdbarhet på øyenskyggene, men jeg opplever at det er et must med øyenskyggebase når jeg bruker disse. Ellers så kan disse stripe seg, men det problemet har jeg generelt med alle øyenskygger dersom jeg ikke bruker en base først. For å få mer ut av fargene er det også veldig greit med en øyenskyggebase.

Øyenskyggene drysser ikke, men det er viktig å være litt lett i hånden når man jobber med disse. Fargeutvalget er ganske stort og jeg vil tro det finnes noe til enhver smak. Nå er forresten fargeskrinet mitt fullkomment - ArtDeco blir mye brukt for tiden :D Me love ♥

ArtDeco kan kjøpes hos ArtDeco forhandlere, og prisen på disse ligger på 95,- per stykk.
OMTALE: ARTDECO MINERAL LIPSTICK, #79 BERRY SECRET

05.06.2011 i Omtale 4 kommentarer


Jeg har oppdaget mange favoritter fra dette merket i løpet av den siste tiden, og denne mineral leppestiften er intet unntak :)

Egentlig så er denne fargen litt for mørk etter min smak, men de siste dagene har jeg likevel brukt denne veldig mye. Produktet lukter ingenting - ihvertfall ikke som jeg kan lukte. Den smaker ei heller ingenting. Det er ikke så ofte jeg støter på slike produkter, så jeg fikk litt store øyne allerede til å begynne med.

Denne leppestiften har en glossy finish, og det tror jeg er litt av grunnen til at den har falt i smak tross det faktum at jeg ikke er så fan av fargen. Denne med en babyrosa lipgloss over, så er jeg "good to go".

Den stjeler ikke fuktighet fra mine lepper (hurra for det), og har en ganske så pigmentert farge. Produktet kunne gjerne hatt en litt bedre holdbarhet, og jeg kan klage bittelitt på at leppestiften smitter av til tider (kan ha noe med lipglossen jeg bruker over å gjøre også).

Leppestiften er godt beskyttet av metall - noe som er veldig greit da man slipper å bekymre seg for at beholderen skal gå i stykker dersom man skulle være så uheldig å miste produktet i bakken ol. Likevel er det viktig å være oppmerksom på at metall fort blir glovarm i solen, så vær litt påpasselig med å la produktet ligge i solen. Ikke bare er den kjempe varm å ta på etterpå, men du kan også risikere å rulle ut en flytende leppestift :P

Ellers så er produktet enkel å jobbe med, og den er ganske enkel å fjerne. Har du en kjæreste som er veldig lei leppeprodukter som enten smaker rart eller hele tiden klager over at han ikke vil kysse deg fordi han blir fargerik rundt leppene fordi din leppestift smitter av?! Ja da er dette produktet noe for deg. Den smaker nemlig ingenting og er dessuten veldig enkel å fjerne ;) Problemet er løst :D

Denne kommer i noen forskjellige farger, og kan kjøpes hos en ArtDeco forhandler. Prisen på denne ligger rundt 129,-.


OMTALE: PIZ BUIN, SUN LIPSTICK ALOE VERA EXTRA CARE SPF 20

25.05.2011 i Omtale 6 kommentarer


Jeg elsker produkter med solfaktor ♥ Solfaktor er livsviktig - jeg får ikke sagt det mange nok ganger!

Senest igår snakket faktisk jeg og en god venninne av meg om gamle dager, og hvordan vi pleide å grille oss i sola med kun gulrotolje uten solfaktor på kroppen :O Samtalen førte til at vi begge fikk gåsehud samtidig som vi grøsset av tanken på hva vi hadde utsatt huden vår for. Det morsomme er nå at ingen av oss ligger i solen, med mindre vi har smurt oss godt med solkrem med solfaktor på minst 20. Det er godt en forandrer seg, hva?! ;)

Nå har jeg blitt mye mer bevisst. Jeg smører meg overalt, og leppene må da selvsagt ikke glemmes. Denne lille saken fra Piz Buin kom jeg tilfeldigvis over på Taxfree, rett før jeg skulle gå ut av butikken. Disse lå i en kurv ved kassa. Jeg har vanskeligheter med å motstå produkter som inneholder SPF, derfor havnet en slik leppomade spontant på rullebåndet. Takk og lov for det, for når vi var vel fremme i Iran fant jeg ikke leppomaden som jeg hadde tatt med meg i det hele tatt. Den er fortsatt sporløst forsvunnet :( Jeg hadde ikke overlevd uten solkrem i den varmen. No way om jeg i det hele tatt hadde gått ut uten anskaffelse av et leppeprodukt med SPF først! Ja, jeg mener det. SPF er viktig!! Jeg vil ikke se ut som en sviske innen fylte 30 år. Jeg har allerede påført huden min nok skade hittil :(

Nå, tilbake til produktet :P Jeg lukter bestandig på ting før jeg kjøper dem. Lukt er ganske viktig for meg, da jeg ikke makter å bruke produkter som lukter æsj. Denne lukter som Piz Buin sine solkrem, for de av dere som måtte ha kjenneskap til de, bare mye svakere. Den lukter nesten ikke noe, men dersom du stikker nesa tett inntil, kjenner du med en gang at det er et Piz Buin produkt. Det lukter helt greit, uten at jeg helt klarer å sette ord på hva det lukter.

Ingrediensoversikten ser slik ut:Hydrogenated Polyisobutene, Synthetic Wax, Polyisobutene, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Disteardimonium Hectorite, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Gel, Maltodextrin, Hydrated Silica, Alcohol, BTH, Vanillin.Jeg har blitt veldig glad i denne leppomaden. Det er godt mulig at det faktum at det var veldig godt å ha den på ferien, er årsaken til at jeg idag er så glad i dette produktet. Den lindrer samtidig som den beskytter. Hva mer kan man forlange? Leppebalmen inneholder Aloe Vera og vitamin E, som nærer leppene og hindrer den ifra å tørke ut, samt SPF som beskytter mot solstråler :) Et perfekt sommerprodukt ♥

Mine altfor tørre lepper elsker Piz Buin Sun Lipstick. Balmen er ganske seig å påføre - den minner meg veldig om Everon Lip Balm fra Weleda. Leppene mine virker til å være ganske så fornøyd med at denne balmen er blitt oppdaget. Jeg elsker impulskjøp som slår riktig :D

Balmen er også helt genial å bruke under lipglosser/leppestifter - jeg merker at holdbarheten forlenges og at fargen forsterkes.

Et produkt jeg anbefaler på det sterkeste! SPF er så altfor viktig, dere. Jeg husker ikke eksakt hvor mye den kostet, men jeg mener å huske at den kostet rundt 19 kroner. Jeg vet at Cubus/Vita selger Piz Buin produkter, så det er godt mulig denne fantastiske leppebalmen er å finne der. På nettet har jeg ikke lett, så jeg aner ikke hvor den er mulig å få den bestilt.


OMTALE: MICRO CELL 2000 CUTICLE SOFT REMOVER

23.05.2011 i Omtale 0 kommentarer


Impulskjøp.

Cuticle Soft Remover ble kjøpt da jeg tilfeldigvis kom over den, når jeg jaktet på Nail Vital fra samme merke :) Dette er da altså en spesielt skånsom neglepleie med rent havsalt og chitin som tar bort neglebåndene uten aggressive, kjemiske tilsetningsstoffer. Provitamin B5 og urea pleier neglebånd og øker evnen til å holde på fuktighet. Her er hva som står om produktet:Kalsium, magnesium og sink sikrer neglebåndene mot riss, gjør dem myke og motvirker betennelse. Cuticle Soft Remover gir en 3:1 effekt med et resultat som både synes og merkes omgående, og resultatet er varig. Overflødig neglebånd løsnes forsiktig, neglesengen kan absorbere og lagre mer fuktighet, og den blir intensivt pleiet og ivaretatt.

Bruk: produktet påføres neglebåndene. La det virke litt og massér godt. Fjern restene med litt papir.Jeg hadde i utgangspunktet ikke særlig tro på slike produkter, men nysgjerrigheten min vinner vanligvis over fornuften :PJeg har utviklet et elsk/hat forhold til dette produktet. Den holder ord, men det kan til tider bli litt vel for mye av det gode. Overflødig neglebånd løsnes helt klart, men det gjør også resten av huden rundt neglene :( Det er egentlig veldig synd, for ellers så gjør produktet en veldig god jobb. Her jeg sitter nå har jeg en del småsår i området rundt neglene, siden huden på en måte løsner. Siden jeg er verdens dårligste på å la være å pirke, så ender det hele selvsagt med at jeg til tider blør. Ikke bra.

Neglebåndsolje og neglebåndsklipper har den siste tiden fått faste plasser i vesken min, da jeg vil slippe å dra av hud. Jeg klipper isteden, og da slipper jeg sår :D En god neglebåndsolje er etter min mening et must dersom man skal bruke et slikt produkt, ellers vil området rundt neglene se veldig tørre og lite velstelte ut.

Påføringen går veldig greit takket være den enkle applikasjonskosten. Jeg prøver å kun påføre produktet på neglebåndene, men det funker fint lite når det skal masseres godt etterpå! Produktet har en geléaktig konsistens, og lukter ikke så veldig mye.

Produktet er veldig drøy i bruk da en liten mengde holder i massevis for 10 fingre. Jeg kjøpte min på Fredrik&Louisa, og prisen jeg betalte for denne var 90,-. Du får mye produkt for pengene, så ikke la deg lure av den lille flasken :) Produktet ligger egentlig på 4+ på karakterskalaen, men siden den heller litt mer mot 5 havner den der =)

OMTALE: MICRO CELL 2000 NAIL REPAIR REMOVER

20.05.2011 i Omtale 8 kommentarer


Jeg jakter for øyeblikket på den perfekte neglelakkfjerneren! Nylig hadde jeg som oppdrag å finne Micro Cell 2000 Nail Vital - en negleforsterker jeg har lest/hørt mye bra om. Da jeg omsider fant den, kjøpte jeg likesågodt en startpakke som også inneholdt Micro Cell 2000 Nail Repair Remover. To fluer i en smekk :D

Nail Repair Remover er en aceton fri neglelakkfjerner som er spesielt tilpasset skjøre negler. Den skal også ha en beskyttende og reparerende effekt. Den lukter litt sterkt, men det er vel det som kjennetegner en neglelakkfjerner. Neglelakkfjerneren kommer i en glassbeholder.

Er den godkjent? JA! :D Uten tvil den beste neglelakkfjerneren jeg har vært borti frem til nå. Den holder ord, og er virkelig mild og snill mot neglene. Jeg har tidligere hatt problemer med at neglene mine føles litt "myke" etter bruk av neglelakkfjernere, men med denne har jeg ikke opplevd den problematikken i det hele tatt :)

Fjerning av gammel neglelakk går som en drøm. Jeg må verken gnikke eller gni for å få bort gamle rester av neglelakk - den er også kjempe god på å fjerne alt av gamle rester. Jeg sitter igjen med hvite fingertupper/neglebånd etter bruk, men det har jeg opplevd å bli av alle neglelakkfjernere jeg har testet hittil. Ikke at det er et problem for løsningen er bare å vaske hendene etter bruk.

Det jeg liker mest ved Nail Repair Remover er det faktum at den ikke "svekker" mine negler. I perioder hvor jeg bruker Trind (eller andre tilsvarende negleforsterkere) må jeg påføre et nytt lag med lakk hver dag, og da er det viktig med en god neglelakkfjerner. Denne har vært super i denne perioden hvor jeg for øyeblikket tester ut Micro Cell 2000 Nail Vital, som må fjernes annenhver dag. Jeg føler at denne bidrar til at neglene mine blir sterkere. Wiii.

Min favoritt neglelakkfjerner for øyeblikket - jeg anbefaler den veldig ♥

Jeg kjøpte denne på Fredrik&Louisa, og hele pakken kostet 199,-. Jeg husker ikke klart hva Micro Cell 2000 Nail Repair Remover koster utenom pakken, men jeg tror den lå på ca. 99,-.

OMTALE: OLE HENRIKSEN BALANCING CUCUMBER FACE MIST

20.05.2011 i Omtale 2 kommentarer


A lifesaver! ♥

Jeg har ikke lenger oversikt over hvor mange flasker jeg har tømt av denne, men jeg vet at det er mange. En ny forsyning dumpet for litt siden i postkassen min, og da er det på sin plass med en omtale av vidunderproduktet ;)

Denne face misten ble jeg tipset om av en venninne for mange år siden ✿ Jeg har en super sensitiv hud som attpåtil kan være veldig vanskelig til tider. Mange av oss har opplevd å våkne opp en morgen med noe hevelse i ansiktet. Enten det er fordi vi har sovet for mye, spist noe vi ikke tåler, reagert på et produkt ol. Dette kan skje med helt uten videre - jeg kan enkelte dager våkne opp med hevelse under øynene (det forekommer heldigvis ikke så ofte!). Siden huden min er så uvirkelig uforutsigbar har jeg til vane å stå opp minst 1 time før jeg skal forlate leiligheten. Slik har jeg muligheten til å foreta meg et eller annet, dersom ting ikke er som de skal.


Cucumbre face mist fra Ole Henriksen er egentlig ment som en toner/fuktspray. Jeg har aldri brukt den som en toner, ei heller tror jeg at den ville falt like godt i smak dersom jeg hadde brukt den som en toner. Den lukter naturlig nok agurk, og har en svært oppfriskende og magisk effekt. Sprayen demper hevelse som ingenting annet, og det går rimelig kjapt.

Jeg er sjeldent hovent i hele ansiktet, men dersom jeg er det sprayer jeg ganske enkelt rikelig med produkt i ansiktet og hviler meg så i sofaen en liten stund for å la produktet virke. Er jeg derimot hoven under øynene, sprayer jeg to bomullpads nesten gjennomvåte og legger de under øynene. Jeg lar produktet virke så lenge jeg har tid. Hevelse er virkelig ingen utfordring for Ole Henriksen, for i løpet av ganske så kort tid har den tatt knekken på alt som heter hevelse. Jeg synes også at den lysner området rundt øynene bittelitte grann.

For å få best mulig effekt av sprayen har jeg den stående i kjølesskapet. Jeg elsker den kjølende effekten mot huden på slike dager :D Denne blir også brukt på dager hvor jeg føler meg litt ekstra varm i ansiktet for å kjøle meg litt ned, da denne kan fint brukes over sminke :) En favoritt hos mamma også! =)

Dette var det første produktet jeg testet fra Ole Henriksen, og førsteinntrykket var ikke annet enn bra. Jeg har i ettertid hatt veldig lyst til snuse mer på merket, men jeg har enda ikke fått meg selv til å gjøre det. Kanskje i nærmeste fremtid?! ;)

Et produkt som er veldig god å ha stående. Jeg pleier å bestille min fra feelunique.com. En vinner!
OMTALE: MENTHOLATUM

19.05.2011 i Omtale 4 kommentarer


Mentholatum er en salve jeg lenge har hatt i vesken, og salven er til tider en must for meg. Selv om jeg ikke er så begistret over at Petrolatum står oppført som #1 på ingrediensoversikten, liker jeg likevel denne salven.

Jeg bruker den hovedsakelig til stive muskler og når jeg er solbrent. Den kjølende effekten denne salven gir, gjør veldig godt. Siden den ikke trekker så godt inn, får ikke denne lov til å komme i nærheten av ansiktet mitt. Jeg testet salven på leppene en gang og det funket ikke noe særlig. Det blir litt for mye av det gode.

Jeg kan til tider få veldig vondt i skuldrene på grunn av håndvesken min eller på grunn av lange dager på jobb. Da er denne salven gull å ha ♥ Jeg synes ikke at salven har en langvarig effekt, men akkurat der og da funker den fjell. Den gjør også underverk under harde økter på tredemøllen. De dagene jeg har tenkt til å kjøre litt hardt på med jogging/løping, smører jeg alltid litt av salven på kneet for å holde smerten unna (jeg har problemer meg kneet for de av dere som allerede ikke vet det). Salven kjøler effektivt ned det aktuelle området. God å ha som en nødløsning.

Salven åpner også tett nese på 1-2-3. Veldig god å ha når forkjølelsen banker på døren. Den kjøler også ned huden veldig bra dersom du har vært så uheldig og blitt lett solbrent. Salven kan også sikkert brukes til mye annet etter behov ;) Det er deilig å smøre litt på dersom man har litt vondt i ryggen.

Jeg har hittil aldri testet salven på insektbitt, men det har jeg tenkt til å gjøre neste gang jeg blir utsatt for det. Det blir spennende å se om den funker for det også?! Det er viktig å huske på at denne salven ikke gjør underverk - jeg bruker den kun på grunn av den kjølende effekten salven gir siden det får meg til å yte mer! :D Hadde det ikke vært for dens kjølende egenskap hadde jeg nok aldri brukt denne salven.

Mentholatum fås på de aller fleste apotek - jeg kjøpte min på Boots apotek for 84 kroner.
OMTALE: L'OCCITANE FLEUR CHÉRIE HAND CREAM

18.05.2011 i Omtale 4 kommentarer


Det er ingen hemmelighet at min favoritt håndkrem er Shea Butter fra L'Occitane. Da jeg for kort tid siden var på ferie, fikk jeg øye på denne "nye versjonen" på Taxfree. Den enorme nysgjerrigheten min tillot meg ikke å bare vandre forbi uten å legge denne i handlekurven :P

Forskjellen på Fleur Chérie og Shea Butter er at den orginale inneholder mer Shea Butter. Fleur Chérie har en lettere konsistens enn Shea Butter - nesten litt som en utvannet Shea Butter. Den lukter også annerleder - litt mer som roser.Fleur Chérie har ikke klart å overbevise meg helt, den originale er langt bedre enn denne etter min mening. Likheten er at ingen av dem etterlater hendene fete eller klissete, men forskjellen er at Shea Butter gjør langt mer for mine tørre hender enn denne formulaen. Selv nå som været har blitt mildere trenger hendene mine mye pleie, derfor opplever jeg at Fleur Chérie blir litt for knapp. Jeg tror muligens denne vil passe dere som ikke sliter med så tørre hender bedre ;)

Denne ble mye brukt på ferien, og der var gjennomsnittstemperaturen på 25 grader. Selv da merket jeg til tider at hendene mine skrek etter mer pleie. Jeg kommer uten problemer til å bruke den opp, men en ny forsyning blir det ikke på meg. Den er god, men ikke like god som Shea Butter.

Pluss for at kremen absorberer raskt.

Så vidt jeg husker kostet denne 75 kroner på Taxfree.

OMTALE: KORRES VANILLA CINNAMON BODY MILK

18.05.2011 i Omtale 2 kommentarer


Absolutt godkjent! ♥

Denne kroppsmelken har jeg brukt flittig siden den dumpet ned i postkassen min, og jeg har den siste tiden blitt så vant til den at jeg nesten glemte å skrive en omtale av den :O Denne ble med meg på ferie - utrolig praktisk da den ikke tok så mye plass ;)

Kroppsmelken har en meget lett konsistens, og lukter naturlig nok som en blanding av vanilje og kanel - kanskje litt mer vanilje :DDet jeg liker aller mest med denne kroppsmelken er det faktum at den trekker superraskt inn i huden! Den er helt rå på det området. Og det beste av alt - selv om den trekker raskt inn i huden så kan man tydelig kjenne at kremen jobber aktivt i timesvis etterpå. En av de få kremene jeg har vært borti, hvor jeg ikke føler behov for å smøre meg noe mer utover dagen etter å ha smurt meg tidlig på morgenen. Den holder legger og armer flassfri og fri for tørre flekker hele dagen.

Kremen er veldig drøy i bruk. Det holder massevis med en liten mengde selv for store områder på grunn av den lette og ganske flytende konsistensen. Vær påpasselig med å tilføre litt og litt, da du kan få problemer med å smøre kremen godt ut dersom du tar på for mye produkt. Likevel er den ikke et gram klissete eller fet. Perfeksjon.

På grunn av dens konsistens vil jeg tro at denne passer bedre til vår-/sommerbruk - mulig den vil bli noe knapp om vinteren. Det vil tiden vise, for denne har allerede fått en fast plass på nattbordet. Elsk på den ♥

En verdig vinner. Anbefales sterkt. Huden min elsker for øyeblikket Korres ♥ Produktet kan blant annet kjøpes på korresscandinavia eller på lookfantastic.com til en høyst overkommelig pris.

Offentliggjøring : Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

OMTALE: CARMEX CHERRY LIP BALM, SPF 15

16.05.2011 i Omtale 2 kommentarer


En meget omtalt leppebalm som blir skrytt opp i skyene av de fleste.

Jeg kjøpte denne for lenge siden, da jeg var i London. Grunnen til at jeg strakk meg etter denne fremfor en annen var på grunn av SPF 15. Jeg så selvsagt ikke over innholdsfortegnelsen.

Den har ikke blitt så flittig brukt - og jeg forstår hvorfor. Denne inneholder både Petrolatum og Lanolin - to ingredienser jeg ikke er så stor fan av.

Tross "dårlige" ingredienser, synes jeg likevel at denne leppebalmen gjør godt for tørre lepper. Den lindrer tørre lepper, selv om den legger seg som et fet lag på leppene. Forskjellen er bare det at den ikke legger seg i et fullt så tykt lag som andre leppebalmer jeg har vært borti med noenlunde samme ingredienser.

Balmen smaker svakt cherry, og lukter helt greit - som en blanding av menthol og cherry (!). Jeg har selvsagt vært borti bedre balmer, men denne er ikke så dårlig at den havner i søplekassen. Det er heller ikke slik at jeg ikke klarer meg uten den, for jeg har hatt den veldig lenge og enda så er den ikke halvtom engang. Det sier vel sitt.

Pluss for at den inneholder solfaktor - det er ikke akkurat en selvfølge at leppebalmer nå til dags inneholder SPF :/ Etter min mening så gir denne balmen en meget lett kjølende effekt på leppene etter påføring - noe jeg synes er meget deilig på varme sommerdager :D Balmen er også fin å bruke under andre leppeprodukter, for en glossy effekt.

Jeg vet at denne finnes på Ebay, men siden jeg har funnet bedre balmer i ettertid har jeg ikke søkt etter Carmex. Jeg kjøpte ihvertfall min på apoteket i London, for ca.15 kroner.
OMTALE: TRIND NAIL REPAIR NATURAL NAILSTRENGTHENER

11.05.2011 i Omtale 24 kommentarer


Helt siden jeg begynte å swatche neglelakker, har jeg fått veldig mange henvendelser fra dere skjønne lesere om å skrive om hemmeligheten bak mine velstelte negler, som dere så fint kaller de ;) Først og fremst: takk, dere er herlige ♥

Jeg har så langt delt så og si alle mine hemmeligheter innenfor skjønnhet og velvære med dere, men jeg oppdager stadig nye skatter som jeg ikke har rukket å dele med dere enda! Omtaler blir selvsagt skrevet så fort jeg får tid.

Jeg har tidligere nevnt at jeg er en tidligere neglebiter. Med fare for å høres litt vemmelig ut nå, må jeg si at jeg synes nedbitte negler er noe av det styggeste som finnes. Det er selvsagt en avhengighet på lik linje med narkomane - er man avhengig, så er man avhengig. Det er ingenting å legge skjul på! Selv om en selv synes det er kjempe stygt med fingre som bærer preg av nedbitte negler og neglebånd, er det likevel vanskelig å la være å føre fingrene opp til munnen. Narkomane vet at det er dumt å dope seg ned, men de gjør det likevel. Mønstre er det samme. Den ene handlingen har selvsagt langt større konsekvenser enn den andre. Ingen tvil om det.Jeg har allerede skrevet om produktet fra Mavala, som virkelig reddet mine negler - et annet produkt som har gjort enormt mye for mine negler er denne negleforsterkeren fra Trind. Den er gull! Disse to sammen har ført til at mine negler idag virker meget velstelte. Jeg har ingen andre hemmeligheter. Etter at Anette omtalte så varmt om Nail Vital Micro Cell 2000, er jeg blitt meget fristet til å teste ut dette vidunderproduktet, men jeg har enda ikke kommet over et parfymeri som fører det produktet :( Dessverre.

I mellomtiden får jeg bare nøye meg med Trind og Mavala - 2 produkter som jeg er storfornøyd med! Nail Repair Natural fra Trind har en hvitaktig farge, men den er helt blank når den påføres neglene. Lakken skal påføres hver dag i 2 uker (gammel lakk skal fjernes før nytt lag påføres), og deretter skal man trappe ned til 1 gang i uken. Resultatet er blanke negler med hvite tupper, som nærmest ser ut som kunstige negler. Neglene etterlates også sterke over tid. Jeg opplever ikke lenger at neglene mine brekker så fort jeg støter borti noe. Herlig.

Denne negleforsterkeren kommer også i ulike farger; natural (blank), matt (usynlig), pastellilla, beige, rosa, ren perlemor og rosa perlemor. Per idag har jeg natural og rosa. Jeg forsøker å bruke Trind så ofte som mulig, og helst som en base hver gang jeg skal male neglene med en ny farge.

På samme måte som huden vår trenger fukt, trenger også våre negler fukt. Når en negl inneholder for lite fuktighet, kan den bli skjør, brekke og til og med splittes. Negler som ikke er sterke nok inneholder for lite fuktighet. Med Trind Nail Repair vil verken neglene tørke ut eller misfarges.Trinds unike formel inneholder proteinmolekyler som lager en sterk struktur og gjør neglene sterkere. En viktig detalj er at fuktigheten i neglene ikke forsvinner.

Et produkt som er verdt å ta en titt på - perfekt i mine øyne! ♥ En slik flaske holder i en hel evighet. Trind kan kjøpes på Vita, og denne formulaen koster 139,-. Anbefales.
OMTALE: COSMOWHITE TEETH WHITENING SYSTEM

10.05.2011 i Omtale 0 kommentarer


Dette tannblekningssettet fikk jeg av min kjære til jul. Hovedårsaken var vel for å sette en stopper for maset mitt om ønske av en slik kit :P

Jeg hadde egentlig ikke troen på at en slik kit ville utføre noen mirakeler, men det klødde likevel i fingrene mine etter å skaffe meg en slik tannblekningssett.

I bruksanvisningen står det beskrevet at man skal bruke hvert tannspor 2 ganger daglig, 30 minutter. Først så skal man koke opp litt vann, deretter skal man holde sporene i vannet helt til de blir varme, så skal de inn i munnen og bites på. Når de er kjølige skal de ha fått sammen fasongen som nedre og øvre kjeve. Når det er gjort, er det bare å påføre litt av blekemiddelet i sporene og bite sammen tennene i 30 minutter.Selve prosessen er meget tungvint. Det er svært sjeldent jeg får tid til å sette av 2 x 30 minutter til et slikt formål. Om kvelden går det helt fint, men på dagen funker det som regel ikke. Jeg har dog tvunget meg selv til å sette av tid til dette - noe jeg angrer på idag! For det første så smaker middelet som rottegift (uten at jeg har smakt på det, men jeg kan tenke meg det smaker slik). For det andre så synes jeg ikke at tennene mine har blitt særlig hvitere. Med andre ord: overhodet ikke verdt strevet!

Umiddelbart etter behandlingen virker tennene litt hvite, men denne effekten forsvinner rimelig fort. Så 1 time pain om dagen er absolutt ikke verdt det. Dersom jeg bestemmer meg for å gjøre noe slikt igjen har jeg bestemt meg for å ta turen innom tannlegen.

Jeg har heldigvis ikke merket noe til sensitive tenner ol., men jeg kan ikke akkurat si at resultatet tilsier at dette er så veldig sterke saker. Totalt bom for min del - jeg har ikke engang så misfargede tenner, så jeg krevde ikke akkurat all verdens.

Som skrevet tidligere, fikk jeg dette settet i gave, så jeg vet verken hva den koster eller hvor den ble kjøpt - ikke har jeg interesse av å vite det heller. Jeg kommer ikke akkurat til å gå tilbake for å kjøpe en ny forsyning.
OMTALE: CAMELLA COLOR FASHION PERFECT NAIL, 9995

10.05.2011 i Omtale 2 kommentarer


Lovely ♥

Et nokså ukjent merke for meg - kanskje ikke så rart, jeg fant nemlig ut at merke stammer fra Thailand. Denne neglelakken fikk jeg av min kjære tante som nylig fartet rundt i Thailand.

Jeg forelsket meg i fargen umiddelbart etter påføring. Fargen er svært unik, og ikke lik noen andre farger i min neglelakk-kolleksjon. Jeg har i ettertid fått veldig mange kommentarer på den iøynefallende fargen denne neglelakken tilfører neglene.Fargen er ganske enkel, samtidig som den gjør veldig mye ut av seg. Påføringen går lett som en lek, og på bildene har jeg påført 2 lag. Det holder i massevis med 1 lag, men jeg synes at fargen gjør mer ut av seg jo flere lag jeg påfører ;)

Holdbarheten er svært god, og lakken holder seg fint på neglene. Det eneste negative er bare det at lakken bruker noe lang tid på å tørke. Jeg har nylig gått til innkjøp av en topplakk som skal fremskynde tørkeprosessen på neglelakker, så det blir spennende å teste lakken ut og se om den funker. Jeg håper en slik lakk funker, og at jeg heretter slipper å sitte og vente på at neglelakken skal tørke! Det er noe herk :/

Tross det faktum at den bruker noe lang tid på å tørke, står denne fargen mitt hjerte veldig nær. Flasken er liten og fin, og selve kosten er lett å jobbe med. Det var en av de få gangene jeg ikke griset til neglebåndene mine da jeg påførte denne lakken ;)

Jeg vet ikke hva denne lakken kostet, men jeg vil ikke tro den var så altfor stiv i pris (den ble tross alt kjøpt i Thailand). Camella sine produkter finnes her. Det faktum at jeg liker fargen så godt, har gjort meg litt blind for tørketiden på denne lakken. Derfor scorer den ganske så høyt, selv om den bruker god tid på å tørke!

Elsk til tusen på fargen ♥
OMTALE: DESERT ESSENCE ORGANICS LIP RESCUE, LIP TINT

24.04.2011 i Omtale 7 kommentarer


Disse herligheten kom jeg helt tilfeldig over på iHerb, og siden de var så billige la jeg like gjerne 2 stykker i handlekurven. Billig og bra er ikke to ord som ofte viser seg å være en god kombinasjon, men i dette tilfellet er de en perfekt kombo :)

Først og fremst lukter de begge helt herlig. Jeg er en litt mer kokos jente, derfor falt den med kokos veldig godt i smak - men bringebær varianten er også veldig god. De smaker heldigvis ingenting. Ingen av disse tilfører leppene noe farge, etter min mening. Men begge tilfører leppene en unik glans. Leppene blir som kasjmir; myke, fine og veldig glansfulle.

Noe helt unikt i sin klasse - jeg har aldri opplevd å få så myke lepper av noen andre leppeprodukter. De tilfører en kjempe fin glans til leppene. Personlig så elsker jeg å bruke disse over andre leppestifter. All oppmerksomhet rettes mot leppene, og nå som jeg ikke lenger flasser rundt munnpartiet passer disse produktene meg utmerket ♥

Konsistensen er meget lett. Det er som å påføre vann på leppene. Jeg har ikke merket noe til tørre lepper ved bruk av disse - tvert om! Jeg synes de er knallgode. Den har en lett kjølende effekt på mine lepper, men det er ikke noe merkbart. Deilig.

Jeg har ikke annet negativt å omtale, enn at jeg skulle ønske de hadde litt bedre holdbarhet. Jeg trekker litt ned for det, men siden de er såpass billige så scorer de veldig høyt tross den noe dårlige holdbarheten. For meg gjør det ingenting at de ikke holder så lenge, siden jeg konstant smører mine lepper. Men det hadde ikke gjort noe dersom de hadde holdt litt lengre.

Disse har abolsutt klart å skille seg ut på en positiv måte, og det er ingen tvil om at jeg kommer til å bestille flere sånne når disse går tom. Disse finnes i 4 ulike varianter; kokos, bringebær, vanilje og druer. Neste gang er det godt mulig jeg klikker hjem vanilje ;)

Du finner herlighetene her. Bruk koden TOF064 for å få $5 avslag på hele din første bestilling :)

OMTALE: DR. HAUSCHKA REGENERATING BODY MOISTURIZER

12.04.2011 i Omtale 0 kommentarer


Nok en banebrytende nyhet fra Dr.Hauschka ♥

Body Moisturizer er en bodylotion som skal etterlate huden fastere og tilføre huden en unik glød. Regenerating Body Moisturizer er spesielt tilpasset moden hud over 40 år, da den har som oppgave å forbedre hudens elasitet, og etterlate den fresh og fast. Dr. Hauschka vet at huden er i stadig endring, derfor er ingrediensene nøye utvalgt. Regenerating Body Moisturizer innholder medisinske urter som hjelper huden å holde på fuktighet, glød og fasthet. Kremen skal også forsterke hudens sunne naturlige prosesser, og beskytte den mot ytre påvirkninger.


Bildet er lånt av produsenten


Bildet er lånt av produsenten


Bildet er lånt av produsentenNå har ikke jeg akkurat "moden" hud, så jeg kan ikke si noe om hvorvidt denne kremen hjelper til med å gjøre huden fastere. Jeg har forsøkt å få mamma til å teste denne, men tiden strekker rett og slett ikke til bestandig. Selv er jeg storfornøyd med denne kroppskremen. Jeg har brukt den hver eneste dag siden den kom i hus, og mine følelser for denne kremen blir bare sterkere og sterkere med tiden.

Dr. Hauschka Regenerating Body Moisturizer kommer i en 150 ml dispenser. Pumpen er lett å ta i bruk, og det er meget enkelt å kontrollere hvor mye produkt som skal pumpes ut av flasken. Kremen har en silkemyk konsistens, og glir lett på huden. Det er ikke nødvendig med mye produkt for å smøre hele kroppen. Kremen absorberes raskt, og gir rik og intensiv pleie fra første sekund. Et stort pluss med denne kremen er at den ikke legger seg som et fet lag på huden. Jeg kan kort tid etter påføring ta på meg den trangeste olabuksen uten at huden føles klissete eller fet! Resultatet er en silkemyk og fornøyd hud :D

På begynnelsen hadde jeg litt problemer med å takle lukten av kremen. Jeg er ikke noe særlig glad i appelsin, og denne kremen dufter av roser og appelsiner. Ikke en helt heldig kombinasjon etter min mening, men det får nå være så. Jeg merker imidlertid at luktesansen min har vent seg til denne lukten, men dersom du er glad i appelsinlukt, er denne kremen midt i blinken for deg :) Vær obs på at kremen kan lukte litt sterkt de første gangene, men det er en tilvenningssak. Det var det ihvertfall for meg.

Min sensitive hud ser ut til å elske denne fuktighetskremen. Jeg kommer nok til å gå til innkjøp av en ny forsyning når denne kremen slippes ut, og jeg kommer også til å kjøpe et eksemplar til mamma ♥ Ingen tvil om det! En verdig vinner i sin klasse.

Dr. Hauschka Regenerating Body Moisturizer vil være tilgjengelig i butikk i mai, og prisen ligger på 349,-. Dr. Hauschka hudprodukter er tilgjengelig i helsekostbutikker, assorterte kjøpesenter, parfymerier, butikker spesialisert på naturlig kosmetikk, Dr. Hauschka hudpleiere og utvalgte apotek. Dr. Hauschka Service Team kan gi deg navnet på lokale forhandlere og kan svare på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt: 32 23 11 00, eller besøk dem på nettsiden www.dr.hauschka.no.
Offentliggjøring : Produktet i denne omtalen ble gitt av produsenten for betraktning. For mer informasjon om min policy, vennligst les mitt innlegg om Disclaimer.

OMTALE: OBAGI PROFESSIONAL-C SERUM, 10 %

11.04.2011 i Omtale 18 kommentarer


Formidabel!! ♥

OBAGI er best - ingen tvil om det! Professional-C Serum er da altså OBAGI sitt serum, og jeg har hele veien brukt styrke 10 %. Dette serumet skal beskytte huden mot tidlig aldring ved å tilføre huden maksimalt med antioksidanter, samt beskytte huden mot skadelige solstråler og miljømessige påkjenninger.

OBAGI Professional-C Serum bruker avanserte vitenskapelige formler utviklet og testet av ledende Vitamin C eksperter for å gi maksimal daglig antioksidant beskyttelse mot frie radikaler, som forårsaker tidlig tegn på aldring, inkludert linjer og rynker. Den unike formelen gir større penetrasjon av ingredienser enn andre Vitamin C produkter, som igjen gir større antioksidant fordeler for huden! Obagi Professional-C Serum bruker stabilisert L-askorbinsyre - den eneste formen for vitamin C som effektivt absorberes av huden.Professional-C Serum har en helt flytende konsistens, og er helt blank - akkurat som vann. Den lukter litt appelsin, men lukten er langt ifra sjenerende. Det skal ikke mer enn 5-7 dråper til for å smøre hele ansiktet. Serumet trekker fort inn i huden, og begynner raskt å jobbe. Resultatet er en myk og rolig hud, som absolutt ikke kjennes fet eller klissete ut. Det følger også med en liten pumpe, slik at man hele tiden har kontroll på mengden. Dessuten synes jeg at det var utrolig hygienisk med en slik pumpe.

Jeg virkelig elsker dette serumet ♥ Uten tvil noe av det aller beste jeg har vært borti. Selv om prisen på serumet er nokså stiv, er den så drøy i bruk at jeg vil tro det lønner seg i lengden. Jeg har nå brukt dette serumet hver dag, to ganger om dagen, i 10 uker, og forsatt ser flasken full ut. Det var litt vanskelig å knipse det, da flasken er såpass mørk.

På begynnelsen av OBAGI kuren hadde jeg vanskeligheter med å tro at dette serumet tilførte rikelig med fukt, men etterhvert som flassingen har gitt seg og huden har kommet seg gjennom den aller verste stadiet, merker jeg meget godt at huden får tilført godt med fuktighet fra Professional-C.

Huden min har aldri vært så fornøyd som den er nå, og aldri før har den elsket meg så høyt. Det kommer klart og tydelig fram av hvor samarbeidsvillig den plutselig er blitt :D Trippel elsk ♥

Nå har ikke jeg noen rynker eller linjer, så jeg kan ikke si noe om hvorvidt dette serumet hjelper til med å smøre huden slik at synligheten av rynkene blir mindre, men effekten dette serumet har på min hud er magisk. Den tilfører fuktighet, uten å gjøre meg blank i det hele tatt. Huden min er rett og slett storfornøyd om dagen :D Dessuten gløder huden min, takket være alle OBAGI sine produkter. Dette er virkelig en gjeng med produkter som kan kunsten å samarbeide ;)

OBAGI knuser nok en gang karakterskalaen. En skikkelig seier =)

OBAGI er skamdyr i norske butikker, men serumet finnes litt billigere her.
OMTALE: ALESSANDRO STILETTO, LILLA

07.04.2011 i Omtale 0 kommentarer


Stiletto serien fra Alessandro er egentlig beregnet som en neglelakk for tåneglene, men jeg bruker lakken både på fingre og tær ;)

Jeg hadde en gang i tiden en knallfin rosafarget neglelakk fra dette merket, som jeg sverget veldig til. Men en av mine kjære venninner klarte å velte den da vi var på ferie, og jeg har ikke funnet samme fargen siden :( Jeg har siden den gang hatt veldig lyst til å prøve noe mer fra Alessandro, men tiden har ikke strukket helt til. Så da jeg var innom Esthetique, var det en hel hylle som var satt av til Alessandro sine neglprodukter :D Jeg kunne ikke annet enn å benytte meg av muligheten av å kjøpe. Stiletto har 3 farger, og siden jeg fant ut at jeg mangler lilla i mine neglelakksamling, falt valget på denne fargen.

Fargen er lekker ♥ Den er lilla, med blå undertone. En ganske unik farge i mine øyne - slike farger er et sjeldent syn for tiden. Lakken er meget enkel å påføre, gir perfekt dekkevne fra første påføring, er ekstremt holdbar - uten å miste glans. På bildet har jeg påført et mellomtykt lag bare for å swatche, men resultatet blir veldig mye bedre dersom jeg påfører 2 tynne lag.

Alessandro har et bredt utvalg av farger, og lakkene er av svært god kvalitet - ihvertfall de to jeg har testet. Den andre holdt bokstavelig talt i 2 uker, og da i sand, saltvann og diverse annet som følger med en sydentur.

Lakken har en ganske tynn konsistens, noe som bidrar til at den tørker enda raskere. Yey. Jeg har egentlig nå innsett at spontankjøp ikke er så ille - jeg har funnet mange favoritter den siste tiden ved å ikke planlegge handleturen.

Jeg kjøpte min på Esthetique for 119,-. Jeg har ikke lett, men det er godt mulig merket er å få tak i på nett også. Det er bare å skrike ut dersom noen av dere vet hvor man kan få tak i Alessandro på nett :D Alessandro er lik elsk ♥

OMTALE: SANS SOUCIS NAIL INTENSE 500 MYSTIC PURPLE

07.04.2011 i Omtale 10 kommentarer


Jeg har fått helt super dilla på neglelakker den siste tiden :P Det første jeg gjorde da jeg gikk inn i en butikk før, var å titte på hudpleieprodukter. Nå er neglelakker det første jeg oppsøker i en butikk :O Godt mulig grunnen til dette er det at våren endelig er her, og at det har blitt mye mildere ute ♥

Når jeg nå sitter og ser ned i de fullstappa boksene med neglelakker, innser jeg at jeg virkelig burde slutte å kjøpe mer. Men spørsmålet er om jeg klarer det?! Neppe! =P Jeg har notert meg alle fargene jeg mangler, og som jeg ønsker meg, og den lista blir bare lengre og lengre for hver dag. Jeg manglet lilla neglelakker, så istedenfor å kjøpe 1, kjøpte jeg like gjerne 2. Puh.. Jeg skulle ønske jeg var gutt! :D

Likevel, jeg er meget fornøyd med begge innkjøpene. Mystic Purple fra Sans Soucis er en lekker lillafarge, med sølv og lilla shimmer. Det er som å se på et lilla hav på en fin solskinnsdag, når solstrålene treffer vannet og danner vakre krystaller.

Applikasjonskosten er en drøm. Den er mellomtynn, og utrolig kontrollerbar. På bildet har jeg kun påført et lag, og jeg følte overhodet ikke behov for å påføre et ytterligere lag. Stort pluss for det, da det forkommer svært sjeldent at jeg sier meg fornøyd etter å ha påført et lag med neglelakk.

Utrolig pigmentert farge og lett konsistens, og lakken tørker veldig raskt. Et høyst undervurdert merke, som uten tvil bør bli mer omtalt. En lakk som jeg er kjempe fornøyd med. Fargen falt også godt i smak.

Jeg er litt usikker på hvor tilgjengelig Sans Soucis er i Norge, men jeg kjøpte ihvertfall denne neglelakken på Cubus. Den var satt ned i pris, fra 149,- til 79,-. Så dette var et røverkjøp. Jeg var veldig usikker på merket, derfor turte jeg ikke å hamstre med meg flere, men det er veldig stor sannsynlighet for at jeg går tilbake og kjøper noen flere farger, dersom det fortsatt er noe igjen. Jeg kjenner allerede at jeg kommer til å mislykkes i mitt prosjekt om å ikke kjøpe flere neglelakker..
OMTALE: ARTDECO CERAMIC NAIL LACQUER (294)

06.04.2011 i Omtale 0 kommentarer


Jeg slo endelig til, og kjøpte en glitterneglelakk. Dette er da altså min første "rene" glitterneglelakk på så lenge jeg kan huske. Glitter preget sikkert mine negler i mine yngre dager, men de siste 7-8 årene har jeg faktisk unnlatt å bruke glitter på fingertuppene. Hvorfor? Aner ikke! :/

Den siste tiden har jeg likevel hele tiden følt at et eller annet mangler i min neglelakkolleksjon. Og først da jeg var innom og tittet på Artdeco sine lakker, gikk det opp for meg at jeg faktisk ikke har en eneste glitterneglelakk - altså jeg har noen lakker som kun inneholder litt shimmer, men en ordentlig glitterneglelakk fant jeg ut at jeg faktisk ikke hadde.Uansett, det var et eller annet ved denne neglelakken som fanget min oppmerksomhet. Dermed havnet også den i handlekurven, og jeg angrer ikke på det kjøpet for å si det sånn ;)

En slik glitterlakk var på sin plass at jeg skaffet meg. Og flere slike skal jeg ha. Også denne har en knallbra holdbarhet, og sitter bokstavelig talt som støpt. Den kan brukes alene og over andre farger, men da er det viktig å huske på at den tilfører litt farge til den fargen du eventuelt bruker som "base". Men fint blir det. På bildet har jeg påført et mellomtykt lag.

I tillegg til å ha en bra holdbarhet, tørker også lakken veldig raskt :D De fleste av dere vet at det er kjempe viktig for meg at lakken ikke bruker eviglang tid på å tørke. Derfor passer denne lakken meg midt i blinken. Hvem skulle tro jeg skulle finne så mange skatter fra Artdeco? :P

Jeg bruker idag denne som manikyr, over en blå neglelakk, og det er virkelig som å se på himmelen en vakker sommerkveld med masse stjerner som blinker. Det er utrolig vakkert, og jeg innser nå at glitterlakker har vært meget undervurdert hos meg :( Fargen er også knallfin over andre farger - uavhengig av om fargen er knæsj eller ei. En overlakk gjør finishen smashing, men det er ikke en nødvendighet. En annen ting jeg har lagt merke til er at denne glitterneglelakken forlenger levetiden til andre neglelakker også. Jeg har ikke hatt problemer med flassende neglelakk når jeg har brukt denne over. Flotters!

Glitterneglelakk er absolutt noe jeg har begynt å få opp øynene for, ihvertfall nå som vi går mot litt varmere tider :D God holdbarhet, lett påføring, kort tørketid og alminnelig er stikkord som beskriver denne lakken godt!

Jeg kjøpte min hos en Artdeco forhandler, og prisen på denne lå på rundt 135,-.
OMTALE: ARTDECO CERAMIC NAIL LACQUER (71)

05.04.2011 i Omtale 2 kommentarer


Superelsk ♥

Jeg har lett etter den perfekte nude neglelakk i flere evigheter nå, men ikke helt klart å finne min riktige match, før nå! Og det mest latterligste av alt, jeg plukket denne helt tilfeldig ut. Det er slik at når man slutter å jakte på en ting, ja da kommer den jammen meg og banker på døra di helt av seg selv ;)

Etter altfor mange bomkjøp, hadde jeg nesten gitt opp håpet om å finne en nude farge som var perfekt i mine øyne. Men den gang ei. Jeg ble så overrasket og glad da jeg kom hjem og påførte denne neglelakken. Jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne! At fargen skulle passe så midt inn i blinken, hadde jeg egentlig aldri trodd da fargen ser altfor mørk ut i flasken.

Denne er litt mer seig i konsistensen, enn den andre jeg prøvde fra samme serie. Og den har langt bedre holdbarhet enn den forrige. Denne har jeg hatt på meg i nærmere 2 uker, og først igår så jeg meg nødt til å fjerne den. På bildet har jeg påført et tykt lag, bare for å swatche. Men normalt sett holder det med 2/3 tynne lag, før jeg er fornøyd. Tross sin seige konsistens, tørker lakken overraskende fort :D Pluss-pluss.

Fargen er litt mer nude i virkeligheten, og rett og slett perfekt i mine øyne. Når jeg tenker meg om, har jeg egentlig ikke noe negativt å si om denne lakken. Mulig at det faktum at fargen falt så godt i smak, gjør meg blind for eventuelle ulemper med denne lakken, men det kan jeg fint leve med ;)

Lakken er enkel å påføre, og fargen er godt pigmentert. Videre er prisen grei, fargen perfeksjon og holdbarheten elsk ♥ Stort mer enn det forventer jeg ikke :D

En soleklar vinner!

Jeg kjøpte min hos en Artdeco forhandler, og prisen på denne lå på rundt 135,-.
OMTALE: MESOFT KOMPRESSER

30.03.2011 i Omtale 10 kommentarer


Disse kompresserne dumpet jeg borti for litt siden, da en frustrert Yasi dro innom apoteket og klaget over dårlige bomullpads som etterlot masse bomullrester og lo i ansiktet mitt. Den snille apotekdamen anbefalte meg disse, så jeg kjøpte begge typene. Altså en pakke med store kompresser (10 x 10 cm) og en pakke med små kompresser (5 x 5 cm).

De små er 1/4 del av de store, og egner seg mest til bruk rundt øyeområdet eller til bruk for fjerning av neglelakk ;)

Disse utviklet seg til favoritter nærmest umiddelbart, og har nå helt erstattet bomullpads. Jeg bruker de store til å påføre toner med, og siden de er såpass store går både ansikt og hals i en fei. Jeg sparer nå både tid og produkt ved bruk av disse!

De små har jeg egentlig ikke bruk for, da jeg synes at de store holder til hele ansiktet mitt. Men her om dagen ble jeg så irritert over alle bomullrestene på fingre og hender da jeg fjernet neglelakk, at jeg bare kastet hele posen med bomull og strakk meg etter pakken med de små kompresserne. Til min store overraskelse funker de fjell til det formålet også. De har til seg godt med produkt, og holder produktet "inne" slik at man får best utbytte av produktet. Fjerning av neglelakk har aldri før gått så kjapt og enkelt ;) Motivasjonen for å endre farge på negletuppene er idag større enn noensinne!

Mesoft er noe jeg uten tvil skulle ønske jeg oppdaget veldig mye før - de er geniale. Heretter er det slutt på irritasjon over bomullrester i hele ansiktet og på hendene. Mesoft redder dagen ♥ Anbefales på det sterkeste! Har du først prøvd disse, tror jeg aldri du vil gå tilbake til noen form for bomull igjen..! =) Disse burde absolutt få mer oppmerksomhet enn de får.

De er superbillige. Det koster 26,- for en pakke med store kompresser, og 14,- for de små. I begge pakkene er det 100 stk. :D De fåes på apoteket.

♥ Yasi LOVES ♥
OMTALE: MAC PLUSHGLASS BIG KISS

28.03.2011 i Omtale 4 kommentarer


Plushglass in my ♥!

Lipglossene i Plushglass-serien til MAC er uten tvil mine favoritter, og det forekommer svært sjeldent at jeg tar turen innom MAC butikken uten å kjøpe en Plushglass! =P

Jeg elsker den svakt prikkende følelsen disse glossene gir leppene, i tillegg er både farge, holdbarhet, konsistens og utvalget elsk ♥

Denne fargen elsker jeg - trolig ikke en farge jeg ville valgt dersom jeg ikke hadde lest så mye positivt om den, men jeg angrer overhodet ikke på å ha klikket meg hjem denne nydelige fargen ;)

Big Kiss fhar en naturlig farge som ikke synes noe særlig, men likevel tilfører den leppene en forførende glans med et lite hint av shimmer. En unik farge i sin klasse - den er akkurat passe perfekt. Passer perfekt til både kveldsbruk og hverdagsbruk. Allsidig farge.

Plushglass gir meg ikke tørre lepper, og jeg har lyst på alle fargene i serien. Konsistensen er ikke annet enn herlig, og påføringen går lett som en lek. Holdbarheten er godt godkjent og fargen er direkte nydelig. Anbefales x en million!

En grundigere omtale av Plushglass finner du her.

Jeg kjøpte min herfra.
OMTALE: MAC LIPGLASS PINK POODLE

28.03.2011 i Omtale 2 kommentarer


Kjærleik ♥

Det er ingen tvil om at jeg for lengst ble bitt av lipgloss-basillen - lipgloss er uten tvil prikke over i'en. En fin farge på leppene rammer inn ansiktet og tilfører ansiktet det lille ekstra.

Mine favorittfarger på leppene er rosa- og rødtoner, da jeg føler at disse fargene passer hudtonen min best. Pink Poodle er en superfin farge som jeg er blitt hodestups forelsket i :D

MAC sine leppeprodukter skuffer meg sjeldent, og denne er intet unntak. Jeg elsker Pink Poodle! Den har en herlig konsistens, god holdbarhet, lekker farge og er perfekt i sin helhet. Den lukter typisk MAC, de av dere som har vært borti MAC sine lipglosser vet hva jeg snakker om. Den smaker heldigvis ingenting.

Den er på ingen måte klissete, og den matter seg ned etter en stund. Dermed sitter fargen mye lengre på leppene. En nydelig og frisk farge som jeg ikke kan få nok av ♥ Herlig.

Glossen tørker ikke ut leppene mine, og jeg merker at nå som vi går mot litt varmere tider er leppene mine lagt mindre tørre, og dermed sitter leppeprodukter mye bedre ;D

En nydelig farge som fint kan brukes over andre leppefarger også. Anbefales meget til de av dere som er glad i slike farger.

Denne kjøpte mamma til meg på freeshop, til 130,- mener hun å huske, men den kan kjøpes til en rimeligere pris her.
OMTALE: ARTDECO CERAMIC NAIL LACQUER (98)

27.03.2011 i Omtale 4 kommentarer


Neglelakk med patenterte keramiske nanopartikler. Denne neglelakken har en patentert og revolusjonerende formel. Lakkens unike sammensetning gir den optimal konsistens, perfekt dekkevne, god holdbarhet, godt pigmentert farge, fin glans og gjør den mer motstandsdyktig mot flassing.

Med én gang jeg fikk øye på denne fargen, visste jeg at jeg måtte ha den. Jeg er veldig glad i slik jordfarger, og jeg får aldri nok. Fargen er grå, med lilla/brun undertone.Lakken er meget enkel å påføre - den har en ganske så flytende og rennende konsistens. Men den når dessverre ikke helt til topps. Jeg savner en bedre holdtbarhet. Jeg påførte den på onsdag, og allerede idag så jeg meg nødt til å fjerne den, da den ikke lenger så presentabel ut :( Holdbarheten kunne dermed vært litt bedre, etter min mening.

Lakken kan også bruke litt tid på å tørke, avhengig av påføringsmetoden. Dersom jeg påfører tykke lag, merker jeg at lakken bruker eviglang tid på å tørke - det er ikke noe jeg er særlig fan av! Men dersom jeg påfører tynne lag, tørker lagene raskt, uavhengig av hvor mange lag jeg påfører ;)

Fargen er ganske pigmentert, og på bildene har jeg kun påført to tynne lag. På grunn av den knappe holdbarheten får ikke denne lakken full pott, men den er absolutt god, og jeg har faktisk gått til innkjøp av flere ;)

Jeg kjøpte min hos en Artdeco forhandler, og prisen på denne lå på rundt 135,-.
    Følg meg på bloglovin

Hei og velkommen til denne bloggen. Jeg er en 24 år gammel kvinne som bor i Oslo. På denne bloggen får dere et innblikk i min hverdag og mine interesser. Min kjære kusine, Nicole, skriver noen innlegg innimellom - nesten som en fast gjesteblogger :) Er det noe dere lurer på, så er det bare å ta kontakt! =)

Søk

Loading

Lenker

Blopp.no
hits